13. kolo
24.11.2018 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - Leicester City 1:1

Hosté nastoupili do zápasu bez Jamieho Vardyho, který musel z důvodu zranění zůstat pouze na lavičce. Jeho místo v základní sestavě tak zaujmul Okazaki.

V 15. minutě se znovu ukázalo, jak důležitý je Glenn Murray pro výběr Chrise Hughtona. Murray opět využil svého odhadu na vzdušné míče a našel si centr, který se snášel po rohovém kopu Knockaerta do vápna. Samotné zakončení bylo pro tak zkušeného útočníka jako Murray rutinou. Hráč Brightonu se tak svým sedmým gólem v sezóně zařadil v tabulce střelců po bok takových jmen jako Aubameyang nebo Sterling.

Návrat hostů zpět do hry uťalo vyloučení Jamese Maddisona po dvou žlutých katách během pár minut. První obdržel za faul na útočícího Knockaerta a o chvíli později se poroučel do útrob stadionu za nasimulování pádu.

Leicester se dokázal z šoku probrat až ve druhé půli, když Puel vyslal na hřiště Vardyho. Ten se obratem zapojil do hry a ve vstřelení vyrovnávací branky mu zabránil až zákrok Duffyho za který obránce domácích obdržel žlutý kartónek.

Kvalitu hry značně ovlivnil silný déšť a fotbalové umění, tak bylo nahrazeno bojovným výkonem z obou stran. V 78. minutě neudržel nervy na uzdě Kayal a přejel Iheanacha ve vápně. Střídající Vardy se postavil k penaltě a jak u něj bývá zvykem, s ledovým klidem proměnil.

Obě mužstva pak sahala po vítěství, ale ani Iheanacho, ani dříve se provinivší Kayal nedokázali vsítit druhý gól pro svůj tým.

Utkání tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Autor: Adam Krajíček

Komentáře (2)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
vanGomm

X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele