13. kolo
25.11.2018 17:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town 0:2

Není žádným tajemstvím, že svěřenci Davida Wagnera mají problémy s ofenzívou. Vždyť v posledních dvaadvaceti zápasech se jim podařilo pouze jednou vstřelit více než jednu branku. Ale dnes se Terriers prezentovali naprosto odlišným stylem hry. Byli aktivní, napadali a když se jim podařilo získat míč na kopačky, byli nebezpeční. Těžko by divák, který by je viděl poprvé, uvěřil, že se jedná o jednoho z hlavních adeptů na sestup a jejich protivník je týmem ze středu tabulky.

Hosté se ujali vedení již po šesti minutách. Doherty chytře počkal na nabíhajícího Durma a poslal mu balón do běhu. Německý bek našel svým pasem Mooye a Australan uklidil svojí střelou mlíč bezpečně k pravé tyči Patriciovy branky.

Huddersfield brzká branka nakopla a nechybělo mnoho a mohl vedení zvýšit ještě v první půli. Ale hlavičky Mounieho a Kongola neskončily v síti.

Hrdinou zápasu se pak ve druhém poločase stal Billing, sice nejprve nedokázal usměrnit svou střelu zpoza vápna mezi tyče, ale pak vykopl míč letící po kontaktu s Jiménezovou hlavou do branky.

Mexický forvard dostal šanci potrestat obranu Terriers znovu, jenže se asi zalekl vyložené šance a místo střely volil přihrávku na nikoho.

Na druhé straně se objevil před Patriciem Pritchard, ale portugalskou jedničku Wolves nepropálil.

Když už to začínalo vypadat, že Wolves převzali definitivně iniciativu a jdou si pro vyrovnání, povstal znovu Mooy.

Umístěným přímým kopem ze 73. minuty rozhodl o vítězství Terriers, kteří tak opustili pásmo sestupu a budou doufat, že se jim konečně podaří sbírat body.

Autor: Adam Krajíček / www.skysports.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
MCFC_8

2:0

Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat
TerriersSKCZ
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele