Serie A - preview 13. kola

24.11.2018, 08:33, aktualizováno 26.11.2018, 08:13
Previews
Šanci poskočit na šesté místo tabulky má Turín. Býci před reprezentační pauzou padli doma s Parmou a reputaci si mohou napravit v Cagliari, to je se čtrnácti body na čtrnáctém místě...
Cagliari Calcio - Turín FC  (pondělí 20:30)
FC Turín má šanci odpovědět na zklamání z minulého kola v pondělí večer. Představí se totiž na půdě sardinského Cagliari, jehož sezóna se zatím také nevyvíjí podle očekávání napnutých fanoušků.

Trenér Walter Mazzarri mohl po několika horších výkonech svého týmu konečně jásat. Prakticky od šestého kola se jeho svěřencům začalo opět dařit a herní projev týmu se zlepšoval. S tím se logicky zlepšovaly i výsledky a Turín začal opět šplhat vzhůru tabulkou. Také letos Býci tajně pomrkávají po pohárové Evropě a jejich ambice by se konečně mohly naplnit. Jenže když už se zdá, že se Turín vzchopil, vždycky předvede nečekaný pád.

Jako v minulém kole. Po debaklu, který Býci uštědřili Sampdorii Janov, padli s Parmou! Hráči Granaty nechytili začátek a spolu s ním Gervinha, který se radoval z první branky utkání. Nakonec dokázali díky Baselliho ráně pouze korigovat na konečných 1:2. Porážka je odsoudila na průběžné desáté místo. Nic ale není ztraceno, protože na Evropskou ligu a šesté místo ztrácí Býci jen pouhé dva body.

A zkušený obránce Lorenzo De Silvestri by je rád přivezl ze Sardinie. "Proti Cagliari se hraje vždycky velmi obtížně, tím spíše, pokud hrajeme na jeho území. Ale musíme se pokusit o tři body, protože máme na lepší postavení v tabulce. Potřebujeme se ale semknout a proměňovat naše šance, což nám minule dělalo problém. Cagliari je ale silné v obraně, takže to nebude nic jednoduchého," uvědomuje si pravý bek.

Turín by rád navázal na poslední vzájemné utkání s Cagliari, které se mu náramně povedlo. Do sítě domácího týmu tehdy zapadly čtyři branky a Turín si se svým hostitelem poradil naprosto suverénně. Cagliari se proti Turínu moc nedaří a naposledy jej na Stadio Sant'Elia porazila téměř na den přesně před pěti lety. Už čtyři poslední duely v řadě ale vyhráli Býci a ti jsou favoritem i nyní.

Forma Cagliari je totiž hodně rozházená a těžko tipovat, jestli bude mít domácí celek zrovna dobrou náladu, nebo se mu nebude nic dařit. V posledních deseti kolech se mu povedlo vyhrát jen třikrát a ve třech dalších případech prohrál. Po porážce od Juventusu Turín se mu nepovedlo ani minulé kolo, ve kterém si jen rozdělil body se SPALem.

A Leonarda Pavolettiho, střelce první branky Cagliari v utkání, výsledek mrzel. "Máme za sebou hodně nepovedené utkání, protože jsme udělali hloupé chyby. Hodně nás mrzí, že jsme nezačali lépe, vůbec jsme se nedokázali dostat do tempa. Naštěstí jsme získali alespoň bod, ale s podobným výkonem bychom příště proti Turínu nemohli na vítězství ani pomýšlet," dodává autor letošních šesti ligových branek.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Romagna, Ceppitelli, Lykogiannis - Ionita, Bradarić, Barella - Castro, Pedro - Pavoletti
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N’Koulou, Djidji - De Silvestri, Meité, Baselli, Ansaldi - Berenguer - Iago Falqué, Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.03 - 3.27 - 2.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma Calcio - US Sassuolo  (neděle 12:30)
Asi dvě největší překvapení aktuální sezony se spolu utkají na stadionu Ennia Tardiniho v severoitalské Parmě. Tradiční klub se v této sezoně vrátil mezi elitu a zatím mu patří solidní jedenácté místo, navíc pokud porazí Sassuolo, přeskočí ho v tabulce. Hosté už ale čtyři kola v řadě neprohráli a v Parmě budou chtít sérii prodloužit.

Snad ani sami fanoušci netušili, jak dobrý návrat se po letech strávených v nižších soutěžích povede Parmě. Ducali po dvanácti kolech nasbírali sedmnáct bodů a z jedenáctého místa mají o poznání blíže evropským pohárům než k sestupu. Parma dokáže rozhodovat zápasy a získávat tři body, což je klíčové. Pět výher z dvanácti zápasů je dobrým počinem a kouč D'Aversa doufá, že jeho svěřenci budou v nastoleném trendu pokračovat. Domácí tým v minulém kole vyloupil Olympijský stadion v Turíně, kde porazil místní FC 2:1.

Parmu doma nečeká jednoduchý soupeř. Sassuolu se podobně jako jí spíše předpovídal boj o záchranu, ale Neroverdi od začátku sezony ukazují, že jejich nové mužstvo má velký potenciál. Chvíli dokonce okupovali umístění v první čtyřce a nyní se nacházejí na sedmém místě, ovšem s minimální ztrátou. Šestý Řím má dokonce stejný počet bodů.

Sassuolo před reprezentační přestávkou remizovalo 1:1 s Laziem a celkově neprohrálo čtvrté utkání v řadě. Pouze tři týmy letos dokázaly tým trenéra Roberta De Zerbiho porazit a sice Juventus, Neapol a AC Milán.

Ani jedna strana nebude moci ve vzájemném utkání nasadit to nejlepší. Parmě budou chybět Sierralta, Dimarco, Gobbi a Di Gaudio, zatímco Neroverdi pocestují do města šunky bez Boga, Adjaponga a Semicoly.
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Bastoni, Gagliolo - Grassi, Stulać, Barillá - Biabiany, Inglese, Gervinho
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Marlon, Magnani, Ferrari, Lirola - Duncan, Magnanelli, Rogerio - Berardi, Boateng, Djuričič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.39 - 3.51 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Bologna se postupně dokázala dostat mimo ohrožení, ale nesmí usnout na vavřínech. Ani její další soupeř totiž nebude představovat snadný zisk. Bolognu by mohlo těšit snad jen to, že Fiorentina má v této sezoně velké problémy mimo svůj stadion.

Ani jednou se totiž Fialkám nepovedlo vyhrát mimo středisko Toskánska! Fiorentina zatím sehrála pět duelů mimo Stadio Artemio Franchi a nevyhrála ani jeden zápas. Právě její venkovní forma způsobuje, že se Viola neusadila na vyšších místech. Poslední soutěžní výhru si Fialky připsaly už koncem září a od té doby se jim vůbec nedaří. Už ve čtyřech duelech po sobě jen remizovaly, naposledy s Frosinone.

Po tomto šokujícím výsledku, který způsobila nádherná trefa domácího útočníka Pinamontiho, se Fiorentina musí spokojit jen s průběžnou devátou příčku, takže na Evropskou ligu a šesté místo s ní spojené ztrácí v tuto chvíli dva body. A ty je útočník Giovanni Simeone odhodlán získat právě na stadionu Renato Dall'Ara.

"Je pravda, že se nám poslední dobou nedařilo a několik minulých zápasů skončilo jinak, než jak bychom si představovali. Přitom jsme se na všechny z nich připravovali s maximálním možným nasazením a o podcenění nemůže být řeč. Musíme to ale zlomit silou našeho kolektivu a charakteru, jako to dělají velké týmy. Jsme hodně mladý celek, takže se pořád učíme. Věřím, že se nám to v Bologně podaří a konečně vyhrajeme také venku."

S Bolognou nemá Fiorentina ve většině případů žádné problémy. Poslední čtyři duely v řadě s ní dokázala vyhrát a její dominance se přitom neomezuje jen na domácí prostředí. Bologna naposledy na Violou vyhrála v roce 2013, kdy dal rozhodující druhou trefu domácích záložník Lazaros Christodoulopoulos. I minulé měření sil skončilo rozdílem jedné branky, o níž se tentokrát postaral hostující talent a současný tahoun Fialek Federico Chiesa.

Bologna pod vedením trenéra Pippa Inzaghiho nepředvádí tak dobrý fotbal, jaký možná na začátku sezony její fanoušci očekávali. Někdejší vynikající kanonýr má potíže právě s ofenzivní řadou a jeho útočníci se prosazují jen velmi málo. Bologna i kvůli tomu dala zatím jen pouhých 11 branek, což je druhé nejnižší číslo v celé soutěži. V minulém kole navíc promrhala velkou šanci na zlepšení svého stavu remízou s posledních Chievem Verona.

Někdejší brankář Rossoblù Gianluca Pagliuca k tomu říká: "U Fiorentiny mám trochu strach z toho, jak dlouho se jí nepovedlo vyhrát venku. To bude chtít napravit co nejdřív a právě na to si hráči musí dát pozor. Musíme být obezřetní a dávat pozor na své chyby, protože Fiorentina umí udeřit velmi rychle a efektivně," připomíná současný trenér brankářů mládežnického týmu Bologně.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Danilo, Helander - Mbaye, Poli, Pulgar, Džemaili, Dijks - Palacio, Santander
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Ceccherini, Vitor Hugo, Biraghi - Gerson, Veretout, Benassi - Chiesa, Simeone, Pjaca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.20 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Už sedm dlouhých let čeká Empoli na den, kdy se mu povede porazit Atalantu. Impuls v podobě nového trenéra by mohl být dobrým znamením, ale Orobici nebudou snadným soupeřem. Po delší době strádání se jim totiž opět daří.

Nový trenér Empoli Giuseppe Iachini usedl na lavičku s jasným cílem - zlepšit výsledku toskánského celku a pokusit se ho zachránit v první lize. A hned premiérový duel se mu povedl na výbornou. Empoli sice možná nezapůsobilo na soupeře dobrou hrou, jakou bylo známé pod Andreazzolim, ale dokázalo vyhrát. Svými góly se o to proti Udinese postarali Zajc a Caputo, takže kontaktní gól Pussetta už nic nezměnil.

Empoli se odrazilo ode dna a trenér Iachini své nové svěřence přirozeně chválil. "Je skvělé, že jsme dokázali vyhrát, to je podle mě obrovské plus. Na naší předváděné hře sice ještě musíme zapracovat, ale to se časem zlepší. Je dobře, že máme za sebou reprezentační přestávku, během které jsme mohli některé věci pilovat a lépe se seznámit s tím, co a jak chceme dělat. Věřím, že s pomocí talentu několika našich hráčů můžeme dosáhnout na mnohem lepší výsledky."

Menším problémem by pro Empoli mohl být fakt, že proti Atalantě se mu daří jen málokdy. Když Empoli porazilo Atalantu naposled, psal se duben 2011 a oba týmy byly tehdy ještě ve druhé lize. Tři z posledních pěti vzájemných duelů vyhrál tým z Bergama. Dobrou zprávou pro Iachiniho partu je to, že je kompletní. Atalanta má ale také všechna esa k dispozici.

Navíc je na její straně aktuální forma. Po špatném začátku se Bergamaschi dokázali vzpamatovat a opět najeli na vítěznou vlnu. Od začátku října a duelu se Sampdorií Janov Atalanta neztratila ani bod a tři další si připsala také v minulém kole. A byly to body hodně překvapivé, protože soupeřem Atalanty se stal Inter Milán. S velkoklubem si ale Atalanta bez obav poradila a dokonce mu nasázela čtyři branky!

Po dalším vynikajícím utkání ze strany Gasperiniho party se fanouškům Atalanty Bergamo vrací optimismus do života a opět rádi chodí na fotbal. Aktuálně je Atalanta na solidním osmém místě a na šestý AS Řím ztrácí jen jeden bod. Empoli je naopak stále až osmnácté.

Ofenzivní tahoun Alejandro Gómez ale varuje: "Empoli je možná až 18., ale to nic neznamená. Nedá nám body zadarmo. V prvních zápasech na nás ležela deka z našeho neúspěchu v Evropské lize, což nás hodně srazilo. Ale v poslední době se nám opět daří a máme své sebevědomí zase zpátky. Věřím, že můžeme na Evropu znovu dosáhnout," přeje si zkušený útočník.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Di Lorenzo, Maietta, Silvestre, Antonelli - Acquah, Bennacer, Traoré - Zajc, Krunić - Caputo
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Toloi, Mancini, Masiello - Hateboer, Freuler, De Roon, Gosens - Iličić, Gómez - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.31 - 4.21 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Tady jsou karty opět jasně rozdány. Na první pohled nemůže utkání pod Vesuvem dopadnout jinak než debaklem hostí, protože ofenzivně laděná Neapol doma hostí poslední Chievo. Tomu se navíc jako jedinému týmu v Serii A nepovedlo ještě ani jednou vyhrát.

Partenopei se již čile připravují na duel Ligy mistrů s Crvenou zvezdou, v němž by se chtěla přiblížit postupu z těžké skupiny. Ještě předtím ale musí napnout síly a odehrát jeden zápas první italské ligy. Neapol doma navštíví Chievo Verona, ztrápené neshodami, bodovým odpočtem i špatnými výkony na hřišti. Není pochyb o tom, kdo tady bude favoritem.

Domácím se povedlo dostat se na druhou příčku za vedoucí Juventus a udržovat ho v tempu. Právě společně s turínským gigantem Neapol nasázela nejvíc branek v lize a její ofenzivní síla už zastrašila nejednoho soupeře. Po remíze s AS Řím a Paris Saint-Germain Neapol hrála v minulém kole proti CFC Janov a nečekalo ji úplně snadné utkání. Tým trenéra Carla Ancelottiho ale nakonec vše zvládl a díky brankám Fabiána Ruize s vlastní brankou Biraschiho otočil utkání ve svůj prospěch!

Nebyl to ale úplně suverénní výkon a obránce Raúl Albiol to dobře ví. "Víme, že jsme proti Janovu mohli odehrát mnohem lepší utkání. Teď už ale nemá smysl se k tomu vracet. Chceme se ze svých chyb poučit a pracovat na nich. Pod vedením trenéra Ancelottiho děláme všichni pokroky a zlepšujeme se. Nikdy se nesmíme spokojit s tím, jak se věci mají. Čeká nás další skvělé utkání a já věřím, že se správným přístupem k zápasu můžeme uspět."

Neapol má menší potíže s marodkou, na níž jsou stále ještě brankář Meret a hráči jako Verdi, Younes nebo Chiriches. Hostujícímu Chievu také pár mužů chybí, mimo jiné Manuel Pucciarelli, Nicola Rigoni, Tomović a Pawel Jaroszynski.

Největší změnou oproti minulým utkáním je ale místo trenéra. Po pouhých čtyřech týdnech totiž tuto funkci opustil Giampiero Ventura a zanechal Chievo na dně a osamocené. Nezáviděníhodnou situaci vzal do vlastních rukou Domenico Di Carlo, který se tak stal trenérem Chieva už potřetí v kariéře. První zápas na lavičce v této sezoně pro něj ale bude pořádně ostrým testem schopností.

A Di Carlo si je toho dobře vědom. "Neapol je pro mě tým, který mě svým pojetím v Itálii baví nejvíc. Navíc má vynikajícího trenéra, od kterého si ostatní mohou učit. Doufejme, že nebude mít zrovna ideální den. Je ale pravda, že naše bitvy si musíme vybojovat sami, nikdo to za nás neudělá. Je jen jedna cesta a tou je tvrdá práce i za nepříznivých okolností," dává holohlavý trenér jasně najevo.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Malcuit, Maksimović, Albiol, Hysaj - Callejón, Rog, Hamšík, Fabián Ruiz - Milik, Insigne
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Bani, Rossettini, Barba - Obi, Radovanović, Hetemaj - Birsa - Meggiorini, Stepiński
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.13 - 9.71 - 22.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AC Milán  (neděle 18:00)
Přímý souboj o průběžné čtvrté místo svedou na Stadio Olimpico domácí Lazio Řím a AC Milán. Oba celky od sebe dělí pouhý bod. Milán má s Laziem výrazně lepší vzájemnou bilanci, jenže tentokrát jde do souboje oslaben, takže Biancocelesti budou mírnějším favoritem.

Milán totiž kosí zranění v zadních řadách. Na Stadio Olimpico se určitě nepředstaví Caldara, Musacchio i druhý stoper, kapitán Romagnoli. Trenér Gennaro Gattuso tak bude muset improvizovat a vedle Zapaty nasadit jako stopera Riccarda Rodrígueze. Navíc to ještě nění kompletní výčet zraněných, mimo hru jsou rovněž záložníci Bíglia s Bonaventurou a kvůli červené kartě ze zápasu s Juventusem bude scházet i střelec Gonzalo Higuaín.

AC Milán přišel o čtvrté místo v minulém kole, když ve šlágru kola nestačil na Juventus, takže Laziu k přeskočení stačil i bod ze Sassuola. Do té doby však Rossoneri sbírali dobré výsledky, byť místami hodně těsné. Co však někdejší slavný celek trápí je bilance proti týmům bojujících o nejvyšší příčky. Ta už je několik let trystní a i letos to zatím vypadá na propadák. Milán sice doma porazil AS Řím těsně 2:1, ale prohrál jak s Juventusem, tak i Interem a Neapolí.

Lazio zatím úspěšně navazuje na minulou sezonu, kdy se do posledního kola rvalo o čtvrté místo a i letos to vypadá na tuhý boj. Svěřenci trenéra Simona Inzaghiho pravidelně sbírají body a zatím řeší podobný problém jako AC Milán, tedy že nezvládají zápasy se silnějšími protivníky.

Jedním z nich je i AC Milán. Lazio ho v inulé sezoně dokázalo doma porazit vysoko 4:1, ale jinak se mu v těchto zápasech málokdy daří. Za pět let zvítězili Biancocelesti doma jen dvakrát.

Římský celek před reprezentační přestávkou remizoval se Sassuolem 1:1, což sice není vítězství, ale Sassuolo hraje letos skvěle a i bod Laziu nakonec stačil, aby v tabulce svého aktuálního soupeře předskočil. Utkání s Milánem má velkou důležitost, pokud Lazio vyhraje, bude mít k dobru už čtyři body, v případě porážky naopak spadne o jednu či více příček. Domácí budou bez Durmisiho a Leivy, jinak má všechny své opory kouč Inzaghi k dispozici.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Wallace, Acerbi, Radu, Marušić - Parolo, Badelj, Lulić, Luis Alberto - Milinković-Savić - Immobile
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnaruma - Abate, Zapata, Rodriguez, Calabria - Kessié, Bakayoko, Laxalt - Suso, Calhanoglu Cutrone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.88 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - UC Sampdoria  (neděle 20:30)
To nejlepší z italské ligy nakonec. V neděli večer se uskuteční prestižní Derby della Lanterna mezi Janovem a Sampdorií, dvěma týmy z města, které si letos prošlo obrovskou tragédií po pádu mostu Morandi. Sport a fotbal zvláště však lidem přinášejí radost a co jiného může diváky nabudit, než slavné derby. Janovské kluby se letos spíše hledají, Grifové jsou čtrnáctí, Sampdoria o pár příček výše dvanáctá.

Stadio Luigi Ferraris je domovinou obou mančaftů, přesto CFC Janov nevyhrál od května roku 2016 ani jedno derby. Sampdoria má v posledních dvou letech navrch a to poměrně výrazně. Vyhrála tři ze čtyř střetnutí a ráda by nad Janovem vyzrála i tentokrát.

Formou však neoplývá ani jeden tým. Sampdoria před přestávkou schytala dva čtyřbrankové debakly a není divu, že její kouč Marco Giampaolo reprezentační přestávku velmi uvítal. "Řekněme, že přestávka byla dobrou věcí, protože přerušila běh špatných výsledků, které jsme měli. V každém případě derby vynuluje vše. Je to nový začátek, odlišný od čehokoliv jiného. Je to zápas, ve kterém musíte ukázat šéfovi, že se nebojíte a ne sedět a čekat," doufá v lepší výkony i výsledky trenér Námořníků Marco Giampaolo.

Podobně jako celý Janov i on se na derby velmi těší. "Derby je pro město velkou sportovní událostí. Ti, kteří ho v minulosti hráli, vědí, jaký je to výjimečný pocit. Je to zápas, který prožíváte a hrajete s radostí. Není těžké se na tento zápas připravit, motivace většinou přichází sama," prohlásil Giampaolo, jenž se na moment vrátil k tragédii, která otřásla nejen Janovem, ale celým světem. "Byli jsme svědky těžkostí, lidé museli opustit svoje domovy a truchlit, ale sport je něco jiného. Sport spojuje lidi dohromady, i když se jedná o rivalitu a soupeření," dodal zkušený kouč.

Grifové budou chtít v derby konečně uspět už i proto, že jeho fanoušci zatím příliš důvodů k radosti nemají a to ani pod staronovým koučem Ivanem Jurićem. Chorvatský lodivod při své obnovené premiéře obral o body Juventus, ale to bylo vše, co tým pod jeho vedením dokázal. Grifové následně čtyři zápasy nevyhráli, a tři z nich dokonce prohráli. Jedinou omluvou je fakt, že Janov měl velmi těžký los. Derby se Sampdorií je však znovu velmi náročnou zkouškou.

Zkouškou, kterou budou domácí fotbalisté skládat bez zraněného Favilliho. Více absencí kouč Jurić řešit nemusí, což platí i o Marcu Giampaolovi. Trenér Sampdorie Janov bude postrádat pouze suspendovaného Linettyho.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Criscito - Romulo, Hiljemark, Veloso, Bessa, Lazović - Piatek, Kouamé
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszynski, Andersen, Tonelli, Murru - Praet, Ekdal, Jankto - Saponara - Quagliarella, Defrel
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.80 - 3.22 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - AS Řím  (sobota 15:00)
Už odpoledne otevřou sobotní menu italské nejvyšší soutěže týmy Udinese a AS Řím. Giallorossi se v případě výhry mohou minimálně na několik hodin posunout na čtvrté místo, jenže při aktuální formě a navíc na stadionu Friuli, to nebudou mít jednoduché.

Římu se totiž v lize nedaří podle představ. Šesté místo po třinácti kolech je spíše zázrak a pochopitelně vedení nemůže být spokojeno. Balzámem na duši je zatím Liga mistrů, kde Vlci míří za postupem. V týdnu se celek z věčného města představí proti Realu Madrid, ale ještě předtím si střihne generálku na severu Itálie v Udine.

Zebry patří aktuální formou mezi nejhorší týmy. Svěřenci trenéra Nicoly nevyhráli už sedm zápasů v řadě a v tabulce se propadli na poslední nesestupové místo, tedy na sedmnáctou pozici. Udinese se přitom nedaří ani doma a ani venku, navíc je těď čeká soupeř, který je porazil desekrát po sobě!

Jak už ale bylo řečeno, Římu se tolik nedaří. Před reprezentační přestávkou sice zvítězil nad Sampdorií Janov 4:1, když k tomu jednou brankou přispěl i český útočník Patrick Schick, ale předtím ze tří zápasů ani jeden nevyhrál. Málokdo v Římě před sezonou očekával, že po třinácti kolech budou Vlci ztrácet na vedoucí Juventus už ohromných patnáct bodů!

Udinese nastoupí bez Badua, Ingelssona, Teodorczyka i Antonína Baráka, což je určitě škoda pro českého fanouška, který příjde o pikantní souboj dvou reprezentantů. Útočník AS Řím Patrick Schick by naopak měl nastoupit od první minuty místo Edina Džeka, formu na to má více než slušnou, trefil se totiž i v Lize národů do sítě federálního rivala Slovenska. Eusébio Di Francesco jinak nemůže počítat s Pastorem, Perottim i zkušeným Danielem De Rossim.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Larsen, Troost-Ekong, Nuytinck - Ter Avest, Fofana, Behrami, De Paul, Pezzella - Pussetto, Lasagna
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Fazio, Juan Jesus, Kolarov - Cristante, Nzonzi, Kluivert, Pellegrini - El Shaarawy - Schick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.98 - 3.48 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Juventus FC - SPAL 2013  (sobota 18:00)
Juventus přivítá v sobotu na svém stadionu outsidera z města Ferrary SPAL a nic jiného, než tři body se od něho neočekává. Oba celky se spolu v historii utkaly jen dvakrát a to v loňské sezoně, kdy byl úspěšnější v domácím prostředí Juventus, zatímco ve Ferraře se body překvapivě dělily. Juve bude zároveň hájit pohodlný náskok na čele celé soutěže.

Neměl by to být pro Juventus žádný problém, ale SPAL už se v letošní sezoně dokázal vybičovat k zajímavým výsledkům. Respekt budí zejména výhra na hřišti AS Řím, jinak se ale hostům spíše nedaří. Juventus je pochopitelně jiná kategorie, v domácí soutěži ještě ani jednou neprohrál a ztratil jen v zápase s Janovem. Před druhou Neapolí má na čele už šestibodový náskok, který by rád před důležitým zápasem Ligy mistrů s Valencií, ještě navýšil.

"Tým je na tom fyzicky i psychicky dobře. Zítra musíme předvést dobrý přístup k zápasu, který by nám měl dát impuls do úterního utkání proti Valencii. SPAL hraje dobře, má některé překvapivé výsledky, vyhrál v Římě i v Boloni. Jedná se o silový a agresivní tým, dost balónů získává. Chceme předvést dobrý výkon, víme, že jsou jedním z nízkorozpočtových týmů, které je obtížné porazit," varoval před soupeřem Massimilliano Allegri. Juventus před přestávkou porazil AC Milán na jeho hřišti 2:0.

Poslední návštěva stadionu Juventusu nedopadla pro SPAL vůbec dobře. Hosté zde obdrželi debakl 1:4 a tentokrát doufají v přívětivější výsledek. Sempliciho týmu by se nejlépe hodily body, ale ty zde zatím získal jen FC Janov a v Lize mistrů Manchester United. SPAL dosud získal třináct bodů a v tabulce mu patří patnáctá příčka.

Allegri bude postrádát Khediru a Bernardeschiho, stav Emre Cana se sice zlepšil, ovšem na utkání to ještě nebude. Kouč Juventusu rovněž připustil, že některé hráče od začátku nepostaví jako Paula Dybalu, který se z reprezentačního srazu vrátil teprve ve čtvrtek. Kompletní mužstvo nemá ani trenér hostí Semplici, jmenovitě se jedná o absentujícího Farese s Vicarim.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Perin - De Sciglio, Bonucci, Rugani, Alex Sandro - Bentancur, Pjanič, Cuadrado - Douglas Costa, Mandžukič, Ronaldo
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Gomis - Cionek, Djourou, Felipe - Lazzari, Kurtič, Schiattarella, Missiroli, Costa - Petanga, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.15 - 8.98 - 19.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Frosinone Calcio  (sobota 20:30)
Inter Milán čeká rozhodující utkání Ligy mistrů s Tottenhamem Hotspur, ale ještě před ním se musí soustředit na ligovou bitvu. Tu na domácí půdě San Sira svede s Frosinone, které se zoufale snaží dostat z pásma sestupu.

Očekávání fanoušků Interu Milán vzrůstají každý den, protože už ve středu sehrají Nerazzurri rozhodující utkání Ligy mistrů s anglickým Tottenhamem Hotspur. V porovnání s touto bitvou je následující duel Serie A jen hodně slabým odvarem, protože na San Siro zavítá Frosinone. Nováček sezony zatím nevzbuzuje mnoho optimismu ve vlastních řadách a pro Inter by to měla být jednoduchá záležitost. A to je právě problém.

Jednak se není snadné soustředit na tento zápas v době, kdy vám v hlavě už téměř hraje znělka Ligy mistrů. A jednak zápasy s týmy nižšího kalibru se Interu často stávaly příčinou, proč neskončil v předchozích sezonách výš. Letos je to však o poznání silnější Inter a ukázal to už mnohokrát. S menším týmem klopýtl zatím jen jednou, proti Parmě. Teď se navíc bude chtít naladit co možná nejlépe, protože minulé kolo se mu moc nepovedlo.

Inter Milán zatím dostal jen deset branek v první lize, ale hned čtyři z nich v minulém utkání s Orobici. Značně nad jeho síly byla totiž Atalanta Bergamo, která si s matným Interem a především hodně rozrušenou obranou snadno poradila. Na tento debakl budou chtít hráči co nejdříve zapomenout, jak ostatně říká Kwadwo Asamoah.

"Naposledy se nám ten zápas vůbec nepovedl a byl to jeden z těch zápasů, kdy nevychází vůbec nic. Atalanta nás v mnohém překvapila a její útoky byly smrtící. Hrát teď proti Frosinone nebude jednoduché, už proto, že od nás každý očekává jen vítězství. To si ale musíme nejdřív sami vybojovat. Pak nás čeká Liga mistrů a nebude snadné se na sto procent v sobotu soustředit. Musíme ukázat to nejlepší z nás."

Frosinone už několikrát ukázalo, že podcenit jej je chyba. Až do osmého kola se mu moc nedařilo, ale pak se něco zlomilo a tým našel správný rytmus. Od osmého kola si připsal jedno vítězství a tři remízy, takže začal pravidelně sbírat body. Naposledy překvapil dalšího favorita v podobě Fiorentiny. Ta sice vedla, jenže minutu před koncem se ukázal parádní ranou útočník Andrea Pinamonti.

Mladý záložník Frosinone Andrea Beghetto chválí kromě něj ještě jednoho spoluhráče. "Ze všech hráčů u nás mě nejvíc zaujal Joel Campbell. A to nejen svými vlastnostmi, ale celkovým přístupem k tréninkům i zápasům. Bere to opravdu hodně zodpovědně. Jeho technika je navíc naprosto skvělá, na míči je opravdu výborný. Abychom se zachránili, budeme potřebovat každý kousek jeho umění," dodává Beghetto.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D’Ambrosio, Škriniar, De Vrij, Asamoah - Borja Valero, Vecino - Candreva, Martinez, Perisić - Icardi
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Ariaudo, Capuano - Zampano, Chibsah, Maiello, Beghetto - Ciano - D. Ciofani, Campbell
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.33 - 13.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC12111026:834
2.SSC Neapol1291226:1328
3.Inter Milán1281322:1025
4.SS Lazio1271418:1422
5.AC Milán1263321:1621
6.AS Řím1254322:1519
7.US Sassuolo1254320:1719
8.Atalanta Bergamo1253423:1418
9.ACF Fiorentina1245318:1017
10.Turín FC1245317:1517
11.Parma Calcio1252512:1517
12.UC Sampdoria1243516:1515
13.Cagliari Calcio1235412:1614
14.Janov CFC1242617:2614
15.SPAL 20131241711:1913
16.Bologna FC1224611:1810
17.Udinese Calcio1223711:189
18.Empoli FC1223712:219
19.Frosinone Calcio1214710:257
20.Chievo Verona1203910:300
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že SPALničky nebudou klást moc odpor a kluci si pěkně zastřílí

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nebude ďaľší fail a Lautargol dostane šancu

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Manolasa a De Rossiho tam prehrame aj trenky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno !! Nzonzi si svoje odehraje a v podpoře rychlých protiútoků je přímočařejší než Dani,

Gól dostaneme tak či tak. U nás je to teď už jen o tom, jak proměníme šance, kterých bude dost.

Reagovat
Lech

Zatim jich moc teda nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno. Nzonzi? Ved on ma pohyb jak tehotna zena, nemotorny stlp

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, protože De Rossi je vlastně Bolt

Reagovat
smazaný uživatel

4-4-1-1 :D

10 výher proti Udinese v řadě je třeba prodloužit, oni musí hrát na body, jsou v hajzlu, to nám bude vyhovovat, a vzadu se to udrží na max. 1 gol, s duem Fazio-Juan máme překvapivě dobrou obranu co se týče inkasovaných golů, nebojím se, že 2-3 nedáme.

De Paul (přímák) - Schick (Pelle), Kluivert, Kluivert (SES)

Reagovat
smazaný uživatel

A protože Pelle nebyl 100% po repre, asi uvidíme znovu Zaniola

Reagovat
Francesco Totti AS

jak kdybychom my na body nehráli

Reagovat
dave30

Tak De Paula jsi trefil. Nevím, jak ti ostatní...

Reagovat
smazaný uživatel

Už budu hádat jen soupeře.

Reagovat
dave30

Reagovat
tnt03

Schick gólík :)

Reagovat
Emmett Brown

Tá zostava vau, škoda, že to neuvidím

Reagovat
smazaný uživatel

Od 20. minuty není o co stát, Patrik mhl dát hlavou, trefil dobře, ale doprostřed..

Doufám, že ho podrží, Edin dneska nic neřeší, akorát by začali centrovat a v úterý bude mít 90 tak či tak.

Reagovat
Emmett Brown

tak nič...

Reagovat
Lech

Faraon priserny. Cengiz na plac a Justin doleva

Reagovat
Alberto Aquilani

Čo to má zas znamenať, to je asi len v hispterovej hlave. Vôbec nechápem, prečo sa upustilo od toho fotbalu z prvých zápasov po prechode na 4-2-3-1, kedy sa to posúvalo v prvom rade na Pellegriniho a krídla sa zapájali až vo finálke. Teraz zas taktika "Daj to na Kolarova" a Shaarawi s Kluivertom sú 40 yardov od touchdownu pri treťom downe - keďže nemám Digi, tak je americký fotbal to jediné, čo mi ide v telke :D

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně shrnuté. Ta hra do krajů je impotentní i v učebnicích.

Reagovat
smazaný uživatel

De Paul hodně hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Santon a Juan sa pekne pri tom góle vyfarbili, nejako takto hrali aj v Interi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Udine super Efekt nového trenéra se ukázal

Snad to večer neposereme.

Reagovat
smazaný uživatel

Byly tragičtí a krmě těch dvou útoků nepředvedli nic, pak až na konci do prázdné obrany.

Darované tři body, jejich fotbal v podstatě není žádný.

Reagovat
Eldarion

Reagovat
Bily

No jak se hezky cesky rika: A VEN!!!!

Na tu Romu se neda koukat, bohuzel ma DiFrancesco vysledky v LM, ale dle meho vedeni pocka na tento tyden, a pak zrejem adios amigo.

P.S. Real taky pekne vali....

Reagovat
Alberto Aquilani

To bola zas taká strašná hipsterčina, že už ani nemá cenu nič písať. Momentálne by som vzal aj Jurkemika.

Reagovat
Pinturicchio

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/46796559_2553543144672899_3536720476640378880_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent-amt2-1.xx&oh=d8f15b26f1842595d7535f3a26ede7f8&oe=5C740C00

Super, 4-4-2 jsem chtěl vidět dlouho, ten kádr je na tohle rozestavení podle mě jak dělaný. Ještě mohl dát napravo Cancela, tomu by to mohlo hodně sednout, Mattia by se navíc mohl soustředit jen na defenzivu. Útok asi dobrý, Cris si s Mariem rozumí, to by mohlo klapat taky, ale snad tam v druhém za Mandzu pošle Paula.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
10

Ruga a Perin

Reagovat
Pinturicchio

Ale Bonucciho nepochopím, on se rozhádá, uteče do AC, vrátí se jak spráskaný pes a okamžitě má v týmu tu samou pozici, jako před odchodem.

Reagovat
10

spíš lepší

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je dobrej.

Reagovat
Pinturicchio

Ne, není.

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Jsi proti němu zaujatej.

Reagovat
Pinturicchio

Je přinejlepším lehký nadprůměr, on se letos přímo podílel na většině gólů, které Juve dostalo, v základu nemá co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tomhle se neshodnem.

Reagovat
Pinturicchio

Ty góly se dají lehce dokázat, 10 tady dával příspěvek, kde byly všechny ty jeho faily. Jinak v pohodě, samozřejmě na něj můžeme mít odlišný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u skoro každého gólu bývá nějáký stoper. Podle toho se kvalita nemůže úplně posuzovat. Může to být zavádějící.

Reagovat
Pinturicchio

Jenže tady je to pokaždé Bonucci, to už moc zavádějící není.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Mě přijde, že tam má fakt hodně dobrých obraných zákroků a některý těžký situace vyřeší fakt skvěle a tím přináší klid do obrany. Dle mě je úplná špička na světě. Fotbalově. Jinak mi přijde, že je to trochu pošuk.

Reagovat
Pinturicchio

Takovýma věcma se mu právě daří ty faily a průměrnost vyvažovat / maskovat.

Reagovat
10

to jsou fakta, ne nějaká subjektivní věc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty fakta ukaž.

Reagovat
Pinturicchio

Že jsem na to vůbec klikal, kokot sadomasochistická.

Reagovat
FuckT

Hmm, Chiel je zraneny alebo je Bonucci Boh?

Reagovat
Pinturicchio

Chiello je šetřený a Bonucci je ohon.

Reagovat
mato Kreator

vyzera to slubne a hlavne nech to nie je trapenie 1;0 apd..

Reagovat
M11

RONALDO !!!

Reagovat
Pinturicchio

Criiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Furia Ceca

Video To je hustý, jak podle centimetrových rozdílů vyhodnotí, jestli jde nebo nejde o ofsajd. Věřím, že dva roky dozadu by to rozhodčí takový gól neuznal.

Reagovat
Pinturicchio

Jedna věc mě příjemně překvapila a sice to, že CR nesimuloval v žádném zápase, ani jednou nic přihraného nebo válení se po zemi.

Reagovat
Pinturicchio

Co to má Alex za kopačky? Jak Chiello a jeho pověstné cvičky.

Reagovat
Pinturicchio

Dybala a Fede / Cancelo do hry.

Reagovat
Furia Ceca

Je Fede vůbec v nominaci?

Reagovat
Pinturicchio

Není.

Reagovat
Furia Ceca

Tak proč ho vyvoláváš?

Reagovat
Pinturicchio

Hele, Babulo, já se ti to jako pokusím vysvětlit, i když vím, že to nebude lehký ... jo, já se na to opřu ... viděl jsem jen sestavu a ne nominaci.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Furia Ceca

To byla řečnická otázka!

Jinak četls preview?

Reagovat
Pinturicchio

Já koukávám jenom na obrázky.

Reagovat
Furia Ceca

Řečnická odpověď?

Reagovat
Pinturicchio

Konstatování faktu.

Reagovat
Hyrax

<3

Reagovat
10

Douglas je zpět

Reagovat
Pinturicchio

Ruga se mi dneska líbí, klidný, soustředěný, výborná rozehrávka.

Reagovat
M11

MANDZUKIC !!!

Reagovat
Pinturicchio

Marioooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Ronaldo dobrá krádež Costovi.

Reagovat
Pinturicchio

Kurva, to je kanec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ecco le formazioni ufficiali di Inter-Frosinone:

INTER (4-2-3-1): Handanovic; D'Ambrosio, Skriniar, De Vrij, Asamoah; Gagliardini, Borja Valero; Politano, Nainggolan, Keita Baldé; Lautaro.

A disposizione: Padelli, Miranda, Ranocchia, Vecino, Joao Mario, Candreva, Perisic, Icardi. Allenatore: Spalletti

.

FROSINONE (3-5-2): Sportiello; Goldaniga, Ariaudo, Capuano; Zampano​​​​​​, Chibsah, Crisetig, Cassata, Beghetto; Ciofani, Pinamonti.

A disposizione: Bardi, Salamon, Brighenti, Krajnc, Ghiglione, Molinaro, Gori, Besea, Maiello, Vloet, Campbell, Perica.

Allenatore: Longo.

Reagovat
Deki

až na obranu spíš béčková sestava. ale jsem s tím v pohodě, mohl dát prostor zase i Mariovi. doufám, že si v klidu dojdeme pro tři body...

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

ty červený fleky mají z jakýho důvodu?

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Proti tíraniu žien, teda okrem Sorrentina u toho je to skôr naopak

Reagovat
The Krupy

tíraniu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dík oběma

Reagovat
smazaný uživatel

Keitaaaaaaaaaa konečně

Reagovat
Nuno čomes

Keitaaa

Reagovat
Inter Eterno Amore

Gabigooool... oh wait

Reagovat
Nuno čomes

LAUTARO!!

Reagovat
Deki

Keita je dnes skvělý, naopak ten střed Gaglia-Valero

Reagovat
Nuno čomes

Keita!!

Reagovat
Nuno čomes

Candreva klasicky na trageda

Reagovat
Deki

ale snaha byla, mít 3 střely za 10 minut, not bad

Reagovat
smazaný uživatel

Musím povedať, že tento zápas dokázal, že poprvé po dlhej dobe máme kvalitnú lavičku. Lautaro je budúcnosť, narozdiel od Gabigola Lautargol nie je flop. Keita sa konečne vzpamätal, uvidíme ako mu tá forma vydrží. Radja si to klasicky maže neskutočný pán, sám som si ním nebol istý pred sezónov ale hrá veľmi dobre. Candreva sa bude hodiť ak musíme betónovať lebo sa vie dobre a rýchlo vracať, dáva do toho všetko ale ako útočné krídlo asi nn. Samira konečne prešla schýza kedy len stál a pozeral ako mu tam padajú. Stopérska 3 je výborná. Asamoah je solídny DDA ani dobre ani zle ako vždy (je to kvalitný hráč ale nič viac nič menej) Dalbert a Mário mali záblesky comebacku tak zostáva len dúfať. Ďaľší match je Totenham a remíza by znamenala postuo tak snáď sa Špallov legendárny luck v LM prejavý. FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

*postup

Reagovat
Andis

Schick včera nic moc, na to jak je teď vychvalovaný.

Reagovat
valloire

Král trhá rekordy.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Parma je docela sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam provedl Ilicic??

Reagovat
Il Architetto

Rozhodca!

Reagovat
10

nic moc, rozhodčí chtěl bejt za hvězdu...

Reagovat
GEGE

Podme rozjebat devky Interu i s touhle polomrtvou sestavou...Forza raggazzi!

Reagovat
smazaný uživatel

To že Lazio je děv*a Interu a Genoa děv*a AC o niečom svedči

Reagovat
Nuno čomes

Klid

Reagovat
Pinturicchio

Že jak Interu, tak Laziu fandí nácci?

Reagovat
cresposuper

*a Juve

Reagovat
Pinturicchio

... a pravděpodobně každému týmu na světě, no, ale to bysme museli pochopit vtip.

Reagovat
Pipo123

LAZIO (3-5-1-1): Strakosha; Wallace, Acerbi, Radu; Marusic, Parolo, Badelj, Milinkovic, Lulic; Luis Alberto; Immobile.

Alberto konečne v základe

Reagovat
Eldarion

No zapol som to, že možno to nebude taká hrôza ako by mala byť ale radšej idem robiť niečo produktívne lebo toto smrdí dosť veľkým výpraskom

Reagovat
Yanek

Lazio je vzadu taky dost křehké, což nám dává naději aspoň na remízu.

Reagovat
Eldarion

No keby si Calhanoglu zase vo finálnej fázy nemyslel, že lopta je horúci zemiak tak by ten gól aj padnúť mohol

Reagovat
GEGE

Borini je společně se Senderosem ten největší fotbalový mrzák jakého pamatuju...Jestli ho někdo po sezoně koupí tak je u mě totalní magor...

Reagovat
Eldarion

Pre mňa absolútne nepochopiteľné prečo štartuje on a nie Laxalt

Reagovat
smazaný uživatel

za 2m ročne

Reagovat
Yanek

Rozehrávka trojky Abate, Zapata a Borini je jedna z nejhorších věcí, kterou jsem za ty roky viděl...

Reagovat
Pipo123

V taliansku sú kokoti, včera sa hralo na štadióne rugby, ten trávnik aj tak vyzerá

Reagovat
CubONE

Co tie cervene skvrny?

Reagovat
rossoneri89

Proti násiliu na ženách či také niečo

Reagovat
CubONE

Tri dni dozadu chlap podpalil vlastny dom, ked sa mu zena po dlhej dobe vzoprela a doplatil na to maly syncek, ktory zomrel v dome. Mimochodom to bola Slovenka.

Reagovat
rossoneri89

Chorý mozog ... Tie bodky inak už mali hráči aj v minulej sezóne

Reagovat
Pipo123

Strašne ma to nebaví, hra bez pohybu, žiadne napádanie, navyše Badelj tam je k hovnu, nechápme Inzaghiho, keď hral Cataldi tak hral výborne, dal gól, tvoril hru a on ho aj tak ignoruje ,pritom Badelj je zatiaľ veľmi zlá posila.

Reagovat
GEGE

Klasická špína Immobile...snad do něj někdo zajede ke konci zápasu...

Reagovat
Pipo123

Ešte že existuje video

Reagovat
danko10

Banti je stará škola. On nepotrebuje videá, gólové technológie a podobné nezmysly. On jednoducho vie.

Reagovat
rossoneri89

Parolo dobry nesympatický psychopat

Reagovat
Pipo123

Lebo na neho neodpískali penaltu?

Reagovat
rossoneri89

Neviem či to bol faul nevidel som situáciu zblizka ale o pár minút neskôr tam bol na zemi, tuším Rodriguez mu dával ruku a on to ju odstrcil ako urazene decko ... Potom aj neustále komentovanie rozhodcu ...

Reagovat
10

jak po něm sáhnul Kessie?

Reagovat
Pipo123

Mohla byť penalta ne? Iné sračky pískajú, som čakal že toto posúdi ako penaltu,síce to bolo krátke držanie no aj tak

Reagovat
10

klidně mohla být, míč šel do Parolova prostoru a Kessie ho prostě stáhnul rukou, byť minimálně...

Reagovat
Eldarion

penalta mohla byť ale aj nemusela ale Parolo je aj bez toho klasicky prasák

Reagovat
10

Milinković má zatím rozhodně víc našlápnuto k hostování ve SPALu než přestupu za 100m+

Reagovat
Eldarion

Chcel by som vidieť teraz toho blázna čo by za neho dal tych 130m či koľko to chceli. Najslabší na ihrisku z Lazia.

Reagovat
10

řekl bych, že to Lotito klasicky prosral...a nakonec bude rád za 40m

Reagovat
Votas

odejde mu po konci smlouvy zadarmo

Reagovat
Pipo123

za 5 rokov?

Reagovat
Votas

příští rok bude trucovat a Lotito s ním a pak mu UEFA povolí rozvázat smlouvu

Reagovat
Pipo123

Jo hraje hovno, ale pozri sa čo hraje, veď on hraje SZ celý zápas, pohybuje sa na krajoch ihriska a skoro vôbec nejde do šestnástky, minulú sezónu hral o niečo vyššie, podporoval Cira a jeho fyzická hra robila súperom v obrane veľké problémy. Túto sezónu hraje príliš hlboko čo je naozaj na škodu, navyše má vedľa seba tragického Luliča čo ho len zráža dolu, on sa do toho dostane a znova bude jeba, hlavne kvôli jeho fyzickým predpokladom.

Reagovat
10

"souboj" o LM jak víno, na to se nedá koukat

Reagovat
Eldarion

Hakan omfg

Reagovat
Eldarion

KESSIIEEEEEEEEEEEE

Reagovat
rossoneri89

Kessieeeeeeeee

Reagovat
Pipo123

Boha to AC má luck

Reagovat
10

vždyť hrajete úplný hovno proti týmu, co má 1 zdravýho stopera a ještě to je Zapata, už vám ho tam mohl dát minutu předtím Calhanoglu...

Reagovat
Pipo123

Mne to hovoriť nemusíš, já to nechápem, žiadne napádanie, snaha, nič proste. Minulú sezónu hráči jazdili po prdeli, tento rok hráme tak nejak na držanie lopty

Reagovat
10

protože všichni přišli na to, že se proti těm vašim dřevákům a běžcům stačí zatáhnout a čekat...technická kvalita na vaší straně je strašidelná

Reagovat
Pipo123

V minulej sezóne tie zápasy vedeli zlomiť, nepáči sa mi že stále hráme 3-5-2, neustále uprednostnovanie Luliča, Raduho, Badelja, hlavne Badelj je jedna veľká tragédia, taký Cataldi hral minulé zápasy výborne, dal gól, na jeden nahral a aj tak si nekopne, Inzaghi hraje na svoje kone

Reagovat
10

to ti tady píšu rok, že Lulić a Radu už tam nemají co dělat...a 3 stopeři zrovna dneska taky nesmysl

Reagovat
Pipo123

Mám pocit že Inzaghi sa bojí, obaja majú silnú pozíciu v kabíne, takže nerozhoduje ich forma, ale ich slovo. čo už, horšie je že sa im predĺžili kontrakty do 2022 myslím

Reagovat
10

taky si myslím, že tohle bude ten důvod...ono by se mu to mohlo vymstít

Reagovat
10

do toho bude muset sáhnout Tare v létě, těch pozic tam bude víc...a Lotito nevypadá, že by něco pustil

Reagovat
Pipo123

Ako já súhlasím že majú u nás zostať, Radu je ešte v pohode, svoje si zvládne odohrať, takže môže nastupovať a mať nejaké min, občas aj Lulič, svoj prínos budú mať stále, no nemôžu hrať stále v základe, nie v momente kedy na lavičke sú zaujímavejší hráči. Myšlienka toho že majú dohrať karieru v Laziu sa mi páči, kludne nech hrajú ešte 3-4 roky, ale tak silnú a jasnú pozíciu mať nemôžu.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Jo!

Reagovat
Yanek

Calabria má ty náběhy za obranu solidní A nevím, kolik přihrávek musí Borini pokazit, aby šel dolů.

Reagovat
Yanek

Proč nestřídá a zas čeká až dostanem gol?

Reagovat
Mihal

Lazio

Reagovat
Mihal

Lazio

Reagovat
Eldarion

Gattuso je blázon alebo musí mať nervy z ocele keď ešte stále nestriedal

Reagovat
LesyJePan

Je to dement. Dodrbal to cely zapas. Nevyuzit ani jedno striedanie

Reagovat
Nuno čomes

Lazio

Reagovat
Eldarion

Ten Immobile s tou jeho gigantickou hlavou je taká pi*ka až to bolí

Reagovat
10

co furt zkouší na penaltu?

Reagovat
Eldarion

Bravo Gattuso

Reagovat
Pipo123

Jj Inzaghi, v ďalšom zápase ho nechaj na lavičke

Reagovat
10

Boha to Lazio má luck

Reagovat
Yanek

To má za to že nestřídá kurva... fakt nechápu

Reagovat
Nuno čomes

úplná idealka

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne Gattuso zlyhal,striedanie, taktika už aby skončil .

Reagovat
Nuno čomes

Na to jak je dollaruma velký tak stačí aby to šlo metr a půl od prostředky a nechyta to

Reagovat
CubONE

Prave preto, ze je velky, je strela po zemi blizsie pri nom tazsia.

Reagovat
10

to je 3. nebo 4. zápas, co tuhle sezonu AC ztratilo v nastavení? Inter, Bergamo, dneska...

Reagovat
CubONE

A naopak v nastaveni aj vyhravame - Roma, Genoa, Udinese.

Reagovat
Hagi79

Gattuso to neskutečně posral..

Reagovat
Inter Eterno Amore

Milujem tú Piatekovu oslavu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Ten komentátor ako sa rozplýva nad tým, čo hovorí ... jako hezky se to vyslovuje ženou Dženou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele