Premier League - souhrn 13. kola

24.11.2018, 17:56, aktualizováno 26.11.2018, 23:26
Komentáře a souhrny
Burnley prodloužilo v pondělí doma proti Newcastlu sérii bez výhry na šest. Arsenal zvládl důležité klání s Bournemouthem a drží se těsně za elitní čtveřicí. Svou roli plnili bezezbytku favorité - Manchester City vyhrál s přehledem na West Hamu a Liverpool ve Watfordu. Zaváhal naopak Manchester United doma s Crystal Palace, Tottenham ve šlágru přehrál Chelsea...

Burnley FC - Newcastle United 1:2

26.11.2018 21:00

Góly: 40. Sam Vokes - 4. Ben Mee (vl.), 23. Ciaran Clark

Když už se zdálo, že má Newcastle na samém dně tabulky namále, přišel listopad a vše je rázem jinak. Tým Rafaela Beníteze totiž všechny tři ligové zápasy v předposledním měsíci roku vyhrál, nyní i na půdě Burnley, díky čemuž se posunul vstříc klidnému středu tabulky a katapultoval španělského kouče do role favorita na ocenění manažera měsíce. Burnley naopak pokračuje ve výkonech, které jsou pouhým stínem loňské krasojízdy, a blíží se čím dál více pásmu sestupu.

Základ úspěchu položili hosté již v samém úvodu utkání, které začalo o půlhodinu později kvůli ošetření a hospitalizace Eddieho Wolstenholma, zodpovědného za kontrolu rozhodčích, jenž v hráčském tunelu krátce před původně stanoveným výkopem zkolaboval. Hned ve čtvrté minutě se po standardní situaci dostal k ráně zpoza šestnáctky Federico Fernández, jehož ránu nešťastně tečoval Ben Mee do horního růžku branky, kam se Joe Hart natahoval marně.

Burnley na brzký inkasovaný gól zareagovalo vlastní aktivitou, jenže Woodovu štiplavou ránu zvládl Martin Dúbravka zpacifikovat a sotva minutu nato efektivní Newcastle udeřil podruhé. Nakrátko rozehraný roh přinesl Magpies ovoce, neboť Ritchieho prudký centr jemně tečoval Ciaran Clark a míč zapadl přesně k zadní tyči. Hráči Newcastlu v tu chvíli na koni a zdálo se, že do přestávky by mohli vedení dokonce ještě navýšit, avšak pět minut před koncem zničehonic udeřili ze vzduchu také Clarets. Dlouhý nákop Meeho našel na hranici pokutového území Sama Vokese, který šokoval hosty v čele s Dúbravkou excelentní hlavičkou. Do přestávky pak mohlo být pro Benítezovu družinu ještě hůře, kdyby si Dúbravka nepočíhal na další Woodovu tvrdou ránu.

Také po změně stran měl lepší nástup do hry Newcastle, jenže tentokráte Straky nabídnutou šancí trestuhodně pohrdly. Po dobré práci Yedlina se Matt Ritchie zjevil sám necelý metr před prázdnou brankou, a přesto k nevíře všech přihlížejících poslal míč pouze do boční sítě.

Burnley tak stále zůstávalo na dostřel a aktivní Wood se nadále pokoušel pálit z každé aspoň trochu slibné pozice, ovšem střelecké štěstí mu nepřálo. Když pak hosté neskórovali ani deset minut před koncem, kdy střídající Joselu po povedeném brejku napálil brankovou konstrukci, pokračovalo drama až do samého konce. Nakonec si však příznivci Newcastlu mohli oddechnout a nelitovat neproměněných šancí, neboť Vokes v nastavení poslal svou hlavičku příliš vysoko a Mapgies tak z Turf Moor berou všechny body za výhru 2:1.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Huddersfield Town 0:2

25.11.2018 17:00

Góly: 6. Aaron Mooy, 74. Aaron Mooy

Není žádným tajemstvím, že svěřenci Davida Wagnera mají problémy s ofenzívou. Vždyť v posledních dvaadvaceti zápasech se jim podařilo pouze jednou vstřelit více než jednu branku. Ale dnes se Terriers prezentovali naprosto odlišným stylem hry. Byli aktivní, napadali a když se jim podařilo získat míč na kopačky, byli nebezpeční. Těžko by divák, který by je viděl poprvé, uvěřil, že se jedná o jednoho z hlavních adeptů na sestup a jejich protivník je týmem ze středu tabulky.

Hosté se ujali vedení již po šesti minutách. Doherty chytře počkal na nabíhajícího Durma a poslal mu balón do běhu. Německý bek našel svým pasem Mooye a Australan uklidil svojí střelou mlíč bezpečně k pravé tyči Patriciovy branky.

Huddersfield brzká branka nakopla a nechybělo mnoho a mohl vedení zvýšit ještě v první půli. Ale hlavičky Mounieho a Kongola neskončily v síti.

Hrdinou zápasu se pak ve druhém poločase stal Billing, sice nejprve nedokázal usměrnit svou střelu zpoza vápna mezi tyče, ale pak vykopl míč letící po kontaktu s Jiménezovou hlavou do branky.

Mexický forvard dostal šanci potrestat obranu Terriers znovu, jenže se asi zalekl vyložené šance a místo střely volil přihrávku na nikoho.

Na druhé straně se objevil před Patriciem Pritchard, ale portugalskou jedničku Wolves nepropálil.

Když už to začínalo vypadat, že Wolves převzali definitivně iniciativu a jdou si pro vyrovnání, povstal znovu Mooy.

Umístěným přímým kopem ze 73. minuty rozhodl o vítězství Terriers, kteří tak opustili pásmo sestupu a budou doufat, že se jim konečně podaří sbírat body.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Arsenal FC 1:2

25.11.2018 14:30

Góly: 45+1. Joshua King - 30. Jefferson Lerma (vl.), 67. Pierre-Emerick Aubameyang

Série neporazitelnosti Arsenalu pokračuje, a to rovnou vítězně. Kanonýři navzdory dalšímu matnému vstupu do utkání vyválčili na půdě Bournemouthu všechny body za výhru 2:1 a před nadcházejícím vrcholem podzimu v podobě severolondýnského derby s Tottenhamem se drží svým rivalům z čela tabulky na dostřel. Bournemouth si naopak i přes sympatické představení připisuje třetí prohru za sebou.

Unai Emery sáhl ve snaze zvrátit neuspokojivé výsledky před reprezentační přestávkou k razantním změnám a proti Bournemouthu tak vyběhla sestava bez Mesuta Özila v rozestavení s třemi obránci. Ani to ale slibované zlepšení nepřineslo a úvodní minuty patřily jednoznačně domácím. Již po sedmi minutách se po zmatcích v pokutovém území Arsenalu podařilo prosadit Davidu Brooksovi, jehož radost ale záhy zkazil zdvižený praporek čárového rozhodčího, byť opakované záběry toto rozhodnutí nepotvrdily.

Arsenal se sice zpočátku směrem dopředu trápil, ovšem krátce po Brooksově neuznané trefě mohl jít přesto do vedení. Ztrátu Bournemouthu ve středu pole mohl potrestat Lucas Torreira, jehož přízemní rána překonala Asmira Begoviće, ale odrazila se zpět do hry od jeho pravé tyče a dorážející Iwobi již skákající míč neukočíroval.

Po dvaceti minutách ale Kanonýři přece jen začali hru vyrovnávat a několikrát zahrozili především po levé straně skrze Seada Kolašinace. A právě po jednom z pasů bosenského beka se Arsenalu podařilo jít do vedení, byť s notnou dávkou štěstí. Kolašinacův přízemní centr totiž nešťastně zasáhl Jeferson Lerma a Begović byl na nečekanou ránu vlastního spoluhráče krátký.

Arsenal tak sahal po vůbec prvním poločasovém vedení v sezoně, ale ani tentokráte se londýnský klub nedočkal. V první minutě nastavení totiž Bournemouth podnikl bleskový kontr po Iwobiho ztrátě míče v pokutovém území Cherries a na konci lahůdkové akce se ocitl volný Joshua King, jenž suverénně obstřelil Bernda Lena a ranou pod břevno stanovil po první půli stav 1:1.

Po změně stran již hosté měli podstatně lepší nástup a přišpendlili Bournemouth hluboko na vlastní polovinu, k přímému ohrožení Begovićovy brány se ale Arsenal dlouho nedostával. Až po hodině hry měl po Lermově zaváhání gól na kopačce Aubameyang, ale z hranice šestnáctky pouze přestřelil.

Pár minut nato se už ale gabonský forvard dočkal. Rychlou kombinaci ve středu pole vyšperkoval Alex Iwobi brilantní průnikovou přihrávkou pro nabíhajícího Kolašinace, jenž si přihrávkou Aubameyangovi před odkrytou branku připsal druhou asistenci odpoledne.

Inkasovaný gól přinutil Bournemouth vylézt z obranné ulity a hra se znovu přelila na polovinu Arsenalu, který přešel ke strategii rychlých protiútoků. Jeden takový měl po dobré práci Aubameyanga zakončit Mchitarjan, ale sám se špatným dotykem vytlačil z výhodnější pozice a ani slibnou akci řádně nezakončil. Na opačné straně měl vyrovnání na kopačce střídající Stanislas, jenže míč zpod nohou pouze usměrnil špičkou kopačky do Lenovy náruče.

Když pak šest minut před koncem smolař dne Lerma parádní ranou zdálky pouze orazítkoval Lenovu pravou tyč a německý gólman si poradil i s hrozícím vlastencem po Fraserově rohovém kopu, přežil Arsenal to nejhorší a může slavit důležitou výhru 2:1. Kanonýři se tak drží v kontaktu s čelem tabulky a na třetí Tottenham ztrácí před nadcházejícím severolondýnském derby ztrácí pouze tři body. Bournemouth si naopak navzdory solidnímu výkonu připisuje třetí porážku v řadě a v příštím kole jej ke všemu čeká výjezd na půdu Manchesteru City.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Chelsea FC 3:1

24.11.2018 18:30

Góly: 8. Dele Alli, 16. Harry Kane, 55. Heung-min Son - 85. Olivier Giroud

V Premier League už jsou jen dva neporažené celky. Chelsea v londýnském derby vyhořela, podala ostudný výkon a zcela zaslouženě podlehla 1:3 Tottenhamu který se tak díky sobotnímu výsledku posouvá na třetí příčku tabulky. Kohouti podali jeden z nejlepších výkonů sezóny a o osudu celého duelu rozhodli už za 55 minut.

Tottenham do utkání vlétl jako hurikán a už po čtyřech minutách musel poprvé zasahovat Kepa, když lapil nebezpečnou hlavičku Kanea. Po osmi minutách hry už však byl zcela krátký na hlavičku Alliho, který si naskočil na prudký přímý volný kop Eriksena a neomylně rozvlnil síť. O pár chvil později se po parádní kombinaci s Eriksenem dostal za záda hostující obrany Son, jeho volej však skončil nad hostující brankou. Po dalším rychlém protiútoku Son hravě obešel Rüdigera, Kepu však překonat nedokázal.

Po patnácti minutách se ke slovu dostali také hosté - Kanté našel ve vápně Hazarda, kterého poněkud nepochopitelně zezadu skolil mladík Foyth a měl obrovské štěstí, že sudí Atkinson nenašel odvahu k odpískání pokutového kopu.

Tottenham však zůstával jednoznačně lepším celkem a o chvíli později přidal druhý zásah - to ze střední vzdálenosti napřáhl Kane, jeho střele nepochopitelně uhnul Luiz a zkoprnělý Kepa již nedokázal vůbec reagovat. Na třígólový rozdíl mohl zvýšit Alderweireld, jeho zakončení z malého vápna však perfektně vychytal Kepa. V nastaveném čase zahrozil Son, i jeho přízemní ránu však Kepa zvládl zlikvidovat.

Po 55 minutách hry bylo o vítězi rozhodnuto. Alli přesným pasem nastartoval Sona, který hravě předběhl Jorginha, stínujícího Davida Luize obešel jako kužel a přesnou střelou rozvlnil síť potřetí. V samém závěru už jen po centru Azpilicuety korigoval Giroud, na víc se však Chelsea nezmohla.

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Leicester City 1:1

24.11.2018 16:00

Góly: 15. Glenn Murray - 79. Jamie Vardy (pen.)

Hosté nastoupili do zápasu bez Jamieho Vardyho, který musel z důvodu zranění zůstat pouze na lavičce. Jeho místo v základní sestavě tak zaujmul Okazaki.

V 15. minutě se znovu ukázalo, jak důležitý je Glenn Murray pro výběr Chrise Hughtona. Murray opět využil svého odhadu na vzdušné míče a našel si centr, který se snášel po rohovém kopu Knockaerta do vápna. Samotné zakončení bylo pro tak zkušeného útočníka jako Murray rutinou. Hráč Brightonu se tak svým sedmým gólem v sezóně zařadil v tabulce střelců po bok takových jmen jako Aubameyang nebo Sterling.

Návrat hostů zpět do hry uťalo vyloučení Jamese Maddisona po dvou žlutých katách během pár minut. První obdržel za faul na útočícího Knockaerta a o chvíli později se poroučel do útrob stadionu za nasimulování pádu.

Leicester se dokázal z šoku probrat až ve druhé půli, když Puel vyslal na hřiště Vardyho. Ten se obratem zapojil do hry a ve vstřelení vyrovnávací branky mu zabránil až zákrok Duffyho za který obránce domácích obdržel žlutý kartónek.

Kvalitu hry značně ovlivnil silný déšť a fotbalové umění, tak bylo nahrazeno bojovným výkonem z obou stran. V 78. minutě neudržel nervy na uzdě Kayal a přejel Iheanacha ve vápně. Střídající Vardy se postavil k penaltě a jak u něj bývá zvykem, s ledovým klidem proměnil.

Obě mužstva pak sahala po vítěství, ale ani Iheanacho, ani dříve se provinivší Kayal nedokázali vsítit druhý gól pro svůj tým.

Utkání tak skončilo zaslouženou dělbou bodů.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Southampton FC 3:2

24.11.2018 16:00

Góly: 33. Aleksandar Mitrović, 43. André Schürrle, 63. Aleksandar Mitrović - 18. Stuart Armstrong, 53. Stuart Armstrong

Na Craven Cottagge se střetly týmy, které nutně potřebují body. O jejich nouzi vypovídá samo konečné skóre zápasu. Londýnský celek Southampton přetlačil 3:2 a opět potvrdil, že v této sezóně není problémem nedostatek vstřelených gólů proti soupeřům, ale spíš propustnost jeho obrany.

Skóre otevřeli hosté, když se po centru do vápna a následném závaru před bránou dostal k zakončení Stuart Armstrong a střelou na dlouhou nohu překonal brankáře domácích Segia Rica. Netrvalo to dlouho a přišla odpověď Fulhamu. Po rychlé a povedené kombinaci domácích se k zakončení hlavou dostal nejlepší střelec Aleksandar Mitrović a z malého vápna se nemýlil a srovnal na 1:1.

Po rychlém uvolnění Ryana Sessegnona a jeho přímočaré přihrávce se k zakončení dostal německý záložník Andreas Schürrle a nekompromisně otočil stav utkání ve prospěch domácích na 2:1. Do konce poločasu hosté už nestihli zareagovat a do kabin tak oba celky šly za stavu 2:1 pro domácí Fulham.

Na začátku druhého poločasu hosté chytili druhý dech. Stejně jako první gól, vyrovnání měl opět na starost Stuart Armstrong. Po přiťuknutí míče na hranici velkého vápna se nerozpakoval a překonal McCarthyho podruhé v utkání, tentokrát tvrdou střelou do pravého horního rohu.

Fulham zápas však nevzdal a v 63. minutě se naposledy v utkání ujal vedení. Po prodloužení centru z pravé strany Ryanem Sessegnonem se opět dostal k míči Mitrović a z první udeřil do protipohybu brankáře. První zápas na lavičce Fulhamu tak Claudio Ranineri hned přetavil ve vítězné utkání a může tak být s výkonem svých nových svěřenců plně spokojen.

Více informací k zápasu

Manchester United - Crystal Palace 0:0

24.11.2018 16:00

Góly: -

Manchester United ztrácí další body! Po mdlém výkonu doma jen remizoval s Crystal Palace a partě Joseho Mourinha se tak zase o něco vzdálila vidina čtvrté příčky. United v základní sestavě již mohli počítat s Pogbou a Lukakem, ani tyto dvě hvězdy však ofenzivní snažení svého celku nikterak výrazně nevylepšily.

V první velké příležitosti se po nahrávce Matiče ocitl Martial, pod tlakem dotírajících obránců však nedokázal pořádně zakončit. Na druhé straně vystrašil celý Old Trafford Zaha, který napřáhl z dobrých 25 metrů a utěšenou ranou jen těsně minul branku domácích. Po dalším rychlém brejku stanul tváří tvář španělské jedničce Patrick Van Aanholt, v zakončení však selhal na plné čáře a míč poslal o dobrých pár metrů vedle pravé tyče.

Těsně před poločasem se o slovo zase přihlásili United - Young se u postranní čáry odpoutal od svého strážce a přízemním centrem našel Lingarda, jehož střelu bravurním zákrokem zneškodnil Hennessey. Poslední akce první půle přinesla branku, byť neregulérní. Po přímém kopu Milivojeviče dopravil míč do sítě Kouyaté, který se už už radoval, když v tom jeho oslavy přerušil správně zdvižený praporek asistenta na pomezí.

Totožná situace se odehrála i na startu druhé části, tentokráte ale v opačném gardu. To střelu Ashleyho Younga pohotově dorazil Romelu Lukaku, jenže stejně jako Kouyaté měla jeho radost jen krátkého trvání, jelikož při vstřelení branky využil svého ofsajdového postavení. Dvacet minut před koncem se do další výborné příležitosti trochu se štěstím proháčkoval Townsend, svou ránu však opět nedokázal nasměrovat mezi tři tyče.

A když na druhé straně mířila rána Martiala jen do boční sítě, rozešly se oba týmy smírně 0:0, což pro domácí znamená další výraznou komplikaci.

Více informací k zápasu

Watford FC - Liverpool FC 0:3

24.11.2018 16:00

Góly: 67. Mohamed Salah, 76. Trent Alexander-Arnold, 89. Roberto Firmino

Ačkoliv výsledek působí jednoznačně, rodil se postupně a více než 60 minut zápasu bylo skóre 0:0.

Domácí začali aktivně. Již ve druhé minutě se jim podařilo vstřelit branku. Radost Deulofeua ale utnuli rozhodčí, kteří odpískali ofsajd. Liverpool rozhodně v posledních střetnutích s Watfordem neměl problém střílet branky. Dnes se ale ve finální fázi trápil. Forster si poradil nejen s centrem Shaqiriho, ale zlikvidoval i šance známé trojice Mané, Firmino, Salah.

Brankáři se nenudili, na druhé straně musel krotit Pereyrovu střelu Alisson. Byla to frustrující první půle pro oba týmy. Ani jedna z šancí nepřinesla branku a stav 0:0 neodpovídal předvedené hře.

Nástup do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 56. minutě se po právu dožadovali penalty, když Hughese fauloval Robertson. Sudí Jon Moss, ale zůstal chladný. Frustrace Hornets se zdvojnásobila o deset minut později, když otevřel skóre zápasu Mo Salah. Maného přihrávka z levého okraje vápna našla sbíhajícího egyptského útočníka a ten procedil míč za Fosterovy rukavice.

Hrou Watfordu to otřáslo a Liverpool trestal. Alexander Arnold zahrál bravurně přímý kop zpoza pokutového území a zvýšil na 0:2. O zdramatizování zápasu se poté postaral Jordan Henderson. Zbytečným faulem na půli si vysloužil druhou žlutou a mířil předčasně do sprch. Ale ke štěstí kapitána hostí si jeho spoluhráči i v oslabení dokázali vítězství pohlídat.

Dobře vyřešený protiútok, který táhl po levé straně Robertson skončil až u Maného střely, kterou ještě stačil Foster vyrazit, ale na Firminovu dorážku nestačil. Brazilec se tak prosadil teprve podruhé v posledních patnácti zápasech a bude doufat, že opět dokáže navázat na svou formu z minulé sezóny.

Liverpool si tak odváží tři body a zůstává na druhé příčce v tabulce.

Více informací k zápasu

West Ham United - Manchester City 0:4

24.11.2018 16:00

Góly: 11. David Silva, 19. Raheem Sterling, 34. Leroy Sané, 90+3. Leroy Sané

Manchester City se nachází ve velkolepé pohodě, což v sobotu na vlastní kůži pocítil také West Ham, který od svěřenců Pepa Guardioly schytal tři branky již v prvním poločase. V samotném závěru ještě přidal čtvrtý přesný zásah Sané a Citizens tak stále drží společně s prvním místem také ligovou neporazitelnost.

Hosté poprvé zahrozili už po pár vteřinách hry, když z úhlu napřáhl záložník David Silva, přízemní střelou však rozvlnil pouze boční síť. Po jedenácti minutách ovšem byl tento španělský hráč úspěšnější - to k němu propadl tečovaný centr Sterlinga a z malého vápna již dokázal balón protlačit do sítě. O dalších osm minut později se hosté radovali podruhé - to se na levé straně uvolnil Sané, který poslal parádní střílený míč napříč malým vápnem, který si na zadní tyči našel Sterling a z několika metrů jej sklepl do sítě.

Poté se do hry dostali také Kladiváři - nejprve Arnautoviče ve výborné pozici vychytal Ederson, o pár momentů později tento brazilský brankář vyzrál i na ránu Antonia. Galapředstavení hostujícího celku pak po půl hodině dokonal Sané, který využil parádní kombinace svého týmu. Nejprve našel Fernandinho senzačním pasem za obranou Sterlinga, který se neukvapil a chytrou přihrávkou oslovil na malém vápně volného německého záložníka, který si dotírajícího obránce filigránskou zasekávačkou posadil na zadek a zakončoval v podstatě do prázdné brány.

Krátce po změně stran mohl čtvrtý zásah přidat Sterling, tentokrát byl ale úspěšnějším mužem Fabianski, který si na své konto připsal výborný zákrok. Na druhé straně se do samostatného úniku dostal Antonio, který tentokráte dokázal překonat Edersona, jeho radost však přerušila tyč. Závěrečnou podobu výsledku tak dal v nastaveném čase Sané, který do sítě napálil centr Jesúse.

Více informací k zápasu

Everton FC - Cardiff City 1:0

24.11.2018 16:00

Góly: 59. Gylfi Sigurdsson

V sobotu 24. listopadu odpoledne se setkaly celky Evertonu a Cardiffu. Od začátku byl favorit jasný, Everton se stále drží v první polovině tabulky, zatímco Cardiff bez přestávky bojuje o přežití v nejvyšší anglické fotbalové lize. Cardiff však chtěl navázat na dobré výkony z posledních utkání a Everton tak body neměl dostat zadarmo.

Zápas dlouho nepřinesl žádné větší vzrušení, oba dva týmy hrály zodpovědně a nepustily soupeře do prostorů, které by znamenaly ohrožení branky. Až ve 29. minutě se středopolař André Gomes dostal po rohovém kopu a po šikovném uvolnění ve vápně ke střele z úhlu, která ovšem skončila pouze na boční síti hostů.

Další příležitost Toffees přišla ve 40. minutě, kdy se po přímém volném kopu Sigurdssona dostal k hlavičce z ideální pozice nejlepší střelec Evertonu Richarlison, který však v přímém ohrožení brány mířil pouze doprostřed, kde byl připravený brankář Etheridge.

I druhý poločas začali aktivněji domácí, když se po chytré přihrávce Bernarda dostal do brankové příležitosti Sigurdsson, který už byl za úrovní brankáře Etheridge a mohl zakončovat, ale na brankové čáře pokus Islanďana vykopl Sol Bamba a stav tak zůstával nerozhodný.

Při další příležitosti se však domácí již nemýlili. Po šťastných odrazech se míč dostal k Theo Walcottovi, který se hnal sám na bránu soupeře. Jeho střelu Etheridge ještě stačil vytěsnit, na dorážku Sigurdssona byl však krátký a stav se tak měnil ve prospěch domácích - 1:0.

Po brance Evertonu se poprvé v zápase přihlásili o slovo i hosté, a to když se Camarasa pokusil o tvrdou střelu zhruba ze 30 metrů. Pickford ji však bez problémů vytěsnil na roh a žádné vzrušení se tak nekonalo. Když pak ani Lookman neproměnil svojí individuální akci, bylo jasné, že si Everton uhlídá tři body na domácím hřišti a udrží se tak na dohled předních příček.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City13112040:535
2.Liverpool FC13103026:533
3.Tottenham Hotspur13100323:1130
4.Chelsea FC1384128:1128
5.Arsenal FC1383228:1627
6.Everton FC1364320:1522
7.Manchester United1363420:2121
8.AFC Bournemouth1362522:1820
9.Watford FC1362517:1720
10.Leicester City1353518:1718
11.Wolverhampton Wanderers1344512:1516
12.Brighton & Hove Albion1343614:1915
13.Newcastle United1333711:1612
14.West Ham United1333714:2212
15.Huddersfield Town132478:2210
16.Crystal Palace132388:179
17.Burnley FC1323813:279
18.Southampton FC1315710:248
19.Cardiff City1322911:268
20.Fulham FC1322914:338

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (936)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele