Premier League - souhrn 12. kola

08.11.2019, 23:06, aktualizováno 10.11.2019, 19:29
Komentáře a souhrny
Liverpool ve šlágru kola porazil Manchester City a na prvním místě má na dvojici Leicester - Chelsea náskok osmi bodů. "Lišky" potvrdily formu proti Arsenalu, zatímco Blues naplnili úlohu favorita v souboji s dalším londýnským týmem Crystal Palace. Tottenham pouze remizoval se Sheffieldem United, zatímco tři body oslavil Manchester United...

Liverpool FC - Manchester City 3:1

10.11.2019 17:30

Góly: 6. Fabinho, 13. Mohamed Salah, 51. Sadio Mané - 78. Bernardo Silva

Zápas podzimu mezi Liverpoolem a Manchesterem City měl nakonec až nečekaně jednoznačný průběh. Navzdory vší snaze se hostujícímu týmu nedařilo své šance proměnit, zatímco liverpoolští byli naopak v zakončení o poznání nekompromisnější a vypracovali si dokonce tříbrankový náskok. Ten sice v závěru snížil Bernardo Silva, ale víc už toho Citizens nestihli a po prohře 1:3 ztrácí na svého soka v boji o titul devět bodů.

Hosté přitom do zápasu vstoupili velmi aktivně a během úvodních pěti minut takřka soupeře nepustili z obranné poloviny. Když ale nechtěná hra rukou Trenta Alexandera-Arnolda nechala sudího Olivera klidným, přešli Reds do rychlého protiútoku a z první vážnější akce hned skórovali. Centr na Salaha totiž Ilkay Gündogan odvrátil pouze před šestnáctku k Fabinhovi, jenž s ničím neotálel a parádní pumelicí na přední tyč nechal brankáře Brava jen marně plachtit vzduchem.

Sotva se Citizens začali nadechovat k dalšímu usilovnému náporu, Liverpool jim lekci z efektivity uštědřil podruhé. V třinácté minutě blesková akce přes celé hřiště na tři přihrávky po ose Alexander-Arnold - Robertson - Salah vyústila v hlavičku posledního jmenovaného a Anfield Road byl v extázi.

Hráči Manchesteru se však nenechali zlomit ani takto krutým vývojem zápasu a do konce první půle si vytvořili hned tři skvělé příležitosti ke snížení. Ostrou ránu Agüera však zvládl vyrazit brankář Alisson, Angeliňova tečovaná střela po skvělé kolmici De Bruyneho skončila jen na tyči a Agüerův samostatný únik po další špičkové práci De Bruyneho skončil nepřesnou ranou k nespokojenosti belgického reprezentanta, jenž se nabízel ke zpětné přihrávce před odkrytou brankou. Když pak v závěru poločasu Bravo zneškodnil pokusy Firmina i Salaha a Agüero opět v nadějné pozici nepotvrdil pověst elitního střelce, šlo se do kabin za dvoubrankového vedení domácích.

Ani po změně stran se na obrazu hry nic neměnilo a druhá půle tak začala úplně stejně jako ta první. Zatímco Citizens se tlačili k Alissonově brance, Liverpoolu stačil jediný výpad kupředu k tomu, aby svůj náskok rozmnožil o další gól. Zdánlivě neškodný centr Hendersona od pravé postranní čáry totiž nachytal defenzivu Manchesteru v nedbalkách a chvilkového zaváhání Walkera s Bravem beze zbytku využil Sadio Mané, který hlavou zblízka protlačil míč do sítě.

Šanci na brzkou odpověď měl vzápětí Raheem Sterling, jenže jeho potenciálně gólovou ránu z hranice šestnáctky stihl obětavě zablokovat Dejan Lovren. Když pak Agüerovi ušel další skvělý pas De Bruyneho o pouhé centimetry, šlo jen o další potvrzení, že v nedělní večer zkrátka Manchesteru nebylo přáno.

Až dvanáct minut před koncem se hosté skutečně dočkali zásluhou Bernarda Silvy, který přetavil Angeliňův přízemní centr v přesnou ránu k tyči. Snížení sice opět probralo hráče v modrém k životu, ale víckrát už zataženou obranu soupeře překonat nedokázali. Liverpool tak pokračuje v pohádkové formě a na čele tabulky již drží osmibodový náskok před druhým Leicesterem, zatímco Manchester City má ještě o bod méně.

Více informací k zápasu

Manchester United - Brighton & Hove Albion 3:1

10.11.2019 15:00

Góly: 17. Andreas Pereira, 19. Davy Pröpper (vl.), 66. Marcus Rashford - 64. Lewis Dunk

Zdá se, že s návratem Anthonyho Martiala po zranění se Manchesteru United daří výrazně oživit skomírající ofenzivu. Francouzský forvard sice v zápase s Brightonem sám neskóroval, ovšem dvěma asistencemi se přičinil o vítězství svého týmu 3:1 a posunu tabulkou na sedmé místo.

Úspěch domácích se dostavil především díky výtečnému nástupu do zápasu. Už v třetí minutě aktivní Martial zahrozil poprvé, když ve slibné pozici jen těsně nedosáhl na míč, chvíli nato se dvakrát pokoušel o zakončení Marcus Rashford a v 17. minutě se již neustávající tlak Manchesteru vyplatil. Kombinaci Martiala s Pereirou v pokutovém území nechávala obrana Brightonu až příliš mnoho prostoru a byla za to náležitě potrestána, když rána druhého jmenovaného s pomocí teče zamířila přesně k tyči do protipohybu brankáře Ryana.

Než se hosté stihli z matného vstupu do zápasu vzpamatovat, inkasovali podruhé. Závar v malém vápně po standardní situaci totiž bránící hráči Seagulls v čele s Ryanem trestuhodně nezvládli zpacifikovat a Davy Pröpper si skákající míč na brankové čáře pod tlakem Scotta McTominaye mohl akorát srazit do vlastní sítě.

Dvoubrankové manko během úvodní dvacetiminutovky se výrazně projevilo na zbytku zápasu, neboť domácí se již nikam nehnali a trpělivě chránili vydobytý náskok, zatímco Brighton se k Davidu de Geovi probíjel jen obtížně, natožpak aby španělského gólmana výrazněji ohrozil. Manažer Graham Potter tak o přestávce zareagoval hned dvojím střídáním a na přelomu hodiny hry dokonce rovnou přidal i třetí, což chvíli nato skutečně přineslo úspěch. Právě střídající Pascal Gross totiž skvěle zahraným rohovým kopem našel Lewise Dunka, jenž tvrdou hlavičkou snížil na 2:1.

Radost hostí ale měla jepičí život. Pouhé dvě minuty nato se totiž po skvělé Fredově kolmici zjevil v samostatném úniku Martial, a přestože jej bránící hráči do zakončení nepustili, přihrál útočník Manchesteru do druhé vlny volnému Marcusi Rashfordovi, jenž měl dostatek času si míč zpracovat a uklidit jej do odkryté branky suverénně pod břevno.

Třetí gól hráče Brightonu definitivně zlomil a rozdíl ve skóre mohl být vzápětí ještě vyšší, kdyby si Rashford s Martialem v dalších slibných pozicích počínali v zakončení lépe. Domácí tým to však vůbec mrzet nemusí, neboť po veskrze pozitivním výkonu zaslouženě zvítězil nad Brightonem 3:1 a půjde do reprezentační přestávky o poznání lépe naladěn, než jak tomu bylo po porážce v Bournemouthu z minulého kola.

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Aston Villa 2:1

10.11.2019 15:00

Góly: 41. Rúben Neves, 84. Raúl Jiménez - 90+2. Trézéguet

Aston Villa opouští Molineux Stadium bez bodů a může proklínat svou koncovku. Právě ta byla v dnešním utkání její největší slabinou a Trézéguetova branka z nastavení už na body nestačila. Přesnými zásahy se o to postarali Neves s Jiménezem.

Po trochu ospalém začátku vyplněném nevýraznými výkony na obou stranách se k míči dostal Doherty a ve 4. minutě tvrdě vypálil. Ránu domácího obránce ale brankář Jed Steer dokázal zpacifikovat a vyrazil ji mimo nebezpečí. Pro Steera to ale nebyl povedený zápas. Při výskoku a snaze vyrazit míč padající na zadní tyč se totiž zranil. Po špatném dopadu měl problémy s nohou a musel už po osmi minutách střídat. Zkušený brankář Ørjan Nyland si připsal teprve první letošní utkání.

A rozhodně se nenudil. Pořádně ho vylekala situace z 19. minutě. Po centru z pravé strany a jednom odrazu se do míče opřel z voleje Jiménez, mířil však vedle levé tyče. A pozorný musel být také o pár minut později, když se centrovaný míč dostal k Jotovi. Mladý útočník byl v těžké pozici a padal, ale přesto měla jeho hlavička gólové parametry. Aston Villa v obraně odváděla hodně špatnou práci a její chyby málem využil Raúl Jiménez. Ten sebral míč obránci a rychlý brejk zakončil ranou těsně vedle.

Bylo jasné, že Aston Villa moc dlouho s tímhle postojem vydržet nemůže. Domácí se dočkali až ve 41. minutě. Rozehráli přímý volný kop nacvičeným signálem, který míč odeslal od Moutinhových kopaček do druhé vlny. Tam jej sebral Rúben Neves a krásnou dělovkou k tyči překonal marně plachtícího brankáře Nylanda - 1:0.

Po změně stran začali "Vlci" ve stejném duchu, v jakém skončili první půli. Traoré dostal ve vápně dost prostoru a pokusil se o překvapivou střelu z kroku. Jenže jeho radost zastavilo břevno! Villa se do zakončení prakticky nedostávala a po hodině hry málem opět inkasovala. To když si Jota navedl míč na střed a tvrdou ranou mířil pod břevno. Narazil ale na brankáře Nylanda, který si věděl rady a jeho ránu vyrazil.

Wolves si tři body pojistili v 84. minutě, když po rychlém brejku do otevřené obrany unikal Traoré. Ten ve vápně našel Raúla Jiméneze, který umístěnou střelou zvýšil vedení. A nakonec to byla rozhodující branka, protože Aston Ville se povedlo vstřelit kontaktní gól.

Hosté se odmítali vzdát a ve druhé minutě nastaveného času inkasoval také brankář Rui Patrício. Po rohovém kopu a prodlouženém centru vystřelil z pravé strany mladý Egypťan s fotbalovým jménem Trézéguet a jeho ránu vyrážel záložník Romain Saïss až za brankovou čarou. Víc ale Villans nestihli.

Více informací k zápasu

Leicester City - Arsenal FC 2:0

09.11.2019 18:30

Góly: 68. Jamie Vardy, 75. James Maddison

Očekávaný duel dvou aspirantů na pohárové příčky nakonec atraktivitou nezklamal. Leicester City proti Arsenalu potvrdil špičkovou formu, a především díky zlepšenému výkonu v druhé půli ukořistil cennou výhru 2:0, díky níž před londýnským klubem drží výrazný devítibodový náskok a přinejmenším do neděle drží v tabulce dokonce druhé místo v tabulce. Hlavní podíl má na výhře Foxes nejlepší střelec celé ligy Jamie Vardy, jenž vítězný gól dal a na druhý Maddisonovi přihrál.

Oba týmy do utkání nastoupily opatrně, přičemž míč na kopačkách drželi více domácí, zatímco Arsenal trpělivě na vlastní polovině čekal na příležitost vyrážet do rychlých protiútoků. Kanonýři se tak před brankou Leicesteru ocitali jen sporadicky, ovšem kdykoli se jim povedlo spojit sérii rychlých přihrávek do jednolité akce, dokázali ohrozit nejlepší obranu Premier League s až nečekanou lehkostí. Ve všech případech však míče končily u Alexandra Lacazetta, jenž po návratu ze zranění nenabral ideální formu a jeho střelecké pokusy či finální přihrávka neměly potřebnou kvalitu k průlomu skóre.

Navzdory územní převaze se Leicester probíjel pětičlennou defenzivou soupeře jen obtížně, ovšem utkání se mohlo odvíjet podstatně jinak, kdyby rozhodčí či jeho kolega u videa posoudili okatý zákrok Guendouziho na Soyuncua při bránění standardní situace jako penaltový. Když se pak na zadní tyči po stříleném centru Péreze neprosadil Jamie Vardy a Maddisonův povedený přímý kop jen sklepl krůpěje deště z horní sítě Lenovy branky, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran již bylo na King Power Stadium podstatně živěji od samého úvodu. Nejprve po skvělém průniku Ricarda Pereiry pálil z hloubi pokutového území Wilfried Ndidi, ale rozezvučel jen břevno. Poté na druhé straně Aubameyang dokonce skóroval, jenže radost mu vzápětí zhatil správně zdvižený praporek čárového rozhodčího. Vysoké tempo hry však neopadávalo ani s přibývajícími minutami a vše nasvědčovalo tomu, že průlom skóre je jen otázkou času.

To se pak skutečně potvrdilo v 68. minutě. Povedená kombinace Leicesteru na jeden dotek vyústila v přihrávku Youriho Tielemanse na Jamieho Vardyho, který bez váhání vypálil a chladnokrevně poslal svůj tým do vedení. Anglický forvard měl vzápětí po přihrávce střídajícího Graye dokonce možnost skórovat i podruhé, ovšem tentokrát jeho tvrdou ránu Bernd Leno dokázal vychytat.

Čtvrthodinu před koncem se ale Leicester za svou neutuchající aktivitu přece jen pojištění náskoku dočkal. Gólovou akci založil skvělou prací ve středu pole Ndidi a na konci rychlé akce stanul po Vardyho zpětném přistrčení James Maddison, jenž tvrdou přízemní ranou na přední tyč nedal Lenovi ani šanci pohnout se z místa.

Na druhý direkt v krátkém sledu za sebou již hosté zareagovat nedokázali a odváží si tak z Leicesteru porážku 0:2, kvůli níž na umístění do čtvrtého místa ztrácí již osm bodů a pozice Unaie Emeryho v roli hlavního kouče Arsenalu je v čím dál větším ohrožení.

Více informací k zápasu

Burnley FC - West Ham United 3:0

09.11.2019 16:00

Góly: 11. Ashley Barnes, 44. Chris Wood, 54. Roberto (vl.)

Střetnutí týmů s obdobně bídnou formou mělo nakonec jednoznačné rozuzlení. Burnley od samého úvodu proti West Hamu United dominovalo, ještě do přestávky si vypracovalo dvoubrankové vedení a domácí tým nerozhodila ani videorozhodčím neuznaná trefa Chrise Wooda. V druhé půli ještě dodal výsledku punc debaklu brankář Jiménez, jenž si připsal vlastence, a konečný výsledek mohl být pro West Ham ještě daleko horší, kdyby Clarets byli v koncovce chladnokrevnější.

Tým Manuela Pellegriniho si tak připisuje třetí porážku z posledních čtyř kol, což je v kombinaci s bodem za domácí remízu s Sheffieldem United obzvláště neuspokojivá série výsledků a chilský manažer má co dělat, aby si stávající funkci udržel. West Ham zůstává těsně nad sestupovými příčkami na patnáctém místě, zatímco Burnley díky ukončení vlastní šňůry tří proher v řadě poskočilo zpět do středu tabulky.

Na průlom skóre si diváci na Turf Moor museli počkat pouze deset minut. Míč po rohovém kopu vrátil na zadní tyči do ohně James Tarkowski a Ashley Barnes pohotově zblízka zabořil míč do sítě. Hostům vzápětí nepomohlo ani zranění kapitána Noblea, jehož už ve 20. minutě musel nahradit Yarmolenko.

Mezitím tlak nabuzeného Burnley pokračoval. Obzvláště aktivní byl Chris Wood, jenž napoprvé těsně nedosáhl na centr Westwooda a poté jej připravil o gólový zápis videorozhodčí kvůli velmi těsnému postavení mimo hru při náběhu na centr McNeila, ovšem ještě do přestávky se forvard Burnley přece jen dočkal. V 44. minutě se znovu opakovala kombinace po ose McNeil-Wood a druhý jmenovaný propálil z hloubi šestnáctky i Roberta Jiméneze, byť si gólman West Hamu na míč sáhl.

Ať už v kabině West Hamu o přestávce zaznělo cokoli, na výkon hráčů po změně stran to mělo pramalý vliv. I nadále totiž hráli prim domácí a hned v 54. minutě skórovali do třetice. Westwoodův roh do malého vápna pod tlakem houštiny těl nezvládl Jiménez zpacifikovat a groteskně si míč při snaze jej vyboxovat srazil do vlastní branky. Vzápětí mohli letargické hosty dorazit Wood, Barnes či Hendrick, ale v dobrých šancích tentokráte neuspěli. To však Clarets vůbec mrzet nemusí, neboť si po pozdní zahozené Yarmolenkově tutovce připisují suverénní výhru 3:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - AFC Bournemouth 2:1

09.11.2019 16:00

Góly: 42. DeAndre Yedlin, 52. Ciaran Clark - 14. Harry Wilson

Ještě po pětatřiceti minutách hry to v St. James‘ Parku vypadalo na další z řady nevyvedených představení domácího týmu, který se proti Bournemouthu marně trápil a mohl být rád, že průběžně prohrává pouze o jeden gól. Poté se však Magpies přece jen dostali do hry, ještě do přestávky srovnali a zásluhou šťastné trefy Ciarana Clarka na úvod druhé půle dokonali obrat na konečných 2:1.

Začátek utkání skutečně nasvědčoval zcela opačnému rozuzlení. Bournemouth vlétl do hry jako velká voda a šance se na Martina Dúbravku valily jedna za druhou. V deváté minutě ještě slovenský gólman na poslední chvíli zachytil Kingovu přihrávku pro Frasera, který by zakončoval do prázdné brány, ale pět minut nato už byl přece jen překonán. Parádně rozehraný rohový kop vyústil v přihrávku Frasera na trestuhodně nehlídaného Harryho Wilsona, jenž z hloubi pokutového území snadno uklidil míč k tyči. Pár minut nato pak musel Dúbravka zasahovat znovu, tentokráte proti štiplavé pumelici Diega Rica.

Dost možná rozhodující okamžik celého zápasu přišel v 36. minutě. Excelentní pas Lewise Cooka našel za vytaženou obranou Newcastlu nabíhajícího Frasera, který si však nezvládl pod tlakem vyběhnuvšího Dúbravky míč ideálně zpracovat a jeho opožděnou ránu stihl skvěle na brankové čáře zablokovat DeAndre Yedlin.

Teprve pak se k životu probrali i domácí. Alain Saint-Maximin ještě v obrovské gólovce selhal, když po dravém samostatném úniku trefil těsně před hranicí malého vápna jen břevno, ale pár minutě nato letní posila Newcastlu své zaváhání i s trochou štěstí napravila, neboť ze Saint-Maximinovy střely na zadní tyč se vyklubal perfektní centr na hlavu hrdiny dne Yedlina, jenž se rybičkou vrhl vpřed a doklepl míč do sítě.

Pouhých sedm minut po změně stran pak oživení Magpies dokonali obrat skóre. Stejně jako v případě prvního gólu zápasu se tak stalo po nakrátko rozehraném rohu, byť tentokráte nešlo o žádnou lahůdkovou finesu. Willemsův zdánlivě neškodný pas našel hlavu Fernándeze, jenž míč prodloužil blíž k bráně k zapomenutému Ciaranu Clarkovi, který sice skákající míč netrefil ani trochu, jak zamýšlel, ale míč se i tak šťastně pro domácí dokutálel za brankovou čáru.

V 78. minutě si Newcastle mohl zajistit poklidné dohrání zápasu, když se do dalšího úprku pustil aktivní Saint-Maximin, ale brankář Ramsdale mu stihl výtečně skočit pod nohy. Odražený míč pak sice spadl ideálně do kroku dobíhajícímu Migueli Almirónovi, jenže paraguayský reprezentant jen potvrdil svou dlouhodobou střeleckou smůlu a místo skórování svého prvního zásahu v černobílém dresu napálil na zemi nebohého Saint-Maximina.

Místo toho si tak ještě publikum v St. James‘ Parku muselo užít pořádné drama a obavy o výsledek, které vyvrcholily v samém závěru nastavení. Francisovo prodloužení rohového kopu totiž doletělo až k volnému Kingovi, jenž měl vyrovnání na dosah, ale zakončení hlavou z bezprostřední blízkosti nezvládl a poslal míč mimo tři tyče. Bournemouth tak z Newcastlu odjíždí s nepořízenou, zatímco Steve Bruce může slavit druhé vítězství za sebou, solidní zisk patnácti bodů a posun svého týmu ke středu tabulky s dostatečným odstupem od sestupových vod. Cherries naopak propásli možnost atakovat pohárové příčky a s šestnácti body zůstávají sedmí.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Everton FC 1:2

09.11.2019 16:00

Góly: 50. Danny Ings - 4. Tom Davies, 75. Richarlison

Nejprve postup v Ligovém poháru, posléze cenná remíza s Tottenhamem a nyní výhra na St.Mary's Stadium. Everton se zvedá a uniká sestupovým příčkám, naopak krize Saints se prohlubuje. Everton poslal velmi brzy do vedení Davies, ovšem domácí po změně stran srovnali a rozhodnout musela situace ze 75. minuty, kdy se trefil Richarlison.

Tři body putují do Liverpoolu zcela zaslouženě. Toffees byli nejenže lepším týmem, ale konečně také produktivnějším. Jejich začátek na St.Mary's byl opravdu povedený a už v páté minutě se po prodlouženém rohovém kopu prosadil na zadní tyči hlavičkující Tom Davies. Dobrou práci přitom odvedli Sigurdsson i Holgate, který centr na zadní tyč prodloužil. Southampton pak přidal plyn a k vidění bylo dobré tempo, jenomže bez vyložených příležitostí. To nejlépe ilustruje statistika střel, která neevidovala žádnou střelu na gólmana Pickforda.

Saints museli po obrátce výrazně přidal a dopomoci k tomu měl nově příchozí Sofiane Boufal. A skutečně to byl nový muž na hřišti, který krátce po svém příchodu hned zaměstnal Pickforda vůbec první střelou na branku. V 50. minutě už mělo snažení domácích konkrétnější podobu a po dravém průniku Boufala a jesličkách Schneiderlina se zblízka prosadil Danny Ings.

Zatímco v prvním poločase měl větší držení balónu Southampton, po změně stran to neplatilo a Toffees postupně tuto statistiku převážili. I Evertonu nakonec hodně pomohlo střídání a čtvrthodinu před koncem šel zničehonic do vedení. Sidibé poslal v běhu milimetrově přesný centr na vzdálenější tyč, kde nehlídaný Richarlison v pohodě zavěsil. Everton vedl 2:1, ale čekaly ho ještě perné minuty. Southampton se s tímto výsledkem nehodlal smířit, ale v závěru si vytvořil jen platonický tlak, který k ničemu podstatnému nevedl.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Sheffield United 1:1

09.11.2019 16:00

Góly: 58. Heung-min Son - 78. George Baldock

Severní Londýn prožívá fotbalová muka. Stejně jako rivalové z Arsenalu se totiž v Premier League trápí i Tottenham Hotspur, který po čtyřech zápasech bez vítězství neuspěl proti Sheffieldu United ani na pátý pokus a bere pouze bod za remízu 1:1. Domácím se přitom zásluhou Sona povedlo ujmout vedení a k ruce jim bylo i rozhodnutí videorozhodčího, který kvůli velmi těsnému ofsajdu neuznal vyrovnávací gól McGoldricka, ovšem Blades se ani poté nevzdali a trefou Baldocka dvanáct minut před koncem dokázali srovnat.

Ligový nováček z Sheffieldu tak pokračuje ve fantastické formě, stále na venkovních stadionech v nové sezoně ještě ani jednou neprohrál a nachází se nyní dokonce až na pátém místě o skóre před Arsenalem. Spurs naopak zůstávají až dvanáctí, byť ve vyrovnaném středu pole ztrácí na svého sobotního soupeře pouze tři body. Podstatnější z pohledu Tottenhamu je manko na první čtyřku, které aktuálně činí jedenáct bodů, a to má čtvrtý Manchester City ještě zápas s Liverpoolem k dobru.

Kdo od hostí s druhou nejlepší obranou Premier League očekával zataženou defenzivní linii a přepuštění středu pole soupeři, musel být v šoku. Svěřenci Chrise Wildera po celý zápas byli Tottenhamu více než rovnocenným soupeřem, aktivně napadali chatrnou rozehrávku poslepované defenzivy v čele s Ericem Dierem a brankář Paulo Gazzaniga měl co dělat, aby hned v druhé minutě vytlačil konečky prstů nad břevno ránu Olivera Norwooda. Další dobré šance měli vzápětí ještě John Fleck a John Lundstram, který nedlouho poté po další povedené akci dokonce napálil brankovou konstrukci.

Ani po změně stran se na hře hostujícího týmu nic nezměnilo, ovšem navzdory vší snaze se hostům prolomit skóre nedařilo. To Spurs k prvnímu gólu stačilo o poznání méně - v 58. minutě chybnou zpětnou přihrávku Endy Stevense vystihl Heung-Min Son a pohotovou ranou mezi nohy brankáře Hendersona dostal Tottenham do nečekaného vedení.

Reakce hostí však byla příkladná a hned dvě minuty nato bylo opět vyrovnáno, když David McGoldrick doklepl do sítě centr předešlého hříšníka Stevense, jenže po dlouhém několikaminutovém přezkoumávání u videa nakonec gól nebyl uznán kvůli nanejvýš těsnému ofsajdu špičky kopačky Johna Lundstrama na samém počátku gólové akce.

Ani druhá tvrdá rána v rychlém sledu za sebou ovšem United nepoložila do kolen a dvanáct minut před koncem byla Wilderova družina za svou neutuchající snahu přece jen odměněna. Povedená postupná akce Blades vyústila v přečíslení soupeře na pravé straně a George Baldock z nastalé situace vytěžil maximum, byť jeho gólová rána byla původně určena jako centr na hlavu nabíhajícího Bashama.

Sheffield United si tak z Londýna odváží víc než zasloužený bod za remízu 1:1 a místo očekávaného boje o záchranu si může vychutnávat postavení na pohárových příčkách a vědomí, že i na půdě finalisty posledního ročníku Ligy mistrů dokáže být plně konkurenceschopný.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace 2:0

09.11.2019 13:30

Góly: 52. Tammy Abraham, 79. Christian Pulisic

Kritici, kteří pasovali Chelsea namísto boje o pohárovou Evropu na bitvu o střed pole, se teď musí pořádně červenat. Lampardova parta porazila Crystal Palace 2:0, připsala si šestou ligovou výhru v řadě a dočasně se posunula na druhé místo Premier League. O vítězství se postarali Tammy Abraham a Christian Pulisic.

Crystal Palace hrálo se zataženým blokem a Chelsea dělalo velké problémy jej prolomit. Pulisic si čas od času věděl rady i ve vápně v obležení přesily protihráčů, ale k vážnějšímu ohrožení Guaitovy brány to nevedlo. Nejzajímavější situace prvního poločasu tudíž vzešly ze standardních situací.

Nejlepší přímý kop měl na svědomí Willian, který ve 14. minutě jen těsně minul branku. Pokusy Emersona vedle a Mounta do zdi už tak kvalitní parametry neměly. Jedinou střelu mezi tři tyče tak do pauzy zaznamenal dnešní kapitán Chelsea Willian, ale tečovanou a spíš propagační. Brazilec měl v závěru nastavení také největší šanci, jenže do gólové rány vložil tělo Gary Cahill.

Hned zkraje druhého dějství ale Chelsea udeřila. Kovačić se prosmýkl před vápnem mezi několika protivníky, Willian cizelérsky sťukl míč do šestnáctky a Tammy Abraham tváří v tvář brankáři nezaváhal. Dvaadvacetiletý kanonýr vstřelil už desátý gól v letošní sezóně Premier League.

Konečně se diváci na Stamford Bridge mohli těšit z ofenzivního představení, a to nebylo všechno - jen o pár desítek vteřin prošel Christian Pulisic krásně přes dva hráče a jeho ránu pod břevno musel tahat zpod břevna výborný Guaita. Američan byl při chuti a záhy pálil pro změnu nad.

Mezitím ale kousalo i Crystal Palace. Fandům domácích pak zatrnulo hlavně v sedmdesáté minutě, kdy po rohu hlavičkoval James Tomkins jen těsně vedle. Až jedenáct minut před koncem základní hrací doby přidal zaslouženou ránu jistoty Pulisic, když hlavou trknul do sítě zblokovanou ránu Michyho Batshuayie. Potvrdil tak výtečnou střeleckou formu - v posledních třech zápasech se trefil pětkrát.

Více informací k zápasu

Norwich City - Watford FC 0:2

08.11.2019 21:00

Góly: 2. Gerard Deulofeu, 52. Andre Gray

V součtu se závěrem loňské sezony čekal Watford na vítězství v Premier League od 20. dubna celých šestnáct zápasů a nyní se konečně dočkal. V přímém boji o záchranu se Hornets podařilo ovládnout venkovní duel s Norwichem, a to především díky skvělým nástupům do obou poločasů, které pokaždé potvrdili vstřeleným gólem.

Watfordští se tak díky premiérovému tříbodovému zisku odlepili ze dna tabulky, kam odsunuli právě svého pátečního soupeře. Hlavní zásluhu má na vydařeném večeru španělský forvard Gerard Deulofeu, jenž první gól dal a na druhý Andrému Grayovi přihrál. Domácí sice měli celou řadu vlastních příležitostí a necelou půlhodinu měli i převahu jednoho muže v poli kvůli vyloučení Christiana Kabaseleho, ovšem i tak nedokázali Bena Fostera ani jednou překonat.

Oba týmy se v posledních týdnech výrazně střelecky trápily a o to překvapivější bylo, že průlom skóre nastal již po 76 vteřinách hry. Deulofeu kousek za polovinou hřiště dokázal obrat o míč Emiliana Buendíu a okamžitě si to namířil střemhlav do šestnáctky prosvištěl okolo zkoprnělé obrany Canaries a přízemní ranou k tyči prostřelil i Tima Krula. Za chvíli mohlo být pro domácí ještě hůře, kdyby aktivní Deulofeu zakončil lépe pobídku Willa Hughese. Na druhé straně měl šanci srovnat Teemu Pukki díky Fosterově nepovedenému vyběhnutí, ovšem anglického gólmana stihl obranným blokem zastoupit Kabasele.

Ani po změně stran se hráči Norwiche nepoučili a opětovně brzy inkasovali. Ve 52. minutě se Deulofeuovi nadvakrát podařilo procpat zleva míč do šestnáctky, kde našel nabíhajícího Andrého Graye, a útočník Watfordu šikovnou patičkou s přispěním jemné teče bránícího Lewise usměrnil míč přesně k tyči. Domácí obránce málem tento nešťastný moment umazal kontaktním gólem, ale Foster vytáhl kvalitní zákrok.

Závěr utkání ještě zdramatizovalo vyloučení Kabaseleho za zbytečné postrčení Josipa Drmiće, které belgickému obránci vyneslo druhou žlutou kartu. S výjimkou slibné rány McLeana, již Foster vytěsnil nad břevno, však Canaries nedokázali nabytou početní převahu využít a málem naopak inkasovali do třetice, když se v úniku ocitl Gray, avšak v zakončení obloučkem přestřelil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Liverpool FC12111028:1034
2.Leicester City1282229:826
3.Chelsea FC1282227:1726
4.Manchester City1281335:1325
5.Sheffield United1245313:917
6.Arsenal FC1245316:1717
7.Manchester United1244416:1216
8.Wolverhampton Wanderers1237216:1516
9.AFC Bournemouth1244415:1516
10.Burnley FC1243517:1815
11.Brighton & Hove Albion1243515:1715
12.Crystal Palace1243510:1615
13.Newcastle United1243511:1815
14.Tottenham Hotspur1235418:1714
15.Everton FC1242613:1814
16.West Ham United1234514:2013
17.Aston Villa1232717:2011
18.Watford FC121568:238
19.Southampton FC1222811:298
20.Norwich City1221911:287

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1041)

Přidat komentář
fenixLFC

a norwich uz je zas ten klasicky jojo klub...

Reagovat
eder

Kanárci jsou super!

Reagovat
fenixLFC

jedine super su ich dresy inak nuda

Reagovat
Seydou Doumbia

Logo

Reagovat
eder

14.9.2019

Reagovat
REPLIKATOR

RIMMER: „Kanárci“... Víš, co prý ta zkratka znamená? „Kázeňská Armáda Na Amanty Ropuch Cvičených Idiotů“!

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Pukki necelé dva měsíce v lize bez branky, Norwich poslední.. čekal jsem od nich víc, ale za to asi může fantomas

Reagovat
fenixLFC

Pukki je novy mitrovic

Reagovat
Counter

Mají v podstatě stejný tým jako v Champu a i v Champu přitom dostávali šílenou spoustu branek. Když to pak přestane jít i dopředu, je zaděláno na pohromu.

Reagovat
Whitemedia

Pochvala Deanovi, dnes to nedojebal. No a Zaha totálně mimo, od toho se držet co nejdál..

Reagovat
M0rb1D4S

Tady se pořád řeší, jak byl Zaha mimo, ale to, že ho perfektně vymazal Reece, to jsem se tady zatím nikde nedočetl.

Reagovat
Whitemedia

Protože je Zaha mimo celou sezonu a celou sezonu proti němu nehraje Reece, tak nevidím důvod, proč to řešit

Reagovat
Talker

Já to psal pod preview...

Reagovat
M0rb1D4S

To během zápasu nečtu a po zápase se mi zase nechce procházet všechno.

Reagovat
Talker

úplně dole ty flákači

Reagovat
M0rb1D4S

No dobře. Máš malé bezvýznamné plus

Reagovat
Whitemedia

Repre pauza

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
M0rb1D4S

Na druhou stranu. Poslední na hodně dlouhou dobu.

Reagovat
fenixLFC

Dokial to nie je navzdy tak to nie je dostatocne dlha doba

Reagovat
JohnKoul

Reagovat
DieFohlenBMG

Hotel Praha

Reagovat
Counter

Rashfordovo sezonní maximum v PL: 10 branek

Abraham po 12 kolech: 10 branek

Vysvětlení mufanů, že stavět ty dva na podobnou úroveň je totálně směšné: k nezaplacení

Reagovat
Steven666

Reagovat
RKBoy

Rashford mi typologicky príde skor ako krídlo, neviem prečo z neho nasilu robia hrot.

Reagovat
castelL

presne tak, súhlasím tiež.

Reagovat
bbbauch

Protoze ho nasilu hral celej zivot asi

Reagovat
Seydou Doumbia

Kdo by ale v United hrál potom hrotáka

Reagovat
pingla

Martial?

Reagovat
icemike

Kdyby hrál v lepším týmu, dal by jich víc... Nechce do Chelsea? Nebo Burnley

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska spálil čo sa dalo a z jednej haluze dal gol, v lepšom tíme by pálil tie šance rovnako

Reagovat
bbbauch

kdo tohle psal? Je teda fakt, ze Abraham hraje cistej hrot jako prvni volba, coz se Rashovi postesti tak napul tuhle sezonu, ale stejne

Reagovat
Counter

Byla na tohle téma debata tak měsíc zpátky, vybavuju si kiwwiho s Busbym, ale mohli se do toho namočit i jiní.

Reagovat
kiwwi

Len ci to nebola debata o tom, že ma byt Abrahám lepší ako Rashford a ty si sa tu zase zahral na demagogickeho idiota (vrátane tej štatistiky co si sem dal).

Rashford túto sezónu vo vs. súťažiach 9+3

Ambraham 11+2

Reagovat
Swarley

Klasika

Reagovat
icka

Reagovat
Likan7

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Ale největší prdel u tohohle vyhledávání byla, že skoro pod každým článkem byl Swarlosův komentář o "pár přestupácích". Kolovrátek hadra.

Reagovat
icka

Reagovat
castelL

Chelsea konečne stavila podotýkam nútene, aj na vlastných hráčov a prináša to vytúžené ovocie, veď oni vždy mali po hosťovačkách skvelých hráčov a chcelo to len schopného trénera ktorý by využil potenciál a hľa! dá sa to.. len treba chcieť.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Oni mali po hosťovačkách zopár jedenástok... veď preto majú ban, nie

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Chelsea druhá i v pondělí

Reagovat
hitZor

Já doufám, že ne, že nás City předběhnou. Asi jsem naivní, ale pořád vidím alespoň procentní šanci na titul, a ztráta 5 bodů na Reds je rozhodně přijatelnější, než 8.

Reagovat
Talker

Pro mě je stále cílem 3. místo. Ideálně se Citizens a Liverpoolu držet až do konce sezony, možná bychom mohli mít šanci jednoho předskočit, ale nevěřím, že by se nám letos mohlo podařit předběhnout oba kluby - to bychom museli jet na 90+ bodů.

Ona přijde nějaká krize a oni nám odskočí, takže spíš bych si chvíli radši užíval 2. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

současná Chelsea v konkurenci současných ManCity a LFC na titul? to byste byli hodně nenažraní, ale tak možné je vše

Reagovat
hitZor

Tak píšu, že tam vidím tak jednoprocentní šanci. Je to spíš takové to fanouškovské přání, než že bych v to nějak reálně doufal. To třetí místo je asi s tímhle průběhem sezony dost reálné očekávání.

Reagovat
Hokaido

Škoda toho minulého kola, kdyby Liverpool i City ztratili, tak možná...

Reagovat
Talker

Tak ono jde spíš o to, že i kdyby ztratili v minulém kole a teď byla remíza, tak oni budou sbírat body konzistentně a půjdou na 90+ bodů. Respektive minimálně jeden z těch dvou týmů.

Já budu rád, když budeme mít 80 bodů. To je takový realistický cíl, pokud všechno půjde dobře.

Reagovat
spider_8

Kua to je paráda mít zase po letech pořádnýho útočníka, na kterého se můžeme spolehnout. Sice dneska Tammy herně bída, ale prostě počkal si na šanci a rozhodl zápas. I Pulisic si gól zasloužil, dneska z ofenzivy nejlepší. Jsem hodně zvědavý, kde bude mít strop až se pořádně usadí v lize a absolvuje kompletní přípravu.

Reagovat
Hokaido

Jako výhra dobrá, druhý místo dobrý, ale Lampard teda ještě pořád neporazil ten velkoklub.

Reagovat
Svatej

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea jede na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale v sezoně 22/23

Reagovat
smazaný uživatel

To vyhraje Newcastle. Saint-Maximin se naučí střílet a dá 50 branek do Vánoc.

Reagovat
Hokaido

A Almiron zažije životní sezónu s 1+1.

Reagovat
RKBoy

ak porazíme dalšie kolo City ,tak tomu možno verit začnem.

Reagovat
vladis271

vy máte teraz City.... fú. Ak by sme ich porazili, tak ich môžete po nás knockoutovať.

Reagovat
Svatej

Tušil jsem, že tohle fanděníčko přijde

Reagovat
Svatej

Reece je dělo, Tammy je dělo.. Uff <3 Tenhle tým je mladej, hraje spolu v PL jen pár měsíců, půlka hráčů má minimální minutaz, ale stejně to hrajou jak páni.

Jasně, jsou tam pasáže, kde se na chvíli ubere plyn, každopádně ta Lampardova vůle a vnitřní duch je v týmu dost dobře vidět. Kluci se rvou jak psi a zdimaji že sebe všechno, co mají. Batse jsem měl už za materiál, kterej by ani v tom CP neměl co dělat a on předvádí takovýhle pecky, Kovacic a Jorginho, jeho absence dneska byla hrozně znát, to samý.

Vzhledem k okolnostem je ta top 4 potřeba urvat, příští rok nám už Arsenal ani Tottenham nedají takovou příležitost. U United si netroufnu tipnout, oni jsou děsně nepředvídatelní.

Reagovat
Svatej

Jehož*

Reagovat
smazaný uživatel

Bats je jako žolík do posledních minut ideální, ale spoléhat na něho jako náhradu kdyby se Abraham zranil není dobré podle mě

Reagovat
Svatej

Tak to já jsem s tím v pohodě, ten kluk je hrozně hladovej

Reagovat
Salfovic

Tedy ta Chelsea V tohle nemohli doufat ani největší optimisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson taky Dubravka, skoro kazde ciste konto bez zakroku a jak prejde jedna strela tak je v brane.

Reagovat
Minister

Ty si nejak vysadený proti Dúbravkovi alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie, len mi to pride dost podobne... obcas si zaprehanam, ale nie som z neho nejak odvareny

Reagovat
Mates_Matesović

Čas se přidat - Poch ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino von! Nejde len o dnešný výsledok, ale o tú hru. Na to sa nedá pozerať. Koľko bodov sme už stratilli ak sme viedli? V každom zápase som si istý, že inkasujeme. To je o ničom toto.

Reagovat
smazaný uživatel

A inak, Sheffield United si zaslúžil všetky tri body. Jasne lepší do 85. minúty.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak , krom poslednich deset min byl jasne lepsi a nebyt milometroveho 'varu' tak bezpecne vyhrali!

Reagovat
icemike

Reagovat
Mates_Matesović

Tohle se fakt nedá. Ndombelé je jedinej hráč s nápadem, tak jde po 45 minutách radši dolů. Ultratragickej Davies si nezpracuje balón, ale Sessegnona tam místo něj nedá. Diera komentovat fakt nebudu, ten by měl leštit tribunu.

Reagovat
fenixLFC

10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Běž fandit city

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

vemte si emeryho

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs su viac mimo nez ManU lebo ti sa aspon mozu vyhovorit na tragicku zalohu

Reagovat
Whitemedia

Pískej konec, teď je ta tabulka perfektní.. až teda na ten Liverpool no

Reagovat
Svatej

Pool je super

Reagovat
Whitemedia

Je super, když není na prvním místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rom, rom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak je vidět, že fandové "umělých klubů" drží při sobě

Reagovat
Whitemedia

Jen kvůli tomu, že nemám rád Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Ropa k rope seda

Reagovat
icemike

Pool má málokdo rád

Reagovat
smazaný uživatel

to spíš Chelsea, hele

Reagovat
icemike

Nebyla tu náhodou nedávno anketa, kdo si přeje, aby pool vyhrál ligu a nikdo vás tam nechtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

vás?

Reagovat
Svatej

Nechápu to... Ten tým Spurs papírově špatnej není a i vyhorelej dobrej trenér s tím přece nemůže hrát takhle..

Reagovat
RKBoy

to isté sa dalo hovorit o nás v sezone 15/16.

Reagovat
Svatej

Fair point..

Reagovat
Greny

Každopádně by mě zajímalo zda by udrželi kádr pohromadě pokud neudělají LM já si myslím že ne

Reagovat
Mates_Matesović

Udržet koho? Eriksen, Toby a Rose odejdou nezávisle na LM, Kanea nikdo nezaplatí (a hlavně ho nikdo nepotřebuje) a zbytek na lepší nemá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Son, Jan?

Reagovat
Mates_Matesović

Teda až na Sona, tomu bych se nedivil, kdyby se na to vykašlal a šel někam konečně něco vyhrát.

Reagovat
Svatej

Jenže kam s ním, většinou mají všude křídla tak nějak pořešený... No.. jako vždycky United

Reagovat
Kixi Syhimour

Berem

Reagovat
smazaný uživatel

*Bayern

Reagovat
Svatej

nojo..vidíš

Reagovat
smazaný uživatel

za Salaha

Reagovat
mesyas

Sona by bral každý druhý klub.

Reagovat
bandwagoner

kdyz si vezmes, ze jen v Evrope je pres tisic registrovanejch profesionalnich klubu, tak pokud by Sona bralo jen 500 klubu, tak je to celkem bida. Myslim, ze by o nej byl vetsi zajem i navzdory tomu, ze je to hrac slepic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poch to rozosral. Nezvládol hlúpu transformáciu ktorú si sám nezmyselne vymyslel. Hráči zleniveli, nie je tam dostatočná disciplína a polka kádra nemá adekvátnu fyzicku.

Jeho príprava na ligové zápasy, zostavy a reagovanie na priebeh je tiež katastrofálne.

Všetko to ide za manažérom, uz tu presluhuje tak 2 mesiace minimálne

Reagovat
fenixLFC

https://www.facebook.com/BBCMOTD/photos/a.390405490981/10158266984520982/?type=3&theater

bravo, proste bravo....v anglicku sa evidentne rozhodli dokazat ze var je totalna sracka

Reagovat
ttopi

A co z tohodle poznáš? Je to záběr přími z VAR? Kalibrovaná čára? Tady šlo nejspíš o milimetry a z týhle fotky si fakt nejsem 100% jistej.

Reagovat
ttopi

Navíc útočící hráč má nohu před. A ruku podle mě taky. No goal, clear decision

Reagovat
smazaný uživatel

To je právě ten problém ne

Reagovat
Zaschrona

Konečně venkovní výhra. Ale hráli jsme naprosto strašně. Co je ale horší, to jsou ty spekulace o Moyesovi nebo... Hughesovi jako možné náhradě za Silvu. No, jestli je cílem takové zprávy v médiích zvýšit fanouškovskou podporu Silvovi, asi se to povedlo.

Davies a Holgate byli velmi dobří. Měli bychom dávat víc šancí mladým klukům. Odstavení Moiseho Keana nechápu. Tosun lepší fakt není. Za Saints skvělý Djanepo i střídající Ings.

Reagovat
smazaný uživatel

Některým našim hráčům hrozně chybí vítězná DNA, donutil bych je žrát třeba hovna Ledleyho Kinga k snídani, třeba pak někdy ještě dáme aspoň to Carabao

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som povedal, že im skor chýba kvalita. Preto hovno vyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

PochOut. Ďakujeme za všetko, ale tento tvoj experiment s tým poďme hrať ako spanielska repre hrubo nevyšiel. A miesto toho aby si to uznal tak si bude tvrdohlavo stat za kokotinou s ktorou sme za posledných 30 zápasov PL hádam aj na zostup.

Krásna ukážka ako ego a zle manažérske rozhodnutia dokážu totalne rozosrat fungujúci tím.

Treba sa vrátiť k pressingu, lenivé hnidy povyhadzovat a nech hráči zase naberu kondíciu lebo na toto sa nedá pozerať.

Reagovat
Cobra

Výkon Kanea, Daviesa a Pocheho k zblití.

Reagovat
Talker

Tahle sezona je zatím naprosto geniální

Reagovat
Cobra

To jo. Tottenham bojující o záchranu, Arsenal v hajzlu, United v hajzlu a co je na tom úplně to nejhorší je sympatická Chelsea.

Reagovat
Talker

O záchranu nebojujete, respektive očekávám, že se všechny 3 kluby posunou do TOP8 chvíli potom, co vyrazí kouče.

Hlavně je prdel sledovat, jak se všichni trápí a nikdo si neuvědomuje, že kdo dřív toho kouče vyrazí, ten bude mít výhodu - větší výběr z volných trenérů, dřívější nakopnutí kádru, možnost připravit se na zimní přestupové období...

Teď si vybírá Bayern a jednoho z kvalitních koučů si sebere. Ten další bude mít taky slušný výběr. Ale pokud vyrazí trenéra Bayern, dva z trojice Tottenham/Arsenal/MU a třeba ACM, tak na toho posledního už třeba nezbude rozumná možnost - třeba jen Mourek.

Reagovat
mesyas

Tak Totenham to má těžké, vyrazit kouče, který ten klub dostal na vrchol. Navíc kdo místo něj. Mourek by je nikam neposunul.

Reagovat
Cobra

Po debaklu od Bayernu a výbuchu s Burnley jsem psal #pocheout. Jenomže koho místo něj a hlavně pomohlo by to? Dal bych mu čas ještě přes zimní přestupák a potom se uvidí. Snad najde ztracené koule, posadí Kanea a přizpůsobí hru Sonovi. Přes zimu udat někomu Eriksena, Daviesa, Tobyho.

Reagovat
Talker

Tak on by vám pomohl asi kdokoliv, protože by to změnil a přinesl motivaci zapůsobit na nového kouče, zvlášť kdyby to nebyl žádný noname, ale třeba Allegri nebo Mourinho, před kterýma by se chtěli hráči ukázat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je stejně hype, když je ho třeba, tak je na bobek

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je vynikajuci utocnik, ktory ale pri nasom systeme hry nevie nabrat potrebnu fazonu...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš hype, je dobrej, ale na velkoklub a tým co vyhrává trofeje to IMHO neni, ale když dokáže že ne, omluvím se mu na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokazoval to 3, 4 sezony? To ze mu poslednych dajme tomu 15 mesiacov nejde az tak ako predtym este neznamena ze je to hype...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad je to jen za Tottenham. Chtelo by to posun vys a at se ukaze.

Reagovat
mesyas

a kam by jako měl jít? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Driv se dost zminoval Real... United by nekoho takovyho potrebovala jak sul, Aguerovi uz je taky 31

Reagovat
smazaný uživatel

Kane je typ hraca ktoreho hra dost zavisi od hry muzstva. Nie je to ziadny Messi, Suarez, Mbappe. Je to 16tkovy zabijak, ktory vie dat gol z kazdej pozicie a ma dobru kopaciu techniku.

Verim ze v lepsom muzstve by sa mu darilo ovela viac ako u nas posledne mesiace.

U nas momentalne vynika Son, a to preto lebo je to uplne iny typ, je to genialny rychly dribler ktory obide hraca a sam si vypracuje strelecku prilezitost. Kane toto nedokaze, ale to neznamena ze je to hype. Postav tam do sucasneho Tottenhamu Lewu alebo Cavaniho. Vyzeralo by to s nimi lepsie? Moc tomu neverim...

Reagovat
smazaný uživatel

100. Pre Attilu Végha .

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VanKun88

OT : Je tu někde diskuze k Oktagonu?

Reagovat
JacoBee

taky se přidávám k dotazu

Reagovat
Shevchenko

Ještě pár let zpátky to nikoho nezajímalo a skoro nikdo nevěděl co je to oktagon a teď to je zápas století?

Reagovat
Salfovic

Strašná móda

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nikoho nazajima

Reagovat
Infernoqt

Na toho Maddisona se těším, ten k nám sedne jak prdel na hrnec.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak Maddison nebo Fernandes?

Reagovat
Infernoqt

Maddison, o Fernandese jsme neměli zájem. A co říkal jeho agent, tak z Anglie ten zájem projevil jenom Tottenham, který nabízel příliš málo.

Reagovat
avicii

to hra tak zle?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
andkoo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Proč by k vám chodil?

Reagovat
Infernoqt

Jsem si skoro jistý, že skončí u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jebe ti

Reagovat
Whitemedia

Joseeeee Mourinhooo

a Luiz pomaže

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy
Reagovat
Gunner14

Sacked in the morning

Reagovat
Sudsybarley

Taky mě to hned napadlo

Reagovat
Tommy the Gunner

* Sacked in the ebening

Reagovat
Hachim Mastour

Čo to bolo za sračku po ktorej padol druhý gól? Vynechanie hlavičkového súboja je faul?

Reagovat
Taiger

Takhle znechucenej jsem nebyl ani ke konci Wengerovy poslední sezóny. Na ty zápasy se dlouhodobě netěším a gól ani nejde pořádně oslavit, protože je jasný, že ten náskok pak ztratíme.

Emery snad zítra k ránu vyhozenej. Horší to už být nemůže, LM už asi jen přes EL.

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

uuuffff

Reagovat
smazaný uživatel

Super sezóna

Reagovat
Talker

Musím říct, že mě to letos baví!

Reagovat
lajka30

25 střel měl Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

slabota, Wolves mali tiez tolko a to hrali u nich a o Watforde ani nepisem ti mali cez 30

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

Od nástupu Rodgerse je Vardy celkem bez debat nejlepší útočník v PL. Strašný zvíře.

Reagovat
PhilipS

Emery gtfo. Spoustu wtf rozhodnutí. Ozila totálně odstaví a pak ho tam dá v zápase, kdy mu jde o všechno. Z vandráka Xhaky místo aby ho vypakoval z klubu, udělá kapitána. Pepe se konečně rozjede a posadí ho na lávku. Rekordní počet střel proti nám - zápas, co zápas. Neví, co chce hrát. Neví, co je jeho nejlepší sestava. Stačilo - nedík

Reagovat
Taiger

gtfo wtf Emery

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Counter

Na naše poměry v poslední době byl tohle vlastně i solidní výkon. Ale to akorát vypovídá o tom, jak tragicky na tom momentálně jsme... Snad už teď Emery půjde, reprepauza se na to hodí.

Reagovat
Taiger

Žádný suchý triko?

Reagovat
Counter

Ty jsi doteď za celé ty roky nezaznamenal, že po prohře se suché triko nepíše?

Reagovat
Liquid

hustě tam pršelo, takže nikdo nemohl mít suchý triko

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
captain18

Sezona odpisana uz v novembri ,kazdopadne nasledujuce 4 kola podla zrebu musi byt 12 bodov aj ked ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Máte EL

Reagovat
captain18

Bez sance

Reagovat
Talker

Tak to jste si mohli říkat i po zápasu s United - Bournemouth, Sheffield, CP, Wolves. 2 body.

Reagovat
gocii

Bourn byl za tri ale moc to nemeni

Reagovat
Hokaido

Fotka

Reagovat
Taiger

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, takáto top 4, resp. aj top 5 by bola úplne parádna

Reagovat
Talker

Byla by prdel, kdyby Arsenal i Tottenham vykopli trenéry a porvali se o Mourka. To by tuhle sezonu posunulo do neskutečných výšin

Reagovat
Counter

Mourka nikdo nechce.

Reagovat
Talker

Asi ne, ale bylo by to super.

Reagovat
Counter

No přestal bych fandit svému oblíbenému klubu, to by moc super nebylo

Reagovat
Taiger

Reagovat
Counter

Gunnersaurus > Mourinho

Reagovat
Taiger

Že je pro tebe trenér důležitější než samotnej klub, jsem nečekal ani od tebe no.

Reagovat
Counter

Nejde o trenéra samotného, ale o to, že angažováním Mourinha se z Arsenalu stává klub, kterému zkrátka nejde přát, protože by tím popíral své dosavadní nastavené hodnoty.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hokaido

Ty hodnoty jsou jaký? A kdo je po odchodu Wengera zastává?

Reagovat
Counter

V rozličných funkcích klubu jsou bývalí hráči jako Bould, Mertesacker, Ljungberg, Pires nebo Edu.

Že Emery nehraje atraktivní fotbal (tzn. jednu z hodnot) je jedna věc - kvůli níž si aktuálně všichni přejí jeho vyhazov - ale aspoň dává po celou dobu svého působení spoustu šancí mladým hráčům (druhá z hodnot) a v médiích reprezentuje klub slušně (třetí z hodnot). Mourinho nesplňuje nic z toho, a navrch má bohatou historii nevybíravých útoků na Wengera, které tohle všechno umocňují.

Reagovat
masly008

Reagovat
Golasso

Reagovat
jacobT

Reagovat
Nikikrew

takuto kravinu sa moze fakt len opytat nejaky lajk

Reagovat
smazaný uživatel

dávam ti lajk za lajka

Reagovat
Nikikrew

njn vidis, nemozem asi komentovat po prehratom zapase

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
oddy

Reagovat
Hokaido

Ok, chápu.

Stejně mi to ale přijde trochu jako cherry picking a trochu jako vybrání 3 obecných hodnot, které by asi rády zastávaly skoro všechny kluby. A v poslední době mi u vás stejně všechno kazí to, že celkem otevřeně a beze studu šikanujete vlastní hráče/trenéry, přičemž vašemu vedení to očividně moc nevadí.

Reagovat
Counter

Tak třeba takové Atlético to moc nezastává

Tohle bylo jen pár bodů, které jsem vztáhnul k Emerymu, protože tak jsem ten tvůj dotaz chápal (jako v čem jsou od sebe s Mourinhem odlišní). Arsenal je ve všech ohledech moderní klub, např. jeho práce se statistikami nebo hledání hráčům vhodné hostování patří k nejlepším na světě. Měl by jít po progresivním kouči plném nových nápadů, ne zapšklém páprdovi Mourinhovi.

Šikana hráčů/trenérů probíhá všude, nemyslím si, že v tomhle Arsenal nějak vybočuje. Teď s Xhakou se to strhlo víc a strávil jsem na tom v diskuzi dost času, abych ostatním vysvětlil, jak moc mi to přijde špatně. A nevím, co přesně by měl klub v takové situaci dělat, ani nevím, že by třeba jiné kluby někdy něco proti takovému chování fanoušků podnikaly.

Reagovat
PhilipS

Slušně znamená nudně a tak že mu není skoro rozumět? Mourinho je showman. Bereš jeho bonmoty moc vážně. Nevím, proč by tam měli být jenom bývalí hráči. Podle mě by to měl dělat ten nejkompetentnější. Hezkej fotbal nehrajem dávno. Navíc, že Mourinho neumí hrát ofenzivně je mýtus. Mourinhova neuspěšná sezóna by furt pro nás byla ta nejlepší za hodně let. Byl by hodně motivovanej v Arsenalu něco dokázat

Reagovat
Counter

Mourinho o Wengerovi mj. řekl, že je voyeur nebo "specialist in failure". Jestli jsou tohle bonmoty, tak ať si sedne na Vysočinu se Zemanem a ubonmotují se do vyčerpání.

V klubu nejsou jen bývalí hráči a ani nemusí být. Byla to odpověď na otázku, kdo udržuje hodnoty po Wengerově odchodu. Trenérem může být kdokoli, kdo s těmi hodnotami bude kompatibilní. Mourinho není.

Mourinho umí hrát ofenzivně, akorát jsme to neviděli asi od roku 2014, kdy s Chelsea vyhrál titul (první půlka sezony krásný fotbal, druhá klasický úporný beton). Docela dlouhá doba, nabízí se spíš slovo "uměl".

Zatím každá Mourinhova neúspěšná sezona v Anglii skončila předčasným vyhazovem, takže těžko soudit. Ale stojí za připomenutí, že v době jeho druhého vyhazovu z Chelsea měl po 16 kolech bilanci 4-3-9. V době jeho vyhazovu z MU měl po 17 kolech bilanci 7-5-5. Emery má aktuálně po 12 kolech bilanci 4-5-3. V čem přesně by Mourinhova neúspěšná sezona byla v AFC nejlepší za hodně let?

Reagovat
PhilipS

Ty vole srovnávat Mourinha se Zemanem už je hodně mimo. Fotbal není politika. Trenér není státník. "Specialist in failure" mě kdysi třeba pobavila.Ty trenérský rivality mi v PL teď chybí. Dělá to ligu zajímavější a emotivnější.

Okej měl jsem říct - Mourinhova kompletní sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
jacobT

Reagovat
Liquid

já myslím že blafuješ, možná bys ty zápasy sledoval méně, ale aspoň výsledkově bys Arsenal neopustil a nevěřím, že bysis přál prohry svých gunners a pokud by se u vás Mourinhovi dařilo tak valná většina vašich fans by se byla do prsou jaký to jsou pyšní gunýrci najednou a to i z těch co by tam Mourinha nechtěli

Reagovat
Counter

*bila

A teď si představ, že výsledkově sleduju i kupu dalších týmů a v drtivé většině případů jim taky nepřeju prohry.

Reagovat
Svatej

podobné jsem to mel po Contem a s příchodem Beniteze..

Reagovat
Counter

S tímhle u mě ale nepochodíš, protože Rafa je miláček a bral bych ho k nám hned

Reagovat
Robertson

V momentálnej situácii,aj ja...1.12. je posledný zápas sezóny,proti City,by už mohol sedieť na lavičke ;o)

Reagovat
Robertson

... sezóny v Číne,...

Reagovat
Counter

Bylo by to boží, ale vůbec tomu nevěřím. Je v Číně krátce, nebudou ho chtít pustit a Rafa sám je old-school typ manažera jako Wenger, který chce mít všechno pod palcem, zatímco Arsenal najel na model "head coach" s omezenými pravomocemi. Do toho podle mě Rafa ani nepůjde.

Reagovat
Robertson

Možno má v zmluve klauzulu "o zadných dvierkách" ;o)...myslím,že Chelsea,Real,a aj Newcastle,ho už vyškolili o predstave mať všetko pod palcom...pre Raúla,by mal mať všetkých 5 P...má meno,je španiel,v PL je doma,ovláda skvele AJ,je špecialista na výhru v pohároch ;o)...je mi jasné,že z toho zrejme nič nebude,ale topiaci,sa aj slamky chytá,keď hroziacou možnosťou je futbalový Voldemort...

Reagovat
Counter

Voldemort je Puel, Mourinho je spíš Darth Sidious.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Talker

Tak bys zběhl, no. Mladej kádr plnej anglánů, sympatickej a šikovnej trenér, ropné peníze. Co víc si přát.

Reagovat
Counter

Lampard je Tory, tomu se nedá přát!

Reagovat
Svatej

Tory?

Reagovat
Counter

Toryové jsou britští konzervativci, aktuálně vládnoucí politická strana.

Reagovat
Svatej

Tak to tomu srovnání rozumím ještě min

Reagovat
Svatej

Aha... To není srovnání, ale on je podporuje, je to tak?

Reagovat
Counter

Ano! Konečně jsi to pochopil správně!

Reagovat
Svatej

Člověk tady čte tvy danajsky dary a hledá všude skrytou myslenku

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

Reagovat
Nikikrew

max na mesiac by si asi prestal to aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Kvůli Mourinhovi? Je jen málo trenérů, kteří jsou úspěšnější než on pro Arsenal by to byl dar z nebes

Reagovat
Counter

Danajský dar.

Reagovat
PhilipS

Já jo.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Liquid

pokud by tam zakotvil Mourinho ať tam či tam, byl by to jednoznačně nejkvalitnější trenér v celé historii těch klubů, proto není v našem zájmu, aby tam šel

Reagovat
jk

Já nechápu jak di někdo může myslet, že by José mohl pracovat v jednom týmu s Levym.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Leicester luxusní výkon, mnohem lepší výkon než co dnes předvedla Chelsea, tu TOP4 by teď dát měli, jsou dost odskočený a bylo by tedy velkým zklamáním kdyby to nakonec podělali, tým mají dobrý a kupodivu se zdá, že Rodgers našel tým, kde by mohl být konečně úspěšný

Reagovat
Seydou Doumbia

Leicester jde na titul...

Reagovat
Liquid

to zas né, bohužel City jsou někde jinde a LIV když je třeba tlačí sudí + to vždycky letos nakonec nějak uhaluzí, což jim na 2.místo bude bohatě stačit, ale tak jako tak, jsou daleko vpředu před MANU, TOT i ARS což asi před sezónou nikdo nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to cekal kazdy rozumny clovek a dal to aj do predsezonnej tipovacky, akurat ta kriza Slepic prekvapila no

Reagovat
Seydou Doumbia

Titul Leicesteru by nebyl větší překvapení než titul Chelsea, nemyslíš?

Reagovat
Liquid

možná papírově má teď Leicester i kvalitnější tým než Chelsea, zvlášť po tom začátku jsem moc velkou naději na TOP4 pro Chelsea neměl, ale první 2 místa nedá ani Chelsea ani Leicester

Reagovat
eliskafan

Snad Chelsea vypadne z první čtyřky. Času je ještě dost

Reagovat
spider_8

Konečně? Vždyť byl úspěšný všude, kam přišel

Reagovat
Talker

Stále to je "jen" 9 bodů. Stačí horší forma přes vánoční svátky (kdy potkají během týdne City, Liverpool) a najednou je ten rozdíl minimální a za nima může být s rozestupem pár bodů několik dalších klubů. A na konci sezony, v posledních 2 kolech, mají United a Tottenham, což klidně může být ztráta dalších 6 bodů.

Je začátek listopadu, klidně můžou skončit na 6. místě.

Reagovat
Liquid

jasně můžou poztrácet, ale ARS i MANU nám ukazují už minimálně 2.sezónou, že nejsou schopni mít serii třeba 5 vítězství v řadě a tu pak zopakovat, čili neřekl bych že je zas tak hodně reálné, že by se 2 z těch celků nakonec Leicesteru smáli a ještě 1 věc může hrát roli, jak ARS tak MANU asi budou muset začít preferovat EL a ta kolize se jim na jaře oproti Leicesteru co se bude soustředit na ligu a maximálně FA Cup bude dost nehodit

Reagovat
SunFells

Borci je nekde free stream na dnešní MMA?

Reagovat
RKBoy

už netreba.

Reagovat
SunFells

treba

Reagovat
Kincl

čumím na youtube vždycky než to někomu bloknou

Reagovat
spider_8

Ta první čtyřka naprosto zaslouženě odskočená od ostatních. Čtyři týmy předvádějí lepší fotbal než zbytek ligy.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na druhou stranu, Emery neEmery, nemyslím si, že by měl Arsenal lepší hráče, než Leicester. Takže co čekat venku

Reagovat
protiproudu

Zajímalo by mě, kdy nastane doba, že hráč přestanou upřednostňovat učka, arsenal a i slepice a začnou chodit do Leicesteru a třeba Sheffield United :D

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak u Shefieldu to bude spíš počáteční nadšení a příští rok se můžou potácet tam, kde ted Wovles, ale kdyby se Leicester dlouhodobě pokusil stabilizovat a přivádět do svých řad hodně kvalitní hráče, tak by mohl nahradit projekty WHU, Evertonu a zabydlet se mezi tou špičkou. Zatím mají dobrý scouting a dobrý výběr mladých hráčů, kteří v tom systému fungují náramně. Já bych si určitě přál, aby lišky se takhle zapracovali do té špičky ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám tě rád Bene, ale za ty roky je jedna pořádná sezóna sakra málo. Nepřekvapivě oba góly z jeho strany. VAR zářez blades jak vínko, ale myslím, že můžou být rádi, protože po tom druhém vyrovnání už nám nezbyl čas. Ale tak body se v PL sbírají těžko, když tým pořádně zapne, až když se láme trup a stěžně. Fakt jsem věřil v nastartování nějaké vítězné šňůry a že se do Vánoc zvednem. Bohužel.

Reagovat
mimi_united

Pekne sa ukazuje že Kane nie je top útočník, a musí sa mu prispôsobiť hra celého tímu

Reagovat
Counter

https://twitter.com/GraceOnFootball/status/1192973731825627136

Kane momentálně skutečně není top útočník, bez ohledu na hru týmu okolo.

Celou dobu jsme si dělali prdel, jaký je to four/five-season wonder, ale začíná se to naplňovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Už loni byl slabý, letos je to ještě horší. Nevím, jestli je to tím, že poslední roky pravidelně uspěchával návraty po zranění a byl i v kombinaci s repre každoročně vystavený šílené porci zápasů, ale určitě to nepomohlo.

Reagovat
Counter

Pro jistotu upřesním - slabý = v porovnání s předešlými sezonami, kdy byl naprostá špička. Loni už byl "jen" velmi dobrý útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Má za sebou horší rok no, ale tobě teda konečně došlo na 1, 2, 3, 4, 5 season wonder. Ještě v něčem ses nakonec dočkal své pravdy?

Reagovat
Counter

Je to vtip. Kanea jsem tady celé roky hajpoval a obhajoval např. před fandy Realu, že by byl i pro ně skvělá posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Čas na hypovani one season wonder Abrahama

Reagovat
Counter

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný postřeh

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
Kincl

Dotaz měl někdo před Pochem lepší sezonu od roku 2000 v Tottenhamu?: Nebo teda lepší výsledky než jsou ted kdyz je tam POche?

Reagovat
jacobT

Najhoršie na tom je, že užt o hádam nikoho ani neprekvapí...

https://twitter.com/Squawka/status/1193247986953936902?s=19

Reagovat
Taiger

No, netipoval bych, že budeme mít stejně bodů a o 5 gólů horší skóre než Sheffield po tomhle kole

Reagovat
Counter

Wilder do Arsenalu

Reagovat
Taiger

Deontay by je tam všechny zmlátil

Reagovat
jacobT

Chýba nám Lundstram.

Reagovat
Nikikrew

Treba uprimne povedat, ze to bolo rozhodne lepsie ako posledny zapas vonku, avsak na Leicester doma sme nemali a zasluzene prehrali. Mrzi ten druhy polcas kedy dobrych 10-15 minut sme ich tlacili a vypracovali sme si pozicie kde Bellerin to mohol lepsie zacentrovat. Skoda velkej sanci Auby po vybornom pase od Luiza, take situacie musi riesit lepsie.

Nechapem neskore striedanie Pepeho, uz po 1 goly mal byt na ihrisku.

V kazdom pripade toto by mala byt konecna pre Emeryho, stracame priepastnych 9 bodov na lisky a treba zacat konat.

Prial by som si Allergiho ale pochybujem ze by prave isiel ku nam kde mame limitovany budget, Mourinho ani za zivot a celkom sa pyta ten Gerrard ak je to pravda.

Chvalabohu za repre pauzu, po nej mame doma Saints a Brighton, vonku Norwich a West ham takze 12 bodov je nutnost!!!

Reagovat
jacobT

Allegriho nie, ja chcem, aby ma náš futbal aj bavil.

Reagovat
Sudsybarley

Já nechci nic moc říkat, ale většina z nás si od Emeryho taky slibovala atraktivní a útočný fotbal Tím neříkám, že bych Allegriho chtěl, ale změna je potřeba...

Reagovat
PP

to není pravda.. Právěže jsme čekali konsolidaci hry, provázanost zálohy s obranou, vyztužení obranné hry a nějakou taktiku. Bohužel, mýlili jsme se..

Reagovat
masly008

ale to si slibovali asi jen lidé co nerozumí fotbalu a jsou zaslepení, ale i oni prozřeli.

Reagovat
smazaný uživatel

uz nikdy pragmatickeho trenera

Reagovat
PP

Překvapení se nekonalo, naše dobrá hra taky ne.. Přitom máme velmi dobré hráče (až na stopery), byl dobře doplněný v přestupáku, nadějné mladé.. jen trenéra ne. Kurva přes rok ta záloha nefunguje a on s tím neudělá lautr vůbec nic. Paradoxně nejlíp záloha hrála při tandemu Torreira - Xhaka.. jenže to musí hrát Torreira tam kde má. Loni nám zachaňovala prdel skvělá potence Laca - Auba.. teď to není a ta mezihra tam prostě neexistuje. Obranná fáze hry - katastrofa.

Reagovat
Nikikrew

A ako by si tu zalohu postavil? Skusili sa takmer vsetky varianty a stale som nevidel zlepsenie.

Reagovat
Taiger

Nejde ani tak o to, kdo tam hraje, ale jaký pokyny dostávají.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké pokyny teda dostávají?

Reagovat
PP

nemůžeme hrát 4-3-3.. je to evidentní druhý rok. Teoreticky 4-1-2-3, tkdyž už musíme hrát na 3 útočníky. Torreira musí být DM, Guendo + Ceballos (Willock) a ne že Guendo při bránění běží až mezi stopery 16ce. Ozil s takto slabým středem může nastoupit proti slabším týmům a ne u letošních Foxes. Je potřeba zkusit jinou taktiku např diamant, 4-4-2, příp. 3-5-2.. horší to být nemůže..

Reagovat
masly008

vždyť jsme dneska hráli jako 5-3-2.My máme hrát 4-2-3-1 s tím že střed má mít jasný úkol držet pozice před stopery a hlavně držet střed hřiště.

Se podívej od kud dostáváme goly, většina jich je ze středu hřiště.

Reagovat
PP

já si toho všimnul.. Potřebujeme vyztužit střed zálohy a on přidá stopera..

4-2-3-1 či diamant proč ne, hráče na to máme, ale chyba je v trenérovi a pokynech.

Tam nefungují ale zásadní věci jako provázání řad, pokrytí prostoru ve středu, zdvojování, obranná fáze.. Jak se to dostane k útočníkům, umíme být nebezpeční, ale než a až se to tam dostane, tak je zle.

Reagovat
Nikikrew

hrali sme dobre, ked sa hralo 4-2-3-1, Ozil ako 10na, Torreira vedla Guendo, takto by som napr hraval doma. Vonku kludne Willock alebo Ceballos namiesto Ozila, Xhaku by som taktiez este nezatracoval.

Je nepochopitelne, preco Torreira hraval tak vysoko, preco hravame s Ozilom Diamant. Ten stred zalohy sa mal poriesit cez leto a bohuzial Ceballos tomu zatial moc nepridal.

Reagovat
PP

hlavně Torreira a Ceballos..

Reagovat
PP

každopádně Emery out.. Ten chlap nám nemá co dát a půjde to leda dolů.

Reagovat
lajka30

Nejhorší je vaše záloha tam to začíná a taky končí.

Reagovat
Kincl

Podle mě máte mega rozdíl v kvalitě mezi TOP útočníky a obrana i golman takový průměr spíš na 5. - 6. místo v PL

Reagovat
Sudsybarley

Leno průměr? Moc nevím, co by měl dělat, když má před sebou takovou děravou obranu :D V gólmanovi chyba fakt není.

Reagovat
Sudsybarley

Mně přijde, že teda chybí Ramsey a z Torreiry se ho snaží udělat, ale možná to přijde jenom mně :D

Reagovat
RKBoy

myslím ,že ten káder ako celok na top4 nemá, až na ten útok vám v zálohe či obrane chýba top kvalita ktorá by tú hru dokázala pozdvihnút a dalo by sa na toho daného hráča spolahnút.. samozrejme Emery tomu nepomáha, ale myslím si ,že by ste aj s iným trénerom pri momentálnej situácii boli mimo top4.

Reagovat
Whitemedia

Unai Emery: „We need time. We have young players“

Reagovat
Liquid

jako bych slyšel Wengera

Reagovat
Counter

Jako má pravdu, Arsenal čas potřebuje. Na to, aby se vzpamatoval z jeho působení.

Reagovat
Taiger

Ty si strašně rychle obrátil. Bylo to nedávno, co si tu psal, že Emery potřebuje čas, aby zaimponoval jeho styl hry a to naše brečení je předčasný

Reagovat
masly008

asi tak

Reagovat
RKBoy

flipflop.

Reagovat
Counter
Reagovat
Taiger

Hned o trošku výš

Counter24.08.2019 21:05#

Emery měl celou minulou sezonu, aby s kádrem ne úplně dle svých představ uhrál LM. Lepil to, jak se dalo, nakonec mu to těsně nevyšlo. Letos už má kádr dle svých představ a čekám, že předváděná hry i výsledky budou lepší. Když ne, po sezoně končí.

Navíc bylo i vidět, že to těma novýma hráčema nebylo, ale ty si byl tak delusional, že si tvrdil opak

Reagovat
Counter

Pořád žádné obrácení nevidím.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

A má pravdu i v tom, že mladí hráči potřebují čas.. ale třeba dnes to nijak mladá sestava nebyla

Reagovat
PP

vítej v klubu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Emery: ''United and Spurs are also behind us so it is an equal competition but we have time to reduce the gap on Leicester”

Reagovat
Side

Unai Emery: “We can be disappointed but the attitude of the players was good, they did the gameplan.''

Reagovat
RKBoy

on je snád platený troll.

Reagovat
PP

to je sráč ty vole..

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
tunkic

Reagovat
celeb

mozno by mu mal niekto vysvetlit, ze nie hraci maju robit gameplan, ale on.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Sudsybarley

Btw Kike Marin před chvilkou napsal, že Sanllehi hledá náhradu a prioritně Luise Enriqueho.

Reagovat
Whitemedia

S tím mělo jednat i naše vedení v létě, kdy nakonec došel Sarri a jednání krachlo na tom, že byl Enrique prý moc arogantní..

Reagovat
Sudsybarley

Tak ono to třeba mělo souvislost s tou jeho dcerou, která nakonec umřela, těžko říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Golasso

Toho bych bral

Reagovat
spider_8

Ten by podle mě v PL shořel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver

Reagovat
technecium

Jako shořel Guardiola vid?

Reagovat
Nikikrew

Inac ten neuznany gol SHU Varom, to je sialenost. Vacsiu kktinu som uz dlho nevidel, takto zabit futbal

Reagovat
smazaný uživatel

je to nedomyslene toto sa napr. zrusi ale ak by nahodou z tej akcie ziskal Sheffield rohovy kop a z toho rohu by dali gol tak by to nevadilo

Reagovat
Counter

njn, ale jak bys to chtěl udělat jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

to keby som vedel tak pisem im a nie sem uvidime ci nieco casom vymyslia alebo to proste ostane tak

Reagovat
Counter

Já s tímhle třeba problém nemám, nejde prostě postihnout všechno a pravidlo přerušené hry a začátku nové akce dává smysl.

Jediná výjimka, která je v tomhle ohledu wtf, je rozehrávka - když to Arsenal kolosálně zadrbal proti Watfordu, tak u Lenovy rozehrávky od branky hráč Watfordu porušil pravidla, vběhl do šestnáctky dříve a získal míč. Přestože z toho padl gól, video to zvrátit nemohlo, protože jde o restart hry.

(Druhá věc je, jestli tenhle konkrétní případ skutečně bylo porušení pravidel, ale to už tady raději rozebírat nebudu )

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na "offside" Firmina proti AV..to bylo ještě horší..

Reagovat
Nikikrew

jj podobne. Cele je to zvratene

Reagovat
Busby babes

So if the Sheffield United guy was a size 7 in boots and not a 7.5 he'd be onside, pants decision.

#hateVAR Zrusit tu picovinu.

Reagovat
Counter

VAR jen plní pravidla fotbalu.

Reagovat
Mates_Matesović

Který s budoucí aplikací VARu vůbec nepočítaly.

Reagovat
Counter

Od toho jsou příslušné orgány, aby pravidla náležitě upravily.

Reagovat
RKBoy

toto snád nejde obhajovat, takéto ofsajdy nedávajú žiadnu výhodu súperovi a pokial nieje jasné postavenie mimo hru a musia to študovat niekolkominút a presne namerat 1cm ofsajd, tak je niečo zle.. problém je ,že tie pravidlá niesu VARu usposobené ,takže tu potom vznikajú takého "komediálne" situácie ,zatial čo jasnejšie penaltové situácie, ako dnes to potiahnutie od Guendouziho ,ostavajú nelogicky bez povšimnutia.. hlavne ,že v zápase predtým museli byt oba goly Sheffieldu naprosto zbytočne preskúmavané so zbytočným brzdením hry a frustrovaním divákov a hráčov.

Reagovat
Counter

Já jen píšu, že z toho nejde vinit video, ale samotná pravidla/regule dané soutěže. V jiných ligách (tuším Austrálie a MLS) třeba takhle těsné ofsajdy pouštějí.

Je jasné, že aplikace videa ze začátku bude haprovat, tak je to se vším.

Reagovat
celeb

pritom ked su hraci na 1 urovni, tak by mal sa situacia posudzuje v prospech utociaceho hraca. Ked uz VAR, tak by sa mali upravit pravidla tak, ze za ofsajd bude povazovane postavenie utociaceho hraca o viac ako (napr.) 20cm od urovne braniaceho hraca. Tieto milimetrove ofsajdy boli najskor smiesne, teraz uz akurat vsetkych seru.

Reagovat
Counter

Kdyby se taková změna udála, tak se bude řešit úplně to samé, akorát se budeme hádat, jestli byl hráč 19 cm za obráncem, anebo už to bylo 20,5.

Reagovat
celeb

Keby to bolo takto striktne formulovane, tak ano, mas pravdu.

Co takto sa vratit k povodnej myslienke ofsajdu, kedy je utociaci hrac mimo hry v zjavnej vyhode s postavenia. Napr.:

20+ cm: ofsajd,

20-10cm - rozhodcovia posudia subjektivne situaciu ( tu budu nasledne vznikat diskusie medzi fans, komentatormi, ...),

10- cm: utociaci hrac je v hre za kazdych okolnosti

Je to len napad, cisla sa mozu lisit. Samotne zavedenie VARu je super krok, ma este nejake muchy (do kedy vracat goly pri predchadzajucom poruseni pravidiel, RUKY !!! , milimetrove ofsajdy, trestanie simulacii).

Vzdy tam bude urcita miera subjektivity a asi to taj aj ma byt. Hlavne, ze vacsina chyb minulosti je uz poriesena - ocividne ofsajdy, lopta za brankovou ciarou, jasne fauly, ...

Reagovat
fenixLFC

skor ze v podobne tesnych situaciach sa pusta vyhoda. je mi jasne ze by to ti kripli na cele s atkinsonom a deanom zmrvili na dvojmetrovy ofsajd ale aj tak. dalej treba vyhadzat tychto dinosaurov a najma, nech sa kua chodia pozerat na tie situacie a vyhodnocuju to sami

Reagovat
Counter

S nástupem videa je problém s nedostatkem rozhodčích. Už teď tam jsou lidi, o kterých jsem v životě neslyšel, třeba videorozhodčí zápasu nás s Crystal Palace snad ani nepískal jediný zápas PL a pak si tam ve velkém stylu troufl neuznat gól kvůli "faulu" Chamberse. Bude to ještě trvat, než si všechno sedne.

Reagovat
fenixLFC

no to je prekvapujcue ze je malo rozhodcov ked tam uz sto rokov piska furt ta ista banda. a prave tym ze su tam neskuseni rozhodcovia tak to dpc chodim kontrolvoat na tu kameru a sam sa rozhodnem ci je to ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce nejlepší manažer v lize

Reagovat
PP

ta liga jde úplně dohajzlu..

Reagovat
Counter

Stejně sestoupíte

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Pořád z toho nemám obavy, pár šmudlavýher na tom nic nemění. Hůř momentálně vypadá jen Norwich a Southampton, přičemž Saints se prostě zlepšit musí.

Reagovat
cristiano.K.

uvědomuješ si,že mají bod na MU a dva na Arsenal

za mě je to vcelku docela jasný ti čtyři dole + oni. Ale jsou sedm bodů od sestupu, to je fakt dost.

Reagovat
Counter

xG mají otřesné, suverénně nejhorší útok ligy. Více než 50 % jejich gólů dali obránci

Reagovat
cristiano.K.

mají 2x více bodů než aktuálně sestupující a ty jseš v klidu, zatímco já se loučím s prachama

Reagovat
smazaný uživatel

Když už půjde Ebening do prdele?

Reagovat
Hachim Mastour

Keď Raul dorieši Iglesiasov kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

A T T I L A

P U M U K L I

V É G H

Reagovat
Mimalu

nešlo mu nepřát

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

sympatak jak vino

Reagovat
Dody10

Reagovat
Taiger

Vysvětlí mi někdo, proč se to nazývá "zápas století"? Co se týká výsledků, tak oba nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

zápas století v česko-slovenskom priestore, najlepší a najúspešnejší mma zápasnici tu...

Reagovat
Greny

Nejlepší Slovák ... Vemola není nejlepší Čech

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je najlepší?

Reagovat
mickey mouse

Procházka

Reagovat
smazaný uživatel

Však Vemola 4 roky neprehral

Reagovat
smazaný uživatel

Titul v Rizine je určite najviac čo kedy aký Čech dosiahol. Ale najlepší CZ SK zápasník celou kariérou je pravdepodobne Buchinger. Aj keď asi Veghov titul v Bellatore je najviac.

Reagovat
Eichel

Reagovat
Eichel

Reagovat
Greny
Reagovat
Taiger

Díky Oli

Reagovat
mickey mouse

PR, nic víc v tom nehledej

Reagovat
Taiger

oki

Reagovat
fenixLFC

pretoze to nikoho doteraz nezaujimalo takze latka nebola vysoko

Reagovat
alcantara

Bodorova banda, skoda, ze neprehral.

Reagovat
smazaný uživatel

bodor je v pohode, normalny obcan. mal zaheslovany mobil tzn je nevinny

Reagovat
adalbertus

, ale on je Maďar

Reagovat
Mervin

nádherně Attilka

Reagovat
Taiger

OT: Dneska proběhne fakt obrovská sportovní událost. KSI vs Logan Paul, box. Než se tu všichni vysmějí, že to jsou jen youtubeři a bude to mít na hovno úroveň, oba mají profesionální licenci a hodně kvalitní camps. Čas úplně přesnej nevím, v případě zájmu zjistím, ale event začíná +/- ve 3 ráno zítra. Kromě toho, budou jako undercards opravdový kvality, např. držitelé světových titulů B.J.Saunders nebo Devin Haney. Očekává se neskutečně velká sledovanost, možná i větší, než měli Joshua x Ruiz nebo Wilder x Fury.

Pro samotný headlinery opravdu nejde jen o peníze (už teď jsou multimilionáři), ale spíš o to, kdo je N1. Pro pořadatelé kromě prachů je to i příliv nových fanoušků boxu, hlavně těch mladých, jelikož ty dva, co si budem, sledují převážně mladí, páč box je v poslední době hodně na ústupu. Už teď mají díky weight-in, press conferences a dalším událostem, který jsou toho součástí mnohonásobnou sledovanost. Navíc jak jsem zmiňoval, undercards budou hodně kvalitní a pro boxerský fajnšmekery tím spíš.

Co se týká sázkařskýho okénka, tak popíšu v krátkosti každýho, ať tu není nablito.

KSI - trénoval v Mayweather gym (s Jeffem Mayweatherem), cutman Stich Duran, 87kg, o chlup menší, bude se spoléhat především na defenzivu (čímž jsou Mayweathers pověstný), hbitost a větší boxerský um a mentalita

LP - trénuje ho Shannon Briggs (ex šampión těžký váhy, nejvíc knock-outů v 1. kole - 37), 90kg, určitě robustnější, bude se spoléhat hlavně na box ve větší vzdálenosti

Za mě je ten kurz přestřelenej, Jj (KSI) bude mít určitě problém se sílou Logana, ale jestli se mu podaří dostat přes první kola, bude to mít v kapse. Možná jsem zaujatej, protože jsem jeho skalní fanoušek, ale věřím, že to zvládne. Logan určitě favoritem je, ale nemyslím si, že je kvalitní natolik, aby ho dokázal porazit. To je asi vše, kdyby to někdo chtěl víc rozebrat, tak napište.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=T4bTdVV0Er8

Můj tiket pro zajímavost: https://www.ifortuna.cz/cz/sazeni/tiket/index.html?ticket_id=MTk5MDE5NzEzNjY2MzEwMDrBSsKtqoCcvV44JOU%3D&kind=MAIN

Reagovat
Talker

Jsem starej, ani jedno z těch jmen mi vůbec nic neříká.

Reagovat
Hokaido

Já vím, že ten Logan natočil mrtvolu v lese, to je tak všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

logan je ten s tymi adamantiovymi pazurmi nie?

Reagovat
Whitemedia

Ale video s KSI jsem jednou viděl, když hrál Fifu s Edenem a dalšími, hrozně uřvanej člověk, nešlo to dokoukat

Reagovat
Taiger

Od tý doby se fakt hodně změnil, podle mě by sednul teď i tobě.

Reagovat
Svatej

Málokdy na někoho rozumnyhi, kdo tohle sleduje, osobně narážím, takže toho rovnou využiju - proč sleduješ dva youtubery, kteří si jdou pro sledovanost namlatit huby, namísto normálních profiku? Já zatím těhlech soubojů sledoval jen pár ( Marpo vs Rytmus, kousek prvního Logana, dokonce i toho Gregora s Mayweatherem..) a pokazdy byla ta úroveň přímo smesna a nikdy jsem se opravdu nebavil..

Oběma jde v takových akcích jenom o to, aby se nezesmesnili a tímpadem to ztrácí jakoukoliv parádu..

Reagovat
Taiger

Sleduju jen KSIho, Logana osobně nemusím, ale tenhle zápas je fakt obrovská událost.

Tak kde začít ty jo. Tohle je snad první událost, kdy se propojuje YouTube fenomén s klasickými mainstream médii, doposavaď to byl boj mezi nima, kdo schrábne víc sledovatelů, ale když si mainstream média uvědomili, že jim nemůžou ve sledevanosti moc konkurovat, spojili síly.

Důvody, proč to sledovat je několik, ale proč to sleduju já? Úroveň, která byla ten první fight, byla fakt bídná, všichni měli "headguards", těžší rukavice a zároveň všichni trénovali převážně dost amatérsky. Teď je to profesionální, oba mají profesionální licenci, nebudou "chrániče na hlavu" a rukavice budou lehčí (přesnost se zvýší a hlavně síla úderu). Dále oba trénujou fakt špičky jak jsem zmiňoval, KSIho trénuje Jeff Mayweather (strýc podle všeho jednoho z nejlepších boxerů vůbec Floyd Mayweather Jr.) a Logana Shannon Briggs, ex-šampión těžký váhy a rekord v počtu knockoutů v prvním kole. Takže první důvod, kvalita.

Pak třeba i to, že oba jsou už prachatý jak kráva, většina boxerů to dělá pro prachy (sami to přiznávají, však je to jejich živobytí. Takže pro prachy to není, je to prostě o tom, kdo je nejlepší boxing Youtuber. Nevím, k čemu to porovnovat, ale vem si třeba, že tvůj oblíbenej zpěvák se neshodne s tím druhým a počty Oscarů nic nevyřeší, tak si to rozdají. Je to dost mimo, ale víš co, koukneš se na to. A teď si vem, že proti sobě nastoupí fakt jedni z největších "social stars" týhle generace.

Pak strašně zajímavají bude důsledek toho souboje. Ten, co prohraje, nebude nejspíš chválen, jako třeba poraženej na MS nebo LM, ale pořádně si to vyžere. Jelikož oba už rok tvrdí (zhruba doba, kdy byl poslední fight a vlastně i před ním), jak toho druhýho smetou. Sociální sítě se s tebou nepářou, prostě budeš "MEMEnutej", pod každým tvým příspěvěm bude top komentář, jak ležíš na canvasu po knock-outu. Oba mají strašně obrovský ego a nepřipouští si prohru, tak bude zajímavý, jak se s tím poraženej popasuje.

Ke konci bych chtěl asi zmínit, že jsem obrovskej fanda KSIho. Klučina, co ukončil školu, aby se zaměřil na YouTube. Vzdal se všeho a povedlo se mu to, je to pionýr britský YouTube scény a tvrdou prací a hlavně komediálním umem se dostal na úplnou špičku. Teď do toho dělá hudbu, hrál sem tam v nějakým filmu atd. Je prostě strašně imponující sledovat cestu člověka, co se z "hovna" dostal na úplnej vrchol. Navíc je to pro mě obrovskej sympaťák a na nic si nehraje. Je to něco jako PewDiePie (kterýho valná většina starších nemusí), co skončil se školou a na vybavení si vydělával prodejem hotdogů po skončení s vejškou a teď je to největší YouTuber na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Běž s tím do prdele, nebo někam na YouTube. Sem to absolutně nepatří.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Zeptal se, tak jsem odpověděl. Jestli se nedokážeš přenést přes to, že jsem sem dal info o události, která je jednou za rok, tak máš problémy. Čus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Svatej

Jako asi chápu tu tvoji motivaci a i když by mě ani tenhle soubor důvodu nedonutil se na to podívat, tak ti tak nějak rozumím. Sám sleduju show nebo seriály, který nemám s kým probrat, protože to moje okolí buď nudí, nebo to přímo povazujou za picoviny (seriál Person of interest, nebo show Kdo přežije )

Youtubery obecně naprosto nesnáším a jelikož jsem v podstatě výhradně narážel jen na samý ubozaky jako Hoggy, Fatty v jejich pokojíčku u mámy a přítelkyně zas nedává dopustit na ty různý Shopaholic a kaderavkovic frndy, tak už se toho jentak nezbavím. To, že pak narážím na nějaký americký youtubery, kteří dělají jakože super bžundu na ulici v připravených scénkách to jenom podtrhuje. Rozumím tomu, že to díky pubertakum vydělává peníze a přeju jim to, ale podporovat to nedovedu, je to v mých očích hrana traparna a to v podstatě bez výjimek.. Možná ten Zach King byl docela zajímavej, ale ten zas začal nudit, protože se to prostě okouka..

Reagovat
Talker

Survivor

Reagovat
Taiger

Já už se tu s někým o tom bavil, prostě Češi mají scénu na YouTube zkreslenou tím, že jsou tu fakt retardovaný český youtuběři, kdy jejich content je naprosto o hovně, všichni to jsou naprostý šašci

V cizině to je ale na jiným levelu, kdy se snaží různě zabavit ty sledující a mají fakt co nabídnout, to, co dělají se nemusí líbit všem, ale ta kvalita mezi tuzemskou a zahraniční stranou je fakt markantní no

Reagovat
Hachim Mastour

všichni?

Reagovat
Taiger

Tak jmenuj schválně

Reagovat
Hachim Mastour

To snáď žartuješy ty tu ideš obhajovať youtuberov a potom paušálne povieš, že všetci cz/sk robia odpad a zahraničie, ktoré na tom nie je o nič lepšie vychváliš do nebies. Rozdiel je skôr v komunite ako youtuberoch

Reagovat
Taiger

Ne, za tím si stojím, cz/sk YouTube scéna stojí za hovno.

Reagovat
blade115

Survivooooor, my man <3

Reagovat
Talker

Tak když jsi v tom zainteresovaný (tj máš tam alespon jednoho oblíbence), tak to dává smysl to sledovat. Ale ve chvíli, kdy ti ani jedno jméno nic neříká, tak ten důvod moc není. Kdyby šlo o zápas někoho, kdo by mě zajímal, tak bych se na to možná kouknul.

Co se týče peněz, tak ti nejlepší boxeři jsou taky multimilionáři, takže teoreticky pro peníze boxovat nemusí taky.

Reagovat
Taiger

Pro samotného fanouška YouTube to byl strašně velkej deal, já chápu, že mě tu většina nechápe, páč je starší a považují to něco úplně mimo, což respektuju

S tou poslední větou nesouhlasím, ti nejlepší boxeři mají povinný obhajoby, vyhraješ titul, musíš ho za daný období pravidelně obhájit, to by nevznikaly ty velký fighty že jo

Reagovat
smazaný uživatel

jdi s tím do píči, stupidnější "sport" neexistuje

Reagovat
masly008

youtube není sport owníku

Reagovat
Taiger

Mají tips na Tinder, by se ti mohlo hodit.

Reagovat
Whitemedia

Až se pobije Řepka s Novotným, tak dej vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, proč to sem sereš? Tady to nikoho nazajima

Reagovat
Taiger

Reagovat
Salfovic

fakt obrovská sportovní událost

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
lajka30

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej rozbor, na tiket dáš dva super tipy na tenis a box a pak to všechno posereš United, di do piči

Reagovat
Taiger

Proč

Reagovat
RKBoy

toto je udalost možno tak pre náctiletých.. ak to zaujíma kohokolvek staršieho, mal by prehodnotit svoje priority.

Reagovat
smazaný uživatel

za tiket

Reagovat
Taiger

Díky

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

This is Arsenal's worst start to a season since 1982-83

Reagovat
smazaný uživatel

#progress

Reagovat
Svatej

Evertonu před United a jen těsně za Spurs, Zasch musí slavit

Reagovat
Counter

Konečně dohnali aspiranty na top4.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Jak ho vypol. Moc to nesledujem, ale v takejto na pohľad fyzickej kondícii som Attilu ešte nevidel.

Karosa mi je ľúto. Aši to prehnal s premotivovanostou.

Reagovat
Greny

Mě ne... Konečně mu někdo dal za tu svou přehnanou namyšlenost a povyšování se na nejlepšího Čecha v MMA

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kubo, ty si celkom posadnutý

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie, keby si videl ako teraz vyzeraju arsenalske fora - ako gotham v najhorsom chaose

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Counter

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

zo vsetkych trenerskych moznosti mi enrique ako jedna z uplne najhorsich

Reagovat
Side

Reagovat
Counter

Kde se vůbec spekulace o Enriquem objevily? Jen proto, že se z Barcelony zná s Raúlem? Pořád je to dost krátce poté, co mu umřela holčička, jsem skeptický, jestli se vůbec na trénování cítí, natožpak abychom o něj usilovali.

Reagovat
jacobT

Kike Marin to po dnešnom zápase pisal na twitteri.

Reagovat
Counter

Kike je žvanil

Reagovat
jacobT

Ale odvtedy, čo sú u nás Raul a Emery, je práveže celkom spoľahlivý. Ale tak nikde nepísal, že Enrique by mal byť jediný alebo najvážnejší kandidát na Emeryho flek. Možno má len medzi nimi dobré zdroje, tak zrovna o tomto kontakte Raula sa dozvedel, tak to zverejnil.

Reagovat
smazaný uživatel

dakde sa na twitteri vyrojilo ze s nim raul jednal..

ale hej snad to bude ako vravis, navyse ta toxicka situacia u nas by prenho absolutnne nebola dobra v takej situcii...jedine ze by to boli raulove mindgames na fanusikov

Reagovat
Counter

Jako já si dovedu představit, že mu Raúl mohl brnknout, stejně jako Bayern brnknul Wengerovi. Ale to samo o sobě neznamená, že je to jejich jediný vybraný kandidát, kterého mermomocí chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

raul leto zahral dobre, ale ten enrique mi k nemu tak nejak hrozne pasuje a bojim sa toho

Reagovat
celeb

opravnene, on je vazne hrozny.

Extremne zameranie na kondicku a pohyb, ale co sa tyka nejakej taktiky:

Navyse velmi nekonzistentny v postojoch k hracom. Odmenou za dobry vykon bola lavicka, ked si hral zle, tak ta stale staval, aby si sa z toho dostal. Navyse zaloznikov extremne presuval z lava doprava, na stred ...

Lucho bol trener, ktoremu sa podarilo rozlozit Barcelonsku zalohu (ktora pod Martinom este fungovala), coho nasledkami trpime doteraz.

Toho sa ale v Arsenale zas bat nemusite, tam uz je zaloha poriesena

Reagovat
smazaný uživatel

no super..dik potreboval by som pokoj od spanielskych trenerov aspon na 10 rokov

Reagovat
celeb

#noGuardiola4Arsenal!

Reagovat
Counter

Takže Artetu nechceš v nejbližších deseti letech... Ok, píšu si.

Reagovat
smazaný uživatel

och dostal si ma ale arteta je nas

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

uplne citit ako sa medzi nami uvolnilo napatie odkedy sme na jednej lodi

Reagovat
smazaný uživatel

sice mi este dlzis osoravedlnenie ale tvoj docasny pobyt v kanaly beriem ako isty prejav previnilosti a zahanbenia

Reagovat
Counter

pls, já si za vším stojím

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Tohle moc nechápu - pod Tatou to byla vesměs tragédie, nic se nevyhrálo, šel okamžitě od válu. Přišel Enrique, vyhrál všechno, co se dalo, ale zároveň to zhoršil? Vaše momentální potíže spočívají především v otřesné přestupové politice a stárnoucím kádru, ne v tom, kam Lucho před x lety stavěl jednotlivé záložníky.

Reagovat
Gazdo

Tak Luchovi to de facto vyhralo MSN na ktore v tej dobe nebol nikto zvyknuty a nedalo sa branit a hlavne vyborna rotacia ktoru uz potom nikdy nezopakoval. Ale do takeho januara to bola tiez tragedia co sa tyka hry a potom uz to v podstate drtili ti traja vpredu. Dalsie sezony sa ukazalo ze Luis nie je trener

Reagovat
technecium

Luchova první sezóna byla skvělá, je to asi moje nejoblíbenější sezóna, co sleduju Barcu. Řekl si o Suareze s Rakitičem, dostal je. Díky nim rozhybal úspěchem unavený kádr a vnesl do něj svěží vítr. Ze začátku měl prý spory s Messim a dost se pod ním viklala židle, ale prosadil si svoji když rotoval kádr a na jaře jsme zvalcovali celou Evropu ve famózním stylu. Hra celého týmu se pořídila hře na MSN a ti byli na tolik jinde než zbytek světa, že to na famózní úspěchy a krásný fotbal stačilo. Začalo se to rozpadat, když Neymar začal v poslední sezóně hledat spíš svoje zájmy, predrzoval míče, sóloval atd.

Luchovi nejvíc vyčítám, že totálně zabil hráče z akademie a hráče do rotace na lavičku si nebral zdarma z akademie, ale kupoval si je (Gomes, Alcacer, Digne). Všechno to ve výsledku byly obrovské provary za obrovské peníze a těch hráčů jsme se zbavili v podstatě až letos. Úspěchy a a krásná hra v první sezóně, další dvě spíš rozčarování a z dlouhodobého hlediska katastrofa.

Ale vzhledem k tomu, jak je tvrdohlavy a zasadovy, tak by se k vám mohl hodit a vnést k vám trochu řád.

Reagovat
celeb

Lucho priniesol do stagnujucej hadzanarskej Barcy, ktora mala akurat zalohu a Messiho (nadnesene) zivu vodu. Hra sa markantne zrychlila, prechod do utoku bol priamy, rychly, drzanie lopty vyrazne kleslo. Bolo to vyrazne ozivenie, aj ked so zmenou prislo kopec chyb a 1. polovica sezony bola vysledkovo vseliaka.

Real mal rekordnu seriu vyhier pod Ancelotim, liga vyzerala byt stratena. Nasledne sa v Reale nieco pokazilo a my sme mali kopec stastia hlavne v LM, kedy sme presli cez vtedy stale slabe( v LM) City, PSG, nasledne sme mali proti Pepkovemu Bayernu obrovske kusisko stastia (Bayern mal sialenu marodku, mali 1 stopera mam pocit). Messi zariadil vyhru 3:0 doma, nasledne sme v Bayerne prehrali, ale postupili. Juve vo finale ani nenastupil, mal som pocit, ze to vzdali uz v satni (nebolo to ich 1. finale po velmi dlhej dobe, po Calciopoli a preradeni do 3. ligy?).

Bol z toho nakoniec nas posledny trebble. Nasledne to slo cele dolu. Lucho, ktory sa dovtedy pekne ucil na svojich chybach a neopakoval ich, zacal byt moc mudry a robit blbost za blbostou. Ku koncu ho mali vsetci plne zuby.

Nase sucasne problemy s nim az tak moc nesuvisia, akurat tak to, ze za jeho vlady sa rozpadla zaloha, ktora odvtedy nebola fixnuta.

Prestupova politika ... mame najlepsi kader za dlhe roky. Valverde ma k dispozicii TOP brankara (pri vsetkej ucte k nepravom podcenovanemu Valdesovi), 3 TOP stoperov (po dlhych rokoch latania diery Mascheranom), do zalohy dosiel Arthur Melo, ci De Jong, co su fantasticki hraci.

30-32 rocni hraci nie su prestarnuti. Praveze vacsina A timu je v dobrom veku. Ter Stegen, Umtiti, Lenglet, Semedo, Arthur, De Jong, Dembele, Ansu maju karieru pred sebou. Alba 30, Busq 31, Messi 32, Luis 32, Pique 32, Vidal 32 su nasi najstarsi hraci, ale stale maju este par rokov na TOP uroven.

Negativa: nezmyselne minanie obrovskych sum za nepotrebnych hracov, predaj hracov, panicke nakupy po odchode Neymara.

Griezman, Couts, Dembele sa pod neschopnym Valverdem nechytili a stali nas cez 400milionov. Snad aspon 2 z nich pod dalsim trenerom zapracujeme do timu.

Co sa vsak tyka kvality aj sirky timu, dobry trener moze smelo ohlasit utok na trebble.

Reagovat
nani92

Attila je kráľ a Liverpool je pica

Reagovat
Greny

Pěkné mu dal...

Škoda že není realnej match Attila vs Denisa to by bylo mnohem zajímavější

Jinak mě teda i dost překvapil Stafek

Reagovat
mayday

Denisa je ještě si myslím jinde, na toho by ani Vegh neměl.

Reagovat
Luc-Luc

mma je picovina a mufc hraje hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si piča, Zajo.

Reagovat
alcantara

Liverpool> cokolvek z blizkosti Bodora.

Reagovat
SpecialOne

Měl by někdo nějaký rozumný postup, jak by měl ten VAR při ofsajdech fungovat. Můj názor je, že současný stav je k ničemu, ale každý svůj nápad si hned vyvrátím, jako stejnou blbost.

Reagovat
Counter

Nastavit určitou míru tolerance - ani stávající nejmodernější technika nedokáže ofsajd určitě s přesností na centimetr. Jinými slovy, aplikovat "clear and obvious" i na ofsajd. Samozřejmě to debaty neumlčí, ale je to imo lepší než stávající forma.

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

s varom prichadzaju odveke vedecke otazky

co je najmensia nedelitelna jednotka vzdialenosti a casu?

ten stroj je prilis filozoficky a futbal si s tym nevie rady..myslim ze by sme mali nechat futbal futbalom a var posunut casticovym fyzikom

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

já bych to dal tak, že v ofsidu musí být část těla ktewrou můžeš dát gol.Že tam máš dlaň je totální blbost, protože tou dlaní by gol platit stejně neměl.

Reagovat
Counter

To ale platí už teď - ruka se do ofsajdu nepočítá.

Reagovat
masly008
Reagovat
Counter

Jeho palec.

Reagovat
Whitemedia

Dnes to byly fakt milimetry, ale pořád mi VAR u ofsajdů přijde jako ten nejmenší problém.. to fauly a nefauly v pokutovém území jsou absolutně nezvládnuté..

Reagovat
Talker

Do středu kopaček čipy a posuzovat čistě polohu čipů na hřišti, neřešit tělo.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Counter

A teď si představ, že by ten hráč třeba v době přihrávky vstával ze země po předešlém hlavičkovém souboji, tzn. kopačky by měl v pohodě a hlavu v skoro dvoumetrovém ofsajdu.

Reagovat
Talker

Tak jde o to vysvětlit si ofsajd - pro mě jde o nefér výhodu útočícího hráče v postavení oproti bránícím. A pokud mají hráči nohy na cca stejném místě, jde jen o náklon těla, tudíž ofsajd by v tuhle chvíli byl v jednotkách či desítkách centimetrů.

Pokud někdo leží rozplácnutý na zemi natolik, aby z toho byl metrový ofsajd, tak mi nepřijde, že by dostal nějak obrovskou výhodu - protože přece jen leží rozplácnutý na zemi ve chvíli přihrávky. Tady jde vyloženě jen o to si říct, pokud je hráč nahnutý o něco více než jiný hráč, měl by to být ofsajd?

Takhle budeš mít naprosto jasný výklad a pokud jsou dostupné technologie k tomu (což by neměl být snad problém trackovat 23 čipů na relativně malém prostoru), tak budeš mít jednoznačný výsledek bez toho, abys kreslil nějaké čáry a hledal postavení ruky nebo ramena. Prostě to přenést ze 3D na 2D.

Reagovat
Counter

Nemusí být rozplácnutý na zemi, může být "na čtyřech" a pak je otázka vteřiny, než se stihneš zmátořit ještě dřív, než k tobě míč doletí. A když se něco takového stane v šestnáctce, kde je každý decimetr dobrý, tak tu výhodu z toho mít může velmi snadno.

Hledá se postavení jen těch částí těla, kterými jde dát gól. To mi samo o sobě přijde logické a neměnil bych to.

Reagovat
Talker

Tak pokud jsi na čtyřech to není 2 metry, ale možná metr. Stále trvá vteřinu se zvednou, zorientovat a rozběhnout se a rozumně zahrát míč, který k tobě přiletí v tu chvíli.

Logické to teoreticky je, ale trvá jim to 4 minuty a jde často o centimetry u build-up play. To je něco, co mi přijde absolutně nesmyslné.

Reagovat
Counter

I metr je dost. A na prodlevy jde vymyslet i jiné řešení než čipy do kopaček.

Reagovat
Mimalu

tady zase nastává trochu problém v tom, že posuzovaní offsidů by se lišilo pro zápasy s technologií a bez něj. Kdyby měli pomezní posuzovat offside čistě podle nohou, tak by to měli ještě těžší než to mají dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
havrys99

Za mě posuzovat tu část těla, kterou hráč následně zahraje.

Reagovat
Counter

Sheffield United boss Chris Wilder: "If it's offside, it's offside. We have to get on with it. There's a bit of confusion from our point of view is when the reset?

"It seems every press conference I'm asked about VAR - I'm disappointed by that as the main talking point for me was my team going toe-to-toe with a team that was in the Champions League final last season. It fills me with immense pride with how we played with and without the ball."

❤️

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

frajer..tiez by nemusel byt zla volba

brutalne plynulo stupa hore ako trener

Reagovat
Counter

Je to neuvěřitelné zjevení, dělá anglickým trenérům (z nižších lig) tu nejlepší možnou reklamu.

Reagovat
Whitemedia

Byste mu akorát zničili kariéru

Reagovat
Counter

Sis nás spletl s MU.

Reagovat
icka

Ani moc ne.

Reagovat
jacobT

keď si na jeho mieste predstavím Dychea...

Reagovat
Counter

Uf

Reagovat
Whitemedia

Chambers: "It was new system for us today."

ani jsem si nevšiml.. ale teda přijde mi, že se hledá v Arsenalu nějak moc výmluv..

Reagovat
Counter

Po pravdě na Emerym bylo celou dobu sympatické, že nijak nebrblal, nestěžoval si na výroky rozhodčích, nevymlouval se. Až teď, když už je na vyhazov, začíná plácat šílenosti, dnešní tiskovka trapas se vším všudy. S tím Chambersem nevím, jestli je to zrovna výmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/ZR_7G1/status/1193279133071134721/photo/1

emeryho fixka. kazdy priezviskom a matteo

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Ešte Bukayo. Ale aj tak to vraj nie je legit a je to len pripravená rekvizita pre stadium tours.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy sa musi najst nejaky mudrlant ktory veci uvedie na pravu mieru

Reagovat
Taiger

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

tak ta top 4 hezky odskakuje od zbytku....ještě, že jsme ten Leicester dokázali porazit

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Taiger

Máme v týmu Aubu, Lacu, Pepeho, Mesuta a naše skóre je -1 To je mazec prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

To je hanba jak prase

Reagovat
Svatej

Faktor Luiz zamicha s kdejakou matematikou

Reagovat
king23

Z těch útočníků co jsi napsal tojí za zmínku jenom Auba.

U líného Ozila, který byl za zenitem už v době, kdy odcházel z Realu bych spíš očekával, že je to důvod proč to skóre je -1.

Reagovat
merlick

https://www.youtube.com/watch?v=Ip1xZELaNr0

"Highlight of the game was when we called his missus a snitch"

Reagovat
FUnk

good ebening

Reagovat
Godwinson

Ta Chelsea je v letošní sezóně stejně takovej FM sen

Reagovat
Whitemedia

Mladíci + Zouma.. už nás zase sleduješ ne?

Reagovat
Godwinson

Málo, ale lepší se to. Na lovení streamů jsem už asi starej a v televizi to nemám, takže tak po očku

Reagovat
Whitemedia

Koukej na to, je to zábava a Zouma už je zase boží jako před zraněním

Reagovat
Godwinson

Jo, to vím, tak to muselo být každému jasné, že je to jen otázka času

Reagovat
Whitemedia

Každému ne, mnozí by pořád Zoumu prodávali

Reagovat
Godwinson

Hovno znalci, no

Reagovat
Svatej

Priznavam

Reagovat
icemike

#teamKurt

Reagovat
smazaný uživatel

Unai Emery's win percentage at Arsenal is worse than Andre Villas Boas' at Spurs

and also that of Louis van Gaal and Jose Mourinho at Man Utd

da sa klesnut hlbsie?

Reagovat
Counter

Až půjde pod Moyese a Sherwooda.

Reagovat
vrabejka

Tak snad dnešní dominantní výhra Leicesteru nad Arsenalem dokázala všem skeptikům zda Lišky mají na to být v TOP 4. Otázka by neměla být zda se v TOP 4 Lester může udržet, ale spíše jak moc velký bude jejich náskok na 5.místo nebo zda dokonce nemůžou útočit na TOP 3.

Leicester splňuje veškeré požadavky, aby v této sezóně byli velmi úspěšní.

Jejich tým je velmi kvalitní. Nemusíme se vůbec bavit, že tento tým je kvalitnější než ten mistrovský, kde to víceméně bylo o životní formě 4-5 hráčů a té týmové chemii.

Ten tým není nejsilnější v lize ale i tak prakticky nemá slabinu. Je to skvělá kombinace zkušeností a dravého mládí. Zkušené opory Vardy a Schmeichel, které pamatují titul jsou stále ve výborné formě a jsou tahouny týmu. Potřebný klid obraně přidává i zkušený Evans. Soyuncu dal okamžitě zapomenout na odchod Maguirea a dokonale ho zastoupil. Pereira s Chilwellem jsou výborní v defenzivě, ale jsou důležití i v ofenzivní fázi a také jsou velmi efektivní. Oba aktuálně rozhodně patří do TOP 3 v lize na svém postu. Ndidi a Tielemans v záloze naprosto dominují a zlepšují se každým zápasem. Madisson je v životní formě a je radost jeho útočné choutky s Vardym sledovat. Barnes s Perezem jsou také důležití, protože Leicesterv ofenzivě najednou není jak se Vardy vyspí, ale může udeřit prakticky každý z ofenzivně laděných hráčů.

Tým má spoustu tahounů a také vítězných typů. A byla otázka času kdy tento potenciál začně tým naplňovat. A pak to nejdůležitější. Leicester konečně našel trenéra, který tenhle tým spojil a napomohl mudostat se na tuhle úroveň. Rodgers je daleko zkušenější, když byl naposledy v PL. Ví jaké to je být s týmem, kterému se úplně nevěří být tak vysoko. Je třeba jeho práci ocenit. Převzal Leicester v březnu a jeho impact byl praktický okamžitý. Bodově je od března Leicester 3. což je úžasné. Rodgers rád pracuje s mladými hráči. Z hráčů jako Madisson, Ndidi, Tielemans nebo Pereira vymačkal maximum a myslím si, že pod ním dost herně vyspěli.

A hlavně tým spojil v partu, která se nebojí absolutně nikoho a začíná to dost připomínat ten tým ze sezony 15/16. A to nemluvím jak šel neskutečně pod ním Vardy nahoru a je opět nejgolovější hráč ligy. Rozhodně tato forma Leicesteru rozhodně není chvilková. Už na konci minulé sezony tam byli náznaky, že ta příští může být hodně dobrá.

Leicester mě strašně překvapil jak hraje výborně proti týmům z TOP 6. Výhry proti Arsenalu, Spurs a remíza proti Chelsea se rozhodně počítá. Jasně Spurs a Arsenal jsou v krizi přesto jsou to cenné výsledky. Dalším faktorem, který Leicester dostal tak vysoko je špatná forma týmů, které by se s ním měli prát právě o TOP 4. A nevypadá to, že by se do toho boje měli brzy vrátit. Tím, že na ně Leicester má celkem velký náskok dodá hráčům jen větší klid, že když přijde prohra nic se neděje a stále budou ve výborné pozici.

Jasně tahle forma Lesteru nemůže vydržet věčně. Přijde šňůra kdy přijdou ztráty. Ale právě to jak je ten tým kvalitní, zkušený, jaké má vítězné typy a výborného manažera by mohlo napomoci, aby ta krize nemusela být tak velká jako právě třeba u United, Spurs nebo Arsenalu.

A co je ze všeho nejdůležitější, Leicester hraje okulahodící fotbal, který navíc přináší ovoce.

Její přímočarý fotbal opravdu baví a aktuálně po City ho považuju za nejpohlednější.

Tento Leicester mě strašně baví a byl bych moc rád, kdyby si to třeba rozdali o 3.místo s CHelsea až do závěrečných kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vopi11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Nič horšie ako že Vegh vyhral nemôže byt, ešte aspoň keby bol pekný zapas. Teraz UFC pre Karlosa je koniec a Vegh už má koniec kariéry.

Ešte bonus to ze ho podporuje primitiv rytmus ok , ale tá Bodorová banda to už je silná kava. To nech už Vegh všetko prehra. Tu už pomôže iba Matovič

Reagovat
Hachim Mastour

Neviem, kto koho vyzval, resp. vyprovokoval výzvu. Pravdepodobne Karlos. A to s tým Bodorom je absolútne irelevantné

Reagovat
mesyas

Právě, nejhorší možná varianta. Atilla je sympaťák, ale pochybuju, že bude pokračovat a navíc kromě slováků není v česku moc známý(ve smyslu hype), takže na něm velký promo nepostavíš ani kdyby se rozhodl pokračovat. Vemola je tlučhuba, ale jeho zápasy se dobře prodávaly a do o2 přitáhl mraky lidí. Novotnýmu vůbec nezávidím. Vemola, Meloun, Gabor...všichni prohráli.

Reagovat
Spasitel

No ked sa tam s nim premava Bodorovec co nedavno v Nitre zabil mladu zenu to je pekna vizitka

Reagovat
Whitemedia

Proč jsou na EF Tomori s Jamesem pořád mimo soupisku?

Reagovat
smazaný uživatel

V FM20 je první odvolaný trenér v pl Pochetino.

Reagovat
Whitemedia

Tak to má Poche kliku, že v reálu už to neklapne.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se zvednou

Reagovat
Talker

Ted jsem koukal na MotD a Tottenham mohl být rád, že před šancí v 54. minutě neprohrával 4:0 K tomu ten směšný VAR a málem jim neuznali ani ten druhej. Sheffield musí být z výsledku fakt zklamanej.

Reagovat
Counter

Tak podle Ornsteina se žádný vyhazov Emeryho neplánuje

Reagovat
Svatej

Ornstein začíná koukám přinášet dobrý zprávy i pro konkurenci..

Reagovat
Counter

Stejně myslím, že už je to neudržitelné. Když nebudou hrát ani Xhaka ani Mustafi, najednou to není na koho hodit

Reagovat
Svatej

To je právě ta nejhorší část, bude třeba si najít novou oběť fanouskivskyho hněvu a většina nesympataku to už odsrala. Tipuju Luize nebo Guenda

Reagovat
Golasso

Guendo už to odsíral v minulé sezoně, takže to je dost možné .

Reagovat
Counter

Luiz je na to v klubu moc krátce a Guendouzi je zatím náš nejlepší záložník, museli by asi předvést nějakou salvu hrubic. Spíš to vidím fakt na Emeryho, jen bude zajímavé sledovat kreativitu tribun, jak to vztáhnout na něj.

Reagovat
masly008

stále se to může házet na emeryho a právem.

Reagovat
ajouki

Od toho je nyní na The Athletic placený lidmi. Člověk je ve stresu, že by mohli Emeryho vyhodit, ale dostane se mu uklidnění ještě před nedělním obědem. Nejlépe vynaložených pár stovek

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Arsenal bosses “100%” behind Unai Emery, deny considering change or talking to candidates, plan to review in summer. Kroenkes + execs offering full support, won’t react to “noise”, feel results will improve atmos & think #AFC on right path.

Článek samotný snad ještě horší než tenhle výcuc

Reagovat
smazaný uživatel

no, bude bordel a bude to skarede. tiez to znaci ze vedenie je neschopne, robia zle rozhodnutia a tak skoro nas uspechy asi necakaju. ak bude takto ocakavam umiestnenie blizko stredu tabulky, odchod aubu atd. hanba

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som si ze posledny budes ty ale nase vedenie ma este pomalsie vedenie

Reagovat
Counter

Reagovat
Golasso

Tohle fakt nechápu. Ten všeobecný hate mě sice vytáčí, ale to nic nemění na tom, že by měl Emery jít... Snad to Ornsteinovo vyjádření není pravda a něco se v zákulisí děje.

Reagovat
jacobT

Akurát som ten článok čítal. Ako ak si vedenie naozaj myslí to, čo tam Ornstein píše tak sme v ešte väčšej prdeli ako sa zdalo. Za zvyšok sezóny už nebude zodpovedný len Emery, ale aj vedenie za to, že zlyhalo konať včas...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

a tolko fanusikov Arsenalu vcera fandilo Leicesteru zbytocne

Reagovat
Trand

To tak jenom potvrzuje, co jsem si myslel no.

Reagovat
pingla

Arsenal ještě je i my předběhneme

Reagovat
Counter

Souhlas, Brighton letos vůbec nevypadá špatně.

Reagovat
pingla

strašná křeč od tebe, když ses tady smál UTD za výkony a teď jste vy za ještě větší kokoty

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to určitě nejsou.

Reagovat
Counter

Tak vzhledem k tomu, že jsme v tabulce pořád výše a máme přitom výrazně nižší rozpočet i výdaje na platy, nemyslím si, že v souboji kokotů s MU prohráváme.

Btw. když se ty můžeš smát Arsenalu, já se můžu smát MU, co ty na to?

Reagovat
forrest

Ajajaj. Tady nekdo prestal zvladat...

Reagovat
avicii

Ved ma pravdu

Reagovat
forrest

Ale vždyť je to furt dokola. Debaty k ničemu. Furt se hledají jen aliby a výmluvy, proč my ve sračkách být můžeme a vy ne... Je to směšný, navíc od Countera...

Reagovat
Counter

Nikdo nehledá žádné výmluvy ani alibi (s měkkým i), Arsenal ve sračkách samozřejmě je. Akorát to jaksi nic nemění na tom, že MU taky.

Reagovat
icka

Co to je za logiku od tebe

Reagovat
Nikikrew

ved povedal cistu pravdu ty saso

Reagovat
forrest

Jak potkáš Slováka, vem tyč a hned ho jebni po hlavě...

https://www.youtube.com/watch?v=AAkwMlapkJs

Reagovat
J0EL

Ty musis dostavat strasne za usi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

hmm tou tycou po hlave si dostaval zjavne ty

Reagovat
icka

forrest je dement

Reagovat
Counter

To soudíš z tohohle komentáře?

Reagovat
pingla

wtf, co tady motáš platy, výdaje a podobně? máte 2 top útočníky, velmi dobrého brankáře, téměř celý kádr je zdravý a stejně vyplodíš podobný nesmysl?

Reagovat
Counter

No právě, my aspoň máme dobré hráče, vy ani to ne.

Reagovat
vodka

my máme taky dobré hráče, ale je potřeba jich mít víc, šířka kádru je náš největší problém. Máme obrovskou díru v záloze, ale obranu máme podle mě individuálně v plné síle lepší. A Martial + Rash > Lacazette + Auba (za 2 roky)

James se jeví skvěle a předvedl toho zatím víc jak Pepe, ale chce to vhodně doplnit, no.

Reagovat
Counter

Tak jsem to myslel no, Arsenal má kompletnější kádr.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Csaplárova past

Teď to nemyslím nijak zle ani nechci rýpat, ale ten Arsenal vypadá na odpis. Pepe fakt marný a Ozil včera v základu ... to jako vážně? Ten hráč by měl s Áčkem maximálně chodit na obědy...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Csaplárova past

Přesně tak se směju pri pohledu na tabulku.

Reagovat
Golasso

Jsme ve sračkách, ale kvůli úplně jiným věcem. Pepe není vůbec marný, akorát se mu zatím nedaří gólově a dostal studenou sprchu ohledně fyzické kondice v Anglii. Od Ozila asi po těch 100 letech mimo kádr taky nešel čekat supr výkon proti rozjetému Lestru, tam je spíš problém v té nefungující záloze kolem něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Apparently the performance was encouraging, but what they don't get is that this time last year Leicester were mid-table with Puel under pressure, they changed manager and are now top 4 contenders because of the change in manager. That's why they're better than us, we've fallen behind them because of Emery. I mean imagine this time last year you'd be mad for being content with a 2-0 defeat to Leicester, but now Rodgers has set their standards so high and Emery has brought ours to the floor that what we saw yesterday was apparently encouraging for the board.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Dotaz na fans Liverpool

na stopírovi máte jasne Van Dijka ale prečo s nám hráva Matip alebo Lovren keď máte ešte aj Gomeza ?

Reagovat
avicii

Matip je vo výbornej forme a naopak Gomez je po zranení celkom mimo

Reagovat
Remt

gomez byl pred tim zraneni loni nekdy v prosinci naprosto top, libil se mi moc, to zraneni ho hodne pribrzdilo

Reagovat
smazaný uživatel

Matip hrál před zraněním skvělé. Gomez letos spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

okej ale keď je horší ako Lovren ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Ale u Gomeze je aspoň šance, že se zlepší.

Reagovat
EXoRcIsT

I spokojnost z predvedenej hry a vitazstva ale aj nespokojnost z toho ako zahadzujeme sance

Reagovat
Makiii

Dnesni minusy:

1) ze jsme trestuhodné nedali aspon 6-8 golu, sanci na to bylo spoustu...

Rash a Martial mohli mit dnes oba bezproblemu po hattricku...

2) totalne zbytecne obdrzeny gol zase ze standartky, tohle si proste musíme pohlidat!

3) Greenwood se tam klidně mel poslat driv, ale zas všichni 3 vepredu hráli paradne a vypadalo to každým útokem, ze se někdo z nich trefí..

Vysoký pressing, pohyb, duraz v každém souboji a chuť do hry.

Pokud tohle udržíme každý zapas, což by v PL mel byt standart, tak takový zápasy jako dnes muzeme sledovat každý víkend, protože typy hracu na tenhle rychlej sviznej fotbal mame dost.

Dnes zahráli výborně vesměs vsichni, ale kdo se mi jedinej lehce nepozdaval tak bohužel Lindelof, pokud byl zraněný, tak nerozumím, proč nehrál Rojo, když ma takovou formu.

Mc Tom a Fred se každý zapas neskutečné zlepšují...

James to je naprosto poklad za 15 mega z Champu... 90 minut na 200% ve sprintu, zadny balo nebo souboj není ztraceny a Brighton snad na nem dostal 4 zluty.

Williams? Zadnej Young, at radsi hraje tenhle klučina, není jediný důvod, aby nehrál. Skvělej a Shaw se budem muset solidně snažit, aby byl jednička na LB, skvělý debut.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
fenixLFC

pride super ktory to primarne zabetonuje a budete zas plakat...

Reagovat
mimi_united

Ole to pekne rozbieha, tento vlak bude ťažké zastaviť

A teraz City, nech ukážu čo v nich je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávať súčasný United a Pool. Je ako porovnávať horiaci Slovenský osobák a Šinkanzen.

Reagovat
avicii

Tento vlak bude ťažké zastaviť... Ďalšia zastávka Sheffield

Reagovat
smazaný uživatel

Robertson fakt momentalne nejlepsi bek na svete co se tyce ofenzivy

Reagovat
Cobra

Reagovat
REPLIKATOR

TAA

Reagovat
Remt

tak pokud je nasi nejvetsi starosti hadat se jestli nejlepsi bek na svete je Andy nebo TTA, tak to jsme natom hodne dobre

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Vopi11

Reagovat
smazaný uživatel

Mendy bude ještě lepší, až bude mít pořádnou zápasovou praxi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kimmich by bol lepši kebyze nehraje v zálohe tento rok

Reagovat
Salfovic

Ruce Arnolda sice předcházela ruka Silvy, takže se penalta pískat neměla, ale pořád ten první gól platit neměl, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal has contacted Luis Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

ďalšia španielska baletka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechces, nechaj tak.

Ja myslim, ze Arsenal by za takeho trenera mohol byt len rad.

Reagovat
masly008

to nám říkali i o emerym.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem Ten Haaga a nech si aj cestou niečo pribalí z Ajaxu, do konca sezóny nech to odkoučuje aj Luiz s Xhakou

Reagovat
masly008

Já bych chtěl Jardima nebo Negelsmanna, ale ten druhý není reálný.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem místo Jardima - Jarolíma. Ten by ale reálný byl

Reagovat
Kixi Syhimour

Výborně

De Bruyne kromě jedné nahrávka se mi zdál úplně vymazaný, van Dijk kromě jedné chyby válel

Reagovat
fenixLFC

wtf ved kevin len v prvom poclase z tych dvoch standartiek vytvoril dve tutovky

Reagovat
Kixi Syhimour

Teda pamatuji si jednu tutovku z první půle ze standartní situace, ale upřímně jsem nezaregistroval, že to byl on, tak to pardon, ale i tak jsem čekal, že bude více ve hře, konec konců z těch asi 12 rohů nic moc nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, vďaka chlapci za výkon!

!!! YNWA !!!

Reagovat
cubazi

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Malresi

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver moj najoblubejsi rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

i můj po zápase Barcelona vs Slavia a dnes taky nevymejšlel nějaký haluz penalty

Reagovat
Vopi11

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Luc-Luc

dulezite vitezstvi, i kdyz trochu stastne, taktika z nasi strany presne podle ocekavani a vysla dokonale ke konci zbytecna pasivita

Reagovat
avicii

Dnes aj stastie ale išli sme si za ním, dnes neskutočne obetavý vykon

Reagovat
nani92

Pep OUT, kto namiesto neho?

Reagovat
smazaný uživatel

Emery

Reagovat
protiproudu

Dream :D

Reagovat
Salfovic

Poche.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
king23

doufám, že je to for. To se snad ještě historicky nestalo, že by trenér letěl po treblu z minulé sezony.

Reagovat
Malresi

Výhra úplne zaslúžená, na rozdiel od City sme premenili šance, čo rozhodlo. Ťažko vybrať MOTM, výborne hrali všetci, aj keď sa mi nepáčilo ako sme po góle na 3:0 prestali hrať... s trochou šťastia to City mohlo zdramatizovať viac a zbytočne by sme sa strachovali o výhru v jasne rozbehnutom zápase.

Ak nás niečo minulá sezóna naučila, tak to, že pred City nie je dostatočný žiadny náskok. Tak ako sme vlani prejebali 7 bodov behom pár zápasov, tak môžme prejebať túto sezónu 9, hoci to prihliadnuc k našim výkonom a výsledkom z posledných 50 zápasov pravdepodobné nie je. Rozhodne december a začiatok nového roku. Ak budeme mať rovnaký alebo vyšší náskok po zápasoch s mrdkami a spurs, tak už to nepustíme, teraz je však veeľmi veeľmi skoro hovoriť o rozhodnutej sezóne.

Reagovat
masly008

Takže teď jde jen o to ať to nedá pool bez prohry.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej zarez ve prospech Liverpoolu, ale ono to uz cloveka ani neprekvapi..:)

City melo v zapase kopat minimalne jednu penaltu a prvni gol Liverpoolu nemel platit na 100%, ten si nikdo nemuze obhajit, protoze to neni teoreticky ani prakticky mozny

P.S. jsem nezaujatej divak

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
YNWA__MSN

Obě nastreleny... Góly v naprostém poradku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som to, ale nic take ako nastrelena ruka vo futbale neexistuje

Reagovat
YNWA__MSN

Tyvole když je ruka u těla a někdo do ní střelí míčem... Tak je to dopici nastrelena ruka a penalta se nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo by přiznat, že sudí pomohl Liverpoolu a nemusíš tady ze sebe dělat čůráka

Reagovat
forrest

Vždy jak se do krámu hodí, co...

https://www.youtube.com/watch?v=DOQXSSPc-Zg

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale tak například Arnold s ní tak hrozně nemáchal

Reagovat
forrest

Akorát kdyby ji tam nedal, tak jde balón na volnýho hráče City. Tenhle příklad Maného byla čistá vychcanost, Sissoko ukazoval na volného hráče a Mané toho jen využil - ten centr ani nebyl centr a šel by doprdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano a pískal by se primak po ruce Bernarda. První gól neměl platit. Ok?

Reagovat
Kixi Syhimour

Mané byla samozřejmě vychcanost to ano, ale jako chyba Sissoka, že má takhle naivně ruku.

Za druhé nevím, kterou ruku myslíš, jestli první, tak tam nemá smysl diskutovat, když předcházela ruka Silvy a u té druhé ji snad měl u těla.

Reagovat
protiproudu

Nemá co ukazovat.

Reagovat
YNWA__MSN

Je rozdíl mezi rukou u těla a rukou od těla

Reagovat
SpecialOne

Každá ruka je nastřelená, málokdy ten míč hráč zvedne ze země.

Reagovat
Kixi Syhimour

Vysvětli to Sonnymu

Reagovat
smazaný uživatel

vsak pisem to iste. ziadne pravidlo ktore by hovorilo o nejakej nastrelenej ruke neexistuje. ked tak iba u YNWA_MSN na skolskom dvore

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak One píše, že je každá ruka nastřelená a ty že žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ano, kazda ruka je nastrelena, preto je to proste ruka. Pojem nastrelena sa v profi futbale nenachadza

Reagovat
YNWA__MSN

Kdyz má hráč ruku u těla a ta ruka je trefena míčem, tak se jedná o takzvanou nastrelenou ruku a faul se nepiska. Když ruka není u těla a je trefena míčem, tak se faul píská.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
montaigne33

VAR funguje občas podivně i v Anglii

Reagovat
protiproudu

Ty jsi zaujatej jak svina noobe :D

Reagovat
Big Virgil

první penalta určitě ne, Bernardo hrál rukou ještě předtím než jí nastřelil TAA. o Druhé se dá polemizovat... ale měl jí podél těla, takže spíš ne.

Reagovat
YNWA__MSN

Jak si může Pepík brát do huby Maného, že divuje, když má v týmu Sterlinga... Sterling se dnes choval jako hovado. Obě ruce Trenta byly nastreleny.... LIVERPOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Ukazuje sa že kľúčové pre vývoj sezóny bolo dosť možno zranenie Laporteho, na jeho post nemajú podobne kvalitnú náhradu, a vzadu sú poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

lester druhy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

https://i.redd.it/9z9jfp5h7wx31.png

Nejsem fanda nějakých konspiračních technologií, ale trvalo jim asi 30 minut, než tohle ukázali. V reálným čase to podle mě nekontrolovali (v jiných zápasech ta kontrola vždy trvala déle). Navíc ta lajna je tam nakreslená trochu křivě a chybí ta druhá čára od útočícího hráče, kterou jinak televize vždy ukazovala.

Reagovat
smazaný uživatel

sprav si rovnobezku s travou a zistíš, že to je ok :)

Reagovat
lajka30

Reagovat
Kowe

v čem je ta lajna nakřivo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak co je tam křivého?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
technecium

Není tam započítaný Salahovo koleno

Reagovat
Pato44

Ja teda cumel na streamu a tenhle zaber tam byl hned

Reagovat
LFC182

Tak ty ses dobrej retard

Reagovat
Hokaido

No doubt bout that, boy.

Reagovat
Hokaido

*teorií

Reagovat
smazaný uživatel

efektivita dobrá, ale to jak přestali hrát v závěru, to bylo hrozně strašidelné, TAA tam dost hořel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola si nechal na zimu celkem nalozit, tohle se bude slozite stahovat. Liverpool ma formu, vyhrava zapasy ikdyz se nedari, navic maj City rozbitou na kamen defenzivu...Zas zajimava sezona

Reagovat
RKBoy

keby pred sezonou niekto napísal ,že do zápasu proti City pojdeme s vačším počtom bodov ako oni, tak by som mu dal facku.

Reagovat
smazaný uživatel

První gól neměl platit to mě trochu sere, ale jinak paráda jen tak dál..

Reagovat
Big Virgil

proč neměl platit?

Reagovat
masly008

protože měl pískat ruku silvy a pokud ji neviděl jako že neviděl tak ruku poolu a tím pádem pentli.

Reagovat
Big Virgil

kdyby se koukl na video, jakože u penaltového zákroku musí. tak by zjistil že to penalta není a balon by měl liverpool. Neříkej že jsi ublíženej že nepíškl ruku proti City..

Reagovat
masly008

No a tím pádem by pískal přímák pro pool a gól by nepadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pentli ne, ale ruku Silvy což by odhalilo video..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak... navic i kdyby teda ruku Bernarda videl a dal Liverpoolu vyhodu, tak pak musi pisknout tu Arnolda, ktera byla jasna... ten gol proste jeste s tim ze se v klidu podival na VAR nemohl platit, je to zvlastni a vyvolava urcity otazky

Reagovat
Ángel di María 22

Rozhodci u VARu sice nekdy predvadej velky blbosti, tady ale podle me spravne. TAA ruku bych piskal, ale pred nim zahral Bernardo rukou taky, bud tu prvni ruku mel rozhodci videt hned a zastavit to, nebo s tim pak uz nic delat neslo. Ofsajd nebyl.

Liverpool už to letos musí dát, strašně to Kloppovi přeju. Navíc to sbíraj fakt dominantně, bylo by to zasloužený. Ale musí tu kvalitu potvrdit a dál předvádět konzistentní výkony. Naopak vidět vztekajícího se čertíka Pepa, to se nikdy nepřejí

Reagovat
masly008

hlavně ať to nepřejdou bez prohry.

Reagovat
Big Virgil

též si myslím že hrál bernardo rukou dřív než TAA, to že to nechal dohrát když to neskočilo golem jenom dobře pro plynulost hry. druhá ruka byla nastřelená z metru a TAA ji měl více méně u těla.

Ovšem TAA by měl s těma rukama začít něco dělat jinak z toho bude spousta zbytečných penalt..

Reagovat
Visca el barca

I po x letech co vás vodil jako slepé koně to nepřešlo?

Reagovat
CHONG

My můžeme za to, že je nezvládajko?

Reagovat
oli9

super zápas ... Důležitá výhra.. Jinak Sterling neuvěřitelná mrdka , tomu sem už jen příál aby ho v 93 minutě za všechno někdo sestřelil

Reagovat
Remt

já bych naopak v dnesnim zapase, co jsem videl, byl spis na strane Sterlinga, nez LFC a to rikam jako fanda LFC

Reagovat
Giwdul

Tak je logické, že hráči LFC to dávají Sterlingovi za jeho dlouhodobé chování sežrat... Ani mě snad nenapadá hráč, který by se vůči svému bývalému klubu choval více zmrdsky než Sterling vůči Liverpoolu. Hysterická oslava gólů, snad v každém zápase nějaký teatrální pád ve vápně, neustálé dohadování se - zkrátka vše, čím Sterling tolik vyniká, dává v zápasech s LFC na odiv jednou tolik. Takže se k němu hráči pochopitelně chovají jako ke spratkovi, dávají mu to sežrat v soubojích atd.

Reagovat
masly008

moc dlouho nesleduješ PL že? Adebayor? nic?

Reagovat
Giwdul

Pravda. A dál?

Reagovat
masly008

Tak si psal že tě nenapadá někdo kdo se chová hůř. Tak jsem ti napsal kdo.

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
icemike

Reagovat
Ángel di María 22

Kokůtek

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je ale jinej level.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

hnusny nezvladajko

Reagovat
bbbauch

kratka rozbuska

Reagovat
Chazy

já nevím, já ho mám hrozně rád. Ale Kloppa taky, no.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
CHONG

Falešník zase nezvládá

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
cristiano.K.

Pepko nezvladajko

Reagovat
cubazi

Profesionálny kokot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou dobra reakce, vzal to se sarkasmem. S tim, ze ho rozhodci brutalne zarizli ma samozrejme pravdu

Reagovat
LFC182

Samozrejme nema pravdu uplakanku

Reagovat
technecium

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Anggita Bhagawad

42 minutes ago

Legend has it the Roman used this video to cover the Cartagenian soil with salt.

Reagovat
Malresi

Zaujímavé je aj to, že sme už hrali so všetkými súpermi z prvej sedmičky, zatiaľ čo City len 2 zápasy a napr. Chelsea 3. Z týchto 6 zápasov máme 5 výhier a 1 remízu so skóre 12:6. Fakt som nesmierne zvedavý, ako si poradíme s porciou zápasov, ktorá nás čaká v decembri a ako bude tabuľka vyzerať povedzme po 20. kole.

Reagovat
Malresi

*oprava, mám na mysli sedmičku my, City, Chelsea, Arsenal, Spurs, United, Leicester

Reagovat
Mönchengladbach

A ty dva body byly paradoxně ztraceny s papírově nejslabším z nich.

Reagovat
Malresi

Reagovat
CHONG

Sleduješ ještě Leganés?

Reagovat
Malresi

Sledujem, i keď je pravda, že túto sezónu už nie tak intenzívne ako vlani. Čo sa týka tejto sezóny, tak je to zatiaľ tragédia, aj keď treba dodať, že máme kopec smoly a dosť zápasov mohlo a malo skončiť inak, vyslovene tragickí sme boli len proti Realu a proti Villarealu doma. Verím však, že sa zachránime

Reagovat
CHONG

Uvidíme, budete to mít těžké, ale tu záchranu vám přeji, byla by škoda, kdybychom přišli o největšího rivala

Reagovat
Malresi

Vidíš, napríklad v derby sme podľa mňa nehrali zle... tak ale ako celú sezónu dostávame zbytočné góly a nepremieňame šance. Pritom ten káder sa oproti minulej sezóne moc nezmenil a podarilo sa udržať Braithwaita a Nesyriho. Uvidíme, ale verím, že to zvládneme... predsa len sezóna bude ešte dlhá

Reagovat
CHONG

Jj, v derby jste hráli slušně, ale jižní Madrid je náš

Reagovat
pantondavo

Gratulace k titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

aj vam

Reagovat
Mönchengladbach

Gratulace k titulu Realu!

Reagovat
Svatej

I k tomu 2020/2021

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda dejte mi prosím tu ruku Arnolda v detailu, pořád nacházím nějaké videa, kde se to ruky vůbec nedotklo, nevím jestli to zkresluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ono? Lebo tato je uplne jasne penaltova https://www.youtube.com/watch?v=-jV7soSjO0U

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky oběma, jinak to nikdo nepopírá, jde o zahrání rukou Silvy předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

to keby aguero radsej hral mozno da lavackou aj gol ale inak ta silvova ruka jasna do arnolda to fakt tusim islo od silvovej ruky

Reagovat
masly008

však ok, ale měl přerušit a nepadl by 1 gol.

Reagovat
smazaný uživatel

ved ja sa nehadam, ja osobne som sa z prveho golu ani neradoval lebo som cakal, ze sa zrusi a pojde sa kopat penalta

Reagovat
masly008

to zase ne, dívat se na to VAR s někým normálním tak nařídí přímák pro pool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
YNWA__MSN

Něco jáko ponecháná výhoda

Reagovat
r.mrazik

ty kraso...a tohle nepiskl jako pentli? amateri...

Reagovat
Greny

Hej teď nad tou rukou přemýšlím... A vlastně není nějaké pravidlo od nové sezóny že když hráč zahraje v akci rukou a padne gól tak že neplatí? On vlastně tou rukou zahájil útok Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, i kdyby mel vyhodu, tak tou rukou zahajil tu akci, z ktery padnul gol - je nesmys, ze ten prvni gol mohl platit

Reagovat
PISTOLERO

OT:

Na co vecer koukat?

Juventus - AC

Betis - Sevilla

Reagovat
avicii

Ja dnes skúsim Taliansko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

It's like Harry Potter naming one of his sons Albus

Reagovat
jacobT

Mňa rozsekal ten koment pod tým.

"But dad, what if the other kids kick me off the pitch"

"Arseny Mourinho Arshavin, you were named after two world class managers. And one if them was an absolute c##t. If the other kids kick you, roll around on the floor until they get sent off."

Reagovat
smazaný uživatel

Nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Dody10
Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Minister

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Takhle to dělají na O2.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
mistr129

Reagovat
technecium

Reagovat
FUnk

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Whitemedia

https://twitter.com/SkySportsPL/status/1193592677264220160

Pepek legenda, tohle se bude používat často

Reagovat
masly008

Reagovat
Luc-Luc

top

Reagovat
Dody10

Výborný

Reagovat
Whitemedia

ten šílený pohled na prsty mě zabíjí

Reagovat
masly008

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Reagovat
avicii

ale sa čudujem ze to sem nedávajú fans United, keby to bol Klopp tak..

Reagovat
fenixLFC

cudujes sa? vazne?

Reagovat
Whitemedia

Pepek je teatrální šašek, Klopp je magor

Reagovat
bbbauch

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
atlee

to je vazne mental...

Reagovat
Spasitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

na žebříčku trenérských výlevů krásné druhé místo za nedostižným simulujícím van Gaalem.

Reagovat
Zark
Reagovat
Whitemedia

hnus..

Reagovat
Miguel19

Hroznej psychopat.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Ritchie

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Liverpool paráda! Od začátku v tempu a zaslouženě 3 goly skvělý výkon celého týmu

Sudí pískal dobře a neovlivnil nijak zápas

Musím ale uznat že De Bruyne je neskutečný! On dokáže vymyslet nahrávku z čehokoliv.

Reagovat
vrabejka

Wow tak tento zápas měl vše. My jsme vyhráli z několika důvodů. Klopp se poučil a naordinoval týmu skvělou taktiku. Šlapal celý tým. Záloha mile překvapila a ukázala, že i v tomto složení to proti top týmům jde. Skvělá efektivita. Mohli jsme dát sice víc gólů ale i tak jsme proměnili všechny velké šance. A opět jsme to ustáli mentálně. A že to hlavně ve 2.poločase nebylo easy. City ne a proto jsme ten závěr nakonec mohli v klidu dohrát.

Super zápas s paradním výsledkem. První třetina sezóny nám vyšla na 1ku podtrženou.

Udělali jsme další velký krok, ale nesmíme usnout na vavřínech v PL se dá ztratit s kýmkoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cca před 3 koly tady Counter aktivně rozebíral problém s počtem vstřelených branek United. Teď když jsme s Arsenalem na stejno, tak očekávám stejný úsilí i o rozebrání Arsenalu. Nebo aspoň doufám, že si končně přizná, že mu víc záleží na neprospěchu United než prospěchu Arsenalu. Krátký shrnutí přidává zdarma

AFC: 16 gf | 17 ga | 16.17 xG | 18.44 xGA

MU: 16 gf | 12 ga | 21.74 xG | 11.10 xGA

Zejména se těším na rozebrání toho, jak si United nedokážou vytvořit šance...

Reagovat
masly008

Arsenal je v největších sračkách za posledních 30 let a ty se s náma chceš srovnávat? Tak to nic moc pro vás.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pro nás to nic moc není, vzhledem k tomu, že jsme na tom stejně, to souhlasím. Každopádně si ten příspěvek nepochopil.

Reagovat
kiwwi

A teraz trochu faktov. United majú najhorší start do sezóny za posledných 30 rokov. Arsenal mal rovnaký štart do ligy 5 rokov dozadu.

Reagovat
masly008

To se s tím co píšu nevylučuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som niekde cital ze mame najhorsi start od 82

Reagovat
vodka

možná ve všech soutěžích, ale 12 - 4 - 5 - 3 a 17 bodů jste měli v sezoně 2014/2015...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

na margo tych vs. sutazi...vtedy vypadli z ligoveho pohara v 3. kole, teraz v OF, vtedy mali v LM 13 bodov po 6 zapasoch, teraz maju v EL 10 bodov po 4 zapasoch, no a v v lige ako pises rovnako bodov...FA Cup sa este nezacal (ten vtedy vyhrali)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale především je od začátku řeč jenom o lize

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
J0EL

To by mohla byt pravda, ale nie je.

Reagovat
bbbauch

Tak to vyvrat

Reagovat
kiwwi

Ma pravdu, sekol som sa...United nema nahorsi start za 30 rokov, ale za 33 rokov. Moja chyba

Reagovat
Counter

A to je ten správný čas hejtovat fanoušky jiných klubů, kteří píšou, že se MU nedaří

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

To nic nemění na tom, že máme nejhorší start do sezony od ročníku 1982-83. Před pěti lety prostě byl stejně špatný.

Reagovat
Counter

Co?

Arsenal tady rozebírám xnásobně více než MU. Je naprosto jasné, že se trápíme a Emery je zralý na vyhazov.

A ty mi chceš tvrdit, že MU je nějak dobré směrem dopředu a vytváří si moře šancí? Protože prostě není, xG máte akorát nafouklé z padesáti penalt. Jestli jsi s 16 góly po 12 kolech spokojený, gratulace, tvá očekávání po letech trápení jsou aktuálně tak sto metrů pod dnem.

Reagovat
Malresi

Čo iné čakať od banderovcov, vyjebaných kyjevských náckov

Reagovat
Coutinho10

bohužel jsem věděl, že vedeme 2:0, takže průběžnýmu výsledku jsem neutekl, ale doma po shlédnutí sestřihu se ukázalo, že kdyby to pískal někdo jinej, tak to klidně mohlo dopadnout špatně, ale naštěstí Oliver nevymejšlel blbosti (jako v zápase LM Barcelona vs Slavia) a podařilo se tak City porazit, což byla nutnost jsem hodně rád konečně za důležitý gól od Salaha a Mané taky nezklamal, takže před repre pauzou paráda a může vyhlížet další kola, kdy mají City opět těžký los

Reagovat
cristiano.K.

možná to bude znít "nenažraně", ale já s obranou dnes nejsem spokojen. City si vytvořilo v zápase víc šancí než my, akorát je nedali, respektive Aguero měl den blbec. Naše bránění standartek je úplně šílený, což už jsem poukazoval proti AV. Mané je fakt z toho trojzubce dva měsíce ten nejlepší. Hendersonův centr naprostá lahůdka.

Ten pohled na tabulku je nádhernej

Reagovat
Kixi Syhimour

Nevím jestli naše bránění standartek šílený, hrajeme očividně na past, kterou ne vždy písknou, takže to zkresluje a holt tam když to nevyjde, tak to je slušná šance pro soupeře, ale dneska se to stalo snad jednou, však třeba z těch rohů (asi 12) nic neměli.

Reagovat
cristiano.K.

my žádnou past nemáme. Rohy bráníme dobře, ale standartky příšerně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Však to je úplně viditelné, že hrajeme na past, útočníci jsou poměrně často za hranou, problém je, že když ji překonají, tak jdou většinou sami na brankáře.

Reagovat
cristiano.K.

u těch dnešních standartek tam běhali sami a ofsajdy to nebyly, jen ty centry byly o milimetr delší.

Reagovat
Whitemedia

Pokud chceš vidět šílené bránění standartek, tak zapni naše zápasy..

Reagovat
Greny

jenže tam žádné bránění neuvidí

Reagovat
hitZor

Reagovat
Kowe

Tohle nemůže zní nenažraně, však to bylo velký špatný.

Reagovat
cristiano.K.

tak pořád poražíš City rozdílem dvou golů, takže to tak může působit

Reagovat
Coutinho10

a to nejenom včera...skoro v každým zápase dostaneme nějaký gól, takže obrana určitě není tak dobrá jako loni, ale naštěstí ofenzivní část to zachraňuje

Reagovat
cristiano.K.

uklidit to tam Aguero z malého vápna v druhé půli, tak to jde za Dijkem, strašně daleko od něj.

Reagovat
Whitemedia

N'Golo Kanté admits he could finish his career at Chelsea; asked if he could see himself playing in another league: "Not really." (TF1)

Bůh. Snad už se mu i zranění budou vyhýbat.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Nevídanej hráč i osobnost.

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

na dnesku ma stvalo najma striedanie henda, s prichodom milnera nas city dostalo pod obrovsky tlak a zacalo si vytvarat sancu za sancou. paradoxne aj z priestoru ktory porkyval predtym hendo prisiel center na gol a az dalsim striedanim to klopp vyrovnal ked tam poslal oxa. fakt z toho mohol byt vacsi pruser nez to vyzeralo.

inak ten var zacina byt stale vacsim a vacsim problemom. nielen dneska. som si ale pri nasom zapase, ako aj zapase sheffieldu uvedomil, ze prestavam oslavovat goly, pretoze na kazdom jednom sa da najst pochybnost a dovod ho neuznat. v anglicku var solidne zabija mnoho z tej radosti, spravodlviejsie to nie je, pozitiva to ma minimalne

Reagovat
Kixi Syhimour

souhlas s prvním odstavcem, možná už Henderson nemohl, ale jak Klopp vždy střídá pozdě, tak dnes se mi to zdálo naopak brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci Hendo nebol po chorobe ak si ho s niekym nemylim

Reagovat
Luc-Luc

souhlas s Hendem i s VARem

Reagovat
cristiano.K.

Milner dnes špatný, no.

Reagovat
Malresi

Reagovat
cubazi

Reagovat
Hai

Reagovat
YNWA__MSN

Souhlas s VARem

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
rave

Sterling tím střídáním dostal strašně moc prostoru navíc a Trent (který se potom při bránění držel zbytečně blízko stoperů) ho nabíral až u šestnáctky a rozeběhnutého. Tam to smrdělo při každém útoku.

Reagovat
PP

letos je VAR hrůza.. To musí být cílené to tak kurvit. Přitom převzít z ragby pravidla VARu se nabízí. Ta dnešní situace naprosto ukázková - při sporné ruce zvednu ruku, nechám dohrát akci a poté se začíná s hodnocením první situace.. a tečka. Jasně dané pravidlo a ne tady ten paskvil kdy, co či jak se bude zkoumat.

Reagovat
Chazy

Ale oni to přezkoumali a došli k tomu, že to penalta nebyla

To spíš ten ofsajd, tam to podle mě nemohli ani náhodou stihnout, když občas jim to trvá i 3 minuty

Reagovat
mul

Reagovat
technecium

HA a když jsem to tu psal po Tottenham - City v LM tak jste mě hejtili

Reagovat
fenixLFC

pretoze melies ako vzdy sracky. zapas v LM nesuvisi s vyuzivanim VARu v PL ale nevadi...

Reagovat
technecium

generuje to úplně stejně nesmyslný situace

Reagovat
Svatej

jak vidím jeho přezdívku, tak už se mi pokazdy svírá žaludek, jakým způsobem urazil lidskou rasu tentokrát..

Reagovat
Manik...

Reagovat
janinho

na MS ten VAR bol skutocne prinosom. ale to co predvadzaju v EPL, to je skutocne parodia nad parodiu. tyzden co tyzden priserne rozhodnutia a samozrejme si ich potom nezabudnu nejak stupidne sami obhajit.

Reagovat
Mirek na tenisu

Liverpool si Citizens pěkně podal. A sudí Oliver taky. Za stavu 3:1 odpustil domácím jasnou ruku ve vápně. Mohlo to být v závěru ještě drama. Taky mě překvapily 4 minuty navíc. Jenom Alison nazdržoval sám aspoň tři minuty. Salah to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

S timhle nazorem tady moc nepochodis. Ruka byla jasna, ale tady se boys venujou filozofickym zpochybnovanim jasnejch zaberu

Reagovat
montaigne33

Souhlas, bylo to celé dost podivné... LFC je kvalitní tým se špičkovým trenérem... Ale podobná selhání VARu/ rozhodčích znehodnocují vítězství LFC a vrhají stín na PL...

Reagovat
smazaný uživatel

Docela tlačenka ve prospěch Liverpoolu, která poněkud devalvuje jejich dobrý výkon.

sudí

Premier League

FA

fotbal

Reagovat
YNWA__MSN

Co hulíš? To musí být sakra dobrej matroš

Reagovat
smazaný uživatel

mas samozrejme pravdu, ale tady u snilku od PC dostanes zla

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

pls niekto link na MOTD?

Reagovat
Whitemedia

Ta anketa je úžasná...

Reagovat
valloire

a to je to jediný, co si z toho vzal

Reagovat
Whitemedia

Snažil jsem se, odkaz jsem otevřel, ale hned mě do ksichtu praštila anketa a tak nějak mě přešla chuť to číst.

Reagovat
Gedofrey

Parlamentní Paralelní listy

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Golasso

Parlamentní listy . Nechci snižovat negativní dopady masové migrace, ale Parlamentní listy? Really?

Reagovat
valloire

bude lepší idnes nebo snad hlídací pes, demagog....

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
masly008

Reagovat
bandwagoner

Tak to stopro

Reagovat
frankiefcb

tak demagog určitě, tam máš zdroje a na základě čeho je to tak vyhodnoceno. Tudíž paráda.

Reagovat
Detective

No, demagog paráda? Tam těch much je taky docela dost. https://echo24.cz/a/SFnhm/tri-nebo-ctyri-koruny-jak-se-z-demagoga-stala-karikatura Dost zajímavý příklady toho co určují jako pravdu nebo lež.

Reagovat
frankiefcb

ano, ale je tam ta metodika a odůvodněno proč, tudíž si vyhledám odůvodnění a vidím jesteli je to nějaký úmyslný fatal politika anebo, ež se pouze seknul. Jinak oni nikde nepíšou lež, ale nepravda to je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle je způsobený metodikou a navíc je odůvodnění přezkoumatelný. To je transaprence, o který by si třeba ty PL mohly nechat zdát a i tak by si ji ani nedokázaly představit.

Reagovat
frankiefcb

Přesně tak. Nemlžou ohýbat metodiku, když ji mají nastavenou takto od začátku + pro mě je to odůvodnění proč to tak je se zdrojem.

Reagovat
Detective

S PL to neporovnávám, to je pro mne hnůj. A demagogovi vyčítám, že způsobem pravda/nepravda hodnotí výroky, které tak podle mne hodnotit nelze. Pro mne vždy byl důležitější smysl výroku než otrocky puntíčkářské hodnocení všech aspektů. Ale vím, že takové projekty mají smysl, akorát už se posouvaj někam kde to zavání manipulací.

Reagovat
Golasso

To je asi jedno . Oproti té proruské hlásné troubě bude lepší snad všechno

Reagovat
jenage

Xaver pls.

Reagovat
bbbauch

Jak nekdo muze brat “nikdo nam nediktuje, o cem mame psat” parlamentni listy vazne? Ti si tak nasrali do huby, ze to neni mozny

Reagovat
kilobyte

Konečně začínají něco dělat se sportovní neaktivitou mladých. Vždyť oni už ani ve škole při tělocviku necvičí. To je pořád samá omluvenka.

To dřív když děti někam šli, tak běželi. A dnes si vozí prdele v tramvajích a autobusech, někteří dokonce v autech. Jen ať se proběhnou a udělají něco pro zdraví. Navíc je to EKO, takže moderní.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Golasso

Švédskou atletiku čekají zlaté časy. Mohli by ty migranty zaměstnávat jako učitele tělocviku. Tím by vlastně vlastně vyřešili i tu problémovou integraci migrantů do společnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Vazne tu nekdo sdili odkaz z Parlamentnich listu? to snad ne

Reagovat
r.mrazik

tohle je mistni propagator SPD a zemana...se nediv

Reagovat
masly008

A víš že je to z gatestoneinsitut ? To že to sdíleli je jako špatně? Když by to udělali seznam zprávy tak je to ok?

Nejde spíš o to co je tam napsané a né kde?

Reagovat
valloire

Reagovat
vodka

už z toho, že se tam angažoval Bolton, který by nejradši celý blízký východ obsadil, je jasné, co to bude zač..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak.

Reagovat
valloire

Takže to prostě není pravda a basta...celý Švédsko je sluníčková země, kde se maj rádi a nezamykaj jako to vždycky dělali a nogo zony jsou výmysl. Takhle nějak?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to černobílý hele. Přesně tak.

Reagovat
valloire

v podstatě je

Reagovat
vodka

Sice vůbec nechápu tu myšlenkovou konstrukci, kterou jsi přišel na tuhle reakci, ale ok. Reagoval jsem víceméně na tu poznámku o tom institutu, kde je už z těch jmen, co se v rámci něj objevují nejenom zřejmé, jaký proud budou zastávat (což je úplně legitimní), ale když si orogooglis jejich vystupy, zdrojovani apod., respektive minimálně články, co na něj odkazují, tak je to level krimi zprávy prima s nedělním bleskem.

Reagovat
valloire

trocha ironie, nic proti tobě...mně to zapadá přesně do kontextu obrazu současnýho Švédska

Reagovat
r.mrazik

kdo postupuje parlamentni listy tak si zaslouzi mit ledvinovy kamen...kdyz uz nema nic mezi usima...

Reagovat
Godwinson

To je hodně zlý přání

Reagovat
r.mrazik

zakerny,ale po case se z toho da vychcat...dotycny clovek by si to aspon poradne zapamatoval

Reagovat
valloire

Ale jdi...chápu, že jsi tenhleten demokrat a nesnášíš jinej názor nebo média s jiným názorem. No tak si zapni ČT s Norou, Wollnerem, Moravcem a bude líp.

Reagovat
r.mrazik

zalez zpatky na stranky tomia a nevotravuj tady s tim,ty jinej nazore

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a sup zpátky dělat ostudu pod španělskou sekci

Reagovat
valloire

ostuda jsi ty a tvoje praštěný přiteplený vítačský názory stejně jako ten nad tebou

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

co to tady rozšiřuješ za mrdky? neskutečné...

Reagovat
valloire

polibte si prdel vymytý mozcí

Reagovat
smazaný uživatel

bych moc rád udělal, bohužel už nejsem tak gymnastickej jako dřív, možná by to chtělo koupit kolo...

ale vážně, kterej proklatej ďábel v tvym mozku ti nakukall, že budeš na MÝM výsostným PL diskuzním území, který tady ochcávám a značkuju už přes deset let, sdílet parlamentnilisty?

Reagovat
masly008

Je tam OT tak nestresuj

Reagovat
valloire

představ si na okamžik, že si budu dělat co chci a tvoje výsostný území (bože) je mi u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

not on my watch, son

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si spis neochcavas vlastni nohy ve spanku

Reagovat
Whitemedia

A co že si s tím přišel pod PL sekci, ve španělské to s tebou řešit nechtějí?

Reagovat
valloire

to ne, ale jde o bobise a naše diskuze, podotýkám zcela normální výměny názorů a ne jak s tou gumou mrazikem a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Si teda fandis

Reagovat
valloire

budem na tom stejně mami

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám, že nikdy.

Reagovat
valloire

jednou se ti rozsvítí piráte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

no tak fialo

Reagovat
Rudy

Arsenal, Ucka i ty slepice letos to musi byt komicky

Reagovat
LokoLFC

Tady je zas ubrečených.

Reagovat
maraynwa

Reagovat
smazaný uživatel

LFC vs City , krásny zápas z obidvoch strán , stále sa bolo na čo pozerať , okrem gólov bol kopec ďaľších šancí. Sporné momenty patria k futbalu a je to na posúdení rozhodcu. LFC vyhral zaslúžene tak ako minulú sezónu vyhralo doma City.

Reagovat
ttopi

Začíná téct do bot. 9 bodů na aktuálně výborně hrající Liverpool, který má v posledních zápasech i potrebné štěstí. Furt si ale myslím, že na to City má. Nenapadá mě jiný tým, který má sílu na to, aby to dohnal. Zároveň ale musí doufat, že se Liverpool zadrhne, což se taky nemusí stát. Ale proč ne, Kloppovi to nelze nepřát

Reagovat
Kinky7

Ja jim to preju a to City fandim. Je to super tym ktery ma letos super kliku aj. A pokud se jim vyhnou zraneni tak to urcite daji. U nas proste bez Kompanyho a Laportea je obrana v totalnim zmatku a Sane taky chybi vic nez se zda. zrovna vcera kdybi hral sane a tim padem bernardo na miste gundogana tak si myslim ze by to bylo mnohem lepsi.... Ja hlavne doufam v CHL.

Reagovat
Lacko_Boh

Hm, co budeme robit do konca sezony miesto pozerania Arsenalu? Niekto lichess.org? Lebo ja tomu smatlakovi smatlavemu nudnemu nebudem davat views.

Reagovat
Mastný Chobot

začneme chodiť von, Laco. Baby, víno a cigarety.

Reagovat
jacobT

cigarety

Reagovat
smazaný uživatel

radsej bugy

Reagovat
jacobT

Ornstein pise, ze z Aubameyanga ako noveho kapitana v klube nepanuje vseobecne nadsenie...

But The Athletic has learned the decision to remove the armband from Xhaka and then hand it to Pierre-Emerick Aubameyang has divided opinion inside the North London club.

Having scored 50 goals in 78 appearances since joining from Borussia Dortmund in January 2018, nobody doubts Aubameyang’s value or likability at Arsenal. But a bizarre situation has developed in his time with the Gunners to leave some questioning his suitability for the role.

The 30-year-old striker is said to have irritated some people by developing a relationship with AFTV, the YouTube channel that calls itself the “Unofficial Voice of Arsenal fans around the world”.

Reagovat
vrabejka

Radost číst si tady ten hysterický brekot

Tak taky přileju olej do ohně.

Jo Arnold zahrál rukou, ale Bernardo taky. Takže nějaké kecy, že měla být penalta jsou naprosto mimo. Rozhodčí to vyhodnotil tak,že ani jednu ruku prostě nepískne. Obě byly spíš po odrazech, respektivě balon šel od ruky do ruky. Rozhodčí měl zasáhnout o tom žádná, ale jako nějakou chybu nevidím.

Další věc. Tento incident se stal v pokutovém území LFC. City měli milion šancí jak následný brejk zastavit. Ono by stačilo třeba i kdyby po ruce Arnolda nepřestali hrát a radši se věnovali hře.

Další point. Náš gól nepadl hned z brejku. Byl pro ten gol podstatný, ale City mu mohlo lehce zabránit. Ono by ztratilo kdyby uměli odkopávat míče a ne to posunout do běhu na prvního hráče soupeře, který zavěsí. Ale tak s tím mají problém dlouhodobě viz gol Coutinha v roce 2014.

Jasně tento moment zápas ovlivnil. Na druhou stranu si nemyslím, že VAR nějak zásadně pochybil. Vinu by si spíš měli dávat Citizens, že tomuto gólu nedokázali zabránit. VAR přece nemůže za to, že nedokážou odkopnout míč.

Gól Salaha 100% čistý Stones to blbě zavřel takže tady se nemusíme ani bavit.

Pak další ruka Arnolda ve 2.poločase. To je spíš úsměvné. Jesliže po incindentu v 1.poločase má právo soupeř být rozhořčený tak tady rozhodně ne. Ruka byla utěla, nastřelená. Takových incindentů je v PL mraky a málokdy ji rozhodčí pískne. V minulých zápasech několikrát náš soupeř takhle hrál rukou a taky nám tu penaltu nepískli takže asi tak. Jiný rozhodčí by to možná pískl, ale to záleží na každém rozhodčí. Myslím, že ani VAR zatím nikdy v PL v podobných situacích rozhodnutí rozhodčího nezměnil a nenařídil penaltu. Problém je v pravidlech. Nikdo pořádně neví kdy písknout ruku v pokutovém území. Není to jasně stanovené. Mělo by se prostě jasně určit. Buď se bude pískat každá ruka, která se dotkne míče ve vápně (vyjma po odrazu od jiné části těla). Nebo se bude pískat jen tehdy, když zabrání míči v pohybu, zhatí soupeřovu šanci a je jasně prokazatelná. Ne tyto sporné situace, kdy se to dá písknout nebo i ne.

Ale aby všichni nebrečeli jen, že všechny sporné situace byli jen ve prospěch LFC, Gól City na 3-1 byl hodně sporný a taky bych se vůbec nedivil, kdyby se jednalo o faul na Fabinho. Je to minimálně sporné. Takže je to fifty-fifty. Zápas nerozhodl VAR, ale to že byl Liverpool FC prostě lepší a zaslouženě zvítězil.

Reagovat
Front hell

Tak hysterický brekot tady byl i pár kol zpátky po té simulaci origiho v zápase s United, kde jste byli v hlavní roli vy - fanoušci Liverpoolu

Reagovat
montaigne33

S VARem (v top lize) by se nemělo stát, co se stalo... Příznivci CITY jsou oprávněně naštvaní... V UK by letos i většina medii (jak se zdá) přála titul LFC= konečně... Ale pachuť zůstává...

Reagovat
Vopi11

krásný shrnutí

Reagovat
naheCZ

Reagovat
FUnk

Zajimalo by me jak poche dostane ten tym z tech hoven. Uz od ledna hrajem stejne nudne hovno a porad neprichazi změna taktiky. Nasi krajni beci jsou dobri leda tak na podavani balonu a s tim pada cela obrana do kytek. Navíc aby nacentrovali balon na jednoho z nasich se letos povedlo snad jenom Aurielovi a ten je jinak zraly na odstrel. Pressing se vytratil (výjimka první polocas proti bayernu), hraci sami vypadaji, ze nevi co hrat. Jak z tech hoven pryc?

Reagovat
castelL

ROPA TEČIE, ALE DNES IBA SLZAMI

Jeden z najkrajších večerov aké som zažil, poraziť CITY, tím plný pokémonov, je niečo neskutočné. Prvý gól by nebol.. to uznám, stále ale platí stav 2-1. 3 neskutočne dôležité a zaslúžené body ostali doma. Vidieť trapka Sterlinga, ako mácha tými teplými rukami stálo zato. Rozčúlený Guardiola nesiahá Kloppovi ani po kolená, nikdy, nikdy nedokáže to, čo KLOPP, urobiť z priemerného týmu TOP tím. Anglicko je červené, Jedine Livepool!

Reagovat
Miguel19

Prvý gól by nebol.. to uznám, stále ale platí stav 2-1

Reagovat
castelL

vždy ma fascinuje ako niekto dokáže obhajovať ruky, ofsajdy, alebo neviem čo ešte popri tom plači, ale že neviete uznať zaslúžené víťazstvo je už ďalšia vec

Reagovat
mikelinos

Ty zase neuznáváš logické myšlení no

Reagovat
castelL

snažím si prispôsobiť Vašej inteligencií aby ste ma pochopili správne..

Reagovat
bbbauch

Tu tvoji zas to, ze uplne ignorujes vliv prvniho golu na vyvoj zapasu. Kazdej mame neco

Reagovat
castelL

vážne tu riešiš čo by bolo ak by bolo? vyhrali by sme 5-0

Reagovat
bbbauch

Reakce mela bejt o kus niz

Reagovat
bbbauch

Reagovat
castelL

JEDINE LIVERPOOL!

Reagovat
bbbauch

Reagovat
castelL

škoda že tvoju inteligenciu odzrkadlujú tie smajlíky..

Reagovat
smazaný uživatel

Keby si vynechal tú vetu o prvom góle , úplne by som s Tebou súhlasil.

Reagovat
castelL

bolo to celé sporné, keby sa to riešilo cez var tak sa to naťahuje tá akcia by ani nebola čo je pravda, nechápem vôbec prečo nepísal už ruku city a nechal to celé.

Reagovat
Svatej

Guardiola vcerejskem neskončil

https://twitter.com/i/status/1193595885072068616

Reagovat
j_mrazik

Koho bychom si vlastně mohli/měli přát místo Emeryho?

Tomu to naše angažmá moc nevychází. Minulou sezonu si vykoupil finálem poháru, ale letos je to šílený.

Reagovat
niflheim

Mourinho

Reagovat
j_mrazik

No fuj, ještě že jsem neobědval...

Reagovat
r.mrazik

mourek...hah

jinak co treba Blanc jako dalsi frantik? samozrejme je tu ten typek z ajaxu,ale ten k vam asi jen tak nepujde,kdyz nesel ani do bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene

Reagovat
Golasso

Z těch reálnějších Freddie, Enrique, Arteta, Allegri. V tomhle pořadí.

Reagovat
Mastný Chobot

radšej Enriqueho ako Allegriho? Ja by som bol najradšej asi za toho Artetu

Reagovat
kiwwi

Tak Allegri je o dost defenzivnejsi trener ako Enrique nie? To sa k Arsenalu velmi nehodi, tak mozno preto.

Reagovat
Mastný Chobot

Bernd Leno has made more save (49) than any other keeper in the Premier League this season.

no, ja by som defenzívneho trénera v súčasnosti možno aj trochu ocenil

Reagovat
kiwwi

hej ale tak tu nejde len o to, ze vam da dokopy defenzivu, to je jasne, ze to by ste potrebovali, ale Allegri by to urobil na ukor utoku a celkoveho prejavu hry...

co sa tyka vasej defenzivy, podla mna vas zraza strasne nizka individualna kvalita - za tolke roky sa tam u vas pretocilo tolko diletantov, ze je to az zarazajuce...nie zeby u nas nie, ale vzdy sme tam mali aj nejaku kvalitu okolo ktorej sa ti diletanti tocili a teraz sme to poriesili uplne dobre a diletanti boli vytlaceni, ale vy to stale len tak nejako platate priemerakmi alebo nejakymi calamity typkami

Reagovat
Mastný Chobot

Súhlasím, v súčasnosti je to ešte tragickejšie ako za čias Silvestreho. Spasiteľ Holding vôbec nie je spasiteľom, skôr jazdcom apokalypsy, a Chambers sa síce snaží, ale je to proste teploš. Sokratis s Luizom sú ľudské odpady a Mustafi je Mustafi.

Reagovat
j_mrazik

Proč je Sokratis lidský odpad?

Reagovat
Mastný Chobot

simuluje, je zákerný, neustále pičuje a nie je to ani dobrý obranca, do všetkého ide jak zmyslov zbavený a nedá sa naňho spoľahnúť. Keby sme okrem neho mali 2 poriadnych obrancov, tak mi to nevadí, ale nemáme.

Reagovat
vodka

kolik jich bylo po té úžasné krátké rozehře?

Reagovat
smazaný uživatel

to je skor prejav neexistujucej zalohy a systemu

Reagovat
Golasso

Částečně asi jo, jde do vápna hodně míčů, ale ty individuální chyby a celkový projev některých hráčů jsou jak z grotesky.

Reagovat
Golasso

No, Allegri je fakt dobrý trenér, ale na můj vkus trochu staromódní a defenzivní. Nehraje pohledný fotbal, což by mně osobně tolik nevadilo, ale část fans by to nesnesla a byla by z toho zase konstantní kritika. Taky jak už vyplynulo z tvojí diskuze s kiwwim, u nás je spoléhání se na defenzivu momentálně utopie, protože naši obránci vyrobí botu snad každý zápas .

Enrique je ofenzivnější trenér, který má zajímavé pojetí hry a dokáže využít silnou útočnou trojku, i když jsou slabší ofenzivní výkony zálohy. Jasně, nemáme MSN, ale i tak vepředu kvalita je. Taky umí dobře rotovat a pracovat se silou kádru v různých obdobích sezony, což se v PL hodí.

Arteta by mi taky nevadil . Kohokoliv z těch čtyř, co jsem vyjmenoval a budu spokojený.

Reagovat
vodka

Blanc?

Reagovat
Whitemedia

Blanc na to dlabe a bylo by fajn, kdyby skončilo jeho spojování s každým klubem..

Reagovat
Godwinson

Tak Arsenal by možná vzal, do práce se mu moc nechce, chce hodně peněz, vlastní trenérský štáb, ale přeci jen je to věhlasnej klub ... i když je fakt, že u něj už si nejsem jistej ničím, už mu trochu hráblo.

Reagovat
vodka

mi prave prijde, ze spojovany neni skoro s nikym..

Reagovat
smazaný uživatel

tak on mysli asi tu na EF, tu je jeho meno skoro vzdy pri kazdom klube, kde sa riesil novy trener

Reagovat
Pharrell

sere na to úplně , ten už má zarobené dávno

Reagovat
Front hell

Včera live jasně lepší, vítězství zasloužené. Na druhou stranu by mě strašně zajímalo kdyby výsledek skončil opačně, včetně těch inkriminovaných situací. Stačí vzpomenout tu kloopovou hysterií po zápase s United. Stejně jako tady

Reagovat
icemike

Jasně lepší?

Reagovat
forrest

Je neskutečný, kolik Liverpool toho štěstí má... Tohle se zákonitě musí obrátit proti nim.

Reagovat
eder

Štěstí přeje připraveným! Raději utíkej, forreste...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
forrest

To říká tvoje máma? Chápu, že fanouškům to nevoní, ale pravdy na tom je...

1. City - dvě penalty, neschopnost v zakončení hráčů City, na druhé straně co akce / střela - gól

2. Villa - gól v 87. a v 94. minutě

3. Arsenal - výhra na penalty, na 5:5 v 94. minutě

4. Tottenham - Mané a jeho nafilmovaná penalta poprvé

5. Leicester - Mané a jeho nafilmovaná penalta podruhé

6. Man Utd - haluzní vyrovnávací gól z jediné šance

7. Sheffield - darovaný gól, brankář měl možná vsazeno...

Reagovat
SCELO

presne tak to bolo.

Reagovat
eder

Jsi navíc hloupý, pokud se podepíšeš pod výše uvedenou snůšku nonsensu.

Fakt raději utíkej, na víc se nezmůžeš, forreste.

Reagovat
cristiano.K.

za snahu

Reagovat
fenixLFC

trafit sa zo siedmich bodov raz, to je pre teba este uspech ze

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tuhle větu jsem si říkal za dob Fergusona u vás ... a obrátilo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele