Zasloužil jsem si propuštění. Ale teď je na tom Man United hůř, řekl Mourinho

23.09.2019, 10:36
Aktuality
Portugalský manažer José Mourinho připustil, že si loni v prosinci zasloužil být propuštěn z Manchesteru United. Slavný klub je na tom teď ale podle něj ještě hůře, než byl tehdy.

Mourinhova slova na adresu United přišla po porážce 0:2 na West Hamu a tak logicky ťala do živého.

Mourinho skončil na Old Trafford v prosinci minulého roku. Klub pak po příchodu Oleho Gunnara Solskjaera zázračně pookřál a tehdy dočasný norský kouč si vysloužil vítěznou sérií trvalou smlouvu. Jenže stroj se pak zasekl. A výsledky v aktuálním ročníku jsou mírně řečeno rozpačité. Po šesti kolech Premier League jsou United s osmi body na osmém místě.

"Nejsem asi ta správná osoba, která by to měla hodnotit," řekl nejdřív Mourinho v televizní studiu stanice Sky Sports, pro kterou od léta pracuje jako expert.

"Podle mě jsou ale momentálně na tom mnohem hůř, než v době, kdy jsem tým vedl já. Je to ale pro mě těžké. Byl jsem tam dvě sezony a během obou jsem cítil, že se někam posouváme. Bylo tam spoustu pozitivního. Ve třetí sezoně už to nebylo takové a asi jsem si zasloužil být propuštěn. Já jsem byl manažer, tudíž zodpovědná osoba," překvapil Mourinho.

"Pravdou ale podle mě je, že teď je tom klub hůř než tehdy. Možná si někdo myslí, že si to teď užívám, ale není to tak. Jsem z toho smutný. V klubu je spousta lidí, které mám rád, mám obrovský respekt k fanouškům," dodal Mourinho.

"Když váš tým je "nudný", tak pořád ještě můžete být schopní dělat body. Ale v tuto chvíli nevidím u Manchesteru vůbec nic. Myslím si, že s takovou budou mít velké problémy dostat se nejen do top čtyřky, ale i do top šestky," prohlásil Portugalec.

Autor: Jiří Fišara / football365.com

Komentáře (460)

Přidat komentář
kylo ren

Reagovat
eibe

Dávám Solskjaerovi do Vánoc

Reagovat
smazaný uživatel

Do konca sezony bude urcite.

Reagovat
Vsadim gule

Pokud bude pokračovat s výsledky jako teď, tak si tím nejsem vůbec jistý

Reagovat
zlatan-legend

No při takovejch výsledcích asi těžko

Reagovat
Agent z Melmacu

JISTEEEEEEEEEEE

Reagovat
Jandak

taky se obavam ze bude mit co delat.. ale vyhazovat by se melo jinde ... ma nekdo tip koho by vyhodil z MU jako prvniho?

Reagovat
smazaný uživatel

Že by kustóda? Či trávnikára?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maximálně dva měsíce.

Reagovat
2miguel1

Najvacsi šef

Reagovat
cink

Innit?

Reagovat
nani92

zmenil sa u nás

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

jožko sympoš

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická sračka, ale má pravdu

Reagovat
Vsadim gule

No tak ty seš kůň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle: "Nejsem asi ta správná osoba, která by to měla hodnotit,"

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je nejaké moratórium? Alebo nemôže mať vlastný názor?

A sú na tom United teraz lepšie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš dement

Reagovat
smazaný uživatel

ono jich moc povolanejsich nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Anonymitu rady nestrpíme, posero. Ukaž čí jsi, ať se Ti můžu hezky obout do oblíbeného týmu.

Ps. Podle tvého stupně demence bych tipnul Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

*tady

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Heh od ledna nástup do práce Pogba bude mít radost

Reagovat
Busby babes

Ne asi, urcite sis zaslouzil vyhazov, protoze i kdyz si mel pravdu, ze te board nepodrzel, tak si to proste vzdal a jen fnukal. A ne, nejsme na tom hur. Zapas jako vcera nebyl v nicem horsi nez zapas na WHU loni pod tebou, kdys tam dal Scotta na stopera.

Reagovat
Eichel

Reagovat
nani92

"A ne, nejsme na tom hur"

Reagovat
kiwwi

ako minuly rok pod Josem? No to fakt niesme

Reagovat
nani92

https://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-7-kola-411042/

Máme o 2 body menej, máme horšiu zálohu, máme horší útok, máme horšiu formu

Reagovat
Miguel19

A horšího trenéra.

Reagovat
Busby babes

jo a ne. Mourinho, kterej to vzdal byl k nicemu.

Reagovat
kiwwi

jaj ked to beries takto s klapkami na ociach tak ok, po 7. kole sme na tom hories ako sme boli po 7. kole minuly rok

Reagovat
nani92

prepáč, tak si dám tie klapky dole, aby osm mohol lepšie vidieť, ako sme od PSG vonku nevyhrali

Reagovat
kiwwi

Možno by si si mohol dat dole klapky kvôli tomu, aby si mohol vidieť progres v prebudovani kádra - zbavenie sa deadwoodu, zapracovanie viac mladých hráčov a nastavenie nejakej cesty... To ze príde iný tréner ktorý si tam nataha ďalší odpad a budeme mať o dva body viac ale v konečnom dôsledku budeme preslapovat na mieste je mi naozaj ukradnuté.

Ole sa podujal na možno najťažšie možné riešenie, ale šiel do toho, bude nás to stať veľa bodov a nervov, ale je šanca, že sa niekam posunieme

Reagovat
vodka

Reagovat
Svatej

Taková promarnena příležitost v ty první větě..

Zbavení se deadwoodu, zapracovanie Greenwoodu by znělo super

Reagovat
Pigeon

I když to není příjemné sledovat, že ty výsledky nejsou hned, tak jsem s přístupem Oleho směrem ke kádru a ke směru cesty naprosto spokojen, takže palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou sem se Koukal united minuly kolo, a “zbavily jsme se deadwoodu” je ironie?

Při množství prounvestovynych peněz za poslední 3 sezóny, bych spis řek ze Sazka na malé hrace je to poslední co vás muže někam posunout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HanziDrown

Reagovat
Busby babes

a v cem je horsi zaloha, horsi utok vina Oleho? Nahradu za Lukaku chtel. Neprisla. Nahradu za zalozniky chtel taky. Neprisly.

A fotbal jsme loni pod Mourinhem na konci hrali horsi. Zrovna na WHU treba jsme loni hrali hur.

Reagovat
nani92

s Mourinhom sme tak hrali na konci pôsobenia, s Olem na začiatku..hmmm

Reagovat
kiwwi

No na toto sa tiež dá pozrieť z pohľadu, ze je asi lepšie keď tak tím hra na začiatku pôsobenia manažéra ako po dva a pol roku, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt chcel nahradu za Lukakua? koho ako?

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/EFGBxw5WwAEqRVF?format=jpg&name=small

Before Lukaku was sold, Solskjaer said if the striker left we would have to replace him. United went after a few forwards, including Dybala and, according to reports in Italy, Mandzukic, but couldn’t get a deal done. Now Ole is being hung out to dry? Give over.

The club didn’t sign anyone so Solskjaer talks up Greenwood and how great it will be for him to get minutes, but it’s daft to claim that was the manager’s plan all along, when back in July he was saying we would bring in a replacement if Lukaku was sold.

Reagovat
bbbauch

O to zahadnejsi pro me je, proc dal zelenou hostovani Sancheze.. chtel nahradu za Romela, ta neprisla, tak pustime i Sancheze

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Busby babes

tak i ten chtel odejit. A jeho tri goly nam asi uplne chybet nebudou... Tam slo spis o to vycistit kabinu.

Reagovat
nani92

však nikto nehovorí,že musíme mať teraz 18 bodov a hrať o titul, ale aj na ten káder je hra a výsledky podpriemer..ked dá Andreasa na pravé krídlo,tak nemože nič iné čakať..nech tam dá jednoducho mladých hráčov a bude...alebo nech zmení systém podľa toho,akých hráčov ma k dispozicii..

Reagovat
Busby babes

a az ti mladi zahrajou spatne, protoze to se mladym hracum obcas stava, tak na ne budes nadavat jako na Rashforda?

Reagovat
nani92

ked budu brať toľko čo on, tak áno

Reagovat
ajouki

Jaký systém by jsi doporučil, když nejsou k dispozici skoro žádní hráči? Víceméně klasika už je, že vždy jsou lepší ti co nenastoupí. Co by třeba mladý Gomes přinesl proti fyzicky nabušenému soupeři? Však ani James nepřišel do základu a po pár zápasech na něj spoléháte jako na spasitele každé druhé útočné akce.

Snad tě Ole vyslyší a změní systém podle hráčů co má k dispozici. Sestava kam narve všechny obránce co má (Wan Bissaka, Maguire, Lindelof, Young, Rojo, Jones a Tuanzebe) tě určitě nadchne. Už jen dvě absence a bude k tomu velmi blízko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden dotaz. Vecne ctu, ze manazerum United zly vedeni neprivedlo hrace. Pokud vim, tak to funguje tak, ze si manazer stanovi seznam hracu, ktery by chtel do tymu a ocisluje je podle priority. Vedeni potom udela maximum, aby mu vyhovelo a samozrejme vse musi sedet do predem vymezenyho rozpoctu.

Nedavaji si ale nasi koucove nerealny cile, u kterejch je fakt mala sance, ze dojdou? Mam z toho ten dojem a zaclo to uz Moyesem, kterej si myslel, ze vykoupi z Realu Kroose a Balea. Podle me cely leto jdeme po nejlepsi mozny variante na danej post, i kdyz je ten klub nechce vubec pustit. Az v poslednich dnech prestupaku, kdyz uz je jasny, ze to nevyjde, potom obratime pozornost na nejakej cil, kterej je na seznamu niz a nezbyva cas vse vyjednat. Mozna by bylo na miste o trochu vic soudnosti, jelikoz soucasny United uz fakt extratridu moc netahnou.

Reagovat
Busby babes

Kroose byl domluveny, ale pak dostal Moyes padaka, takze to padlo. To jen treba k tomu jake nerealne cile mame.

Jinak funguje to u nas asi takhle: scouti, hlavne Lawlor, Brown a Court s tymem analytiku udelaji na podzim analyzu z cca 15K hracu na zaklade dat. Identifikuji priblizne 50 hracu. Nasledne je to zuzeno na 15, kteri jsou dale podrobneji scoutovani, zjistuje se jaky jsou po lidkse strance, moralku, jaky maji pristup k treninku etc plus se klasicky skautuji behem zapasu.

V tomhle porcesu je Phelan a Ole zahrnut, mohou i navrhnout nejaka jmena navic etc.

Paki nastupuje Judge, ktery zacne o hracich vyjednavat pripadne Woodward, pokud by slo o velky deal. Takze ano, Ole ma slovo v tom, jake hrace privest, ale uz nema slovo v tom, jestli nakonec to rozhodnuti penize utrati udelame nebo ne. Vsak treba Harry byl nahanen cele leto aby se privedl na konci prestupaku za castku, kterou si Leicester rekl na zacatku.

Stejne tak nema slovo v tom, kdyz prijde nabidka 80 mega za Lukaku, jestli to prijmout nebo ne. Velky penize, ktery uz prijit nemusi, rozhodnuti prodat udela Woodward.

Reagovat
Lamskej#RMCF

Kroos byl domluvený

Reagovat
r.mrazik

cemu se sklebis? vsak to je znama vec

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že žádný TOP tým na tom není tak blbě aby angažoval vyčichlou primadonu

Reagovat
Csaplárova past

Teď jo, ale kdyby ho tehdy nevyhodili, byli by na tom hůř už tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

. Byl jsem tam dvě sezony a během obou jsem cítil, že se někam posouváme...

Beh ohledu na to, ze smerem dolu

Reagovat
iamek

Dolu to šlo v jeho klasické třetí sezóně.

Reagovat
Busby babes

jj, z 6. na 2. misto.

Reagovat
iamek

Reagovat
mimi_united

Bola chyba ho vyhodiť, postupne by sme išli hore.

Ale Ole je skvelý tréner ktorý výborne pracuje s mladíkmi. A treba podotknúť že mu chýba Pogba a zbytočne sme predali Lukakuho

Reagovat
smazaný uživatel

A taky je třeba podotknout, že mu zbytečně hraje Matič, Perreira a Mata, za což taky nemůže

Reagovat
DieFohlenBMG

*Lukakukikeho

Reagovat
r.mrazik

silou kadru jsme na tom hur urcite

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě jen kvalitou zálohy, obranu máme lepší. Lukaku a Sanchez byli tragédi tak jako tak a James je zatím jeden z nejlepších hráčů.

Reagovat
r.mrazik

lukaku mel u nas prumer 0,5 golu na zapas...

Reagovat
kiwwi

obranu mame lepsiu ale v zalohe a utoku sme oslabili - paradoxne zalohu ako najvacsi problem nevidim - chyba nam prave kridlo a hrot - zatial sa toho Marcus velmi nezhostil a budeme na to trpiet az kym nebude pravidelne hravat Greenwood, ale nemozme chciet od 17 rocneho hraca aby hral pravidelne PL a tahal nas

Reagovat
iamek

A hlavně Rashforda zase utaha jako na konci minule sezóny. Není tam žádná solidní alternativa.

Reagovat
Busby babes

"zatial sa toho Marcus velmi nezhostil a budeme na to trpiet az kym nebude pravidelne hravat Greenwood"

Tohle je rposte hrozne divny. Greenwood je talent, o tom zadna, ale pokud od nej cekate, ze kdyz bude hrat pravidelne, da v 18. letech 20 golu za sezonu... Rashford konecne hraje zase hrot. vcera byl nic moc, ale spis dost trpel na to, ze mu meli pripravovat mice Pereira a Mata.

Greenwood dopadne uplne stejne pokud se na nej budou uplatnovat stejny meritka jako na Rashforda.

Reagovat
kiwwi

Ze ty si to nedocital do konca

Reagovat
Busby babes

docital. ale i tak mi to prijde takove podivne podcenovani Rashe a precenovani Masona.

Reagovat
kiwwi

no proste si myslim, ze ked sa vrati Martial, tak pojde na hrot on a Rash sa presunie na kridlo - nemyslim si, ze je prva volba na hrot a ani v buducnosti nebude

Reagovat
Busby babes

ja myslim, ze se tam budou tocit (i v prubehu zapasu), ale Martial tam zatim hral lepe.

Reagovat
vodka

Martial na hrotu je lepší jak Martial na křídle a Rash na hrotu mi přijde slabší než Rash s volnější pozicí...

Reagovat
Swarley

rozhodne

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Furt lepší hráči jak Rashford.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Lukaku je rozhodně lepší hráč než Rashford.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kiwwi

Myslím, že aj Alexis... Jeho pointa bola skôr zhodiť Rashforda, nie vyzdvihnúť Lukakua a navyše, ten Rashford sa nám hodí proste viac a ma väčší potenciál... Osobne som radšej, že sme začali stavať na takýchto typoch

Reagovat
Counter

njn, reagoval na příspěvek, který Lukakua s Alexisem označil za tragédy.

Reagovat
kiwwi

...a porovnaval to s Jamesom, nie Rashfordom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

To je hezké, ale James není lepší než Lukaku.

Reagovat
Swarley

Na pravém křídle rozhodne je

Reagovat
Counter

Tak v tom případě je Mustafi lepší než Messi, protože na stoperu zahraje líp.

Reagovat
Swarley

Neviděl jsi Messiho na stoperu, já srovnavam dva hráče, kteří hráli na stejném postu pod stejným manažerem

Reagovat
vodka

ale no, Lukaku na pravém křídle zase tak často nehrál, měl tam sbíhat v pár zápasech, ale nic dramatického.

Reagovat
Swarley

Pokud si to dobře pamatuju, tak to bylo docela dost zápasů...ale za svou paměť nerucim, mám už věk...

Reagovat
Counter

My víme.

Reagovat
Swarley

Ale ty tu svou neznalost nemáš na co svádět...jako věrný fanda MU bys mel mít alespoň trošku přehled...

Reagovat
Counter

Já ten přehled mám, Lukaku na pravém křídle nehrál.

Reagovat
Swarley

Hrál a když ti něco na sílu opalcuje blade a diastan, tak to je dobré vodítko, ze se šeredně pleteš

Reagovat
Swarley

Což není nic nového, tam to maji pravidelně nepřesně, musíš někdy na zápas i mrknout

Reagovat
Counter

Takže klasicky jsme tady všichni dementi, protože jsi na vlastní oči viděl Lukakua, jak si na pravém křídle čte Peroutkův článek...

Reagovat
Swarley

Ne, mrkni třeba na domácí loňský zápas s Liverpoolem a víc sleduje fotbal, složité to není...

Reagovat
Swarley

jako pro prdel třeba jedna taková výhra z loňského FA cupu...3:1, Lukaku na křídle a byl MOTM...celkem sranda, že to bylo proti Arsenalu...

Reagovat
Counter

Tak vidíš, jaký byl na tom křídle dobrý. Lukaku > James.

Reagovat
Swarley

Pozdravuj blade a můžete se vesele dal podporovat v tom, jak všechno znáte a víte...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt hroznej zoufalec

Reagovat
Counter

Neurážej mě pls.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se jako zoufalec nechovej. Dokud se tak budeš chovat, tak tě tak budu i označovat.

Reagovat
Counter

To je hrozná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, tak se ti omlouvám.

Reagovat
Counter

Mám své pochyby, že to myslíš upřímně, ale beru to

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím to upřímně

Reagovat
Counter

Jako Standa Gross

Reagovat
r.mrazik

Nebuď blbec...Lukaku na pravým křídle hrál

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Swarley

Vy jste strašný nezvladajka

Reagovat
bbbauch

On byl casto i v grafikach se sestavama psanej na hrotu, ale pak hrac regulerne pravy kridlo. Nebylo to uplne hodne zapasu, ale hral tam

Reagovat
Counter

ok, dík za info

Reagovat
smazaný uživatel

Ako stale, šašek

Reagovat
kiwwi

dost odvazne tvrdenie

Reagovat
blade115

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hraje na stoperu pod Valverdem jo?

Reagovat
Counter

Lukaku hrál v MU na pravém křídle jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jeden spil jo a ze si to nepamatujes kdyz to bylo zrovna proti Tvojemu arsenalu je divne

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby jeden

Reagovat
Swarley

jsem na to nadával pravidelně

Reagovat
Counter

Dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Si to vyčti z toho Peroutkova článku, tam tomu věnoval odstavec.

Reagovat
Counter

Jen si žijte ve světě, kde je James lepší než Lukaku.

Reagovat
smazaný uživatel

každý hráč čo si vie v behu spracovať loptu (vlastne nielen v behu) je lepší ako Lukaku

Reagovat
Counter

Ale tolik gólů v jeho věku nemá na kontě skoro nikdo na světě.

Reagovat
Counter

Asi jsem ten zápas neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych si nebyl tak jistej.

Reagovat
diastan

Reagovat
Svatej

No nevím teda

Reagovat
Counter

njn, vyhnal jsem to ad absurdum až moc

Reagovat
smazaný uživatel

si pamatam ked si pisal ze su sice lepsi, ale lukaku je utocnik ktory sa k vam hodi uplne najviac

Reagovat
bbbauch

Tak pro Mourka byl super, pro Oleho uz tolik ne no

Reagovat
kiwwi

A pamätáš si aj ako sme vymenili trénera? Bolo to neskôr, tak by si mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre dobre

Reagovat
smazaný uživatel

rashford je walcott vol.2 ten kluk to nedotáhne daleko je jenom otázka zda za pět let nebudeme jako everton tudíž by zůstal u nás. Lukaku nějakej super deal nebyl, ale když se měl prodat tak na začátku, a přivedl by se někdo ne samozřejmě mbappe nebo podobně, ale někdo třeba werner. Prodat se měl i Pogba problém je, že my jsme všecky začali prodávat poslední týdny přestupáku. Zasloužíme si kde jsme, myslím si, že ještě půjdeme níže tabulkou

Reagovat
Counter

Rashford je supr hráč s velkým potenciálem. Jen to prostě (zatím) není target man a volba číslo 1 do útoku MU, která nasype 20+ gólů za sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

nenasype nikdy za nás 20+ možná někde jinde jo, ale on se hrozně zakopává u nás proto si myslím, že bude walcott vol.2

Reagovat
Busby babes

coz u nas nebyl ani romelu, kdyz mel v lize 16 a 12 golu. Hlavne je ta debata tak trochu zbytecna, Ole se rozhodl vsadit na rychlostnejsi typy a Romelu se rozhodl, ze o misto bojovat nebude...

Reagovat
Counter

16 v lize je solidních, napříč všemi soutěžemi jich měl 27 (Rash dle EF v obou sezonách ve všech soutěžích shodně 13). A Lukaku taky není hromotluk na hrot, to z něj dělali mermomocí v MU a akorát se trápil. V Evertonu to sypal jedna radost, i předtím ve WBA.

Reagovat
Busby babes

hele ale my jsme z nej toho hromotluka neudelali. Pred lonskou sezonou prisel do rpipravy a mel najednou o 15 kilo nebo kolik svalovy hmoty vic... v prvni sezone hral daleko lip, kdyz hral v nabehu etc... v te druhe to bylo prave diky tomu horsi, i pak pod Olem hral ale porad stejne... a nejhorsi bylo, ze ani ty obrance nepretlacil a delal si tam z nej dobrej den kazdej prcek.

Reagovat
Counter

Jako že sám od sebe se přes léto po roce v MU dal na kulturistiku?

Reagovat
Busby babes

tak i letos si tu figuru drzi...

Reagovat
r.mrazik

Jop...prý chtěl přibrat na MS hlavně

Reagovat
cristiano.K.

na hrotu asi jo, ale lepší fotbalista je Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku nebol herne taky, ako sme si predstavovali, ale traged? Rashford sa mu zatial ani nepriblizuje, nie len, ze herne je slabucky uz dlhsie, ale nedava ani goly, co Lukaku daval, aj ked hral hovno

Reagovat
smazaný uživatel

To, že se mu Rashford nepřibližuje, neznamená, že byl zejména poslední sezonu hroznej... Rashforda snad nikde nevychvaluju

Reagovat
Swarley

Tady je hlavně totální kravina to, ze když byl Lukaku v týmu, tak ho Ole cpal někam na křídlo, což možná i dost přispělo k tomu odchodu...a když odejde, tak od léta přejdeme ke klasickému 4-2-3-1, které by mu sedelo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Olemu bolo evidentne jedno, čo by mu sedelo, lebo ho nechcel.

Reagovat
Swarley

To sice jo a tomu rozumím, ale už tehdy jsem psal, ze nějaký zkušený backup na lavicku přijít mel...mluvilo se o Ben Yedderovi a to mohl byt docela ideál...

Reagovat
celeb

Reagovat
Kixi Syhimour

za Lukaka

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně představa o otm, že tenhle Mata a Pereira budou v United tvořit hru v základu, je teda šíleně smutná a naivní. Pak můžeme mít v útoku střídavě Zlatana, Ruuda a Rooneyho v jejich nejlepších letech a bude nám to k ničemu... (ačkoliv teda hroťáci tomu stavu zrovna moc nepomáhají)

Reagovat
r.mrazik

jasny...nefunkcni zaloha a do toho impotentni utok

Reagovat
niflheim

aktuálně tam za špatného stavu pořádně nemáme koho poslat, ještě to loni to bylo flexibilní s kvalitou na lavičce.

Reagovat
Jandak

tam je vse spatne... nema smysl se dohadovat na Sanchezem nebo Lukakuem .. nebo Jamesem. Proste posily co tam chodi od roku 2013 to je jedna velka pohroma. Kvalitni hrace nebereme a jen bereme predrazene alternativy .. protoze mame neschopne vedeni. Chce to nekho kdo je schopny postavit cely tym od zakladu. Porste byh nechal DDG a Maguireho, Wan Bissaku a zbytek v zakladu chce privest.. to je bohuzel smutna realita. Takovy Rashford a James by si museli zamakat na zaklad. Ani jeden proste nema na zaklad v MU. Trosku me stve kritika na Mctominaye.. podle me z nej muze byt jeden z nejlepsich defenzivnich zalozniku .. a byt vedle nej nekdo kreativni co chce hrat.. za MU tak je to idealka.. Hraci typu Lingard, Jones, Lindelof, Rojo, Matic, Mata atd proste nemaji na to uz hrat na MU. Ne ze by byli spatni alep roste bud na to jednoduse nemaji.. hrat za takovy klub nebo uz jsou proste stari a pomali .. Jako Wayne odesel ale porad byl pro klub vetsi prinos i kdyz mel nadvahu nez treba Matic nebo Mata.. i kdyz Matu mam rad tak proste a jednoduse na to nema... nereknu Backup ale zaklad.. Pereira to same.. jak ho vidim tak vypinam telku a jdu radeji ven..

Chce to fakt 5-6 hracu do zakladu a na stridacku treba nechat matu + U21 at se ukazou...

A zaverem chci dodat, ze i kdyz Chelsea ma zakaz prestupu, tak prorad maji lepsi kadr nez my!! Ta vyhra 4:0 byla jen stastnym a asi jedinym svetlym okamzikem teto sezony.

Reagovat
Jandak

Jeste k Lindelofovi ... jako takoveho drevaka jsem uz dlouho nevidel.. at je Jones skleneny jak chce tak furt je lepsi jak Lindelof.. to je muj nazor.. Tneto hrac by podle me nemel vubec hrat v takovem klubu, protoze ty kiksy co dela to je neco strasneho..

Reagovat
r.mrazik

jj...posledni roky to jde niz a niz a misto,aby se po druhym miste s Josem ten tym odrazil,tak naopak jde porad do kelu

letosni kadr je nejslabsi co pamatuju...silenost

Reagovat
REPLIKATOR

Vaše bída, naše radost

Reagovat
Jandak

jako preju vam to, roky jsme se vam smaly a ted jsem na tom jeste hur nez vy .. protoze i kdyz jste hrali uplne hovno a kouc tam byl jak na kolotoci ... tak jste alespon porad prohravali s kadrem, ktery byl kvalitnejsi nez prumerny kadr tymu PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neumím si představit klub v Evropě, který by ho ještě zaměstnal (vzhledem k jeho finančním požadavkům, aroganci, nekoukatelné hře, výsledkům)

Reagovat
popltak

Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

popleták: To jo

Reagovat
Juan Román Riquelme

To si reknem, kdyz Floren bude vyhazovat ZZ a bude vitat Joseho....

Reagovat
smazaný uživatel

oni se zvednou

Reagovat
Juan Román Riquelme

Chiringuito (La Sexta), PR oddeleni Realu vynasi do nebes Mourka, stejne jak cele leto vynaseli do nebes Neymara....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No... už loňská sezóna nám ukázala to, že jakmile nehraje Pogba, tak celá záloha jakoby nehrála. To se nám bohužel nepodařilo ani letos vyřešit.

Reagovat
Jandak

Je smutne kdyz takovy hrac co na to nema hlavu je nejlepsi hracem v tymu .. Pogba je skvely hrac, ale kdyz mu vypne hlava tak se uz nezapne.. nikde dlouho nevydrzi.. i kdyb prestoupil do RM tak tam stejne bude max 3 sezony a pak bude chtit zase o dum dal aby mel ten jeho tlusty agent prachy za prestup

Reagovat
kiwwi

vcera bol problem v zalohe? Ja by som povedal, ze Matic so Scottom si to tam celkom strazili...problem je, ze na #10 hral Mata, ktoru je uplne ale ze uplne useless...S nim a Andreasom sme regolerne hrali cely zapas o deviatich - tlaci nas topanka na pravom kridle a na kreativnom podhrote.

Reagovat
Jandak

tak jasne ale myslim ze asi budes souhlasit ze vedle sebe dat dva defenzivni hrace co neumeji rozehrat je proste nahovno.. a bylo to videt.. mezi hra nikde..

Reagovat
kiwwi

Záleží co berieš ako medzihru... Ak časť hry, ktorej cieľom je prepojiť obranu a útočných hráčov, tak si myslím, že tam problém nebol... Ak to berieš aj s fázou prípravy gólovej šance, tak potom áno,ale to by som fakt nechal na útočnú štvorku, ktorá zlyhala.

Reagovat
Jandak

to je presne ono proste chybi kvalita.. ta utocna 4 je jak z kadru Fulhamu.. nebo vecni talenti..

Reagovat
kiwwi

tak to sa snad da povedat len o Lingardovi, mozno Pereirovi...Rashford, James, Martial, Greenwood, Gomes, Chong su mladucki hraci, takze o vecnosti nemoze byt ani reci a naopak, Mata je stary mazak, ktory uz na to ale bohuzial nema

Reagovat
Jandak

tak ty mladiky nepocitam.. ty prave lituju ze v tomhle museji zacinat.. bavim se spis prave o Pereirovi Rashfordovi a Martialovi.. Lingard to neni ecny talent ale dobry backup do prumerneho tymu PL

Reagovat
kiwwi

Rashford ma 21 a Martial 23...v takom veku o nich povedat, ze su vecni talenti...come on

Reagovat
Jandak

vsak proc ne.. v jejich veku uz nekteri jsou oporami svych tymu.. nereknu kdyby Rashford se do acka ve 20 nebo 19 ale uz je tam 4 roky .. Martial.. ve 23 letech .. uz talent urcite neni.. mel by byt vetsi oporou tymu.. nez je. Zatim nic nepredvedl. To je presne ono furt je vsichni vidi jako nejake mladiky co se snad mozna nekdy prosadi .. vsak do 30ceti casu dost ..

K Rashfodovi.. jo v 17 to byl velky talent ale od te doby jde spis dolu nez nahoru.. to je muj nazor. Neni lepsi nez treba Abraham z Chelsea. Na hrot urcite ne. Proste Rashford dobry tak na kridlo.. a to jeste musi maknout aby mohl hrat za MU. Kdysi by si totiz nekopl. Muj nazor..

Jako priklad si vzpomen na Rooneyho jak prisel do PL... a muzes to srovnat

Reagovat
kiwwi

hraci su ludske bytosti a nie stroje...to sa neda postavit tak, ze Rooney bol v 18 super tak ma byt aj Rashford, inac je traged...niektori dospeju do finalneho produktu trebars v 24-25 rokoch...vsak na Marcusovi je strasne vidno, ze sa stale hlada, skusa nove veci, skusa robit veci inac (napr. zmenil techniku priamych kopov teraz), proste to nie je finalny produkt este

To hypovanie Abrahama po vstupe do sezony na ukor Rashforda je usmevne

Reagovat
Jandak

to neni jen ze mu vysel uvod.. ja ho sledoval loni uz jak byl na hostovacce.. Dobre Rashford se hleda.. tak to Abraham se uz nasel .. tak snad se brzo najde i Rashford protoze jinak s tim utokem to vypada ze brzo pujde na hriste Ole.

Reagovat
Counter

Abraham si hype zaslouží, dal 7 gólů za 400 minut a ani k tomu nepotřeboval žádné penalty.

Reagovat
kiwwi

Hype v style wow super zatiatok, moze z neho byt super hrac urcite. Bavime sa tu o hype, kde dava na uroven (dokonca aj nad uroven) hracov, ktori hraju dlhodobo PL

Reagovat
Counter

njn, Tammy nemůže za to, že ho po solidní štací ve Swansea loni poslali znova do Champu, kde si to vodil s prstem v nose.

Já k němu byl před začátkem sezony skeptický, ale zatím ukazuje, že na PL s přehledem má a nemám problém ho v tuhle chvíli srovnávat s Rashfordem.

Reagovat
Busby babes

"vsak proc ne.. v jejich veku uz nekteri jsou oporami svych tymu" ok, jmenuj. Ten seznam fakt nebude dlouhej.

Reagovat
Busby babes

btw Rash ma na svym konte 30 golu v PL, Abraham 6. Abraham je starsi.

Reagovat
Jandak

No a kolik má v PL odehraných zápasu.. To je přesně ono.. Berete to jako, že je starší ale Rashford je v PL už 4 roky. Aby ho po sezoně ještě Abraham nepreskocil

Reagovat
Busby babes

a to je presne ono. Jeden se dokazal do PL a do repre prosadit v 18 letech, druhej do PL v 21, tak nejak mi prijde, ze ten prvni je lepsi...

Reagovat
Counter

Je starší o nějaké čtyři týdny

Reagovat
Busby babes

ale je. a prosadil se o tri roky pozdeji.

Reagovat
Counter

Prosadil se už dřív, jen prostě hrál dva ze tří roků v Champu.

Reagovat
Counter

A ještě jedna věc - Abraham má v PL gólů 12. K tomu 49 gólů v Champu za dvě sezony.

Reagovat
Busby babes

dik, mas pravdu.

Reagovat
Svatej

To jsou prostě super čísla

Reagovat
Busby babes

neumeji rozehrat je dost odvazne tvrzeni, stejne jako popsat Scotta jako defenzivniho hrace.

Kazdopadne jejich ukol vcera byl dostat balon na Matu, Pereiru nebo Jamese, coz se jim docela darilo. Jen ti pak nic moc nevymysleli. Ja si myslim, ze Matic uz nam nema co dat a mel by v lete odejit, ale vcera odehral ok zapas.

Reagovat
Jandak

Manažerem to neni... Chce to zmemit vedeni klubu. Pak se muze teprve neco posunout k lepsimu. Je tezke divat se na svuj oblibeny klub ktery hraje takovou zumpu...Nelze se ale divit kdyz i WHU ma proste v soucasne dobe lepsi kadr.

Reagovat
Jandak

Nic ale proti WHU.. nechci aby to bylo nejak negativne proti nim .. ba naopak .. kadr maji vazne slusny a pekny stadion

Reagovat
bbbauch

Ja kdyz vidim Perreiru, i kdyz teda vcera hral kridlo a ne ve stredu, tak s laskou vzpominam na Felleho

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

protože ten nabízel aspoň nějakej herní styl, Andreas nemá vůbec nic, co by nabídl..

Reagovat
iamek

Záložník Manchesteru City Bernardo Silva je vyšetřován Fotbalovou asociací kvůli rasismu. Urazit měl spoluhráče Benjamina Mendyho, kterého na Twitteru přirovnal ke krabičce Conguitos, což je druh sladkosti, která se prodává v Portugalsku a Španělsku. Mendy na tweet reagoval a nedal nijak najevo, že by ho snad měl urazit. Klub se odmítl k celé záležitosti vyjádřit. Bernardo jen napsal: "Dnes už člověk ani nemůže vtipkovat se svým kamarádem." (bbc.co.uk)

Reagovat
diastan

strasna doba

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry jako, ale prave protoze je ta doba tak strasna, tak si hrac musi davat bacha, co sdili na socialni site. Nevim, co cekal za reakce, ale kdyz jsem ten tweet videl, tak jsem hned tusil, ze to hodne lidi bude brat spatne. Ja sam s tim problem nemam, ale snad vsichni dobre vime, jak se vse hned rozmazava.

Reagovat
smazaný uživatel

V liberálnej demokracii má fungovať autocenzura? Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Bernardovi ty reakce vadi, tak to sdilet nemel. Soucasna spolecnost je takova a jen tak se nezmeni. Kdyby byl alespon trochu inteligentni, tak by vedel, co z toho muze byt. Navic ten vtip je fakt debilni, level zakladka.

Pokud ses nejakej bojovnik za pravdu, tak si muzes rikat, co chces a doufat, ze se tim korektnost zmeni.. Ale pochopil bych to treba u politiku a ne u radoby vtipu fotbalistu na TW.

Kdybych to chtel dohnat az do extremu, tak bych dokonce napsal, ze se mozna provinil proti klubu. Vim, ze hraci maji nekdy ve smlouvach napriklad zakazano komentovat politickou situaci, nabozenstvi, ci podobne veci, ktere mohou budit vasne. Samozrejme z duvodu, ze by to na klub pritahlo negativni pozornost. A to se presne ted stalo. Klidne by od City mohl dostat pokutu.

Tohle konstatovani ovsem nijak nesouvisi s mymi presvedcenimi, aby bylo jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Na reakcie na twitteri sa môže každý vysrať. Skôr ide o vyšetrovanie FA, keď ani neprišiel podnet od ,,poškodeného" Mendyho. Resp. sa mala v tomto prípade FA zdržať a počkať si na reakciu Mendyho.

Reagovat
zlatan-legend

Reagovat
smazaný uživatel

A ten podnet od "poskozeny" strany prijit musi, aby se vysetrovalo? Takhle to snad nefunguje u niceho. Proste FA je od toho, aby tyhle veci monitorovala, a tak se v tom angazuje. Nerikam, jestli je to dobre nebo spatne. I kdyby to Mendymu nevadilo, tak to porad muze byt rasismus, to na to nema zadnej vliv.

Btw videl jste nekdo vubec ten tweet, nebo si delate obrazek jen podle expresky? Schvalne si vygooglete obrazek obalu te sladkosti. Ja osobne si myslim, ze bylo uplne jasny, ze v roce 2019 z toho muze byt kontroverze.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, o rasizmus sa v tomto prípade nemôže jednať, keď ide o jedného konkrétneho človeka a nie o všetkých černochov na svete a ten jeden konkrétny človek to považuje za vtipek. Silva videl fotku Mendyho a tá mu pripomenula jeho obľúbenú sladkosť z detstva. To je celé. Keby nebol Silva z Portugalska, tak ani nevie, že existuje. Keby bol ten conquitos bielej farby, tak mu to mendyho nepripomína a vieš prečo? Pretože Mendy je černoch, nie biely.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnej argument pouzil i podoby's nerfect dole, ale mezi tim prece neni rozdil. Jestli reknu negri do plynu, nebo tam poslu jen jednoho. Ten jedinej clovek je porad prislusnik dany rasy a pokud neco podobnyho vyrknu, tak se jednoznacne jedna o rasismus. I kdyz mu to nevadi. Ted nemluvim o tomhle danym pripade, ale jde mi o princip.

Jinak ja od zacatku tvrdim, ze nesoudim, jestli to rasismus je nebo ne. Akorat si myslim, ze

1) sdilet neco podobnyho v dnesni dobe je neuvazenej risk, pokud ses verejna znama osoba

2) chapu, ze to FA vysetruje, aniz by k tomu dat podnet sam "poskozenej"

3) pokud cili rasisticka narazka nevadi, tak jde porad o rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

Ad 2) myslím ze tohle byl rozdíl v anglosaském právním sytému, ze bez oběti nemáš zločin. Bohužel s Hate krimes a pod se to trochu přehodnotilo a je možné páchat zločin bez oběti na podmet právní osoby, navíc (platné i pro nás systém) kdy se neprokazuje vina ale nevina-> tohle je ideální příklad... což je proste strašně spatne

Reagovat
zlatan-legend

Jsi se normálně posral. Byl jsi snad někdy ve fotbalovým týmu?! Tam se takhle všichni normálně hecujou a 90% konverzace jsou vtípky a narážky na ostatní. A i v profi klubech to nebude jiný. Tohle je prostě specifická společnost. Když se nigga neohradí, tak nevidím problém. A ne, určitě nejsem žádnej xenofob

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej Nick, na sluníčko ale zaujala mě myšlenka ze fotbalisti by si toto dovolit neměli kdežto politici ano. To je dobře zvracena logika. Ale souhlasím ze místo sdílení na Twitter si to mohly poslat v messangru

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych chtel zlegalizovat znasilnovani majorit minoritama a muzu zenama, tak budu spravny slunicko?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne na to stačí dělat rozdíly mezi lidmi na základě barvy a pohlaví

Reagovat
smazaný uživatel

A jakejm davat vic?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by v liberální demokracii neměla fungovat autocenzura?

Reagovat
smazaný uživatel

Sa to považuje za znak totalitných, neslobodnych režimov.

Reagovat
smazaný uživatel

To záleží na intenzitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak keď budeš robiť autocenzuru napr. len preto, že to čo napíšeš budú čítať možno aj deti, že vynechás nejaké expresívne výrazy a pod., tak áno. Ale takto som tú narážku na autocenzuru nemyslel. Treba si ju vyložiť v kontexte s príspevkom, na ktorý som reagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Autocenzura vyjádření, který zasahujou do práv jiných je součástí jakéhokoliv demokratického uspořádání. Pokud se tady uzavře to, že tohle je rasistický, nebo se jedná o nějakej hate speech na zákaldě rasy, tak to není žádnej prvek totalitního zřízení. To jeslti to tak bude klasifikovaný zatím nikdo neví, já bych si tipl, že spíše ne.

Každopádně obecně - ano i v liberální demokracii má fungovat autocenzura. I tak si nejsem jistej, jak moc by se nějaká tahle škatule měla aplikovat na FA, ta si pravidla a jejich vymáhání stanovuje docela autonomně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som s tou autoncezurou narážal na túto vetu ,,Nevim, co cekal za reakce, ale kdyz jsem ten tweet videl, tak jsem hned tusil, ze to hodne lidi bude brat spatne", nie anblock. Je neprípustné, aby vypusteniu takéhoto vtipu museli predchádzať filozofické úvahy o tom, či to niekoho pohorsi, alebo sa niekto nebodaj urazí a bude si to vzťahovať na seba. Išlo o vtip, nie o urážku, ktorý smeroval výlučne na Mendyho. A do toho to automatické vyšetrovanie Silvu za nejaký rasizmus sa tiež dá z jedného uhla pohľadu považovať za autocenzuru. Mohli si tam povedať, že poďme to vyšetrovať, aby na nás neukázali prstom, že to tolerujeme. Áno tak to nemuselo byť, ale toto vyšetrovanie je úplne mimo a nedokážem pochopiť, čo viedlo FA k tomu, aby to riešili Mendy neMendy. A toto v liberalnej demokracii považujem za neprípustné, odporujúce jej hodnotám.

Reagovat
alcantara

Asi to je nepripustne, tazko posudit, ale to je potom chyba FA, nie liberalnej demokracie, ktora autocenzuru pripusta.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja ani nikde nepíšem, že je to chyba liberalnej demokracie, tak neviem načo takáto reakcia.

Reagovat
alcantara

Absolutne nevidim dovod spominat ju, mozno preto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nie, ja áno.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda taky zatím ne

Reagovat
smazaný uživatel

ta poslední věta fakt nevím, ale jinak souhlas. Za mě je to taky hroznej úlet.

Reagovat
protiproudu

Tak ty by jsi chtěl cenzurovat jen trošku a kdyby se ti to nelíbilo o něco víc, tak by jsi cenzuroval víc :D Ty kundo :D

Reagovat
smazaný uživatel

BAN!!

Reagovat
alcantara

Myslitel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Ten typek ma v hube liberalnu demokraciu a ma potrebu nacpat ju do hociakej debaty, hoc aj uplne nezmyselne. Zrejme fanda komancu

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nevím o kom mluvíš. Jsem si jistej, že o mně ne a u Jamesona si toho teda taky niajk zvlášť nevšímám.

Reagovat
alcantara

No ved o whisky, hlavne pri debatach o politike. Akurat nikdy neponukol alternativu, co ine by si predstavoval, ked je to tak nahovno system.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zakaždým keď na mňa zareagujes, tak si vždy mimo. Neviem ako u ostatných, ale u mňa teda vždy.

Reagovat
alcantara

Tak to vysvetli pls, v com

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad tu píšeš o politických debatách, v ktorých sa vyjadrujem.

Píšeš, že som zrejme fanda komunizmu.

Ironicky napíšeš, ze som mysliteľ.

Všetko úplne mimo tvrdenia alebo závery.

Reagovat
alcantara

A nevyjadrujes sa? S tym komancom je to prehanka, suhlas. Ale zaujimalo by ma, ako to vidis, lebo Tvoje prispevky su casto out of mind. K tomu patri aj ten myslitel, zial, Tvoja historia nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ja sa tu k politike vyjadrujem pramálo, dalo by sa povedať, že vôbec.

A čo ti mám písať, že čo ako vidím? Vôbec nerozumiem o čo ti v tejto debate vlastne ide, keď si prišiel len urážať a povyšovať svoje ego a teraz niečo chceš vysvetľovať, že ani neviem čo vlastne chceš vysvetľovať.

Reagovat
alcantara

Mal som na mysli vsetky tie narazky na liberalizmus, slnieckarov, Caputovu atd, ale mas pravdu, necham to radsej tak. Ved ty sa zase ozves.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre môj, radšej to nechaj tak, lebo zase strieľaš vedľ a akurát sa len strápňuješ, no.

Reagovat
alcantara

A pritom triafam uplne presne

Reagovat
smazaný uživatel

No to asi ťažko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak môžu byť iba narážky na konzervativizmus, na neslniečkárov, Zemana, Trumpa etc., tak to nie je demokracia. To tu už bolo, že sa sranda mohla robiť z Reagana, Thatcherovej... ale už nie z plánovaného hospodárstva, nie z Brežneva and Co.

Reagovat
alcantara

Narazky mozu byt, to je jasne, blbe slovo som pouzil. On si skor krutil realitu podla seba, to mi vadilo.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme načítaj si niečo o liberalizme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Zalez do díry.

Reagovat
Kovi81

to je v prdeli uz

Reagovat
smazaný uživatel

Toto presne vystihuje dobu, v ktorej momentálne žijeme

Reagovat
ajouki

Přesně jsi to vystihl . Žijeme v době, kdy hloupý vtípek mezi dvěma lidmi hodíme na sociální sítě a v rámci minut se dostane k milionům sledujících. Kde jsou ty časy, kdy fotbalisti šli po zápase na jedno a udělali si ze sebe srandu v hospodě, kde to i zůstalo.

Reagovat
pobody's nerfect

souhlas, já bych ty internety zakázal

Reagovat
ajouki

Věro, internety ať existují dále.

Reagovat
frankiefcb

přesně

Reagovat
pobody's nerfect

O rasismus by se mělo jednat pouze v případě, že to druhé straně vadí, pokud to nikoho neurazi, nemůže se jednat o rasismus

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobra sracka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zlatan-legend

Takže, když cigošovi v týmu řeknu, že je černej jak bota, oba se tomu zasmějeme, protože jsme kámoši, tak automaticky mě někdo napráší a budu se za to zodpovídat? To je opravdu sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se bavime o tom, jestli je to rasismus nebo ne. Ne o tom, jestli to nekomu vadi. Precti si puvodni komentar pobody's nerfect. Aby to byl rasismus, tak to nemusi nekomu vadit. Kdyz reknu kamosovi cernochovi, ze negri patrej na stromy a on se nad to povznese, pochopi "vtip" a nenastve se, tak to porad byl rasistickej vyrok.

A neco jinyho je takhle se bavit v kabine a verejne to sdilet na socialni siti, kde te sleduje spoustu lidi. S tim, jaka je doba, bych se uz opakoval.

Reagovat
pobody's nerfect

takhle ano, ale pokud to vztáhneš pouze na jednu osobu a nezevšeobecňuješ na celou rasu a příjemci tohoto "rasistického vtipu" to nevadí, tak se nemůže jednat o nic závadného

Reagovat
smazaný uživatel

Nevolajú sa černosi medzi sebou "negri"...teda aspoň vo filmoch od Tarantina.

Reagovat
srandamač

Urážíš?...rasisto

Reagovat
Busby babes

to taky neni pravda.

Reagovat
protiproudu

Si upad? Kdyz to někomu vadí, tak se může jít leda vysrat.

Reagovat
zlatan-legend

To je doba k BLITÍ! Máme v týmu 3 Romy. A prostě tyhle srandičky k tomu patřej. Stačí, aby se trochu stmívalo a už mu tam pošleš, že za chvilku se v tý tmě ztratí. Ale ty vole, víš, že to je prostě spoluhráč a kámoš a všichni to berou úplně v klidu . Tohle je sračka...

Reagovat
Bakary3

Přesně.. taky jsme měli jednoho, hrál posledního, nosil bradku - "černej vzadu vystrkuje bradu"... Dovolíš si to, když víš, že to bere, zasměješ se, nic se neděje.. .Tohle je fakt na palici.

Reagovat
zlatan-legend

Přesně. Naprosto v pořádku, když to máš s tím druhým od začátku vyřešený

Reagovat
Busby babes

to je fakt prasteny.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvuj sen prece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no, vubec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, radši se zeptej v Bruselu jak máš odpovědět, aby z toho pak nebylo mrzenicko.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nezavid.

Reagovat
protiproudu

mrzeníčko :D

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Tak on je rozdíl to řešit mezi kamarády a pak to řešit na twitteru, kde to má dosah na miliony lidí, kteří v tom nevidí srandu, ale rasismus.

Navíc si dokážu představit, jak fanoušci nějakého týmu po failu Mendyho, jak budou hromadně spamovat tenhle obrázek na jejho twitter s tím, že to prošlo Silvovi. Podle mého tohle je hlavní důvod, proč to FA řeší

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to FA neřešila, tak nikoho taková sracka ani nenapadne. Samozřejmě, že teď k tomu akorát přivedou pozornost.

Reagovat
r.mrazik

jj,dat neco na twitter a pak se divit pozornosti

Reagovat
janinho

okrem agenta by vsetci mali mat odteraz aj poradcu pro veci politicke...

taketo vyslovene kokotiny sa tu riesia a skutocne kktiny sa o to viac posuvaju do uzadia. ja suhlasim s tym, ze tato doba je totalne v <> a taki co ho idu riesit za "rasizmus" mozno robia ovela vacsie prasarny a ani si to neuvedomuju.

hento mi pripomina jak ked Fico zaloval SMEcko za shootyho karikaturu k tomu ze ten kkt nema chrbticu.

Reagovat
r.mrazik

mel mu to napsat jako soukromou zpravu a mel by klid

Reagovat
janinho

vies co, dneska by som dokazal najst urazku alebo naznak rasizmu v kazdej tretej sprave ktoru niekto lajkne, zdiela alebo preposle. to uz fakt ludstvo nema ziadne vacsie problemy ze musi robit rozbroje kvoli takymto picovinam?

ja som vyrastal v meste obklopenom dedinami s ciganskymi osadami. akoze 99,99% obyvatelov by tymto trendom mala sediet v base za rasizmus. ja nad takymito chujovinami len mavnem rukou ale ked sa najdu este aj tu fanusikovia ktori v tomto vidia problem tak neviem kam potom tato spolocnost sleduje.

aby sa tu niektori z tej politickej korektnosti s prepacenim nepojebali. pocitam ze b.silva na travniku pri oslavach vyobjimal pocas kariery viac cernochov nez kolkych tito politicky korektni papalasi slusne pozdravili tak s takymito kktinami nech laskavo idu do matere. my mame fasistov v parlamente (vy na tom tiez nie ste omnoho lepsie) a tam sa riesi nejake podpichovanie medzi kamaratmi na ktorom sa obaja zasmiali. akoze wtf.

Reagovat
merlick

Reagovat
mikelinos

super názor, aby nás někdo nenařknul z nějaké kokotiny tak radši držet hubu

Reagovat
r.mrazik

Tak když reaguje pitomě?

Sledujou ho tisíce lidí...co čekal? Krevety?

Reagovat
mikelinos

Však je úplně irelevantní jak pitomé to je nebo kolik lidí ho sleduje. A kdo z fotbalistů není attention whore . Spíš bych problém viděl, že jsou lidi na sítích dotčeni z každé trotloviny a všechno se strašně moc řeší, ale to vidíme asi všichni.

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě že jsou...pak se ale nesmí nikdo divit, že když napíše koninu, tak mu to omlati tihle o hlavu

Je to jednoduchý...nebýt pitomec...

Dřív to věděla jen místní hospoda, teď to ví celý svět

Reagovat
r.mrazik

Držet hubu nemusí...sráči nebýt attention whore a necpat vše veřejně, když je trouba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

zas by to ale znamenalo, ze pak nemuzes udelat vtip na tema: hele, komu ses podobnej, pokud se bude jednat o cernocha...

Kontext je dulezitej. a na tom, co Bilva sdilel neni rasistickeho nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Jak píšu, podle mého jde o kontext a o to, kde ten joke udělá. Za mě úplně v pohodě a zasmál jsem se. Ale dalo se veřejné pobouření očekávat, je spousta idiotů, které to nasere a další hromada, kteří to budou sharovat, až třeba dostane červenou.

Pokud by to připíchl v šatně na jeho místo nebo ten post hodil na privátní síť (třeba klubový chat nebo privátní FB, kde má jen kamarády), tak se nic neděje. Když to hodí na síť, kde ho followuje 600.000 lidí a z toho to ještě retweetne X nasraných lidí, takže to má dosah v milionech lidí, tak to je zas něco úplně jiného.

Reagovat
ajouki

Určitě mají týmovou WhatsApp skupinu, kde přesně tohle patří. Nedivil bych se, kdyby si tam sdíleli jiné vtípky. Tam to nikoho nepobuřuje a ani to nikdo neodsuzuje, můžou si tam dělat co chtějí. Pokud se to někoho dotkne, dají si maximálně přes držku nebo čelem tzv. na Drinkwatera.

Reagovat
diastan

Horsi kadr, horsi trener, nudnejsi tiskovky..ma pravdu

Reagovat
Luc-Luc

mne se libi vic tenhle MUFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zbavte si toho Pogemona. Aspon bude za nej pekny prachy.

S nim nebo bez nej, stejne skoncite v tabulce kolem 5-6 miste.

Horsi uz to byt nemuze, aspon na toho kkta nemusim koukat v dresu MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

má pravdu ten chlapes, a samozřejmě jsem podobnou bídnou budoucnost Olemu předpovídal, byť by mu tu tehdy po vyřazení PSG dalo spoustu mufanů smlouvu na 10 let

Reagovat
diastan

jo hlavně někteří

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem to říkal hned jak mu dali trvalou smlouvu, že je to blbost. WAZZA sám Olemu poradil ať ty kuky nechá hrát jenom fotbal. Jenom Ole dostal smlouvu, a najednou tam do toho dal taktiku, která prostě nefunguje pač pro Oleho je strop Molde. Mohl odejít s hlavou vzhůru kdyby to dodělal do konce sezony. To samé jsem říkal když jsme propustily Mourka, že nás to bude ještě mrzet. Mě odejít Ed, a Pogba, a pevně věřím, že bysme vypadali jinak nyní. Vyhrál, ale Ed a Pogba, a takhle to dopadlo. Sami si kopeme jámu do, které jsme už spadli chybí tam už jenom nasypat hlínu na nás. Že tu berete rádoby mufc fans typu gaysby iamek i když tady ti dva jsou tatáž osoba. Bohužel se nedivím, že nás fans liverpoolu chelsea apod. berou jako největší odpad tady já s tím souhlasím. Nevím jen si položit otázku, že tady naši fans chtějí aby lingard dostal novou smlouvu už o něčem napovídá

Reagovat
J0EL

Jose Mourinho: "Granit Xhaka is the main man in the entire Arsenal midfield, you can't see it unless I lend you one of my eye. Without him, Arsenal is lost. He is a leader. Remember, mistakes are made by humans."

Reagovat
smazaný uživatel

jak si vyšlapuje cestičku do Arsenalu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Roy Keane, ktorý sa podľa vlastných slov neustále len opakuje: ,,Počujte poznám Oleho dlhý čas a je to jeden z najlepších chlapov, akých môžete stretnúť. Môžem vám povedať len toľko, že pri pohľade do jeho očí vidím aký je nahnevaný, zúrivý a znechutený. Keď hráte za tento klub, vždy máte v sebe kúsok lojality a zodpovednosti za históriu, ale realita je taká, povedal som to už mnohokrát, že títo hráči nie sú pre United dosť dobrí. Vždy si pri sledovaní United hovorím, že toto nestačí. Môžeme byť kritickí na hráčov, môžeme byť kritickí na to, že dostatočne nebehajú a podobne, ale mnoho týchto hráčov nie je dobrých. Je to jednoduché a túto konverzáciu počas tejto sezóny ešte určite budeme mať.“

Dokonca aj nie veľký sympatizant United a to Graeme Souness povedal kus pravdy: ,,Toto je najhoršia skupina hráčov Manchesteru United od samotného začiatku Premier League. Manchester United sa ocitol vo veľmi ťažkej situácii, ale tieto problémy začali ešte dlho predtým, ako sa tam dostal José. Začali od odchodu Fergieho. Na vine nie sú len manažéri, ale myslím si, že ľudia, ktorí robia futbalové rozhodnutia by mali zdvihnúť ruky a povedať, že sme na tejto ceste urobili niekoľko veľmi strašných rozhodnutí.“

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Jako Roy mele vetsinou kravíny, ale tohle je pravda a včera na te tiskovce po zápase fakt vypadal nasrany...na jeho poměry teda

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Sounesse by měli už někam konečně zakopat a nevytahovat na světlo

Reagovat
cr7sux

Reagovat
janinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nezasloužil sis to nejlepší trenér od dob kdy skončil SAF. S těma totálníma hovnama co má v týmu ukopal druhej flek což je pro mě větší překvapení než když lišky vyhráli PL. Kdy to tlusté podsvinče ti dalo hráče, které chceš. Zajímavé je, že chtěl Maguire, a nedostal ho, a potom ho dostane Ole. Ole přišel jako legenda odejde jako největší bídák v historii klubu, to, že nebere telefonáty ostatním legendám to jenom podtrhuje. Tomuhle týmu nejde ani fandit žádná vášeň nic. Po prohře s WHU vysmátý lingard na IG s Rojem a spol. to je panečku srdíčko dejte mu rychle novou smlouvu. Tenhle mančaft nemá ani na TOP 10

Reagovat
smazaný uživatel

Simon Stone

@sistoney67

Timing terrible given yesterday but Man Utd end of year financials out tomorrow. They will be good. Ed Woodward and Richard Arnold have to talk to shareholders about them which will make it look like they care about money but not football. Isn't true but that's how it seems.

A stone s tím svým obhajováním Eda už dopředu je taky vtipnej.

Reagovat
Busby babes

jaky obhajovani Eda. vsak ma pravdu. Zitra zas bude vsude desnej shitstorm kvuli tomu, ze bude call s investorama, kde budou probirat financni vysledky, ktery budou v pohode... Takze zas budou lidi nesmyslne hejtit, ze tam neresi to, ze se nedari na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom callu budou probírat 4. čtvrtletí a mimo finančního výhledu by samozřejmě měli probírat i business plán a produkt. A bohužel je pořád hlavním produktem fotbal. Prostor pro představení i fotbalový části vize určitě bude, ale už zjevně víme, že nebude využit.

Reagovat
Busby babes

lol, sorry, ale na callu s investorama fakt nebudou probirat fotbal. Maximalne tak: jak moc se bude investovat do kadru ale nebudou resit fotbalove vize.

Nebo co si predstavujes, ze se tam budou ptat? jakym zpusobem hodla Ole prekonavat zatazenou obranu, jestli hodla hrat hlubojek blok nebo vysokej pressing nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba rekonstrukci celý fotbalový struktury, která ten produkt vytváří, hele. Pokud si myslíš, že jsem navrhoval, aby tam probírali, jak mají zahrávat standartky, tak si můžeme ušetřit čas a tu konverzaci utnout tímhle příspěvkem.

Reagovat
smazaný uživatel

já nechápu proč na někoho kdo tu má dva účty ten druhej je iamek. Hraje si na něco na co nikdy nebude mít vůbec reagujete pak se divte, že si z nás tu fans ostatních klubů dělají prdel když ještě někdo s tímhle dementem souhlasí

Reagovat
Busby babes

fajn, ale treba scouting nebo recruitment jsme za posledni rok predelali, ted je otazka ten DoF treba, ale zase, to je vec, ktera investora, co ma akcie United absolutne nezajima. A ani nema duvod aby ho zajimala. Clovek, co investuje na burze a o fotbal se mozna ani nezajima stejne nema jak posoudit, jestli to, co mu Woodward rekne, je dobrej napad, spatnej napad nebo jakej je to napad...

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarja samozřejmě že zajímá. Byl jsi někde na běžný valný hromadě a na co se tak běžný investoři ptají?

Reagovat
Busby babes

Investor call u fotbaloveho klubu nema s beznou valnou hromadou nic spolecneho. Tady bude investory zajimat to, jakym zpusobem budeme zvysovat revenue a udrzovat, vylepsovat business model. A nase hlavni prijmy jdou odjinud nez od umisteni v tabulce PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vždy. Ne.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

https://www.espn.com/soccer/manchester-united/story/3949771/man-uniteds-ownersthe-glazerswont-worry-about-club-form-as-long-as-money-keeps-rolling-in

the club are expected to announce record annual revenues in excess of £615 million... jj, investori se budou zajimat o rekonstrukci fotbalove sktruktury, coz realne znamena pozice DoF. tomu proste nejak neverim. Investice do kadru co se tyka objemu je muze zajimat, pripadne rozvoj OT etc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ma pravdu. Uz aby se vratil k trenovani.

Reagovat
mesyas

Poletí dřív Ole nebo Lampard? Já sázím na Lamparda

Reagovat
pobody's nerfect

v žádném případě, hra Chelsea má hlavu a patu, pouze zatím nemá příliš výsledky, ale to se ustálí, u United nevidím vůbec nic pozitivního, hra stále na náhodu bez jakéhokoli systému, stavění hráčů mimo pozice, velmi by mě překvapilo, kdyby Solskjaer přežil Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno aký futbal sa hrá, ak nie sú výsledky ktoré Roman očakáva, tréner letí takže suhlasím s Meseyasom.

Reagovat
avicii

Ole určite..

Reagovat
Talker

Myslím si, že to je mezi Emerym a Olem, co se týče TOP6. Lampard bude v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

proč by odcházel Lamps. Proti nám smolná prohra kdyby chesea vyhrála proti nám 4:0 nemoh bych říct nic takovej fotbal je byly lepší prohráli. Včera proti live normálně zápas na remízu, že tam proti silnému leicesteru remízovali je ještě ok. Max ten sheffield, ale to se taky stává hra se mi líbí, a zatím favorizuji chelsea, že TOP 4 dá v klidu. Oproti Spurs, a arsenalu mi přijdou OK

Reagovat
Busby babes

Zidane.

Reagovat
cr7sux

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě ole. Chelsea hraje pěknej fotbal a je jen otázkou času kdy to začne nést ovoce.

Reagovat
John Obi Mikel

Ole.

Reagovat
John Obi Mikel

Lampard dostane dost casu a zalezi jen na nem, jak se s tim vyporada. Vysledky ma zatim podprumerne, ale to se snad casem zvedne.

Reagovat
icemike

Prohraješ

Reagovat
fenixLFC

bez sance, ole s prehladom

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl jim naložit víc! Boss!

Reagovat
EXoRcIsT

Ale sa tu hadate boli sme v r.ti pod Mourinhom a v takej istej prdeli sme i teraz no . Uvidime co bude dalej dat Olemu cas nech si tam privedie este nejakych hracov ( zatial nam vsetky jeho posily dost pomohli ) a potom sa ukaze ci na to ma

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj José, Arsenal bude za chvíli mít volno.

Reagovat
afc

To urcite.

Reagovat
Golasso

Aby nebylo za chvíli volno u slepic . O víkendu slzičky málem vyplavily Pocheho až do Temže

Reagovat
smazaný uživatel

poche k nam, mourinho ku spurs

Reagovat
mul

Jose by v Spurs asi ten FA CUP aj získal

Reagovat
Golasso

To by bylo zajímavé , ale Pocheho by museli po Londýně vozit obrněným transportérem

Reagovat
Counter

To je možné no, ale José může jít klidně dál vesele házet rittbergery na ruském ledě.

Reagovat
Mastný Chobot

my počkáme na Pocheho

Reagovat
Busby babes

jinak za me. Klub tohle leto udelal kroky spravnym smerem. Jen tech kroku melo byt podstatne vic, nicmene to neznamena, ze jsme neposilili spravne nebo se spravne nezbavili tech hracu, co odesli.

Muze nas to stat problemy v tehle sezone? asi ano. Ale odesli hraci, kteri tu byt nechteli (krome Andera, to byla chyba) a prisli kvalitni hraci s dobrym charakterem a potencialem, kteri by meli zapadnout do systemu, ktery chceme hrat. Podepsal se DDG, coz je taky dulezite.

Pokud takhle budeme pokracovat i v zime a hlavne i v dalsim lete, tak to bude ok. Mozna letos skoncime spatne v tabulce, ok. Bude zalezet jak nam vydrzi zdravi klicovi hraci, coz nas v tuhle chvili dost srazi.

Cekam, ze mladi hraci budou hrat postupem casu vic a vic. A neprijde mi to jako uplne blbej pristup je zapojovat postupne. Bohuzel pro nas to znamena, ze budeme muset byt trpelivejsi. V lete se proste neudelalo dost a budem potrebovat posilit v zaloze a v utoku.

Ole pak dle meho dela taky nektere veci spatne. Imho mame kadr vhodnejsi na 4-3-3, kde bych v te zalozni rade videl jako moznosti Scotta, Pogbu, Freda, Matice, pripadne pak Angela, Garnera, Pereiru. Mozna i Mata by tam mohl nekdy naskocit. Zbytek pak do toho 3 clenneho utoku. Dal pak prilisna duvera Pereirovi, kterej zatim nepredvedl skoro nic. Matic uz na to asi taky uplne mit nebude, ale porad muze byt platny v nekterych zapase, vcera mi prisel v pohode.

A dal by se proste v prubehu sezony videlo na co to bude stacit a kteri mladi hraci tu sanci vyuziji. Angel vypada dobre, Chongovi se zapas proti Astane nepovedl, ale dostane dalsi moznosti, Garner snad taky, Mason je jasnej. Vzadu pak Axel...

Reagovat
r.mrazik

po konci prestupaku bylo jasny,ze to letos bude velky boj

v zime nikoho poradnyho nekoupime...ale v lete po spravnem doplneni bychom tu TOP4 pristi rok dat meli...

aspon tedy doufam

Reagovat
Busby babes

jasny, od zimniho prestupaku moc necekam. Mozna toho Longstaffa z Novych zamku, pokud o nej tak stojime, ale ani to asi nebude realny, protoze ho nebudou chtit pustit.

Mozna nekdo ze zalohy Juve by mohl byt k mani, tam mi prijde, ze maji nesmyslnej pretlak, ale je otazka, jestli o nekoho vubec stojime...

Reagovat
r.mrazik

hmm...takovy emre can by byl docela sranda prestup

Reagovat
Swarley

obdobného hrace do te zalohy potřebujeme jako sůl

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje to stejný co McTominay?

Reagovat
Swarley

Tak dejme tomu, oba jsou na hraně CM/DM, ale podle mého McTom ma větší předpoklad na DM a naopak Can spis CM...je pohyblivější, trochu tvorivejsi, ale hlavně prostě behavy blázen, co tam bude jezdit, bude to kosit...klidně Can-McTom a před nima Pogba...my ten střed máme tak vybrakovany, ze tam stejně musí přijít minimálně dva hráči a to Matic už dohrava...

Reagovat
Talker

Tak ono se dá očekávat, že ostatní kluby budou taky posilovat v létě. Navíc bych řekl, že budou mít oproti vám náskok.

Reagovat
kiwwi

Naskok v com? Potrebujeme cca 3 hracov, vacsinu prestavby uz mame za sebou, ak akceptujeme fakt, ze sa rata s mladikmi ako je Greenwood, Gomes, Chong, Scotty, Axel a nebudu sa hladat posily na ich posty.

Viem si predstavit, ze CM sa da zohnat relativne lahko (nie je to nedostatkovy tovar), na prave kridlo budeme pravdepodobne musiet rozbit bank (ak by sa to podarilo na Sancha tak nech je to kludne aj rekordny prestup) a mozno by sa nam zisiel jeden skuseny utocnik a nemusi to byt topka (Vobec by som sa nebal ist po Wilsonovi napr.)

Reagovat
Busby babes

CM neni nedostatkovy? Jako jasne, CM beha po svete hodne, ale kvalitni CM, to uz je uplne jina pisnicka. A pak teda kdyz zapojim dalsi podminky jako kvalitni CM, co bude dostupny a bude k nam chtit jit a zaroven to bude hrac, ktery nas posune smerem nahoru? To uz si myslim, ze takova sranda neni...

Reagovat
r.mrazik

no...pokud nebudeme chtit CM nutne z velkoklubu,ale dobre vybereme kvalitu z nejakeho mensiho,tak by jeho koupe nemela byt problem

akorat s tim dobrym vyberem tusim problemy...

Reagovat
kiwwi

tak uz len v PL ich mas dvoch (Neves a Medison), ale ako pise mrazik, nevyberal by som urcite z velkoklubu, pekne si vyscoutovat z nejakeho mensieho klubu nejaku kvalitku s potencialom niekde vo Francuzsku, Spanielsku...bavime sa samozrejme o situacii, ze ostane Pogba...keby Pogba odisiel, to by bol iny pruser

btw. stale si myslim, ze sme nic nemuseli riesit, keby ostal Ander

Reagovat
Busby babes

jako ok, pokud se bavime o tom, ze je mozna 5-6 kvalitnich a mozna dostupnych hracu, pak fajn. I kydz teda treba Neves a Maddison budou silene drahy. tam to proste pujde pres 60. proto jsem taky psal: ktery nas posune a bude kvalitnejsi. Coz by imho nadejny mladik zas uplne nesplnoval, ale fakt netusim, kdo by to mel byt. Nemyslel jsem, ze musime privest hvezdu. Ale treba prave ten typ Neves/Maddison... Jen i tyhle dva bude desne slozite ziskat.

Reagovat
r.mrazik

kdyz si vezmes,jak hraje james ze druhe ligy,tak mi prijde,ze pokud zustane pogba,tak by klidne mohl prijit nejaky takovy mlady kluk

neves a maddison pujdou zas za 80 mega liber...to je marny

skoda...meli jsme zkusit weigla,kdyz v BVB moc nehral

Reagovat
kiwwi

on moc nehra ani teraz

Reagovat
r.mrazik

fakt? ja myslel,ze se dostal zpatky do sestavy a ze hraje aspon stopera...

mne se herne driv libil hodne

Reagovat
Busby babes

jako proc ne, nic proti tomu nemam, jen rikam, ze vlastne nevim o koho mame na tehle pozici zajem. Mluvilo se defakto jen o tom Longstafovi

Reagovat
r.mrazik

pravda...ten se zminoval dost casto a asi i jako jedine CMko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

takze tym ze sa budete spoliehat na mladikov ste prestavbu dokoncili? nie je to presne naopak ze ich zapajanim prestavba zacina a konci ked sa na nich bude dat pravidelne spolahnut? a troch hracov urcite nie, potrebujete ich viac, ci uz do zakladu alebo na lavku

Reagovat
r.mrazik

tri hraci teoreticky staci...CM, prave kridlo a utocnik...samozrejme se musi chytnout vsichni,coz se nestane...ale tyhle tri prestupy jsou zaklad

Reagovat
fenixLFC

do zalohy potrebuje dvoch hracov, beka namiesto shawa kridlo, utocnik. to mate len do zakladu.

Reagovat
r.mrazik

shaw na beka staci...pak je tam dalot,young,rojo...

do zalohy staci jeden kvalitni hrac

a pak je to kridlo a utocnik

Reagovat
kiwwi

Nauč sa čítať prosím ťa.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/WayneSBarton/status/1176036793482915841

trocha doplneni, videl bych to docela podobne:

I think most people concur that beyond the owners/Woodward, the biggest issue at #MUFC is how and why the performances can be so passive - somewhat understandable with the injuries yesterday, but, you wouldn't have been surprised if they played that with everyone available

Already people calling for change of manager but that's part of the problem. Changing the attitude at a club, in a situation like this, requires a long-term approach to allow a manager to oversee a complete squad overhaul. Not every player, obviously. But every problem.

Every manager has been allowed to get part way through it, and then when it is darkest before dawn (think Fergie in 89), Woodward has just sacked the coach every time. There's no guarantee LVG would have got it right, probably the right call to sack all three in the end, but...

...Ole deserves time because the decisions he's made with the squad are clearly the right ones, made with the long term good of the club in mind. He's done a large cull, will continue to do so, and has stabilised 1/3 of the team. He is giving young players a proper chance.

Will he be the right man? Nobody knows, I don't know, I worry it's too big a job for him. But I have more faith in his vision than whatever Woodward's will be if he goes back to the drawing board.

dal uz si dejte do vlakno.

Reagovat
Grahf

a nemyslíš si, že sme čakali už dosť? Veď je to furt to isté, príde nový manažer, má dostať čas, ide sa prebudovávať. Príde slabé transfer okno, začneme hrať sračku a manažer je na rane. Príde další a ide sa odznova. Čo sa týka Oleho, problém je, že nikto netuší, či to v sebe má, nemá za sebou reputáciu, ani výsledky. Som presvedčený, že keby prišiel taký klopp/pepek, tak by dostal jak financie, tak čas, aj od vedenia, aj od fanúšikov. Neviem, či si možme dovoliť tento systém, že aj keď sa mužstvu dariť nebude, tak Oleho podržíme, pretože možno na to má a nemôže za to, že hrajeme prdlačku.

Reagovat
Busby babes

takze reseni je co? vyhodit managera a zas zacit budovat od piky, nedat jim cas, divit se, ze to nefunguje a zas volat po vyhazovu? A takhle porad dokola, dokud se nejakym zazrakem nestane, ze to nekomu sedne okamzite?

Reagovat
Grahf

riešenie je mať kompetentné vedenie. Kým tam budú glazers a edo, tak to bude v sračkách. Dovtedy doporučujem si nájsť nejaký zástupný tím, na ktorého futbal sa dá pozerať a united sledovať len v písanej forme

Reagovat
Busby babes

vsechno je marny, nic se neda delat, vsichni tu umreme...

Reagovat
Grahf

šak chvalabohu, treba pošetriť nervy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bys mluvil o Spartě.

Reagovat
r.mrazik

problem je (treba i ve sparte) velka nedockavost vsech okolo a neskutecny zahledeni do historie,kdy fans a vsichni chteji uspechy hned...jenze tak to nejde

dal bych tomu dva roky...stejne jako sparte

a stejne jako ve sparte to skonci tak,ze pod tlakem odvolaji trenera

Reagovat
Grahf

dva roky dostal lvg, dva roky dostal jožko, nepomohlo.

Reagovat
Busby babes

je to triletej projekt.

Reagovat
r.mrazik

druhe misto a EL nebyla marna vec

treti rok si to jozko zbytecne sam rozlozil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hele tos víceméně hezky shrnul ze mate koncepci, rozumnej desk který děla správný rozhodnutí ale to opravdu není zásluha hlavně manažera. Kdežto špatně zvoleny rozestavení, nebo (při porovnáním s Lampardem) chybějící jasná mentalita a taktika, to všechno de za trenérem. Takže co ten Ole děla tak dobře ze ho většina mufanu pořad háji?

Reagovat
smazaný uživatel

Jozko.. pojď synu..

Reagovat
Busby babes

btw business issue. Thomas Cook krachuje. Takovej Ryanair mezi cestovkama v UK, rekl bych. ale taky hlavni partner United pri organizaci vyjezdu na venkovni zapasy v Evrope...

Reagovat
Nikikrew

Njn, co som cital tak Greci si uz pekne posrati. Ich hlavny partner vramci turistickeho ruchu krachol, moze to mat dost neprijemne nasledky pre ich biznis

Reagovat
Miguel19

S tím rozmachem airbnb to možná budou přibývat...

Reagovat
j_mrazik

Čím dál víc lidí si tu dovolenou je schopná zařídit sama....

Reagovat
fenixLFC

vasa neucast v LM potopila aj cestovku

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak Uhnited nesnášim tak jedině dobře že jsou takhle v píči

Reagovat
dreambox61

Tady je problem v tom ze velke kluby jako MU chteji vysledky hned za kazdou cenu.je jim v podstate jedno kolik to stoji,nesmyslne preplaci hrace kteri ani takovou hodnotu nemaji!!! Takovy trend nastavili bohate kluby a ted se jim to vraci,vsechno chce cas,kazdy tym zraje.Do dneska jsem nepochopil proc si tak ceni LINDELOFA !!!Bohuzel stabylni vykony MU nepodava!!!

Reagovat
Tolstobik

Jeden z nejvetsich spinavcu celyho profesionalniho fotbalu, vsechno je lepsi nez Mourinho

Reagovat
vilp

Poradí někdo nějaký dobrý drama?

Reagovat
pobody's nerfect

Finále LM 2005 z Istanbulu

Reagovat
Bukaj LFC

Top Boy

Reagovat
Busby babes

z posledni doby co jsem videl: Roman J. Israel, Esq., The Red Sea Diving Resort, Rozsudek, The Mule, The Highwaymen, Vice, Zelena kniha, Zimna wojna, Ja, Tonya,

Reagovat
Busby babes

niz je Miss Sloane, to je taky super. Nebo pak teda i Molly´s game

Reagovat
fabec1222

Drama je dost široký pojem, jaký typ drama?

Reagovat
smazaný uživatel

Na dřeň, Kon-tiki, 127 hodin, Hon, Neklid, Mluv s ní, Roma

Reagovat
smazaný uživatel

Neklid je super.

Reagovat
j_mrazik

Po filmu 127 hodin jsem měl neskutečný hlad a žízeň.

Reagovat
Whitemedia

Hon, Manchester by the Sea, Miss Sloane.. ale chtělo by to konkrétnější dotaz

Reagovat
Whitemedia

a nebo třeba Trumbo

Reagovat
vilp

Konkrétně ne nudný a se zajímavou zápletkou, jinak je mi to fuk.

Reagovat
patas92

https://www.csfd.cz/film/505790-parazit/komentare/

Ještě jsem neviděl, ale prý dělo

Reagovat
patas92
Reagovat
vilp

Viděl jsem.

Reagovat
alcantara

La liga 2019/2020.

Reagovat
diastan

z relativně novějších..seriál - City on a Hill a film třeba Tři billboardy kousek za Ebbingem

Reagovat
fabec1222

Kdo z party Emery, Zidane, OGS, Lampard, Valverde poletí jako první? Potažmo v jakém pořadí, jelikož čekám, že konec sezony nedá nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery nemá důvod, aby letěl, stejně tak Lampard..

osobně bych vyhodil Valverdeho první, pak Zidana a pak až trenéry v Anglii...

Reagovat
Counter

Emery má důvod letět, pokud Arsenal brzo nezačne hrát aspoň trošku normálně.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Vysledky jakz takz zatim haluzi, takze moc neverim, ze ho zrovna nase vedeni bude cele zhave do vyhazovani ho . Ale nejake to pokarani by od nich urcite dostat mel

Reagovat
Counter

Těžko říct, jak velkou s ním budou mít trpělivost, zrovna tohle stávající vedení je docela nekompromisní, Raúl se s tím nesere a Edu má taky přísnou pověst. Jestli se brzo nezlepšíme, tak výsledky půjdou rapidně dolů, tahle stávající situace je neudržitelná.

Otázka je, jestli v takovém případě bude někdo solidní k mání, nabízí se Allegri, možná Marcelino, Schmidt a to je asi tak všechno. Dát to Freddiemu by byla šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Stopro OGS, tam je to jen otázka času nebo spíše chvilek. Hned jak je rozdrtí Arsenal možná poletí. Valverde půjde jako druhej. Emery podle mě zůstane celou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery? Lampard? Tí by mali skončiť? To asi nie.

Prvý asi Ernesto. Zidane? Ťažko odhadnúť. Ono vždy záleží aj kto namiesto nich.

Reagovat
fabec1222

Mourinho

Reagovat
fenixLFC

ole emery valverde zidane lampard

Reagovat
Mönchengladbach

Toho už vezmou jen Juventus a PSG a pak nejspíš repre.

Reagovat
blade115

Tak to jsou koneckonců nádherné vyhlídky, které by mu závidělo 9 z 10 trenérů.

Reagovat
Mönchengladbach

Tak samozřejmě má obrovské jméno, a to vlastní zásluhou. Jen už mu a jeho fotbalu trochu ujel vlak.

Reagovat
blade115

Já s tím souhlasím. Jen mi přišlo vtipné, jak jsi zmínil, že ho vezmou "jen" 2 ze 7 nejlepších týmů světa a úřadující mistři Evropy.

Reagovat
fabec1222

Arábie, Čína, MLS

Reagovat
Mönchengladbach

Řekl bych, že ne, on potřebuje velkou scénu, a ta je ve fotbale jen v Evropě.

Reagovat
fabec1222

Tak Rusko

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/snobbery-against-4-4-2-and-long-balls-is-pc-gone-mad

Desny tahle politicka korektnost ve fotbale!!!

“Owners or CEOs or whoever makes the hiring decisions…if you don’t use the fashionable football jargon they use, or they think you should use, even though they only use it as a substitute for actual knowledge, they’ll think I’m one of your PFMs who thinks a white board is high tech, eating pasta is modern and I’ll play old school long ball kick and rush 4-4-2. Seriously. If I went for a job and said the squad is too old to play a high pressing game, they’ll be dead on their feet after half an hour, so we’ll play a defensive 4-4-2 while we rebuild and bring some academy players through, these planks would just think you’re a neanderthal. 4-4-2, just those three numbers, the phrase if you like, is like a toxic brand to these people.

You absolutely have to play it out from the back now; if you don’t then you’ll be considered unsophisticated and basically stupid, especially in the top flight. This is why we keep seeing teams who try and do it but can’t, cock it up and concede goals they needn’t have conceded. You see it time and again. Because Pep does it, we’re all supposed to do it now. It’s like a form of political correctness for managers and coaches to conform to and if you don’t, then get out of the way, granddad.

The evidence is everywhere. I just saw Arsenal against Watford. The lad Sokratis passing it out of his own box to Guendouzi, or trying to. That’s what I call a classic football PC error. There’s nothing wrong with just putting your foot through it and that’s what he should’ve done, but you can’t do that now. It’s gotten so embedded that you build up from the back and play it out at all costs that it probably didn’t even occur to him to not to. He was operating to a default and not actually thinking. That’s the irony of it for me. It’s not more sophisticated, as often claimed, it’s actually more stupid because you’re not using your brain to read the game and make the best decision.

skvely.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele