Ligue 1 - souhrn 29. kola

15.03.2019, 20:56, aktualizováno 17.03.2019, 23:04
Komentáře a souhrny
Paris Saint Germain přehrál ve šlágru kola Marseille. Ta po vyloučení gólmana Mandandy musela dohrávat o deseti. Lyon zvládl utkání s Montpellierem. Monaco potvrdilo zlepšení i v Lille, odkud si odvezlo cenné tři body. Saint-Étienne nastřílelo pět branek do sítě Caen, Bordeaux remizovalo kvůli brance z nastavení s Rennes.

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille 3:1

17.03.2019 21:00

Góly: 45+2. Kylian Mbappé, 55. Ángel Di María, 61. Ángel Di María - 46. Valère Germain

PSG si dál bezstarostně kráčí za titulem a ve šlágru kola zdolalo další překážku v podobě Olympique Marseille. Jihofrancouzský celek držel s vedoucím týmem krok zhruba hodinu, než uviděl červenou kartu brankář Mandanda a třetí brankou Paříže stvrdil vítězství Ángel Di María.

Návštěva Marseille byla pro Park princů velkou událostí. Na půdě úřadujících šampionů se totiž představil tým s velmi dobrou formou, který bojuje o účast v příštím ročníku Ligy mistrů. Vzájemné duely obou celků jsou ve Francii známé jako Le Classique.

Hned na začátku utkání byl k vidění kuriózní moment, kdy Mandanda zcela podcenil zpětnou přihrávku a balón poté, co mu prošel pod nohou, mířil do sítě. Naštěstí pro Marseille ale skončil těsně vedle tyče. PSG bylo v prvním poločase nebezpečnější, ale gólovou radost Di Maríi z patnácté minuty uťal odmávaný ofsajd. Ve 25. minutě zase prověřil Mandandu Thomas Meunier. I když byla Paříž aktivnější, musela se v průběhu prvního poločasu vypořádat hned se dvěma zraněními. Ze hřiště postupně "odkulhali" Dani Alvés i Thomas Meunier. Vrásky na čele kouče Thomase Tuchela alespoň trochu vyhladil Kylian Mbappé. Francouzský rychlík zakončil protiútok vedený Di Maríou, takže Paříž po prvním poločase vedla nad Marseille 1:0.

OM toho v prvním poločase moc nepředvedl, o to bylo překvapivější, když do druhého poločasu vlétl jako uragán. Ve 46. minutě táhl akci po levé straně Ocampos a přihrávkou před branku našel zakončujícího Valéra Germaina - 1:1.

Garciovi svěřenci se z vyrovnání dlouho neradovali, o chvíli později prošel do šestnáctky přes dva hráče Di María a střelou z úhlu na zadní tyč vrátil vedení na stranu PSG.

Jakékoliv naděje hostů na bodový zisk se začaly po hodině hry rozplývat. Brankář Mandanda se rozhodl vyběhnout daleko z branky a protože zahrál rukou mimo pokutové území, sudí mu nemohl ukázat nic jiného než červenou kartu. Do branky tak musel Yohann Pelé, kterého z následného volného přímého kopu okamžitě překonal muž zápasu Ángel Di María.

Paříž vedla 3:1 a i když do konce utkání zbývala ještě spousta času, zápas byl prakticky rozhodnut. Domácí se pak už nikam nehnali, kontrolovali hru a výsledek dotáhli do zdárného konce. Marseille porážkou v Parku princů v boji o Ligu mistrů ztratila a zůstává na čtvrtém místě s šestibodovou ztrátou na třetí Lyon.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - Stade Rennes 1:1

17.03.2019 17:00

Góly: 59. François Kamano - 90+2. M'Baye Niang

Remízu 1:1 nabídlo divákům utkání mezi Girondins Bordeaux a Stade Rennes. Domácí po brance Kamana dlouho vedli a už to vypadalo, že získají tři body, než v nastavení zařídil dělbu bodů Niang.

Na stadionu Matmut Atlantique se utkaly dva týmy, které letos účinkovaly v Evropské lize. Zatímco Bordeaux se pakovalo ze soutěže už po základních skupinách, Rennes padlo teprve ve čtvrtek v odvetě na Arsenalu.

První poločas prakticky nenabídl nic, co by diváky mohlo zvednout ze sedadel. Mírnější převahu mělo Bordeaux, ale počet střel na branku v počtu nula vypovídal o všem. Směrem dopředu nebylo aktivní ani Rennes, i když Sarr měl vlastně jedinou příležitost prvního dějství, když se snažil přelobovat Costila.

Pořádná šance byla k vidění až krátce po změně stran. Po Silikiho centru si málem vstřelil vlastní gól Poundjé, ale Bordeaux nakonec zachránilo břevno. Po hodině hry už přišel první gólový okamžik. Sabalyho centr hlavou prodloužil de Préville, načež zblízka nadvakrát překonal Koubka Francois Kamano. Stav 1:0 nemusel vydržet dlouho, ovšem bleskurychlou odpověď Nianga překazil odmávaný ofsajd Honoua.

Bordeaux se ve zbytku utkání rozhodlo těsný náskok bránit, což nebyl dobrý nápad. Dlouho to sice vypadalo, že domácí výsledek skutečně udrží, jenomže v nastaveném čase propadl Grenierův centr k Sarrovi, jeho střela si sice cestu do sítě nenašla, ale po sérii tečí pak dorazil balón do sítě M'Baye Niang. Utkání mezi pohárovými účastníky tak skončilo remízou 1:1, s čímž budou daleko více spokojeni hosté.

Více informací k zápasu

Stade Reims - FC Nantes 1:0

17.03.2019 15:00

Góly: 59. Rémi Oudin

Remeš napravila své poslední dva výsledkové nezdary proti Amiensu a Dijonu, s nimiž jen remizovala, poprvé po třech zápasech konečně udržela čisté konto, a dobrá defenziva v kombinaci s jediným přesným zásahem Rémiho Oudina pro ní znamenala plný bodový úspěch proti Nantes. To naopak přišlo o svou krátkou šňůru tří klání bez porážky.

Neuvěřitelný jarní trhák domácího týmu jednoduše pokračoval i v tomto duelu. Mužstvo, které ještě loni působilo pouze v Ligue 2, se najednou jakožto navrátivší se nováček srdnatě rve o příčky zaručující evropské poháry a v současné chvíli drží třináctizápasovou bilanci neporazitelnosti. Marně se o přerušení této série pokoušel protivník z Bretaně.

Poměrně slušně se do remešské sestavy zapracovává Zeneli, nová zimní posila z nizozemského Heerenveenu, který založil první nebezpečnější příležitost. Zidanovkou se zbavil svých dvou strážců, narazil si s Dingomém, po dlouhém sprintu adresoval svou přihrávku Oudinovi, jenže ten nasměroval míč jen do brankáře Dupého.

První poločas jinak další slušnější šance v podstatě nenabídl, v ojedinělé z nich se objevil ve 38. minutě Dia, kterého do dobré střelecké pozice uvolnil svou patičkou Dingomé, nicméně levačka domácího forvarda skončila těsně vedle. Své odměny se klub z Grand Est dočkal až v 59. minutě, to když svou pumelici usměrnil parádně do šibenice Oudin.

Nantes na tohle inkasování nedokázalo adekvátně zareagovat, jeho soupeř si svůj náskok pohodlně hlídal. Vyrovnat mohl v 81. minutě možná tak Limbombe, ovšem jeho pokus byl zablokovaný. Hosté museli navíc tohle utkání dohrávat o jednoho muže v poli méně, po druhé žluté kartě a následné červené se totiž poroučel ze hřiště předčasně Andrei Girotto.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Montpellier HSC 3:2

17.03.2019 14:30

Góly: 12. Martin Terrier, 58. Moussa Dembélé, 86. Houssem Aouar - 36. Florent Mollet, 90+1. Souleymane Camara

Po výprasku na půdě Barcelony se Lyonu podařilo zvládnout duel s nepříjemným Montpellierem, urval důležité tři body, a s jistotou se tak po tomto kole bude hřát na třetím místě tabulky bez ohledu na ostatní výsledky. Ještě do poločasu byl stav tohoto střetnutí vyrovnaný, ve druhém dějství však domácí přece vstřelili o jednu branku víc.

V Ligue 1 se Les Gones nevedlo tak, jak by si sami představovali, v posledních pěti utkáních jen dvakrát zvítězili, a proto začínala být jejich třetí příčka ohrožena. A protože druhé Lille v páteční předehrávce prohrálo trochu nečekaně s Monacem, najednou na pozici vicemistra ztrácí OL už jen čtyři body. MHSC naopak na sedmé pozici značně slábne.

Hosté v předchozích sedmi kláních vyhráli jen jednou, nevstupovali tedy do Parc Olympique Lyonnais v úplně nejlepší náladě, a bohužel pro ně jim nevyšel ani začátek zápasu. Rafael v 11. minutě našel svou přihrávkou ve vápně nabíhajícího si Terriera, jehož první zakončení stačil ještě gólman Lecomte zneškodnit, na dorážku už ovšem nedosáhl.

Montpellieru se podařilo poprvé skórovat devět minut před přestávkou. Mollet dostal možnost rozehrávat standardní situaci zhruba deset metrů za pokutovým územím a poradil si s ní opravdu parádně. Ačkoli si brankář Gorgelin, který nahradil očekávaně zraněnou jedničku Anthonyho Lopese, sáhl na jeho dělovku, v cestě do sítě míč nezastavil.

Olympique hodlal navrátit vedení na svou stranu ve druhé půli díky Ndombélému, jeho střelu z dálky však zneškodnil v 54. minutě Lecomte. Ten ovšem přece jenom podruhé inkasoval jen o pár chvil později. Ndombélé totiž svou ukázkovou kolmicí našel Dembélého, který se z vyložené pozice v šestnáctce v koncovce jednoduše nezmýlil.

Lyon mohl pojistit své vedení v 71. minutě, jenže Fekir zahodil penaltu, nařízenou za faul Cozzy na Traorého, nepovedenou střelou nad bránou, a tak třetí branka domácích přišla na řadu až v 86. minutě, když Aouar hlavou zužitkoval centr od Duboise. Montpellier stačil v nastavení už jen snížit, hlavičkou zacílil po Delortově pasu střídající Camara.

Více informací k zápasu

Angers SCO - Amiens SC 0:0

16.03.2019 20:00

Góly: -

Angers bezpochyby mohlo utnout svou sérii tří zápasů bez vítězství, jenže proti Amiens šest minut před závěrečným hvizdem sudího Millota zahodilo penaltu, a tak vyrovnaný souboj nakonec skončil zřejmě spravedlivou remízou. Les Licornes, kteří se nacházejí jen těsně nad sestupovým pásmem a horlivě usilují o záchranu, naopak protáhli svou šňůru bez porážky už na čtyři ligová kola.

Oba týmy ještě nemají úplnou jistotu ohledně udržení se v Ligue 1, hlavně u Amiens se nedá mluvit o tom, že by si mohlo dovolit ve své aktuálně stabilní výkonnosti nějak polevovat, přesto je jejich náskok v tuhle chvíli poměrně dostatečný, a tak získaný bod není pro oba určitě žádnou tragédií. Tenhle duel mimochodem dopadl naprosto totožným výsledkem jako na podzim.

Nebylo to úplně opatrné klání, jak by mohlo napovídat konečné skóre. Oba celky dohromady vyprodukovaly hned sedm střel na branku, a nutno podotknout, že slušných šancí nebylo nikterak pramálo. Hostující gólman Gurtner si připsal svůj první úspěšný zákrok ve 4. minutě, pravačkou se ho snažil překonat Bahoken, jediný typický hrot v sestavě bretaňského klubu.

O pár chvil později musel být Gurtner znovu v pohotovosti, z přímého volného kopu ho ohrozil Tait, jenže svůj pokus z velmi dobré pozice nasměroval jen doprostřed brány. Amiens pak patřil závěr první půle. Ve 39. minutě vypálil těsně nad Otero, ve 43. minutě se k zakončení propracoval Ghoddos, avšak brankář Butelle proti němu dobře zasáhl, a v nastavení na něj nevyzrál ani Timite.

Druhý poločas pak nabídl v podstatě jeden jediný důležitý moment, který mohl rozluštit otázku ohledně vítěze tohoto střetnutí. Timite v šestnáctce nešikovně drcl do nohy N'Doyeho, po překontrolování opakovaných záběrů byl nakonec verdikt hlavního rozhodčího o nařízení pokutového kopu potvrzen, jenže Cristian López z bílého puntíku fantastického Gurtnera nepřekonal.

Více informací k zápasu

SM Caen - AS Saint-Étienne 0:5

16.03.2019 20:00

Góly: 4. Romain Hamouma, 20. Robert Berić, 30. Arnaud Nordin, 85. Lamine Ghezali, 90. Valentín Vada

Ve hře o evropské poháry, potažmo i Ligu mistrů, zůstává i nadále Saint-Étienne. Les Verts se dokázali vypořádat s Caen ve velkém stylu a nebohému soupeři nasázeli na jeho vlastním hřišti pět branek. Rozhodnuto bylo po prvním poločase, kdy se hostující celek prosadil třikrát. Vikingové se zároveň propadli na samotné dno Ligue 1.

Saint-Étienne se ještě nevzdává naděje na Ligu mistrů, aby se ale udrželo v kontaktu, potřebovalo na půdě zachraňujícího se Caen nutně bodovat. Tři body však potřeboval i domácí celek, jenomže do utkání proti favoritovi vstoupil doslova katastrofálně.

V 5. minutě poslal na Bambu nikterak razantní střelu Romain Hamouma, ale brankář jí nedokázal zkrotit a po jeho chybě hosté rychle vedli. Bamba měl střelu jednoznačně chytat. Rychlá branka posadila Les Verts do sedla a ve 21. minutě se po centru Hamoumy zblízka prosadil nikým nehlídaný Robert Berić. Za dalších deset minut předvedl povedenou křižnou ránu Arnaud Nordin a Saint-Étienne už vedlo 3:0. Domácí celek naprosto vypadl z tempa a hosté mohli ještě do konce poločasu nasázet další branky. Nordin po další nepříjemné ráně tentokrát zamířil těsně vedle. Caen bylo zralé na ručník a ještě před přestávkou sáhlo k prvnímu střídání.

Saint-Étienne pokračovalo v ofenzivním koncertu i po změně stran. Romain Hamouma se z druhé vlny dostal k zakončení a Bamba výtečně zasáhl nohama. V 83. minutě pálil pro změnu vedle Valentin Vada, ale naprosto nekoncentrovaný soupeř stejně inkasoval. Lamine Ghezali se po špatném zásahu obrany dostal k nekompromisní dorážce a zvýšil na 4:0. Konečné slovo to však ještě nebylo. V první minutě nastavení se prosadil střelou k tyči také Valentin Vada a Les Verts završili populárního bůra. Caen se po debaklu propadlo až na úplně poslední místo tabulky.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - Dijon FCO 1:0

16.03.2019 20:00

Góly: 86. Ludovic Blas (pen.)

Guingamp už není poslední! Rozhodly o tom dva faktory, jednak vysoká porážka Caen od Saint-Étienne, ale především výhra EAG nad Dijonem 1:0. Radost na stadionu Roudourou odstartoval čtyři minuty před koncem proměněnou penaltou Blas.

Samotné utkání bylo velmi opatrné a k vidění rozhodně nebyla žádná ofenzivní smršť. Naopak, jedna z největších příležitostí přišla na začátku, kdy Haddadího ránu musel Caillard vyškrábnout na rohový kop. Pak se na hrací ploše dlouhé minuty nic zásadního nedělo. Ve 34. minutě musel domácí Guingamp poprvé sáhnout ke střídání a Lucase Deauxe nahradil Didier N'Dong.

Nuda na stadionu Roudourou pokračovala i po změně stran. Ani jeden tým si nedokázal vytvořit trvalejší převahu a i když nějaké pokusy na branku vyslal, nic nebezpečného to nebylo.

Průběh utkání, které mělo skončit nerozhodným výsledkem 0:0, nakonec narušil penaltový moment. Gólman Allain zcela zbytečně zbořil ve vlastní šestnáctce Thurama a hlavní sudí zápasu měl jasno. Ludovic Blas vzal zodpovědnost na svá bedra a jedinečnou šanci odpoutat Guingamp od poslední pozice proměnil.

Dijon měl ještě trochu času na vyrovnání a to mohlo přijít záhy, jenomže Julio Tavares z dobré pozice přestřelil. Rozhodčí Lesage se ještě rozhodl nastavit dlouhých šest minut, ale ani během nich se hostům vyrovnat nepodařilo.

Více informací k zápasu

Nîmes Olympique - Racing Strasbourg 2:2

16.03.2019 20:00

Góly: 66. Hervé Lybohy, 90. Téji Savanier (pen.) - 9. Lebo Mothiba, 53. Youssouf Fofana

Štrasburk se naposledy radoval z vítězství na konci ledna, od té doby ze šesti kol uzmul jen tři body, a i proto byla jeho chuť po plném bodovém úspěchu na hřišti Nimes bezpochyby velká. Vůbec přitom nebyl daleko od svého cíle. Vedl totiž hned o dvě branky, zhruba poslední třetina zápasu mu ovšem nevyšla dle vlastních představ, a jeho protivník nakonec stačil utkání zremizovat.

Už průběžné postavení v tabulce obou celků mohlo naznačovat vyrovnané dění na hrací ploše. A v podstatě se předpoklady naplnily. Olympique i Le Racing se pohybují v klidných vodách, mají dostatečný náskok na sestupové pásmo, pomalu a jistě však ztrácejí na naději porvat se nečekaně o příčky zaručující evropské poháry. Bod byl v tomhle ohledu pro ně spíše ztrátou.

Hosté vstoupili do tohoto klání tou správnou nohou. V 9. minutě proměnili svou první příležitost v úvodní branku, to když po pravé straně pláchl Goncalves, svou přihrávkou našel ve vápně z druhé vlny nabíhajícího si Mothibu, jenž z halfvoleje usměrnil míč přesně ke vzdálenější tyčce. Ve 24. minutě mohl vyrovnat Lybohy po standarce, ale hlavou zamířil jen nad bránu.

V nastavení domácí zahrozili ještě jednou, Štrasburk však tuhle situaci nakonec se štěstím přežil, neboť Alioui z blízkosti nepřekonal připraveného gólmana Selse a Ripartovu dorážku mířící do brány zastavil svým obětavým skluzem vracející se Carole. Nimes nakonec tohle neproměnění hodně mrzelo, protože jeho soupeř se v 53. minutě ujal již dvougólového vedení.

Výtečně zapracoval u středové čáry Nuno Da Costa, který ve správný moment vyslal dlouhou přihrávku do středu pole na rozeběhnutého Fofanu, a ten rychlý brejk zakončil tak, jak potřeboval. V 64. minutě se Štrasburku dokonce podařilo rozvlnit síť zásluhou Goncalvese, jenže sudí Delerue jeho gól neuznal, a to po shlédnutí videa kvůli předchozímu faulu Laly vůči Maouassaovi.

Jako by tenhle moment Les Crocodiles pořádně nakopl. Jen o dvě minuty později se jim podařilo snížit, Savanierův centr ze standardní situace našel skórujícího Lybohyho. A v závěru urvali alespoň bod po proměněné penaltě, která byla nařízená pro jasné Koného hraní rukou ve vápně. K pokutovému kopu se postavil Savanier, jenž zamířil do protipohybu Selse.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AS Monaco 0:1

15.03.2019 20:45

Góly: 90. Carlos Vinícius

Knížecí klub neměl důvod si na Galtierův tým nevěřit. Vždyť z posledních jedenácti vzájemných duelů v rámci Ligue 1 prohrál jedinkrát. Jenže na rozhodující moment si zkrátka Jardimovi svěřenci museli počkat.

LOSC předvádí v této sezoně výborný fotbal. Navíc má ve svém kádru Nicolase Pépého, který hraje v životní formě, byť to protentokrát nepotvrdil. Během úvodní patnáctiminutovky byl aktivní především hostující Rony Lopes, který hned dvakrát vyzkoušel pozornost Mikea Maignana mezi třemi tyčemi.

V 10. minutě se osmělil Jonathan Bamba a za Danijelem Subašićem zvonilo břevno. Ten samý hráč se připomněl o deset minut později, když mířil nad. Ve čtyřiadvacáté minutě Pépé chytrou patičkou pobídnul zcela neobsazeného Thiaga Mendese, který z prozatím sedmnáctigólového střelce odmítnul učinit asistenta. Mimochodem, produktivní útočník z Pobřeží slonoviny si připsal na konto už osm gólových přihrávek, což ho v rámci této statistiky řadí na druhou příčku za Ángela Di Maríu.

V závěru poločasu ještě Bamba zahodil další šanci a Pépého stylově vychytal Subašić. Po změně stran měl velikou příležitost Alexandr Golovin. Mike Maignan však pro jeho snahy neměl pochopení. Poradil si i s pokusem Gelsona Martina, jenž v základní sestavě nahradil zraněného kapitána Radamela Falcaa.

Na druhé straně selhal Rafael Leăo. Definitivní rozhodnutí si tedy zanedlouho čtyřiadvacetiletý Vinícius Morais schoval až na závěrečnou minutu řádné hrací doby. Jean-Eudes Aholou se do míče chtěl opřít na hranici velkého vápna z první, jenže se značně ukopnul, čímž ovšem vytvořil geniální přihrávku pro mladého Brazilce.

Ten nejprve ukázkově zpracoval, a pak elegantním obloučkem přes Josého Fonteho nenechal nikoho na pochybách, že je Pelého krajanem. Brankář se sice snažil zmenšit střelecký úhel, ale to bylo asi tak vše, co s touto situací mohl udělat. Lille tedy prohrálo z posledních patnácti klání podruhé. Nicméně pokud třetí Lyon porazí Montpellier, stále bude mít na druhé příčce čtyřbodový náskok.

Severofrancouzský celek se příště na Stade de la Beaujoire utká s FC Nantes. Monaco se raduje ze sedmého tříbodového zisku v sezoně. To v součtu s devíti remízami stačí za současné konstelace na šestnáctou příčku s tím, že Amiens zápas devětadvacátého kola proti Angers SCO teprve čeká. A ještě dodejme, že Falcao a spol. se po reprezentační pauze střetnou se sestupem ohroženým Caen.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Toulouse FC 1:1

15.03.2019 19:00

Góly: 20. Wylan Cyprien - 88. Firmin Mubele

Družina Alaina Casanovy však stále nemá jisté setrvání v soutěži. Oproti tomu Orli zřejmě definitivně ztratili možnost umístit se mezi prvními čtyřmi.

Ve 20. minutě zavládla na stadionu Allianz Riviera veliká radost, když Wylan Cyprien svým skákavým přímým kopem z bezmála pětadvaceti metrů dokonale zaskočil Maura Goicoecheu - 1:0. Nutno podotknout, že uruguayský rodák si na čáře počínal hodně netrpělivě. A za dvě minuty málem zase lovil balon ze sítě.

Cyprienovu střelu však Max Gradel tečoval tak, že se zastavila o břevno. TFC se jen zřídka nastěhovalo na dohled Waltera Beníteze. Ten musel za celý zápas zasahovat třikrát, přičemž jednou tedy na míč nedosáhnul. V osmapadesáté minutě to už už vypadalo nadějně, jenže Gradel v rozhodující moment z nepochopitelných důvodů selhal.

Allan Saint-Maximin pak nechal vyniknout Goicoecheu a Youcef Atal potvrdil, že střílení branek nepatří k jeho obvyklým úkolům. Svou druhou trefu málem přidal Cyprien v 72. minutě, kdyby jeho pokus v poslední chvíli netečoval Kelvin Amian Adou. Casanovovi začaly docházet nápady, a tak v 88 minutě poslal na hrací plochu Firmina Mubeleho.

V Demokratické republice Kongo narozený útočník se mu odvděčil prakticky okamžitě, když po závaru v šestnáctce pravačkou šťastně prostřelil všechny tři protihráče, kteří mu stáli v cestě - 1:1. Nice tedy v domácím prostředí opět bodovalo. Uvidíme, jak si povede za dva týdny v Dijonu. A Toulouse? To na Stadium Municipal přivítá vedoucí PSG.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain28252186:1677
2.Lille OSC29176645:2457
3.Olympique Lyon29158650:3553
4.Olympique Marseille291451045:3847
5.AS Saint-Étienne29137941:3446
6.Stade Reims291113531:2746
7.Montpellier HSC291012740:3442
8.Stade Rennes28118939:3641
9.OGC Nice291181021:2941
10.Racing Strasbourg29912845:3539
11.Nîmes Olympique281071140:4237
12.Angers SCO29812933:3336
13.Girondins Bordeaux298101128:3134
14.Toulouse FC297111128:4332
15.FC Nantes28871331:3531
16.AS Monaco29791330:4430
17.Amiens SC29851624:4329
18.EA Guingamp29571719:5122
19.Dijon FCO29561821:4621
20.SM Caen293111523:4420

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
fenixLFC

monako pod jardimom za 7 zapasov nahralo rovnaky pocet ako za prvych 22

Reagovat
REPLIKATOR

Noha 2 metry vysoko a gól platí

Reagovat
smazaný uživatel

No, nužky ako gol taky platí

Reagovat
Langi

relativně nudné kolo...Lyon sem po LM neměl ani moc chuť sledovat...divim se, že Montpellier tu remízu nakonec neukopal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele