29. kolo
17.03.2019 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Krásná trefa Rémiho Oudina přisoudila Remeši výhru nad Nantes

Remeš napravila své poslední dva výsledkové nezdary proti Amiensu a Dijonu, s nimiž jen remizovala, poprvé po třech zápasech konečně udržela čisté konto, a dobrá defenziva v kombinaci s jediným přesným zásahem Rémiho Oudina pro ní znamenala plný bodový úspěch proti Nantes. To naopak přišlo o svou krátkou šňůru tří klání bez porážky.

Neuvěřitelný jarní trhák domácího týmu jednoduše pokračoval i v tomto duelu. Mužstvo, které ještě loni působilo pouze v Ligue 2, se najednou jakožto navrátivší se nováček srdnatě rve o příčky zaručující evropské poháry a v současné chvíli drží třináctizápasovou bilanci neporazitelnosti. Marně se o přerušení této série pokoušel protivník z Bretaně.

Poměrně slušně se do remešské sestavy zapracovává Zeneli, nová zimní posila z nizozemského Heerenveenu, který založil první nebezpečnější příležitost. Zidanovkou se zbavil svých dvou strážců, narazil si s Dingomém, po dlouhém sprintu adresoval svou přihrávku Oudinovi, jenže ten nasměroval míč jen do brankáře Dupého.

První poločas jinak další slušnější šance v podstatě nenabídl, v ojedinělé z nich se objevil ve 38. minutě Dia, kterého do dobré střelecké pozice uvolnil svou patičkou Dingomé, nicméně levačka domácího forvarda skončila těsně vedle. Své odměny se klub z Grand Est dočkal až v 59. minutě, to když svou pumelici usměrnil parádně do šibenice Oudin.

Nantes na tohle inkasování nedokázalo adekvátně zareagovat, jeho soupeř si svůj náskok pohodlně hlídal. Vyrovnat mohl v 81. minutě možná tak Limbombe, ovšem jeho pokus byl zablokovaný. Hosté museli navíc tohle utkání dohrávat o jednoho muže v poli méně, po druhé žluté kartě a následné červené se totiž poroučel ze hřiště předčasně Andrei Girotto.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele