29. kolo
17.03.2019 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Bordeaux doma v nastavení přišlo o výhru

Remízu 1:1 nabídlo divákům utkání mezi Girondins Bordeaux a Stade Rennes. Domácí po brance Kamana dlouho vedli a už to vypadalo, že získají tři body, než v nastavení zařídil dělbu bodů Niang.

Na stadionu Matmut Atlantique se utkaly dva týmy, které letos účinkovaly v Evropské lize. Zatímco Bordeaux se pakovalo ze soutěže už po základních skupinách, Rennes padlo teprve ve čtvrtek v odvetě na Arsenalu.

První poločas prakticky nenabídl nic, co by diváky mohlo zvednout ze sedadel. Mírnější převahu mělo Bordeaux, ale počet střel na branku v počtu nula vypovídal o všem. Směrem dopředu nebylo aktivní ani Rennes, i když Sarr měl vlastně jedinou příležitost prvního dějství, když se snažil přelobovat Costila.

Pořádná šance byla k vidění až krátce po změně stran. Po Silikiho centru si málem vstřelil vlastní gól Poundjé, ale Bordeaux nakonec zachránilo břevno. Po hodině hry už přišel první gólový okamžik. Sabalyho centr hlavou prodloužil de Préville, načež zblízka nadvakrát překonal Koubka Francois Kamano. Stav 1:0 nemusel vydržet dlouho, ovšem bleskurychlou odpověď Nianga překazil odmávaný ofsajd Honoua.

Bordeaux se ve zbytku utkání rozhodlo těsný náskok bránit, což nebyl dobrý nápad. Dlouho to sice vypadalo, že domácí výsledek skutečně udrží, jenomže v nastaveném čase propadl Grenierův centr k Sarrovi, jeho střela si sice cestu do sítě nenašla, ale po sérii tečí pak dorazil balón do sítě M'Baye Niang. Utkání mezi pohárovými účastníky tak skončilo remízou 1:1, s čímž budou daleko více spokojeni hosté.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele