Ligue 1 - souhrn 28. kola

06.03.2020, 23:13, aktualizováno 08.03.2020, 22:53
Komentáře a souhrny
Lyon odjel bez bodu ze hřiště Lille. Amiens sice prohrávalo na hřišti Marseille o dva góly, ale v poslední desetiminutovce dokázalo dvakrát udeřit. Díky brance Ghoddose z nastaveného času nakonec bere cenný bod, i když zůstává na devatenácté předposlední příčce. AS Monaco nezvládlo duel v Nice, zatímco Rennes nadělilo pět gólů Montpellieru...

Lille OSC - Olympique Lyon 1:0

08.03.2020 21:00

Góly: 33. Loïc Rémy

Lille dokázalo odpovědět na nedělní odpolední vítězství Rennes nad Montpellierem, porazilo před vlastními fanoušky ve šlágru kola Lyon a i nadále zůstalo v reálných bojích o třetí příčku znamenající účast v Lize mistrů v příštím ročníku. Jeho protivník si tak nenapravil svou reputaci po vypadnutí z Coupe de France a v lize padl poprvé od půlky února.

Možná že vysoká porážka ve Francouzském poháru s PSG trochu zanechala stopu na mužstvu kouče Rudiho Garcii, které na severu Francie nedokázalo vstřelit jediný gól. Jeho soupeř pro něj v uplynulých několika sezónách představoval toho hodně neoblíbeného, vždyť v minulých sedmi případech ho porazil jen jednou jedinkrát. Tentokráte vůči němu neuspěl opětovně.

Domácí neměli před tímhle střetnutím vůbec jednoduchou úlohu. Jednoznačně museli získat tři body, aby se udrželi v kontaktu se svým úhlavním rivalem z Rennes, a zároveň potřebovali setřást právě svého soka. O osudu klání přitom rozhodl jediný přesný zásah zkušeného Loïca Rémyho, který prošel právě mládeží Lyonu a načal zde také svou profesionální kariéru.

Toko Ekambi byl tím prvním, kdo se dostal do jakési úvodní šance tohoto mače, nicméně se svým zakončením na brankáře Maignana ve 2. minutě nevyzrál. Ve 22. minutě se taktéž výrazněji osmělilo LOSC, Ikoné se snažil ve 22. minutě zakroutit merunu z přímého volného kopu svou levačkou pod břevno, avšak gólman Anthony Lopes stačil včas zasáhnout.

Ve 33. minutě přišel na řadu klíčový okamžik tohoto střetnutí. Renato Sanches rozehrál rohový kop nakrátko a předal balón Bambovi, spolu si ho oba ještě jednou vyměnili, druhý jmenovaný následně adresoval přihrávku dozadu, kde našel Rémyho, a ten střelou z první překonal Anthonyho Lopese, který na danou situaci mohl jen velmi stěží reagovat.

"Dogy" mohly svůj náskok navýšit v 50. minutě, to když Bamba přistrčil míč Ikonému, ten ho ještě posunul do šestnáctky na Osimhena, který ihned vypálil, trefil ale jen boční síť. Jen o pár chvil později se ve slušné příležitosti objevil sám Ikoné, jenž tlačil svůj pokus ke vzdálenější tyčce, balón ovšem k jeho smůle narazil pouze o brankovou konstrukci.

Marně se snažili Les Gones najít cestu za vyrovnáním. V 61. minutě chtěl zaznamenat premiérovou trefu v lyonském dresu Bruno Guimarães, nicméně o kousek prostor brány minul. V nastavení druhé půle ještě chtěl zaúřadovat střídající Bertrand Traoré a osmělil se také zase Bruno Guimarães, ani jeden z nich však Maignana napřímo neohrozil.

Více informací k zápasu

Stade Rennes - Montpellier HSC 5:0

08.03.2020 17:00

Góly: 9. Faitout Maouassa, 28. Adrien Hunou, 68. Flavien Tait, 73. Romain Del Castillo (pen.), 87. Adrien Hunou (pen.)

Klíčové třetí místo bude patřit i po tomto kole hráčům Stade Rennes, kteří se vůbec nerozpakovali a Montpellieru doma nasázeli pět branek! Pod demolici se podepsala čtveřice hráčů, z které nejvíce vyčníval dvoubrankový Adrien Hunou.

V Roazhon Parku se přeci jenom očekával vyrovnanější průběh utkání, ovšem domácím výrazně pomohla rychlá branka. V 9. minutě se rozhodl zkusit střelecké štěstí ze střední vzdálenosti Faitout Maouassa a jeho skvělá ráda skončila za zády brankáře Rulliho. Ten v tu chvíli ještě netušil, že bude balón ze své sítě lovit celkem pětkrát. MHSC mohlo na první branku odpovědět, ale Laborde orazítkoval jen břevno. Toho domácí využili a nemilosrdně trestali. Ve 28. minutě zakončil rychlý přechod do protiútoku Adrien Hunou a Stade Rennes vedlo 2:0. Montpellier měl pak ještě jednu velkou příležitost, ale ani tu nevyužil a druhý poločas se pro něho proměnil v noční můru.

Montpellieru by jistě pomohla kontaktní branka, ale ta ne a ne přijít a když v 68. minutě zvýšil na 3:0 povedenou ranou Flavien Tait, začalo se všechno sypat. O pět minut později byl nařízen ve prospěch domácích pokutový kop, který proměnil Romain Del Castillo a skóre začínalo nabývat hrůzných rozměrů.

Bůra hosté završili po dalším pokutovém kopu, který byl nařízen po faulu Mendese na Boeye a tentokrát nedal Rullimu žádnou šanci Adrien Hunou. Pro něho šlo už o druhý zápis v utkání. Stade Rennes zdemolovalo Montpellier 5:0 a upevnilo si třetí příčku před dotírajícím Lille.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Girondins Bordeaux 1:1

08.03.2020 15:00

Góly: 68. Denis Bouanga - 65. Josh Maja

Saint-Étienne bere z domácího zápasu proti Bordeaux pouze bod a to je v jeho situaci pochopitelně málo. Les Verts se drží nad sestupovou propastí jen o tři body. Domácí v týdnu oslavili senzační postup do finále Coupe de France, ale v Ligue 1 se jim i nadále nedaří.

Oba celky vstoupily do utkání hodně aktivně a úvodní minuty přinesly svižné tempo. Bohužel většina akcí končila před oběma šestnáctkami a nastolené tempo začalo postupem času opadat, aniž by byla k vidění větší branková příležitost.

První gólovka přišla až v 57. minutě, kdy z hranice šestnáctky zakončoval Jean-Eudes Aholou, naneštěstí pro domácí jen do míst, kde se pohyboval Costil. O pár minut později zahrozilo i Bordeaux a rázem z toho byla vedoucí branka, po centru z levé strany balón propadl v šestnáctce a Josh Maja byl oním mužem, který ho dostal do branky.

Hosté se ale z vedoucího gólu dlouho neradovali, Denis Bouanga si zaběhl za obranu a hlavou po třech minutách vyrovnal. Nabuzení domácí mohli vzápětí otočit, nebýt skvělého zásahu Otávia na brankové čáře. Plány na tři body utrpěly vážné trhliny v 75. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Mahdi Camara. Bordeaux kratší přesilové hry nevyužilo a utkání skončilo konečnou remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Stade Reims - Stade Brestois 1:0

07.03.2020 20:00

Góly: 37. El Bilal Touré

Remeš potvrdila svou slušnou formu z uplynulých tří kol, v nichž vždy získala alespoň jeden bod a protáhla tak svou šňůru neporazitelnosti na čtyři zápasy v řadě. Doma porazila nováčka ligy z Brestu 1:0. Ten naopak podruhé v řadě nebodoval a dokonce ani nevsítil gól. O osudu tohoto klání rozhodl jediný přesný zásah El Bilala Tourého.

Teprve osmnáctiletý rodák z Pobřeží slonoviny, reprezentující Mali, se od svého zimního přestupu do Ligue 1 začíná v Remeši velmi dobře zabydlovat. Ve svém sedmém utkání v nejvyšší francouzské soutěži zaznamenal už tři trefy, přičemž stejně jako v únoru proti Rennes byl on vůbec jediným úspěšným střelcem. Tentokráte se prosadil také ze hry.

V předchozích dvou případech se do gólových statistik zapsal díky proměněné penaltě. Ve 37. minutě ukázal, že se umí prosadit taktéž jinak než z pokutové značky. Účinnou práci na levé straně odvedl Doumbia, jenž popotáhl míč blíže k brankové čáře, stačil ho odcentrovat přes bránícího Belauda na bližší tyčku, kde ho dorazil do soupeřovy sítě právě sbíhající Touré.

Domácí byli v první půli aktivnějším týmem směrem dopředu, vytvořili si několik dobrých příležitostí, v gól ovšem proměnili jen právě výše zmíněnou. Už v 5. minutě se snažil změnit dosud bezbrankové skóre Moreto Cassama, který z rohu šestnáctky vyslal nebezpečný technický pokus, orazítkoval ovšem ke své smůle pouze brankovou konstrukci.

Ve 13. minutě se ve své první možnosti objevil Touré poté, co mu po Dingomého centru z rohového čtvrtkruhu sklepl balón hlavou, trochu nechtěně, spoluhráč Abdelhamid, avšak gólman Larsonneur na situaci zareagoval. V 19. minutě se pokoušel skórovat rovněž Romao, mající obvykle defenzivnější úkoly, nicméně do brány svým zakončením nezamířil.

Brest v prvním poločase zahodil svou největší šanci na sklonku půlhodiny hry. Court pronikl do protivníkovy šestnáctky, zezadu do něj nešťastně drcl vracející se Konan, a sudí Abed ukázal na bílý puntík. K nařízenému pokutovému kopu se postavil Mendy, ten však jako exekutor selhal, neboť jeho dělovku dokázal brankář Rajkovič vyrazit do bezpečí.

Remeš zahrozila zkraje druhého poločasu díky Dingomému, ovšem toho vychytal Larsonneur. Následně musela řešit jednu nepříjemnou skutečnost, protože za faul na Belauda byl po druhé žluté kartě a červené vyloučen Konan. I oslabení ale zvládla dobře, udržela vzadu nulu, a to i proto, že Rajkovič vytáhl perfektní zákrok vůči Duverneho střele.

Více informací k zápasu

Angers SCO - FC Nantes 2:0

07.03.2020 20:00

Góly: 48. Antonin Bobichon, 53. Romain Thomas

Derby na Loiře známé jako "derby de l'ouest" ovládlo i podruhé v sezoně Angers SCO. Les Scoïstes zvítězili nad Nantes 2:0 a lví podíl na tom měl Antonin Bobichon, který jednu branku vstřelil sám a druhou připravil pro Romaina Thomase. Hosté sice měli více ze hry, ale doplatili na mizernou produktivitu.

První poločas jinak váženého derby zrovna dvakrát neoslnil. Byla k vidění jen jedna střela na branku a není tedy divu, že se šlo do šaten za bezbrankového stavu. Onu střelu měl na svědomí hostující Abdoulaye Touré, který v 18. minutě orazítkoval břevno.

To nejdůležitější přišlo až se začátkem druhého poločasu. Ve 48. minutě vypálil z hranice vápna Antonin Bobichon a balón zapadl po zemi přesně k tyči. Kanárci se sotva stačili vzpamatovat z prvního úderu, když Angers zvýšilo na 2:0. Bobichon tentokrát nacentroval od rohového praporku a našel hlavu Romaina Thomase, který podruhé překonal brankáře Lafonta. Nantes se dostalo do těžké situace, ale pořád mělo před sebou spoustu času s výsledkem něco udělat.

Ofenzíva Kanárků však byla bezzubá. Nantes se sice pokoušelo zakončovat, ale ve většině případů netrefilo branku. Angers si pohodlné vedení vzít nenechalo a nakonec Derby de l'ouest ovládlo po výsledku 2:0.

Více informací k zápasu

FC Metz - Nîmes Olympique 2:1

07.03.2020 20:00

Góly: 7. Opa Nguette, 81. John Boye - 49. Lucas Déaux

Důležitý záchranářský duel vyzněl lépe pro Mety, které odskočily svému soupeři už na rozdíl sedmi bodů. Na úvodní branku Nguetta dokázal na začátku druhého poločasu odpovědět Deaux, ale poslední slovo měl v závěru Boye.

V Metách se v sobotu večer hrál hodně důležitý duel, neboť přicestoval další tým bojující o záchranu Nîmes Olympique. Mety na tom byly v tabulce o trochu lépe, takže to byla skvělá příležitost, jak v tabulce odskočit, v případě Nîmes jak ztrátu snížit.

Nîmes Olympique sice začal aktivně, jako první ohrozil soupeřovu branku, jenomže v 7. minutě inkasoval. Nejprve tedy Roux technickou střelou pořádně zaměstnal Oukidju a pak už se na druhé straně slavilo. Centonze nádherně načechral centr na malé vápno, odkud Opa Nguette hlavou otevřel střelecký účet utkání.

Hosté se nenechali rozhodit a dál hledali cestu do blízkosti brankáře soupeře, jenomže si museli dávat pozor i na zadní vrátka. Ve 26. minutě byl blízko druhému gólu Farid Boulaya, poté co se Bernardoni dostal z branky, nedokázal přesně trefit prostor mezi tyčemi. Po půlhodině hry se domácí marně dožadovali pokutového kopu po jasném faulu na Nguetta. Zarážející je, že do akce nešel ani VAR. Další gól v prvním poločase nepadl, ale po změně stran se nemuselo dlouho čekat.

Ve 48. minutě ještě neuspěl Moussa Koné a o minutu později už se radoval jeho parťák Lucas Deaux, který si naběhl na parádní centr a placírkou ho zblízka uklidil k tyči. Ve druhém poločase se s šancemi roztrhl pytel a strhnout vedení na svojí stranu mohly oba celky. Úspěšnější však byli domácí, devět minut před koncem rozehráli rohový kop a balón po trase Boulaya - Maïga - John Boye skončil v síti. Crocodiles neměli na vyrovnání mnoho času a Mety si důležitý výsledek pohlídaly.

Více informací k zápasu

OGC Nice - AS Monaco 2:1

07.03.2020 20:00

Góly: 59. Kasper Dolberg, 90+3. Kasper Dolberg - 32. Wissam Ben Yedder

Nice vrátilo svému lokálnímu rivalovi porážku z podzimu, před vlastními fanoušky skolilo Monaco o branku, přičemž ta rozhodující přišla na řadu až v samotném nastavení druhé půle. Hrdinou domácích se stal v tomto jihofrancouzské derby o Azurové pobřeží útočník Kasper Dolberg, který zařídil jejich oba přesné zásahy. Za hosty skóroval Wissam Ben Yedder.

Tenhle souboj představoval další z mnoha důležitých zápasů Ligue 1 v bitvě o příčky zajišťující pro příští sezónu evropské poháry. Ačkoli ASM vstupovalo do tohoto duelu v o něco lepší formě, neprohrálo totiž v pěti předchozích případech, nakonec na stadionu Allianz Riviera přišlo o svou neporazitelnost v závěru. Nice naopak počtvrté za sebou bodovalo.

V úvodních minutách byl směrem dopředu aktivnější knížecí celek, nebo alespoň produkoval častěji střely na bránu. Fábregas ve 4. minutě, Jovetič v 10. minutě a Aguilar v 18. minutě ještě mezi tři tyče nezamířili, až o tři minuty později přímo ohrozil Beníteze svým zakončením pravačkou Jovetič, nicméně domácí gólman si s touhle šancí poradil.

Malátnější Nice nakonec inkasovalo jako první, a to ve 32. minutě. Bakayoko svou přihrávkou z první perfektně uvolnil z vlastní obranné poloviny hřiště rozeběhnutého Ben Yeddera, ten přesprintoval všechny své soupeře a unikl jim přes půlku hrací plochy, a jakmile se objevil v pokutovém územím, elegantně přeloboval Beníteze ke vzdálenější tyčce.

Monaco bylo notně povzbuzené o tenhle přesný zásah, navýšit náskok se snažil velmi záhy Jovetič, jeho dalekonosná pumelice však narazila pouze do břevna. Nice se podařilo výrazněji zahrozit v podstatě až šest minut před obrátkou, to když po nahrávce od Lusamby upaloval na bránu Ounas, avšak z hranice šestnáctky pak o kousek svou levačkou bránu minul.

Domácí bezpochyby potřebovali v útoku po změně stran zabrat, aby s průběžným negativním stavem mohli něco udělat. V 50. minutě hodlal vyrovnat Claude Maurice, avšak z dobré pozice nevyzrál na brankáře Lecomteho. To se povedlo až o devět minut později Dolbergovi, který svou hlavou jemně protečoval míč za brankovou čáru po Ounasově centru zprava.

Situace se začala komplikovat pro hosty v 86. minutě, neboť Jovetič inkasoval zaslouženou červenou kartu za ostrý zákrok vůči Lusambovi. I v oslabení mohlo Monaco skórovat, avšak Golovin vypálil pouze do břevna. Naopak Les Aiglons byli o pár chvil později v koncovce úspěšnější, poněvadž Waguého přihrávku zužitkoval další chytrou dorážkou Dolberg.

Více informací k zápasu

Dijon FCO - Toulouse FC 2:1

07.03.2020 20:00

Góly: 40. Hamza Mendyl, 53. Nayef Aguerd - 41. Quentin Boisgard

Černá série Toulouse bude pokračovat i po tomto víkendu. Téfécé nezvládlo souboj v Dijonu a po další porážce je jeho situace hodně kritická. Naopak slaví Dijon, pro něhož jde o důležité tři body, protože přesně ty aktuálně činí rozdíl mezi ním a osmnáctým místem.

Toulouse chtělo v Dijonu konečně prolomit nepříjemnou sérii bez výhry, která nebere konce. V prvním poločase bylo vyrovnaným soupeřem, ale pět minut před odchodem do šaten inkasovalo. Sammaritano dokázal v pokutovém území najít osamoceného Hamzu Mendyla a ten zblízka prostřelil Reyneta. Výsledek však domácí neudrželi a po pouhé minutě bylo vyrovnáno. Koulouris zpětnou přihrávku našel na hranici vápna Quentina Boisgarda, který povedenou ranou nedal Rúnarssonovi žádnou šanci.

Poločas tedy skončil plichtou 1:1 a s tím se především domácí nehodlali spokojit. V 52. minutě ale nepříjemně zakončoval kapitán TFC Gradel a může ho jen mrzet, že trefil střed branky a připraveného Rúnarssona. O to víc, že Dijon vzápětí neproměněnou příležitost potrestal. Závar před brankou ukončil střelou Nayef Aguerd a domácí po druhé v zápase vedli.

Toulouse mělo ještě dostatek času s výsledkem něco udělat a blízko vyrovnání skutečně bylo v 72. minutě, kdy hlavičkoval nepřesně Saïd. Šlo zároveň o poslední větší příležitost hostí, kteří tak ani v Dijonu nezlomili výsledkové prokletí.

Více informací k zápasu

Olympique Marseille - Amiens SC 2:2

06.03.2020 21:00

Góly: 45+1. Morgan Sanson, 57. Dimitri Payet - 83. Serhou Guirassy (pen.), 90+4. Saman Ghoddos

Marseille podcenila utkání se zachraňujícím se Amiens, nebo lépe řečeno jeho úplný závěr. Ačkoli ještě sedm minut před koncem normální hrací doby potvrzovala roli favorita a vedla nad svým sokem už o dvě branky, ten se nemínil vzdát a stačil ještě vyrovnat. Ze Stade Vélodrome si tak domů odvezl velmi cenný artikl v podobě finální remízy.

Před dvěma týdny Olympique nepotěšil své fanoušky kvůli domácímu neúspěchu s Nantes, kvůli němuž přišel o svou sérii čtrnácti ligových střetnutí bez porážky, a bezpochyby si před nimi chtěl svou reputaci napravit. Spíš je ale ještě víc naštval. Zbytečně totiž s outsiderem ztratil vyhraný zápas.

Les Licornes opětovně potvrdili, že proti francouzským velkoklubům zahrát rozhodně umějí. Není tomu tak dávno, co málem porazili například Monaco, s nímž ztratili všechny body až v posledních chvílích. Remizovali mimochodem na půdě Lyonu a plichtu uhráli taktéž s PSG. Aspoň částečně tak teď v Marseille zapomněli na minulé nepovedené klání s Métami.

OM v prvním poločase nepůsobil na hrací ploše nijak suverénním a dominantním dojmem, jak by se dalo předem očekávat. Hosté hráli v obraně velmi kompaktně a organizovaně a svého soupeře do šancí pouštěli jen sporadicky. Brankář Gurtner se musel vytasit se svým prvním zákrokem až ve 33. minutě, vyskakoval si na něj totiž domácí záložník Payet.

Hostující muž v rukavicích málem přežil do přestávky s čistým kontem. Jenže když přišlo na řadu nastavení, inkasoval. Strootman přihrál ze středu pole míč doleva na Sansona, ten s ním udělal pár kroků vpřed, narovnal si ho na levačku a umístil ho nekompromisně pod břevno. Gurtner si na jeho střelu sáhl, obdržené brance však svým počínáním nezabránil.

Ve 49. minutě mohl náskok Les Phocéens navýšit Payet, zase však svůj souboj s Gurtnerem prohrál. O osm minut později se už ale Payet přece dočkal zasloužené odměny. Přebral nahrávku od Sansona, zpoza šestnáctky vypálil, a protože jeho pokus tečoval nešťastně bránící Chedjou, odrazila se meruna za brankovou čáru. Gurtner mohl těžko reagovat.

Situace se pro Marseille začala hodně komplikovat v 83. minutě. Amavi podrazil ve vlastní šestnáctce pronikajícího Guirassyho, sudí Letexier nařídil pokutový kop, a ten sám faulovaný hravě proměnil. Pět minut po vypršení základní devadesátiminutovky se pak trefil taktéž jeho spoluhráč Ghoddos, který z blízkosti ve skluzu zužitkoval prudký pas od Calabresiho.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain27222375:2468
2.Olympique Marseille28168441:2956
3.Stade Rennes28155838:2450
4.Lille OSC28154935:2749
5.Stade Reims281011726:2141
6.OGC Nice28118941:3841
7.Olympique Lyon281171042:2740
8.Montpellier HSC281171035:3440
9.AS Monaco281171044:4440
10.Angers SCO281161128:3339
11.Racing Strasbourg271151132:3238
12.Girondins Bordeaux28910940:3437
13.FC Nantes281141328:3137
14.Stade Brestois288101034:3734
15.FC Metz288101027:3534
16.Dijon FCO28791227:3730
17.AS Saint-Étienne28861429:4530
18.Nîmes Olympique28761529:4427
19.Amiens SC284111331:5023
20.Toulouse FC28342122:5813
Zbývající zápasy
07.03. 17:30Racing Strasbourg - Paris Saint-Germain

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
Losinho

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Israha

Amavi návrat k loňské sezoně a darovaným penaltám pro soupeře. Jinak k zamyšlení pro AVB...k čemu je 6/6 s Lille, 6/6 s ASSE, 4/6 s Rennes, 4/6 s GB, atd., když na druhou stranu máme 1/6 s Nantes a 1/6 s Amiens (druhý nejhorší tým ligy!!!). Na tomhle je potřeba zapracovat a to extrémně. Výsledky se silnými soupeři jsou skvělé, ale ty trapasy se spodinou to devalvují.

Reagovat
Pharrell

Monako

Reagovat
DieryVonry

Teď je na řadě angažovat Jardima nebo Henryho?

Reagovat
stas87

Ako to ide Dolbergovi? Je len produktivny alebo prida aj dobru medzihru a vypomaha zalohe? Ja som ho po tej skvelej sezone chce do Bayernu ako nahradnika k Lewandowskimu.

Reagovat
Kily

Jovetić zkušeně připravil půdu pro odvolání za Martinse a debaty o tom, jestli zaslouží větší trest strčení do rozhodčího, nebo pokus o likvidaci protihráče, fakt jeden vypatlanec vedle druhého

Reagovat
Seydou Doumbia

V Monacu se hráči rozhodli, že se vyredkujou všichni .Tam má redku letos snad už deset hráčů...

Reagovat
Pharrell

Marseille

nesnáším je , ničitelé tiketů...

Reagovat
DieryVonry

Těžce, od zápasu v Nantes Payetově grupě nedám tu zodpovědnost zesrat ticket.

Reagovat
Langi

Lol tak jo...Lyon se po zlepsenem vykonu v minulych zapasech pro jistotu odstreli sam ...letos je stesti, ze oba pohary vyhraje zase PSG, takze si muzeme zkusene pohlidat postup do EL ze 6. mista

Reagovat
Seydou Doumbia

To mohlo skončit klidně 3,4:0, kdyby se do největších šancí nedostával tragéd Rémy ale Osimhen. Však Rémy tam několik x promáchl úplně míč to je strašný hráč. Ten by nehrál snad ani v Třinci...takhle beznadějného útočníka jsem dlouho neviděl teda

Reagovat
Pharrell

Njn

Bohužel Lille mi posrali tiket , být tam schopnější útočník vyhrají min.3:0/3:1.

Škoda měl jsem +2,5.

Reagovat
Israha

Vsadíš over na zápas dvou týmů, kde jeden z nich hrál 5x z posledních 6 mačů under, a druhý 6x z 9. Dva dny předtím vsadíš jedničku na Marseiile, i když z posledních 3 domácích zápasů měli 1-1-1 a ta výhra byla s posledním o jeden gól; Amiens jako jejich soupeři zase obrali o body PSG, Lyon a málem i Monaco. Tak sleduješ to vůbec, nebo to tam pereš bez rozmyslu?

Reagovat
roman_tycka

Reagovat
cetto

Hmmm Rennais se po letech nudy konečně zase zvedá. Jen je potřeba to nerozprodat, jako minule...Kdyby se jim ještě povedlo najít pořádného kanonýra, což je jejich dlouhodobej problém, tak by byli možná i před Marseille. Niang a Hunou se tak nějak společně starají o golovou produkci, ale ani jeden z nich nemá na to dát 20 golů za sezonu. Ikdyž Hunou dokazuje, že si tu pořádnou šanci zaslouží. Za skoro poloviční minutáž oproti Niangovi má v lize jen o gol mín.

Do áčka se pomalu derou další mladíci, kromě Camavingy - Gboho, Da Cunha nebo Rutter. Mají taky dva extrémně talentované golmany Damergyho s Bonetem. Do budoucna je bude určitě zajímavé sledovat.

Reagovat
Godwinson

Já čekal, že ty mrdky z Rennes klepnou a zabojujou o LM a ono tohle ...

Reagovat
cetto

Sám seš mrdka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele