28. kolo
08.03.2020 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Saint-Étienne remizovalo s Girodins Bordeaux 1:1

Saint-Étienne bere z domácího zápasu proti Bordeaux pouze bod a to je v jeho situaci pochopitelně málo. Les Verts se drží nad sestupovou propastí jen o tři body. Domácí v týdnu oslavili senzační postup do finále Coupe de France, ale v Ligue 1 se jim i nadále nedaří.

Oba celky vstoupily do utkání hodně aktivně a úvodní minuty přinesly svižné tempo. Bohužel většina akcí končila před oběma šestnáctkami a nastolené tempo začalo postupem času opadat, aniž by byla k vidění větší branková příležitost.

První gólovka přišla až v 57. minutě, kdy z hranice šestnáctky zakončoval Jean-Eudes Aholou, naneštěstí pro domácí jen do míst, kde se pohyboval Costil. O pár minut později zahrozilo i Bordeaux a rázem z toho byla vedoucí branka, po centru z levé strany balón propadl v šestnáctce a Josh Maja byl oním mužem, který ho dostal do branky.

Hosté se ale z vedoucího gólu dlouho neradovali, Denis Bouanga si zaběhl za obranu a hlavou po třech minutách vyrovnal. Nabuzení domácí mohli vzápětí otočit, nebýt skvělého zásahu Otávia na brankové čáře. Plány na tři body utrpěly vážné trhliny v 75. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Mahdi Camara. Bordeaux kratší přesilové hry nevyužilo a utkání skončilo konečnou remízou 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele