28. kolo
07.03.2020 20:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Krize Toulouse nekončí, prohrálo i v Dijonu

Černá série Toulouse bude pokračovat i po tomto víkendu. Téfécé nezvládlo souboj v Dijonu a po další porážce je jeho situace hodně kritická. Naopak slaví Dijon, pro něhož jde o důležité tři body, protože přesně ty aktuálně činí rozdíl mezi ním a osmnáctým místem.

Toulouse chtělo v Dijonu konečně prolomit nepříjemnou sérii bez výhry, která nebere konce. V prvním poločase bylo vyrovnaným soupeřem, ale pět minut před odchodem do šaten inkasovalo. Sammaritano dokázal v pokutovém území najít osamoceného Hamzu Mendyla a ten zblízka prostřelil Reyneta. Výsledek však domácí neudrželi a po pouhé minutě bylo vyrovnáno. Koulouris zpětnou přihrávku našel na hranici vápna Quentina Boisgarda, který povedenou ranou nedal Rúnarssonovi žádnou šanci.

Poločas tedy skončil plichtou 1:1 a s tím se především domácí nehodlali spokojit. V 52. minutě ale nepříjemně zakončoval kapitán TFC Gradel a může ho jen mrzet, že trefil střed branky a připraveného Rúnarssona. O to víc, že Dijon vzápětí neproměněnou příležitost potrestal. Závar před brankou ukončil střelou Nayef Aguerd a domácí po druhé v zápase vedli.

Toulouse mělo ještě dostatek času s výsledkem něco udělat a blízko vyrovnání skutečně bylo v 72. minutě, kdy hlavičkoval nepřesně Saïd. Šlo zároveň o poslední větší příležitost hostí, kteří tak ani v Dijonu nezlomili výsledkové prokletí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nepodělali se v posledních 11 kolech doma z řady silnějších soupeřu. Dvoječka by potěšila skáčka.

Reagovat
smazaný uživatel

To se mě líbí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele