LaLiga - souhrn 9. kola

19.10.2018, 22:56, aktualizováno 22.10.2018, 22:55
Komentáře a souhrny
Real Madrid nevyhrál ani čtvrtý ligový duel po sobě a po porážce s Levante má kouč Julen Lopetegui hodně nahnutou pozici. Tabulku LaLigy chvíli vedlo Deportivo Alavés, baskický klub do čela katapultovala výhra na půdě Celty Vigo. Na špici se ale vrátila večer Barcelona, díky vítězství 4:2 nad Sevillou. Jenže zároveň přišla o zraněného Messiho. Průběžně druhý je navíc další barcelonský celek Espanyol...

Real Sociedad - Girona FC 0:0

22.10.2018 21:00

Góly: -

Dohrávka kola španělské soutěže nejenže vítěze nepoznala, ale ani nepřinesla gól. Může za to především výborný výkon hostujícího brankáře, který zejména v prvním poločase vychytal střelce Realu Sociedad a v jednom případě mu i pomohla tyčka. Konečný výsledek 0:0 ale sluší oběma celkům.

Real Sociedad sehrál s Gironou vyrovnané utkání a remíza nejspíše sluší oběma celkům. Nebezpečnější byl ale zejména v prvním poločase domácí tým. Bautistovu dobrou ránu Bounou skokem vyrazil. Stejný brankář byl v akci i ve 22. minutě, kdy domácí rozjeli rychlý protiútok a střelu Rúbena Parda Bounou vyrazil na rohový kop.

Před koncem poločasu byl domácí tým znovu blízko vedení, po Bautistovi a Pardovi zkusil střelecké štěstí ze střední vzdálenosti i Sandro Ramírez a Bounou se musel opět natahovat. Na balón ale nedosáhl a Katalánce zachránila tyčka.

Nejlepším hráčem na hřišti byl bezesporu hostující brankář, který úřadoval i po změně stran. V 67. minutě vyrazil další pokus Ramíreze a zvládl i nebezpečnou dorážku Oyarzabala. Real Sociedad si s hostujícím brankářem nevěděl rady.

Girona v celém zápase neměla tolik velkých příležitostí, jako na jeho konci. V závěrečných minutách nejprve neprostřelil tělo bránícího hráče Stuani a krátce na to Lozano hlavičkoval jen těsně vedle. Gironu mohly zahozené šance mrzet, na druhou stranu remíza je v tomto utkání asi spravedlivější.

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Valladolid 0:1

21.10.2018 20:45

Góly: 35. Antoñito

Za jedno z nejpříjemnějších překvapení dosavadního průběhu nové sezony La Ligy platí Real Valladolid. Zatímco zbylí dva ligoví nováčci Vallecano s Huescou se krčí na samém dně tabulky, ten třetí do party, který přitom loni z druhé ligy proklouzl o patro výše až skrze play-off z původně páté příčky, se momentálně těší pohárovému umístění. V neděli se o kvalitách týmu kouče Gonzáleze přesvědčil favorizovaný Real Betis, který na domácí půdě utrpěl porážku 0:1.

Valladolid tak má po devíti kolech s šestnácti body navrch dokonce i před slavným Realem Madrid a na průběžné první Barcelonu ztrácí pouhé tři body. Betis se naopak touto prohrou propadl do spodní poloviny tabulky na jedenácté místo a zatím letos zůstává za očekáváním.

Klíčem dosavadního valladolidského úspěchu je neprostupná obrana. Šest inkasovaných branek je po Atléticu Madrid vůbec druhý nejnižší počet v celé lize, ovšem stejně tak se začíná rozjíždět i ofenziva. Po prvních čtyřech kolech ještě u Gonzálezova týmu svítila trapná nula, ovšem od té doby již Valladolid nastřádal devět branek a svými výkony roste zápas od zápasu. Přestože měl Betis po většinu utkání viditelnou převahu v držení míče, proti konsolidované obraně soupeře se takřka na nic nezmohl a Quique Setién má do dalších týdnů o čem přemýšlet. Zatímco loni Betis udivoval bláznivými přestřelkami, letos je s pěti góly na kontě tou vůbec nejhorší ofenzivou na španělské prvoligové úrovni.

Jediný gól večera padl po pětatřiceti odehraných minutách z rychlého brejku, který potáhl Toni Villa a jemným centrem našel na zadní tyči nabíhajícího Antoňita. Ten se s ničím nerozpakoval, jal se vystřelit hned z voleje a zaskočil tak brankáře Lópeze, jemuž míč propadl pod rukou. Domácí se následně zmohli pouze na dalekonosné pokusy, které buď lapil brankář Masip, anebo mířily mimo tři tyče. Největší šanci na vyrovnání mohl mít Betis po nešikovném zahrání rukou střídajícího Unala, ovšem rozhodčí včetně videoasistenta tento sporný moment ponechali bez povšimnutí, a tak utkání dopadlo výhrou Valladolidu 1:0.

Více informací k zápasu

SD Huesca - Espanyol Barcelona 0:2

21.10.2018 18:30

Góly: 41. Borja Iglesias, 64. Borja Iglesias

Premiéra pod novým koučem se nováčkovi z Huescy dvakrát nevydařila. První zápas kouči Franciscovi "zkazil" Borja Iglesias, jenž dvěma góly zařídil výhru Espanyolu 2:0 a přispěl tak dalším dílkem k výtečnému vstupu barcelonského klubu do nové sezony. La Liga je tak po devíti kolech kompletně ovládána z Katalánska, neboť za mistrovskou Barcelonou je Espanyol hned na druhém místě s odstupem pouhého jednoho bodu. Huesca naopak zůstává na samém dně tabulky.

Už od počátku bylo vidno, že je Borja Iglesias při chuti. Forvard hostí hned po pěti minutách hry otevřel skóre, ovšem v tu chvíli mu ještě zhatil radost zdvižený praporek čárového rozhodčího. Pak se na chvíli dostali ke slovu i domácí se střeleckými pokusy Gallara a Longa a vyrovnané utkání s množstvím nepřesností na obou stranách mířilo k poločasové remíze. Čtyři minuty před odchodem do kabin však Sergio García perfektně našel Dídaca Vilu, jehož následný centr s přehledem uklidil do prázdné branky Borja Iglesias.

Inkasovaný gól s domácím celkem viditelně otřásl, zatímco sebevědomí hosté mocně sahali po navýšení vedení. Trefu Víctora Sáncheze krátce po změně stran ještě kvůli dalšímu postavení mimo hru rozhodčí neuznali, ale ve čtyřiašedesáté minutě se Espanyol přece jen dočkal. Zisk míče ve středu pole vedl k bleskovému protiútoku Espanyolu, který skončil ideálním pasem Hernána na volného Iglesiase, jenž samostatný únik zakončil jemným přehozením vyběhnuvšího brankáře Jovanoviće.

Od té chvíle se již utkání jen dohrávalo, neboť domácí neměli vůli s dvoubrankovým mankem cokoli udělat a Espanyol jen bezpečně kontroloval nabytý náskok. Punc debaklu mohl dát v poslední minutě dlouhého desetiminutového nastavení Hermoso, ovšem z přímého kopu nakonec jen orazítkoval břevno.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Athletic Bilbao 1:1

21.10.2018 16:15

Góly: 16. Charles (pen.) - 21. Iñaki Williams

Z nové sezony La Ligy již uplynulo devět odehraných kol, ovšem Athletic se ještě stále na hřišti marně hledá. Naposledy klub z Bilbaa podal bídný výkon i v regionálním baskickém derby s Eibarem, který sice platí za fotbalového trpaslíka, a to obzvláště v porovnání se svým nedělním soupeřem, ovšem v tomto střetnutí byl takřka po celý zápas lepším týmem a výsledná remíza 1:1 ani zdaleka neodráží průběh samotného zápasu.

Série Athleticu bez vítězství se tak již protáhla na sedm ligových duelů a tým kouče Berizza nadále setrvává na samé hraně sestupu, konkrétně na sedmnáctém místě s totožným počtem osmi získaných bodů jako osmnáctý Leganés. Eibar před svým rivalem udržel tříbodový náskok a zůstává ve středu tabulky.

Již po deseti minutách hry se dostala do popředí zápasu letošní moderní novinka v podobě videorozhodčího. Hlavnímu sudímu Manzanovi totiž unikl souboj Enriche s Iňigem Martínezem a hra zprvu pokračovala dále, avšak netrvalo dlouho a španělský arbitr na pokyn asistenta u videa zastavil hru, celý incident si znovu prohlédl na obrazovce a posléze ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci se připravil Charles, chytře si počkal na pohyb brankáře Herrerína a pohodlně uklidil míč do opačného koutu brány.

Vedení Eibaru bylo v tu chvíli plně zasloužené, neboť v úvodních minutách zatlačili soupeře k vlastní šestnáctce a připsali si několik slibných střel i všemožných závarů, ovšem po dvaceti minutách Athletic zničehonic udeřil a srovnal. Jednoduchý nákop Herrerína prodloužil Aritz Aduriz a následně i Raúl García ideálně do běhu Iňakiho Williamse, jenž v samostatném úniku nezazmatkoval a přízemní ranou přesně k přední tyči nedal brankáři Riesgovi možnost zasáhnout.

Po změně stran bylo utkání obdobně jednostranné a hrálo se opět především na útočné polovině Eibaru. Iago Herrerín, jenž si odbyl debut v letošní sezoně, však podal výtečný výkon a lze očekávat, že Davida Simóna nyní jen tak zpět do branky nepustí. Ani jeden ze střeleckých pokusů Enriche, Orellany či Ramise si na gólmana Athleticu nepřišel, a tak se domácí museli smířit pouze s bodem za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Getafe CF 1:2

21.10.2018 12:00

Góly: 74. Raúl de Tomás - 63. Dimitri Foulquier, 67. Sergio Akieme (vl.)

Vallecano nadále zůstává ve spodních patrech tabulky. Porážku mu tentokrát přichystalo na jeho vlastním stadionu Getafe, které díky tomu poskočilo na devátou pozici. Všechny branky padly až po změně stran.

Domácí se trápí a jejich příznivci doufali, že proti Getafe by se mohl tým chytit. Jenomže už první minuty ukázaly, že to nebude jen tak. Arambarrimu nescházelo mnoho, aby se po průnikové přihrávce zapsal mezi střelce. Getafe zazdilo první tutovku a nadále bylo o něco lepším týmem. Po čtvrthodině hry se připomněli také domácí. Po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval Amat. Vallecano postupem času začalo přebírat otěže a před koncem poločasu mělo na kopačce vedoucí gól. Imbula se odhodlal ke střele a ke gólové radosti chybělo opravdu málo.

Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu a i po přestávce se vyskytly šance na obou stranách. Nejprve Embarba orazítkoval tyčku a po něm Advíncula přehodil včetně brankáře i samotnou branku.

Nerozhodný stav nakonec vydržel do 63. minutě, kdy se poprvé prosadili hostující fotbalisté. Antuňes poslal do vápna milimetrově přesný pas a hlavičkující Dimitri Foulqueir nedal Garcíovi příležitost zasáhnout. Velkou radost hostujícího celku o čtyři minuty ještě umocnil druhou brankou domácí Sergio Akiemé, který si po přihrávce zleva vstřelil vlastence. Hosté tak během chvilky odskočili domácím na rozdíl dvou branek.

Vallecano se ale zanedlouho dostalo znovu do hry. V 74. minutě přilétl do vápna Getafe centr a Raúl De Tomás z voleje a od země snížil. Domácí měli čtvrthodinu na to, aby vyrovnali. Getafe ale předvedlo takticky dobrý výkon, hru v závěru rozkouskovalo a výsledek už udrželo. V nastaveni ještě uviděl druhou žlutou kartu Trejo.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Sevilla FC 4:2

20.10.2018 20:45

Góly: 2. Philippe Coutinho, 12. Lionel Messi, 63. Luis Suárez (pen.), 88. Ivan Rakitić - 79. Pablo Sarabia, 90+1. Luis Muriel

LaLiga má opět nového lídra a je jím po vítězství v přímém souboji FC Barcelona. Katalánci dali zapomenout na předchozí nepovedené zápasy a Sevillu přetlačili čtyřmi brankami. Radost z divokého vítězství poněkud kazí zranění největší hvězdy Lionela Messiho, který musel opustit trávník Camp Nou už po čtvrthodině.

Co nejhoršího se vám může na Camp Nou stát? Když rychle inkasujete. Tomáš Vaclík to pocítil hned po dvou minutách hry, když se nádherně trefil do šibenice Brazilec Coutinho. Sevilla sice mohla okamžitě odpovědět, jenomže střela Arany skončila na tyči. Každopádně rychlá branka Barceloně pomohla a po čtvrthodině hry už domácí vedli 2:0. Lionel Messi si navedl balón do středu a přesnou střelou k tyči nedal Vaclíkovi opět žádnou šanci.

Snový začátek pro Barcelony se ale vzápětí změnil v noční můru. V 16. minutě Lionel Messi nešťastně upadl na ruku a po chvilce ošetřování došel lékařský tým k názoru, že nemá cenu pokračovat. Argentinská star přenechala místo Dembélému a Sevilla po Messiho odchodu vycítila šanci na zvrat. Barcelona bez své největší hvězdy skutečně polevila, nicméně Sevilla toho prozatím nebyla schopná využít a do šaten odcházela jako méně spokojený z obou celků.

Sevilla po změně stran zvýšila aktivitu a ter Stegen musel několikrát zasahovat. V 62. minutě ale přišel zákrok Vaclíka na unikajícího Suáreze a Barcelona měla k dispozici pokutový kop. Při absenci Lionela Messiho se zodpovědnosti chopil sám postižený Luis Suárez a penaltu proměnil. Katalánci měli i další šanci zápas definitivně rozhodnout, jenže se tak nestalo a Sevilla ještě dokázala vykřesat jiskřičku naděje. Pablo Sarabía se opřel do balónu a i s pomocí teče překonal ter Stegena. Los Rojiblancos v tu chvíli ztráceli ještě dva góly.

Hosté na nic nečekali a otevřeli hru, což se na Camp Nou proti Barceloně většinou rovná sebevraždě. A taky že jo. Po přesném voleji Rakitiče se Vaclík natahoval marně a Barca znovu vedla o tři branky. Poslední slovo zápasu však měla Sevilla. Luis Muriel už v nastavení obstřelil německého brankáře ve službách Barcelony ter Stegena a stanovil konečný výsledek.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Atlético Madrid 1:1

20.10.2018 18:30

Góly: 65. Mario Gaspar - 51. Filipe Luís

Villarreal sice letos prožívá nevydařený vstup do sezony, ovšem na Atlético Madrid se Žlutá ponorka umí dlouhodobě vytáhnout a nejinak tomu bylo i tentokrát. Hosté nakonec mohou být ještě rádi, že utkání na Estadio de la Cerámica dovedli k remíze 1:1, a to přesto, že po trefě Filipeho Luise vedli. Krátce nato však srovnal stav Mario Gaspar a ve zbytku utkání domácí mocně sahali po obratu, jenže mizerné zakončení v kombinaci s jako vždy mistrným Janem Oblakem bylo proti.

Domácí tak stále čekají na první ligové vítězství před vlastními fanoušky a tlak na osobu kouče Javiho Callejy narůstá s každou další bodovou ztrátou. S pouhými devíti body po devíti kolech zůstává Villarreal dolní polovině tabulky na čtrnáctém místě, zatímco Atlético pohrdlo šancí posunout se alespoň provizorně do čela La Ligy.

Přestože se dalo tým Diega Simeoneho považovat za papírového favorita utkání, Villarreal neprohrál ani jednou již v šesti předešlých vzájemných duelech s madridským klubem a mohl tak navzdory matným výsledkům nastoupit do hry sebevědomě. V první půli však žádné větší brankové příležitosti nepřicházely ani na jedné straně. Domácí si vytvořili pouze několik závarů po standardních situacích, zatímco Atlético zahrozilo jen hlavičkou Saúla Ňígueze, která sice nepostrádala razanci, avšak přišla až z příliš velké dálky na to, aby brankáře Asenja zaskočila.

To po změně stran již bylo před oběma brankami rušněji. Hned v jednapadesáté minutě udeřili jako první hosté, když Griezmannův přímý kop tečoval Funes Mori nešťastně do břevna vlastní branky, a než se padající Asenjo i bránící hráči stihli vzpamatovat, Filipe Luis odražený míč dopravil hlavou do prázdné branky.

Vedení hostujícího týmu však vydrželo sotva čtvrthodinu. Střídající Carlos Bacca měl na hru okamžitý vliv, neboť právě po jeho centru padl vyrovnávací gól, byť míč v šestnáctce Atlética ještě několikrát ve skrumáži těl změnil majitele, než se dostal k Mariu Gasparovi, který technickou přízemní ranou "šajtlí" procpal míč za brankovou čáru.

Domácí byli po vyrovnání na koni a aktivní Bacca se záhy mohl stát skutečným hrdinou večera. Hned dvakrát se kolumbijský útočník ocitl sám v souboji jeden na jednoho proti Janu Oblakovi, jenže v obou případech z kritické situace vzešel vítězně slovinský brankář Atlética, jenž se vždy dokázal Baccovi zavčasu vrhnout pod nohy a udržet remízový stav 1:1 až do konce.

Více informací k zápasu

Valencia CF - CD Leganés 1:1

20.10.2018 16:15

Góly: 85. José Luis Gayá - 63. Gerard Gumbau (pen.)

Remízový král z Valencie si připisuje další zářez na pažbě. Přestože Los Che v domácím zápase s Leganésem byli lepším týmem a měli po drtivou většinu zápasu navrch, nečekaná penalta na radu videorozhodčího je málem stála všechny body. Až pět minut před koncem srovnal na konečných 1:1 José Gayá a tým kouče Marcelina si tak připisuje již sedmou remízu z devíti odehraných kol La Ligy.

První střelecký pokus odpoledne si sice připsali hosté zásluhou Nabila El Zhara, ovšem brankář Neto s nedůraznou střelou neměl žádné potíže a jinak se hra odehrávala především na útočné polovině Valencie. Pořádně rušno bylo v pokutovém území Leganésu po osmnácti minutách, když se Dani Parejo ocitl na pravé straně osamocen a jeho střílený centr odvrátil Jonathan Silva s notnou dávkou štěstí nad vlastní bránu, div že si nevstřelil vlastní gól. Obrovskou šanci pár minut nato zahodil Kevin Gameiro, ovšem zdvižený praporek čárového rozhodčího značil, že brilantní zákrok brankáře Cuéllara v dané situaci ani nebyl nutný.

Klíčový moment utkání přišel po hodině hry. Zdánlivě nevinný souboj Óscara Rodrígueze s Ezequielem Garayem zůstal hlavním sudím nepovšimnut, jenže na radu videoasistenta, jemuž Garayovo nešikovné nakopnutí soupeře neuniklo, se Leganés zničehonic dostal k výhodě pokutového kopu, který Gérard Gumbau bezpečně proměnil ranou do opačného koutu brány, než kam se vrhl brankář Neto.

S Valencií to v tu chvíli vypadalo všelijak, ovšem Netopýři sympaticky nesložili zbraně a v závěrečných minutách podrobili Leganés tlaku, až hostující obrana přece jen povolila. Klíčem k úspěchu byl průnik Daniho Pareja středem hřiště, jímž na sebe navázal pozornost všech bránících hráčů a uvolnil tak místo na levé straně, kde se v slibné střelecké příležitosti ocitl José Gayá. Ránu krajního beka by dost možná Ivan Cuéllar zvládl lapit, jenže se smolnou tečí bránícího hráče míč výrazně změnil trajektorii a doplachtil k radosti domácího publika přesně k tyči. Přesto je bod za remízu 1:1 pro valencijské málo a na Mestalle tak stále čekají na první letošní vítězství.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Levante UD 1:2

20.10.2018 13:00

Góly: 72. Marcelo - 6. José Luis Morales, 13. Roger (pen.)

Krize Realu se prohlubuje. Bílý balet doma nezvládl další utkání a Levante dokonce podlehl 1:2. Navíc stanovil nový smutný klubový rekord v počtu minut bez vstřeleného gólu. Valencjiský celek Santiago Bernabéu dokonale zaskočil a dvoubrankový náskok už do konce utkání nepustil.

Real vstoupil do utkání tím nejhorším způsobem. Už po sedmi minutách totiž dovolil Postigovi dlouhý pas za obranu, kam si naběhl José Luis Morales, ten se následně zbavil Courtoise a střelou do prázdné zakončit. A šokované Santiago Bernabéu se nadále nestačilo divit. Za další pět minut zahrál ve vlastním vápně rukou stoper Varane a sudí odpískal ve prospěch hostů pokutový kop. Roger Martí nepohrdl a zvýšil už na 2:0.

Pro Julena Lopeteguiho to byl zlý sen. Opařený Real sice rychle odpověděl, ale jen brankou z ofsajdu, která nebyla uznána. O chvíli později pak po rohovém kopu skvěle vychytal hlavičkujícího Ramose Olazábal. Domácí sice zvýšili aktivitu, ale v koncovce neměli štěstí. Po ráně Mariana dokonce zazvonila branková konstrukce a těsně před koncem prvního poločasu skvěle zasáhl Olazábal proti střele Lucase Vázqueze z poměrně velké blízkosti.

Trenér Realu musel o přestávce reagovat střídáním a na plac poslal Garetha Bala, který začal zápas jen na lavičce náhradníků. Welšská hvězda pomohla ještě zvýšit obrátky ale Madrid ne a ne vyrovnat. Po střele Modriće to v ochozech jen zahučelo. V 66.minutě vypálil z volného přímého kopu Bale a Olazábal předvedl další výtečný zákrok.

Aktivita domácích pak byla po zásluze odměněna kontaktní brankou.V 72. minutě si navedl balón ke středu Marcelo a tvrdou ranou zadělal na pořádné drama. A hned o pět minut později mohlo být dokonce vyrovnáno, ale Benzemově střele se postavila do cesty tyčka! Real v závěru svého soupeře mačkal a ten už na jakýkoliv pokus o ofenzívu zcela rezignoval. V nastavení pak Levante přežilo další tutovky Realu a na Santiago Bernabéu senzačně vyhrálo. Je to dobrá zpráva pro Viktorii Plzeň či nikoliv?

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Deportivo Alavés 0:1

19.10.2018 21:00

Góly: 58. Tomás Pina

Celta prodlužuje svoje trápení a také páteční předehrávku 9. kola LaLigy nezvládla. Ačkoli byli domácí hráči prakticky po celý zápas lepším týmem, ze tří bodů se možná trochu překvapivě raduje Deportivo Alavés.

Celta se i letos hodně trápí a stále se jí nedaří najít optimální formu. Toho dnes chtělo využít Deportivo Alavés. Od prvních chvil ale bylo vidět, že kralovat na hrací ploše bude jednoznačně Celta. Byla lepší na míči i bez něj, dobře napadala a balon svému soupeři zase tak často nepůjčovala. Dennis Eckert se spolu s Iagem Aspasem stávali nejčastějšími adresáty dlouhých míčů.

Brais Méndez našel po čtvrthodince hry krásným pasem z volného přímého kopu hlavu Cabrala, jenže zkušený obránce mířil mimo. Slovenský záložník Lobotka se o chvíli později dostal s míčem do volného prostoru a následně předal míč kapitánovi Mallovi, jehož rána z hranice šestnáctky byla zablokována. Pak se do větší šance protlačili hosté.

Jony si naběhl k vápnu a počkal na reakci spoluhráče Garcii. Ten ve vápně střílený pas sice dostal, jenže z voleje mířil mimo! Iago Aspas byl dnes poměrně nevýrazný a když se nedaří Aspasovi, nedaří se ani celému týmu. To dnes platilo obzvlášť. Aspasův pokus z 36. minuty mířil mna Boufala, jenže ten obstřelem kromě brankáře minul i bránu soupeře.

První půle se chýlila ke konci a nic zajímavého jsme v ní už neviděli. Boufalův pokus mířil vedle tyče, stejně tak po změně stran nepřesně pálil García. Do rychlé akce domácí Celty se zapojil veterán Hugo Mallo, ale ani on neměl správně seřízená mířidla. Deset minut po změně stran se do šance dostal Iago Aspas, který namířil volný přímý kop jen do míst, kam brankář Pacheco doskočil včas.

A o pouhé tři minuty později nastal ve Vigu šok! Do pokutového území přilétl centrovaný míč, na který si naskakoval Laguardia. Ten využil zaváhání protihráče a šťastně našel Tomáse Pinu. Ten už měl snadnou práci a Deportivo vedlo! O chvíli později musel do práce brankář Celty Álvarez a po ráně Ibaie mu pomohlo břevno! A když brankář Pacheco vychytal Méndeze, bylo o výsledku jasno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona953123:1118
2.Espanyol Barcelona952213:717
3.Deportivo Alavés952212:817
4.Sevilla FC951320:1216
5.Atlético Madrid944110:516
6.Real Valladolid94328:615
7.Real Madrid942313:914
8.Levante UD941414:1513
9.Real Sociedad933312:1112
10.Getafe CF93338:812
11.Real Betis93335:712
12.SD Eibar932410:1311
13.Celta Vigo924313:1310
14.Valencia CF91717:810
15.Girona FC924310:1310
16.Villarreal CF92347:89
17.Athletic Bilbao815210:148
18.CD Leganés92258:138
19.Rayo Vallecano81258:175
20.SD Huesca91267:205

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (380)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele