9. kolo
22.10.2018 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad - Girona FC 0:0

Dohrávka kola španělské soutěže nejenže vítěze nepoznala, ale ani nepřinesla gól. Může za to především výborný výkon hostujícího brankáře, který zejména v prvním poločase vychytal střelce Realu Sociedad a v jednom případě mu i pomohla tyčka. Konečný výsledek 0:0 ale sluší oběma celkům.

Real Sociedad sehrál s Gironou vyrovnané utkání a remíza nejspíše sluší oběma celkům. Nebezpečnější byl ale zejména v prvním poločase domácí tým. Bautistovu dobrou ránu Bounou skokem vyrazil. Stejný brankář byl v akci i ve 22. minutě, kdy domácí rozjeli rychlý protiútok a střelu Rúbena Parda Bounou vyrazil na rohový kop.

Před koncem poločasu byl domácí tým znovu blízko vedení, po Bautistovi a Pardovi zkusil střelecké štěstí ze střední vzdálenosti i Sandro Ramírez a Bounou se musel opět natahovat. Na balón ale nedosáhl a Katalánce zachránila tyčka.

Nejlepším hráčem na hřišti byl bezesporu hostující brankář, který úřadoval i po změně stran. V 67. minutě vyrazil další pokus Ramíreze a zvládl i nebezpečnou dorážku Oyarzabala. Real Sociedad si s hostujícím brankářem nevěděl rady.

Girona v celém zápase neměla tolik velkých příležitostí, jako na jeho konci. V závěrečných minutách nejprve neprostřelil tělo bránícího hráče Stuani a krátce na to Lozano hlavičkoval jen těsně vedle. Gironu mohly zahozené šance mrzet, na druhou stranu remíza je v tomto utkání asi spravedlivější.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele