9. kolo
20.10.2018 13:00 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

Real Madrid - Levante UD 1:2

Krize Realu se prohlubuje. Bílý balet doma nezvládl další utkání a Levante dokonce podlehl 1:2. Navíc stanovil nový smutný klubový rekord v počtu minut bez vstřeleného gólu. Valencjiský celek Santiago Bernabéu dokonale zaskočil a dvoubrankový náskok už do konce utkání nepustil.

Real vstoupil do utkání tím nejhorším způsobem. Už po sedmi minutách totiž dovolil Postigovi dlouhý pas za obranu, kam si naběhl José Luis Morales, ten se následně zbavil Courtoise a střelou do prázdné zakončit. A šokované Santiago Bernabéu se nadále nestačilo divit. Za další pět minut zahrál ve vlastním vápně rukou stoper Varane a sudí odpískal ve prospěch hostů pokutový kop. Roger Martí nepohrdl a zvýšil už na 2:0.

Pro Julena Lopeteguiho to byl zlý sen. Opařený Real sice rychle odpověděl, ale jen brankou z ofsajdu, která nebyla uznána. O chvíli později pak po rohovém kopu skvěle vychytal hlavičkujícího Ramose Olazábal. Domácí sice zvýšili aktivitu, ale v koncovce neměli štěstí. Po ráně Mariana dokonce zazvonila branková konstrukce a těsně před koncem prvního poločasu skvěle zasáhl Olazábal proti střele Lucase Vázqueze z poměrně velké blízkosti.

Trenér Realu musel o přestávce reagovat střídáním a na plac poslal Garetha Bala, který začal zápas jen na lavičce náhradníků. Welšská hvězda pomohla ještě zvýšit obrátky ale Madrid ne a ne vyrovnat. Po střele Modriće to v ochozech jen zahučelo. V 66.minutě vypálil z volného přímého kopu Bale a Olazábal předvedl další výtečný zákrok.

Aktivita domácích pak byla po zásluze odměněna kontaktní brankou.V 72. minutě si navedl balón ke středu Marcelo a tvrdou ranou zadělal na pořádné drama. A hned o pět minut později mohlo být dokonce vyrovnáno, ale Benzemově střele se postavila do cesty tyčka! Real v závěru svého soupeře mačkal a ten už na jakýkoliv pokus o ofenzívu zcela rezignoval. V nastavení pak Levante přežilo další tutovky Realu a na Santiago Bernabéu senzačně vyhrálo. Je to dobrá zpráva pro Viktorii Plzeň či nikoliv?

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
valloire

1-0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sooo Valloiriku ? :DDDDDD

Reagovat
boryland

1:1.............

Reagovat
smazaný uživatel

Takuto zostavu ci postavil na zaviatku ten ...

Ako vazquez a ten diaz ,dufam ze potiahne cim najdlhsie v reale(nie som fanda barcelony)

Reagovat
smazaný uživatel

Real

Reagovat
Robík

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Příjemně se kouká na tabulku, když je Real mimo pohárovou soutěz. Přeju mu aby tam kde je nebo i níže vydržel celou sezónu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele