9. kolo
21.10.2018 12:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Rayo Vallecano - Getafe CF 1:2

Vallecano nadále zůstává ve spodních patrech tabulky. Porážku mu tentokrát přichystalo na jeho vlastním stadionu Getafe, které díky tomu poskočilo na devátou pozici. Všechny branky padly až po změně stran.

Domácí se trápí a jejich příznivci doufali, že proti Getafe by se mohl tým chytit. Jenomže už první minuty ukázaly, že to nebude jen tak. Arambarrimu nescházelo mnoho, aby se po průnikové přihrávce zapsal mezi střelce. Getafe zazdilo první tutovku a nadále bylo o něco lepším týmem. Po čtvrthodině hry se připomněli také domácí. Po rohovém kopu nebezpečně hlavičkoval Amat. Vallecano postupem času začalo přebírat otěže a před koncem poločasu mělo na kopačce vedoucí gól. Imbula se odhodlal ke střele a ke gólové radosti chybělo opravdu málo.

Do šaten se tedy šlo za nerozhodného stavu a i po přestávce se vyskytly šance na obou stranách. Nejprve Embarba orazítkoval tyčku a po něm Advíncula přehodil včetně brankáře i samotnou branku.

Nerozhodný stav nakonec vydržel do 63. minutě, kdy se poprvé prosadili hostující fotbalisté. Antuňes poslal do vápna milimetrově přesný pas a hlavičkující Dimitri Foulqueir nedal Garcíovi příležitost zasáhnout. Velkou radost hostujícího celku o čtyři minuty ještě umocnil druhou brankou domácí Sergio Akiemé, který si po přihrávce zleva vstřelil vlastence. Hosté tak během chvilky odskočili domácím na rozdíl dvou branek.

Vallecano se ale zanedlouho dostalo znovu do hry. V 74. minutě přilétl do vápna Getafe centr a Raúl De Tomás z voleje a od země snížil. Domácí měli čtvrthodinu na to, aby vyrovnali. Getafe ale předvedlo takticky dobrý výkon, hru v závěru rozkouskovalo a výsledek už udrželo. V nastaveni ještě uviděl druhou žlutou kartu Trejo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele