LaLiga - souhrn 4. kola: Real Madrid zůstává neporažen

11.09.2021, 20:32, aktualizováno 14.09.2021, 00:01
Komentáře a souhrny
Karim Benzema (© AFP)
Real Madrid rozstřílel Celtu Vigo a s deseti body se posunul na první místo. Další výhru zaznamenaly Valencia a Real Sociedad. V deváté minutě nastavění rozhodlo Atlético Madrid o svém vítězství na půdě Espanyolu. Athletic porazil Mallorcu. Levante sahalo po výhře nad Rayem, nakonec se ale musí spokojit jenom s bodem. Nováčka spasil Guardiola, ten se trefil ve třetí minutě nastavení. V pondělí Getafe padlo doma s Elche a Granada nestačila na Betis.

Granada CF - Real Betis 1:2

13.09.2021 22:00

Góly: 66. Luis Javier Suárez - 45+2. Rodri, 89. Sergio Canales

Pondělní dohrávku mezi Granadou a Betisem zvládli lépe hosté. Betis byl po celé utkání lepším týmem, ale rozhodující branky se dočkal až minutu před koncem, když proměnil parádní sólo Sergio Canales.

Hosté mohli udeřit už po pěti minutách, když obdržel do rozhozené obrany přihrávku Fékir a sám před Maximianem neuspěl. Brankář Granady dobře vyběhl a Fékirovu střelu zablokoval. O pár minut později si ale Maximiano vybral slabší chvíli a po jeho chybě z úhlu netrefil odkrytou branku Cristian Tello. Betis hrál dobře, přesto musel Pellegrini řešit jednu nepříjemnost a po dvanácti minutách stáhl ze hřiště zraněného obránce Bartru.

Po půlhodině hry měl Betis už třetí velkou šanci a v ní Fékir opět neuspěl. Granadu tentokrát zachránila tyčka. Domácí se horko těžko bránili, po následném rohovém kopu a teči Carvalha vytáhl pohotový zákrok Maximiano. Granada si vytvořila jedinou vážnější šanci před koncem poločasu, ale balón po centru Monchua a zásahu špičkou kopačky Montora přeletěl branku. Užuž to vypadalo, že se půjde do šaten za bezbrankového stavu, když v tom ve druhé minutě nastavení zařídil vedení Verdiblancos Rodri. Betis šel do rychlého kontru, načež si Rodri navedl balón ke střele a levačkou nedal Maximianovi šanci.

Hosté vedli zcela zaslouženě. V prvním poločase měli více ze hry a Granadu s výjimkou jediného momentu do ničeho nepustili. I začátek druhého poločasu patřil Betisu, nicméně v 66. minutě se měnil výsledek ve prospěch Granady. Nový muž na hřišti Rochina našel přihrávkou Luise Javiera Suáreze a ten povedenou ranou k přední tyči srovnal na 1:1.

Betis cítil, že remíza je pro něho málo a má na to, aby získal tři body. Sedm minut před koncem zkusil střelecké štěstí Joaquín, ale Maximiano si pro balón v pohodě došel. V 89. minutě se rozhodl pro individuální akci Sergio Canales, dostal se z obležení tří hráčů a vyrazil směr pokutové území, kde přesně zakončil. Jeho povedené sólo znamenalo premiérové vítězství Betisu v nové sezoně.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Elche CF 0:1

13.09.2021 20:00

Góly: 69. Lucas

Getafe doma padlo, po dalším bezkrevném výkonu ztratilo všechny body a přenechalo je Elche. Hosté sice nepředvedli kdovíjak povedený výkon, ale jediná branka střídajícího Péreze jim k bodům stačila.

Jedna ze dvou pondělních dohrávek nabídla duel trápících se celků Elche a Getafe. A minimálně první poločas naprosto odpovídal jejich dosavadnímu počínání. Tedy minimum šancí, žádná branka. Českého fanouška muselo potěšit, že Jakub Jankto nastoupil v základu celku z předměstí Madridu. A první šanci svého týmu vymyslel právě on. Jenže jeho nahrávku na poslední chvíli vystihla hostující obrana.

O pár chvil později zahrozilo taky Elche. Lucas Boyé vybojoval ve vzdušném souboji míč pro svého spoluhráče Benedetta, jenže ten svou ranou těsně minul vzdálenější tyč. Tempo hry bylo hodně nízké a pomalé, větší šanci si nedokázal vytvořit ani jeden tým. S bezbrankovým výsledkem se pokusil něco udělat Jaime Mata, jenže pár minut před koncem první půle hlavičkoval v dobré vzdálenosti nad!

Druhá půle začala vlastně stejně, v podobně chabém tempu. Getafe si ale nedalo pozor a dvacet minut před koncem inkasovalo! Střídající Lucas Pérez strávil na hřišti sotva deset minut, když si dokázal po přihrávce do vápna pohlídat ofsajdovou linii a tváří v tvář brankáři Soriovi se nemýlil! Mojica ještě v samém závěru trefil tyč, ale Elche to moc vadit nemuselo.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Celta Vigo 5:2

12.09.2021 21:00

Góly: 24. Karim Benzema, 47. Karim Benzema, 54. Vinícius Júnior, 72. Eduardo Camavinga, 87. Karim Benzema (pen.) - 4. Santi Mina, 31. Franco Emanuel Cervi

Real Madrid ve druhé půli otočil utkání s Celtou Vigo a nenechal jí ani bod. Naopak ji domů odeslal s pěti inkasovanými góly, z nichž většinu měl na svědomí bomber Karim Benzema. Francouzský střelec završil hattrick a poprvé se prosadil taky mladík Camavinga.

Real Madrid měl za sebou tři duely a získal z nich sedm bodů, čili pro trenéra Carla Ancelottiho to byl úspěch. Celta tak spokojená se startem do nového ročníku rozhodně být nemohla. Veškeré papírové předpoklady ale hned hodila za hlavu a už po pěti minutách nad jasným favoritem utkání vedla! Až tragikomický výkon obrany potrestal razantní Santiago Mina, který převzal míč a napálil ho na vzdálenější tyč - 1:0 pro Celtu.

Madridský Real není zvyklý prohrávat, ale prakticky hned se mu povedlo srovnat krok. V osmé minutě poslal Luka Modrić přesný centr ze standardní situace a jeho nabídku tečoval Vinícius. Brankář Dituro byl ale na místě a jeho pokus vyškrábl. Tou dobou už Real svému sokovi míč prakticky nepůjčoval a byl trvale usazen na jeho půlce.

Vzrůstající tlak se "Bílému baletu" povedlo proměnit ve srovnání ve 24. minutě. A postaral se o to jeho nejlepší kanonýr, spolehlivý Francouz Karim Benzema. Fede Valverde si naběhl na řádně přetažený centr, sklepl jej pod sebe a dobíhající Benzema si i přes hodně ztíženou situaci věděl rady. Na jeho akrobatické zakončení neměl brankář Matías Dituro nárok a kapituloval.

Jenže Real se z nerozhodného stavu neradoval tak dlouho, jak by asi chtěl. Hostující celek pro něj měl nachystáno ještě jedno nepříjemné překvapení. Ve 32. minutě totiž obrana Realu pořádala nečekaný den otevřených dveří, do nichž se razantně rozeběhl Franco Cervi. Ve vápně totiž dostal přihrávku z křídla a první ranou sice gól nedal, ale pohotově dorazil míč do sítě po odražení od tyče - 2:1.

Druhý poločas byl ale z pohledu královského klubu o něčem naprosto jiném. Pouhé dvě minuty po změně stran se do šance probil Karim Benzema, který dostal míč od mladíčka Miguela Gutiérreze. Argentinský brankář Matías Dituro se jen bezmocně ohlédl, jak míč padá k tyči - 2:2.

A o pár minut později bylo ještě veseleji. Brazilec Vinícius Júnior si totiž naběhl na krásný pas za obranu a z úhlu technickým obstřelem překonal hostujícího brankáře!

Ten začal bezpochyby tušit náročný večer a měl pravdu. Aspasovu ránu brankář Courtois vyrazil a sledoval, jak se naopak prosazuje jeho spoluhráč. Luka Modrič prošel do velkého vápna, ale jeho pokus vnějším nártem brankář ještě vyrazil. K odraženému míči se dostal mladý záložník Eduardo Camavinga, který už míč doklepl do sítě a slavil svůj první zásah v novém dresu!

Celta se sice nevzdala a minimálně postup Nolita určitě mohl skončit další trefou utkání, ale brankář Courtois prostě svou bránu uzavřel. Přesto jsme se dočkali ještě jedné trefy. Opět u toho byl šikula Vinícius Júnior, který vběhl do vápna a byl v něm jasně faulován. Sudí José Sánchez neměl na výběr a pískal pokutový kop. K němu se postavil opět šutér Karim Benzema a s penaltou neměl sebemenší problém - hattrick pro Benzemu a tři body pro Real.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Real Sociedad 0:2

12.09.2021 18:30

Góly: 71. Mikel Oyarzabal, 84. Mikel Oyarzabal (pen.)

Už třetí vítězství v řadě si připisuje Real Sociedad. Baskický celek na stadionu Ramona Carranzy dvakrát udeřil a protože se domácí neprosadili, získal tři body. V závěru zápasu ještě domácí přišli o vyloučeného Calu, ale to už nemělo na konečný výsledek žádný vliv. Hosté se v tabulce posunuli už na třetí místo, se ztrátou jednoho bodu na čelo.

Real Sociedad zvítězil před reprezentační přestávkou dvakrát 1:0 a i proti Cádizu dokázal udržet čisté konto. Měl přitom i velké štěstí, protože největší příležitost prvního poločasu poslali domácí do břevna. La Real byl jinak aktivnější, ale nedařilo se mu ve finální fázi. Obecně se hrálo tvrdě, ani jedna strana si vzájemně nic nedarovala.

Nejdůležitější okamžiky přinesl až druhý poločas. V 64. minutě selhal v obrovské šanci Alexander Isak, když ani nadvakrát nedokázal dostat balón za Ledesmova záda. Co se nepodařilo Isakovi, se povedlo až Mikelu Oyarzabalovi. Dvacet minut před koncem se hostující kapitán dostal k hlavičce a tady už byl Ledesma krátký.

Bylo to ale jen o gól a domácí ještě měli čas na případnou odpověď, nicméně vše zkomplikovalo vyloučení Caly. Ten uviděl sedm minut před koncem druhou žlutou kartu a svým vyloučením zasadil "Kanárkům" těžký úder. Definitivní tečku za zápasem pak udělal opět Mikel Oyarzabal, který proměnil nařízenou penaltu za předchozí Calův prohřešek.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Valencia CF 1:4

12.09.2021 16:15

Góly: 8. Moncayola - 26. Maxi Gómez, 50. Aridane Hernández (vl.), 55. Gonçalo Guedes, 73. Omar Alderete

Valencia na stadionu El Sadar velmi rychle prohrávala po brance Moncayoly, jenže ve druhé půli rozjeli "Netopýři" naprosto parádní kolotoč. Na konci zápasu si brankář Herrera připsal hned čtyři inkasované branky. Valencii k vítězství pomohl jednak neuznaný gól Osasuny a také vlastní branka domácího Aridaneho Hernándeze.

Už úvod utkání naznačil, že dneska to bude hodně dramatický mač. V páté minutě Guillamón fauloval ve vápně Rubéna Garcíu a sudí hned pískal penaltu. Jenže hlavní rozhodčí Ricardo De Burgos Bengoetxea po shlédnutí videa musel uznat, že Guillamón zasáhl nejprve míč a penaltu odvolal. Fanoušci Valencie si ale nemohli oddechnout na moc dlouho. Po pouhé minutě totiž Brašanac vměstnal krásnou nahrávku mezi obránce doprava na nabíhajícího Jona Moncayolu a ten se nemýlil - 1:0.

Valencia se ihned vrhla do útoku a zejména duo Čeryšev - Guedes dělalo zadákům Osasuny hodně velké potíže. Brankáře Herreru o chvíli později pořádně protáhl tvrdý projektil z dílny veterána Wasse. Pak už to ale Valencii vyšlo. Ve 26. minutě totiž Carlos Soler našel parádním centrem ve vápně Maxiho Gómeze a ten uklidil míč za záda brankáře Herrery - 1:1.

Ještě krátce před koncem první půle vyzkoušel Kike García tvrdou ranou, jak dobré má reflexy mladý brankář Mamardašvili. Ten ale zvládl jeho zakončení vyrazit. A ve druhé půli už to bylo vlastně jen představení Valencie.

"Netopýři" se dostali do vedení díky velké pomoci Osasuny. Obránce Aridane odhlavičkoval nákop hostů tak, že se míč na útočné polovině dostal ke Guedesovi. Ten si ho potáhl na levou stranu šestnáctky a z poměrně ostrého úhlu vystřelil. Jeho ránu však tečoval právě nešťastník Aridane do vlastní brány.

Krátce poté Valencia dokázala odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek. Portugalský reprezentant Gonçalo Guedes dokázal zpracovat nákop od Wasse na křídle, potáhl míč do vápna a krásnou střelou překonal brankáře Herreru - 3:1.

Po hodině hry svitla Osasuně naděje, byť jen na chvíli. Brašanac se totiž dokázal prosadit, když vypíchl míč brankáři Mamardašvilimu. Jenže sudí si to vyložil jako faul na mladého brankáře a gól neuznal. Uznal až ten další. Patnáct minut před koncem utkání Carlos Soler dokázal najít ve vápně hlavu Omara Aldereteho, který ukončil trápení Osasuny.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Atlético Madrid 1:2

12.09.2021 14:00

Góly: 40. Raúl de Tomás - 79. Yannick Carrasco, 90+9. Thomas Lemar

Espanyol sahal po důležitém bodu a dlouhou dobu se mu dařilo vést nad Atléticem, jenže v závěru se sesypal. Na De Tomásovu branku z první půle totiž deset minut před koncem odpověděl Yannick Carrasco a dokonce v deváté minutě nastaveného času rozhodl Thomas Lemar.

To bylo drama! Další utkání Atlética a další vítězství ve stylu, jak to trenér Simeone má rád. I když tohle byl možná extrém. Sudí Munuera nastavoval rovnou deset minut, přičemž Atlético vstřelilo vítěznou branku až v deváté. Ale pěkně postupně. Úvod utkání nabídl první šanci už po čtyřech minutách hry. Savić pouštěl přihrávku od spoluhráče za sebe a nevšiml si, že za ním je Embarba. Celou situaci musel na poslední chvíli hasit pohotový Oblak.

Oblakovu bránu následně z další šance minul Melendo jen o kousek a Atlético působilo dojmem týmu, který fyzicky do utkání ještě tak úplně nenastoupil. Raúl de Tomás dostal krásnou průnikovou nahrávku za obranu a dokázal dokonce překonat i Oblaka, jenže za něj doslova na brankové čáře míč odpálil obránce Felipe a zachránil svůj tým.

První poločas patřil jednoznačně Espanyolu a další šanci si připravil opět Embarba. Brankář Oblak musel jeho ránu ze střední vzdálenosti vyrážet na poslední chvíli. Atlético si nedávalo pozor a hodně si koledovalo. Trest na sebe nenechal moc dlouho čekat. Ve 40. minutě si na Embarbův rohový kop naskočil Raúl de Tomás, který přesnou hlavou poslal domácí tým do vedení!

Atlético mělo plné ruce práce s tím, aby se do utkání vůbec dostalo. V 53. minutě se mu to málem povedlo, když po nahrávce od Llorenteho skóroval dobíhající Thomas Lemar. Jenže sudí po konzultaci s VARem jeho gól pro ofsajd odvolal! Atlético si nedokázalo vytvořit větší šanci prakticky až do konce utkání.

V 79. minutě už mu to vyšlo. Centr od Lodiho si ve vápně zpracoval Yannick Carrasco a napálil míč nechytatelně k tyči! Stejný hráč ve třetí minutě nastavení těsně minul pravačkou levou tyč. Atlético bylo nastěhováno před vápno soupeře, ale čas ubíhal zatraceně rychle. Přesto to ale Atlético opět dokázalo. V deváté minutě nastavení si Thomas Lemar narazil míč ve vápně s Carrascem a tentokrát už jeho branka i přes námahu brankáře Lópeze nebyla odvolána.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - RCD Mallorca 2:0

11.09.2021 21:00

Góly: 68. Dani Vivian, 74. Iñaki Williams

Neporažen zůstává v novém ročníku LaLigy baskický Athletic. Mallorca sice na San Mamés častěji držela balón, ale o góly se výhradně starali domácí. Až po změně stran se prosadili Daniel Vivian a Iňaki Williams.

Výhra 2:0 znamená, že na prvním místě tabulky bude před nedělními zápasy právě Athletic Club. Marcelinovi svěřenci to neměli s Mallorcou jednoduché, ale první šanci si vytvořili již v 17. minutě. Martínezův pokus vykopával před prázdnou brankou Niňo. Po půlhodině hry opět hrozil Martínez a znovu ze vzduchu. Reina si s jeho pokusem poradil a dorážku Williamse už pacifikovat nemusel. Mallorca nebyla směrem dopředu tolik nebezpečná a pokud pomýšlela na body, potřebovala se v tomto směru polepšit.

Začátek druhého poločasu nabídl vyrovnanou partii a na větší příležitost se čekalo do 68. minuty. A právě v tento čas se na San Mamés poprvé měnilo skóre. Muniain vyslal z kopačky fantastický centr a Daniel Vivian náběhem za obranu a přesnou hlavičkou rozvlnil síť.

Za dalších šest minut později už domácí vedli o dva góly. Další Muniainovu přihrávku zasáhl špičkou kopačky Iňaki Williams a Reina na to už nedokázal zareagovat. Mallorca už se zpátky do zápasu nedostala a na San Mamés prohrála. Athletic už má na svém kontě osm bodů a minimálně do neděle je na čele celé soutěže.

Více informací k zápasu

Levante UD - Rayo Vallecano 1:1

11.09.2021 18:30

Góly: 39. Roger (pen.) - 90+2. Sergi Guardiola

Levante šlo v první půli utkání s Rayem Vallecano do vedení, které ale nakonec neudrželo. Na konečných 1:1 srovnal Sergi Guardiola až ve třetí minutě nastavení!

Rayo přijelo do Valencie jako tým, který v minulém kole uštědřil debakl Granadě, jíž nasázel čtyři branky. Jenže tenhle zápas pro něj nezačal dobře. Už ve 14. minutě musel střídat pro zranění Marquelanze. Po dvaceti minutách mohlo být v jeho kádru veseleji, jenže Randy Nteka svůj únik zakončil jen chabou střelou, s níž si Koke poradil.

Levante si svou neaktivitou koledovalo a po dalších dvou minutách ho zachránila jen tyč! Isi Palazón totiž napálil míč za vápnem a s pomocí teče jej poslal do levé tyče brankáře Kokeho. Rayo sice bylo aktivnější, ale přesto inkasovalo jako první. Deset minut před koncem první půle zahrál bránící Pathé Ciss rukou a po této standardní situaci musel sudí Alberola po nápovědě od VARu pískat penaltu. K ní se postavil zkušený kanonýr Roger Martí a poslal míč na opačnou stranu, než kam Dimitrievski směřoval.

Jinak to ale dneska byla hrozná nuda. Zvlášť ve druhé půli, kdy jsme se šance prakticky nedočkali. Až ve třetí minutě nastavení, kdy si domácí mysleli, že mají tři body v kapse. Bébé poslal tvrdou přihrávku z pravé strany před branku, kam si naběhl útočník Sergi Guardiola. A tomu už nedělalo problémy se svým důrazem dostat míč do sítě.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid431013:610
2.Valencia CF43109:210
3.Atlético Madrid43107:410
4.Real Sociedad43016:49
5.Athletic Bilbao42204:18
6.Sevilla FC32105:17
7.FC Barcelona32107:47
8.RCD Mallorca42113:37
9.Real Betis41214:45
10.Elche CF41212:25
11.CA Osasuna41214:65
12.Rayo Vallecano41125:54
13.Villarreal CF30302:23
14.Levante UD40315:63
15.Espanyol Barcelona40221:32
16.Cádiz CF40224:72
17.Granada CF40222:72
18.Celta Vigo40133:81
19.Getafe CF40041:50
20.Deportivo Alavés30031:80
Zbývající zápasy
11.09. 18:30Villarreal CF - Deportivo Alavés
11.09. 21:00Sevilla FC - FC Barcelona

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (72)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

S tým súhlasím. V súčasnosti najsympatickejší klub. Athletic FTW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Reagovat
valloire

Reagovat
Phillipinho

Prvni polocas strasn bida. Cholo tam chtel na silu narvat Griezmanna a chybel tam zaloznik. Ve druhy puli po prichodu Kondogbii, Lodiho a hlavne Lemara prislo velky zlepseni a nakonec i zaslouzenej viteznej gol. Rozhodla lavicka, ktera je proste letos neskutecne naslapana a v lize nikdo jinej ji tak kvalitni zdaleka nema. To muze byt ve vsech soutezich hodne dulezity

Reagovat
Elliasson

Jak hrál Joao?

Reagovat
Phillipinho

Hele par dobrych doteku a prihravek, ale nic zasadniho. Za nitky tahal spis Lemar a Carrasco. Hral zprava, kde mu to moc nesedi. Potrebuje spis sbihat z levy strany hriste dovnitr.

Reagovat
smazaný uživatel

..s tou hrou v prvom polčase si odnesieme z anfieldu 5ťku..felipe si vôbec nerozumie so savicom, vlastne on si nerozumie s nikým, ani sám so sebou..hermoso len extrém, buď super alebo ako dnes úplne prepnutý, a koke? pomalší hráč v lalige sa hľadá len veľmi ťažko.. Cholo sa dva týždne chystá na zápas a urobí toto..potom to zmení (myslím rozostavenie) tak ako to chce 99% fanúšikov a hneď to vyzerá inak..chlapci vedia hrať futbal, problémom je práve jeho štýl..futbal sa hra pre divákov, jeho to však vôbec nezaujíma..za mna, aj ked urobil pre klub najviac zo všetkých už stačilo..s takým kádrom sme dnes mali vyhrať o 3 góly..a nielen dnes, už zápas s elche, villarealom ukázali že niečo nieje v poriadku..a samozrejme aj záver sezóny, posledné dva kolá boli rovnaké ako to bolo dnes..

..verím, že Félix prinesie kúsok kreativity, verím že grizi sa chytí..ale neverím, že na tie zápasy sa niekedy bude dať pozerať..

..yannick dnes jednoducho skvelý a som rad že môžem po prvý krát pochváliť lemara (oba góly krásne)

Reagovat
Tromas

Já si myslím, že čas na změnu trenéra ještě není a Simeone toho pro klub udělal fakt hodně od sezóny 10/11 jediné co nedokázal bylo urvat tu ligu mistrů (2. měl velkou smůlu ve finále) stále prokazuje své kvality i když to dneska poskládal vážně divně a v prvním poločase to vůbec nefungovalo (rozesralo to podle mě, že tam chtěl za každou cenu nacpat do základu staronovou akvizici Griezmanna), ale v druhém když to prostřídal tak kvalita hráčů dokázala svoje a jediné co mi tam v základu týmu chybí je world class stoper (třeba Koulibaly, kterého jsem navrhoval v komentářích pod jedním článkem), ale je jich i dost jiných, jak říkáš Felipe se svými výkony nemá v základu co dělat a stoperská dvojice Gimenéz-Savič je podle mě lepší, když počítám s tím, že Hermoso bude nadále nahrazovat na levém beku Lodiho, kvůli jeho nedostatkům v bránění, což je pro Simeoneho zásadní faktor pro určování obránců. Tímhle by se vyřešili nedostatky v obraně a útok se zálohou jsou skvěle složené, jenom Simeone musí vybrat normálně (dobře a kvalitně) základní sestavu a pak bude vše fungovat, jak má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

V obrane ma ten tym leto asi jedinou slabinu no. Bude potreba, aby Gimenez konecne vydrzel zdravej. Pak je to se Savicem TOP kvalita. Hermoso je pro hru se tremi obranci naprosto klicovej. Pokud ale vypadne, anebo bude nejistej dozadu, jak se mu docela casto stava, tak tam zadna nahrada neni. Felipe se mi uz taky nejakou dobu nelibi. Navic chybi 5 stoper.

Lemar zatim od zacatku sezony vyborny a momentalne ho nemuze Cholo nechavat mimo zakladni sestavu.

Reagovat
Tromas

Napsal si to dobře, ale i ta obrana je potřeba vyztužit fakt tím world class obráncem (stoper nebo levý bek), pokud chceme dál být favority na titul v La Lize a uhrát dobré výsledky v lize mistrů. Já očekával, že po Godínově odchodu se z Gimenéze stane world class stoper a v roli hlavního stopera a vůdce obrany nahradí právě jeho, zatím se tak ale nestalo také, kvůli zraněním a tak je potřeba tu obranu doplnit jedním fakt top top obráncem.

Reagovat
Switchback

90+10? seems legit

Reagovat
Tromas

Hodně vydřená výhra a gól v posledních minutách a ještě snad v žádném jiném zápase jsem neviděl nastavení 10 minut.

Reagovat
kaja900

Proč se u Atletů vůbec nastavovalo 10 minut ? Já koukal na livesport v 97. minutě a říkal si že to Espanyol už ty 3 minuty dokopou a oni si nechají dát gól

Reagovat
Arnar Resmusonn

Osvěžení+VAR+zdržování+klasika nastavení

Reagovat
LAM

Tohle všechno je ve Španělsku každej zápas a nastavuje se tak 4

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Arnar Resmusonn

Jenže VAR byl fakt dlouho.

Reagovat
frankiefcb

samotný VAR byl tak 3 minuty. Plus tam bylo několik ošetření plus 2 minuty za osvěžení. Jako jo, tak mě 10 překvapilo (sám jsem to viděl tak na 8 minut), ale úplný přestřel to teda není.

Reagovat
darktemplar9999

Ale osvežení bylo po 90té minute. To neni každej zápas, který nemá další polčas. Jak by si se tvaril ty, že je nerozhodny stav, nastavi ti 5 minut prodlouzeni a jeste z tych 5 ti ukroji 3 obcerstvovaci prestavka?

Reagovat
celeb

To uz zacina byt mentalita sampionov, rozhodovat zapasy v nadstavenom case. Ale asi sa nikdo moc necuduje, tento prestupak mali atleti suverejne najlepsi z LaLigy.

Reagovat
Ángel di María 22

Z Viniho roste fakt skvelej fotbalista. Letos je ten progres videt zatim nejvic, fakt se hodne zlepsil ve vsem a tu rychlost a klucky ted posunul uplne na jinej level platnosti. S Kylianem by to mohlo bejt fakt brutalni duo.

Benz klasicky kral

Camavinga dobrej debut

Reagovat
misinho7

o rok k Vinimu Mbappe a bude to sialene duo plus kto vie ci nas Floro neprekvapi este tym Haalandom

Reagovat
Manik...

Jasně a Benzema půjde na lavičku.

Reagovat
misinho7

Hele ak bude sanca tak Haalanda isto kupi, je jasne ze Karima neposadia na lavku ale nema 25. Ak by bola sanca tak si ho nenecha utiect..potom by sme aj tak o 2 roky riesili ked odide Karim...

Reagovat
Manik...

Já si myslím, že právě kvůli Karimovi je zájem o Mbappého, který tam lépe sedne a můžou hrát spolu. Nevěřím, že by mohli přijít oba.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Karim "Lionel Messi" Benzema 5+4 ve 4 zapasech. Legenda.

Reagovat
Kyrill

Reagovat
Ed_Hazard

Pichichi naprostá tutovka. Sázkové kancelárie by to už nemali ani vypisovať.

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

a zlomit nohu si nemuze?

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Reagovat
r3

Reagovat
doocetung

To tady bylo moudrých soudu nad Vinckem kvůli toho, že ve 20ti letech byl zbrklý v zakončení Já mu věřil, i když jsem nečekal takovou změnu během jednoho léta teda. A btw celkem pořád věřím i Rodrygovi, i když Vini má ten potenciál o dost jinde, i Rodrygo by mohl udělat pěknou kariéru(doufám že u nás )

Reagovat
Kokesh

Z těch zákulisních info taky na sobě dře jako málokdo. Zlepšil koncovku, oproti Edenovi je přímočarý se zdravým sebevědomím a je u něj vidět krásný progres. Nejde mu nepřát a strašně se mi u něj líbí ta jeho energie. Je ho plné hřiště, jak fyzicky tak i emočně ...

Reagovat
Kily8

Ja som to tu minulú sezónu písal stále a blbečkovia mi tu zato dokolečka nakladali. A dokola tu adorovali Hazarda, aj po 40-tom katastrofálnom zápase, že potrebuje len ďalšie zápasy/sezńy a raz sa chytí.... Rodrygov potenciál je rovnako obrovský, niektoré veci má lepšie, ako Vini, ale keď budú donekonečna dostávať prednosť bez formy hrajúci Hazardovia, Baleovia, Lucasovia, Iscovia, môže sa jeho rast zabrzdiť. Vini samozrejme nebude stále žiariť, určite aj on dá zápas na "Hazarda", ale keď bude mať dôveru, bude to dobré.Len, keď sa Eden nezraní do rozhodujúcej fázy LM, Real to bude stáť opať vypadnutie.

Reagovat
king23

Možná mi to omlátíš za rok o hlavu, ale Rodrygo na to podle mě vůbec nemá. Pamatuju 2 zápasy po sobě, kde byl gólovej a hrál dobře a jen kvůli těmto zápasům najendou všichni začali očekávat, že z něj bude hvězda. Kvůli širokému kádru navíc ani nebude mít prostor, aby si pořádně zahrál, takže očekávám tak po dvou letech jeho odchod někam pryč.

Reagovat
Israha

Nemá na Real hlavu. Chvílemi se jevil vyrovnanější a s lepší kopací technikou, než Vincek, ale mentalita hráče velkoklubu tam není. Druhý Asensio.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid zůstává stoprocentní?

Reagovat
Unique

To je chyba textu. Má tam být čtyřprocentní

Reagovat
Lamskej#RMCF

Dobrý. Vini se neskutečně zlepšil a upřímně jsem to nečekal. Jen tak dále. Ta obrana se mi ale zdá poněkud jalová. Dostáváme hodně branek. Tvle jsem sledoval ty Atlety a klasicky to se štěstím dali ve 150 minutě...škoda ..jako loňskou sezónu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kily

nj, u někoho štěstí, u někoho se tomu před několika roky říkalo obrovská vůle a síla

Reagovat
patas92

Reagovat
Lamskej#RMCF

Myslíš Valencii ?

Reagovat
Mass

Nepruď, zrovna sme vyletěli z jeskyně

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
valloire

tomu se říkalo zkušený tým...

Reagovat
Kily

který ušetřil za pradlenu, jelikož nikdy nezapotil dresy

Reagovat
valloire

vždyť to říkám...zkušený tým

Reagovat
Igli

Reagovat
smazaný uživatel

"LaLiga - souhrn 4. kola: Real Madrid zůstává stoprocentní"

Vždyť má 10 bodů. :)

Reagovat
valloire

Real Madrid je vždycky 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

jako vseci svazaci

Reagovat
Csaplárova past

Něco mi říká, že ten Camavinga dá za 10 zápasů z lavičky víc gólů než Hazard za 3 roky

Reagovat
Kily8

O tom niet pochýb. To dal Vini z lavičky v 2 kolách…. Až potom nastúpil v základe, keď dal v 2 kolách toľko, čo tlstá hviezda za 2 roky…

Reagovat
misinho7

To si zas nemyslim, vcera hral vysoko ale podla mna bude hrat nizsie vlastne zastupovat Modrica ci Kroosa a nemyslim si ze bude az taky golovy...ale snad sa mylim

Reagovat
Diskostu

Hazard hral včera prekvapivo dobre ...

Reagovat
Kily8

Včera mi vyšla prvá regulérna klučka 1 na 1 v Reale…

Reagovat
Csaplárova past

Jojo, akorát jsi to psal z jiného účtu

Reagovat
Kily8

....mu...

Reagovat
el Principito

letos už to Getafe musí sestoupit

Reagovat
frankiefcb

No jsou tragičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani léčba Janktem nepomohla.

Reagovat
REPLIKATOR

nevhodně zvolená léčba

Reagovat
blaugrana

https://youtu.be/uE7jHgO96EE toto moze byt zaujimavy hracik

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na tom gólu je, jak ho zblízka sleduje hejno ptáků

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele