4. kolo
12.09.2021 18:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Mikel Oyarzabal (© AFP)

Real Sociedad veze z Cádizu vítězství 2:0

Už třetí vítězství v řadě si připisuje Real Sociedad. Baskický celek na stadionu Ramona Carranzy dvakrát udeřil a protože se domácí neprosadili, získal tři body. V závěru zápasu ještě domácí přišli o vyloučeného Calu, ale to už nemělo na konečný výsledek žádný vliv. Hosté se v tabulce posunuli už na třetí místo, se ztrátou jednoho bodu na čelo.

Real Sociedad zvítězil před reprezentační přestávkou dvakrát 1:0 a i proti Cádizu dokázal udržet čisté konto. Měl přitom i velké štěstí, protože největší příležitost prvního poločasu poslali domácí do břevna. La Real byl jinak aktivnější, ale nedařilo se mu ve finální fázi. Obecně se hrálo tvrdě, ani jedna strana si vzájemně nic nedarovala.

Nejdůležitější okamžiky přinesl až druhý poločas. V 64. minutě selhal v obrovské šanci Alexander Isak, když ani nadvakrát nedokázal dostat balón za Ledesmova záda. Co se nepodařilo Isakovi, se povedlo až Mikelu Oyarzabalovi. Dvacet minut před koncem se hostující kapitán dostal k hlavičce a tady už byl Ledesma krátký.

Bylo to ale jen o gól a domácí ještě měli čas na případnou odpověď, nicméně vše zkomplikovalo vyloučení Caly. Ten uviděl sedm minut před koncem druhou žlutou kartu a svým vyloučením zasadil "Kanárkům" těžký úder. Definitivní tečku za zápasem pak udělal opět Mikel Oyarzabal, který proměnil nařízenou penaltu za předchozí Calův prohřešek.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele