4. kolo
11.09.2021 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sergio Guardiola (© AFP)

Levante v nastavení přišlo o výhru nad Rayem

Levante šlo v první půli utkání s Rayem Vallecano do vedení, které ale nakonec neudrželo. Na konečných 1:1 srovnal Sergi Guardiola až ve třetí minutě nastavení!

Rayo přijelo do Valencie jako tým, který v minulém kole uštědřil debakl Granadě, jíž nasázel čtyři branky. Jenže tenhle zápas pro něj nezačal dobře. Už ve 14. minutě musel střídat pro zranění Marquelanze. Po dvaceti minutách mohlo být v jeho kádru veseleji, jenže Randy Nteka svůj únik zakončil jen chabou střelou, s níž si Koke poradil.

Levante si svou neaktivitou koledovalo a po dalších dvou minutách ho zachránila jen tyč! Isi Palazón totiž napálil míč za vápnem a s pomocí teče jej poslal do levé tyče brankáře Kokeho. Rayo sice bylo aktivnější, ale přesto inkasovalo jako první. Deset minut před koncem první půle zahrál bránící Pathé Ciss rukou a po této standardní situaci musel sudí Alberola po nápovědě od VARu pískat penaltu. K ní se postavil zkušený kanonýr Roger Martí a poslal míč na opačnou stranu, než kam Dimitrievski směřoval.

Jinak to ale dneska byla hrozná nuda. Zvlášť ve druhé půli, kdy jsme se šance prakticky nedočkali. Až ve třetí minutě nastavení, kdy si domácí mysleli, že mají tři body v kapse. Bébé poslal tvrdou přihrávku z pravé strany před branku, kam si naběhl útočník Sergi Guardiola. A tomu už nedělalo problémy se svým důrazem dostat míč do sítě.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele