4. kolo
13.09.2021 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Lucas Pérez (© AFP)

Elche vyhrálo nad Getafe díky střídajícímu Pérezovi

Getafe doma padlo, po dalším bezkrevném výkonu ztratilo všechny body a přenechalo je Elche. Hosté sice nepředvedli kdovíjak povedený výkon, ale jediná branka střídajícího Péreze jim k bodům stačila.

Jedna ze dvou pondělních dohrávek nabídla duel trápících se celků Elche a Getafe. A minimálně první poločas naprosto odpovídal jejich dosavadnímu počínání. Tedy minimum šancí, žádná branka. Českého fanouška muselo potěšit, že Jakub Jankto nastoupil v základu celku z předměstí Madridu. A první šanci svého týmu vymyslel právě on. Jenže jeho nahrávku na poslední chvíli vystihla hostující obrana.

O pár chvil později zahrozilo taky Elche. Lucas Boyé vybojoval ve vzdušném souboji míč pro svého spoluhráče Benedetta, jenže ten svou ranou těsně minul vzdálenější tyč. Tempo hry bylo hodně nízké a pomalé, větší šanci si nedokázal vytvořit ani jeden tým. S bezbrankovým výsledkem se pokusil něco udělat Jaime Mata, jenže pár minut před koncem první půle hlavičkoval v dobré vzdálenosti nad!

Druhá půle začala vlastně stejně, v podobně chabém tempu. Getafe si ale nedalo pozor a dvacet minut před koncem inkasovalo! Střídající Lucas Pérez strávil na hřišti sotva deset minut, když si dokázal po přihrávce do vápna pohlídat ofsajdovou linii a tváří v tvář brankáři Soriovi se nemýlil! Mojica ještě v samém závěru trefil tyč, ale Elche to moc vadit nemuselo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele