LaLiga - preview 4. kola: Getafe chce poprvé bodovat

11.09.2021, 08:44, aktualizováno 13.09.2021, 08:45
Previews
Coliseum Alfonso Perez (© AFP)
Getafe hodlá změnit vlastní trend jednobrankových porážek z letošní sezony a na čtvrtý pokus chce konečně bodovat, proti Elche k tomu bude mít ideální příležitost. Bez vítězství jsou i účastníci druhé dnešní dohrávky...
Getafe CF - Elche CF  (pondělí 20:00)
V pondělní dohrávce španělské nejvyšší soutěže se utkají Getafe a Elche. Domácí ještě nebodovali a reprezentační přestávku využili k přeskupení sil. Madridský celek věří, že mu to pomůže k prvním bodům, nejlépe pak k vítězství nad Elche.

Jen dva týmy ve španělské lize nemají na svém kontě ani bod. Jedním z nich je i Getafe, kde působí český záložník Jakub Jankto. Madridský celek měl hodně složitý los a byť všechna utkání prohrál, nezanechal zase tak špatný dojem. Getafe prohrálo s Valencií, Sevillou i Barcelonou vždy těsně o jeden gól. Případná další těsná porážka ale bude mrzet. Na Coliseum Alfonsa Péreze totiž zavítá Elche, které je považováno za jednoho z aspirantů na sestup.

Elche je na tom podobně, byť už má na svém kontě dva body. Elche doma remizovalo s Bilbaem i Sevillou a na půdě obhájců Atlética Madrid prohrálo. Všudy všeho tak zatím vstřelilo jediný gól.

Vzájemné souboje zrovna nepatří mezi vyhledávané šlágry. V minulé sezoně doma Elche prohrálo s Getafe 1:3 a v Madridu se pak dělily body, což tentokrát domácí nebudou chtít dopustit. Pouze dvě ztráty hlásí domácí celek. Sabit Abdulai i Vitolo laborují se zraněním. Elche se dokonce pyšní kompletním kádrem a v pondělí může nasadit to nejsilnější.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Soria - Suarez, Dakonam, Mitrović, Olivera - Aleňa, Arambarri, Maksimović, Jankto - Sandro, Unal
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Casilla - Verdu, Bigas, Roco - Josan, Fidel, Guti, Marcone, Mojica - Boye, Benedetto
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.97 - 3.21 - 4.86
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Real Betis  (pondělí 22:00)
Na Estadio Nuovo Los Cármenes se střetnou Granada s Realem Betis a oba celky budou usilovat o první vítězství v sezoně. V tabulce mají shodně dva body za dva nerozhodné výsledky a jen vinou lepšího skóre jsou na tom lépe hráči Betisu.

Oba celky začaly jako přes kopírák dvěma nerozhodnými výsledky. Granada plichtila na Villarrealu i doma s Valencií, zatímco Betis dělil body na Mallorce a doma s Cádizem. Až ve třetím kole přišly porážky, byť zcela rozdílné. Betis doma padl po boji s Realem Madrid 0:1 a Granada dostala nasekáno v Madridu od Vallecana 0:4.

Granada zatím nenaplňuje předsezonní očekávání a na začátku sezony je na míle vzdálená loňskému úspěšnému ročníku. Minulý rok měla tou dobou na kontě už šest bodů a nyní nemá ani polovinu.

Jiné představy má i Betis, který chce letos bojovat o evropské poháry. Po třech kolech se ale nedočkal vítězství a fanoušci začínají být opět nespokojení. Těsná porážka od Realu Madrid by snad nevadila, ale předchozí dva výsledky jsou jednoznačnými ztrátami. Betisu patří aktuálně až třináctá příčka, Granada je dokonce sedmnáctá.

Betisu se na Granadě dlouhodobě nedaří. Poslední výhru si odtud odvezl v roce 2013. Minulá sezona nabídla dva vyrovnané zápasy ve kterých zvítězil vždy domácích celek. Na Estadio Nuovo Los Cármenes zvítězila Granada 2:0 a v Andalusii si tři body pohlídal Betis.

Granada hlásí jen jednu absenci a tou je Neyder Lozano. Betis se zase musí vypořádat se ztrátou Diega Laineze, Youssoufa Sabalyho a Williana Josého. Manuel Pellegrini už bude moci využít posilu z Arsenalu, krajního obránce Héctora Bellerína.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Escandell - Diaz, Duarte, Sanchez, Neva - Gonalons, Milla, Monchu - Suarez, Bacca, Puertas
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Silva - Bellerin, Pezzella, Ruiz, Miranda - Rodriguez, Canales - Juanmi, Fekir, Ruibal - Iglesias
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.09 - 3.29 - 2.52
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Atlético Madrid  (neděle 14:00)
Na Cornellá-El Prat v Barceloně se představí mistrovské Atlético a pokusí se navázat na první zápas v nové sezoně. Atleti už stihli ztratit dva body proti Villarrealu, ale panika není na místě. Ve čtvrtém kole se Simeoneho tým střetne s Espanyolem, který nepatří mezi nejoblíbenější soupeře.

Ačkoliv Espanyol strávil rok v nižší soutěži, proti Atléticu má překvapivě lepší vzájemnou bilanci. Na Cornellá-El Prat Atleti nevyhráli přes čtyři roky a to budou chtít v neděli odpoledne změnit. V dosavadních třech zápasech získali obhájci trofeje sedm bodů za výhry nad Celtou Vigo a Elche a remízu 2:2 s vítězem Evropské ligy Villarrealem. Atlético také ve středu rozehraje Ligu mistrů v zápase s Portem a pokusí se postoupit do osmifinále přes velmi náročnou skupinu, kde ještě účinkují AC Milán a Liverpool.

Vedle postupu v Lize mistrů je vysněným cílem obhajoba mistrovského titulu, což se naposledy podařilo počátkem padesátých let minulého století.

Evropské poháry se letos pochopitelně netýkají Espanyolu, který se vrátil z druhé ligy zpět do nejvyšší. V prvním kole také dokázal remizovat s Osasunou a Villarrealem, ale ve třetím už body nezískal a podlehl Mallorce nejtěsnějším výsledkem. Espanyol se chce letos vyhnout záchranářským starostem a primárním cílem je udržení LaLigy.

Oba celky se naposledy střetly v sezoně 2019/2020 a zatímco utkání na Wanda Metropolitáno skončilo vítězstvím Atlética 3:1, duel v Barceloně vítěze nepoznal a skončil remízou 1:1. I když se Atléticu na hřišti Espanyolu nedaří, pořád zůstává velkým favoritem.

Espanyolu budou chybět Herrera, Pedrosa i Sergi Gómez. Ani Atlético nemůže počítat s "plnou polní". Joao Félix se sice vrátil k tréninku, ale připraven na zápas ještě nebude. Problémy s kolenem má i Luis Suárez a tak by se měl v útoku objevit navrátilec Antoine Griezamann. Francouzský útočník se v Barceloně nedokázal naplno prosadit a vedení se ho i díky finančním problémům rozhodlo zbavit. Dokáže Griezmann navázat na své první působení u Colchoneros?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Diego Lopez - Gil, Cabrera, David Lopez, Pedrosa - Embarba, Morlanes, Darder, Puado - De Tomas, Dimata
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Gimenez, Hermoso - Trippier, Lemar, Koke, Llorente, Carrasco - Correa, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.88 - 3.37 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Valencia CF  (neděle 16:15)
Valencia odstartovala nový ročník LaLigy dobře, je ale otázkou, co s týmem udělá reprezentační přestávka. Los Che se po pauze způsobené kvalifikačními zápasy o MS v Kataru představí v Pamploně, kde loni inkasovali tři branky. Valencia navíc na hřišti Osasuny nevyhrála přes osm let.

El Sadar je pro Valencii dlouhodobě zakletý. Osm let už je přeci jenom dlouhá doba a je na čase tuto nelichotivou bilanci změnit. Valencia má na začátku nové sezony dobrou formu. Ve třech zápasech ani jednou neprohrála a na svém kontě má sedm bodů. Vděčit za to může především dobré práci nového trenéra Josého Bordaláse, který přišel před sezonou z madridského Getafe. Los Che chtějí letos zase útočit na evropské poháry a případné body z Pamplony by znamenaly potvrzení dobrého začátku.

Neporažena zůstává i domácí Osasuna, která dvakrát plichtila a porazila Cádiz. Jistou kaňkou na dosavadních výkonech je fakt, že ani v jednom domácím zápase nedokázala vstřelit gól. Na druhou stranu její defenzíva neinkasovala, což je pro Valencii varováním.

V minulé sezoně se lépe dařilo Osasuně, která doma vyhrála 3:1, zatímco na Mestalle se body dělily. Ono památné vítězství Valencie na El Sadaru před necelými devíti lety vystřelil jedinou brankou útočník Roberto Soldado.

Osasuna loni skončila na solidním jedenáctém místě, dokonce o dvě příčky výše než Valencia. Hosté tohle nechtějí opakovat a historicky rozhodně patří do popředí LaLigy.

Kike Barja a Ante Budimir zůstávají mimo hru, jinak nemá Jagoba Arraste příliš důvodů měnit sestavu. Na osvědčenou jedenáctku vsadí i trenér Pepe Bordalás, byť jisté starosti mu dělají Gaya, Piccini, Blanco a Rivera. Starty těchto fotbalistů jsou pro nedělní zápas v ohrožení.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Vidal, D Garcia, Hernandez, Sanchez - Brašanać, Moncayola, Torro - R Garcia, Kike, Torres
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Mamardashvili - Correia, Paulista, Alderete, Gaya - Soler, Guillamon, Wass, Cheryshev - Guedes, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.17 - 3.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cádiz CF - Real Sociedad  (neděle 18:30)
Na třetí vítězství v řadě bude útočit Real Sociedad, který se představí na půdě Cádizu. Domácí celek ještě nevyhrál, navíc s baskickým soupeřem ho pojí negativní vzájemná bilance. Poslední vzájemný duel se uskutečnil v únoru na Anoetě a byla z toho čtyřgólová výhra "La Realu".

Cádiz bude mít výhodu domácího prostředí, ovšem to mu v úvodu nové sezony příliš nepomáhá. Remíza s Levante je pro Kanárky ztrátou stejně jako porážka od Osasuny. Snad jen s remízou na hřišti Betisu může být trenér Alvaro Cervera spokojen. Pokud se nechtějí Kanárci namočit do záchranářských starostí, potřebují už na začátku přidat. Cádiz měl v minulé sezoně několik výborných výsledků. Vyhrál například na Realu Madrid či doma s Barcelonou a nakonec v lize obsadil skvělé dvanácté místo.

Real Sociedad se z úvodní porážky od Barcelony rychle oklepal a v následujících dvou zápasech vyhrál. Pokaždé mu na to stačila jediná branka. Rayo sestřelil Mikel Oyarzabal a Levante pro změnu Ander Barrenetxea. Dočká se Real Sociedad třetího vítězství v řadě?

Baskové se už ve čtvrtek představí v Evropské lize na půdě nizozemského PSV Eindhoven a tři body z Cádizu by se hodily. V listopadu minulého roku se to podařilo a zase na to stačil jediný gól. Do roku 2020 se oba celky nepotkaly dlouhých deset let, což bylo způsobem setrváním Kanárků v nižší soutěži.

Cádizu se po zranění vracejí Alejo a Akapo, takže jedinou ztrátou je absentující Garrido. Co se týče marodky, je na tom Real Sociedad o něco hůře. V neděli mu budou chybět Monreal, Guridi a Carlos Fernández.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Akapo, Fali, Haroyan, Espino - Alarcon, Jonsson - Sanchez, Fernandez, Lozano - Negredo
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Gorosabel, Elustondo, Normand, Munoz - Silva, Merino, Zubimendi - Barrenetxea, Isak, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.58 - 3.82 - 1.71
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Madrid - Celta Vigo  (neděle 21:00)
Ani Real Madrid není po třech zápasech stoprocentní, což ho ale role velkého favorita proti Celtě Vigo nezbavuje. Bílý balet se chce vítězně naladit před cestou na zápas Ligy mistrů do Milána a případné vítězství ho navíc může posunout do čela celé LaLigy. Velkým svátek pak bude návrat na zrekonstruovaný stadion Santiaga Bernabéua. Celta Vigo zatím na svojí první výhru v sezoně čeká.

Real Madrid se konečně dočkal a zahraje si na nově zrekonstruovaném Santiago Bernabéu. Celou loňskou sezonu hrál bez diváků na tréninkovém stadionu Alfréda di Stefana, s čímž měl například problém trenér Liverpoolu Jürgen Klopp v rámci zápasů Ligy mistrů. "Vracíme se na náš stadion, což týmu vždycky pomohlo. Bude to velmi speciální den pro všechny Madridisty. Chceme hrát dobře, předvést dobrou show a především získat tři body," prohlásil na tiskovce zkušený stratég Carlo Ancelotti.

Real Madrid bude v zápase s Celtou Vigo jednoznačným favoritem a pokud chce potvrdit vysoké ambice, měl by zvítězit. Madridského velikána čeká hodně náročný program, protože už ve středu ho přivítá ve šlágru Ligy mistrů italský šampion Inter Milán. V dalším kole španělské nejvyšší soutěže pak Real cestuje na Mestallu.

Domácí v prvním zápase porazili Deportivo Alavés vysoko 4:1, jenomže v následujícím kole měli co dělat, aby proti Levante zachránili remízu 3:3. Před reprezentační přestávkou pak výběr Carla Ancelottiho zdolal Real Betis jedinou brankou Daniho Carvajala.

V opačném rozpoložení jsou hráči Celty Vigo, kteří na své první vítězství teprve čekají. Celtě se nepovedly dva domácí zápasy. Jak s Atléticem, tak i Athleticem prohrála o gól. Z Pamplony si pak Celestes přivezli bod za remízu 0:0.

O favoritovi zápasu je jasno. Real Madrid by měl bojovat s městským rivalem Atléticem a Barcelonou o mistrovský titul a domácí zápasy s Celtou Vigo by měl jednoduše zvládat. V minulé sezoně vyhrál Real oba zápasy a v lize s Celtou neprohrál od roku 2006.

Real Madrid nebude mít k dispozici Toniho Kroose, Ferlanda Mendyho ani Daniho Ceballose. Všichni tři laborují se zraněním. Připravena zasáhnout do hry bude nová posila Camavinga, jenž během reprezentační přestávky nastoupil za francouzský národní tým. Na straně Celty Vigo bude absentovat pouze Kevin Vázquez.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Marcelo - Valverde, Casemiro, Modrić - Bale, Benzema, Vinicius
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Dituro - Mallo, Araujo, Murillo, Galan - Tapia - Mendez, Suarez, Nolito - Mina, Aspas
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.98 - 7.31
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Rayo Vallecano  (sobota 18:30)
Levante doufá, že mu reprezentační přestávka pomůže zmobilizovat síly a dosáhnout prvního vítězství v sezoně. Ve třech zápasech se to valencijskému celku nepovedlo, ale proti Rayu věstí velkou šanci. Levante s ním doma neprohrálo takřka sedm let!

Naposledy se tak stalo 27. září 2014. Od té doby uplynulo nejen necelých sedm let, ale i dalších sedm vzájemných zápasů, které skončily pokaždé výhrou toho týmu, jenž byl zrovna domácí.

Levante je považováno za mírného favorita a i když ani jednou nevyhrálo, má za sebou zajímavé výsledky. Především ten proti Realu Madrid ve druhém kole. Levante sahalo po třech bodech, ale divokou remízu 3:3 zařídil Realu pět minut před koncem Vinícius Júnior. V následujícím kole pak Granotes podlehli nejtěsnějším rozdílem Realu Sociedad.

Z prvního vítězství už se před reprezentační přestávkou radovalo Vallecano. Po dvou venkovních porážkách si smlslo na Granadě a vyhrálo rozdílem třídy 4:0. Po třech zápasech má tedy vyrovnané skóre a o bod víc, než sobotní soupeř Levante.

Na marodce domácích stále zůstávají útočník Soldado i křídelník De Frutos. Dobrou zprávou je ale návrat brankářské jedničky Aitora Fernándeze. Tým z Madridu je před sobotním zápasem kompletní.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Miramon, Vezo, Pier, Clerc - Bardhi, Melero, Radoja, Campana - Morales, Marti
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Balliu, Saveljich, Catena, Garcia - Ciss, Comesanu - Merquelanz, Trejo, Garcia - Nteka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.30 - 3.32 - 3.47
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - RCD Mallorca  (sobota 21:00)
Dosud neporažené Bilbao přivítá na San Mamés rovněž neporaženého nováčka RCD Mallorca. Svěřenci trenéra Marcelina se v úvodu nové sezony prezentují opatrnými výsledky a na svém kontě mají solidních pět bodů. Především pak neprohráli a v tom budou chtít pokračovat.

Athletic začal sezonu 2021/2022 dobře a po třech zápasech ani jednou neprohrál. Po remízách s Elche a Barcelonou vyloupil Estadio Balaídos, když jedinou trefou skolil Celtu Vigo Iňaki Williams. Bilbao zatím příliš gólů nedává a ani nedostává. Jeho hra je trochu netypicky opatrná, ale zatím přináší kýžené ovoce.

Trenér Marcelino doufá, že se jeho týmu podaří na výsledek z Viga navázat i po reprezentační přestávce. Doma s Mallorcou má už deset let stoprocentní bilanci, ale hosté vstoupili do nové sezony také dobře.

Los Bermellones sice v prvním kole remizovali s Betisem 1:1, ale v následujících dvou kolech brali pokaždé tři body. Zvítězili na Alavésu a doma stejným výsledkem 1:0 přetlačili i Espanyol. Prezentují se tedy stejně jako Bilbao opatrnými výsledky a jistou defenzívou.

Na San Mamés se utkají týmy s podobnou formou a jejich výsledky budí zdání, že i vzájemný duel bude skoupý na góly. V předminulé sezoně to bohužel platilo pro zápas na Mallorce, který skončil nudnou remízou 0:0, ovšem v Baskicku už se síť vlnila celkem čtyřikrát, při vítězství Bilbaa 3:1. Domácí celek zůstává i přes nižší postavení v tabulce mírným favoritem.

Baskům budou scházet zranění Berchiche a Nolaskoain. Otazník pak visí nad starty De Marcose, Cordoby a Álvareze. Kompletní nebude ani Mallorca, která se musí obejít bez Sáncheze, Rodrígueze a nejspíše i Sastreho a Russa.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simon - Capa, Martinez, Vivian, Balenziaga - Berenguer, Garcia, Vencedor, Muniain - Williams, Sancet
RCD Mallorca - pravděpodobná sestava:
Reina - Maffeo, Valjent, Raillo, Olivan - Galarreta, Baba - Kubo, Rodriguez, Mboula - Nino
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.77 - 3.54 - 5.61
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid32108:47
2.Valencia CF32105:17
 Sevilla FC32105:17
4.FC Barcelona32107:47
5.Atlético Madrid32105:37
6.RCD Mallorca32103:17
7.Real Sociedad32014:46
8.CA Osasuna31203:25
9.Athletic Bilbao31202:15
10.Rayo Vallecano31024:43
11.Villarreal CF30302:23
12.Levante UD30214:52
 Cádiz CF30214:52
14.Real Betis30212:32
15.Elche CF30211:22
16.Espanyol Barcelona30210:12
17.Granada CF30211:52
18.Celta Vigo30121:31
19.Getafe CF30031:40
20.Deportivo Alavés30031:80
Zbývající zápasy
11.09. 18:30Villarreal CF - Deportivo Alavés (zápas odložen)
11.09. 21:00Sevilla FC - FC Barcelona (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (173)

Přidat komentář
rominhoFCB

https://www.fichajes.net/noticias/erik-ten-hag-tercera-opcion-laporta-suplir-koeman-20210910.html

Pokial Koeman nenaplni ocakavania vedenia klubu, tak medzi kandidatmi, ktori by ho mohli nahradi, je Xavi, Luis Enrique a Erik Ten Hag.

Reagovat
Tromas

Ten Haag se mi zdá, jako nejlepší možnost u Enriqueho se nemá smysl vracet k tomu, co kdysi bylo a navíc nevím jestli by se mu chtělo odcházet od španělské reprezentace. Xavi je naprosto nevyzkoušený v pořádné trenéřině, myslím si že B Barcelony by měl trénovat nejdřív, stejně jako Guardiola, když nebyl vyzkoušený v pořádném trénování a trénování někde v Qataru není pořádné trénování. Pro jeho trenérskou kariéru by byl posun trénovat béčko Barcelony. Ten Haag je kvalitní a vyzkoušený trenér, což ukázal v Ajaxu a jít do Barcelony má i pro něj smysl v posunu kariéry v tom, že přijde do velkoklubu a bude muset dotáhnout přestavbu do úspěšného konce a pro obě strany je to nejvýhodnější řešení.

Reagovat
Petrinho17

Fichajes je zdroj spoľahlivý ako Nový čas. Jedine u Xaviho je v podstate jasné,že skôr či neskôr sa trénerom Barcelony stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Vie mi niekto povedať, prečo La Liga vyhovela žiadosti Barcelony o preloženie zápasu, zatiaľ čo Atléticu a Realu Madrid žiadosť zamietli ?

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze hrajeme az v nedeli, takze nasi jihoamericani maji o den vice na pripravu. Zapasy Barcelony, Sevilly a Villarealu prelozit na nedeli nesly, protoze hrajou v utery evropsky pohary. Za mesic o dalsi repre pauze se ta situace otoci, takze plne cekam, ze nam zrovna tak ty zapasy odlozi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápas chtěla odložit především Sevilla, Barca by postrádala pouze Arauja, tak nevím, o čem tady vlastně píšeš.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
roman1978

ty jsi pako

Reagovat
Mishko

veď sa normálne slušne opýtal, to je hneď potrebné mu nadávať? nie každý je znalý všetkých detailov...

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano ♥

Reagovat
smazaný uživatel

CR7

Reagovat
CHONG

Tak co madridisti, pořád ještě si stojíte za tím, že jeho návrat by byla blbost?

Reagovat
Kokesh

Kdo si za tim stojí? V ideálním světě by on i Ramos měli zůstat v RM dokud mohli dýchat...jenže i a odchodem Messiho je vidět, že Barca i Real nežijí v ideálním světě...

Reagovat
JM

Já mám na mysli ty převážně negativní reakce po tom, co se v létě vyrojily spekulace o tom, že by ho chtěl Carletto zpátky...

Reagovat
CHONG

Sakra, píšu z bráchova noťasu a nevšiml jsem si trvalého přihlášení

Reagovat
teenz

Reagovat
patas92

Reagovat
CHONG

Reagovat
patas92

Nezapomeň se pak odhlásit, ať "brácha" pak nepíše z tvojeho účtu

Reagovat
CHONG

Nejvtipnější na tom je, že je to opravdu bráchův účet, ostatně někteří zdejší madridisti mého bráchu znají osobně, ale uznávám, že při mých banech jsem se mu do něj občas nabourával, protože komentuje minimálně... Ostatně vzhledem k tomu, že tady deset let vystupuju víceméně konzistentně, tak nemá duplicitní účet tak úplně smysl

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Ale však já ti to věřím. To je jen takové popichování.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Mass

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

Reagovat
Jordi Alba

Já to tehdá věděl.

Reagovat
Mass

A nepíše občas "brácha" zase z tvýho účtu?

Reagovat
JM

Ne

Reagovat
Kenneth

Ano.

Reagovat
valloire

musíme budovat novej tým....

Reagovat
Hachim Mastour

ano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vilp

Bale zraněný.

Reagovat
misinho7

To bola len otazka casu kedy sa to stane no..

Reagovat
Kenneth

Who cares?

Reagovat
Jordi Alba

Jak vypadal tuhle sezónu herně ? Real jsem ještě asi neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl okej. Zadny zazrak ale celkem to slo.

Reagovat
Jordi Alba

Tak žádnej zázrak by u nás asi furt znamenal stabilní základ.

Reagovat
smazaný uživatel

To u nas ale taky. Specialne na RW to je proste bida. Nikdo z nasich alternativ (Rodrygo/Asensio/Vazquez) neni hrac do zakladu. Bale me letos prekvapil, ze se aspon nabizel a byl aktivni, snazil se strilet atd.

Reagovat
Israha

Trochu se mi zdá, že se vrátil do těch let z počátku Zidanova působení, kdy herně za moc nestál, ale v těch finálních a předfinálních situacích se motal často a byl jakžtakž efektivní. Tristní spíš je, že i tohle mu stačí na to, aby ho žádný konkurent v sestavě neposadil.

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Ta dvojice Griezmann-Suaréz je naprosto strašná

Reagovat
blaugrana

Luisov prinos dnes...zneskodnil gol AM postavenim mimo hru...

Reagovat
zasranej malíř

Espanyol

Reagovat
Tromas

Hodně vydřená výhra a hra z obou stran herně nebyla nijak extra, takže ten zápas byl z pohledu silně průměrný.

Reagovat
Tromas

Ale gól takhle ke konci to prostě potěší.

Reagovat
LAM

Lord 4 měsíce mimo?

Jako s kým tam budeme hrát? To jako bude ten tragéd Luuk v základu?

Snad bude aspoň Yusuf dostávat víc šancí.

Reagovat
blaugrana

Depay-LdJ-Roberto...Bayern zosraty za ušami

Reagovat
LAM

Už to k smíchu ani není.

To co tam Koemanovi teď zůstalo do útoku

Reagovat
blaugrana

komicke bude, ak skusi 3 5 2, to nas Bayern roztrha este viac

Reagovat
patas92

Vždyť ten systém se třema vzadu Koemanovi funguje mnohem víc, než klasické rozestavení, které naopak neumí hrát vůbec

Reagovat
T..oo..M

Valencie zatím hodně slušně. Bude to letos na poháry ?

Reagovat
Messiáš

Soler, Guedes, Mamardashvilli a hlavne Bordalas zatim uzasna prace. Vale by to dost pomohlo, ale Lim zase veskere zisky stoci do Asie a problemy resit nebude. Je to skoda

Reagovat
zasranej malíř

Courtois - Carvajal - Militao - Nacho - Miguel - Casemiro - Modrič - Valverde - Hazard - Benzema - Vini Jr.

Reagovat
misinho7

sice dufam ze Vini nebude napravo

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ed_Hazard

link?

Reagovat
misinho7

tiez by som dajaky dobry

Reagovat
Jordi Alba

Pískej konec.

Reagovat
kaja900

Reagovat
kaja900

Hrajeme dobře, ale ty zmatky v obraně, druha hrubka

Reagovat
misinho7

ta hra je naozaj dobra ale co robia za chyby v zadu

Reagovat
kaja900

Kariim

Reagovat
zasranej malíř

Nepolevovat hoši

Reagovat
Diskostu

Hazard veľký kráľ dnes ....

Reagovat
misinho7

Ta hra ma ale bavii, stare casy pod Carlitom. Ten utok si to tam pekne dava, okrem Viniho a Karima konece aj Eden skusa.

Reagovat
vilp

Škoda, že přihrávky, co dostávají zezadu, jsou hrozný a je jich ještě navíc málo.

Reagovat
kaja900

Zase ta obrana..

Reagovat
misinho7

Mozme my hrat dobre dopredu ked obrana je strasna katastrofa oni dvakrat zautocia a dvakrat daju gol..

Reagovat
zasranej malíř

Zizou+Carlo...udělat z nich jednoho trenéra

Reagovat
Ed_Hazard

To neni normálne aké góly nám končia v sieti

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
misinho7

Ta obrana posobi ale strasne neiste zatial..Dani je celkom mimo, Miquel dozadu zatial tiez hori a stoperska dvojicka zatial velmi zle...

Reagovat
Diskostu

Real vo väčších sračkach jak Barca...

Reagovat
Rothbard
Reagovat
O.Giroud

skoda ze len tycka Cervi

Reagovat
vilp

Jinak ten faul na Hazarda není podle nějakých nových pravidel rudá? Mu tam skočil pod nohy a když mu došlo, že je tam pozdě, tak mu šel nohou na koleno.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kaja900

asi měla být no, ale co už.. hlavně otočit a neztratit zbytečně

Reagovat
misinho7

Reagovat
Israha

Od Ancelottiho zábavný, ale na trofeje nedostačující fotbal, bohužel

Reagovat
dextroza_m

Lepsi, nez hrat nejakou sracku, ktera te nebavi sledovat

Reagovat
Israha

Já jsem byl fanoušek Zidanova pragmatismu, více mě jako diváka naplňují úspěchy, než pohledná hra bez efektu.

Reagovat
Gazdo

Co to

Reagovat
Israha

Mám rád kvalitu. Jsem na ten tým hrdější, když vyhraje 2:0, hlídá si soupeře a nedá mu čuchnout, než když je to nějaký divoký výsledek jako dneska, kde by tam sschopnější tým, než Celta, nasypal tu pětku taky. Zidanova schopnost připravovat tým na velké zápasy a hrát s ním téměř vždy to, co bylo potřeba pro výhru, mi imponovala.

Reagovat
CHONG

Problém je v tom, že druhé Zidanovo angažmá nepřineslo ani jedno...

Reagovat
Israha

Vyhrál ligu jeden rok a o skóre ji nevyhrál ten příští, a to tu sestavu musel celou sezonu lepit. Za to dostal na můj vkus až příliš málo kreditu.

Reagovat
Israha

Že o skóre . To se mi povedlo. Z myšlenky "o jeden zápas" vyplodit tohle.

Reagovat
CHONG

To uznávám, ale jeden titul pro mě prostě není dostatečná protiváha k tomu, že dva roky sleduješ hru, u které máš chuť si vyrvat oči, případně si do nich vrazit rozžhavený pohrabáč...

Reagovat
Israha

Našel jsem si tam svoje. Suverénního Courtoise, propracovaný obranný systém, ve kterém rostly výkonnostně i individuality, Benzemu hrajícího s přehledem hrota a AM zároveň, atd. Nebyl to můj nejoblíbenější Real, ale ta Zidanova aura okolo něj byla něčím výjimečná.

Reagovat
CHONG

Chápu, ale já si tam nenašel asi nic, bylo to za 20 fandění Realu snad poprvé, co jsem nějaké zápasy vynechal i v momentě, kdy jsem neměl nic lepšího na práci, prostě jsem jenom neměl chuť to zapnout, takže jsem fakt rád, že to ZZ po sezoně zabalil...

Reagovat
Israha

Což o to, taky jsem měl pocit, že Zizou jede na krev a do budoucna už nemá tomu týmu tolik co předat. Ale obávám se, aby to s Carlem nebyl krok zpět a aby jediné, za co ho budeme chválit, nebyla atraktivní hra a probuzení Vincka. V kontextu jeho předchozích pár angažmá mu moc nevěřím.

Reagovat
CHONG

Ta obava je určitě na místě, Carlovi nepochybně začíná ujíždět vlak a ten tým, co má k dispozici taky určitě není ten, co vyhrál Decimu, takže v nějaké trebly moc nevěřím, ale kdyby z toho byla liga s pěknou hrou a kupou gólů, tak budu nadšený... Hlavně se u toho fotbalu chci bavit, nějak je to pro mě po překročení třicítky důležitější než trofeje a tituly, člověk toho volného času prostě nemá úplně tolik, co dřív a tak chce mít pocit, že ty hodiny, které u sledování fotbalu stráví, nejsou projebaný čas, možná proto mi koneckonců byl poslední titul tak nějak volný...

Reagovat
Israha

Rozumím. Můj pohled na fotbal je jiný, víc mám sklony to pitvat, sledovat drobnosti a přemýšlet nad tím, a to si pak najdu něco i na hře, která není tak strhující.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
vilp

Co je na tom krom těch zmatků v obraně zábavnýho? Však je to úplně stejná sračka, co hrál Zidane. Pomalý fotbal s nulovou snahou o zrychlení hry.

Reagovat
misinho7

no neviem ale ked toto je sracka co bolo pod ZZ? sak v tom utoku to hraju velmi dobre, ale mohla by sa aj viac zapojit obrana

Reagovat
vilp

Problém je v tom, že Benzema a Hazard se od nějaké 25. minuty k balonu dostali dohromady tak 5x.

Reagovat
vilp

Ale chtěl bych s tou podporou vidět Mbappého, jak by udělal 10 náběhů a nedostal jediný míč.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Israha

Subjektivně mi ofenzivní hráči přijdou méně svázaní taktikou a více troufalí. Chybí průnikovky a diagonály Kroose, a Modrić zjevně nemá dost natrénováno po zranění, ale nenudí mě to. Nicméně kvalita vypadá jinak.

Reagovat
misinho7

tak ono napr ked sme vyhrali tu La Decimu tak to vedel sklbit nejako ale musi sa zapracovat na obrane, zas odisli nam dvaja stoperi ktori to tam mali pod palcom X rokov..chce to cas

Reagovat
Israha

Tehdy byl kvalitnější kádr a Ancelottimu ještě neujížděl vlak...

Reagovat
dextroza_m

Je jasne, ze tohle Real da, ale chlapci, ty nervy, co? :D

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

ta obrana je strašná ale

Reagovat
dextroza_m

Nemel jsi v hlavnich Barcu???

Reagovat
Switchback

Reagovat
Diskostu

Celta kvalitatívne je na tom lepšie, okrem zálohy a brankára majú na každom poste kvalitnejšieho hrača

Reagovat
misinho7

Reagovat
O.Giroud

ty vypluvas zo seba vacsie sracky nez mimo_united

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
kaja900

Kariim pěkně

Reagovat
Switchback

Benzema úplně jinde

Reagovat
zasranej malíř

Skvělý vstup

Reagovat
misinho7

Boha Karim to je delo, mna by zaujimala ake by mal cisla kebyze nehraje s Crisom alebo teda hraju cez tu dobu v inom time.

Reagovat
misinho7

*hraje cez tu dobu

Reagovat
Ed_Hazard

Čo ti pere, toto bola tak chirurgicky presná hlavička, o ktorej som bol presvedčený, že ide iba na FIFE. KRÁL!

Reagovat
Diskostu

Krásna hlav,a predsa niečo od CR pochytil ....

Reagovat
teenz

Vini je letos naprosto jinde.

Reagovat
Ed_Hazard

Popravde ale, tak sa tam s tou loptou motkal že som čakal že to napáli do brankára

Reagovat
teenz

Jasne, tohle uz jsme cekali v predchozich 3 golech, ktere taky s ledovym klidem dal. Letos je nase nejlepsi kridlo. Preju mu to.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Hachim Mastour

Vini

Reagovat
zasranej malíř

Viniiii na pána..oslavička

Reagovat
Selänne

to je střelec

Reagovat
Mishko

ale Viniho zakončenie je túto sezónu úplne inde len tak ďalej, z toho chlapca ešte fakt môže byť niečo veľké...

Reagovat
misinho7

ak takto bude pokracovat tak to bude svetova hviezda, hlavne nepolavit a zlepsovat sa v zakoncovani

Reagovat
Mishko

veď toto, že nepolaviť je pri Brazílčanovi to najväčšie riziko

Reagovat
Gazdo

Tak ale to bolo uplne jasne. Ten chalan je momentalne vas najvacsi klenot. Jemu chybala uz iba ta finalka a moze sa v klude uz pasovat na top hraca. Ak to udrzi celu sezonu tak preco nie

Reagovat
misinho7

Vini sa neskutocne zlepsil, hlavne ked uz vie aj zakonocovat tak je to hrac na uplne inej urovni. A hlavne vidno ako to prenho vela znamena a je to srdciar.

Reagovat
Ed_Hazard

On sa hlavne neuveritelne ľahko vie dostať do obrovských tutoviek Pri jeho rýchlosti to často krát vyzerá tak jednoducho.

Reagovat
smazaný uživatel

Vinicius se podival a v klidu to uklidil? WTF? CO SE TO S NIM STALO?

Reagovat
teenz

Chtel nahravat.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
patas92

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mateo16

keby bol ale lepši brankár tak mu to chyti to zakoncenie dával na Neymara

Reagovat
zasranej malíř

Camavinga

Reagovat
smazaný uživatel

Bozi.

Reagovat
zasranej malíř

To je debut

Reagovat
zasranej malíř

Luka samozřejmě perfektní

Reagovat
smazaný uživatel

Z 99% Modricuv gol.

Reagovat
zasranej malíř

Reagovat
misinho7

Omg Luka bozsky a Camavinga debut jak vino

Reagovat
Mishko

tak 1 gól Camavingy nás stál toľko, koľko 1 gól Hazarda

Reagovat
Ed_Hazard

What a stuff is in the City!!

Reagovat
Rothbard

Camavinga: Mbappé who?

Reagovat
Mishko

Celta fakt nemôže dohrať v 11, to sú prasatá na úrovni Atletov

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrac co fauloval mel byt venku. Uz ma zlutou a tohle byla uplne jasna druha. Rozhodci se posral.

Reagovat
misinho7

Vini je blazen ten ked mu to ide je skoro nebranitelny a este k tomu ta brutalna rychlost. Pls nech dalej zlepsuje to zakoncenie a to LW mame vystrane jak nic

Reagovat
Diskostu

Suarez čisty dement

Reagovat
Ed_Hazard

V kariére mal možnosť učiť sa od najväčších.

Reagovat
misinho7

Tieto zapasy ma bavia viac taketo vysledky mi chybali nie tam 1:0.

Reagovat
DelPiero137

Karim patri medzi absolutnu spicku nejaky ten cas. Skoda ze nedostane zato individualnu trofej. Az odstupom casu sa ukazuje aky silny kader mal Real. Popri hracovi ala Benzema je radost rhat.

Modric je tiez ina galaxia. Toto su pre mna najlepsi hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

4:1, 3:3, 1:0, 5:2*..

Jo, myslim si ze letos to bude celkem zabavna sezona.

Reagovat
CHONG

Takhle mě to fakt baví, obrana samozřejmě šílená, ale jak může někdo říct, že směrem dopředu je to stejná sračka jako pod Zidanem, to mi fakt hlava nebere, ono 13 gólů za 4 zápasy mluví asi za vše Každopádně by mě zajímalo, co dělal Vincek v létě, letos je to úplně jiný hráč a je radost na něj koukat

Reagovat
vilp

Tvoje poslední souvětí je podle mě jediný rozdíl mezi hrou/gólovostí ZZ a Carletta. K Benzemovi je tu konečně druhý rozdílový hráč. Ale nějaká zábava je z mýho pohledu pořád daleko, hlavně hra zálohy mě fakt neskutečně nudí a sere. Ale chápu, tady už člověk ani nemůže říct svůj názor bez nějakých pošklebků.

Reagovat
CHONG

Zase se hned neurážej Já tam vidím teda daleko víc prvků než jenom skvělého Vincka, ten přechod do útoku je nesrovnatelně rychlejší a taky ta miliarda nic neřešících centrů tam nějak odpadla... Já jsem prostě u Zidana postrádal góly (dát jich za sezónu stejně jako Atleti, to je na pováženou), teď se mi jich dostává měrou vrchovatou a baví mě to

Reagovat
teenz

To co píšeš je samozřejmě pravda. Každopádně po těch letech s ZZ je nás většina ráda, že padají góly a nějaký větší nároky budou časem.

Reagovat
Ángel di María 22

Totalne odpadly centry a ta snaha to tam za kazdou cenu urvat ve vzduchu - protoze to byla hlavni "prednost" ty Zidanovi bezmoci.

Urcite na tom ma svuj velkej podil i fakt, ze konecne mame jedno poradny a dynamicky kridlo, coz otevrelo jiny moznosti. Ale uz ted je tam videt jiny Carlettovo premejsleni, ktery bude postupne vest k cim dal vetsimu mnozstvi prunikovek ze stredu hriste a rychlejsim prechodu pred vapno.

Ono to taky nejde poradne zapracovat za par zapasu. Kdyz u nas byl Carlo poprve, tak to trvalo 2-3 mesice, nez tomu tymu vstipil tu svou tvar a pak to jeste dlouho ladil. Ted ma jeste navrch o dost horsi obranu - predtim mel v nejlepsi forme Ramose, Varana i Marcela, to je brutalni rozdil. I zbytek tymu je o neco slabsi.

Pokud s nama ale aspon zacne hrat koukatelnej fotbal, tak budu spokojenej. Pak uvidime, co zvladne az prijde Mbappe a posili se obrana.

Reagovat
Hachim Mastour

Neboli ramos, varane a marcelo v najlepšej forme až pod zidanom?

Reagovat
Diskostu

zázrak že celta dohrala v plnom počte .

Reagovat
CHONG

To už není ani vtipné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele