LaLiga - souhrn 23. kola

08.02.2019, 22:53, aktualizováno 11.02.2019, 22:53
Komentáře a souhrny
Vedoucí Barcelona se rozešla bez branek s Athleticem. Real Madrid potvrdil zlepšenou formu a zvládl i derby na půdě Atlética, domů si nese výhru 3:1. Sevilla opět zaváhala, tentokráte remizovala s Eibarem. Leganés v domácím prostředí zaskočil Real Betis, Valencia nenašla recept na defenzívu Realu Sociedad...

Deportivo Alavés - Levante UD 2:0

11.02.2019 21:00

Góly: 23. Víctor Laguardia, 90+3. Jony

Po více než měsíci dokázal Alavés opět zvítězit a tím se vrátit zpět na pohárové pozice, konkrétně na šesté místo. Výhra nad Levante se nerodila snadno a Depor si mohl definitivně oddychnout až v závěru, kdy přidal druhý gól Jony. Domácí tým jinak dlouho hájil vedení, které zařídil ve 23. minutě Víctor Laguardia.

Domácí Deportivo potřebovalo co nejrychleji odpovědět na tři ligové porážky v řadě a kdy jindy, než v pondělní dohrávce s oblíbeným soupeřem. První letošní vzájemný zápas sice valencijský celek ovládl, ale v novodobé éře šlo o dosud jediné vzájemné vítězství.

První velkou šanci utkání měli na svědomí domácí. Po pěkném centru Jonyho hlavičkoval Calleri a hostujícího brankáře Fernándeze zachránilo břevno. O chvíli později už Levante tolik štěstí nemělo, Alavés totiž rozehrál rohový kop a Víctor Laguardia na zadní tyči hlavou otevřel skóre. Alavés vedl zaslouženě a ve 38. minutě mohl po Fernándezově zaváhání zvýšit, ale Calleri si před odkrytou brankou neporadil. Levante herně za svým soupeřem nezaostávalo, ale co se týče ofenzivní fáze, nebylo jednoduše nebezpečné.

Ani druhý poločas v tomto nepřinesl změnu. Oba celky ho začaly beze změn a k prvnímu střídání nakonec sáhli hosté, a to přesně po hodině hry. O chvíli později se před Fernándeze dostal Inui, ale průběžný výsledek se prozatím neměnil.

Brankář Deportiva Pacheco skutečně nemusel řešit žádnou složitější situaci a Alavés nakonec až v nastavení definitivně rozhodl o zisku tří bodů. Velmi špatnou malou domů posílal Fernándezovi Doukouré, čehož domácí využili a Jony střelou k tyči pojistil výsledek na 2:0.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - FC Barcelona 0:0

10.02.2019 20:45

Góly: -

Barcelona nevyhrála ani ve třetím soutěžním zápase v řadě, ale i po tomto víkendu povede soutěž o šest bodů. Na půdě baskického Athletic Clubu se nedokázala střelecky prosadit a pouze remizovala 0:0. Bilbao bylo v zápase lepším týmem, ale všechny jeho příležitosti ztroskotali na výborném ter Stegenovi.

Katalánci remízou na San Mamés završili těžký týden, ve kterém se postupně střetli s Valencií, Realem Madrid a právě Bilbaem. Valverdeho družina věděla, že na Bilbau to bude velice obtížné a konečný výsledek to koneckonců potvrdil. Barcelona sice měla tradičně větší držení balónu, ale překvapivě vystřelila na Herrerínovu branku jen dvakrát.

Bilbao bylo na vedoucí tým LaLigy dobře připravené a v úvodu zápasu mělo dobrou příležitost ujmout se vedení. Susaeta vyslal na ter Stegena technickou ránu a německý brankář se musel proletět vzduchem. I následný rohový kop byl pro Barcu nebezpečný a ter Stegen si málem vstřelil vlastní gól. Baskové znovu zahrozili ve 25.minutě, kdy ve středu vápna akrobaticky zakončoval Raúl García, ovšem pouze do náruče barcelonské opory.

O dvě minuty později se konečně také ukázala Barcelona a kdo jiný, než Lionel Messi. Argentinská modla se znovu zmocnila balónu po Herrerínově zásahu a střelou orazítkovala břevno! V závěru prvního poločasu měl zase příležitost Athletic Club, na zadní tyči v rychlosti zakončoval García a s pomocí teče zamířil mimo branku.

Domácí tým byl po prvním poločase překvapivě lepší a pokud chtěla Barcelona pomýšlet na dobrý výsledek, musela po změně stran výrazně přidat. Barca však ani ve druhém dějství neoslňovala a vlastně neregistrovala žádnou výraznější příležitost.

Sedm minut před koncem doslova odmítl výhru Williams. Před ter Stegenem se domácí útočník objevil sám a stačilo jen dobře zamířit, Williams však trefil německého brankáře, který byl asi největší hvězdou utkání. Ve druhé minutě nastavení ještě uviděl druhou žlutou kartu Marcos a musel o trochu dříve opustit hrací plochu, ovšem vliv na konečný výsledek to už nemělo. Domácí Athletic Bilbao remizovalo s Barcelonou 0:0.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - SD Eibar 2:2

10.02.2019 18:30

Góly: 88. Wissam Ben Yedder, 90+2. Pablo Sarabia - 22. Fabián Orellana, 63. Charles

Eibar měl skvěle rozehraný duel v Seville, neboť nad domácí ekipou vedl ještě pět minut před koncem o dvě branky a Sevilla navíc hrála v početním oslabení. Přesto ukázala neskutečnou koncovku a dokázala srovnat!

Sevilla šla do utkání jako jasný favorit, který neměl mít s Eibarem problémy. Využila k tomu ostatně hvězdy jako Banega, Ben Yedder, Kjaer nebo André Silva. Proti nim na straně Eibaru stáli Riesgo, Orellana, Charles, Enrich nebo Cucurella. Eibar chtěl překvapit a vylepšit si své desáté místo.

První vážnější šanci si Sevilla vytvořila po ráně Sarabii, která ve vzduchu před Riesgem nebezpečně zaplavala. Na opačné straně hledal Cucurella jemným pasem Enricha a povedlo se mu to, jenže na poslední chvíli zasáhl vracející se stoper Kjaer. Eibaru nelze upřít větší snahu a aktivitu, Sevilla naopak měla s jeho napadáním velké potíže a dnes nepůsobila soustředěným dojmem.

Možná trochu paradoxně se Eibar dostal do vedení právě ve chvíli, kdy Sevilla začínala herně dominovat. Psala se 22. minuta, když obrana Sevilly zachybovala a neodkopla nepovedenou kombinaci hostí. Míče se u vápna ujal Fabián Orellana, který doběhl až před Vaclíka a v pádu ho překonal - 1:0.

Sevilla se samozřejmě snažila co nejdřív získat znovu kontrolu nad utkáním. Silva našel na levém křídle volného Mesu, který cpal míč do pokutového území, jenže Ben Yedder na balon nedosáhl. Sarabiova akce zase skončila na pohotovém obranném zákroku Ramise. První půle minimálně ze strany Sevilly musela být velkým zklamáním.

A po změně stran to nebylo nijak lepší. Za míčem se sice hned po začátku poločasu hnal André Silva, ale nakonec mu chyběl krok k úspěšnému zakončení. Portugalský talent byl obecně hodně aktivním hráčem, jenže v zakončení se trápil. Když Sevilla poslala na trávník čerstvé síly, opět inkasovala. Další rohový kop Eibaru snesl balon na Charlese, který v náběhu razantně napálil míč do sítě!

Ani to ale Sevillu nezlomilo a její snaha získat body dál pokračovala. Eibar hodně hrozil především ze standardních situací a po dalším rohu se pověsil do vzduchu Arbilla. Velké věci se ale začaly dít teprve v posledních deseti minutách utkání.

Nejprve dostal druhou žlutou kartu v zápase Éver Banega. Argentinský tvůrce hry sestřelil protihráče poměrně důrazným faulem a sudí ho ihned poslal do šaten. Zdálo se, že Sevilla prožije další tragický večer. O dvě minuty později navíc Eibar dal další branku, kterou následně sudí pro ofsajd Kikeho odvolal.

A Sevilla rázem ožila. V 88. minutě vykřesal naději pro domácí Wissam Ben Yedder, který si elegantně narazil míč s Vázquezem a prostřelil brankáře Riesga. Když už se zdálo, že sudí odpíská konec, Quincy Promes dostal míč na straně hřiště a lahůdkovým pasem oslovil nabíhajícího Pabla Sarabiu. Ten míč špičkou kopačky tečoval a Sevilla srovnala!

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Sociedad 0:0

10.02.2019 16:15

Góly: -

Valencia propásla možnost posunout se na šesté místo tabulky a doma v nezáživné partii jenom remizovala 0:0 s Realem Sociedad. Zatímco domácí měli alespoň nějaké náznaky šancí, baskický celek nepředvedl na Mestalle vůbec nic.

Utkání Valencie s Realem Sociaded slibovalo vyrovnanou partii a dění na hřišti tomu skutečně odpovídalo. Úvodní pětadvacetiminutovka nabídla sice dobré tempo i nasazení, ale bez větších gólových příležitostí. Od 25.minuty se pak hra uklidnila a diváci na Mestalle mohli jen doufat, že po změně stran uvidí záživnější fotbal.

Po hodině hry sice pozdravil brankáře Rulliho střelou Kondogbia, ale brankář Basků s ní neměl problémy. Oba trenéři pak zkusili rozhýbat ofenzívu střídáním a přísun čestvý posil přeci jenom trochu atraktivity přinesl. V 68.minutě rozehrála Valencia rohový kop, Rulli centrovaný balón hrubě podcenil ale domácí hráč hlavičkoval těsně nad. O chvíli později hlavičkoval po Čeryševově centru i Rodrigo, ale ani tady si balón cestu do branky nenašel a skončil mimo.

Závěrečná čtvrthodina jakoby zápas podtrhla, k vidění nebylo vůbec nic a po uplynutí nastaveného času mohli diváci konečně zamíři domů. Bezbranková remíza je jistě nepotěšila a nepotěšila ani Valencii, která propásla možnost postoupit na pohárovou šestou příčku.

Více informací k zápasu

CD Leganés - Real Betis 3:0

10.02.2019 12:00

Góly: 22. Youssef En-Nesyri, 36. Youssef En-Nesyri, 66. Youssef En-Nesyri

Hodně hořkou pilulku musel spolknout na půdě neoblíbeného Leganésu sevillský Real Betis. Zelenobílí inkasovali na Estadio Municipal de Butarque třikrát a zásluhu na tom měl jediný muž - marocký útočník Youssef En-Nesyri, který zaznamenal čistý hattrick. Leganés získal v boji o záchranu důležité tři body, zatímco postup Betisu směrem k evropským pohárům se zase zadrhl.

Betis v Leganésu nikdy v historii nezvítězil a smutnou bilanci se marně snažil napravit v tomto utkání. Co naplat, že Béticos měli častější držení balónu, když dokázali za celé utkání pouze jednou vystřelit na branku.

Domácí tým na své příležitosti trpělivě čekal a už po deseti minutách mohl vést, kdyby z úhlu procedil balón do sítě Rodríguez, dobře ale zasáhl Robles. Další možnost měl Leganés ve 23.minutě a tentokrát už mu to vyšlo. Youssef En-Nesyri se dostal k propadnutému balónu a zblízka poslal Leganés do vedení. Stejný muž ještě v prvním poločase zařídil domácímu celku dvoubrankový náskok, Rodríguez mu poslal před branku přesný pas a En-Nesyri bez problému trefil odkrytou branku. Hosté potřebovali na nepříznivý vývoj zareagovat a rozhýbat hru měl Diego Lainez, ovšem Betis se i nadále trápil.

Ve druhém poločase byl stejně jako v tom prvním směrem dopředu naprosto bezzubý.Když pak po hodině hry zvýšil už na 3:0 opět En-Nesyrí, vypadalo to s Betisem hodně špatně. Hosté navíc neudrželi nervy na uzdě a závěr utkání dohrávali bez vyloučeného Javiho Garcíí. Leganés se pak už nikam nehnal, výsledek si pohlídal a ani tentokrát doma proti Betisu neprohrál.

Více informací k zápasu

Girona FC - SD Huesca 0:2

09.02.2019 20:45

Góly: 35. Ezequiel Ávila, 40. Ezequiel Ávila

Na další problémy si zadělala Girona, která doma nezvládla zápas s poslední Huescou. Naopak hosté neprohráli už ve třetím zápase v řadě a na nesestupové pozice ztrácí už "jen" šest bodů. Huesca si už v prvním poločase zajistila pohodlný dvoubrankový náskok, který pak dokázala dovést do zdárného konce. Obě branky Azulgranas vstřelil Luis Ezequiel Ávila.

Girona doma chtěla zastavit nepříjemný pád tabulkou a proti komu jinému by se to mělo povést, než proti poslední Huesce. Hosté ale v minulých kolech ukázali, že jakkoliv vypadá situace beznadějně, nehodlají se vzdávat.

Katalánci byli v úvodu zápasu sice lepším týmem, ale svoje šance proměnit nedokázali. Tu první měl po čtvrthodině hry Pedro Porro, který vypálil a skákavý projektil musel vyrážet Santamaría. Huesca se první půlhodinu spíše zahřívala, ale pět minut na to už dokázala zničehonic skórovat. Luis Ezequiel Ávila se rozhodl z dobrých dvaceti metrů vypálit a jeho přízemní rána zapadla k tyči.

Girona na nic nečekala a Santamaría hned vzápětí tasil dva excelentní zákroky, kterými uchránil těsné vedení. Domácí pak z dalšího útoku odpověděli, ale branka docílená z rohového kopu nemohla pro faul ve vápně platit. Huesca přežila dva velké momenty a následně uštědřila Gironě tvrdý direkt. Luis Ezequiel Ávila si došel pro přihrávku k malému vápnu a nechytatelnou dělovkou zvýšil už na 2:0.

Domácí tým vyměnil o přestávce dva hráče, ale k nějakému hernímu zlepšení to nevedlo. Huesca se koncentrovala na obranu a když v 68. minutě uviděl za faul druhou žlutou kartu Bernardo Espinosa, byli hosté vítězství už velmi blízko. Girona se i v oslabení mohla dostat na dostřel jedinému gólu a utkání tak ještě zdramatizovat, jenomže jí nebylo přáno.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Rayo Vallecano 2:1

09.02.2019 18:30

Góly: 72. Borja Iglesias (pen.), 90+5. Sergi Darder - 33. Abdoulaye Ba

Rayo sahalo na půdě Espanyolu po cenných bodech, ale nakonec se vrací do Madridu s nepořízenou. Hosté se dostali v prvním poločase do vedení zásluhou Abdoulaye Ba, jenže Espanyol ve druhém poločase výsledek dokonale otočil. Čtvrthodinu před koncem srovnal z pokutového kopu Borja Iglesias a v páté minutě nastavení rozhodl o výhře domácích opravdu parádní volejí Sergi Darder.

Výsledek je pro Rayo hodně krutý, na druhou stranu Espanyol si za druhý poločas výhru zasloužil. Hosté bojují o záchranu a body z Barcelony by se jim náramně hodily, není tedy divu, že do utkání vstoupili lépe. Už ve čtvrté minutě nebezpečně hlavičkoval De Tomás, Diego López balón nadvakrát zkrotil. O chvíli později mělo Rayo ještě větší příležitost a dokonce dalo gól. Álex Moreno orazítkoval vzdálenější tyč a dorážející De Tomás sice vstřelil gól, ovšem z jasného ofsajdu. Espanyol vlastně oplatil naprosto stejnou mincí, také vstřelil branku z ofsajdu, nicméně o poznání těsnějšího. Tak jako tak byl stav nadále 0:0.

Nerozhodný stav nakonec vydržel do 33. minuty, než z levé strany odcentroval Embarba a Abdoulaye Ba hlavou a o tyčku zařídil Rayu vedení. Espanyol zareagoval okamžitým střídáním a Pabla Piattiho nahradil Wu Lej. Argentinský záložník opustil hrací plochu kvůli zranění.

Rayo udrželo vedení do konce prvního poločasu a po obrátce se muselo bránit. Espanyol vstoupil do druhého poločasu o poznání aktivněji a už po pár minutách hrozil tvrdou ranou Darder, se kterou si však Dimitrievski výborným zákrokem poradil. Hostující brankář byl hrdinou i v následujícím okamžiku, když vytáhl další skvělý zákrok po Vilově těžkém zakončení. Espanyol začal zhruba od 50. minuty neúnavně bušit na branku Raya, hosté odolávali jen s velkými problémy a slibné vedení nakonec neudrželi. Aktivní Wu Lej byl ve vápně zezadu jasně podražen a sudí po poradě s videem nařídil pokutový kop. Borja Iglesias penaltu s přehledem proměnil a srovnal na 1:1.

Espanyolu to bylo málo a i závěr utkání byl v jeho režii. V 87. minutě vstřelil gól Darder, ale znovu neregulérní díky ofsajdovému postavení z předchozí akce, což bylo poměrně zvláštní rozhodnutí. Každopádně se říká do třetice všeho dobrého a zlého a Sergi Darder se nakonec regulérní branky přeci jenom dočkal. Až v 5. minutě nastavení si naběhl na Rosalesův centr a neuvěřitelně přesnou volejí rozhodl! Nádherný fotbalový okamžik, byť pro Rayo nesmírně krutý.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Madrid 1:3

09.02.2019 16:15

Góly: 25. Antoine Griezmann - 16. Casemiro, 42. Sergio Ramos (pen.), 74. Gareth Bale

Jestli Real Madrid v úvodu sezony zažíval krizi, tak ta je nenávratně pryč. Bílý balet opanoval i městské derby na půdě Atlétika a vyhrál už pátý zápas v řadě! Svěřenci Santiaga Solariho sice neměli trvalou převahu, ale byli vysoce efektivní a díky výhře 3:1 se posunuli už na druhé místo tabulky právě před madridského rivala. Góly Realu zajistili Casemiro, Sergio Ramos a Gareth Bale. Jediný úspěch Atletů má na svědomí Antoine Griezmann.

Real Madrid v lize čtyřikrát po sobě nedokázal Atlético porazit a povedlo se mu to až nyní, navíc rovnou na stadionu Wanda Metropolitano.

Atlético začalo zápas aktivně a Real v úvodní desetiminutovce zamklo na jeho polovině. Vytěžit z náporu ale nic nedokázalo a naopak v 18. minutě ke zděšení domácích příznivců inkasovalo. Real rozehrál rohový kop a Sergio Ramos i v obležení několika hráčů vyhrál hlavičkový souboj, načež před Oblakem nekompromisně zakončil Brazilec Casemiro. Atlético se snažilo o rychlou odpověď a skutečně to dlouho netrvalo a stav se měnil na 1:1. Ve 26. minutě Correa obral o balón Viníciuse a okamžitě vyslal do samostatného úniku Griezmanna, který Courtoise bez problémů překonal. Celou akci ještě zkoumalo video, zdali nešlo o ofsajdové postavení, situace to ale byla na milimetr přesná.

Utkání se vyrovnávací brankou zklidnilo, tempo opadlo, ale gólům v prvním poločase konec nebyl. Těsně před přestávkou Giménez nedovoleně zastavil Viníciuse a jelikož to bylo v pokutovém území, následovala penalta. Sergio Ramos se trefil přesně k tyči a Real nad Atléticem znovu vedl.

Pro Los Colchoneros ještě zdaleka nebylo nic ztraceného. Po změně stran mohla přijít delikátní záležitost, protože samostatný únik na Courtoise podstoupil Álvaro Morata a vyřešil ho parádním lobem. Gól někdejšího útočníka Realu ale neplatil, protože video odhalilo ofsajdové postavení.

Álvaro Morata byl ústřední postavou i dalšího zajímavého okamžiku. V 69. minutě se v blízkosti Courtoise skácel k zemi a Atlético se vehementně dožadovalo pokutového kopu. I tady muselo rozhodovat video a za pravdu dalo Bílému baletu, takže hra pokračovala.

Real Madrid sice neměl trvalou převahu, ale byl vysoce efektivní. Čtvrthodinu před koncem zasadil městskému rivalovi definitivní KO, když přečíslení zakončil ve vápně střídající Gareth Bale. Frustrované Atlético pak ještě přišlo o Thomase Parteyho, který byl po šlapáku na Toniho Kroose vyloučen a kouč Diego Simeone věděl, že zápas je definitivně ztracen. Atleti se sice sympaticky nevzdávali, ale Real měl zápas už pod úplnou kontrolou.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Celta Vigo 3:1

09.02.2019 13:00

Góly: 39. Jaime Mata (pen.), 62. Jorge Molina, 81. Jaime Mata - 2. Néstor Araújo

Fotbalisté Getafe zvládli roli favorita a přestože rychle inkasovali, s Celtou Vigo si nakonec dokázali poradit. Madridský celek se díky tomu přiblížil čtvrté Seville už na rozdíl jednoho bodu, přičemž tým z Andalusie má své utkání teprve před sebou. Góly na stadionu Alfonsa Pereze obstarali Jaime Mata a Jorge Molina a za Celtu dával po třech minutách hry Néstro Araujo. Utkání výrazně ovlivnilo brzké vyloučení hostujícího Gómeze.

Oba týmy potřebovaly zvítězit, Getafe aby si udrželo pohárové postavení a Celta, aby zlepšila své vyhlídky v boji o záchranu. Domácí kouč José Bordalás přes Celtou Vigo varoval a hosté skutečně vstoupili do utkání lépe.

Celtě stačilo na vedení pouhých sto osmdesát sekund, než Méndez ze standardní situace posadil balón na hlavu Néstora Arauja a brankář Soria mohl lovit míč ze sítě. Getafe se rychle otřepalo a postupně dostalo zápas pod svojí kontrolu. Svižné utkání na stadionu Alfonsa Pereze dlouho žádnou větší šanci nenabízelo, až ve 37. minutě se hosté dopustili penaltového zákroku, jmenovitě Mallo fauloval ve vápně Arambarriho. Penaltový verdikt se hrubě nelíbil útočníkovi Gómezovi, jenž po vydatných protestech uviděl druhou žlutou kartu. Celtu Vigo tak stíhala jedna nepříjemnost za druhou - penalta, zbytečné vyloučení a gól, protože Jaime Mata si ze střely z penaltového puntíku vůbec nebral servítky. Bezprostřední závěr prvního poločasu pak přinesl dva zajímavé momenty na obou stranách. Nejprve mohl zvýšit po spolupráci s Foulquierem Maksimović, ale byl máván ofsajd a zdvihnutý praporek přerušil i akci Celty Vigo, která dokonce díky Mallovi vstřelila gól.

Getafe otočilo výsledek až ve druhém poločase, konkrétně v 62. minutě, kdy pas za obranu obdržel Mata a přihrávkou před prázdnou branku nabídl gól Jorge Molinovi, který nepohrdl. Oslabenou Celtu pak definitivně zlomila branka sedm minut před koncem, kdy brankář Rubén Blanco vyrobil obrovskou chybu a z rozehrávky namazal před prázdnou branku Matovi. Výsledek 3:1 už madridský celek nepustil a Seville se přiblížil na rozdíl pouhého bodu.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Villarreal CF 0:0

08.02.2019 21:00

Góly: -

Už v devátém zápase v řadě nedokázala Žlutá ponorka zvítězit a nadále se topí v sestupovém pásmu. Záchranářský duel na Estadio José Zorrilla mezi Valladolidem a Villarrealem branku nepřinesl, ale spokojenější budou nejspíše domácí, kteří si udrželi od soupeře bodový odstup a navíc s ním ve dvou zápasech získali lepší vzájemnou bilanci.

Lepší bilance se může domácímu celku v závěrečném zúčtování sezony hodit, protože tak jako tak nemá Valladolid ještě nic jistého. Utkání s Villarrealem bylo zkrátka důležité, v prvním duelu trochu překvapivě zvítězil právě královský celek.

Domácí tým poprvé zahrozil už ve druhé minutě utkání, kdy ze střední vzdálenosti napřáhl Hervías a Asenjo se musel natáhnout. Valladolid ještě rozehrával rohový kop, ale z něho žádné ohrožení nevzešlo. Na druhé straně zakončoval z velké blízkosti Ekambi a pochvalu zaslouží Masip, který rychle vyběhl a střelci zmenšil úhel. Žlutá ponorka začínala mít postupem času větší převahu a ještě do poločasu ji mohl zužitkovat Alfono Pedraza, který dostal přihrávku do strany a dělovkou rozvlnil jen boční síť.

Druhý poločas přinesl totožnou podívanou. Mírnější převahu měl Villarreal, ale dobře fungující obrana Valladolidu veškeré ofenzivní snažení hostů odrážela. Čtyři minuty před koncem mohl Villarrealu pořádně znepříjemnit život Daniele Verde, jehož rána nadělala Asenjovi velké problémy. Brankář hostí jí zvládl vyrazit a tím uchránit bezbrankový výsledek. Remíza 0:0 nahrává spíše domácím, kteří si jednak udrželi od Villarrealu šestibodový odstup a především lepší vzájemnou bilanci.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona23156260:2351
2.Real Madrid23143640:2745
3.Atlético Madrid23128333:1744
4.Sevilla FC23107638:2537
5.Getafe CF2398628:1935
6.Deportivo Alavés23105824:2735
7.Real Betis2395926:2932
8.Valencia CF23613424:2031
9.Real Sociedad2387827:2531
10.SD Eibar2379731:3230
11.CD Leganés2378825:2729
12.Espanyol Barcelona23841127:3728
13.Athletic Bilbao23512623:2827
14.Levante UD23761032:4227
15.Real Valladolid2368919:2826
16.Celta Vigo23661135:3924
17.Girona FC2359923:3324
18.Rayo Vallecano23651227:4023
19.Villarreal CF23311923:3120
20.SD Huesca23461323:3918

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (542)

Přidat komentář
smazaný uživatel

achjo, ten Villarreal... nematný neslaný výkon... docela nuda zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že to byl špatný zápas, Valladolid hrál dobře, měli krásně sehrané protiútoky a hlavně hráli parádně obětavě, hromadu už skoro ztracených míčů vybojovali jenom díky tomu, že šlapali nadoraz. Akorát měli v docela smůlu v zakončení, ale zasloužili si vyhrát.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Stannis Baratheon

⚽⚽⚽

Reagovat
blaugrana

Tak uz sa spekuluje o LB. Mena Ferland Mendy, toho by Erik moholloladit...dalej potom Junior Firpo, tuez dobra volba a mamrd Felipe Luis.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ferland Mendy se mi hodně líbí, toho bych bral. Junior Firpo nevypadá špatně, ale podle mě není tak prověřený, aby stál takový peníze. Filipe Luis by byla zajímavá možnost, pokud budeme do budoucna věřit Mirandovi. Končí mu smlouva a byla by to krátkodobá záplata, podobně jako kdysi třeba Gio nebo Sylvinho. Každopádně si myslím, že dávat Albovi TOP smlouvu do roku 2024 je ekonomická sebevražda. On je momentálně na svým vrcholu, ale podle mě je dost nejistý, jak dlouho tam ještě může vydržet. Jeho styl je zaměřen na fyzický stránce a spolupráci s Messim, což z něj dělá o dost lepšího hráče, než ve skutečnosti je. Podle mě máme v ruce spoustu trumfů, proč mu nedávat nějakou šílenou dlouhodobou smlouvu, třeba jsou tyto spekulace o novým LB jedním z nich. Nevidím tým, který by ho dokázal zaplatit a dal mu dlouhodobou smlouvu. On prostě nemá kam odejít, čehož je třeba při těch vyjednáváních využít.

Reagovat
Generalní Gladiator

City?

Reagovat
blaugrana

Ja by som jenoznacne bral Menyho. Ked som videl, aky sprinz bol schopny uskutocnit v 92. minute, tak mi spadla sanka. Kombinacnu hru a taktiku sa douci a bude to zviera. Jordi mi nepride ako srdciar, uvidime, ako to dopadne. Vedenie odvadza v poslednej dobe super robotu, az na Coutinha, ktory bude asi lrevar, ak sa ho nepodari predat aspon za 120.

Reagovat
Generalní Gladiator

mendy je na bc albovi až moc dobrej, ten má před sebou ještě 2r top, cena u těch spekulací?

Reagovat
blaugrana

Tak mohol by ist kludne este do nejakeho LL timu rozohrat sa, ale bolo by dobre ho mat podpisaneho, kym jeho cena neexploduje.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jemu je 24, hraje PO LM, zájemců může bejt dost včetně týmů jako city,united a půjde se rozehrávat někam třeba do celty?Sory,nesmysl

Reagovat
Godwinson

Mendy v Barceloně, to je představa

Reagovat
el Principito

jak to myslíš? můžeš ho popsat?

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Getafe sa s tým nesere

Reagovat
CHONG

Reagovat
Jordi Alba

Ale zrovna Celta, která se snaží porazit Villarreal v neschopnosti není velkej skalp.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Nicméně já jim tu Evropu přeju, mě osobně jsou sympatičtí. Rozhodně tam uvidím radši Getafe než Betis nebo Alavés. Pokud to vyjde a pokud přes léto udrží důležité hráče, tak si myslím, že by tam nemuseli být jenom do počtu.

Reagovat
LH171186

Tak to je masakr, penalta pro Real z faulu půl metru před vápnem, penalta, a bez videa, Morata dá gól z 5cm offsidu a video to neuzná

Reagovat
valloire

jj, VAR je svinstvo

Reagovat
janinho

uz ozaj niektori jebte na to. 2 spravne rozhodnutia a fanusik barcelony sa tu ide rozculovat????

Reagovat
smazaný uživatel

Real zaplatí rozhodčímu, aby mu vyhrál zápas a nakonec je stejně jedinej vítěz Barcelona, která zvýší náskok na čele.

Reagovat
Magic player

Tebe to psani sracek jeste nepreslo?

Reagovat
valloire

požil jsi zas THC?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, další si dám zase za rok. Měl bys to taky zkusit, dědo. Je to skvělý na uvolnění.

Reagovat
CHONG

Zavři hubu, ty vysmažená nulo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Dědci, vy jste mimo realitu. Už nejsou 50. léta vašeho mládí na takový nesmyslný předsudky.

Reagovat
smazaný uživatel

Franta v Ulici dostal za pár prásků taky peknej vyjeb, takze prrr..

Reagovat
Baronne

Šikana přes EF, a ještě od právníka

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdak

Reagovat
wyqinac

tak kde je to zvyseni ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao hrálo dobře, tak náskok na 2. místo zůstal konstantní a výprask na tréninkovém hřišti Santiago Bernabeu je jistý.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Nech ty drogy, nedela ti to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký drogy? Nesmíš tak poslouchat ty vaše dědky valloira a CHONGA.

Reagovat
valloire

Co mu máš co říkat, komu má naslouchat? On je chytrý a ví, kdo zvěstuje pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty určitě ne.

Reagovat
valloire

Já jsem ztělesněním pravdy. Jsem jako Hus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ztělesněním stařecké senility. Mimochodem, chceš být taky upálen?

Reagovat
Jordi Alba

Snad to Atlético vyletí i v LM, hned by mohlo bejt po sezoně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Switchback

LM out pohár OUT liga 3% šance

Reagovat
Kixi Syhimour

Proč? Však by měli mít více energie právě na LL, ne?

Reagovat
Switchback

Nevím, těch bodů začínají ztrácet fakt dost a navíc ztrácej body více méně po celou sezónu, takže se jim to těžko bude dotahovat

Reagovat
Kixi Syhimour

Titul už nebude to je jasné, zbývá jim LM, ale podle mě s Juve vyletí

Reagovat
Jordi Alba

Tu ligu by pak už nedali a ve čtvrtfinále LM je fakt nechci.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ligu nedají asi tak i tak, ale to že je nechceš v LM se dá pochopit, nicméně Juventus taky nejsou žádní nazdárci

Reagovat
Jordi Alba

Čtvrtfinále LM proti Atléticu už nejednou dopadlo špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta zlomyslná nepřejícnost mě u tebe nepřekvapuje. Docela mi k tobě pasuje.

Reagovat
Jordi Alba

Jj, ale ty Barceloně treble.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, proč bych měl přát Barceloně cokoliv dobrého nebo špatného? Proč bych jí měl přát cokoliv kromě toho, ať je silným soupeřem?

Reagovat
Jordi Alba

Jen tak.

Reagovat
Elliasson

To je argument na úrovni pubertální ženy.

Reagovat
Jordi Alba

Tak já s ním nechci diskutovat kvůli tomu, jak by to dopadlo. Skončila by každá reakce slohem, kterej jde shrnout na 2 řádky a kterej bych ani nečetl. Proto sem na něj už minule, když hrálo Atlético s Betisem reagoval tak, jak reagoval.

Reagovat
Malresi

Krátkozrakosť a neprajnosť druhých asi nemá medze, všakže?

Reagovat
Elliasson

Nevyletí.

Reagovat
Kokesh

Za 4 dny mit 4 body z Camp Nou a ubrecene Wandy neni uplne spatny. Jestli to bylo opravdu z velke casti jen o kondici, Pintusovi a vymene skoro celeho stabu za Lopeho, pak je to obrovska skoda...je pravda, ze sledovat nyni Modrice, co vydrzi v jeho letech a jake ma stale kondicni rezervy pri srovnani ze zacatku sezony je dost samorikajici, i kdyz samozrejme ma svou roli i WC.

Karim je taky s temi minutami neuveritelny, Sergio nocni mura Atletika a Reguilon uz naseho milacka asi jen tak do zakladu nepusti, hlavne v LM a venku v lize...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

jojo v poharu se vetsinou hraje na body

Reagovat
janinho

podla mna kazdy rozumel co tym Kokesh chcel povedat. jedine ze teda ma v oblubenych kluboch to co ty a potrebuje sa za kazdu cenu ozvat

Reagovat
smazaný uživatel

spise tomu rozumneli jen dementi co fandi RM

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Malresi

Reagovat
janinho

príbeh pokračuje...

Reagovat
LAM

Jinak co to tam ve druhym poločase předváděl Carvajal u toho faulu? Podle reakce minimálně amputace nohy.

Reagovat
Kixi Syhimour

Bale si podmaňuje LaLigu

Reagovat
Switchback
Reagovat
ADM

pekne potrolil

Reagovat
LAM

Jinak Atleti od začátku roku hodně špatný.Dle mě dvojzápas s Juventusem bude jasná záležitost pro Juve.

Reagovat
Kixi Syhimour

Forma Juve taky není moc oslnivá

Reagovat
LAM

Lepší mančaft kterej umí zapnout když o něco jde.

Reagovat
Malresi

Never tomu. Atleti spustia pressing a bude to velmi tazke.

Reagovat
ADM

Tvl to PSG ozaj vyletí, aj Cavani pravdepodobne out

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu zářezy poslední dva zápasy. Ale tak v klidu. Na Juventus by to ale citelně chtělo Costu. A zálohu bych postavil na Rodrigovi, Saulovi, Kokem a Vitolovi. Pak by byla naděje. Někdo zkrátka musí začít vyčnívat, Griezmann Juventus sám neporazí.

Reagovat
Kokesh

Na Moratu se asi dalo piskat, nicmene prvni gol Griezmanna byl neregulerni. My dali dva goly ze hry + penalta na Vincka, kde evidentne doslo ke kontaktu a jeho padu uvnitr uzemi.

Betis zarez 100% byl.

Reagovat
smazaný uživatel

A Solarimu se skutečně podařilo do hry Realu vrátit pevné prvky. Možná jsem ho podcenil. I když na titul ani na LM to nevidím. To je ještě málo.

Reagovat
ADM

Ale kto Solariho nepodcenil?

Reagovat
smazaný uživatel

No asi Perez.

Reagovat
El Matador

Reagovat
LAM

Solarimu to teď funguje skvěle.Nevim proč Mdristi chtěj někoho jinnýho.

Reagovat
Ed_Hazard

Lebo Valverdemu to ide katastrofálne, že? A rovnako ho tu vyhadzujete týždeň čo týždeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Nadává se na něj kvůli předváděný hře která je často katastrofální a za loňskej Řím kde naprosto jako trenér vyhořel.

Reagovat
Billy McClane

A Messi v Rime nevyhorel ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten v Rime pry ani neodcestoval

Reagovat
eibe

Vinicius dostane doufam dodatecny trest za simulovani. To cikáně snad nevi, ze existuji relaye? Jeste se raduje za to, ze dokazal zasimulovat na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kaja900

Nerikam ze nikdy nesimuloval.. ale to ze ho obrance sejme ze zadu je simulace ? nemuze za to ze je obrance atletica hloupej a necha se obejit a nesmyslne ho sejme...

Reagovat
eibe

Kde ho sejmul? Vubec ho nezasahl tak, aby ovlivnil z fyzikalniho hlediska jeho pohyb. Vinicius jasne podle zaberu zpomalenych nechal klasicky nohu v zadu a spadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hlupák

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Zenthuras, čo ten "pískajúci" Manzano, ktorý mal podľa tvojich slov poškodiť Barcelone proti Valencii?

Reagovat
Switchback

Po všech těch posilách Atletica hooooodně velká slabota letos

Reagovat
Kixi Syhimour

Zklamání

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

no jeje

Reagovat
Malresi

Fans FCB alebo RM, poprípade Atlética:

Koho by ste si priali najviac zo Sevilly?

Reagovat
smazaný uživatel

André Silva

Reagovat
Malresi

Získal si ťa za taký krátky čas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě si získal už když hrál v Portu.. jen si vybral špatnou destinaci. (AC)

Reagovat
Malresi

bez debat

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Magic player

Momentalne asi nikoho, do budoucna verim Silvovi, ze by mohl na Real/Barcelonu mit.

Reagovat
Malresi

Čo tak náhrada za starnúceho Modriča?

Reagovat
Ed_Hazard

Rozbiehaš aukciu či čo?

Reagovat
Malresi

Nestraš prosím

Reagovat
Israha

Sarabiu. V podstatě takový produktivnější Vazquéz, do Solariho systému by byl vynikající.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Rattlesnake

ben yeder ktérýkoliv den v týdnu, dvakrát v neděli.

Reagovat
Malresi

Ako je možné, že sa o nom vobec nešpekuluje? Drahy by nebol a goly by daval v Barce jak na páse.

Reagovat
smazaný uživatel

neni on trochu primadona?

Reagovat
Malresi

Trošku, ale je to dríč.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Promese bych tehdy bral ze Spartaku. Ale koho teď nejvíce? Nemám tušení.

Reagovat
ADM

Znova Daniho Alvésa

Reagovat
Malresi

Skvelý výber. Génius. On a Leo, nádhera pozerať. V zálohe Xavi, Bus a Iniesta, na lavo Henry a vpredu Etoo. Fantazia.

Reagovat
Manik...

Reagovat
X-bano-X

Machina.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

více takových hráčů..

Reagovat
valloire
Reagovat
LAM

To ani nestálo za to dělat sestřih.

Reagovat
cubazi

Ten snád nemá ani kuška talentu.... Novodobí horší Bojan Krkič

Reagovat
misinho7

Reagovat
LAM

Tak brát to podle pravdy,tak zatim na Bojana nemá ani náhodou.Ten právě jako mladej vypadal hodně parádně.

Reagovat
misinho7

uz nezvladate aj Vinca? (okrem ADM, ten neni aspon zaslepeny) a cize Vinco nevyzera dobre na vek? Sak ma 18.r, hra zaklad, vacsina utokov chodi cez neho a skoro kazdy zapas je minimalme v top 3 najlepších hracov, ma prsty kazdy zapas v nejakom gole a jeho vplyv je nepopieratelny, ak sa nic vazne nestane tak mame hraca najvyssej kvality na lavej strane..

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte sa dostaneme raz k tomu, že to bol nákup pomaly za hubičku

Reagovat
misinho7

Uz teraz si to myslim inac by sme ho kupovali tak o 4 roky za 200+..tento tah Perezovi vysiel, som zvedavy ako Rodrigo

Reagovat
Ed_Hazard

Rodrygo? O ňom zostalo nejak ticho. Počítam, že to má niečo spoločné s tým že Brazília U20 brutálne vyhorela na finálnej fáze U20 majstrovstiev Južnej Ameriky, či čo to je. Zatiaľ sú posledný zo 6 týmov, čaká ich posledný zápas proti prvej Argentíne a doplním, že Rodrygo stihol dosť proti Venezuele aj redku. Ja mu odzačiatku moc neverím, bolo by veľké šťastie ak by veci zvládal tak dobre ako Vinicius.

Reagovat
misinho7

a pritom podla nejakych odbornikov bol vraj Rodrygo vacsi talent...uvidime no, zo zostriho vyzeral dobre ale neviem co od neho cakat, som zvedavy ale snad sa chyti

Reagovat
Ed_Hazard

Tak či onak, je hlúposť, aby prichádzal v lete do Madridu. Radšej Santos ako hrať za Castillu.

Reagovat
valloire

vyhajpovanej Krkič jo? byl prej lepší než Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, jeden náhodný centr šajtlí, jedna přihrávka pod sebe v šestnátce a jedna přifilmovaná penalta. Jinak tam nic nevidím.

Reagovat
blaugrana

Girona je hotova.

Reagovat
LAM

Ajax zase prohrál Tak s touhle formou očekávám hotovo po prvnim zápase.Tip 1:4 pro Real.

Reagovat
Phillipinho

Ten kdo videl zapas. Byl Morata pri golu v ofsajdu a fauloval ho Casemiro ve vapne? Diky

Reagovat
Israha

Byl, byť ve velmi těsném. A asi fauloval, Estrada nicméně zvolil cestu úniku a pískl radši Moratovu ruku, která byla jasně viditelná (i když až po asifaulu).

Reagovat
Phillipinho

Tohle pred chvili zverejnil ofiko twitter Atletica

https://mobile.twitter.com/Atleti/status/1094359416168726533

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd to podle mě nebyl, i přes přenos ve špatné kvalitě sem nechápal, proč to neuznali...ale kluci v diskuzi o tom mluvili, jako by to bylo o dva metry, tak nevím.

Reagovat
Israha

U toho podražení Viníciuse jsem si od začátku myslel, že ten rozhodující kontakt přišel ještě před vápnem. V ofsajdu Morata přední nohou mírně je, ten záběr to IMO potvrzuje. Faul Casemira spíš jo, rozhodčí nevěděli najisto, tak mu podle všeho alibisticky sečetli zveličení pádu a tu ruku.

Reagovat
Israha

Ale zase gól Atlética na druhou stranu neměl platit, gólová akce začala evidentním faulem na Viníciuse. VAR tu akci kontroloval, ale jen ofsajdové postavení, které se nepotvrdilo; ten samotný začátek útoku ne.

Reagovat
Dayman

Na oficiálním kanálu LaLigy vypadá postavení Ramose i Moraty jinak.

https://www.youtube.com/watch?v=j6tJzKvKB8w

Reagovat
ADM

https://prnt.sc/miywo0

Hodil som tam provizorne čiaru

Reagovat
janinho

hosi z atletica ten záber urobili náhodou o zlomok sekundy skor. v telke bolo jasne vidieť že to tesný ofsajd bol.

a faul na viniciusa... neviem načo sa znova opakovať, ale posledný kontakt/faul prišiel vo vapne. nikto sa nehada že prvy bol mimo...

Reagovat
Magic player

To je od spravce toho uctu dobra ubohost, ten Moratuv offside je jednoznacne upraveny.

Reagovat
vilp

WTF? Však ta červená čára je oproti té bíle nakřivo, ne? A zrovna v tom správným úhlu, to je náhoda...

Reagovat
vilp

Radši na to kouknu ještě později, až budu střízlivější.

Reagovat
valloire

trapáci

Reagovat
Ed_Hazard

A gifko bodychecku na Viniciusa pred ich golom preco zabudli? Ako hovoria kluci vyssie, ten offside je upraveny a posunuty, do toho este fakt zmenili uhol tej cervenej ciary, amateri Penalta na Viniciusa aj podla mna nemala byt a nepisknuta penalta na Moratu? Tam sa mohol a asi aj mal.piskat uz faul na Balea tesne pred tym.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je pro mě hlavní problém VARu ve Španělsku, oni komplexně od určitý chvíle neopravují rozhodčí ve faulech, pokud to není bezprostředně před gólovou šancí. Takový situace jsou každý víkend, nechápu, na podzim to fungovalo.

Reagovat
Ed_Hazard

No a to bola presne vec, proti ktorej sme sa tu viacerí pred časom ohradili. A vzniklo z toho len to, že madridisti nezvládajú zavedenie VARu. Tak sa teda hrajme aj naďalej na to ako perfektne je tento systém v LL využívaný. Pozdravujem jirku.

Reagovat
Generalní Gladiator

Zapomeňme na to co bylo a jak to tedy udělat?Řešila to i nhl a došlo ke zrušení gólu asi po 2minutách hry.Příklad:barceloně bude špatně vodmávanej aut u rohového praporku na její polovině,získá neoprávněně míč.5minut si bude přihrávat bez přerušení hry a pak vstřelí branku.Zrušil bys to?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Toto ani není situace pro VAR. Pro mě je prostě úplně nepochopitelný, že víc než polovina lidí má s tím systémem problém a přitom ani nezná podmínky jeho užívání.

Reagovat
Generalní Gladiator

Je to situace vyhnaná do absurdna,oni by asi chtěli,aby se přezkoumávalo vše od posledního přerušení hry..Tohle bude vždycky téma, var uzná branku jako regulérní,ale vo minutu dřív došlo k velkému omylu..co s tím?

Reagovat
Ed_Hazard

Toto už nemá zmysel zmysel riešiť. Riešil by som iba akcie, ktoré súvisia s gólom. Tá Viniciusova včerajšia sa kľudne mohla. Ja spomeniem ale iný extrém, ktorý by v praxi sice nebol problém riešiť, ale fans by z toho zošaleli V pokutovom území Barcelony je súboj, hráč súpera padá po súboji, nepíska sa, zároveň ale letí od obrancu Barcelony dlhá lopta na útočníka, ktorý dá z rýchleho brejku gól. VAR následne rieši kontakt vo vápne, ktorý celej situácii predchádzal a vyhodnotí ho ako faul. Čiže gól Barcelony sa anuluje a do toho sa ide proti nej ešte kopať penalta. To by ma regulérne jeblo byť Culé

Reagovat
Generalní Gladiator

A to je vono, a kdyby to nebylo z brejku,ale postupného útoku,tak to mění co?

Reagovat
Ed_Hazard

No, nič. Obe sú to situácie priamo predchádzajúce gólovej akcii.

Reagovat
Generalní Gladiator

Takže kvůli autu zrušit gol?

Reagovat
Ed_Hazard

Nie, veď to čo si písal ty hore je niečo úplne iné.

"....5minut si bude přihrávat bez přerušení hry a pak vstřelí branku."

To priamo nevedie ku gólu.

Reagovat
Generalní Gladiator

A25vteřin, 8vteřin a nebo minutu?

Reagovat
Generalní Gladiator

Tahle situace je jasná,rozhodčí nechá pokračovat hru s tim,ze se koukne na video, po dokoncení akce zjisti,že souboj byla pentle, neni co řešit.

Reagovat
Ed_Hazard

Správne. A z pohľadu fanúšika Barcelony by to bolo ale peklo (to len tak pomimo dodávam )

Reagovat
Generalní Gladiator

Akce,která souvisela s gólem.....To si každej vyloží jinak

Reagovat
Ed_Hazard

Tak ak by som to bral ako ty, tak s gólom môže súvisieť aj moja strata na polovici, po ktorej sa súperovi obrancovia vytiahnu na polovicu, následne môj spoluhráč získa loptu v našom vápne a dá na mňa dlhú loptu za obranu, po ktorej dám gol To už ženieme trocha do extrémov, nemyslíš? Myslím, že nie je tak ťažké určiť, čo je akcia priamo súvisiaca s gólom.

Reagovat
Generalní Gladiator

Je to těžké,to bude největší problém varu,fotbal přináší tolik spletitých situací..Včera zkontrolovali ofsid,nebyl, rozhodčí uznal gól, hotovo dvacet, víc neřešili a vidíš to..

Reagovat
valloire

prosim prosim já to chci někdy vidět

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cože? Pokud si to dobře pamatuju, tak tuto věc nikdo nezmínil. Pořád jste si jeli svoje o Viníciovi proti Sockám, což byl podle vás zářez roku. Navíc jste neustále upozorňovali na to, jak jste VARem poškozovaní, což se podle zveřejněných statistik (oprav na základě VARu) ukázalo jako nesmysl. Nebo berete jako poškození VARem to, že rozhodčí na základě videozáznamu opraví svý chybný rozhodnutí?

Reagovat
Ed_Hazard

Troška to prežívaš. Ja som dávno pradávno zabudol na nejaký kontakt na Viniciusa a myslím že ostatní tiež. Tu sme hovorili všeobecne oVAR v súvislosti so zlým využívaním.

Ale vlastne ano máš pravdu, VAR je topka, rozhodcovia ho využívajú fakt bohovsky. Týmto by som nezmyselnú debatu, ktorá bude nasledovať, oficiálne ukončil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Proč to hned ženeš do absurdna? Myslím, že rozdíl mezi náma je v tom, že já považuju VAR za velkou pomoc pro rozhodčí a jeho přínos je skutečně citelný. Hlavní problém je v tom, jak rozhodčí i s jeho pomocí dokážou dělat chyby, ale za to ten systém přece nemůže, ne? Jsem pro, aby byli rozhodčí za tyto chyby trestáni a naučili se s tou technikou zacházet mnohem obratněji, což by řešilo třeba to, že dokážou během pár okamžiků připravit videorozhodčímu záběr možnýho ofsajdu i faulu na Vinícia. Takhle minutu řeší možný ofsajd a ten faul jim pak úplně vypadne. Rychlost a obratnost při rozhodování je naprosto klíčová.

Reagovat
Ed_Hazard

Súhlasím úplne so všetkým.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle sdílet na oficiálním účtu klubu, že je hanba nefackuje

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
patas92

Reagovat
Generalní Gladiator

Madrid neví co je čest!

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
teenz

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
CHONG

V ofsajdu podle mě nebyl a Case ho nefauloval, čistý dive.

Reagovat
stas87

Kunde by pod Simeonem casom sancu nedostal? Za Mainz sa mu celkom dari, tak ma prekvapilo, ze ho pustili natvrdo. On je typologicky dost podobny Thomasovi, ze?

Reagovat
Switchback
Reagovat
ciernyribiz

skus si pozriet video, kontakt prisiel na ciare jasna penalta, zakrok casemir? :D..bola piskana ruka toho drevaka a ten offside bol jasny hento je upravena fotka daj oficialnu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže prehru po hráčoch a fanúšikoch Atlética nezvláda ani samotný klub, keď postuje upravené obrázky? Btw nejako mi v tom ich príspevku chýba faul na Viníciusa pred gólom Griezmanna.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ta Baleova oslava včera? Až takový znalec pravidel nejsem, ale neměly by se za takové gesta dávat karty? Nejslušnější to k fandům to zrovna nebylo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle je spíš na stopku. Není to tak dlouho, co Piquého vláčeli po disciplinárce za gesto utišující fanoušky (ukazováček na puse) v zápase na Cornelle, kde mu celý zápas vulgárně uráželi manželku i s dětma.

Reagovat
Ed_Hazard

Asi to rozhodcovi ušlo, čakal som, že sa Baleovi zažlutí pred očami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá měla být určitě. Jestli nějakej dodatečnej trest? Možná 1 zápas stop bych ještě bral, víc by mi přišlo nepřiměřený.

Reagovat
madridcan

Ono vcera celkovo som si kladol otazku, ze ci je tam az taka rivalita. Ramosove strapnovanie Griezmanna(ale to sadlo) nasledne bozkavanie znaku pred fanusikmi Atletica a korunu dal Gareth

Reagovat
madridcan

Pardon, zabudol som na Curtoisa. Asi si je vedomy, ze v Spanielsku mu nikto neodkopne ksicht ako keby bol v Anglicku. Ma chlapec gule zo zeleza asi

Reagovat
Ed_Hazard

Okej, beriem späť. Penalta na Viniciusa správne. Zásah bol fakt až tesne za čiarou kolenom rovno do lýtka. Špičkou sa ho pred vápnom nechytil, tak ako som pôvodne predpokladal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle posouzení je hodně na rozhodčím co sedí u toho VARu. Jeden by to pískl druhý ne. Nedělal bych z toho vědu. Tomuhle nezabrání ani VAR.

Reagovat
Ed_Hazard

Tu skôr ide o to, že tam nebol kontakt tých 40cm pred vápnom ako sa tu včera hovorilo (ja som bol tiež toho názoru). Ten nastal až kolenom vo vápne, aj napriek tomu, že bol obranca v sklze už nejakú dobu pred faulom. Kluxci hore mali rpavdu, takýto záber som ja nevidel počas zápasu.

Reagovat
Magic player

Ja to sledoval na FullHD streamu a videl jsem to dobre uz vcera no. Ach vy maloverni.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

je to dost

Reagovat
smazaný uživatel

Nenadával bych na VAR ale na toho kdo u něj sedí.

Kromě tich offsidů by všechny ty situace řešili různí rozhodčí jinak. Protože tam bylo hodně pro i proti, takže posouzení na základě pravidel už je spíše v individuální sféře.

A stejně si myslím, že ten faul na Viniciuse pustili, protože předtím měl podobný zákrok na Hernandeze Lucas, což vedlo k protiútoku Realu, akorát z toho nepadl gól.

To je jako, když pustili naposledy faul na Messiho a Barcelona z protiútoku dostala gól. Ale to tu zase spousta lidí obhajovala, že to bylo správně. Že fotbal není krasobruslení.

Reagovat
valloire

vždyť jo

Reagovat
Ed_Hazard

Ramos pri Moratovom nególe.

https://imgur.com/a/b8m4m8F

Reagovat
smazaný uživatel

Morata včera potvrdil, že má v hlave prázdno.

Reagovat
Phillipinho

Porad tam toho ma vic nez Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Oba úplně stejný výmazové.

Reagovat
ADM

Teraz som videl tú Bale-ovu oslavu, na hráča čo sedí na úkor Vázqueza celkom dobré

Reagovat
ADM

Atletico WITHOUT Morata: 19 games unbeaten

Atletico WITH Morata: 2 defeats in a row

Reagovat
Ed_Hazard

On je nakoniec v hĺbke duše naozaj madridista. A to som si myslel, že sme v zime nezískali žiadnu posilu

Reagovat
valloire

no ale ten brejk vyřešil dobře

Reagovat
ADM

Gol to bol veru krasny

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle hon na čarodějnice. Čuráci víkend co víkend, století co století.

Reagovat
ADM

Nechal si sa zbytočne uniesť

Reagovat
Billy McClane

Ty bud rad, ze ta poriesil len dvoma vetami

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Baronne

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Reagovat
raduinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože zbytečně? Mám tvou osobnost rád a mrzelo mě, že u ní vidím tak obyčejné mrchožroutství.

Reagovat
ADM

Veď je to len na pobavenie, ako preniesol tú jeho "tragédiu" z Chelsea hneď aj do Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Tak to uz som ta musel ozaj nasrat, ked neutrusis ani jedno slovo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Baronne

Ale noo

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
rave

Chelsea WITHOUT Motata: Well...

Reagovat
Phillipinho

Letos je to fakt paradne vyrovnany. Takova Girona, ktera je jedno misto nad sestupem ma zaroven jenom sestibodovou ztratu na Evropu

Reagovat
CHONG

Nejlepší liga na světě, no

Reagovat
el Principito

Reagovat
Magic player

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Messiáš

Reagovat
ADM

Minuly rok to bolo podobne vyrovnane (ak si dobre pamatam)

Reagovat
smazaný uživatel

Setien dneska potesil. A niektori hraci sa dobre vyfarbili. Toto sa mi paci, lebo sa aspon niektori jednotlivci nemaju na koho vyhovarat.

Reagovat
Malresi

Betia posobil dojmom, ze nevedia co maju hrat a popravde asi ani nechceli. Nasadenie Leganes bolo uplne inde.

Reagovat
Black Jagir

13. remíza, kde to skončí?

Reagovat
pantondavo

To bylo keců,jak Real nebude mít letos pohárový umístění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Na tiketu neprohra Sevilly. Mrknu na výsledky, tečou 0:2 deset minut před koncem. Zapnu si to, abych se podíval, co tam vyvádějí:

84. Sevilla redka hmm super

85. Eibar gól na 0:3, asistent mává ofsajd, na záznamu je vidět, že ofsajd byl, jenže i tak 2 minuty čeká na potvrzení od VARu

88. Jen co se začne hrát, po pár sekundách gól na 1:2, naděje žije?

92. Gól z ničeho na 2:2 joooo

Pak ještě šance Sevilly na 3:2, závar a zblokovaná střela. Konec 2:2

Reagovat
rave

Neskutečný příběh.

Reagovat
Gazdo

To vzdy potesi. Ale tipovanie je strasna strata penazi. Ja uz to tak rok bojkotujem lebo to co som prehral v konecnom dosledku by mi stacilo na starsie auto taky zemik uz asi nema ani na ucet na EF

Reagovat
Coutinho10

Bilbao dnes chtělo víc, takže i díky Stegenovi alespoň teda bod z venku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl troufám si říct nejtěžší zápas, jaký jsme v této sezoně hráli. Zase se bude vyhazovat půlka týmu a trenér, ale musím uznat, že Bilbao bylo dnes opravdu výtečné a těžko porazitelné. Díky Stegenovi mámě aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal bych spíš. Tohle byl nejhorší zápas co jsme odehráli. Zase nemusíš zuby nehty obhajovat tu dnešní tragédii.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť se nemohl probít ani Messi, měli jsme 2 střely na bránu za celý zápas. Uvnitř šestnáctky jsme skoro nebyli. Pro mě je to jasný důkaz, že oni hráli tak dobře, nikoliv my tak špatně. Výkony s Leganés, Sevillou v Copě, Betisem byly o řád horší.

Reagovat
LAM

Taky letos hrajem nejhorší fotbal za 10let.Kvůli tomu že ale Real na podzim hrál v lize úplný kulový to ale nebylo tak vidět,což se ale mění.

Reagovat
Kokesh

Messi hral? Ja myslel, ze netrenuje a potrebuje 10 dni pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

To proč hrál tu nechápe asi nikdo. Netrénoval. Podle informací z klubu není ještě v pohodě, ale stejně ho pošlou hrát.

Reagovat
rave

Kudy se měl asi Leo "probít", přes 6 hráčů a zahuštěný střed? Dnes nám zoufale chyběl pohyb a křídelní hra. To nejsou zásluhy soupeře.

Reagovat
technecium

Spíš mi přišlo, že se všichni tak nějak podvědomě šetří a ve chvíli, kdy budou fakt muset zapnout, tak to nebudou umět. Toto nemám rád a je to cesta do pekel.

Reagovat
ADM

Ťažký zápas to určite bol, ale ten katastrofálny pohyb našej ofenzívy to nijako neospravedlňuje. Malcom tam mal ísť za Luisa / Messiho, zaslúžil si to a možno by tam niekto POHYBOM aj otvoril nejaký priestor.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že Suáreze vůbec nikdo nedoplňoval, nebylo to jenom jeho chyba. Bylo vidět, že ve druhém poločase se vepředu začal motat aspoň Vidal, protože to dostal pokynem, ale v jeho dnešní formě to stejně bylo zbytečné. Coutinho je absolutní statik a stoják, už mě fakt začíná srát. Jednou za deset zápasů něco zahraje a potom jsou to výkony jak podle kopíráku, na hřišti je zbytečný hráč za 150 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohybem se má uvolňovat Luis, je to jedena z jeho hlavních úloh.

Ty by ses měl zamyslet a opustit se od svýho oblíbený/neoblíbený u Malcoma by jsi za takový výkon byl hlavní kritik.

Reagovat
LAM

Bylo výtečné Ty jsi šašek to není možný.Valverde zas připravil neexistující taktiku a ten fotbal co jsme předváděli bylo pořádný dno.S timhle budem mít problém venku porazit kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

A proto jsme i po dnešku o 4 body nejlepší venkovní tým v lize Čísla neojebeš.

Reagovat
LAM

Naprosto nezaslouženě po tragických výkonech.Dneska nám ten bod zachránil Stegen ani neví jak.Bohužel štěstí došla a body se ztrácej.

Reagovat
smazaný uživatel

S takovým výkonem nás v Seville, na Realu a v Lyonu čeká peklo. Ty ztráty z podzimu proti Bilbau, Betisu a Gironě nás budou ještě sakra mrzet

Reagovat
misinho7

No tak to je celkom dobry vysledok.. Ak porazime Barcu, tak potom ten náskok 3 body nie je az taky strasidelny a daktori sa tu bali ze nedame LM

Reagovat
Ed_Hazard

(4) body

Reagovat
misinho7

Nj stale zabudam ze tam ide o ten vzajomny zapas... 4 body no... To by musela este 2x stratiť co nie je nerealne ale zas určite stratime aj my

Reagovat
valloire

pfff, když jim dáme bůra tak 3

Reagovat
Ed_Hazard

Jedine

Reagovat
Kixi Syhimour

Nesmyslný aby se to posuzovalo podle vzájemného zápasu

Reagovat
Ed_Hazard

Súhlasím, to ale vysvetli na iných miestach

Reagovat
smazaný uživatel

ani skore by nepomohlo

Reagovat
Gazdo

Este nekric hop

Reagovat
LAM

Valverde načasoval formu Tahle sra.ka byla nový dno a podle formy to teď vidim s šancema na Titul 50:50.

Suarez by potřeboval tak měsíc lavičku za to kulový co hraje a záloha bez Arthura vypadá opět na střed tabulky.Leo dle mě nebyl ještě na 100%

S timhle fotbalem to může na Lyonu dopadnout dost podobně jak na AS.

Reagovat
alcantara

Bez Albu nevieme zautocit, smutna realita, po Leovi najlepsi ofenzivny hrac. Znervoznuje ma fakt, ze Vidal je uz asi mesiac uplne mimo. Coutinho stale rovnaky traged.Ten tim je unaveny, LM sa blizi, tak snad Ernesto vie, co robi

Reagovat
LAM

Z čeho můžou bejt unavený?Trénujou nebo hrajou jen bago?Real má odehráno víc zápasů a nevypadá unavenej.

Reagovat
2miguel1

Mi pride ze na treningu hraju fakt len to bago

Reagovat
2miguel1

Dnes ma Valverde extraordionalne nasral nevystriedanim Suareza!!!!!!!

Reagovat
roman1978

tak trenér barcelony si zase povodil hejtry. fantasticky sestavil tým, famózně vystřídal špatného vidala, prozřetelně nechal v bráně matsa - mimochodem fantastický golman, pošetřil síly alby a veze si bod z ultra mega super truper silného bilbaa. okamžitě prodloužit smlouvu - minimálně na doživotí - úplně do konce života.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Juan Román Riquelme

Zenthaurusi, co to bylo o tom, ze Barcelona navysuje naskok na cele tabulky?

Reagovat
Ángel di María 22

Lyon (A) - LM

Sevilla (A) - La Liga

Real Madrid (A) - Copa Del Rey

Real Madrid (A) - La Liga

Reagovat
smazaný uživatel

To bude o infarkt

Reagovat
Ed_Hazard

Nazdar, kde sa tu berieš

Reagovat
Kixi Syhimour

Měl dovolenou

Reagovat
Ángel di María 22

Já už sem vůbec nepíšu, jen občas si přijdu něco přečíst

Reagovat
Ed_Hazard

Ved preto sa pytam. Potrebujeme posily, cules su momentalne fore v prevahe

Reagovat
Jordi Alba

Půlka z nich jsou ale jen do počtu.

Reagovat
valloire

ale pořád je vás moc....kdo to má stíhat?

Reagovat
teenz

Po odchodu Crise to tu je nechutna pohoda, zadny hadky a tak. :(

Reagovat
ADM

Ty sa už tiež ozveš, len keď ide o nás

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho má jít strach? Kdyby jsi tam aspoň nedával ten Real, takhle to působí směšně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
LAM

takže liga o 6 bodů míň,venku z Copy a 3:0 na Lyonu

Reagovat
Majk91

4 vitazstva v treningovom tempe

Reagovat
technecium

Lyon - Barca 2:2

Sevilla - Barca 1:2

Real - Barca 2:2

Real - Barca 1:1

Nevim, co řešíme, podle mě v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Zenthuras 09.02.2019 18:04#

Real zaplatí rozhodčímu, aby mu vyhrál zápas a nakonec je stejně jedinej vítěz Barcelona, která zvýší náskok na čele.

Zenthuras 10.02.2019 11:57#

Prej snížili. Naopak nám zvýšili náskok z 6 na 8 bodů na úkor Atletica.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak ale pořád zvýšili body na Atlety

Reagovat
smazaný uživatel

Nic z toho co napsal se nestalo. Laskave me nech se tomu retardovi z plnejch plic vysmat. Diky.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

To od tebe vůbec není hezké, chudák kluk jede v drogách, vůbec netuší, co píše a ty se mu takhle vysměješ.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Josifek

Dyť je to šašek, toho už tu nemůže brát nikdo vážně..

Reagovat
blaugrana

A tento "futbal" mame sledovat este dalsiu sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to toho trenéra z Benfiky, ti dnes vyhráli 10:0...a nebo Tuchela, ten před pár týdny vyhrál 9:0. Tak či onak, lepší fotbal než Valverde by na San Mamés udělal i Ščasný s podporou Jánka Kozáka. Oh wait, na San Mamés přece hrajeme hovno rok co rok, nebo ne?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
jany kozak

Reagovat
valloire

Jinak Eden se už asi těší na Bernabeu. 6-0.....rychle do Madridu !!! Kurva, už tu mohl bejt.

Reagovat
Josifek

Reagovat
ADM

A teda neviem, kto je u nas kondicnym trenerom, kto sleduje fyzicky stav hracov a nakolko su tito ludia kvalitni, ale vymena by asi prospela. Nie je mozne, aby sme kazdy rok o tomto case odisli.

Reagovat
LAM

Ti hráči vypadaj poslední sezony opravdu jak kdyby netrénovali nebo měli nejhorší kondici v Evropě.

Já ty tréningy sleduju a opravdu není z čeho kondici nabrat.Bago,malej fotbálek,střelba z vápna a zakončení po cetrech ze strany a to pořád dokola.

Reagovat
ADM

to pretoze nic viac sa na kameru neukazuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
2miguel1

Alebo by nebolo uz konecne na skodu jebat na celu copu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

a nechat se vyřadit Realem

Reagovat
Gazdo

Keby sme hrali s niekym inym tak mozno hoci je to zahanbujuce ze s tak sirokym kadrom nie sme schopni hrat tri sutaze. Ale s realom sa to nesmie pustit za ziadnu cenu

Reagovat
technecium

Tak teď bylo fakt nejnáročnější období v celý sezóně, poprvé od 6. ledna máme týden volno, to se podepíše na každém týmu. Suaréz, Rakitič, Busquets, Pique, Messi by teď měli mít možnost si i o příštím víkendu oddechnout proti Valladolidu a na tu LM by ten tým měl být teoreticky bez problému kondičně připravený. Otázka je, jestli se Ernesto poučil z loňska, protože loni v této situaci poslal plnou palbu doma v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

de spina, javi spina, rozhodci slepota a kdyz da zlutou tak uplne nesmyslnou (za rameno),tezko se hraje proti prasatum..no athletic i tak mel vic sanci a tragickej rakitic, couts, valverde a sua ani nevim za co berou prachy, mel hrat malcom ,,princ a alena minimalne mnohem driv..takhle to bude propadak v lm

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle zápasem také skončila Messiho šňůra ligových zápasů kdy zaznamenal aspoň gól nebo asistenci. Naposledy vyšel v lize naprázdno 23 září.

Neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Oprava tak dokonce 15 září.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Visca el barca

Dneska tam Coutse mohl v klidu nechat. Dolů měl jít pan nestřídatelný Rakitic. Luis měl bejt taky střídán. Bod je nakonec na tu hrůzu dobrej. Teď je týden klid. Na tom Lyonu to bude asi mazec

Reagovat
Visca el barca

* o víkendu snažší soupeř, tak snad Luisita neuvidim v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho bude mít Coutinho ještě zastání? Vždyť ten kluk nehraje vůbec nic. Nějaké darované penalty, náhodný gól hlavou a jedna narážečka se Suárezem na tom nic nezmění. Má to být hotový hráč, je to nejdražší posila všech dob. Argument o pozici, která mu nesedí, je nesmysl. Hráč se musí přizpůsobit potřebám týmu a trenéra, ne naopak! Pokud je tak kvalitní, musí to ukazovat, pokud na to nemá, ať jde jinam. Když to na hřišti sere Rakitič nebo Suárez, tak jeden je aspoň velice užitečný na černou práci a druhý aspoň dělá na hřišti bordel a je schopný dát gól z ničeho nebo na gól jakkoliv přihrát. Ale u současného Coutinha prostě nevíš, k čemu tam je, pochodující jak šafář, líný udělat krok navíc nebo vymyslet něco jiného, než jedinou natrénovanou kličku a pokus o střelu.

Reagovat
Visca el barca

Mě řteda dnes daleko víc srali tvoji zmiňovaní Luisito s Raketou. Kterej je z leva vzdy hroznej.

Reagovat
ADM

To lebo na Coutsa si sa už adaptoval

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitič byl průměrný, ale nebil mě do očí, jako Vidal a Couts. Jenom statistické okénko ke Coutinhovi - od říjnové manity v Clásicu (28.10.2018), kde skóroval v lize naposledy (a kde dal Sua hattrick), má v lize+LM následující skóre: 14 zápasů - 0 gólů - 2 asistence

Pokud přidáme Copu: 19/3/2. 2 penalty, z nichž jednu mu daroval Messi. 1 gól ze hry, na který mu přesně na jeho výšku nacentroval Suárez. Nejdražší posila všech dob a hráč základní sestavy ofenzivy FC Barcelona.

Čistě pro zajímavost přidám statistiky za stejné období Rakety, hráče, jehož prvotním úkolem není ofenziva. 19 zápasů, 1+0

A Suárez. 17 zápasů, 9+2

Jsou to "jenom" statistiky, ale dá se říct, že by Coutinho byl dobrý nebo dokonce skvělý herně? Nedá, herně je na tom ještě hůře než statisticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přidám za stejné období zbylé dva hlavní ofenzivní hráče:

Dembélé 15 zápasů a 8+3

Messi 17 zápasů a 17+11

Ten rozdíl MSD vs. Coutinho je prostě obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenáviděný obránce Roberto 14/1+2

Obránce Alba 18/0+8

Reagovat
smazaný uživatel

robertova zpetna prihravka, necentry a sranda braneni je taky na palici ale aspon nestal 150 micu

Reagovat
celeb

Reagovat
ADM

Presne to dnes riešil R. Hudson so spolukomentátorom, že Coutinho proste nemá v tíme žiadnu úlohu, resp teda žiadnu neplní. Nedá sa o ňom povedať že by zakončoval akcie, tvoril ich, dorážal / dobiehal alebo vyhrával súboje, či už dozadu alebo dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze strany Barcy je to strašně pomalý fotbal. Hned jde poznat když chybí Alba. Záloha hraje spíš na stopery než na útočníky. Suarez na to už nemá, on není schopný dát jednoduchou přihrávku na nohu. Věčně se vzteká, to taky ubírá sílu jemu i týmu. Není tam žádná dynamika. Malcom nebo Dembele ji mají, musí hrát. Coutinho nemá absolutně sebedůvěru, pořád jedna klička jinak nic. Průnikovky co měl v LIV najednou nedává. Když to člověk vidí tak Messi si má tu šanci sám připravit a pak i zakončit. Dnes byl Luis na ručník a není to pouze tento zápas. V LM to samé, zkrátka proti silnějším soupeřům už mu to nejde.

Reagovat
Doubas

Uz se to deje asi 3 roky za sebou, na podzim Ronaldo v prdeli, Real v prdeli, vysledky na sestup a my jedem masinu. Na jare se vsechno otoci a my mame co delat a navic shorime v LM. Letos bez Ronalda v prdeli, ale stejne se to vsechno opakuje, rikal jsem to uz minulej rok po AS, ze to uz snad vsichni vidi a letos se to nestane, ale presto je to tu zas. Vzdycky jsem byl optimistickej, ale letos uz nejsem, uz me to fakt sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady několikrát padlo - je neuvěřitelný, jak se nám ty roky podobají jak vejce vejci. Na podzim válec a jaro ztrácíme. A to letos máme zase širší kádr.

Každopádně musíme doplácat ligu, zabojovat o Copu, ve které chybí max dva mače. LM je pro nás letos zase nejspíš chiméra, za kterou já bych se nehnal.

Reagovat
Visca el barca

Bože můj.

Reagovat
smazaný uživatel

LM je soutěž, kde se musíš soustředit na každý mač a každý slabý výkon znamená vyřazení. A nám se nedaří takhle fungovat. Není to jak v lize, kde se prostě slabší výkon skryje za dlouhodobou výkonností.

Reagovat
valloire

výborně jiří

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nadarmo jsme LM opanovali jen v době, kdy jsme prostě objektivně podle téměř celé fotbalové veřejnosti byli bezkonkurenční hegemon. A ani v té době jsme ji nevyhrávali každý rok (jak by se asi na nejlepší tým v lize slušelo).

Reagovat
smazaný uživatel

Každý rok nevyhrával LM nikdo nikdy...než přišel černokněžník Zidane.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, ale v naší úře jsme měli před zbytkem Evropy znatelný kvalitativní náskok. A ani v té době jsme nedokázali vyhrávat LM pravidelně. Prostě na tyhle klíčové zápasy nemáme psychiku. Ten tým má dlouhodobě ohromnou kvalitu, což dokážeme zúročit ve dlouhodobé soutěži, ale ne v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas to byl včera strašný. Ale v celkovém měřítku bych se toho moc nebál.

Suarez to včera nezvládl. On hraje špatně. I jemu to snad musí být špatný. A potom co zkazí přihrávku začne řvát na spoluhráče . Včera měl jednu střelu. Zbytek střel týmu měl snad jenom šetřící se Messi a jednu pak Dembele. Velká chyba nedát tam včera ke konci zápasu Malcoma za Messiho a zkusit to prostě urvat rychlými protiútoky. Rakitic mi včera tak nevadil a moc nekazil. A Coutinha byl sice v lese, ale žádná tragédie. Včera nejhorší Vidal, což byl jeho nejhorší zápas u nás, v závěsu Suarez a Roberto. 100% se musí koupit levý obránce a Roberto ať kryje záda Semedovi. Největší chyba byla včera totálně nekreativni záloha. Kdy se během zápasu běžně stávalo, že se do zálohy musel naráz stáhnout jak Messi tak Couts. Ono se není ničemu co divit když jsme v záloze měli dá se říct 3 DM

Reagovat
technecium

Messi podle mě neměl vůbec nastoupit včera, to je úplně zbytečný ho nechávat hrát, když není 100%.

Měl tam Ernesto zkusit něco jako 3-5-2, jako na Levante

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Este k vcerajsku. Eibar hral to, co potreboval, takticky vstupili do zapasu dobre a mozme dakovat Ben Yedderovi a Sarabiovi za aspon bod. Nechapem ale nase nasadenie, proti najlepsim sa vyhecujeme a aj ked nevyhrame tak posobime dobrym dojmom (cest vynimkam ako 6-1) a proti klubom zo stredu ako Eibar hrame napicu. Keby von, ale doma ! Toto sa musi zmenit lebo o tu LM este mozme snadno prist.

Reagovat
Kixi Syhimour

Kdybys vyjela první souvětí, taky bych si i myslil, že píšeš o LFC pár let zpět

Reagovat
Malresi

Jo to sedi docela. Inak Sevilla hra podobnym stylom ako LFC preto im fandim. Leganes som zacal sledovat iba preto. odporucam.

Reagovat
Kixi Syhimour

Španěle nemusím, ale právě Sevillu jsem měl i jeden čas v oblíbených, sympatický tým

Reagovat
2miguel1

Ti hraci su schopni hrat jeden zapas za tyzden. Akonahle mame v strede tyzdna zapas, je zle. Teraz to uz nejako prezit s Realom copu, ale potom pred zapasom LM( Lyon este nejako dat) vypustit ligu. Mame 6 bodov, bude to este boj, treba, aby Real zas zacal stracat. Kto musi hlavne sediet pred LM je Suarez,Messi,Sergio,Arthur,Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

arthur zranenej, alba odpocival, spis jeden ze stoperu, lenglet vypadal dost bidne, jinak souhlas

Reagovat
Mercury

Suarez by mel sedet nejen pred LM, ale i behem ni a po ni. To co predvadi je naprosta katastrofa a lavicka by mu jen prospela.

Reagovat
ADM

Jeho klasicke vykony ked kruti 90minut kazde tri dni fakt keby aspon na tych 30minut chodil princ, ale kedze nedokazeme zapasy rozhodovat v dostatocnom predstihu, je to nemozne

Kazdopadne si myslim, ze utoku brutalne pomoze Dembele, ktory svojim pohybom odvedie velku cast pozornosti a Luis ma o to menej prace, pri Coutinhovi toto nehrozi. Ale Luis urcite potrebuje oddych, na tom sa nic nemeni

Najvacsim problemom buduceho mesiaca bude ale asi zaloha, Arturo uplne odisiel a Rakitic bol celkom zvladnutej jeseni je uplne mimo (prekvapivo, nalozil by som mu este viac minut). Potrebujeme tam niekoho kreativneho, kto tu loptu dostane k Leovi, na domacich zapasoch by som veril aj Coutsovi, ale vonku to bude bramboracka. Fyzicky stav timu je vsak dost znepokojivy odkedy sa zacalo hrat kazde tri dni..

Reagovat
2miguel1

v lige mame tazke zapasy v Seville, na Betise, na Reale a doma s Atletikom. Teraz je to najviac o hubu, kedze budeme mat asi trikrat 2 zapasy cez tyzden. Ak zvladneme vonkajsi zapas na Bernabeu v lige, asi si to uz postrazime. Vcera to, co tam zahral Luis, by zahral v pohode Prince alebo Malcom.

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
wyqinac

uprimne me se prakticky nezdalo ani jedno rozhodnuti VAR, rikal jsem si na co to tam pak je.. Pri prvnim golu atletu podle me jasnej faul na Viniciuse a gol byt nemel, pak faul na Viniciuse pred penaltou, za to bych nechal jen standartku a naopak moratuv gol bych uznal..

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona have reached an agreement with Eintracht Frankfurt Serbian striker Luka Jovic

https://www.sport.es/es/noticias/barca/acuerdo-barca-jovic-7297530

Reagovat
smazaný uživatel

dá se tomu věřit?

Reagovat
smazaný uživatel

Musi to byt pravda.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zdroj je to prý velmi dobrý, ale Frankfurt na začátek přišel s cenou 65 mega.

Reagovat
blaugrana

Uhm, mozno bddu chciet Rafu a 40 k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší možná náhrada za Luise. Je mlady, už teď střílí gól za gólem, nebude ani drahý (snad okolo 40M)

Reagovat
Reggie

Reagovat
Mercury

Kez by..

Reagovat
Reggie

Koukal jsem ted na soupisku Bilbaa a jsou tam dva hraci (jeden Bosnan a jeden Rumun), kteri jsou mimo Spanelsko. Ale predpokladam, ze stale plati to pravidlo, ze za Athletic mohou hrat pouze hraci, kteri maji baskicky puvod. Je tomu stale tak?

Reagovat
DrQQ

Kodrova mama je vraj Baskyňa. :-)

Reagovat
Reggie

Jasne, takze to urcite bude porad platit. Ten Rumun to bude mit asi podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Kodro se narodil v San Sebastianu.

Ganea je Rumun, ale mladeznickejma urovnema prosel v Baskicku.

Reagovat
Reggie

Takze ten Ganea nema Baskicky predky? Ja mel za to, ze je to podminka. Staci to, ze prosel akademii?

Reagovat
Jordi Alba

Musí splňovat jedno z následujícího - Být z regionu Baskicka, fotbalově tam vyrůstat (což se stalo) a nebo 1 rodič s Baskickým původem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Tie pravidla maju uz celkom dost volne

Reagovat
Reggie

Diky

Reagovat
valloire

tohle je ve fotbale jako zjevení

Reagovat
Anacron

Se divím, že je nikdo nenapadá, že je to diskriminace atd.

Reagovat
Remt

Že? V dnešní době ale je úctyhodný, že si tuhle tradici drží, je ještě nějaký sportovní tým, který má tuhle tradici? Tuším, že jsem kdysi někde zaslechl o nějakém ruském týmu v házené nebo něco takovýho..? Docela by mě to zajímalo

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Anacron

Jo mě se ta tradice taky libí Akorát je to hrozně omezuje no, mohli by být úplně jinde. I když hrát zápas na San Mamés nebude nikdy pohoda

Reagovat
Jordi Alba

Tak ono to svým způsobem omezuje spíš ostatní týmy z Baskicka, když je Athletic už od mládeže vykupuje.

Reagovat
valloire

Co to? To můžu to samý napsat o Barceloně. A nejenom o ní samozřejmě, to abys rozuměl.

Reagovat
Jordi Alba

Však jo, jen mě překvapil ten postoj, že je to hrozně omezuje. Ano, omezuje, ale ten tým má tolik peněz, že vykoupení kdejakého Baska odkudkoliv by pro ně nebyl problém. Mě se ta jejich politika i zamlouvá, je hezký mít v LL jeden takovej tým.

Reagovat
valloire

No omezuje. Maj omezenej výběr. Vy jste prej o něčem podobnym taky uvažovali, prohlásil to jeden váš funkcionář. To jsem se obrovsky pobavil, takovej žvást. Jako že by si Barcelona už nekoupila třeba Rivalda nebo Ronaldinha.

Reagovat
Reggie

Jo no

Reagovat
valloire

I když je dnešní svět solidní blázinec, tohle je jejich věc, koho si do svýho týmu vezmou. Jedině, kdyby si stěžoval nějakej černoch a dal to k soudu za podpory nějaký pomatený neziskovky. Ale i tak...

Reagovat
Anacron

Samozřejmě to je jejich věc, ale umíš si představit, že by někdo udělal něco v tomhle smyslu třeba v USA? To by byl skandál obřích rozměrů.

Reagovat
valloire

taky to sou blázni tihle Amíci, ale skandál by to byl za podpory jistý části, která si myslí, že Obama je mírotvůrce a že Hillary by byla skvělou prezidentkou

Reagovat
Malresi

Zabudol som. Banega je hnusny zakerny curak. Vcera oba zakroky mali byt za cervenu a nie zlte. Co z toho ze je skvely hrac, ked to nezvlada takmer kazdy zapas. Poslat ho do pice co najdalej..

Reagovat
smazaný uživatel

klep, klep, klep ze neskoncil v Arsenalu, jak se jednu dobu psalo. Prene pro tyhle duvody plus teda uz i vek...

Reagovat
Malresi

Zvlast kes mate na CAMku lepsich hracov. Dufam, ze nas tento curak opusti co najskor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Holt Valverde není Zidane.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, když máš nejlepšího brankáře světa, nejlepšího LB na světě, špičkové stopery, výborného Semeda, nejlepší DMko světa, obrovský talent Arthura který ještě snad nezklamal, famózního Coutinha, toho černého ďábla který když se dotkne balonu jde z toho husina, nejlepšího hráče historie, na lavičce špičkové bojovníky. Prostě tým, z kterého by měl mít vítr i Guardiola, ale na lavičce umělce, který z tohodle dokáže udělat Mourinhovskou autobusovou břečku a světové hvězdy odepisovat.

Někde v hloubi duše si trochu přeju, aby byla sezóna provar a tým se pročistil, jako po Rijkaardovy.

Reagovat
technecium

Možná ten tým ve svých snech jen trochu přeceňuješ

Reagovat
valloire

výborně kolego....prej nejlepší hráč historie

Reagovat
ADM

Tak mňa zaskočil len ten fámozný Coutinho

Reagovat
valloire

jo, to jsem zapomněl, když jsem si přečetl o tom nej v historii

Reagovat
smazaný uživatel

A nebyl než ho začal koucovat Ernesto?

Reagovat
ADM

Neviem, ja som bol dosť skepticky pri jeho prichode. Kamarát je veľký fanúšik Poolu a už vtedy sme riešili, že to je skôr hráč okamihu a on tvrdil, že bez neho bude L'Pool lepší. Tak nejak to aj dopadlo, u nás má (mal) len tie svoje momenty a Liverpool zažil najlepší rok za dlhé obdobie.

Reagovat
valloire

neumíte z něj dostat, co dostal Pool....

Reagovat
ADM

Nevravím že nemáš pravdu, ale podľa mňa aj on nesie svoj podiel viny.

Reagovat
valloire

To asi jo, ale připadá mi otrávenej, není vůbec v pohodě. Jestli on není zklamanej z toho pobytu u móře....

Reagovat
ADM

Tak to sklamanie je minimálne vzájomné

Reagovat
valloire

Pro vás škoda. Kdo jinej u vás umí vystřelit ze střední vzdálenosti po tom co si udělá na to pozici, když přejde hráče. Typologicky je jinej než většina vašich a to byste měli využít .

Reagovat
ADM

Lenže on si tú pozíciu nespraví a dokonca ani nevystrelí. A nie je to o tom, že by tie lopty nedostával alebo šlo všetko mimo neho. Však lavá strana je naša hlavná zbraň, tok akcií je tadial najväčší s Albom a Coutinhom na ihrisku. Na druhej strane, keď je na ihrisku Dembelé, hrá svoj najlepší futbal napravo, kradne si lopty, hráči menia spôsob útočenia, keď je na ihrisku. Proste ten tím o svojej kvalite presvedčil, Couts nie, čo je škoda, ale v tomto mu nikto nepomôže. On sa musí zohrať s Messim a Suarezom, nie opačne, hierarchia je jasná. Dembélé dokonca robí napravo lepšieho hráča aj zo Semeda, Coutinho Albu nijako neuprgraduje, čo je ďalší dôležitý aspekt..

Dal by som mu pri zranení Arthura teraz 2-3 šance v zálohe, ale ak nepresvedčí a dokonca sezony to bude podobné, treba ho predať. Nebude prvý ani posledný, ktorý sa neprispôsobil / nezapracoval. Bude treba 9ku a back-up za Albu, čo by sa vyriešilo z peňazí, dal sa prípadne rok navyše Malcomovi..

Reagovat
valloire

No právě, snad to nezapomněl ne? Albu upgraduje Messi, co s tím Couts? Bez Messiho by tam Alba pobíhal a nedostal přihrávku. Takže by byl v hajzlu. Asi si fakt nesedl s týmem.

Reagovat
ADM

No podľa mňa by ho mohol upgradovať okolo stredovej čiary, podobne ako Dembele Semeda, s tý, že mu odpúta aj 2 hráčov a má tak ešte viac voľného miesta. Keď sa ti nedarí, musíš hľadať každý spôsob pomoci, nie len klučka k vlastnej bráne a prihrávka na krátko

Reagovat
valloire

za mě ať se nezvedne, kdo má jako koukat ještě na to, jak tam pálí Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Wau, jak sa mi podarilo dať dva dĺžne na zlé miesto a ten jediný vynechať?

Reagovat
technecium

Messi je nejlepší hráč historie. Ale nesouhlasím s tím Coutinhem, Busquets je letos silenej, Semedo je dobrej kromě finální třetiny hřiště, což je na Barcelonu málo. Prostě si myslím, že tým bez pravé strany hřiště a s extrémně barokní zálohou nemůže hrát o moc líp.

Reagovat
valloire

Ta první je věta je holej nesmysl já myslel, že to po MS už odezní a ono stačí pár zápasů s Vejprnicema a jede to furt. To je sektářství.

Reagovat
technecium

Nejlepší hráč historie prostě je a nějaký MS na tom nic nezmění.

Reagovat
valloire

Si se rozhod jo?

Reagovat
technecium

Souhlasím s mnoha fotbalovými osobnostmi

Reagovat
valloire

...které jako ty vovce podléhají době

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Messiho je ten tým jen další dobrý světový tým.. Bez něj by Barca byla úplně v háji.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak čo, stihne to Benzema? Dnes bol iba v posilovni, nejaké drobné zranenie. Či skúsime to vpredu s Marianom, nech je prča?

Reagovat
ADM

Na druhej strane asi nehra Frenkie

Reagovat
valloire

co jsem viděl s Feyenoordem, žádný oslabení

Reagovat
Diego2

Reagovat
valloire

klidně bych ho posadil, nejsme jako Barcelona s Messim, aby musel za každou cenu hrát

Reagovat
LAM

Stegen

https://www.youtube.com/watch?v=ff2IOB-NSM0

Ten druhej jak Hašek

Reagovat
technecium

Reagovat
Jordi Alba

On hlavně jak skoro každou střelu těsně mimo sleduje jen pohledem, to mě dostává.

Reagovat
Remt

Ten první zákrok - viděl jsem ho online na streamu a nevěřil jsem vlastním očím

Reagovat
vacin

U toho druhýho beztak jenom rozhazoval rukama, co tam ta obrana dělá a trefilo ho to

Reagovat
Phillipinho

https://m.youtube.com/watch?v=Xhb9zAv1ins

Kdyby tohle udelal De Gea, tak se o tom bude mluvit vsude.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Robbie

Co ctu tak ten F.de Jong je hodne podobny M.Llorentemu, vyvrati mi to nekdo ?

Reagovat
Ed_Hazard

Nemam ten pocit. Hlavne pohyb a krytie lopty. Marcos dava loptu rychlo od nohy, Frankie sa s nou zvykne vrtiet a cakam na dalsie moznosti kam prihrat. Pozicne hraju ale asi to iste.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych že je tvořivější.. ale 70 mega za něj je přehnaných.. viděl jsem ho hrát naživo i několikrát v tv a mě nijak neoslnil

Reagovat
Ed_Hazard

Podla niektorých nám ale vytrie zrak. Tak som zvedavý. Musím ale povedať že je to sympaťák a celkom mu aj prajem úspech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nwm no.. V ajaxu mě směrem dozadu uchvátil více De ligt a směrem dopředu Ziyech, Dolberg či Dony van Beek... Navíc ani přesně nevím, co by měl hrát za post, někde se uvádí, že je to stoper, ale tam jsem ho viděl dělat slušné kiksy, takře spíše je to CDM.. Uvidíme stále je mladý

Reagovat
valloire

van Beek ten se mi v tom zápase celkem líbil

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mi líbil Dolberg.. do budoucna bych si ho u nás dovedl představit.

Reagovat
valloire

ten taky, ale van de Beek tam předvedl skvělou techniku

Reagovat
valloire

Jak může bejt sympaťák a vybrat si Barcu?

Reagovat
Majk91

Podľa Sky sport, AS a samotneho Skrtelovho agenta, Martin Skrtel odmietol prestupit do Barcelony, pretoze nechcel robit nahradnika Piquemu a Umtitimu Celkom sila

Reagovat
sylarko

ako zahrat si za barcelonu, by som bral, aj keby som mal hrat 5 minut kazde dva zapasy, aspon v jeho veku co sa tyka

Reagovat
Magic player

Marcelo: "Byl jsem smutný když odešel Kiko Casilla, který seděl vedle mě v šatně. Každý den jsem se s ním mluvil. Nyní nemam vedle sebe nikoho."

Mi tak prijde, ze kamaradi jsou pro Marcela vic nez klub a fotbal samotny... Nejprve brekot ohledne Crise, ted Kiko.

Pokud se u nas opravdu tak trapi a ma pocit, ze je v kabine sam, tak at si jde...

Reagovat
valloire

Je to Brazilec, je hravej a musí se bavit. Jak se nebaví.....

Reagovat
Jordi Alba

Jemu bych to ani nevyčítal, kdyby zůstal a 2-3 roky hrál tužku, tak se na něj bleje, že není soudnej a neodešel na vrcholu.

Reagovat
valloire

Já taky ne. Je to už teď legenda a víme jaký umí bejt některý fans Realu.

Reagovat
Magic player

Legenda je bezesporu. Klidne se o nem jednou muze mluvit jako o jednom z nejlepsich ofenzivnich beku v historii.

Reagovat
valloire

To je jasný. To už je. Viděl jsem spoustu ofenzivních beků jenom z Brazílie a nejsem si jistej, jestli byl někdo lepší. A to mluvím o Juniorovi, Josimarovi, Carlosovi....

Reagovat
Mercury

Carlos byl urcite lepsi

Reagovat
valloire

No nevim. Asi o fous jo. Přece jenom je to Roberto Carlos, muž se stehny kulturisty.

Reagovat
Magic player

Je mi to jasne, nemam mu to moc za zle. Tezko se pak ale Solarimu muze nekdo divit, ze Marcela nestavi, ani Mateo16, ktery ho tady stale haji, i kdyz je videt, ze na to sere.

Reagovat
valloire

Momentálně bych bejt Solarim vysvětlil Marcelovi, že na základ s jeho defenzivní formou v okamžiku, kdy chceme hrát vzadu na nulu, to není, ale jako žolík do nepříznivě se vyvíjejícího zápasu, je ten nejlepší. Což teda jestli se mu to povede, tak bude fakt trenda.

Reagovat
Magic player

Ja jsem na nej zvedavy v Juve, na levem beku je bota netlaci, hraje tam krajan, mladsi, fyzicky nadupany a lepsi dozadu. Mozna ho tam budou zkouset spis v zaloze. To je pak snad i zacnu sledovat.

Reagovat
valloire

Já je po očku už sleduju, ale nesmíš to říct 10, ten by dostal záchvat.

Reagovat
JM

A četl jsi ten rozhovor s ním celý? Vždyť tam jasně říká, že z Realu přestoupit nechce, že by ho museli doslova vyhodit/vystrnadit sami. A taky tam celkem upřímně přiznává, že ví, že to od něj je tuhle sezonu slabší, ale že je nyní už fyzicky v pořádku a je připravený opět se dostat na svůj standard.

Reagovat
Magic player

Necetl, coz je urcite chyba, vidam vsude jen ruzne utrzky.

Pak to vsechno meni a beru zpet, co jsem napsal.

Reagovat
Magic player

A budu jen rad, pokud se mu to podari. Spolu s Iscem se mi na nej diva s micem u nohy z celeho tymu nejlepe.

Reagovat
JM

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Tak je to snazší, když máš vedle sebe lidi, s kterejma je ti dobře, nebo prostě jen kolegy, to máš jako v jiný práci. Navíc, ne každej je srdcař a umřel by pro klub.

Reagovat
Magic player

To ja vim, jenze Marcelo se jako klubista profiloval, ale ted je videt, ze to asi nebyla tak uplne pravda.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jen si připravuje půdu

Reagovat
Anacron

Zajímavá je i ta část, co řeší Balea. Že vůbec nemluví, umí pouze anglicky a že si akorát řeknou čau a dorozumívají se gesty. To je neskutečný. Hraje tam šestou sezonu a neumí ani slovo.

A taky jsem někde četl, že Perez říkal, že je očividný že žádný velký posily nepotřebujeme, že máme nejlepší tým na světě atd. Ten se musel naprosto už zbláznit, nebo už stařecká demence dorazila nebo fakt nevím. Eden pomalu stojí před staďákem a prosí ať už ho koupíme a on neudělá nic. To bude zas léto už to vidím .

Reagovat
ADM

Bale je neskutočný ignorant (spolu s Perézom), toho by som vyhodil po 2., max 3. sezóne ani by nemrkol a namiesto toho tam stále zavadzia už 6 rokom

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

a hele uz ma 100 golu

Reagovat
valloire

Bože to fakt řekl? Asi budem potřebovat nějakej další výprask od barcelony, když jeden nestačil.

Reagovat
remeslnik

Letos ho už od Barcy nedostanete.

Reagovat
valloire

jsem úplně rozpolcenej za to může Perez

Reagovat
remeslnik

Snad to přežiješ, bylo by tě škoda.

Reagovat
valloire

vím

Reagovat
CHONG

Já bych to dokázal pochopit v momentě, kdyby byl Pérez takový židák odjakživa, ale od chlapa, který dokázal v jednom přestupáku přivést Ronalda, Kaká, Benzemu, Xabiho Alonsa, Arbeolu, Granera, Garaye a Albiola, mi tenhle obrat fakt hlava nebere.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Magic player

Proto taky o Baleovi mluvim jako o linem hovadu a nesnasim ho za ten jeho pristup. Az potahne pryc, udelam si malou oslavu.

Reagovat
Kokesh

https://youtu.be/bQNElrcoMqs

3 roky starý video...

Reagovat
Gazdo

Ale ako krasne sa hned chytaju len to nechaj

Reagovat
ADM

Hmm, tak videl jednu, dve série Narcos. Los Muchos

Reagovat
valloire

to má naučený, beztak neví co říká

Reagovat
smazaný uživatel

Největší kamarád mu odešel již před sezonou.. od té doby je jako vyměněný.. žádné srandičky..

Reagovat
Ed_Hazard

On má v týme 2 ďalších Brazilcov a toto vyblije? Lol

Neni to nejaká kravina? Alebo len prekrútené?

Reagovat
Magic player

Jojo, dostal se ke me jen utrzek z celeho rozhovoru, moje chyba, omlouvam se. Ale v tu chvili me to fakt nasralo.

Reagovat
Ed_Hazard

Však aj mňa ked som si to tu prečítal Potom som sa dopátral k celému rozhovoru Aj tak je smutné ako hovorí o Crisovi, Kikovi, ZZ a následne Baleovi.

Mám z toho zlý pocit a evokuje to vo mne niečo v zmysle, že nálada v kabíne je na bode mrazu

Reagovat
valloire

nálada neni na bodu mrazu, to by hráli jinak

Reagovat
CHONG

Španělská nejvyšší soutěž by měl hrát v zahraničí alespoň tři zápasy za rok. Myslí si to prezident Barcelony Josep Maria Bartomeu. "Pokud chceme, aby LaLiga byla silná, musíme jít fanouškům co nejblíž. Měli bychom ligu propagovat víc a víc," řekl Bartomeu, který nastínil, že LaLiga by měla sehrát ideálně jeden zápas ročně v Americe, jeden v Asii a jeden na Blízkém východě.

Reagovat
ADM

No čo, niekto tie naše platy financovať musí

Reagovat
Magic player

Kdyby se radsi vic snazili oskubat televize a hypovali tu ligu co to da, udelali by lepe.

Maji nejkvalitnejsi produkt na svete, a nedokazou z toho vyzdimat vubec nic (Myslim tim, vedeni ligy, nemirim to na Bartomeua).

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Snad alespoň Perez má v tomhle ohledu rozum.. nebo alespoň jsem od něj na toto téma neslyšel žádné vyjádření..

Reagovat
Ed_Hazard

Ak sa nemýlim, tak sa vyjadril, že je proti.

Inu, je to strašná kokotina..

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tlak, který teď na něj musí být za předváděnou hru, nemůže ustát.

Reagovat
technecium

Jestli Ernesta necháme odejít a vezmem místo něj Koemana, tak to je jako z bláta do louže, protože oba si jsou typologicky obrovsky podobní.

Sarri se mi v Chelsea nezamlouvá, protože se absolutně nepřizpůsobuje měnícím se podmínkám a tak si ho u nás moc neumím představit.

Conteho si u nás nedovedu představit, protože na ty svoje tříobráncový systémy tu nemá materiál a navíc ten styl hry do Španělska absolutně nepasuje.

Setién se loni jevil perfektně, ale letos to pěkně zastagnoval, hraje dost pod možnosti toho kádru.

Já bych prostě Ernesta na jednu sezónu nechal a 2021 to pustil Pepovi

Reagovat
Mercury

Pep se nikdy nevrati a je to tak spravne. Nelze se mu divit ani. Idealne ma dva roky zkusit Setiena a pak Xavi.

Reagovat
technecium

Setiena prosím ne, mám pocit, že by to neskutečně zalamil. To už radši toho Koemana

Reagovat
valloire

co jste mu udělali? cítím nějakou zhrzenost

Reagovat
smazaný uživatel

Po City už nemá kam jinam jít. Jedině, že by ho vzali repre a potom zužitkovat všechny své zkušenosti zpátky do Barcy. Mít za asistenta Xaviho a pak mu to předat.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle jsem tvrdil dlouhodobě, ale začínám od toho ustupovat, v roce 2021 bude kandidovat na prezidenta Victor Font, což by pro Pepa mohlo být obrovský lákadlo. Už začíná budovat svůj tým a jestli to bude pokračovat jako doteď, bude to neskutečná pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartomeovi mrdne v bedně a v létě podepíše Mourka.

Reagovat
technecium

Co se opovažuješ to vůbec napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

u nás by to bylo na kárnou komisi bez možnosti obhajoby a s následným zastřelením

Reagovat
valloire

Jak nepasuje. Zkoušel to přece veliký Guardiola, tak pasuje.

Reagovat
smazaný uživatel

messi starne potrebuje kolem sebe hrace co chteji hrat fotbal a trenera co jim to nebude zakazovat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele