23. kolo
08.02.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Předehrávka kola mezi Valladolidem a Villarrealem branku nepřinesla

Už v devátém zápase v řadě nedokázala Žlutá ponorka zvítězit a nadále se topí v sestupovém pásmu. Záchranářský duel na Estadio José Zorrilla mezi Valladolidem a Villarrealem branku nepřinesl, ale spokojenější budou nejspíše domácí, kteří si udrželi od soupeře bodový odstup a navíc s ním ve dvou zápasech získali lepší vzájemnou bilanci.

Lepší bilance se může domácímu celku v závěrečném zúčtování sezony hodit, protože tak jako tak nemá Valladolid ještě nic jistého. Utkání s Villarrealem bylo zkrátka důležité, v prvním duelu trochu překvapivě zvítězil právě královský celek.

Domácí tým poprvé zahrozil už ve druhé minutě utkání, kdy ze střední vzdálenosti napřáhl Hervías a Asenjo se musel natáhnout. Valladolid ještě rozehrával rohový kop, ale z něho žádné ohrožení nevzešlo. Na druhé straně zakončoval z velké blízkosti Ekambi a pochvalu zaslouží Masip, který rychle vyběhl a střelci zmenšil úhel. Žlutá ponorka začínala mít postupem času větší převahu a ještě do poločasu ji mohl zužitkovat Alfono Pedraza, který dostal přihrávku do strany a dělovkou rozvlnil jen boční síť.

Druhý poločas přinesl totožnou podívanou. Mírnější převahu měl Villarreal, ale dobře fungující obrana Valladolidu veškeré ofenzivní snažení hostů odrážela. Čtyři minuty před koncem mohl Villarrealu pořádně znepříjemnit život Daniele Verde, jehož rána nadělala Asenjovi velké problémy. Brankář hostí jí zvládl vyrazit a tím uchránit bezbrankový výsledek. Remíza 0:0 nahrává spíše domácím, kteří si jednak udrželi od Villarrealu šestibodový odstup a především lepší vzájemnou bilanci.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele