LaLiga - souhrn 18. kola

08.01.2021, 22:52, aktualizováno 11.01.2021, 23:03
Komentáře a souhrny
Carlos Soler (© AFP)
Real Madrid pouze remizoval s Osasunou a nevyužil možnost posunu na první místo. Barcelona zvítězila v Granadě a upevnila si průběžnou třetí pozici. Sevilla skolila Real Sociedad v pětigólové přestřelce. Villarreal pohodově vyhrál ve Vigu. Poprvé od listopadu naplno bodovala Valencia. Getafe otočilo zápas na hřišti Elche. Betis i v deseti zvládl urvat tři body v Huesce...

SD Huesca - Real Betis 0:2

11.01.2021 21:00

Góly: 78. Aïssa Mandi, 90+4. Tonny Sanabria

Pondělní dohrávku mezi Huescou a Betisem zvládli lépe hosté a po brankách Mandiho a Sanabrii zvítězili 2:0. Huesca tak zůstává na posledním místě tabulky, zatímco Betis si polepšil postupem na desáté místo.

Podobně jako na jiných stadionech ve Španělsku se i v Huesce hrálo za nepříznivého počasí a trávník byl poznamenán předchozí bohatou sněhovou nadílkou. Ale navzdory tomuto faktu bylo k vidění hodně šancí. V 17. minutě se šikovně proháčkoval k zakončení Ruibal, ale technickým obstřelem těsně minul branku. O chvíli později zahrávali hosté volný přímý kop a Sergio Canales trefil ruku Sandra Ramíreze, načež sudí zprvu odpískal pokutový kop a posléze svůj verdikt na základě VAR systému přehodnotil. Asi největší šance prvního poločasu přišla ve 39. minutě, ale Loren zblízka špičkou kopačky netrefil zařízení.

Huesca čekala na svojí šanci dlouho a až v 58. minutě útočník Mir ve vyložené šanci orazítkoval břevno. Poté tempo hru trochu opadlo a brankových příležitostí ubylo. Postupem času to vypadalo, že v zápase žádná branka nepadne, ale v 78. minutě odcentroval Emerson a Mandi hlavou poslal Verdiblancos do vedení.

Za další tři minuty měl Betis další obrovskou možnost, nejprve střílel Fékir a skvělý zákrok předvedl Llorente a z dorážky pak trestuhodně přestřelil Canales. Osm minut před koncem přišli domácí o Paula Akoukoua, který dojel Okazakiho a po druhé žluté kartě byl vyloučen.

Oslabená Huesca vyrovnat nedokázala a ve čtvrté minutě nastavení bylo definitivně hotovo. Přečíslení tři na dva zakončil po centru Fékira rybičkou Antonio Sanabria. Betis si tak z El Alcorazu odvezl všechny tři body.

Více informací k zápasu

Elche CF - Getafe CF 1:3

11.01.2021 19:00

Góly: 4. Guti - 39. Marc Cucurella, 69. Jaime Mata, 86. Ángel Rodríguez (pen.)

Getafe nakonec zvládlo důležitý souboj na hřišti Elche a domů do Madridu si veze všechny tři body. Nerodily se lehce. Getafe pomohlo až vyloučení Marconeho a góly z kopaček Jaimeho Maty a Ángela Rodrígueze.

Začátek zápasu vyšel jednoznačně Elche, které se ujalo vedení již po čtyřech minutách. Krásný centr do vápna vykouzlil Barragán a nehlídaný Raúl Guti v náběhu překonal brankáře Yáňeze. Bohužel o deset minut později stihla Elche také špatná zpráva a kvůli zranění musel opustit trávník Lucas Boyé. Getafe si poměrně dlouho nevědělo s domácí obranou rady a vlastně první vážnější šanci si vytvořilo až pět minut před přestávkou a rovnou to znamenalo vyrovnání. Na Portillův centr si naskočil Marc Cucurella a Badía neměl nárok.

Domácí si mohli vzít vedení zpátky, ale v nastaveném čase první půle selhal v zakončení Milla, kterého z bezprostřední blízkosti fantasticky vychytal Yáňez. Jak se později ukázalo, byl to jeden z klíčových okamžiků celého zápasu.

Elche totiž nejenže nevedlo, ale po změně stran rychle přišlo o vyloučeného Marconeho a čekalo ho až do konce zápasu oslabení. Getafe toho využilo až v 69. minutě, kdy Badía sice vyrazil střelu Kuba, ale s dorážkou Jaimeho Maty nemohl nic dělat. Getafe se přiblížilo vedení a definitivní pojistku přidalo šest minut před koncem. Po faulu Verdúa odpískal sudí Montero pokutový kop a Ángel Rodríguez ho bezpečně proměnil. Hosté z Madridu mohli vyhrát ještě výraznějším rozdílem, ovšem závěrečnou šanci Maty zlikvidoval Badía.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Valencia CF 0:1

10.01.2021 21:00

Góly: 76. Carlos Soler

Valencia dokázala zvítězit na hřišti Valladolidu 1:0 a odpíchnout se tak na třináctou příčku. Los Che stále zůstávají v sestupovém ohrožení, ale na osmnácté místo teď mají alespoň tříbodový náskok. Zápas ve Valladolidu dlouho směřoval k bezbrankové plichtě, než se čtvrthodinu před koncem trefil Carlos Soler.

Byl to čistě záchranářský duel. Valladolid byl sice před zápasem v tabulce výše, ale jeho náskok před Valencií činil jen dva body.

O něco lépe vstoupila do zápasu Valencia, ale o žádném drtivém náporu nemohla být řeč. Přeci jenom opatrnost se podepsala pod důležitostí utkání. Až po půlhodině hry mohl rozradostnit hostující celek José Gayá, ovšem jeho pokus skončil na tyči. Byla to největší šance prvního poločasu, na druhou stranu k vidění jich příliš nebylo. Ještě před koncem Masip kontroloval nepříjemný balón, který se mu snesl nad břevno.

Valladolid na sebe poprvé upozornil až pět minut před přestávkou, kdy se domácí útočník dostal do samostatného úniku a posléze byl brankářem ve vápně faulován, nicméně veškeré vzrušení bylo pro odmávaný ofsajd zbytečné.

I druhý poločas byl poměrně vyrovnaný a užuž to vypadalo, že nakonec žádnou branku ani nepřinese. V 76. minutě však vyslal krásný technický pokus Carlos Soler a Masip nedokázal zareagovat. Valencia pak vstřelila ještě jeden gól, ale ten nemohl být kvůli těsnému ofsajdu uznán. Valladolid zkusil v závěru hru otevřít a v šesté minutě nastavení nechybělo moc, aby srovnal, protože po hlavičce domácích zachránila Doménecha tyčka. Valencia si zhluboka oddechla a z Valladolidu veze tři body.

Více informací k zápasu

Cádiz CF - Deportivo Alavés 3:1

10.01.2021 16:15

Góly: 15. Álex, 56. Anthony Lozano, 68. Álvaro Negredo - 23. Joselu (pen.)

Alavés sice dobře začal, ale ani to na Cádiz nestačilo. Domácí mohli hrát prakticky půl zápasu v početní výhodě poté, co se nechal vyloučit Alberto Rodríguez. A díky trefám Álexe, Lozana a Negreda si pojistili tři body.

Poprvé o sobě ofenziva domácího Cádizu dala výrazněji vědět už v sedmé minutě, kdy si na Espinův centr naběhl Álvaro Negredo. Tentokrát však ještě hlavičkoval jen do brankáře Pacheca. Po osmi minutách už se ale domácí radovali. Po důrazné práci Lozana se balon dostal k Álexi Fernándezovi, který byl prakticky sám na brankové čáře a doklepl míč do sítě. Sudí Sánchez sice branku nejprve neuznal, ale po nápovědě od videa si všiml, že v době nahrávky ležel jeden hostující hráč u brány, takže ofsajd se nekonal.

Po pěti minutách se ale sudí opět díval na video a tentokrát dal šanci také hostům. Faul na Tachiho od Faliho totiž uznal jako penaltový, takže Joselu se mohl směle postavit ke značce pokutového kopu. A nemýlil se - 1:1.

Nástup do druhé půle se povedl mnohem víc domácím a jejich šance na tři body výrazně zvýšila 50. minuta. V ní Lozano prchl všem před sebou, obránce Tachi ho musel faulovat a byl po druhé žluté vyloučen! Výhodu jednoho muže v poli prakticky ihned domácí využili. Byl to právě Lozano, který si naběhl na skvělý pas ze strany do vápna a špičkou kopačky překonal Pacheca!

Hostující brankář musel likvidovat další Lozanovu šanci o pár minut později, ale na Álvara Negreda už nestačil. Velezkušený kanonýr si na hraně vápna počkal na Lozana, který přesprintoval všechny soupeře a krásnou nahrávkou do druhé vlny mu nechal dost prostoru na povedené zakončení - 3:1. V závěru Negredo ještě smolně pálil do tyče.

Více informací k zápasu

Levante UD - SD Eibar 2:1

10.01.2021 14:00

Góly: 65. Gonzalo Melero, 76. José Luis Morales - 51. Takashi Inui

Levante si sice zahrávalo a byl to právě hostující Eibar, kdo se prosadil jako první, ale tři body má nakonec právě domácí celek. V barvách Levante se ve druhém poločase prosadili Melero s Moralesem.

Levante se aspoň na pár chvil usadilo na průběžné desáté příčce, kterou hájí díky dnešní výhře. Ta se ale na Estadi Ciutat de València vůbec nerodila snadno. V prvním poločase trpěl nejvíc nezaujatý divák, který si dobrovolně vybral, že bude tohle utkání sledovat. Minimum šancí, žádné větší vzrušení a nuda. Řada nepřesností zvýšení tempa také moc nepomáhala.

Zcela vypovídající pak je statistika střel na bránu, která se za prvních 45 minut neposunula z nuly ani na jedné straně. Poločas druhý už byl o poznání zajímavější.

Na jeho začátku totiž Levante vyrobilo obrovskou chybu, když Sergi Enrich díky svému napadání donutil domácí obranu chybovat, míče se zmocnil Kike a naservíroval míč na střed vápna. Tam postřehl Takashiho Inuie, který už bez větších potíží dokázal dostat míč do opuštěné brány - 1:0.

Jenže to bylo ze strany hostí všechno. Prim už hráli domácí. Po čtyřech minutách sice Radoja ještě gól kvůli ofsajdu slavit nemohl, ale v 65. minutě už se domácí prosadili. V 62. minutě se na hřiště dostal Gonzalo Melero, který se po necelých třech minutách dostal do vápna, zpracoval si nahrávku od Moralese a srovnal.

A povedené utkání završila 76. minuta, v níž hosté ztratili míč na polovině, De Frutos dostal patičkou míč od Leóna do běhu a v postupu tří na jednoho nahrál před bránu volnému Josému Moralesovi. Ten už do prázdné brány nemohl netrefit - 2:1.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Real Madrid 0:0

09.01.2021 21:00

Góly: -

Další ztrátu nečekaně zaznamenal Real Madrid a vedoucí Atlético tak bude mít šanci zvýraznit náskok na čele tabulky. Z důvodu počasí často propíraný duel mezi Osasunou a Realem Madrid nakonec žádnou branku nepřinesl.

Až do poslední chvíle se nevědělo, zdali se v Pamploně bude nebo nebude hrát. Na vině bylo počasí a předpokládaná předpověď hustého sněžení, které mělo odehrání duelu znemožnit. Všechno dobře dopadlo, byť hráči Realu by možná byli raději, kdyby se nakonec nehrálo. Po pravdě řečeno stav trávníku nebyl dobrý a i počasí činilo hru daleko obtížnější.

Real to měl v Pamploně od začátku složité. Domácí hráli velmi zodpovědně směrem dozadu a favorita dlouho do ničeho nepouštěli. Ve 31. minutě navíc nechybělo mnoho a Osasuna se mohla ujmout vedení, kdyby Courtois nepředvedl skokem do šibenice skvělý zákrok. První poločas nakonec nabídl jen jednu střelu na branku v podání domácích, zatímco Real si nevytvořil vůbec nic.

Vůbec první velkou šanci měl Real až v 61. minutě a to dokonce vstřelil první branku. Karim Benzema zakončoval z malého vápna nadvakrát, ale veškerá jeho radost byla zbytečná, protože pomezní mávali ofsajd. O deset minut později zase na druhé straně selhal po pěkné individuální akci Torres.

Realu nakonec nebyl gól přán. V poslední minutě zápasu dal Benzema další gól z ofsajdu a zápas, o kterém se dlouho spekulovalo, zdali vůbec proběhne, skončil spravedlivou remízou 0:0. Pouze bod je však pro hosty z Madridu velkou ztrátou.

Více informací k zápasu

Granada CF - FC Barcelona 0:4

09.01.2021 18:30

Góly: 12. Antoine Griezmann, 35. Lionel Messi, 42. Lionel Messi, 63. Antoine Griezmann

Fotbalisté Barcelony ukázali, že se s nimi po novém roce musí počítat. Vyhráli i třetí venkovní zápas v řadě, navíc suverénním způsobem 4:0. Jednoznačnou výhru Katalánců nad Granadou zajistili svými brankami Lionel Messi a Antoine Griezmann. Granada měla dobré příležitosti v prvním poločase, ovšem ani jednu z nich nevyužila a to jí společně s vyloučením Jésuse Valleja stálo zápas.

Barcelonu čekal na Estadio Nuovo los Cármenes těžký protivník, který si letos vyzkoušel, jaké je to hrát evropské poháry, konkrétně respektive Evropskou ligu. I přes rozpačité výkony v roce 2020 byla Barcelona favoritem, ale v silách domácích bylo jí ublížit.

Ronald Koeman měl problémy se skladbou defenzívy, protože mimo hru jsou Gerard Piqué i Clément Lenglet, jejich místa museli zaujmout Araújo a Mingueza a svojí práci odvedli nad očekávání dobře.

První šanci zápasu si sice vytvořili domácí, ale jinak byl poločas a vlastně celý zápas plně v režii Barcelony. Už po 120 sekundách musel po ráně Puertase předvést pohotový zákrok ter Stegen a o chvíli později udeřilo na druhé straně. Na první pohled převzal Griezmann přihrávku ve vápně v jasném ofsajdu, jenomže balón byl tečovaný a po shlédnutí videa se sudí rozhodl branku uznat. To byl první klíčový moment zápasu. Ten druhý přišel následně, když nejprve Roberto Soldado v dobré pozici netrefil branku a po něm Antonio Puertas nevyužil samostatného průniku na ter Stegena a ten jeho slabou střelu zpacifikoval.

Laxnost v koncovce pak Barcelona ztrestala. Po Griezmannově přihrávce chladnokrevně zakončil Lionel Messi a stejný hráč pak ve 42. minutě přízemně zahraným přímákem zvýšil na 3:0. Barcelona v prvním poločase vykročila za vítězstvím a Granada se z toho nedokázala vzpamatovat.

Domácí trenér sáhl po změně stran hned ke trojímu střídání, ale Blaugranas už měli utkání pevně pod svojí kontrolou. V 56. minutě těsně přestřelil branku Frenkie de Jong a o sedm minut později si zpracoval oblouček od Dembélého Griezmann a střelou na zadní tyč zvýšil na 4:0. Pro francouzského útočníka to byl povedený večer a společně s Messim patřil k nejlepším na hřišti.

Barcelona měla ještě další šance, které ale neskončily gólem. Například Jordi Alba ve stoprocentní šanci minul vzdálenější tyč a už v nastavení střílel mimo i Braithwaite. Závěr zápasu už hrála Granada v oslabení, když Jesús Vallejo stáhl k zemi Braithwaita a sudí ho za jeho počínání odměnil rovnou červenou kartou. Barcelona vyhrála šest z posledních osmi kol a dotahuje se na druhý Real Madrid. Ztráta na čelo zůstává stále velká, ale Barca potvrdila vzrůst formy a je nutné s ní nadále počítat.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 3:2

09.01.2021 14:00

Góly: 4. Youssef En-Nesyri, 7. Youssef En-Nesyri, 46. Youssef En-Nesyri - 5. Diego Carlos (vl.), 14. Alexander Isak

Sevilla velebí autora hattricku, tři body jí zajistil Youssef En-Nesyri. Zápas s Realem Sociedad byl velmi povedený a dramatický, protože ani hosté rozhodně nepřijeli jen bránit. Narazili ale na útočníka Sevilly v perfektní kondici.

Tak tohle utkání opravdu patřilo k tomu nejlepšímu, co LaLiga nabízí. Real Sociedad, byť se mu poslední dobou nedaří, ukázal jasně, že pohárové příčky vyklízet nehodlá. Dnes ale ztroskotal na perfektní formě Youssefa En-Nesyriho, který se do sítě brankáře Alexe Remira trefil třikrát.

První branku si připravil už ve 4. minutě. Suso nejdříve šikovnou nahrávkou našel pozapomenutého Fernanda, který poslal krásný pas na Youssefa En-Nesyriho, jenže už zamířil do prázdné brány. La Real ale vyrovnal jen o pár vteřin později! Nevídanou chybu předvedl zkušený brazilský stoper Diego Carlos. Toho napadal útočník Alexander Isak, který donutil Carlose ke zpětné nahrávce. Tu ale poslal do míst, kde Bounou nebyl a Sevilla kapitulovala!

Úvod utkání byl hodně dramatický s tempem, za které by se nestyděla ani parta kolem Dominica Toretta. Po sedmi minutách totiž na tabuli svítilo skóre 2:1. Obrana La Realu totiž darovala míč En-Nesyrimu, který se prodral přes bezradnou obranu a propálil i měrně zasahujícího Remira!

Zběsilé tempo pokračovalo a ve 14. minutě už se diváci dočkali čtvrté branky! Prozatímní remízu nastavil útočník Alexander Isak, který zůstal sám na zadní tyči a v pohodě napálil balon do sítě - 2:2.

Vidět během prvních 15 minut čtyři góly, to je opravdu rarita. A to se brankář Bounou musel ukázat také po Guridiho ráně. S další ranou přispěchal na opačné straně Joan Jordán, který narazil právě jen na schopného brankáře Remira.

Druhá půle začala obdobně jako ta první, tedy gólem. Na začátku gólové akce byla další ztráta, Merino přišel o míč a ten si vzal Ocampos. Následně našel krásným pasem Youssefa En-Nesyriho, který přesnou ranou z malého vápna pálil přesně!

Druhá půle rozhodně nebyla tak atraktivní, ale šancí jsme také pár v viděli. Dvacet minut před koncem utkání pálil tvrdě Portu, leč mimo. A když se do šance dostal Mikel Merino, který mohl odčinit svou chybu z úvodu utkání, zaskočil za brankáře Bounoua obránce Jules Koundé, který na brankové čáře míč vykopl! La Real se snažil, ale na body to dnes nestačilo.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Villarreal CF 0:4

08.01.2021 21:00

Góly: 5. Gerard Moreno, 14. Moi Gómez, 19. Dani Parejo, 31. Fernando Niño

Pouhý jeden poločas stačil Villarrealu na to, aby naprosto jasně zničil domácí Celtu. Ta se už podruhé v řadě musí smířit s ligovou porážkou. Villarreal se naopak aspoň na pár hodin dostal na skvělé třetí místo.

Celta Vigo šla do duelu s tím, že poslední dva duely, jeden ligový a jeden pohárový, prohrála. Pád tabulkou chtěla zastavit na domácí půdě, jenže na ní se objevil velmi silný soupeř. A jak se ukázalo, strach Celty byl oprávněný. Pouhých 31 minut totiž Villarrealu stačilo k tomu, aby svého soka naprosto ponížil. Za půlhodinu dostala Celta čtyři góly.

Obrana Celty poprvé výrazně zaspala už v páté minutě. Tři obránce měli hlídat postup stejného počtu útočníků, jenže nedokázali se domluvit, jak sehrát ofsajd systém. Výsledkem byla snadná průniková nahrávka Daniho Pareja na vybíhajícího Gerarda Morena, který si poradil s chladnokrevností sobě vlastní - 1:0.

Ve 12. minutě se po centru od Pareja mohl prosadit mladý střelec Fernando Niño, jenže v dobré šanci minul. Celta si ale poučení nevzala a po další chybě v rozehrávce znovu inkasovala. Brankář Blanco vyrobil obrovskou minelu, když míč nahrál přímo na kopačku Triguerose. Ten se rozhlédl a krásným pasem narýsoval nahrávku na naprosto nebráněného Moisése Gómeze - 2:0. Po dvaceti minutách už byla obrana Celty zralá na ručník, protože přímý volný kop zahrál Dani Parejo tak, že jej nikdo netečoval a míč skončil v síti!

Celta působila dojmem štamgasta těsně před zavíračkou, protože její mátožná a někdy nepochopitelná rozehrávka byla tragická. Ve 30. minutě se míč snadno dostal k Moreno, který si položil dva padající kužely ve vápně Celty a nahrál do druhé vlny, jenže nepřesně. Hrůzostrašná okna v obraně Celty hosté dál trestali. Ve 31. minutě našel Moreno krásným pasem opět volného útočníka Fernanda Niña, na jehož zkušenou exekuci lobu byl brankář Blanco krátký - 4:0.

A co s takovým průběhem chcete dělat? Celta, jakkoli se snažila něco změnit, například i střídajícími hráči, neměla dostatek sil ani nápadů. Villarreal v podstatě jen snadno kontroloval hru. Vlastně jedinou nebezpečnou akci druhé půle zahodil v 77. minutě Alfonso González, který se natlačil do vápna a pálil jen do Asenja.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid15122129:638
2.Real Madrid18114330:1537
3.FC Barcelona18104437:1734
4.Villarreal CF1888226:1732
5.Real Sociedad1986529:1630
6.Sevilla FC1693421:1330
7.Granada CF1773719:2924
8.Celta Vigo1865722:2823
9.Cádiz CF1865715:2223
10.Real Betis1872922:3123
11.Levante UD1756623:2421
12.Athletic Bilbao1863921:2221
13.Getafe CF1755715:1820
14.Valencia CF1847724:2519
15.SD Eibar1847715:1819
16.Deportivo Alavés1846816:2318
17.Real Valladolid1846816:2518
18.Elche CF1637614:2116
19.CA Osasuna1736815:2515
20.SD Huesca1819814:2812
Zbývající zápasy
09.01. 16:15Atlético Madrid - Athletic Bilbao

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (202)

Přidat komentář
JakubOcko

Fotka Pareja

Reagovat
Mass

A?

Reagovat
Phillipinho

Gerard M. hraje letos pod Emerym fakt v zivotni forme. Pro me zatim jeden z hlavnich kandidatu na nejlepsiho hrace souteze

Reagovat
Israha

Reagovat
Slavia10

To měla být náhrada za Suareze, tohle Barca zkazila.

Reagovat
houdic

No vidíš a ve Fifě je místo něj ze španělský ligy v kandidátce na tým roku Benzema a Joselu

Reagovat
Phillipinho

To jsem videl. Mezi nejlepsima golmanama neni Oblak a MaTS, ale treba Mandanda

Reagovat
RadekVonCZE

Já fakt nechápu, jak se tam dostal Joselu To určitě udělali, schválně, aby fanoušci nebuleli, že tam je někdo jakože z farmářské ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne dulezity 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych požadal zdejší redakci, aby volily k článku hráče slovanského typu. Pokud chtějí volit jiný typ, tak aby vybrali ženu nebo logo. (Aby to tu bylo lépe gendrově vyvážené)

Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Hledám v tom vtip, ale ani po několikátým přečtení nejsem schopnej ho najít

Reagovat
Elliasson

Obávám se, že je to zarytý panslavista. Nezazlívám mu to, protože i mně jsou slovanské země často blízké, ale toto je moc.

Reagovat
Freedo

Spíš troll.

Reagovat
adoxx

Vzdej to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych snad k ty registraci dal nejakej test, kterej vylouci ze se neregistruje uplna kedlubna

Reagovat
Firkraag

To by tu pak nikdo nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

chces povedat ze tu nebude valloire a zenthuras ? koncim ...

Reagovat
valloire

test fotbalových znalostí souhlasím, možná bys tu nebyl ty

Reagovat
smazaný uživatel

skúsil si, nevyšlo.

Reagovat
valloire

a co jsem zkusil

Reagovat
Rudnevs

Jak sa chcel pochváliť, že je debil

Reagovat
patas92

Takhle nějak by to mělo vypadat. Bezchybné od všech, střídání správných hráčů ve správnou chvíli

Reagovat
Mercury

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je tam znát slušný pokrok od chvíle, kdy přestal Koeman tvrdohlavě stát za svým nefungujícím systémem. Od tý doby, co Frenkiemu v ofenzivnější pozici uvolnil ruce, máme lepší pohyb bez míče i strukturu rozehrávky, dá se na to dívat. Ačkoliv to nebude populární, tak i Busquets se v tom klasickým 433 opět našel a mladíci rozhodně nejsou zklamáním, je to dobrá a jediná možná cesta. Teď ještě, aby Koeman víc rotoval Riquiho s Pedrim, což by pomohlo oběma, a není se čeho bát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak tyhle poslední výkony už mají nějaký potenciál. Messi a Griezmann snad konečně ve formě a v náladě, zlepšující se Bus Hlavně tu sérii dobrých zápasů co nejvíc natáhnout, rozpis zápasů je až do venkovní Sevilly docela sexy.

Reagovat
smazaný uživatel

ted je pauza 2 tydny

Reagovat
dextroza_m

supercopa

Reagovat
letitfly

Koeman střídání messi góly dokonce i griez góly riqui se ukázal umtiti si zahrál takhle by to mohli vypadat...

Reagovat
Slavia10

Jak vypadal Umtiti?

Reagovat
Beči

Snědý s vousy.

Reagovat
dextroza_m

Napsal bych něco rasistického, tak raději... "slušně"

Reagovat
letitfly

Nejsem asi spravnej hodnotitel. Dneska jsem kvůli rodinný návštěvě sledoval fakt jen po očku a zpozorněl jsem jen při gólech a jako spravnej puigofil při nástupu riquiho na hřiště

Reagovat
oli9

Sněhová nadílka v Madridu

Reagovat
remeslnik

Barcelonská v Granadě

Reagovat
mayday

Sněžím už od rána.

Reagovat
Diskostu

Inak taky gol jak uznali prví Griezmanovi z offsajdu tak take v 99% rozhodca zruší pokiaľ ide o teč...

Reagovat
Banikovec7

Akorát že to nebyla teč, ale úmyslné odehrání míče bránícím hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Diskostu

Real to je najúbohejší tým momentálne...ty hrajú bez útoku

Reagovat
Firkraag

Tyvole jak tohle nemohl být roh ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard MOTM

Reagovat
dextroza_m

matla of the match?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diskostu

Ako nehral zle ale jednooký medzi slepými

Reagovat
Slavia10

Letos už si to Atletico může prohrát jen samo a je třeba si se vším respektem k Simeonemu povědět narovinu, že jestli tohle Atletico nedokonči, tak by to bylo na padáka, mají naprosto volnou cestou k titulu, takhle slabou la ligu možná už mít nikdy nemusí.

Reagovat
dextroza_m

Pořád je kopec zápasů... Uvidí se.

Reagovat
Atlético de Madrid

pry na padaka. Urcite vyhodime nejuspesnejsiho trenera v dejinach klubu proto, ze skonci druhy v lize

Reagovat
Phillipinho

Klaun

Reagovat
drussbarb

Reagovat
Spalovač šancí

Ale on skončí třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico to zvládne s prstem v nose

Reagovat
Israha

Dpč nemohli to radši odložit?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Israha

Víš co, rád bych si namluvil, že to bylo sněhem, ten bídný výkon...

Reagovat
dextroza_m

vole, kalamita...

Reagovat
dextroza_m

teda jako sněhová

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší Francouzský útočník všech dob se opět dívá Messimu v jeho naprosto nejhorší sezoně na záda, jak je to možné?

Reagovat
madridcan

No zjavne si sedel na zakladnej škole s Kluivert9 v lavici, spolu ste vymysleli vlastne vitazstva na sebauspokojenie a zakoncili ste to francuzakom

Reagovat
Diskostu

Obaja sú to tragédi...

Reagovat
valloire

Údajnej nejlepší hráč historie nedal v playoff MS ani jeden gol, jak je to možné?

Reagovat
dextroza_m

Njn, playmaker nemuze byt vsude...

Reagovat
valloire

Může, viz třeba Zico.

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

čemu se směješ vosle

Reagovat
el Principito

tobě, ty troubo... Jak se pořád snažíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Reagovat
valloire

pravda tě sere? nedivím se

Reagovat
smazaný uživatel

že to ludi stale bavi reagovat.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Baronne

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
drussbarb

Už jsi zpět z Capitolu?

Reagovat
valloire

Jj, včera jsem přiletěl. Bylo to celkem drsný, tolik agresivních antifáků jsem už dlouho neviděl, hlavně mě spletlo, že měli na sobě červený čepice.

Reagovat
Shevchenko

A kolik gólů dal v play off MS Ronaldo?

Reagovat
valloire

kdo se tu baví o Ronaldovi? jsi posedlý?

Reagovat
Shevchenko

Opravdu to říkáš ty? Ty si teda pokrytec.

Reagovat
valloire

ne nejsem

Reagovat
drussbarb

To je jako neustále reagovat na tweety Donalda. ZBYTEČNÉ

Reagovat
valloire

a zbytečný je něco psát zabedněnci jako ty, kterej nepozná omezení a nástup totality ani když mu přikážou doslova cokoliv

Reagovat
Mercury

nástup totality říkal Tomio? nebo Čau lidi?

Reagovat
valloire

i slepej to vidí, na to nemusíš mít Tomia Mercury, ty se možná řídíš zpravodajstvím ČT a co ti tam řeknou, ale jsou i tací, kteří všechno nesežerou jako poslední kojot v poušti mršinu

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Mercury

Jake zpravodajske kanaly bys mi teda doporucil? Nerad bych byl dezinformovan ze strany verejnopravnich, popr. Bakalovych medii.

Reagovat
drussbarb

Asi Žito TV, protože se to rýmuje se Zico

Reagovat
valloire
Reagovat
drussbarb

Něco jako Rimmer, když jej někdo urazí, řekne HAHAHA. Jsi príma

Reagovat
valloire

To dá rozum, protože jsi mě hrozně urazil.

Reagovat
drussbarb

Nejde o urážení, ani připomenutí hlasování zde na webu, jde o pozorování

Reagovat
valloire

takže voyeur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fridgiee

Reagovat
valloire

To už jsi a zjevně s tím nemáš problém. Hrách... znáš to ne?

Reagovat
Mercury

To je nejaky svazacky tiskopis? Cekam na ty zdroje, ktere povazujes za objektivni a relevantni, tak z toho zase neutikej.

Reagovat
valloire

Hrách na zeď v tvym případě. Jinak chceš určitě slyšet Parlamentní listy a psol. takže zkrátíme diskuzi, ty napíšeš to se nedivim jsi vedle, já ti napíšu totéž a můžem na to zapomenout a rozejít se jak v Praze na Václaváku před listopadem 89.

Reagovat
Mercury

Chtel jsem jednoduse slyset co povazujes za verohodne zdroje, ale asi se to nedozvim. Bud se za to stydis nebo sam nevis. Skoda.

Reagovat
valloire

tak já si vezmu ze všeho něco a zhodnotím si to, týpci jako ty to mají omezeno na mainstream, zrovna ty Parlamentní listy jsou určitě fujky, i když většinou přebírají články odjinud a je tam zdroj...nemýlím se?

Reagovat
Mercury

Ja nevim, parlamentni listy nectu. A ktere informacni kanaly tedy nejsou mainstreamem, ze kterych cerpas informace?

Reagovat
valloire

no a co čteš?

Reagovat
Mercury

Diky za odpoved

Reagovat
valloire

tvl začal jsi mě vyslýchat a když se zeptam já, tak typicky

Reagovat
Mercury

Tak porad jsi mi neodpovedel, to neni vyslech, ale normalni otazka, na kterou jsem cekal normalni odpoved - ne detinskou reakci otazkou na otazku.

Reagovat
valloire

Dětinskou reakci jsi právě předvedl, je to stejný jako s volbama, napíšeš koho volíš, ale týpek na stejnou otázku už neodpoví. Mimochodem jsem psal, že čtu všechno možný a udělám si názor.

Reagovat
Mercury

Tak to jsme na tom stejně

Reagovat
valloire

v tom případě nechápu debatu milý Mercury...

Reagovat
Mercury

Cekal jsem holt nejake konkretni zdroje - kdyz ses tak konkretne vymezil vuci CT a mainstreamu obecne. Ale to uz se motame v kruhu a nebavi me to.

Reagovat
valloire

I já se někdy podívám na ČT, abych věděl nejnovější trendy v Bruselu a spol. Motáme nemotáme, nějakej názor máme dle asi zkušeností atd.

Reagovat
drussbarb

Mám kamaráda, který NAPROSTO přesně ví pravdu o všem, co se šustne a zdroje komentoval velmi podobně jako Val, nevyhýbá se ani aeronetu a sputniku s tím, že ví, že jsou fujky, ale že dokáže odlišit pravdu od blbostí, protože si články ověřuje. Anglicky ale neumí, tak ověřování probíhá v češtině, ale už neví, kde.

Jinak brutální výslech kokota EF mě pobavil, chyběly snad už jen protimainstreamové palečnice

Reagovat
drussbarb

Kdybych se tam v poledne dočetl, že je den, radši se přesvědčím. Každopádně napadat ČT a mít přehled, co se šustne na ruském dezinformačním webu jen opět ukazuje, co jsi zač. Odkopáváš se docela dlouho, tvůj poslední hrdinský výkon byly tvé příspěvky během voleb v USA. Brrrrrrr

Reagovat
valloire

Tak on je něco jako Twitter, kterej mě zatím nezablokoval jak to má v oblibě a jak se teď krásně odkopal. Souvisí to s tím, že je fuk, kde se co píše, pokud je to založený na pravdě. A idiot, kterej si nepřečte něco na PL nebo i aeronetu jenom proto, že je to PL a aeronet, je a bude vždycky pouze idiot. Představ si, že já, už v 80. letech antikomunista, jsem četl RP. Tedy v době, kdy bys ty jako člen SSM a budoucí kandidát strany, chválil perestrojku. V podstatě takovej postoj zaujímáš dnes ač si to určitě nemyslíš. Otázku proč jsem tehdy to RP četl ti necham na přemýšlení.

Reagovat
drussbarb

Ti, co v ČR dobrovolně čtou tvé zdroje (nebo co to vlastně pro tebe znamená), jsou jistě velmi moudří

Reagovat
valloire

S tím aeronetem jsem ti chtěl ukázat, že to není úplně černobílý a co se jeví jako jasná věc, jasná věc být nemusí, viz Kapitol. Já se vždycky ptám a vždycky se mi to osvědčilo, komu to poslouží. Mimochodem aeronet má s tím souhlasem s vakcínou naprostou pravdu.

Reagovat
Mercury

A co presne z toho dokumentu je tak problematicke, co by se jinak nevedelo? Nejak v tom clanku postradam jakoukoliv pridanou hodnotu informativniho charakteru.

Reagovat
valloire

To mě vůbec nepřekvapuje. Prostě si to přečti a uvidíš. I když si nemyslím, že ti to nějak pomůže.

Reagovat
Mercury

Ty fakt nedokazes normalne odpovedet na otazku. To je pak veskera debata marna, jeste jsem to zkusil, ale nema to cenu. Skoda.

Reagovat
valloire

Ty zas nic jako nevidíš. Škoda.

Reagovat
valloire

Pojedeme dál. Cenzura prezidenta USA na veřejnoprávní BBC. Jak to vidíš? Je to správný? Je to cenzura? Kdybys před i klidně 10 lety uviděl, že TV vysvětluje projev prezidenta Spojených Států !!!, věřil bys tomu?

Reagovat
valloire

zdroj mimochodem Helena Mallotová ODS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

?

Reagovat
Whitemedia

Zanech těch útoků na Girouda..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Messi pořád kouká na záda CR7

Reagovat
drussbarb

V této sezóně nepochybně ano.

Reagovat
valloire

i v jiných sezonách se koukal s Lays v ruce hlavně na TV

Reagovat
zasranej malíř

Takže se jede zase od znovu? Opět se budou ztrácet body se spodkem tabulky?

Reagovat
dextroza_m

Ne, tentokrát vás v EC vyklepem jak řízky

Reagovat
zasranej malíř

No je dost možné že na EC dojde příští víkend, uvidíme

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Aby nehrály Socky s Atléticem

Reagovat
2miguel1

Athletikom*

Reagovat
dextroza_m

Já si celou dobu myslel, že je tam Madrid čéče...

Reagovat
Israha

Já se vsadím, že Zidane celou Supercopu zas ukope na penalty, ale s relativní jistotou vzadu, pak projde přes Alcoyano 0:1...aby nakonec s grácií daroval i druhé tři body přiblblému Alavésu v dalším ligovém kole

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
REPLIKATOR

Barca 3 body za Realem

Reagovat
Diskostu

však to je na tom to najhoršie Real hra bez útoku a barca ani naňho nemá...

Reagovat
Visca el barca

Do 2 měsíců jsme před Realem.

Reagovat
Raul=Real

Do konca januara

Reagovat
smazaný uživatel

Vy budte radi ze ste este doteraz nezbankrotovali. Uz dost ze ste na smiech celemu svetu

Reagovat
alegre

Tak pro srandu jsi tady ty...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je najlepsi hrac aky podo mnou hral, je chybou, ze ho nepovazuju medzi najlepsieho v dejinach. Ano za Jovicom a Hazardom si stojim su pre nas velmi doleziti a prislubom do buducna. Tento zapas hodnotim kladne z hladiska hry, mali sme niekolko nebezpecnych centrov, zial pristali na hlave superov a uz sme viac nedokazali vymysliet. Super hral mimoriadne odvazne i my. Ale zasluzili sme si vyhrat. Chybalo nam kusok a hlavne presnejsie centre a koncovka. Ano Asensio je velky talent a v buducnosti kandidat na Zlatu loptu, je dolezitym clankom v nasom teame. Musime popracovat na detailoch najma na presnejsich centroch a nakopoch do 16-tky. Budeme tvrdo bojovat.

Reagovat
alegre

Tak jsem se zasmal a muzu jit v klidu spat...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Koukám, že máš Barcu v oblíbených klubech. Bylo to tak vždy a tajil si to, nebo si tomu dospěl časem? Pamatuju doby, kdy tě z toho neustále obviňovali yarda či merengues.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

S Carvajalem v sestavě letos 7-3-0 se skórem 18:6, bez něj 4-1-3 se skórem 12:9. Včera mě napadlo, jak velká je vlastně jeho důležitost pro ofenzivní fázi, když jsem viděl, jak si tam Vázquéz s Asensiem díky podobným herním návykům zavazejí. Vypadá to, že větší, než se zdá. Lucase bych nehejtil, plní na tom pravém kraji úkoly, jak nejlépe umí...ale podle těch čísel je vidět, že to prostě nestačí.

Btw Hazard v základu 4x, bilance 1-1-2 (výhra je nad Huescou doma), 2x z lavičky, bilance 1-0-1 (s Celtou se vítězné góly daly i bez něj, proti Elche ničemu nepomohl). Vraťte mi Jamese a negolfujícího Garetha!

Reagovat
Phillipinho

Zidane zase perli. Opravdu nechapu, proc nechava na lavicce s velkym naskokem svyho nejlepsiho kridelnika Viniciuse. Do zakladu neustale cpe Asensia, kterej krome skvely levacky nema vubec nic. Proc si sakra stahoval Odegaarda, kdyz ho nechava na lavicce? Misto nej tam narve exfotbalistu Isca. Proc ma tak malo minut Valverde?

Reagovat
misinho7

Valverde bol zraneni inac bol zaklad, ale tak ta stredova trojka sa brutalne rozbehla hlavne Luka si ide svoje tak nemal zmysel to menit. Problem je proste v tom hroznom utoku....

Reagovat
roman1978

Jak může být problém v útoku když tam je nejlepší francouzský útočník historie?

Reagovat
valloire

protože tam není nejlepší brazilský útočník historie

Reagovat
Raul=Real

Pod pojmom "brutalne rozbehla" si teda asi obaja predstavujeme nieco ine

Reagovat
Anacron

Vinicius je totální tragéd. Jedinej důvod proč mezi zbytkem trochu vyčnívá je pohyb. Jinak je absolutně zbytečnej. Jeho finální fáze je něco šílenýho.

Reagovat
Israha

Ale pořád je letos po Karimovi a Rodrygovi třetí nejproduktivnější hráč. Takže by v případě nutnosti dát gól asi měl hrávat víc. Asensio teď měl sice dva lepší zápasy a minulý týden jsem psal, že pokud ten trend udrží, ať hraje, ale včera zas bída, a Lucas je skvělý pracant, ale produktivní není. Jiné křídlo pak nemáme, z Hazarda se stal posouvač ve středu pole.

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
misinho7

Ja nechapem to cele. Z timami z hornej polky sme ziskali ovela viac bodov ako z dolnej. Co z toho ked porazime Barcu a Atletov ked potom stratime zbytocne body s nejakymi trapakmi

Reagovat
dextroza_m

S nama to byla haluz, konec pribehu...

Reagovat
Raul=Real

Uvidime cez víkend

Reagovat
dextroza_m

snad

Reagovat
celeb

co je cez vikend, nie je teraz pauza v lige?

Reagovat
dextroza_m

finále supercopy

Reagovat
celeb

hmm, na EF az vcera som si vsimol tie zapasy na klubovej hlavnej stranke, predtym tam neboli, alebo som ich nevidel. Kazdopadne dik.

Reagovat
dextroza_m

Taky se na ně těším

Reagovat
celeb

tesim sa aj ja, ale zaroven sa obavam, co s nasou zalohou spravi Real. A dufam, ze to nebude platit uz o tom 1.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Diskostu

práveže z Barcou to bolo jednoznačne Atleti Detto problém v Realu je že nevie hrať do uzavretej Obrany...nemajú kvalitu nato aby prebili beton..

Reagovat
Mateo16

STOP z hejtom na Edena Hazarda

2019/2020 1 g

2020/2021 2 g

To je nárast o 100 %. Ukážte mi jedného hráča čo je na tom podobne ?

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Spalovač šancí

První kolo ligy Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

stop s :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jovic to uz smola je nic oproti jeho pripadu. Pokial neni na marodke a je zdravy ma koronu alebo sa venuje party, ked sa uz je na ihrisku ako keby nehral

Hazard odkedy prisiel z Anglicka zabudol driblovat, nulova zodpovednost v Anglicku hraval pravidelne tu si odrazu chodi po doktoroch. Mega prachy za pomaly 30 rocneho hraca a jednosezonneho ktory sa nepresadil ani v Portugalsku pritom Atletico kupi za Hazardovu cenu perspektivneho Felixa. 180 mil. tlieskam tomuto vedeniu

Obdivujem manazment Bayernu 4 spickove kridla na 2 posty, predavaju a kupuju s rozumom.

Reagovat
Gazdo

Tiez som si hovoril ked som videl ten rozhovor ze to bude dalsi clanok a ono nic

Reagovat
patas92

Protože to koresponduje s tím posledním. Až zase otočí a řekne, že titul je ztracen, dostaneš článek.

Reagovat
remeslnik

To už je článků jak z tasemnice

Reagovat
smazaný uživatel

za pokus byt vtipnej

Reagovat
ADM

Ďakujem

Reagovat
CHONG

Přišel Kubo, přišly gólíky Dneska jsem si to po dlouhé době užil, koukatelná hra, šance, góly, konečně to připomínalo éru před korona pauzou, tak jen houšť a větší kapky. Vamos Geta!

Reagovat
LAM

Jak hrál Alena?

Reagovat
CHONG

Slušně, nenadchnul, neurazil.

Reagovat
Messiáš

Dneska byl výbornej Cucu, kdy mi skoro přišlo, že se chce předvést před kámošem Alenou, že mu ten transfer fotbalově pomohl a nikterak nestagnuje. Od zápasu proti Betisu takový výkon od něj nepamatuji. Dost zlepšené výkony předvedli i Djene nebo Arambarri. Každopádně pro mě klíčový moment byl ten neuvěřitelný zákrok Yaneze před poločasem. O něm jsem dříve měl pochybnosti i na Segundu, ale lapil se příležitosti, je celkem jistej a občas teda vytáhne neuvěřitelnou robinsonádu.

Po sezóně by to golmana chtělo pořešit. Mě by se dost líbil Vaclík, kterému doběhne smlouva, ale chápu, že teď asi jeho kolenům věří málokdo

Reagovat
CHONG

Cucu, Djené a Arrambari konečně připomínali ty hráče z doby před korona pauzou. Yanez chytl šanci za pačesy a Soriu už podle mě zpátky do brány nepustí. Aleňa nenadchnul ani neurazil, ale rozhodně byl lepší než letošní Nyom. Jaime i Ángel konečně gólíky, snad v tom budou pokračovat a Kubo byl super, rychlý, drzý, měl prsty v obou gólech, doufám, že v příštím zápase ho Pepe zkusí v základu. Každopádně mám ze včerejšího výkonu radost, konečně se na to dalo dívat, konečně jsme si vytvářeli šance a proměňovali je a konečně nás nezlomil první gól soupeře a dokázali jsme na to reagovat.

Reagovat
Messiáš

A Kubo to teda taky dost oživil. Hračička neuvěřitelná, ale dost jsem se bál, jak tam do něj jednou zajeli, že bude mít pauzu...

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
ADM

Reagovat
Messiáš

Reagovat
LAM

Tak to vypadá letos na klasickou haluz pro Atlety při který zas získají titul.

Včéra druhej poločas doma se Sevillou 28% vs 72% držení míče,1 vs 9 na střely a 0:1 na goly

Reagovat
smazaný uživatel

to je klasicka hra atletu , ne haluz, navic sevilla ten mic extremne predrzuje, takze opravdu nic prekvapiveho

Reagovat
Israha

Sevilla sice devět střel, ale pořádné šance přišly až po gólu Saúla na 2:0. Tohle bylo zkušené vítězství, žádná haluz, bohužel.

Reagovat
Phillipinho

Nevim odkdy se rika dominanci na obou koncich hriste haluz

Reagovat
Phillipinho

Prej haluz

Zkusenej vykon, Cholo hral presne to, co potreboval. Sevilla hraje letos pomalu a drzeni mice je jim ldost k nicemu. V zadny casti zapasu nebyl zisk 3 bodu pro Atlety v ohrozeni.

Reagovat
kaja900

Atletico to už asi ukopou, nemají vůbec žádný ztráty narozdíl od nás a Barci. Stejně nechápu že je nikdo neobere o body, proti nám jediná prohra v lize a to se skoro celej zápas k ničemu nedostali, ale v ostatních zápasech s nima skoro nikdo neuhraje ani remizu

Reagovat
LAM

Jednou za pár let jim tahle sračka vynáší dlouhodobě body no.Navíc v sezoně kdy jsme mi v přestavbě a Real před ní.

Třeba z poháru vylítli ihned v LM bojovali o postup do posledního utkání.

Reagovat
Phillipinho

Sracka se skore 31:6. Tomu se nikdo v lize ani malicko nepriblizuje...

Reagovat
Phillipinho

Ja moc obecne nerozumim tomu, proc je ofenzivni kvalita obecne daleko vic glorifikovana nez ta defenzivni. 6 inkasovanych golu v 16 zapasech. 6 golu! Vsechny ostatni tymy jsou od takovyho cisla na mile daleko.

Reagovat
Mass

mi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, že zrovna proti vám vypadali uplně slabě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele