LaLiga - preview 18. kola

08.01.2021, 08:36, aktualizováno 11.01.2021, 08:54
Previews
Estadio El Alcoraz (© AFP)
Huesca zatím vyhrála jenom jednou, stále zůstává na posledním místě tabulky a se svou situací potřebuje něco dělat, příležitost nyní bude mít v zápase s Betisem. Trápí se rovněž Getafe, to se nyní představí na půdě Elche...
Elche CF - Getafe CF  (pondělí 19:00)
Místo evropských pohárů bojuje Getafe o přežití a další důležitý zápas ho čeká na hřišti osmnáctého Elche. Jde o přímý souboj o záchranu, byť zejména hostující fanoušci věří, že jejich tým se postupně vyšplhá na mnohem bezpečnější pozice.

Příznivci Getafe byli v posledních letech zvyklí na boj o evropské poháry i na účinkování v Evropské lize. Navíc nechybělo mnoho a madridský celek klidně mohl hrát Ligu mistrů. Nyní je ale všechno jinak. Getafe se trápí a v tabulce zaujímá až šestnácté místo.

A co za pádem Bordalásova týmu stojí? Najít odpověď není snadné. Getafe se zkrátka nedaří vítězit a klub by potřeboval získat sebevědomí nějakou delší sérií bez porážky. V tuto chvíli nevyhrál ve čtyřech soutěžních zápasech v řadě a krom toho stihl i vypadnout z Copa del Rey. V týdnu totiž prohrál v Córdobě 0:1. Podaří se mu tuto porážku na Elche odčinit?

Domácím se zatím také nedaří, což se projevuje v tabulce. Elche je osmnácté, což by na konci soutěže znamenalo sestup. Na rozdíl od Getafe Elche svůj zápas španělského poháru zvládlo a v La Nucíe vyhrálo nejtěsnějším rozdílem. V LaLize už je situace o poznání horší. Tým čeká na vítězství od 23. října!

Oba celky hlásí jen jednu absenci. Elche se musí obejít bez Morentho a Getafe zase bude scházet Cucho Hernández.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Badia - Miňo, Verdú, Josema, Barragán - Guti, Marcone, Victor - Fidel, Boyé, Rigoni
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Yáňez - Suárez, Cabaco, Dakonam, Olivera - Portillo, Maksimović, Arambarri, Cucurella - Rodríguez, Mata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.23 - 2.89 - 2.26
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Huesca - Real Betis  (pondělí 21:00)
Doposud velké zklamání převládá v týmech Huescy a Betisu Sevilla. Prvně jmenovaný tým se nachází na posledním místě tabulky, zatímco druhému patří jedenáctá příčka, daleko od evropských pohárů. V pondělí večer je čeká vzájemný duel, který by potřebovaly zvládnout oba dva.

Huesca se zatím ne a ne odlepit ze dna, kde "visí" s pouhými dvanácti body na kontě. V polovině prosince sice dokázala porazit 1:0 Deportivo Alavés, ovšem to bylo po hodně dlouhé době a navíc žádná další výhra už nenásledovala. Domácí naposledy sehráli statečnou bitvu s Barcelonou, ale na jediný gól Frenkieho de Jonga odpovědět nedokázali.

Betis sice nemusí bojovat o záchranu, ale se současným jedenáctým místem nemůže panovat spokojenost. Vedení rozhodně očekávalo lepší výsledky a tak nemůže být spokojeno ani s prací Manuela Pellegriniho. Zkušený kouč sice na začátku sezony Betis pozvedl, ale pak už se týmu přestalo dařit a tento stav přetrvává i nadále.

Hosté v týdnu porazili Multiveru 3:1 a zamířili do dalšího kola Copa del Rey, nicméně mnohem důležitěji se jeví výsledky na ligové scéně. V minulém kole si Betis připsal remízu 1:1 v městském derby a ještě před tím nezvládl sedmigólovou přestřelku v Levante.

Betis má s Huescou o něco lepší vzájemnou bilanci, ale o žádné dominanci nemůže být ani řeč. Na El Alcorazu se naposledy hrálo před dvěma lety a Huesca zvítězila 2:1. Zároveň to byla jediná výhra, na kterou domácí ve vzájemné historii dosáhli.

Domácímu týmu bude chybět pouze Pablo Maffeo, který stále laboruje se zraněním. Horší situace panuje v táboře hostí. Kouč Manuele Pellegrini se musí vypořádat s absencemi Víctora Camarasy, Williama Carvalha, Daniho Martina a vykartovaného Guida Rodrígueze.
SD Huesca - pravděpodobná sestava:
Fernández - Galán, Siovas, Ínsua, López - Mosquera, Rico - Ontiveros, García, Ferreiro - Mir
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Bravo - Emerson, Mandi, Ruiz, Miranda - Canales, Akoukou - Ruibal, Fekir, Lainez - Morón
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.97 - 3.36 - 2.56
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - SD Eibar  (neděle 14:00)
Levante by moc rádo získalo další body a tím zvětšilo svůj náskok na sestupové příčky. Ideální šanci k tomu má v neděli po obědě, kdy se na Estadi Ciutat de València ukáže jeho tabulkový soused z Eibaru.

Celek z Valencie má o zápas méně než tým, který ho v neděli vyzve. Velmi rád by ho ale v tabulce přeskočil už nyní a je to možnost dost reálná. Oba celky od sebe totiž dělí jen jeden bod. Levante se v této snaze bude opírat mimo jiné právě o domácí prostředí, kde v posledních pěti ligových duelech ani jednou neprohrálo. Tři poslední zde navíc vyhrálo.

Trenér Paco López se však stále musí popasovat s absencemi hráčů jako Rober Pier, Ruben Garcia či Ruben Vezo, kteří jsou nakažení covidem. Po půlroce se k týmu připojil Doukouré, ale na nominaci to nebude. A mimo hru je také Vukčević.

Eibar postrádá duo Correa - José Angel. Formu ale rozhodně nemá špatnou. Byť jeho 14 vstřelených branek je ligový podprůměr. Ale Eibar už v poslední době dokázal překvapit Valencii, Real Sociedad nebo dokonce Barcelonu, s níž remizoval.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Coke, Duarte, Clerc - De Frutos, Radoja, Toño, Rochina, Melero - Roger, Alcon
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Dmitrović - Pozo, Oliveira, Bigas, Rafa - Inui, Diop, Exposito, Gil - Kike, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.29 - 3.45 - 3.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cádiz CF - Deportivo Alavés  (neděle 16:15)
Alavés v neděli odpoledne cestuje do Andalusie, aby se na Estadio Ramón de Carranza pokusil po hodně dlouhé době opět urvat tři body. Pokud by se mu to povedlo, mohl by svého soka v tabulce předskočit.

Alavés nemá v Cádizu moc dobré zkušenosti a velmi často se vrací domů bez bodů. Při pěti příležitostech se to Alavésu povedlo vlastně jen jednou a to už je hodně stará písnička. V první lize se spolu obra týmy utkaly jen dvakrát a ani jednou to nebylo moc atraktivní utkání, protože v obou případech skončil zápas bez branek.

V minulém kole Alavés neměl moc štěstí na soupeře, ale přesto dokázal s Atléticem hrát poměrně vyrovnanou partii. Rozhodující trefu zaznamenal Luis Suárez až v 90. minutě. Svěřencům trenéra Pabla Machína nyní patří až 14. místo a pokud chtějí výš, měli by zapracovat hlavně na ofenzivě. Dali totiž jen 15 branek.

V tomhle si ale s Cádizem mohou podat ruce, protože domácí se zatím z branky radovali jen dvanáctkrát, což je nejmenší počet gólů v celé lize. Po skvělém úvodu do sezony se forma Cádizu trochu zhoršila a aktuálně Cádiz nevyhrál už pět prvoligových duelů v řadě.
Cádiz CF - pravděpodobná sestava:
Ledesma - Carcelen, Alcala, Cala, Espino - Izquierdo, Jonsson, Fali, Alex - Lozano, Negredo
Deportivo Alavés - pravděpodobná sestava:
Pacheco - Aguirregabiria, Rodriguez, Lejeune, Carballo - Jota, Battaglia, Pina, Rioja - Pérez, Joselu
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.81 - 2.85 - 3.14
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Valencia CF  (neděle 21:00)
Hodně důležité utkání čeká Valencii, která se v rámci 18. kola představí ve Valladolidu. Hosté v průběhu sezony spadli až na sedmnácté místo a od sestupu je dělí pouze lepší skóre. S tím už musí svěřenci Javiho Gracii něco dělat a příležitost budou mít proti Valladolidu, který je na tom jen o trochu lépe.

Hlavní rozdíly mezi oběma soupeři jsou ty, že Valladolid se z výsledkové krize postupně zvedl, zatímco u Valencie mají zápasy spíše sestupnou tendenci. A pak také ten, že u Valladolidu se s bojem o záchranu počítalo, kdežto u Valencii nikoli.

Přelom roku Valladolid zvládl a zapsal velice solidní čtyři body ze dvou venkovních zápasů. Nejprve remizoval v Cádizu 0:0 a poté dokonce vyloupil půdu madridského Getafe (1:0). Od listopadu sbírají domácí body pravidelně a není důvod si na Valencii nevěřit.

Los Che jsou v těžké pozici, ale ještě stále mohou se situací něco dělat. Valencii se vstup do nového roku nepodařil, když doma remizovala s Cádizem 1:1 a ztratila tak další body. Náladu si Graciovi svěřenci zlepšili v Copa Del Rey výhrou nad Yeclanem, ale pochopitelně to důležitější je čeká o víkendu na Estadio José Zorrilla ve Valladolidu.

Historicky vzato se lepší vzájemnou bilancí pyšní Valencia, která s Valladolidem neprohrála od roku 2009. Za jedenáct let spolu oba celky odehrály deset duelů a Netopýři z nich vyhráli polovinu, zbylých pět zápasů skončilo remízou. S dělbou bodů by asi letos byli opět spokojenější domácí, kteří navzdory postavení v tabulce i formě budou papírovým outsiderem.

Valladolid bude postrádat Kika Olivase a Marcose de Sousu. Všichni ostatní jsou připraveni do utkání zasáhnout. Horší situace panuje u Los Che. Goncaolo Guedes nebude moci nastoupit z důvodu karetního trestu a na marodce mezi zraněnými zůstávají Cillessen, Paulista a Gameiro.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Masip - Nacho, González, Yamiq, Luis Pérez - Emeterio, Mesa, Kike Pérez - Villa, Weissman, Jota
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Doménech - Correia, Guillamón, Diakhaby, Gayá - Musah, Wass, Soler, Čeryšev - Vallejo, Gómez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.27 - 2.84
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Real Sociedad  (sobota 14:00)
Zanedlouho to bude skoro pět let od doby, kdy Real Sociedad odvezl ze Sevilly všechny tři body. Další šanci má v sobotu odpoledne, byť ho forma jeho soupeře musí trochu znervózňovat. Možná ale ne tolik, jako jeho vlastní forma.

Sevilla se stále nenachází na příčkách, na nichž by ji fanoušci rádi viděli. To vše se ale může velmi rychle změnit, protože právě s Realem Sociedad by si v případě vítězství mohla vyměnit místa. Oba soupeře dělí právě jen tři body a svůj díl k celé situaci chce říct ještě Villarreal.

Sevilla i proto nesmí dál ztrácet a ráda by pokračovala ve formě z posledních dní. Po vítězství nad Villarrealem si ale v minulém kole připsala jen remízu s Realem Betis, což se dalo hodnotit jako jasná ztráta. Náladu si aspoň částečně spravila utkáním Copa del Rey, v němž si jasně a jednoduše poradila s CD Linares.

A trenér Julen Lopetegui doufá, že i proti La Realu předvedou jeho hráči dobrý výkon. "Jsem moc rád za to, že se nám pohárové utkání povedlo a že jsme ukázali naši sílu i u hráčů na lavičce. Je škoda, že nemáme víc času na regeneraci sil, těch zápasů je teď hrozně moc. Ale máme všichni stejné podmínky, takže to nemůže být výmluva pro naše výkony."

Dobrou zprávou pro domácího trenéra Lopeteguiho je návrat veterána Fernanda, přičemž mimo hru zřejmě budou i nadále Fernández, Escudero a dost možná i Vaclík. La Real bude postrádat Sangalliho a zřejmě i Silva s Elustondem.

La Real by potřeboval body jako sůl. A zvlášť v Seville, kde se mu dlouhodobě vůbec nedaří. Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán totiž Real Sociedad vyhrál naposledy v dubnu 2016. A poté, co do sezony vstoupil nad očekávání dobře, se mu v posledních týdnech nedaří. V minulých pěti duelech vyhrál jen jednou, třikrát prohrál. To ho dostalo na čtvrtou příčku s tím, že soupeři (především Sevilla) už se na něj dotahují.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Navas, Koundé, Diego Carlos, Acuna - Jordan, Fernando, Oliver - Suso, En-Nesyri, Ocampos
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Remiro - Zubeldia, Le Normand, Sagnan, Muňoz - Portu, Guevara, Merino - Barrenetxea, Willian José, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.21 - 4.28
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Athletic Bilbao  (sobota 16:15)
Náročný start trenéra Marcelina v novém působišti pokračuje. Po Barceloně a těsné porážce od ní se Bilbao dostane do křížku taky s Atléticem. A to má o poznání lepší formu než katalánská Messiho parta.

Atlético Madrid je stále neochvějným lídrem LaLigy i přesto, že má odehráno méně zápasů než jeho nejbližší pronásledovatelé. A vděčí za to především jedné věcí, své známé zbrani z posledních let. Defenzivě. Doposud se v 15 zápasech nechala obrana colchoneros nachytat jen v šesti případech! Pro srovnání, druhá nejlepší obrana v lize, jež patří sevillskému FC, dostala o pět branek víc.

Přesto se ale jednou za čas objeví nečekaná překážka, s níž si Atlético nedokáže trochu překvapivě poradit. Jako třeba v případě posledního soutěžního duelu colchoneros. V Copa del Rey se madridský celek samozřejmě jako jasný favorit podíval do městečka Cornellà de Llobregat. Domácí celek, UE Cornellà, hraje třetí ligu, ale i to kupodivu na Atlético stačilo!

Po senzační porážce a vypadnutí z poháru (což se u Atlética poslední dobou začíná stávat skoro až zvykem), se Atlético potřebuje co nejdřív dostat zpátky do sedla. A obránce Stefan Savić si to dobře uvědomuje. "Takováto prohra nás samozřejmě moc mrzí, nepodali jsme vůbec dobrý výkon. Dělali jsme zbytečné chyby, nesoustředili se a myslím, že jsme z naší strany soupeře podcenili. Taky nám trochu docházely síly, protože ten program je prostě moc náročný. Ale teď musíme otočit list a soustředit se opět na ligu."

Proti Bilbau by se to Atléticu mohlo podařit a to zvlášť vzhledem k tomu, že využije domácí prostředí. Na něm se totiž Bilbao radovalo ze tří bodů naposledy v roce 2011! Právě Savić se po odpykání trestu vrací do hry. Zranění obránce Giméneze se nakonec ukázalo jako mnohem méně závažné.

Baskický celek se musí nově obejít bez zraněného Yuriho a kromě něj postrádá také dlouhodobé marody Nolaskoaina, Lópeze a Álvareze.

Bilbao čeká náročný úkol také proto, že venku se mu poslední dobou vůbec nedaří. Když opustí stadion San Mamés, je poloviční. Za posledních sedm venkovních duelů totiž Bilbao nevyhrálo ani jednou. Přesto dostalo novou vzpruhu, která se ihned projevila. Týmu se ujal zkušený trenér Marcelino, který sice hned na úvod nestačil na Barcelonu, ale nutno dodat, že jí byl velmi vyrovnaným soupeřem.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Savić, Felipe, Hermoso - Vršaljko, Llorente, Koke, Lemar, Carrasco - Correa, Suárez
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Simón - Capa, Núñez, Martínez, Balenziaga - De Marcos, Vencedor, Vesga, Muniain - García, Williams
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 3.74 - 7.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - FC Barcelona  (sobota 18:30)
Barcelona vykročila do nového roku to správnou nohou a ze dvou venkovních zápasů brala plný počet bodů. I do třetice se Katalánci představí venku a v Granadě se pokusí napravit předchozí neúspěšnou návštěvu stadionu Nuovo Los Cármenes. Domácí sice první zápas v novém roce nezvládli, ale jinak si vedou víc než slušně.

Granada letos reprezentuje španělský fotbal na evropské scéně a daří se jí dobře. V Evropské lize postoupila do vyřazovací fáze, kde ji čeká italská Neapol. Také v domácí soutěži to nevypadá vůbec špatně. Granada si sice v listopadu prošla menší výsledkovou krizí, ale prosinec už byl dle jejího gusta. Andalusané vyhráli tři z pěti zápasů, v jednom případě remizovali a na hřišti Realu Madrid prohráli. V tabulce se drží na sedmém místě v těsném kontaktu s pohárovými příčkami. První zápas po novém roce ale tým Diega Martíneze nezvládl a prohrál v Eibaru 0:2. Chuť si spravil v týdnu v pohárovém zápase s Leonesou, kterou vyřadil po prodloužení.

Navzdory slušné formě i domácímu prostředí bude Granada proti Barceloně outsiderem. Jak už bylo řečeno, Barcelona vstoupila do nového roku dvěma venkovními výhrami a nyní má šanci přidat i třetí. Blaugranas neprohráli od 5. prosince sedm ligových zápasů v řadě a v tabulce už poskočili na třetí místo za vedoucí Atlético a druhý Real Madrid. Přesto zůstává ztráta na čelo citelná - sedm bodů a navíc Atlético má ještě dva zápasy k dobru. Poněkud komicky pak vypadají prohlášení trenéra Ronalda Koemana, podle kterých v jednu chvíli má Barca naději na titul a podruhé zase nemá. Bude hodně záležet na tom, v jaké formě budou hosté pokračovat a jak si samozřejmě povede Atlético nejen v oněch dvou dohrávkách.

Barcelona má s Granadou výrazně kladnou bilanci, ovšem od poslední návštěvy stadionu Nuovo Los Cármenes se musí mít na pozoru. Messi a spol. tam naposledy nedali gól a prohráli 0:2. Mimochodem Argentinec se zase dostává do zajímavé formy, proti Athleticu skóroval dvakrát a s devíti brankami se dělí o první místo v tabulce střelců. Naopak, kdo se dál trápí je francouzský útočník Antoine Griezmann.

Domácím bude chybět vykartovaný Neyder Lozano a žádné další absence nemají. Horší je to u Barcelony, která postrádá Fatiho, Roberta, Coutinha, Piquého i suspendovaného Lengleta. Ronaldu Koemanovi tak chybí kompletní stoperská dvojice, kterou nahradí Araujo s Minguezou.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Silva - Neva, Sánchez, Duarte, Foulquier - Eteki, Gonalons, Herrera - Suárez, Soldado, Puertas
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
ter Stegen - Dest, Araujo, Mingueza, Alba - Pedri, Pjanić, Jong - Messi, Griezmann, Braithwaite
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.27 - 5.41 - 1.41
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CA Osasuna - Real Madrid  (sobota 21:00)
Devět let Real Madrid v Pamploně neprohrál a prodloužit statistiku může v sobotu večer. Bílý balet se v závěru loňského roku rozjel, ale zatím marně stíhá vedoucí Atlético. Pro další tři body jede do Pamplony, kde se Osasuně vůbec nedaří, v tabulce je předposlední a ligový zápas nevyhrála od 24. října.

Fotbalisté Osasuny se výsledkově trápí a po šestnácti odehraných zápasech jim patří předposlední příčka. Situace není dobrá, zároveň ale není bezvýchodná, protože ztráta na nesestupové pozice činí jen dva body. Čekání na ligové vítězství se sice protahuje, na druhou stranu Osasuna třikrát v řadě nenašla přemožitele a o víkendu si připsala cenný bod na půdě Realu Sociedad.

Osasunu může těšit alespoň fakt, že se jí daří v Copa del Rey. Po hladkém postupu přes Tomares (6:0) si ve druhém kole poradila i s UE Olot (3:0) a čeká jí třetí kolo.

V sobotu večer se Osasuna postaví slavnému Realu Madrid a pochopitelně v tomto zápase nebude mít co ztratit. Real je favoritem, navíc se nachází v dobré formě. Dobře začal i po novém roce, když doma na tréninkovém stadionu Alfréda di Stefána porazil Celtu Vigo 2:0. Real Madrid vyhrál z posledních osmi ligových zápasů sedmkrát a na vedoucí Atlético ztrácí dva body. Potíž je však v tom, že Colchonetos mají o dva odehrané zápasy méně.

Realu se v Pamploně vždycky dařilo. V únoru loňského roku tam Bílý balet zvítězil vysoko 4:1 a naposledy tam prohrál v roce 2011, tedy před dlouhými devíti lety.

Osasuně nadále chybí Chimy Avila a společně s ním je mimo hru i Rubén Martínez. Podobně je na tom i druhá strana - Rodryga do hry nepustí zranění, zatímco Carvajala karetní trest, zdravotní problémy má i Jović.

Samotné utkání bylo v ohrožení díky nepříznivému počasí. Letadlo s hráči Realu Madrid dokonce neodcestovalo v plánovaný čas a do Pamplony se přesunulo až později. Stále je však možné, že se duel kvůli počasí neodehraje.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Herrera - Cruz, Hernández, García, Roncaglia - Brašanać, Sanjurjo, Mocayola - Torres, Calleri, García
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Vázquez, Ramos, Varane, Mendy - Modrić, Casemiro, Kroos - Asensio, Benzema, Júnior
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.65 - 4.79 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Villarreal CF  (pátek 21:00)
Další kolo nejvyšší španělské ligy s pořadovým číslem 18. začne atraktivním duelem již v pátek večer. Do Viga dorazí Villarreal a pokud by se mu povedlo vyhrát, dostal by se aspoň na chvíli na třetí příčku.

Oba týmy jdou do tohoto duelu v naprosto odlišné formě. Domácí Celta totiž po skvělém, až nečekaně úspěšném startu v éře nového trenéra Eduarda Coudeta prohrála poslední dva duely a senzačně vypadla z Copa del Rey. Villarreal na druhé straně poslední dva duely vyhrál a pokud by se mu povedlo získat tři body, dostal by se na třetí místo.

Trenér Coudet zatím ukazuje mnohem lepší výkonnost, než asi fanoušci doufali. Přesto by rád na poslední dvě zklamání reagoval. Zvlášť minulé kolo Copa del Rey se Celtě absolutně nepovedlo, neboť od třetiligové Ibizy dostala potupných pět branek! Proti Villarrealu bude Celta muset ukázat naprosto odlišný přístup, což si trenér Coudet moc dobře uvědomuje.

V rozhovoru pro klubové stránky mimo jiné zmínil: "Proti Ibize jsme sehráli opravdu velmi špatné utkání plné chyb, které jsme dřív nedělali. Zvlášť v obraně se nám nedařilo prakticky nic. Soupeře jsme nepodcenili, ale naše koncentrace po čas utkání byla žalostná. Proti Villarrealu musíme na tomto aspektu nutně zapracovat."

Celta půjde do utkání s aktuálně pátým týmem tabulky z osmé pozice, přičemž na "Žlutou ponorku" ztrácí už šest bodů. A bude mít problémy složit kvalitní jedenáctku, protože pro zranění z ní vypadlo důležité duo Aspas - Nolito, přičemž zraněn je také Junca a vykartovaný navíc Tapia. Hosté postrádají Vicenteho Iborru, Paca Alcácera, Juana Foytha a Francise Coquelina.

Po dvou ztrátách na konci prosince Villarreal vykročil do nového roku o poznání úspěšněji. V LaLize dokázal vyhrát nad Levante a do sítě Zamory nasázel v pohárovém utkání čtyři branky.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Murillo, Araujo, Olaza - Beltran, Yokuslu, Baeza - Suárez - Méndez, Mina
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Peña, Albiol, Torres, Pedraza - Parejo, Trigueros, Gómez - Chukwueze, Bacca, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.76 - 3.26 - 2.21
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid15122129:638
2.Real Madrid17113330:1536
3.FC Barcelona1794433:1731
4.Real Sociedad1886427:1330
5.Villarreal CF1778222:1729
6.Sevilla FC1583418:1127
7.Granada CF1673619:2524
8.Celta Vigo1765622:2423
9.Athletic Bilbao1863921:2221
10.Cádiz CF1755712:2120
11.Real Betis1762920:3120
12.SD Eibar1747614:1619
13.Levante UD1646621:2318
14.Deportivo Alavés1746715:2018
15.Real Valladolid1746716:2418
16.Getafe CF1645712:1717
17.Valencia CF1737723:2516
18.Elche CF1537513:1816
19.CA Osasuna1635815:2514
20.SD Huesca1719714:2612

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (208)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Sheik Mansour zaplatil 760 000 £ za nejstarší FA Cup trofej na světě (1896-1910)

Tento FA Cup v roce 1904 vyhrál také Manchester City, který ve finále porazil Bolton Wanderers.

Tato trofej je nejdéle sloužící fotbalovou trofejí v Anglii, přičemž hrozilo, že bude vykoupena a převezena do zámoří.

Sheik Mansour jí zakoupil za vlastní kapitál, aby jí udržel v Anglii. Trofej nyní zůstane v Národním fotbalovém muzeu.

"Ropáci škodia futbalu"

Reagovat
Kenneth

"LaLiga - preview 18. kola"

Reagovat
smazaný uživatel

OT=off Topic

Reagovat
CHONG

OK, ale proč to cpeš do španělské sekce, když je tu k dispozici anglická?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ropáka jsou to drobné, takže nuda.

Reagovat
celeb

nechajte Ndombeleho na pokoji, mozno k nam po sezone dojde

Reagovat
Kluivert9

Celé roky tady čtu, jak si City kupují trofeje... tak konečně je to aspoň pravda.

Reagovat
netopier

ropáci sú naše zlatíčka

Reagovat
Eichel

V 1/16finále Copa del Rey Cornellà vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrtá venkovní výhra za sebou by byla brutální unikát Zato Granada doma vytekla jenom jednou. Mám obavu, že na dobrý výkon klasicky nenavážeme...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak poslední zápasy byl konečně vidět slušný pokrok a spoustu inidviduálně velmi dobrých výkonů (Araujo, Frenkie, Pedri, Messi či Dembélé), to se s tou bídou předtím nedá srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pedri hraje dobře v podstatě pořád. Démbélé, když je zdravý, tak hře taky vždycky hodně pomůže, protože je to jediný hráč jeho typu v týmu. Ale de Jong šel poslední dobou opravdu nahoru a pravého Messiho jsem poznal až v minulém zápase. Ale ty zbytečné domácí ztráty s Valencií a Eibarem mě prostě pořád sejří, mohlo to být tabulkově o dost veselejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo > Messi

Reagovat
technecium

Messi > CRonaldo > Maradona > Pelé > Xavi > Iniesta > Zidane > Gerrard > Scholes > Lampard

Change my mind

Reagovat
valloire

ne

Reagovat
celeb

Ilaix Moriba - 17 rocny zaloznik, ktory vie hrat aj pivota aj AM bol zaradeny Koemanom do zostavy co odcestovala do Granady. Bol prirovnany k Pogbovi, priznam sa nesledoval som ho vobec, ale vyzera dost najdejne. Asi skor do buducna ako do tejto sezony, ale ak nieco Koemanovi vychadza, tak je to zapracovanie mladikov do timu (a dajte pokoj uz Puigom, pls).

Zevraj bol tahunom Spanielskej U17, viac info na Marce

https://www.marca.com/en/football/barcelona/2021/01/08/5ff89f38ca4741d2088b456f.html

Reagovat
Kluivert9

Jo, o něm se ví už dlouho... těším se na něj

Reagovat
smazaný uživatel

pogba je zebrak

Reagovat
celeb

Ty si Babišov jediný dedič?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na pivotovi jsem ho snad nikdy neviděl. Poslední rok ten hype neodpovídá výkonům, v béčku nic zázračnýho nepředvádí a jsou tam určitě momentálně lepší záložníci. Tak snad se předvede a zavře mi ústa, třeba výkonům Arauja se nestačím divit, dělá brutální pokroky a navíc se jeví jako lídr, což budeme potřebovat.

Reagovat
Tombull

V playoff hrál velmi dobře,na začátku sezony měl smůlu na zranění a není v optimální formě,ale věřím,že se do ní brzo dostane. Jinak souhlas Nico Gonzalez nebo Jandro by si zasloužili pozvánku víc.

Reagovat
celeb

ako som pisal, iba posuvam informacie z Marcy - tam o nom pisali ako jednom z najlepsich zo Spanielskej U17. Osobne som ho nevidel hrat. Dufam, ze ti zavrie usta, potrebovali by sme to ako sol.

Reagovat
madridcan

Kedze ja som v tomto neznaly, tak sa spytam. Nas nakoniec poslali do Pamplony. Z Baskicka v tom case priletelo lietadlo, ktore nemalo kvoli pocasiu ako pristat, zapas je odlozeny, tak poleteli naspat. Real lieta z Barajas a Athletic dali na ine letisko, ale to je problem odklonit let? A samosebou, tak pocasie je ohrozenie pre let oboch timov, tak jedny nemali vystartovat vobec a druhy pristat hocikde na blizku.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne nerozumím tomu, co chceš říct. Letadlo Athleticu nemohlo přistát na Barajas, tak se vrátilo zpátky. Marca píše taky o tom, že by se někteří hráči a činovníci Atlética měli problém vůbec dostat se na Wandu.

Mimochodem, letadlo Realu bylo JEDINÝ ze všech, kterýmu dovolili v noci dovolili z Barajas odletět.

Reagovat
madridcan

Myslel som to tak, ze isiel som spat ked este boli informacie, ze trcia na letisku. Nevedel som, ze odleteli v noci. Myslel som, ze odleteli az rano. Potom mi tu vyskoci expreska ako sa Athletic otocil, letel naspat a tym som zase myslel to, ze Barajas nieje jedine letisko v Madride.

Hoc to tak prvotne nevyznie, ale myslel som tym, ze ked to tam je tak kriticky, tak Merengues mali ostat doma sediet a Athletic pristat, preckat kludne aj bez odohrania zapasu naco narazam poslednou vetou.

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid ta bouře naprosto rozložila, pokud Athletic nemohl kvůli počasí přistát na Barajas, tak asi těžko byla situace na jiným letišti o moc lepší.

To, že nechali odletět Realu mi přijde jako nezodpovědnost, zvlášť když to bylo jediný letadlo, který odtamtud v noci odletělo.

Reagovat
Phillipinho

Kdyby Vaclik vydrzel chvili zdravej, tak uz davno Bonoua posadil. Uz nekolikatej zapas extremne nejistej, neudrzi balon, ve vzduchu nema nic. Na druhou stranu velmi casto udela obrovskou minelu, kterou pak uhasi nejakym neskutecnym zakrokem

Reagovat
Israha

Mně teda Vaclík ve výsledku o tolik lepší nepřijde. Jistější je, tolik nekiksuje, ale oproti Bounouovi má méně těch fakt velkých zákroků, které rozhodují o bodech. Být rozhodování na mně, asi bych je rotoval.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vaclík měl skvělý nástup v LaLize, postupem času ale dost klesal, prý i vinou zranění, který ho omezuje. Není mezi nima žádný velký rozdíl.

Reagovat
Kily

Bounou tady Sevillu "fauloval" na konci minulé sezony, když pomohl v EL. Nebýt toho, tak Monchi přivedl v létě někoho lepšího

Reagovat
LAM

Ten Garcia by mohl přijít už teď v lednu.Araujo Garcia by mohlo bejt dobrý duo.Sergio ve středu bohužel nepřekvapilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepšího místo něj nemáme...

Reagovat
2miguel1

Tipujem ze na ligu budeme hrat so Sergiom a v LM budeme hrat s Pjanicom. Nieco ako Bravo-Stegen v 2015

Reagovat
dextroza_m

Dnes budu čumět po jedné pauze, pokud to bude zase holomajzna, tak je to jasné... Budu muset fandit Madridu

Reagovat
Jordi Alba

Ban

Reagovat
valloire

fandit Madridu je zcela normální

Reagovat
smazaný uživatel

pjanic zase nic , nevite jak arthur v italii?hraje?, dari se mu?

Reagovat
drussbarb

Stream pls? Má nová skvělá TMobile TV nemá DIGISPORT3

Reagovat
dextroza_m
Reagovat
valloire

to bude pro něj ideologicky nepřijatelnej web

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

Umtiti? Se mi zdálo, že nastupuje??

Reagovat
Banikovec7
Reagovat
dextroza_m

co je s Araujem?

Reagovat
dextroza_m

Ale Toncek

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Griez a Busi konečně okamžité zpracování a střela

Reagovat
dextroza_m

No Busi mířil na Lea

Reagovat
patas92

Busi nahrávající na úplně jiného hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

No a co, byla to rychlá průnikovka a je z toho gól, vše ostatní je vedlejší.

Reagovat
dextroza_m

U sportky, kdybych vyhrál 100 míčů, tak řeknu taky, že to byla haluz, ale zasloužil jsem si to

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, kdo nic nezkusí, nic nemá

Reagovat
patas92

Umtiti

Reagovat
smazaný uživatel

koule nelžou

Reagovat
smazaný uživatel

koule nelžou

Reagovat
patas92

Aspoň že tak, jsem byl přesvědčený, že se zase zrakvil

Reagovat
Dr. Admess

Tak Umtiti vydržel celkem dlouho.

Reagovat
dextroza_m

Ten míč od Frenkieho... hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Pekna lopta. Viac takych.

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
dextroza_m

Leo na pána

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI JE ZPĚT BITCHEZZZ

Reagovat
smazaný uživatel

a Griez opět dobře...jenom ať jim to vydrží tvl

Reagovat
Ed_Hazard

Tá ruka bola začiatkom založenia akcie? Až teraz som zapol.

Reagovat
Ed_Hazard

Okej už vidím. Ty pičo tak toto je šialenosť

Reagovat
Reggie

uplakánek je zpět

Reagovat
kaja900

wtf jak ten gól mohl platit když byla jasná ruka Busquetse ?

Reagovat
kaja900

zajímávý že rozhodčí i všichni u videa dělají jako by žádná ruka nebyla bejt to opačně tak se ten gól ruší, fakt hnus

Reagovat
Ed_Hazard

Pritom teraz zo záznamu vidím, že to mal rozhodca krásne pred očami. Bol dokonca snáď v najideálnejšom uhle vzhľadom na smer lopty a narazenia do Busa

Reagovat
kaja900

bylo vidět že tu ruku dokonce viděl no hnus tohle

Reagovat
Kluivert9

Užívej si krásné góly a nehledej furt pí**viny :wink::

Reagovat
madridcan

Povedal ten pravy

Reagovat
REPLIKATOR

Messi Ale předtím ruka Busquetse... VAR

Reagovat
Messiáš

Leo krasa, ale Bus ruka, tohle mel Var resit..

Reagovat
REPLIKATOR

Silnější pes m*dá

Reagovat
smazaný uživatel

Var toto neriesi, treba dostudovat pani...

Reagovat
kaja900

neřeší jasnou ruku pár sekund před gólem jo ? kdyby jste ten gól dostali vy, tak by i viděl jak by to hned VAR řešil a gól by se rušil..

Reagovat
Kluivert9

Pár sekund?

Reagovat
roman1978

Ne, neřeší. Stejně jako u Benzemy na konci loňské sezóny.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

To je kral.

Reagovat
Murena

Leo

Reagovat
roman1978

Aby VAR řešil ruku, tak musí být bezprostřední příčinou gólu. Nelibi se mi to a gól bych neuznal. Debilni pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, mladez sa este musi vela ucit...

Reagovat
celeb

Leoooo

Reagovat
smazaný uživatel

BŮŮŮH

Reagovat
dextroza_m

Leo jede

Reagovat
REPLIKATOR

Messiáš

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že si tam trapáci lehají na zem

Reagovat
celeb

pred bohom sa klania, vedia co sa patri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

true

Reagovat
dextroza_m

poločásek o třídu? To by šlo..

Reagovat
Messiáš

Krása Leo, formička se dostavuje

Reagovat
Dr. Admess

Messiiiiii GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

where the impossible becomes the predictable Jinak je vtipný, ze absolutně z formy Messi je furt nejlepší střelec la ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na cele o Pichichi, este Barca na celo La Ligy a svet je opat v rovnovahe

Reagovat
smazaný uživatel

Bodaj by

Reagovat
smazaný uživatel

No vida, na tohle se už dá dívat. Stačí hrát trochu kolmější a rychlejší akce, svižněji zakládat útoky a hned to jede

Reagovat
smazaný uživatel

Do utoku je to celkom fajn, ale v defenzive davame superovi vela priestoru pre hru. V tazsich zapasoch zaplaceme.

Reagovat
blaugrana

Leo v psychickej pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak znovu a snad to všichni pochopíte.

GOAT vy mrdky!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

jasná věc

Reagovat
2miguel1

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Salfovic

Návrat krále

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Majk91

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

BOCH

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy Pele vytiahol 1283 golov za Santos, tak sa nakopol...dneska by mohol buchnut hetrik, uz minuly zapas bol blizko...

Reagovat
valloire

to se může nakopávat do konce života a nic z toho nebude

Reagovat
LAM

Zvláštní zápas. Hráči dneska viditelně unavení s horší dynamikou, ale Messi je zpátky ve formě

Je pěkný, že chce mít Kocman se hra něj šíření základní 11 , ale je potřeba to točit, aby se nezatavili.In Puig, Třincem a Přání.

Jinak Araujo snad nic vážnýho.

Reagovat
2miguel1

Mne nepridu unavení. Teraz v stredu by sme mohli dat bečko na superpohar ale

Reagovat
Visca el barca

Stopro

Reagovat
blaugrana

tvoje přani je asi Pjanič

Reagovat
patas92

Treble incoming

Reagovat
Visca el barca

Tohle mě baví. Leo je zpět. Dnes prosím hatrick. A prosřídal bych minimálně Pedriho ať ho nezatavíme. Ten kluk je poklad.

Reagovat
patas92

Jsem úplně zapomněl, že Vallejo existuje

Reagovat
Kluivert9

Kolem toho uměli Realisti udělat taky slušnej hype, no

Reagovat
madridcan

Ale uz si to hype kolo Realu prebral nastastie ty

Reagovat
Kluivert9

Už je tady, potrefená husa

Reagovat
madridcan

To si akurat tak ty. Ja mam Valleja v pici a daj mi dokaz kedy som ho hypoval V zivote nikdy nemal na Real, tak ako ty si nemohol nikdy argumentovat normalne.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam Riquiho a Trincaa.

Reagovat
adoxx

Araujo je zraněnej, nebo ho Koeman jenom šetří?

Reagovat
celeb

tipujem, ze chcel dat komplet novu stopersku dvojicu. Vraciame sa do cias hojnosti, teda aspon u stoperov.

Reagovat
sokar

V rozpise bol pisany v zaklade Araujo, az tesne pred zapasom nastala zmena, cize pochybujem ze islo o umysel zmenit stoperske duo, skor je to nutnost. A na zaberoch pred zapasom na Digi ukazovali Arauja pri rozcvicke ako zrazu prestal cvicit a pribehlo k nemu zipar clenov realizacneho teamu

Reagovat
celeb

ok, tak snad to nebude nic vazne. Ale Oscar podava snad este konzistentnejsie vykony, dnes hra vyborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Araujo se zranil při rozcvičce

Reagovat
adoxx

Díky

Reagovat
celeb

rovno cervenu mal dat Oskarovi, ked uz za nic, tak aspon poriadne

Reagovat
zasranej malíř

Courtois-Vazquez,Ramos,Varane,Mendy,Casemiro,Kroos,Modrič,Hazard,Benzema,Asensio

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrick dnes musí být. Věřím, že ten pocit, že mu to tam konečně padá, ho dostane do beast modu.

Reagovat
Kluivert9

Tak snad Griez

Reagovat
Murena

Griez

Reagovat
Kluivert9

Pěkně

Reagovat
dextroza_m

Toncek vole!

Reagovat
smazaný uživatel

GRIEZMAAAAAN KURVAAA dnes a ve středu, jeho nejlepší výkony u nás

Reagovat
dextroza_m

Ještě jak dal tu volej, to hrál taky skvěle..

Reagovat
dextroza_m

Hezky, stáhl Lea... Ještě tam zkusit novou tvář, když je rozhodnuto

Reagovat
Kluivert9

Moriba by mohl

Reagovat
celeb

spravne, vyhravame 4:0, 2ja najlepsi hraci sli radsej dole

Reagovat
smazaný uživatel

střídání Messiho? tak tohle neznám

Reagovat
REPLIKATOR

Zítra Koeman letí

Reagovat
Mercury

Zrovna kdyz jsem tam poslal kilco, ze da Messi treti do hattricku, tak ho stahne ty vole..jak mam pak toho Koemana mit rad?

Reagovat
REPLIKATOR

Sázkovky ovládají Koemana

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

az v 18. zapase vyhra 3x po sebe...snad to este natiahnu...

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme nějakou sérii, jinak se do pořádné formy nedostaneme. Zatím to bylo pořád dokola - jeden lepší zápas a potom nějaká trapná ztráta.

Reagovat
dextroza_m

dnes KKoeman jede

Reagovat
Messiáš

Riquiiiiiii

Reagovat
2miguel1

Asi ich setrime na supercup stale dufam ze tam nastupime s bečkom

Reagovat
smazaný uživatel

Puig moc hezká přihrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanič netrefí nic, měl to nechat Antoánovi

Reagovat
2miguel1

Co to nebechal Griezzovi

Reagovat
Visca el barca

Sam je daleko lepší než Lenglet.

Reagovat
2miguel1

Reagovat
smazaný uživatel

Nesoudil bych po jednom zápase, posledně vypadal strašně.

Reagovat
Visca el barca

Tak musí občas hrát.

Reagovat
dextroza_m

A jak se do toho dostane... Ale zase pokud by byl za slušný balík, proč zabíjet Mingezu nebo Arauja...

Reagovat
Eichel

určite je, len škoda tých jeho zranení.. skrátka na neho nie je bohužial spoľah

Reagovat
2miguel1

Kokos ten Puig musi hrat to je na papiere toto

Mylil som sa velmi s ním

Reagovat
dextroza_m

Měl jít hostovat, nejlépe LL. Nevím, proč ho nepustili... nabrat svalovou hmotu.

Reagovat
blaugrana

on sam nechcel ist...

Reagovat
Eichel

koeman ho očividne do hosťovačky fakt tlačí, len jemu sa nechce

Reagovat
dextroza_m

Trincao by mohl 5. gol...

Reagovat
dextroza_m

Puig na kouzelníka

Reagovat
roman1978

Riqui je prostě poklad. Jen si tak představit tu zálohu spolu s Pedrim a Frenkiem

Reagovat
Eichel

Reagovat
smazaný uživatel

Puig Hezky se snažil kluk jeden ušatej

Reagovat
Visca el barca

Je suprovej.

Reagovat
celeb

ok, tak uz chapem tu Ruigiho zakladnu, Roy onanoval a kvical od zaciatku ako ho videl. Ono sa to potom chyta aj na fans a hype je na svete. Ten jeho dnesny hattrick bol magisterial

Ako nic proti nemu aspon budeme mat typologicky dobru nahradu za Pedriho - teda len v tom pripade, ak najde Ruigi klud aj vo finalnej faze.

Inak podobne vzdy hypoval aj Roberta. Zjavne maju nieco spollocne.

Reagovat
2miguel1

Ja som bol proti nemu, no tu nieje o čom. Je vynikajuci

Reagovat
celeb

posadime Pedriho, Frenkieho, alebo bez Busquetsa (ktory dnes odohral jeden z najlepsich zapasov v sezone)?

Jeho pas na Martina bol skvely, ale obranca dostal cervenu, lebo mal zatmenie pred ocami - to bol absolutny fail od neho.

Ked daval oblucik na Griezmanna?, tak sa obranca ani nemusel posuvat dozadu - zle.

Davajme mu viac sanci v zapasoch, ked budeme viest (snad ich bude viacej), potrebujeme zistit, ci dostane chladnokrvnost v poslednej faze, alebo to stale bude finalna prihravka vedla/za/na obrancu, takisto v zakonceni zatial vyrazne zlyhaval. Je mlady, len necele 4 roky starsi od Pedriho, ma este sancu.

Reagovat
2miguel1

Pedri De Jong hrat musi, no Busquets proti silnejsim obavam sa bude nulovy.

Reagovat
celeb

a Puig ako podla teba zvladne jeho rolu?

Alebo tak utopis Frenkieho, ktory ked hra ofenzivne tak hra fantasticky (jeho posledne zapasy su toho dokazom).

Proste Busq je nas jediny schopny pivot - a aj to len vynimocne, zial. Toto tu pisem uz dlhsie, ale asi to nema zmysel.

Zalohe Pedri - Frenkie - Puig jednoducho neverim ani v zapasoch v LaLige, pre play off LM absolutne nie. Potrebujeme kvalitne DM ako sol.

Reagovat
celeb

ale Puig by kludne mohol dostavat dostatok hracieho casu namiesto Pjanica, ktory mi pride horsi vo vsetkych ohladoch a aj zraneneho Coutsa. A mozno Couts uz za Barcu dohral, tych 20m za jeho dalsi zapas nebudeme schopni ani ochotni zaplatit (dufam).

Reagovat
Mercury

Nevidim duvod, proc by se pravidelne nemohl stridat s Pedrim. Koeman logic.

Reagovat
celeb

alebo Frenkieho - je schopny nahradit oboch, ale ti dvaja su stale dost daleko pred nim a jasny zaklad.

Problemom Barcy nie je momentalne AM, ale DM, kde Busq upada a je nekonzistentny a Pjanic akoby ani nebol. A Pedri/Frenkie/Puig tam nevedia dobre zahrat a ani nie su typologicky na to stavani.

Reagovat
zasranej malíř

Strašná uspávačka

Reagovat
Fairplay

Hazard ven

Reagovat
smazaný uživatel

ten Real fakt nikoho nezajímá? 2 komentáře za celý zápas Snad to Osasuna udrží nebo ještě lépe vyhraje

Reagovat
Visca el barca

Teď jsem to chtěl napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom kolikrát člověk uvidí ve Španělsku zápas na sněhu, taková vzácnost

Reagovat
Visca el barca

A Hazarada ten je neuvěřitelně špatný.

Reagovat
Visca el barca

*Hazarda

Reagovat
2miguel1

Nikto nič. Nechapem to

Reagovat
dextroza_m

Stejně fanoušků jak Osasuna no...

Reagovat
Anacron

Kdo by se u tý žumpy nervoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Kolik nastaví? 14 minut?

Reagovat
dextroza_m

Očekávám penaltičku

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne osasuna

Reagovat
dextroza_m

Kdyby ty polobrejky neřešila tak zbrkle, mohla mít 3b..

Reagovat
smazaný uživatel

Miro to dobře zakončil

Reagovat
dextroza_m

Krásný fotbalový večer. Ale Real se štěstím

Reagovat
drussbarb

Reagovat
OTASi

Krmenčík první zápas a gól

Reagovat
blaugrana

Tak Laporta novym prezidentom.

Reagovat
Visca el barca

No to asi ne.

Reagovat
blaugrana

Font nema sancu.

Reagovat
LAM

Má dvakrát více hlasů a Fontovi hodně uškodilo,že mluvil o tom jak má všechny lidi domluvený,což se ukázalo jako blbost.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele