18. kolo
09.01.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Estadio El Sadar (© AFP)

Osasuna obrala Real Madrid o dva body, duel skončil 0:0

Další ztrátu nečekaně zaznamenal Real Madrid a vedoucí Atlético tak bude mít šanci zvýraznit náskok na čele tabulky. Z důvodu počasí často propíraný duel mezi Osasunou a Realem Madrid nakonec žádnou branku nepřinesl.

Až do poslední chvíle se nevědělo, zdali se v Pamploně bude nebo nebude hrát. Na vině bylo počasí a předpokládaná předpověď hustého sněžení, které mělo odehrání duelu znemožnit. Všechno dobře dopadlo, byť hráči Realu by možná byli raději, kdyby se nakonec nehrálo. Po pravdě řečeno stav trávníku nebyl dobrý a i počasí činilo hru daleko obtížnější.

Real to měl v Pamploně od začátku složité. Domácí hráli velmi zodpovědně směrem dozadu a favorita dlouho do ničeho nepouštěli. Ve 31. minutě navíc nechybělo mnoho a Osasuna se mohla ujmout vedení, kdyby Courtois nepředvedl skokem do šibenice skvělý zákrok. První poločas nakonec nabídl jen jednu střelu na branku v podání domácích, zatímco Real si nevytvořil vůbec nic.

Vůbec první velkou šanci měl Real až v 61. minutě a to dokonce vstřelil první branku. Karim Benzema zakončoval z malého vápna nadvakrát, ale veškerá jeho radost byla zbytečná, protože pomezní mávali ofsajd. O deset minut později zase na druhé straně selhal po pěkné individuální akci Torres.

Realu nakonec nebyl gól přán. V poslední minutě zápasu dal Benzema další gól z ofsajdu a zápas, o kterém se dlouho spekulovalo, zdali vůbec proběhne, skončil spravedlivou remízou 0:0. Pouze bod je však pro hosty z Madridu velkou ztrátou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se v tom Španělsku vybírá hráč zápasu jsem nepochopil. Griezmann sám dá dvě branky, na třetí přihraje Messimu a hráčem zápasu je vybrán Messi. Ještěže Tonda není urážlivý a o tyto "pocty" mu nejde, jinak by se musel naštvat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele