18. kolo
11.01.2021 21:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Realu Betis (© AFP)

Betis zvítězil v Huesce 2:0, trefili se Mandi a Sanabria

Pondělní dohrávku mezi Huescou a Betisem zvládli lépe hosté a po brankách Mandiho a Sanabrii zvítězili 2:0. Huesca tak zůstává na posledním místě tabulky, zatímco Betis si polepšil postupem na desáté místo.

Podobně jako na jiných stadionech ve Španělsku se i v Huesce hrálo za nepříznivého počasí a trávník byl poznamenán předchozí bohatou sněhovou nadílkou. Ale navzdory tomuto faktu bylo k vidění hodně šancí. V 17. minutě se šikovně proháčkoval k zakončení Ruibal, ale technickým obstřelem těsně minul branku. O chvíli později zahrávali hosté volný přímý kop a Sergio Canales trefil ruku Sandra Ramíreze, načež sudí zprvu odpískal pokutový kop a posléze svůj verdikt na základě VAR systému přehodnotil. Asi největší šance prvního poločasu přišla ve 39. minutě, ale Loren zblízka špičkou kopačky netrefil zařízení.

Huesca čekala na svojí šanci dlouho a až v 58. minutě útočník Mir ve vyložené šanci orazítkoval břevno. Poté tempo hru trochu opadlo a brankových příležitostí ubylo. Postupem času to vypadalo, že v zápase žádná branka nepadne, ale v 78. minutě odcentroval Emerson a Mandi hlavou poslal Verdiblancos do vedení.

Za další tři minuty měl Betis další obrovskou možnost, nejprve střílel Fékir a skvělý zákrok předvedl Llorente a z dorážky pak trestuhodně přestřelil Canales. Osm minut před koncem přišli domácí o Paula Akoukoua, který dojel Okazakiho a po druhé žluté kartě byl vyloučen.

Oslabená Huesca vyrovnat nedokázala a ve čtvrté minutě nastavení bylo definitivně hotovo. Přečíslení tři na dva zakončil po centru Fékira rybičkou Antonio Sanabria. Betis si tak z El Alcorazu odvezl všechny tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele