18. kolo
10.01.2021 14:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Levante (© AFP)

Levante otočilo utkání s Eibarem, rozhodl Morales

Levante si sice zahrávalo a byl to právě hostující Eibar, kdo se prosadil jako první, ale tři body má nakonec právě domácí celek. V barvách Levante se ve druhém poločase prosadili Melero s Moralesem.

Levante se aspoň na pár chvil usadilo na průběžné desáté příčce, kterou hájí díky dnešní výhře. Ta se ale na Estadi Ciutat de València vůbec nerodila snadno. V prvním poločase trpěl nejvíc nezaujatý divák, který si dobrovolně vybral, že bude tohle utkání sledovat. Minimum šancí, žádné větší vzrušení a nuda. Řada nepřesností zvýšení tempa také moc nepomáhala.

Zcela vypovídající pak je statistika střel na bránu, která se za prvních 45 minut neposunula z nuly ani na jedné straně. Poločas druhý už byl o poznání zajímavější.

Na jeho začátku totiž Levante vyrobilo obrovskou chybu, když Sergi Enrich díky svému napadání donutil domácí obranu chybovat, míče se zmocnil Kike a naservíroval míč na střed vápna. Tam postřehl Takashiho Inuie, který už bez větších potíží dokázal dostat míč do opuštěné brány - 1:0.

Jenže to bylo ze strany hostí všechno. Prim už hráli domácí. Po čtyřech minutách sice Radoja ještě gól kvůli ofsajdu slavit nemohl, ale v 65. minutě už se domácí prosadili. V 62. minutě se na hřiště dostal Gonzalo Melero, který se po necelých třech minutách dostal do vápna, zpracoval si nahrávku od Moralese a srovnal.

A povedené utkání završila 76. minuta, v níž hosté ztratili míč na polovině, De Frutos dostal patičkou míč od Leóna do běhu a v postupu tří na jednoho nahrál před bránu volnému Josému Moralesovi. Ten už do prázdné brány nemohl netrefit - 2:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele