18. kolo
10.01.2021 16:15 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Álvaro Negredo (© AFP)

Cádiz využil početní výhodu a Alavésu nasázel tři branky

Alavés sice dobře začal, ale ani to na Cádiz nestačilo. Domácí mohli hrát prakticky půl zápasu v početní výhodě poté, co se nechal vyloučit Alberto Rodríguez. A díky trefám Álexe, Lozana a Negreda si pojistili tři body.

Poprvé o sobě ofenziva domácího Cádizu dala výrazněji vědět už v sedmé minutě, kdy si na Espinův centr naběhl Álvaro Negredo. Tentokrát však ještě hlavičkoval jen do brankáře Pacheca. Po osmi minutách už se ale domácí radovali. Po důrazné práci Lozana se balon dostal k Álexi Fernándezovi, který byl prakticky sám na brankové čáře a doklepl míč do sítě. Sudí Sánchez sice branku nejprve neuznal, ale po nápovědě od videa si všiml, že v době nahrávky ležel jeden hostující hráč u brány, takže ofsajd se nekonal.

Po pěti minutách se ale sudí opět díval na video a tentokrát dal šanci také hostům. Faul na Tachiho od Faliho totiž uznal jako penaltový, takže Joselu se mohl směle postavit ke značce pokutového kopu. A nemýlil se - 1:1.

Nástup do druhé půle se povedl mnohem víc domácím a jejich šance na tři body výrazně zvýšila 50. minuta. V ní Lozano prchl všem před sebou, obránce Tachi ho musel faulovat a byl po druhé žluté vyloučen! Výhodu jednoho muže v poli prakticky ihned domácí využili. Byl to právě Lozano, který si naběhl na skvělý pas ze strany do vápna a špičkou kopačky překonal Pacheca!

Hostující brankář musel likvidovat další Lozanovu šanci o pár minut později, ale na Álvara Negreda už nestačil. Velezkušený kanonýr si na hraně vápna počkal na Lozana, který přesprintoval všechny soupeře a krásnou nahrávkou do druhé vlny mu nechal dost prostoru na povedené zakončení - 3:1. V závěru Negredo ještě smolně pálil do tyče.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele