FORTUNA:LIGA - souhrn 32. kola: Sparta vyhrála přestřelku v Boleslavi

14.05.2021, 21:54, aktualizováno 16.05.2021, 21:25
Komentáře a souhrny
Slavia neudržela vedení nad Karvinou, se kterou se rozešla remízou 1:1. Sparta vyhrála devítigólovou přestřelku v Mladé Boleslavi a pojistila si druhou příčku. Slovácko v sobotu remizovalo s Bohemians a slaví první postup do evropských pohárů od roku 2003. Plzeň naopak i podruhé pod trenérem Bílkem prohrála, tentokrát s Pardubicemi. Příbram doma porazila Jablonec a ještě drží naději na záchranu. K té se výhrou nad Českými Budějovicemi přiblížily Teplice...

Slavia Praha - MFK Karviná 1:1

16.05.2021 19:30

Góly: 40. Tomáš Holeš - 85. Lukáš Čmelík

Druhý nevýrazný výkon v řadě za sebou má mistrovská Slavia. Ta doma proti Karviné remizovala 1:1, přičemž už v úvodu nastínil trápení Kuchta zahozenou penaltou. Skóre otevřel Holeš, v závěru ale vyrovnal Čmelík.

Úvodní minuty patřily slávistům. Hned v té čtvrté jejich pěkná kombinace vedla k faulu Neumana na Kuchtu, což sudí odměnil penaltou. K té se postavil sám faulovaný, který se však nechal gólmanem vychytat. Vzápětí vypadala nebezpečně Stanciova tečovaná střela, vše skončilo rohem. Po něm hlavičkoval nepřesně Deli.

Po necelé půlhodině propadnul míč na zadní tyč k Bořilovi, jenž Neumana prověřil tvrdou a přesnou ranou. Červenobílí se trefy dočkali ve čtyřicáté minutě. To vypálil Bořil, jehož zblokovaný pokus se odrazil k Tomáši Holešovi. Ten pak z velkého vápna usměrnil balón po zemi do protipohybu brankáře. Bleskově mohl srovnat Čmelík, toho ale vychytal Kolář. Ten si poradil i s Bartošákovou šancí.

Deset minut po přestávce Olayinka se Stanciuem předvedli výbornou akci a připravili Kuchtovi tutovku, o titul nejlepšího střelce bojující útočník však selhal. Na opačném konci hřiště Qose prověřil Koláře. Slezané rozvlnili síť po sedmdesáti minutách. Herc nejprve ztroskotal na Bahovi, jeho následnou radost pak zhatil praporek pomezního.

Nakonec se Karviná dočkala i regulérní branky. Deliho chyba umožnila Lukáši Čmelíkovi postupovat sám na brankáře, s nastalou situací si poradil a přesně k tyči skóroval. Na jistotě titulu Slavie to nic nezměnilo, Karviná je na dvanáctém místě na dostřel Českým Budějovicím.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sparta Praha 4:5

16.05.2021 17:00

Góly: 12. Michal Škoda, 43. Michal Škoda, 48. Jaromír Zmrhal, 90+4. Lukáš Budínský - 9. Tomáš Wiesner, 40. David Moberg Karlsson, 54. Dávid Hancko (pen.), 70. Dávid Hancko, 90+1. Matěj Polidar

Zápasy Sparty na hřišti Mladé Boleslavi jsou zárukou velké zábavy a ani tentokrát tomu nebylo jinak. Diváci viděli famózní devítigólovou přestřelku, při níž se obě mužstva přetahovala o vedení. Více síly si na závěr nakonec nechali hosté, kteří tak využili sobotního zaváhání Jablonce a osamostatnili se v tabulce na druhém místě. Středočeši zase zůstávají třináctí.

Boleslavský kouč Karel Jarolím chtěl Pražanům utkání znepříjemnit, asi však ani sám nečekal, že Sparta bude jeho snažení nápomocna. Hned po několika sekundách totiž brankář Niţă zariskoval při rozehrávce a trefil napadajícího Michala Škodu, od něhož se ke štěstí hostů odrazil míč pouze do tyče a posléze odkutálel do zámezí. Sparťané odpověděli v osmé minutě gólovou akcí. Hložek po individuálním průniku nalezl na pravé straně Karlssona, ten předložil merunu Wiesnerovi, jenž zakončením do odkryté brány otevřel skóre.

Domácí nicméně bleskurychle odpověděli stejnou mincí. Škoda si ve 12. minuty posunul prsy přihrávku od Zmrhala za defenzivní řadu soupeře a svůj únik zakončil nekompromisním prostřelením Niţy. Velké potíže měla obrana Pražanů znovu po 20 minutách hry, kdy za stopery propadl odkop domácího gólmana Šedy a Jiří Klíma se podobně jako Škoda řítil na Niţu. Strážce hostující svatyně však útočníka Středočechů vychytal.

Ve 25. minutě se Niţă marně natahoval po střele Matějovského, jenž na hranici pokutového území "vykoupal" Dočkala a trefil se přesně k tyči. Sudí Ginzel ale u videa odhalil, že Niţovy bránil ve výhledu Škoda, jenž stál v ofsajdu. Branka Matějovského tedy nakonec neplatila. Naopak ve 40. minutě již Ginzel bez rozpaků uznal trefu Letenských. Sáček vtrhl do šestnáctky domácích a jeho akci zakončil střelou mimo Šedův dosah Karlsson.

Sparta si ovšem do kabin nakonec neodnesla vedení. Plány hostům totiž kazil Škoda, jehož tečovaná rána ve 42. minutě ještě skončila těsně vedle tyče, o minutu později se už ale vytáhlý útočník prosadil po rohovém kopu Zmrhala. V úplném závěru první půle ještě zkoušel štěstí z přímého kopu Karlsson, jehož však vychytal Šeda.

Tři minuty po změně stran dokonce Středočeši otočili skóre. Zmrhal si naběhl na dlouhý nákop, obešel Niţu a přes brankáře Letenských i statického Sáčka propasíroval merunu za brankovou čáru. Z vedení se ale domácí radovali jen chvilku. Preisler totiž nedlouho poté poslal ve vlastní šestnáctce k zemi Wiesnera a nařízenou penaltu procedil za Šedu s porcí štěstí Hancko.

V 58. minutě mohl Pražany do vedení znovu dostat Dočkal, avšak Šeda držel akcie Středočechů nad vodou. Dvanáct minut nato už ale gólman domácích lovil míč ze sítě. Hancko se totiž při rohovém kopu hostů odpoutal od Šimka a hlavičkou přesně umístil Karlssonův pas.

Definitivně se Letenští uklidnili až těsně před vypršením základní hrací doby, kdy Boleslav zaskočili rychlou rozehrávkou po faulu na Hložka. Polidar svůj únik zakončil precizní kličkou na Šedu a pohodlným zakončením do odkryté brány. V nastavení ještě spálil tutovku Minčev, naopak na druhé straně se po kopu od rohového praporku opřel do nůžek parádně Budínský, proti čemuž neměl Niţă šanci. Šlo už ale pouze o kosmetickou úpravu skóre a tři body putovaly tak jako tak na Letnou.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 2:0

16.05.2021 15:00

Góly: 48. Pavel Moulis, 74. Lukáš Mareček

Brno sice v pátek uhrálo remízu v Liberci, po neděli už ale stoprocentně ví, že si příští ročník stráví ve druhé lize. Teplice totiž ukončily dlouhé čekání na vítězství a na domovských Stínadlech si poradily s Českými Budějovicemi.

"Skláři" tak mají v tabulce dostatečný náskok na brněnskou Zbrojovku, která už nemůže náskok Severočechů smazat. Přesto Teplice ještě nemají záchranu jistou, byť k ní výhrou nad Jihočechy nakročily. Žluto-modří však ještě musí vyčkat, jak se v posledních dvou kolech povede Příbrami, s níž se Teplice ostatně v závěrečném zápase sezony utkají.

Na Stínadlech na sebe jako první upozornil hostující Vais, s jehož dalekonosným pokusem si brankář Grigar poradil až nadvakrát. Domácí naopak mohl do vedení těsně před přestávkou poslat Mareš, jenže po centru Hyčky hlavičkoval těsně vedle tyče.

Severočeši se tak dočkali až tři minuty po změně stran. Vondrášek sklepl hlavou balón pro Moulise, jehož skákavý volej přeplachtil přes budějovického gólmana Vorla a skončil až v síti - 1:0. Vedení Teplic mohl navýšit Mareš, avšak jeho přízemní pokus se mezi tři tyče nevměstnal.

Nakonec se ale domácí dočkali druhé trefy. Černý poslal průnikovou přihrávku na Vukadinoviće, ten míč předložil Marečkovi, jenž zakončením k tyči spustil gejzír radosti v táboře žluto-modrých.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Viktoria Plzeň 3:0

16.05.2021 15:00

Góly: 44. Cadu, 67. Pavel Černý, 88. Michal Surzyn

Dvě kola před koncem dělí nováčka z Pardubic od evropských pohárů tři body a úspěch Slavie v MOL Cupu. Do této situace je dostalo nedělní vítězství 3:0 nad Plzní, o které se brankami zasloužili Cadu, Černý a Surzyn.

Úvod utkání vyšel lépe hostům, Ondráška i Havla však dobrými zákroky vychytal Letáček. Pak už převzali iniciativu Východočeši, avšak Černý zprvu nezamířil ze střední vzdálenosti přesně. Proti následné Kostkově dělovce se musel předvést výborným zákrokem Staněk.

Pardubičtí se nakonec do vedení dostali v závěru první půle po brazilské spolupráci. Zpoza vápna to zkusil zajímavou střelou Ewerton, Staněk tuto sice dokázal vyrazit, ale jen ke Caduovi, který už si snadno připsal trefu. S Viktoriány bylo před pauzou ještě hůře, Kaša totiž nakopnul Tischlera do obličeje a po zásluze viděl červenou kartu.

V úvodu druhé půle byl vidět zejména Pavel Černý. Ten nejprve po Čelůstkově centru hlavičkoval nad břevno, pak už se ale prosadil. Nedůraz Hybše vedl k Solilově průniku, jeho střelu sice ještě dokázal Staněk vyrazit, avšak podruhé v zápase musel kapitulovat z dorážky právě z hlavy Černého.

Po Caduově slabší střele na Staňka se předvedl Letáček proti Šulcově hlavičce. Na pardubického gólmana si poté nepřišel ani Mihálik, naopak se ještě jednou radovali muži z města perníku. Opět na to měl část viny Hybš, který neodehrál Solilův centr a Michal Surzyn tak vsítil velmi důležitou třetí branku, která znamená pro Pardubice lepší vzájemné zápasy.

Plzeň ještě teoreticky může skončit na čtvrté příčce, reálně ale jde o bitvu čtyř týmů o pátou příčku, jež držiteli přinese evropské poháry v případě čtvrtečního vítězství Slavie v MOL Cupu. Bod za Viktorkou je Liberec, o další dva zpět Pardubice a těsně za nimi Baník.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905 1:1

15.05.2021 19:30

Góly: 10. Marek Havlík - 25. Vladislav Ljovin

Už jen formalitou by mělo být stvrzení účasti Slovácka v příští sezoně evropských pohárů. Napomohla k tomu remíza proti rozjetým Bohemians. Slovácko poslal do vedení Havlík. Ještě během první půle pak srovnal na konečných 1:1 Ljovin.

Úvod utkání vyšel výrazně lépe domácím. Nejprve Tomič z voleje minul Sadílkovu centrovanou pobídku, vzápětí už se ale k přímému kopu postavil Marek Havlík, který poslal balon nechytatelně za Bačkovského záda.

Po čtvrtině utkání bylo vyrovnáno. Po Květově pasu se balon odrazil k Vladislavu Ljovinovi, jehož technický pokus rovněž slavil úspěch. Ještě před odchodem do šaten mohl mužům z Uherského Hradiště vrátit vedení Navrátil, ten však pohrdnul šancí po Havlíkově přihrávce.

Nedlouho po návratu z kabin mohl rozradostnit domácí obecenstvo Petržela. Ten z hranice šestnáctky napálil míč do tyče. Bez úspěchu zůstal i na opačném konci hřiště Hronkův pokus, nezadařilo se později ani Pulkrabovi a Klimentovi.

Zápas tak skončil nerozhodným výsledkem, který znamenal pro Slovácko další krok k evropským pohárům. O ty už by jej připravila jen hodně nepravděpodobná, až bláznivá varianta dalšího vývoje. Bohemians jsou nadále devátí, o příslušnost k horní polovině tabulky zřejmě ještě budou bojovat se Sigmou.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Jablonec 1:0

15.05.2021 17:00

Góly: 77. Jiří Mezera

Velkou ránu dostaly naděje Jablonce na účast v předkole Ligy mistrů, naopak příbramské akcie na záchranu významně vzrostly. Na Litavce totiž zvítězili domácí poměrem 1:0, přičemž o úspěchu rozhodl v závěru Mezera.

Hned ve čtvrté minutě přitom byli Severočeši blízko vedoucí brance. Z pravé strany proniknul do šestnáctky Považanec, jehož rána skončila na brankové konstrukci. Nedlouho poté dostal obrovskou příležitost Kratochvíl, i ten jí ale pohrdnul. Proti dalšímu jeho pokusu se pro změnu vytáhnul Šiman, Pleštil zase zamířil vedle.

Příbramští začali hrozit až po přestávce. Po Zeleného hrubce nebyl daleko od radosti Lubega, proti němuž skvěle vyběhnul Hanuš. Ten později zneškodnil i Zorvanův pokus, mezitím zahrozil i Doležal. Ani po sedmdesáti minutách jsme gól neviděli, Krobovu ránu totiž z brankové čáry odehrál Cmiljanović.

Četné neproměněné šance soupeře Příbram potrestala. Pilíkovu standardku na vzdálenější tyč vyrazil Hanuš k Jiřímu Mezerovi, který z dorážky uspěl. A jelikož bleskově nedokázal odpovědět Pilař, proti němuž se vyznamenal Šiman, radovali se Středočeši z cenného vítězství, které je udrželo ve hře o záchranu.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Fastav Zlín 4:2

15.05.2021 17:00

Góly: 2. Daniel Tetour, 33. Tomáš Zajíc, 72. David Buchta, 82. Tomáš Zajíc - 52. Pedro Martínez, 54. Marek Hlinka

Baník po většinu zápasu přehrával Zlín, přesto si utkání ve druhé půli zbytečně zkomplikoval. Nakonec však především díky produktivnímu Davidu Buchtovi dokráčel ke třem bodům. Hosté tak z prvního mače pod novým koučem Janem Jelínkem vyšli naprázdno.

Úvodní gól vsítili Slezané již ve druhé minutě. Hostující stoper Petr Buchta špatně odkopl balón, nedůrazně si počínal také jeho spoluhráč Hlinka, a tak domácí Tetour poslal merunu zpoza šestnáctky za záda brankáře Zlína Rakovana, jenž tentokrát dostal přednost před jedničkou Dostálem. Za "Ševce" mohl odpovědět Poznar, jehož do tutovky vysunul Dramé, jenže vytáhlého forvarda parádně vyčapal gólman Baníku Laštůvka.

Kráce po půlhodině hry přidali Ostravané druhý přesný zásah. David Buchta našel centrem Zajíce, který Rakovana překonal hlavičkou. Krátce poté toužil po brance sám David Buchta, ovšem po průniku zakončoval v pádu nepřesně. Fleišman již ve 38. minutě našel z dálky svatyni Moravanů, Rakovan si ale připsal pohodlný zákrok.

Podivný moment se na vítkovickém stadionu odehrál ve 41. minutě. Unikající Kuzmanović přeskočil Rakovana, sudí Dubravský se však rozhodl celou akci přerušit, neboť usoudil, že Rakovan Kuzmanoviće fauloval, a nařídil pro Baník pokutový kop. Záhy si ale Dubravský celou situaci prohlédl u videa, načež penaltu odvolal. Domácí tak kvůli necitlivému zásahu arbitra přišli o slibnou šanci a nakonec ani nekopali desítku.

Místo možného třígólového vedení Slezanů tak Zlín po změně stran rychle vyrovnal. Nejprve Poznar v 52. minutě připravil palebnou pozici pro Martíneze, jenž šikovnou střelou na zadní tyč přelstil Laštůvku. Záhy Ševci vybojovali míč na útočné polovině, Fantiš nacentroval na Hlinku, který hlavou upravil skóre na 2:2.

Do vedení se Baník mohl vrátit krátce po hodině hry, jenže Tetoura po průnikové přihrávce od Sora vychytal Rakovan. Poté sice Zajíc dorazil míč do odkryté brány, ještě předtím se ale Rakovan nepříjemně srazil s Tetourem a hřiště musel opustit na nosítkách. Dubravský celou situaci vyhodnotil jako faul od Tetoura, gólová dorážka od Zajíce tedy nebyla uznána.

Rakovanův náhradník Dostál hned svým prvním zákrokem zlikvidoval obrovskou šanci Davida Buchta, jenž se natlačil před bránícího Cedidlu. Mladý útočník Ostravanů se ale z branky nakonec radoval, když se v 72. minutě z první opřel do Kaločova pasu, čímž vrátil svému mužstvu vedení.

Výborný zápas korunoval David Buchta deset minut po své trefě, kdy nalezl před odkrytou bránou Zajíce, jenž upravil skóre na konečných 4:2. Za Ševce mohl ještě v 86. minutě snížit Poznar, z úhlu si však na Laštůvku nepřišel.

Více informací k zápasu

SFC Opava - Sigma Olomouc 1:2

15.05.2021 15:00

Góly: 71. Lukáš Holík - 29. Pavel Zifčák, 83. Mojmír Chytil

Olomoucká Sigma se v Opavě dostala do vedení a po vyloučení domácího kapitána Matěje Hrabiny se zdálo, že by si Hanáci mohli dojít pro snadnou výhru. Jenže Slezané se po změně stran nevzdali a hostům zkomplikovali cestu za třemi body. Mojmír Chytil však nakonec zařídil "Modré lavině" kompletní zisk.

V sestavě Hanáků se po zranění objevil Zahradníček, který se předvedl v osmé minutě, kdy z pravé strany vletěl do pokutového území Opavy, balón ale nasměroval jen do boční sítě. Proti dalšímu pokusu Gonzáleze už musel zasahovat opavský brankář Lasák, jenž odchytal svůj první prvoligový zápas.

Třetí šance Sigmy už přinesla úvodní gól. Beneš nejprve přenesl hru na pravou stranu, odkud Látal našel před bránou Zahradníčka. Toho ještě vychytal Lasák, avšak z dorážky se již nemýlil Zifčák. Ještě hůř bylo Slezanům po 36. minutě, kdy Hrabina srazil unikajícího Látala, jenž by jinak postupoval sám na Lasáka. Domácí obránce tak zcela zaslouženě viděl červenou kartu. Těsně před odchodem do kabin pak ještě Lasáka prověřil Zahradníček.

Opava sice dohrávala utkání v oslabení, po změně stran se ale paradoxně konečně probudila. Šest minut po změně stran prověřil Mondek hostujícího gólmana Macíka, který se mezi třemi tyčemi objevil namísto obvyklé jedničky Mandouse. Nedlouho poté však Breite na druhé straně vystihl přihrávku Hnaníčka na Nešického, avšak dobrou práci znehodnotil středopolař Sigmy nepřesným zakončením.

A tak se v 71. minutě dočkali Slezané vyrovnání. Juřena ještě trefil bránícího Beneše, dorážející Lukáš Holík už ale rozvlnil síť. Obrat mohl zařídit Helešic, jenž se prodral do šestnáctky Hanáků, zakončení slabší pravou nohou však zastavil Macík. Místo SFC tak nakonec udeřili hosté. González v 81. minutě ještě ztroskotal na vynikajícím Lasákovi, o dvě minuty později se ale Daněk prodral po levé straně do vápna a před bránou našel Chytila, jenž zblízka zařídil Olomouci tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Zbrojovka Brno 1:1

14.05.2021 20:00

Góly: 77. Jhon Mosquera - 90+3. Antonín Růsek

Snad jen gólman Martin Berkovec ukázal z kádru Zbrojovky prvoligové parametry. Jasná hvězda utkání dlouho držela Brno v Liberci nad vodou, nakonec ale jednou kapitulovala. Přesto se "Flinta" po nečekaném zásahu těsně před koncem vrací na Moravu s bodem. Ten nicméně nemůže pomalu sestupující celek uspokojit.

Na největší šanci prvního poločasu se čekalo jen něco málo přes dvě minuty, kdy Pešek vyhledal před bránou Zbrojovky zcela osamoceného Rabušice, ten ale selhal a v tutovce poslal míč vedle tyče. V sedmé minutě si Pešek sám navedl balón na střelu, ovšem jeho chabý pokus nezaskočil Berkovce. Nedůrazné zakončení, s nímž pro změnu neměl potíže liberecký brankář Knobloch, vyslal ve 20. minutě také brněnský Štepanovský. Za Slovan záhy kontroval Michal Sadílek, Berkovec však znovu bez větších starostí zasáhl.

Severočeši byli přece jen o něco nebezpečnější. Ve 29. minutě vzal rozehrávku přímého kopu na svá bedra Mara, který ale zřejmě chybně zvolil technické řešení, jež do svých rukavic Berkovc snadno ukryl. Těsně před přestávkou se do zajímavé pozice dostal Rabušic, jenže jeho volej víc ohrozil rohový praporek než svatyni Moravanů.

Krátce po změně stran rozvlnil síť zničehonic hostující Hladík, dlouho se však z gólu neradoval, neboť přihrávající Růsek prodloužil balón po volném kopu na zakončujícího spoluhráče z ofsajdu. Liberec krátce nato odpověděl centrem Fukaly, do něhož se položil hlavičkující Rabušic. Zbrojovku ale opět zachránil Berkovec.

Krátce po hodině hry odehrál Reiter míč zcela zřetelně před Fukalou, ovšem sudí Lerch k údivu všech přítomných odpískal pokutový kop pro Slovan. Těžko říct, co arbitra k takovému rozhodnutí vedlo, neboť dle všech dostupných záběrů si Reiter počínal ve vlastním pokutovém území v mezích pravidel. Lerchův verdikt však skandálně nezměnil ani videorozhodčí a domácí skutečně dostali k dispozici velkou příležitost. Jenže Mara z penalty selhal, když nechal vyniknout fantastického Berkovce. Jen díky němu Brno nadále dýchalo.

Slovan se tak o vedoucí gól musel dál snažit ze hry. V 69. minutě hlavičkoval Koscelník "koníčkem" nad břevno, o pět minut později poslal stejný hráč překvapivou, avšak chytrou střelu do tyče. V 77. minutě už se však Liberec dočkal. Do Peškova centru se pověsil Mosquera a hlavičkou pod břevno poslal Severočechy do vedení.

V závěru utkání se opravdu nezdálo, že by Moravané mohli skóre korigovat. Přesto se tak stalo. Přichystal v nastaveném čase zamotal zadáky Slovanu na levé straně a jeho pas před bránu zužitkoval trestuhodně osamocený Růsek. Útočník Zbrojovky tak zařídil dělbu bodů, která nicméně zcela nepotěšila ani jednu stranu barikády.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha32257082:1882
2.Sparta Praha32215674:4168
3.FK Jablonec32205757:3265
4.1. FC Slovácko32176955:3357
5.Viktoria Plzeň321571053:4452
6.Slovan Liberec32149943:3051
7.FK Pardubice321471140:4149
8.Baník Ostrava321391047:3348
9.Bohemians Praha 1905321013938:3243
10.Sigma Olomouc3210121038:3642
11.Dynamo České Budějovice329111232:4438
12.MFK Karviná328111334:4835
13.FK Mladá Boleslav32891543:5333
14.Fastav Zlín32871730:4831
15.FK Teplice32781732:6229
16.1. FK Příbram32591824:6224
17.Zbrojovka Brno324111728:5023
18.SFC Opava32382121:6417

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (547)

Přidat komentář
Greny

To byl nějakej vzkaz před volbama? Jakože ať kluby ví koho volit ?

Reagovat
Coutinho10

Liberec mohli nakrocit k 5. mistu, aby meli sanci na pohary a takhle to zazdi

Reagovat
lampas

To už jsme stejně prosrali na Bohemians....

Reagovat
Salfovic

Tak Plzeň je schopná ztratit s Baníkem i s Pardubicema.

Reagovat
lampas

Taky si myslím, ale to už nám může být jedno.

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
lampas

Máš pravdu, že kdyby Plzen remizovala s Pardubicemi i Baníkem, tak nám k dorovnání stačí výhra ve Zlíně

Reagovat
Coutinho10

to sice jo, ale Bohemka je slozita pro kazdyho, takze to se stava i dalsim vcetne nas, ze sme tam nevyhrali, ale nevyhrat doma zapas, ktery mas vyhrat a uz ho skoro mas vyhrany, tak je fatalni ztrata no...

Reagovat
PavlíčeQ

Ani náhodou, za tu nechutnou penaltu radši Slovácko a Plzeň.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
REPLIKATOR

čistá Plzeň

Reagovat
Coutinho10

Liberec ma aspon koeficient a narozdil od Slovacka ma sanci se dostat do skupiny a Plzen posledni roky taky zadna slava, takze pokud se Liberec nedostane na pozice pro evropsky pohary, tak to je celkem velky minus, protoze potrebujeme tymy, co tam jsou schopni neco uhrat a penaltu/nepenaltu bych do toho netahal..stejne ji nedali...

Reagovat
PavlíčeQ

Na Plzeň jsem zvědav kvůli Bílkovi. Věřím, že jsou schopný uhrát minimálně to co by uhrál Liberec. Slovácku to přeju, protože tuhle sezónu měli výbornou.

Reagovat
Coutinho10

jako až čas ukáže, co s nima Bílek dokáže, pokud by se měl s nima dostat do skupiny, tak budu rád za každý tým, ale i tak jim nějak extra nevěřím...uvidíme, co ukážou ve zbytku ligy a ve čtvrtek....Slovácko by bylo zajímavá změna, ale obávám se, že jim dojde plyn

Reagovat
meno

Hlavně se jim má rozkutálet kádr...

Reagovat
Coutinho10

takze vyletej podobne jako driv Bolka

Reagovat
meno

I přesto jim to přeju. Svědík je dobrej trenér a Vrba taky svoje první pohárové šance projel. Besiktas ho tehdy vyřadil.

Reagovat
Coutinho10

pamatuju...v tý době byla Plzeň nová, sympatická, neměl jsem problém jí přát, ale postupem let se to změnilo a naštěstí jsme se vrátili do hry i my

Plzeň v tý době měla našlápnuto to držet dlouhodobě, ale nevím, jestli Slovácko toho bude schopný, aby i v další sezoně hrálo v horní půlce tabulky či převážně o poháry, aby měli šanci třeba na 2. pokus bejt úspěšnější a využít těch zkušeností, ale jestli jim hlavní opory zdrhnou, tak to tu úspěšnou sezonu těžko budou moct zopakovat....trenér to sám nedokáže

Reagovat
Losinho

Je to sci-fi.. některý opory zmizí + mají snad nejstarší kádr v lize

Reagovat
Coutinho10

vidim to stejne

Reagovat
meno

Když udělají poháry, budou mít velkej tahák na získání hráčů do týmu. Veliče rozhodí sítě na balkánu, z ligy něco seberou + mají poměrně dobrou mládež. Slovácko to má teď určitě těžší než Plzeň před 10 lety, ale nevím proč by se nemohli etablovat jako jeden z top6 klubů.

Reagovat
Losinho

Nejsou tam absolutně prachy..

Reagovat
Coutinho10

je fakt, ze podobne to treba zkousel i Zlin, kdyz mel jistou skupinu EL a uplne to nevyslo a mohli nabidnout jistou skupinu...Slovacko bude mit kvalifikaci konferenci ligy, nevim teda presne, jaky predkolo, kolik jich budou muset dat, ale klidne to muzou bejt jenom 2 zapasy, takze uplna jistota to neni, ale urco budou hraci, pro ktery to bude lakavejsi nez jit do jinyho prumernyho tymu bez poharu...uvidime, jsem na ne zvedavej

Reagovat
meno

Tehdy jim chyběl útočník no... Každopádně Svědík je lepší trenér než Páník, nebál bych se debaklu. Lepší než Bolka budou určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

A bude Svedik příští rok na Slovácku?

Reagovat
meno

Kam by šel? U nás, ve Spartě, v Jablonci a ani v Plzni místo není a zbytek je cca na úrovni Slovácka anebo horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zaslechl, že má laso z Polska od nějakého klubu ze středu tabulky. Sice bez pohárů, ale 10x větší plat než ve Slovácku

Reagovat
Coutinho10

j snad jo

Reagovat
Pablos

Reagovat
meno

,

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by sem neměl tahat penaltu. Naopak! Navíc jak se ti č.raci ještě chytli kolem ramen na lavičce Tohle udělat při vymyšlený penaltě, což moc dobře věděli. Za to si žádný poháry nezaslouží!! Hoftych to navíc ani není schopný přiznat po zápase..

Reagovat
Alan_Shearer

Vazena ubrecena kundo, nikdo nic na lavicce nemusel videt. I mne v televizi prislo, ze to penalta je, nez to ukazali z opakovanych zaberu. Kdybychom meli ukazat na kazdyho, kdo si nezaslouzi pohary kvuli vymyslenym penaltam, kartam apod, tak by mohl jit hrat tak maximalne Zlin s Opavou a tech par vasich smesnych a neuspesnych vykonu v poharech byste si taky nikdy nezaslouzili. Predpokladam, ze v lonskem finale poharu ti neudelena cervena karta Frydkovi nevadila, protoze mas komplex z Liberce.

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud jsi na tuhle penaltu potřeboval opakovačku...

Reagovat
monty25

Reagovat
Alan_Shearer

A co jako? Na 90% penalt potrebuju opakovacku.

Reagovat
PavlíčeQ

A tahle do těch 10% nespadala jo? By mě pak zajímalo u kterých penalt tu opakovačku nepotřebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

U 9 penalt z 10 se lidi hádají i týden po zápase a záběrech 10 kamer...

Reagovat
PavlíčeQ

Jenže tahle byla zrovna ta 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo kdo fandí Liberci mi bude říkat, že jsem ubrečaná kunda. HAHA SMĚJU SE!! UPLAKÁNCI VŽDYCKY BUDETE JEN VY!!

Reagovat
Alan_Shearer

fnuk fnuk

Reagovat
smazaný uživatel

Švanci, ty jsi pička. Nemáte ani na divizi. A to vás mám rád...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Hoftych je bezpáteřní. Podívej, jak zametl s Nguyenem. Kdyby chytal, mají více bodů, což by v boji o poháry bylo rozhodující

Reagovat
doshcz

Reagovat
ACSeRw!n

brat jednu penaltu jako nejaky meritko.. proc proste nenapises, ze jim to neprejes, protoze to jsou rivalove ? zbytecny schovavani za nejakou penaltu

Reagovat
Pablos

Reagovat
lampas

Ubohost. Sezonu máme úspěšnou díky EL, takže není ve výsledku až moc co hrotit, ale tohle prosraný jaro jde i za Hoftychem, takže s ním je třeba se rozloučit.

Reagovat
FCSL

Stačí že zas odejde půlka kádru, takže Hoftycha bych nechal. Podle mě je dost znát těch 9 zápasů navíc v EL no. Spousta hráčů už toho má dost. Energie, běhavost a nasazení nás zdobilo, ted už to není ono, ke konci zápasů odcházíme... Takovej Pešek má odehráno 39 zápasů, Koscelník a Mara 40, Mikula 41, Mosquera 36... Chaluš a Sadílek zas byli na ME ještě

Reagovat
mayday

V českých podmínkách je blbost se vymlouvat na počet zápasů si myslím... Je tam zimní prestavka, pravda, letos hodně krátká. Ale hrát na jaře jeden zápas za týden, občas dva, co to je... Vždyť i amatéři, co se sotva slezou v pátek na trénink odehrají za sezonu 26-30 zápasů.

Reagovat
paver

Výsledky má (takže Karl nemá důvod ho odvolávat), ale předváděná hra je žalostná, nedá se na to koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Salfovic

Ale Berkovec dnes začapal jak v dobách své největší slávy v Bohemce, tehdy v té sezoně byl snad nejlepší v lize.

Reagovat
meno

Reagovat
andrew96

Doufám, že 18 týmů byla fakt nutnost a už nikoho nenapadne něco takového opakovat.

Reagovat
db18

100x lepší než nadstavba

Reagovat
paver

Reagovat
Salfovic

To je píchni jako řízni. Nejlepší byla klasika.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak kdy přijedeš pichno?

Reagovat
lichna.

Kam bych jezdil?

Reagovat
lichna.

Jo, už vím. Hele možná někdy přes léto bych to mohl skloubit se služebkou.

Reagovat
Stannis Baratheon

Mě se bát nemusís.

Reagovat
lichna.

Beztak na mě čekáš s Pardubice hools.

Reagovat
andrew96

Reagovat
REPLIKATOR

0x lepší než nadstavba, obojí k hovnu

Reagovat
Liquid

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Losinho

Jako jo, ale koukat na Opavu, Příbram, nebo Teplice je fakt za trest.

Reagovat
andrew96

Na právě, v lize se kumuluje nekvalita, my naopak potřebujeme soustředit kvalitu, mimo jiné tím, aby se z druhé ligy vytvořilo takové podhoubí, které by na prvoligové mančafty vytvářelo mnohem větší tlak. Vždyť letos se jako klub, jenž může být životaschopný v první lize, ukázal jeden jediný (a pro jistotu ještě hraje na ruině). Prostě potřebujeme zkvalitnit 2. ligu, což vzhledem k amatérskému či poloprofesionálnímu nastavení mužstev postupujících do 2. ligy z MSFL či ČFL vede přes redukci ligy první. A spíš na méně než 16 klubů.

O modelu zredukované první ligy se pak lze bavit. Na minulé nadstavbě mně vyloženě vadil jen ono podivné přidělení posledního postupového místa do Evropy. Jinak zachovává hlavní výhodu v dlouhodobé části, snaží se přinášet víc atraktivních zápasů. Reálně si nemyslím, že v nejbližší době dozná změn, při redukci na méně než 16 klubů by se ale o renovaci modelu stejně muselo hovořit.

Reagovat
Losinho

já 18 klubů nechci, naopak by mi nevadilo 14, ale ta nadstavba jaká byla v kombinaci se 4 místama v pohárech je pro mě velký ne

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Třeba letos je ve FNL jen jeden klub, co opravdu chce postoupit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Wambasen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas

Reagovat
Spalovač šancí

To bych neřekl. Klasicky víc než půlce týmu v poslední třetině ligy o nic nejde. Nadstavba, i když ne ideálně vymyšlená, udržovala napětí až dokonce téměř pro všechny týmy.

Reagovat
db18

Ani ne. To že půlka týmů neměla o co hrát se vyřešilo tím, že půlka týmů ke konci už nehrála. Ve skupině o titul se pak pořadí už nikdy nezměnilo a ještě nás to ochudilo o zápasy Příbram - Jablonec.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

první liga 12/14, druhá 18 by bylo podle mě nejlepší

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Co to jako mela byt ta penalta? Hrubesovi sebrat veskerou odmenu za dnesni utkani, nezaslouzi si nic jineho nez brutalni flastr... VAR v podani ceskeho fotbalu je tak strasne nepovedeny projekt, ze je to vazne k placi...

Reagovat
Salfovic

Nejen českého.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvic k smichu je v PL a Spanelsku.

Reagovat
Liquid

no a teď si vem až k nám dorazí ty ohnuté ofsajdové VAR čáry jak v podání PL když pomohla Liverpoolu porazit Tottenham a toto ohli v neprospěch Sona, to samé pak udělali i Chelsea proti LIV kdy Chelsea okradli o gól

Reagovat
PISTOLERO

V pořádku Lerch se asi posral s tou penaltou

Reagovat
martin1

Dobře to dopadlo.

Reagovat
REPLIKATOR

Ostuda by byla vyhrát jenom 1:0, tohle je fraška! Hoftych ven!

Reagovat
Alan_Shearer

Penalta naprosta picovina, vykon relativne ok, ale meli jsme vest 3:0 a ne tohle, omg. Naprosto projebany pohary, je to valka kriplu a my jsme jejich kralove. Tohle proste jde za Karlem, neni schopnej dat za posilu ani nizky jednotky milionu, tak se pak neni co divit. Hoftych neni zadnej Guardiola, ale pro tym jako jsme my je ok, bohuzel kdyz nemas hrace, je to tezky. Urcite bych mu jeste na podzim sanci dal. Stacilo v lednu privest ofenzivniho zaloznika a utocnika. A odjebani Nguyena nikdy nepochopim. Na novou sezonu zas s pulkou novyho kadru, aspon ze ten Gebre prijde. Zustat ten tym co byl na podzim, tak hrajeme o 2. misto.

Reagovat
montaigne33

Bohužel, naprostý souhlas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukali jste na ty platy treneru v lize? Absolutne nepochopim, jak muze byt na 6. miste Valachovic a brat 150k. Typek kterej nikdy nikde netrenoval jeste k tomu v naprosto marny Pribrami, co nema prachy na hrace.

Reagovat
Alan_Shearer

Kde to ctes?

Reagovat
Alan_Shearer

No, buhvi odkad si to vycucali

Reagovat
braveheart

U Baníku docela výsměch, pokud to je pravda. Zajímalo by mě, kolik bral Kozel.

Reagovat
smazaný uživatel

U Baníku proto, že má smlouvu pro B tým.

Reagovat
braveheart

V tom případě musí být v článku nesmysl, protože předpokládám, že mu smlouvu upravili.

Reagovat
bobis21

Ale asi až po tom potvrzení pro příští sezonu (takže před pár dny), do té doby to byl jen dočasný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to dělali?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolem 200tis měl Kozel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Valachovič mě taky překvapil, to nemůže být přesný. Navíc když je to trenér, se kterým prý počítají i příští rok do druhé ligy.

Reagovat
didosh

Taky mě zarazila Příbram

Reagovat
Liquid

nemá na hráče je taková Jardova výmluva, oni mají miliony za Matouška a možná i Polidara, a asi se mu tam moc koučů nehrnulo teď, tak musel přitlačit, Brno Pachlopníka a Přichystala neprodalo s tím, že jim vykopou záchranu a ejhle kouče museli udělat z pseudotrenéra Dostálka a taky to nejde

Reagovat
Fodbalysta

Pochybuju, že má v Příbrami 150k, když Starka neplatí ani výplaty hráčům.

Reagovat
Spalovač šancí

Takže klidně může nemít i víc než 150k

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
smazaný uživatel

Máte chuť přidat svůj názor na zahraniční vlastnictví v českém fotbale? Zde máte možnost!: https://www.survio.com/survey/d/I3B6X3H1T6C3L9J5F

Reagovat
AjaxFans

Díky Boby

Reagovat
Pablos

Hoftycha mám rád i Liberec jak vždycky i s novým kádrem co rok stejnak dokážou hrát nahoře, ale ruku na srdce... ten jejich fotbal je většinou hnusnej prostě.

Reagovat
paver

Většinou ne, jen pod Hoftychem

Reagovat
Pablos

Já myslel právě pod Hoftychem

Reagovat
Salfovic

Tak to ne většinou, ale pokaždé.

Reagovat
Pablos

dával jsem si zadní vrátka u těch zápasů jejich co jsem neviděl třeba ani

Reagovat
HorajzmAmmann

Rozhodčí dement...

Reagovat
Akinfeev

To je zazrak zase Pribram kdyz jde na sestup tak Náhodou boduje s Peltoncem a Plzni ..

Reagovat
Fakt

Pelta ty Teplice fakt ještě spadnou

Reagovat
Alan_Shearer

Pelta na Starku, kmotri si zas pomohli, hnus

Reagovat
John Obi Mikel

WTF zdejší konspirační komentáře. Jablonec hraje o LM a bude to pouštět Příbrami, která stejně pravděpodobně spadne.

Reagovat
bobis21

Teplice už jsou jen 2 body, klidně bych si vsadil že to Starka ještě uhraje. A pro Jablonec může být výhodnější 3. místo, protože je tam cesta aspoň do skupin KL jednodušší (pokud Slavia vyhraje pohár).

Reagovat
Liquid

no všude se píše, že právě pro Jabko je 3.místo výhodnější, že by dost možná padl hned v tom jeho prvním předkole LM když má slabý koeficient, ze 3.místa pokud pohár vyhraje Slavie je výrazně snazší cesta do skupiny aspoň KL

Reagovat
Salfovic

Jablonec o LM fakt nehraje. Pro něj naopak to třetí místo bude výhodnější, tak proč navíc nepomoct kamarádovi.

Reagovat
lampas

Plus to ještě pustí Křetínskýmu, takže se pak můžou v létě domluvit nějaký výhodný přestupy.

Reagovat
fabec1222

Lischka, Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec to už v minulosti Příbram několikrát pustil a navíc je pro ně možná 3. místo výhodnější, pokud Slavia vyhraje pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro Jabko je lepší asi to třetí místo. Ale nedovedu si představit, že to projde přes Radu. A kdyby jo, tak jak to těm hráčům asi řekne?

Reagovat
Realita

Nedělejme z Rady zase až takového světce :)

Reagovat
PH8

Tak Jablonec čeká Slavia doma a Pardubice venku. Moc velkou šanci jsem jim na LM teda nedával.

Reagovat
bobis21

Já jsem dnes naprosto spokojen. Sice jsem trochu pochyboval po těch 2 inkasovaných gólech, ale celkově jsme myslím byli jasně lepší. Ze základní sestavy mě snad nikdo nezklamal. Buchta s Kaločem dál rostou, Sor se slušně ukázal a Kuzma snad nejlepší zápas v sezoně

Reagovat
ACSeRw!n

takze ten Vemola ve VIP pomohl Teplice dolu

Reagovat
Liquid

Jarda Starka má silnějšího psa než celý Brno

Reagovat
REPLIKATOR

Peltonec

Reagovat
Liquid

no vy po včerejšku moc nevyskakujte....fakt velký zklamání ten výkon Liberce

Reagovat
HorajzmAmmann

nepopulární názor číslo 1

útočníka nepotřebujeme, Zajíc 10 branek za sezonu (máme 2 střelce 10 a více branek za sezonu po asi 150 letech). Moc lepších útočníků neseženeme, pokud někdo z nás nevyhraje ve sportce

nepopulární názor číslo 2

Kuzmanovič zahrál dobrý zápas a ještě bych si ho klidně nechal

nepopulární názor číslo 3

z Kaloče se stává klíčový hráč Baníku

nepopulární názor číslo 4

Buchta se mi většinou nelíbí herně, jenom má čísla (většinou neviditelný - dneska zahrál ale výborně i s číslama. Jen tak dál. Odchovanci výborný zápas...

Populární názor číslo 1

Sor má skvělé momenty, ale občas splašený.

Reagovat
db18

Zdá se mi, že si úplně otočil populární a nepopulární názory.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
bobis21

Nevím proč myslíš že nepopulární, ale vesměs souhlasím. Jen teda Buchta už několik zápasů je na tom dobře i herně, dřív mu to sedělo jen z lavičky a v základu byl špatný, ale v zápase se Sigmou se to zlomilo.

Reagovat
HorajzmAmmann

dle diskuzí na banicku a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná neumím jen počítat, ale nemá Zajíc náhodou 8 branek? Útočníka samozřejmě potřebujeme, jelikož za něj není alternativa. Navíc neznám přesně ty týmy, proti kterým se prosazoval, ale myslím, že tam byla 2x Příbram, 2x Opava a 2x Zlín. Proti silnějším týmům má statistiky horší.

A co se týče Buchty, tak on hraje slušně. Samozřejmě zápas na Spartě či v Brně nevyšel nikomu. Ale i když nemá herně silný zápas, tak dává góly a sbírá asistence. Kdyby se dařilo týmu, tak by měl mnohem lepší čísla ještě.

Reagovat
AjaxFans

Přesně.Taky jsem to chtěl napsat,že dává góly jen týmům ze spodku tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsem na něj zvědavý v další sezóně, ty nároky na něj budou zase vyšší, myslím si, že má kvality, aby uspěl. Nicméně konkurenci potřebuje.

Reagovat
HorajzmAmmann

12x se trefil proti těm lepším jako Plzeň, Sparta, Lbc, Jbc, Baník, Boleslav.. z asi 35 branek. Což není sice super statistika, ale napsat, že se trefuje jenom proti spodku tabulky je píčovina...

Reagovat
lichna.

Jenže kolikrát za Banik?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavíme se o aktuální sezóně.

Reagovat
monty25

Jablonec si dělá prdel, ne?

Reagovat
db18
Reagovat
monty25

Neviděl jsem to, takže nechci hodnotit.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Kostomlat

kdo to je ten borec nalevo od Starky?

Reagovat
ACSeRw!n

Vemola a vedle Rogoz ne ? a ten uplne vlevo vypada jak brart Vemoly, ale kdo to je nevim

Reagovat
Kostomlat

to je mladej Starka, Spěvák, pak teda asi ten Vémola...to je galerka

Reagovat
Hiko

to bude Spěvák, úplně vlevo je Starka jr.

Reagovat
Salfovic

Spěvák je tady.

https://1gr.cz/fotky/idnes/06/112/maxi/MIA171473_mrazek_pohreb.jpg

Tuhle fotku mám moc rád, Jarda tam má vohoz jak z Matrixu

Reagovat
mayday

paráda

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
doocetung

To je Ivo Rittig ne?!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kostomlat

Spěvák.

Reagovat
ACSeRw!n

diky kamo

Reagovat
Kostomlat

podoba tam je, a nejenom vizuální

Reagovat
doocetung

Prd podoba, to fakt je Rittig, však ti jsou poslední dobou s vemolou jedna ruka

Reagovat
RadekVonCZE

Jednou jsem je viděl i u nás na finále hokeje v Liberci, co oni maj vlastně společného?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že se v CR ještě najdou lidí, co nepoznají Rittiga.

Reagovat
Zdechlina

Já ho nepoznám a vůbec nevím kdo to je.....Nějaké zvíře?

Reagovat
meno

Reagovat
Fodbalysta

Rittig

Reagovat
Fodbalysta

Opět si kamarádi pomáhají a Příbram nečekaně míří k další "překvapivé" záchraně.

Reagovat
Freedo

Kluci se dohodli. Miluju.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak tenhle rok jsem to opravdu nečekal

Reagovat
Alan_Shearer

Nechutny, vid?

Reagovat
PavlíčeQ

Naopak

Reagovat
Banikovec7

Buchta co do produktivity v prepoctu na minuty snad nejlepsi v lize ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

co Huf?

Reagovat
Banikovec7

Ten ma 100 minut na bod, nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

A Hložek?

Reagovat
db18

Myslíš jen góly nebo i asistence?

Reagovat
db18

Každopádně v ani jednom případě...

V gólech vede Kozák o minutu, v bodech Hložek o půl minuty.

Reagovat
HorajzmAmmann

Hložek se nepočítá, ten je z jiný planety...

Reagovat
Banikovec7

Myslel jsem v bodech, byl to jen odhad.

Reagovat
Banikovec7

A mozna teda pocitam blbe, ale podle statistik z webu ligy mi vychazi Hlozek 76 a Buchta 66.

Reagovat
db18

Jo, ono to bylo ještě bez tohohle kola... tak Hložek mu zas může zítra utéct.

Reagovat
Skleepy

Jestli se kluby domluvily samozřejmě netuším, ale je potřeba říct, že sudí v Příbrami byl úplně v pohodě.

Reagovat
Fodbalysta

tak ono, myslet si, že by někdy sudí zařízl Jablonec...

Reagovat
Skleepy

Kdyby mu Pelta řekl, že chce být zaříznutej, protože má ze třetího fleku do evropy blíž.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni co jsme si nevsadili na Jardu proti kamarádovi jsme blbci .

Reagovat
meno

Reagovat
Liquid

znamená to tedy jediné, pokud zítra Teplice nevyhrajou za 3 body tak to má Příbram ve vlastních rukách, ale to samé samozřejmě platí i o Teplicích

Reagovat
Realita

Já myslim, že vždy se vyhrává za 3 body.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pelta splatil dluhy Křéťovi i Starkovi jedním zápasem.

Big biznis man

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Kundy z Jablonce snad ta zkurvena pribram protáhne tam kam patří

Reagovat
ratusek

Jablonec zkušeně. Chtějí být nakonec třetí a pomohli kámošům

Reagovat
KingMaster13

Ono to pro ně bude výhodnější. Sparta klidně se možná propadne do tý EL2 kdežto Jablonec si dá skupiny EL

Reagovat
ACSeRw!n

my ted rupne v MB a jeste bude drama.. navic Jablonec stejne tu skupinu neda

Reagovat
KingMaster13

Však když Slavia vyhraje pohár tak jdou přímo do skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne EL

Reagovat
KingMaster13

Právě že EL. Do EL jde vítěz poháru ale když to bude Slavia co vyhrála titul tak se to přesune na 3. tým ligy

Reagovat
Salfovic

Ale nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud EL vyhraje United, jde vítěz poháru do 4. předkola EL, takže má jistotu KL.

Reagovat
Čekám na brejk

Do skupin EL Jablonec určitě nepůjde. Ale je pravda, že je ve hře to 4. předkolo EL, což by znamenalo alespoň skupinu KL. Jen si nejsem jistý jak to funguje, protože správně mají začít už ve 3. předkole, což by znamenalo postoupit alespoň jednou ze 2. Ono je to komplikované i z hlediska Villarealu, protože ten si může z ligy zajistit EL, ale i jen KL . 2. tým, co už bude asi skoro určitě Sparta bude muset určitě postoupit alespoň jednou ze 3 pokusů, přičemž ale pokud by postoupila už ve 2. předkole LM, tak už má jistou EL.

Reagovat
exse

Dvě mouchy jednou ranou, domluvil s Křéťou že mu nechá druhý místo a ještě vymlátil nějaký drobný z Příbrami.

Reagovat
db18

Doufám, že třetí bude Slovácko.

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar, kašpar, my vyliž (_._) , tady nahoře zase chčije ......... woe. Jardo, kamaráde, Šmíca nesmí vyhrát woe, páč to by mohly ještě vylízt věci. Ty krávo. Nemůžu stopro zajistit, že určití lidi pak nebudou mluvit. Ty umíš hodně lidí dole v pralese na valnou hromadu, musíme ty volby pohlídat woe. To by mi mohlo pěkně přitížit a to je pro mě důležitější, než nějaká čampions líg, woe. Tam stejně dáme max. dvě kola, sestava zas bude změněná, než si to sedne, to nestojí za to, stejně mi na staďák vláda pustí pár lidí ..... Plukovníkovi nechám jeho svět a hráči se náhodou od "někoho" dozvědí, že při určitých změnách na svazu jdu já patrně do tepláků a tím pádem jsou v hajzlu i oni, páč to tady můžu rozpustit...... Sobota jde za váma, tepláky jsou už pěkně vycukané, ještě je dostanete pod tlak a je reálné si to poslední kolo navzájem dát o padáka, stačí ztrácet dva body .....

Češi - mistři konspirací, přiznávám se

Reagovat
Kaspar

Reagovat
Pablos

Škoda, že se střelec nejmenuje Jiří Mizera... pak by to byl úplně nejvíc legendární zápas

Reagovat
Remt

můj spolubydla z vejšky se tak jmenoval

Reagovat
Pablos

tak že pozdravuju

Reagovat
slonzacky_lenoch

Na Valašsku je to celkem známé příjmení. Též pár znám

Reagovat
Kepy_FCB

Proč asi...

Reagovat
slonzacky_lenoch

V Karviné bydlím už pár let a tady je to taky fajn. Jak je v příjmení sz,cz tak je to jazykolam, to se ti s Mizerou nestane

Reagovat
Kepy_FCB

Peltonec zrudnost a mor ligy

Reagovat
oli9

Reagovat
HorajzmAmmann

OT: Hoši vole už je teda ta diskuze k MS???

Pokud ne tak třeba tohle:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/za-to-by-se-nestydel-ani-jagr-rekl-sykora-po-golu-a-prihravkach-356349/

Pokud už je tak mi jí okamžitě napište

Reagovat
db18

Už je, stas jí někam postnul.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
martin1

Reagovat
Losinho

Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico!!! Evropa je doma!!!!

Reagovat
kecipep

Reagovat
AjaxFans

Je to doma

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju vám to

Reagovat
oli9

Reagovat
Salfovic

Snad zvládnete aspoň jedno předkolo.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně bude mít Morava zase zastoupení

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
monty25
Reagovat
db18

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
ACSeRw!n

a zrovna zapasy bez divaku.. to musi neskutesne nasrat

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Sasha

Tak pry to jeste neni jiste

Reagovat
kulych

Reagovat
KingMaster13

Gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Do poslední chvíle jsem tomu nevěřil, ale o to větší respekt celému týmu Slovácka. Důkaz toho, že když se nastaví filosofie týmu, tak výsledky se dostaví. Pod Svědíkem ty výkony rostly a teď poprávu zažijete Evropu. Jen škoda, že ten tým bude mít nejspíš úplně jinou podobu. Nicméně pokud udržíte trenéra, tak za 3 4 roky to můžete zopakovat.

Reagovat
Salfovic

Tak za 3, 4 roky tam už Svědík určitě nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nebyl? Jako je to málo pravděpodobné, ale stát se může.

Reagovat
Salfovic

Půjde za lepším.

Reagovat
hawk

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta na euro

Reagovat
bobis21

Dnes mě zrovna napadlo že má repre na křídle nedostatek

Reagovat
smazaný uživatel

máme náhradu za toho zraněného slávistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Buchta se v peci nespálí!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
Bakary3

Je dobrej, ale spis skoda, ze se nerozehral driv, mohl byt aspon na U21

Reagovat
kecipep

To je hříčka osudu. Splní se mi fanouškovský sen, ale pravděpodobně kvůli covidu se výjezdu po Evropě nedočkám

Reagovat
ZB 07

Tak aspoň domácí zápasy ti vyjdou. Já se třeba dva roky těšil na postup do ligy, když jsme konečně postoupili, tak byl rok covid a na podzim se vrátím zas na prales

Reagovat
kecipep

ojoj

Reagovat
smazaný uživatel

"postoupili"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebýt rozhodčích, postoupili už o rok dřív, takže si to zasloužili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byli jsme druzí. Baráž se nehrála, protože se nedohrála liga, kde nebyl zájem hrát, tak jsme šli taky, protože lichý počet je hovadina. Ukázalo se že na to nemáme, tak jdeme zase dolů. Nevím proč by ta naše jednoroční anabáze měla někoho rozčilovat.

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Kepy_FCB

Proc ne? S vpichnutym jedem to pujde..

Reagovat
kecipep

Jed si samozřejmě píchnu, jakmile na mě dojde řada. Pořád si ale myslím, že se bude rozvolňovat na stadionech pomalu a na hosty dojde jako poslední, zvlášť při zápasech týmů z jiných států

Reagovat
smazaný uživatel

Snad bude Slovácko aspoň ve 2. předkole nasazené. Postup do skupin by byla senzace.

Reagovat
mayday

Jestli z tohohle Starka ještě uteče a zachrání to, tak už to mrdám.

Jablonci už přeju navždy jen to nejhorší.

Reagovat
Remt

Ještě ať mi tu nějakej vocas v české sekci tvrdí, že to co posledních hafo let dělá a předvádí Příbram v posledních kolech každoročně je okey... Že je to náhoda a že je to vlastně skvělej klub s dobrou výchovou mládeže a zaslouží si bejt v první lize. NASRAT. Jsou to sračky, který na to nemaj a každoročně vyhrávají a remizují v posledních zápasech proti týmům, který si je celou sezonu mažou na chleba. Že by všechny ty týmy měly ztrátu motivace na konci sezony a tudíž si to Příbram uhrála čestně, to ať už mi nikdo netvrdí. Protože rozjetej Jablonec rozhodně ztrátu motivace nemá, ten má o co hrát. Stejně prohrajou s trapnou a ostudnou Příbramí. Fakt nasrat, ať spadnou a už se nevrací, sračky.

Reagovat
noustres

Každej víme, že prachy a kontakty jsou nadevše. Se sportem to nemá nic společného. Obyčejná nálepka na protékající přehradě hoven.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, neskutečný rozbor. Viděl si alespoň to utkání?

Reagovat
Bohemak12

Gratuluji Slovácku k postupu My 17 ligových zápasů - 1 prohra - 12 neproher v řadě

Reagovat
Stephanos

Gratulace Slovácku, úžasný úspěch predikoval jsem jim šanci na postup. Přál bych jim postup do skupiny.

OT: hokejová nominace na MS v hokeji + další informace ze světa sportů, včetně fotbalu.

http://twisport.cz/

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
vanGomm

Příbram a Jablonec,tak tyto týmy už "tradičně" nezklamaly Stačí vzpomenou na to jejich 0:0 v posledním kole sezony 2015/16.Neříkám,že ostatní mají nad hlavou svatozář,ale na tyhle dva zatím nemají

Reagovat
Kepy_FCB

Vcera dali jasne najevo ze ani konec Berbra pro ne nic neznamena, ostatne I postaveni Peltonce v tabulce he toho dukazem

Reagovat
PavlíčeQ

Postavení toho Peltonce v tabulce je důkazem slaboučký úrovně ligy, protože ani oni nehrají bůhvíco a přesto to stačí na pohodlný třetí místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje celou sezónu o parník lepší fotbal než Baník

Reagovat
Fakt

Bilek ven!

Reagovat
ratusek

Tak stačilo vyhodit Kozla už tehdy, když po tom volali všichni objektivně uvažující a ne prodlužovat tu agonii a hráli bychom o pátý flek a předkolo pohárů. ale srát na to pes, třeba příští sezonu.

Reagovat
dtaire

Pardubky

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
thewall

Nedá se jim nepřát.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
monty25

Tohle je ta nejlepší odpověď na včerejší výhru Příbrami!

Tak dneska ještě Barcelona ve finále Ligy mistryň, to pro mě bude hlavní chod.

Reagovat
John Obi Mikel

Barcelona

Reagovat
monty25

Vede 4:0.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Ženský fotbal To raději Ulici

Reagovat
monty25

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Žloutek bude mít možná docela krátký angažmá.

Reagovat
Pablos

Přesně se Plzni vrací, jak posílila z té doby co ještě udělala peníze z LM, udělali prostě špatnej tým no... stane se, třeba se zpamatujou, když to trošku pročistí a obmění. Ale tvrdil jsem to už v té době né teď, když je to moderní

Reagovat
smazaný uživatel

Spatnej neni, ale je spatne poskladanej. Spolu proste nefungujou. Zaloha Bucha, Kalvach a Cermak vypada dobre na papire, ale dopredu to nemaji komu dat a dozadu jsou hrozni, ve stredu nas vsichni prehravaji. Kraje jak v obrane tak v zaloze jsou tragicti, v utoku naprosto drevenej Ondrasek.

Ja bych to cely prekopal a postavil to nejak takhle do dalsi sezony -

Stanek - Posila a to idealne Holik, posila nejakej tvrdej stoper, Hejda(Kasa), Limba(Hybs/Falta) - Kalvach jako B2B a vedle nej pritahnout agresivni vudci DMko, Posila na levou zalohu (Ba Loua), Sulc jako podhrot (Cermak za nej na lavce), Bucha na pravy zaloze - to co hral v Bolce a v U21 repre - Bigl (Chory).

Zbavit se - Brabec, Kopic, Kayamba, Ondrasek, Kacer, Mihalik

Posilit - pravy kraj obrany, stoper, defenzivni zaloznik, kvalitini hrac na kraj zalohy

Dat sanci hracum jako je Hlavaty, Janosek, Chory, Mika.

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Pablos

Chorý šel jen na hostovačku jo ? To už jsem zapomněl, jsem myslel, že to byl přestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Plus Plzeň uděla chybu, že vyhodila Gulu, aktuálně podle mě ten problém nebyl zpusobený trenérem, jako spíš tím, že mu vedeni nedovedlo posili co chtěl. Navíc nahradit Gulu Bílkem s Horváthem je fakt přešlap.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, s timhle vubec nesouhlasim. Gula ten tym totalne rozjebal.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic jsou to lzi. Jaky posily chtel a neprivedli jsme je?

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian chtěl primárně Kanteho. Bohužel, Áda je neschopnej kokot

Reagovat
Salfovic

Tak Kačer je v podstatě takovej slovenskej Kante, takže měl Gula držet hubu.

Reagovat
db18

Protože jeden je černý a ten druhý je taky zloděj?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle jsem alergickej. Neprivedli posily, co trenér chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Totalni zvast. A kdyz se zeptas koho, tak nejsou schopny rict jediny jmeno.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
db18

Jen Káčera bych klidně nechal (kdyby teda neměl takový plat backup za Kalvacha by mohl být dobrý)

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem jsem se na nej tesil, ale hraje naprosto priserne. Neudelal doted snad jedinou vec dobre. Neco jako Hybs.

Reagovat
Witcher

Tak sme v první no a cooo

Reagovat
Alan_Shearer

Plzen nam to se Slovackem nemohli delat lehci, snad se Banik ukaze, ale stejne neverim, ze porazime Zlin i Sigmu, hrozna valka kriplu. Kez by to nejak zvladli Pardubice, nezaslouzime si to a Plzen uz vubec ne.

Reagovat
lampas

Boj o 5. místo válka ubohých kriplů, nebýt debility v nastavení s Brnem, tak jsme teď na koni my, což je taky smutné. Ani Plzeň, ani Slovan si poháry nezaslouží, snad to doklepou ty Pardubice, to by byla paráda.

Reagovat
Axelrose

tvl, když to udělají Pardubice, tak budou muset všechny vyhodit, nebo místo staďáku postavit další Atrium, aby to hráčům dokázali zaplatit.

Pro ně by to výhra nebyla,

Mám hodně velké obavy, že nebudou mít ani na bonusy za umístění v první polovině tabulky.

Peněz moc nemají, město na ně s..e a Víťovi Certus taky nešlape jak by chtěl.

I když je pravda, že prémie za postup do poháru asi ani nevypsali

Reagovat
Tromas

Ty vole mě z týhle sezóny převážně pod Gulou sned jebne. Jediná šance na záchranu sezóny je vyhrát pohár, ale moc šancí na poražení Slavie nevidím.

Reagovat
mistr129

Já se teda v drtivé většině případů zastávám vedle Slavie i Sparty a Plzně, když se tu píše jak je rozhodčí tlačí... ale dneska to byla tedy hoooodně nakloněná rovina

Reagovat
andrew96

Ginzel je prostě...Ginzel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, neskutečný rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jak za starych casu, vsechny fauly otoceny, neuznanej regulerni gol, zcela vymyslena penalta. Doufam, ze si ta svine uz nikdy nezapiska.

Reagovat
Selänne

Andrej Nezvladajko

Reagovat
iamek

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
andrew96

Reagovat
Petr325

Reagovat
7kaka7

Jenom proto, že se zkušení hráči MB přemotivujou jednou za půl roku na Spartu, neznamená že všechno je křivda a zaslouží i vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to souvisi s tim dnesnim zarezem?

Reagovat
7kaka7

no že to vypadá 2x větší, protože se Matějovský, Řezník a spol vztekají po každý blbosti (dokonce i když je to prasárna z jejich strany, viz útočnej faul na Hancka vápně, kdy mu málem zlomil kotník)

....nestranný fanoušek snadno sklouzne k tomu, že jsou snad vždycky v právu. Zářez byla možná ta penalta, ale v zápase kterej skončí 5:4, si to zaslouží takovou reakci?

Reagovat
John Obi Mikel

Jakože v zápase, který skončí 5:4 si to zaslouží menší reakci než v zápase, co třeba skončí 1:0?

Reagovat
7kaka7

tak jistě, Hancko z penalty (které možná podle pravidel byla) dával na 3:3, takže pláč Boleslavi, nemůže být stejný, jako kdyby kvůli tomu prohráli 0:1

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Víš o tom, že když penaltou vyrovná soupeř na 3:3 a místo výhry remizuješ (nebo pak dokonce prohraješ), tak ztratíš 2 body.

A když místo remízy 0:0 prohraješ, tak ztratíš jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
7kaka7

To máš pravdu přiznejme si narovinu, ztráta Boleslavi nikoho nezajímá, všichni tady diskutujeme pravě proto, že Sparta vyrovnala a pak získala 3 body. Takže máš pravdu ve finále je to jedno jestli to bylo na 3:3 nebo na 0:1, všichni nezaujatí fanoušci jsou stejně nasraní.

Reagovat
dondinho

ale no tak...

Reagovat
rufus

Reagovat
montaigne33

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň taky hraje jak za starých časů...

Reagovat
REPLIKATOR

v Evropě zase neuhrají nic, tam se bude pískat rovina

Reagovat
Liquid

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se soustřeď na svoji Plzeň ty zoufalče

Reagovat
ladyboy arsenal

Vrba je pro Spartu majstrštyk, jestli vhodně posílí v létě tak má Slavia po prdeli

Reagovat
bartes

slávia je úplně někde jinde a trpiš je lepší trenér, než vrba. Šanci by Sparta měla jen v případě, že odejde Trpišovský. Jinak to zase bude rozdíl o parník.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
noustres

Spíš rozdíl mezi prvním a druhým místem v tabulce bude menší. Z ligy vznikne monopol dvou týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
RadekVonCZE

Tou Slávií jsi to pohřbil

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
7kaka7

Boleslav letos jednoznačné nejmíň sympatickej mančaft v lize, kontroverzní penalta pro Spartu a ty hezký nůžky na závěr na tom nic nemění.

Reagovat
delfin

Z kolika procent ty sympatie ovlivnuje Jarolim?

Reagovat
7kaka7

% nejsem schopen vyjádřit ideálně zapadá do celého mixu

Reagovat
oli9

Co by CHTĚL Bořek dělat na euru?

Reagovat
wjillm

Pomahat se zavlazovanim travniku, pry ma byt teplo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán týmu. V nominaci jednoznačně bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, nemá ani na ligu. A ty už chcípni, díky.

Reagovat
lampas

Vždyť má kvalitu úplně někde jinde, než 99 % hráčů co ligu hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč to někdy neukáže? Je to ubožák co jen umí řvát na rozhodčí, soupeře i spoluhráče. I Matějovský a Budínský si zaslouží být v repre víc než on.

Reagovat
smazaný uživatel

Provod, Ševčík, Bucha, Čermák, Lingr, Karabec, Matějovský, Budínský a pak někde ten tragéd, který by jim leštil kopačky.

Reagovat
žrout

Sorry, ale včera si z něho udělal prdel i čtyřicátník Matějovský a celkově v tom zápase předvedl mnohem víc než Dočkal. Nevím, co by měl dělat na EURO

Reagovat
lampas

Matějovský má ovšem taky kvalitu někde jinde, než 99 % hráčů co hraje ligu.

Reagovat
Posledni Kovboj

Matejovsky zaklad na Euro! Your argument is invalid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Při tomhle tempu by ještě mohla Sparta trhnout Slavii aspoň v počtu vstřelených gólů. Ale ta defenziva je šílená

Reagovat
Pablos

Tak Slávie bude mít nejspíš 90 gólů, ty jedou systém Ludva: Kolik gólů dáme, tolik bodů máme

Reagovat
Salfovic

Co tohle bylo za blázinec Dostat dva góly od Škody

Reagovat
czechfant

Komu volal Krula tentokrát?

Penalta vymyšlená, 5 gol si rozehravali spartani asi o 15 metru jinde- Videl jsem jenom sestřih, ale to vypadá zas na zářez

Reagovat
montaigne33

KRUTÝ ZÁŘEZ- jako vzpomínka na legendárního Pavlína Jirků...

Reagovat
7kaka7

5 gól byl vlastní zářez ze strany MB, způsobila jim to jejich taktika: po každém kontaktu nastoupit na rozhodčího a nevěnovat se hře.

Reagovat
czechfant

Já zápas neviděl, takže nemůžu říct jestli frustrace byla oprávněna. Výše se píše o otáčení faulu..

Nicméně tvůj koment je bohužel mimo. To že jeden tým nastoupí na rozhodčího neopravňuje druhy tým rozehrávat odkudkoliv. Navíc sudí chtěl pisknout a něco řešit a když viděl co sw děje tak si to rychle a rad rozmyslel

Reagovat
wwwx

Vždyť Řezník srazil Hložka uprostřed kruhu a Sparťani rozehrávali z vlastní půlky . V tom zápase bylo pár sporných momentů, penalta byla přísná, offside při gólu MM, ale nic z toho kromě ŽK pro Douděru nebylo vyloženě proti pravidlům. A rozehrávka před tímhle gólem byla zcela v pořádku a mentál Řezník si za to může sám.

Reagovat
czechfant

To že to bylo dal od branky není podstatny( protože to bylo hlavně vejs, tak to nebylo ani dal o tolik)

Primak si taky nemůžeš postavit 19m místo 16m ze se ti to tam lip kope

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nebyla přísná. Penaltu pískal aniž by došlo ke kontaktu. To bylo čisté vymyšlený.

Reagovat
smazaný uživatel

A když kopali Pardubice vymyslenou penaltu proti Spartě, to si nepičoval. Soustřeď se na svoji Plzeň ty zoufalče

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu picovat maximalne na to, co jsem videl. A tady nebyl ani sebemensi kontakt. Takze drz hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

A v případě penalty pro Pardubice tam kontakt byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Copa ja vim? Ani jsem to neviděl. Ale dneska jsem to viděl a byla to saskarna. Mně nevadí že máte tři body, mně vadí, že může takovej curak pískat ligu.

Reagovat
7kaka7

samozřejmě rozehrávat jinde se nemá ale určitě mi není líto týmu co takhle zaspí a pak svádí na rozhodčího, že míč byl jinde, přičemž jejich reakční dobu by to nijak nezměnilo

Reagovat
ratusek

Reagovat
kilobyte

Nebylo to nejmíň 150 metrů?

Reagovat
paver

Kuchta To je už minimálně 5. penalta, kterou jsem ho viděl neproměnit

Reagovat
paver

Jojo + v přípravě si pamatuji, že taky nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Kuchta je zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, od potrata jako jsi ty to fakt sedí. Opravdu se jdi zabít, bude všem líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi neskutečný drsňák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

On umí jen doklepávat nebo haluze. Kdyby hrál v jinym týmu, tak má 6 gólu za sezonu a je rád.

Reagovat
Jackmaker1989

Ak vyhrá Slavia ligu, tak bude baráž z ligy o EKL?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
meno

Letos baráž není.

Reagovat
žrout

Jsem myslel, že už ji Slavie vyhrála.

Reagovat
ratusek

Už v žácích se učí "stoupnout před balon" at soupeř rychle nerozehraje. Že jsou v Boleslavi přemotivovaní dementi a např Řezník ze sebe dělá boleslavského srdcaře, to je jejich problém

Reagovat
czechfant

I tak si ale nemůžeš rozehravat odkud tě napadne.

Reagovat
Remt

A jak je to podle pravidel? Podle pravidel by tam soupeř stát neměl že? Co když rozhodčí piskne a můžeš rozehrát a soupeř tam stojí jako vocas. Když ho trefis, tak je to na žlutou?

Reagovat
Igner Farnsworth

Ano, ale moc se to pravidlo nedodržuje..

Reagovat
Remt

jak psal ratusek - věřím že se to učí už v žáčcích - ale vždy mi to přijde "NEfair play" chování, ignorantství od těch hráčů..

Reagovat
ratusek

Jasně, že to je nefér, ale to i držení za dres atd a dělá se to

Reagovat
Mass

Mnohem horší je simulování a jiný snahy o podvody a taky se to děje.

Reagovat
kilobyte

Na žlutou je to jenom, když aktivně zamezíš rozehrání. Když jdeš "náhodou" kolem a chvíli se zastavíš před míčem, tak je to v pořádku.

Reagovat
Remt

Když chce například hráč rozehrát a protihráč natáhne nohu po moci a zabrání mu rozehrát?

Reagovat
kilobyte

Tak by měl dostat žlutou.

Reagovat
HorajzmAmmann

Fans Baníku po 25. kole: Tak jo, konec , o nic už nejde, jebejte tam mladíky

Plzeň, Liberec: Hold my beer

Reagovat
smazaný uživatel

5. ještě budou Pardubice

Reagovat
Wyrda

Plzeň to vzala stylem buď El nebo nic a na KL sere pes jinka si to vysvětlit neumím. Škoda že Buchtic nehrál už v lednu dneska bychom měli třeba o 10 bodů víc a byli bychom v pohárech s prstem v nose

Reagovat
wwwx

Škoda toho Brna nedávno, celkem 1 bod z dvojzápasu s Teplicema... Taky byste si už tu Evropu někdy zasloužili.

Reagovat
HorajzmAmmann

Brno, Teplice, Liberec, Slovácko... zbytečně ztracené body. Jako že porazíme Plzeň tomu nevěřím, ale dokud je šance tak se o to musíme porvat ať se děje co se děje.

Takže Fillo, Fleišman, Kuzma na plac

Reagovat
frankiefcb

Bohemka, pencle v poslední minutě.

Reagovat
oli9

Co to meleš o Slovácku bože... Jaké poztracene body ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mladí nedostali šanci, například Buchta, tak se teď ani o té šanci nebavíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Buchta a Kaloč patří do A týmu už od minulé sezony, protože na to evidentně mají výkony.

Bavím se tady a nesmyslném volání po Drozdovi, Smigovi, Kukuckovi a podobně. Až na to budou mít, určitě je Smetana postaví....Drozda by podle mého každý střední záložník v naší lize zlomil...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik toho nahrál Buchta pod Kozlem, i když konkurence byla žalostná? A říct o někom, že na to nemá aniž by si ho neviděl? Šmiga klidně mohl dostat půlku minut Šašinky. Kukučka by možná šanci dostal, když tam mohl hrát zoufalý Svozil. A proč by měl někdo Drozda zlámat? Úplně stejně se to řešilo u Karabce, jenže ten kluk má jiné přednosti a patří k nejlepším na svém postu. Takže jsou to pouze dohady.

Reagovat
HorajzmAmmann

Buchta hrát klidně mohl, taky mu je 21. Šmiga má 17 a hrát v B týmu ho fakt nezabije.

Btw Karabec je na tom postavou úplně jinak než Drozd.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém B týmu? B tým defakto rok nehrál. Tady nikdo netvrdí, že ti kluci mají být stěžejní hráči pro Baník, ale že mají dostávat nějaký prostor. Šašinka hrál ať se mu dařilo nebo ne, co by se stalo kdyby pár jeho minut dostal právě Šmiga, protože je to investice do budoucnosti?

A podle čeho soudíš, že je Karabec na tom postavou jinak? Našel sis nějaká fakta k tomuto tvrzení? Kuba Drozd 13.6.2003 184/73 Adam Karabec 2.7.2003 185/74 Tak mi řekni, jaký je mezi něma rozdíl v postavě?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
bobis21

S tím "Až na to budou mít" už jděte někam, teď nás táhne hráč o kterém se přesně takhle mluvilo před měsícem dokud se nezkusí, nevíme jestli na to mají nebo ne. A když se Šašinka za rok a půl trefil 2x, proč by nemohl jednou místo něj dostat šanci Šmiga? Protože máme strach že nedá gól? No nebyl by to moc rozdíl, a to říkám jako někdo kdo má Šašinku rád a nemám problém s tím když nastupuje i když mu to nepadá.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pochybuju, že pokud by byl Šmiga na tréninku stejně "kvalitní" jako Sašinka tak ho tam Smetana nedá. Však je to ročník 2004. Je o 4 roky mladší než Buchta. Vždyť má ty vole 3 roky čas a neublíží mu to ..

Reagovat
bobis21

Já neříkám že nemá čas, ale o Buchtovi se to samé psalo když nenastupoval a pak byl jednou v základu se Sigmou a najednou nejproduktivnější hráč. Dokud nedostanou prostor, nemůžeme říkat jestli na to mají nebo ne.

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak od toho je tady Smetana, který teda uvážil, že na to nemá. Nemám důvod Smetanovi nevěřit...

A pokud ho Smetana do sestavy nedá tak nechápu proč se do něj teda jebe...

takže argumenty:

Dokud nedostanou prostor, nemůžeme říkat jestli na to mají nebo ne.

A říct o někom, že na to nemá aniž by si ho neviděl

jsou úplně mimo, protože Smetana, jakožto ligový trenér je vidí každý den na treninku...

A argument, že Buchta a Kaloč taky hrajou tak proč nemůže hrát Kuku, Šmiga a Drozd je taky úplně mimo, protože Buchta a Kaloč v jejich věku byl někde v U19

Reagovat
HorajzmAmmann

A ohledně Buchtovi - sám Smetana v rozhovoru uvedl, že na něm vidí velký progres. Proto teď nastupuje více... Navíc třeba Fillo, Fleišman mají smlouvu i na další rok. Smetana je přece nemůže poslat na měsíc na dovolenou protože už přece o nic nešlo (šlo!!) a bude hrát juniorka.

Reagovat
bobis21

Ono je i něco mezi "mladí nenastoupí vůbec" a "pošleme staré na dovolenou", neexistují jen extrémy. Podle mě je hlavně chyba že letos je 5 střídání ale střídačka se nerozšířila. Pokud by byly další místa na lavičce, tak by tam třeba ti mladí mohli být a dostávat šance v rozhodnutých zápasech ...

Příští zápas nám chybí Kaloč, takže očekávám střed Jánoš - Tetour - Kuzma a další střední záložník v kádru už je jen Drozd, ale my radši budeme posílat do zálohy Svozila/Pokorného, než aby dostal 15 minut na konci. V minulé sezoně odehrál nějakých 90 minut v těch posledních pár kolech, letos má 20 - já bych rád viděl nějaký progres. To neznamená že bude hrát základ každý zápas, ale že občas dostane šanci (právě třeba v zápasech kdy ostatní stojí kvůli kartám / zranění).

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak píšeš, ti kluci nemusí být leadery, ale musí dostávat šance, protože jinak se za 3 roky budeme pořád bavit, že nemají zkušenosti.

Reagovat
lichna.

Protoze Kaloc se na začátku neposílal někam do divize apod.

Reagovat
HorajzmAmmann

Taky Kaloč musel nejdříve projít třeba hostováním ve Vitkovicich a spol...

Reagovat
lichna.

Drozd patřil k lepším hráčům Béčka, než byla MSFL ukončena.

A o tom Kaločovi jsem myslel už fázi, kdy zůstal s Áčkem. Stejně tak by mohl svoji šanci chytnout jiný hráč.Ať mi nikdo netvrdí, že by Drozd nemohl aktuálně být aspoň na lavičce a že by Šmiga neměl jít do hry v 82.minutě za stavu 4:2 dříve, než Fillo.

Reagovat
kilobyte

Já mám z vyjadřování fans Baníku pocit, že oni na Evropu serou pořád.

Reagovat
REPLIKATOR

Když Sparta nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
goodbay

Spartu cca před 5-ti koly tipovali zdejší odborníci na 4. místo, tak teď na 90% má 2. místo v kapse.

Reagovat
smazaný uživatel

-ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti -ti

Reagovat
Axelrose

Přesně, sice z penalty, která nebyla a dalších situací, kdy si rozhodčí asi zrovna píchal do žíly, ale jinak válí jedna radost.

Reagovat
Selänne

Proč ta penalta jako nebyla?

Reagovat
db18

Vždyť Wiesner simuloval...

Reagovat
Axelrose

Protože se ho nedotkl ani jeden z hráčů soupeře.

A neuznaný gol Matějovského byl taky prima zářez, protože jestli Nitovi někdo bránil ve výhledu, tak jednoznačně jeho stoper.

Tentokrát si Sparta nezasloužila ani bod, protože ani poslední její gol nebyl zrovna (podle mně nesmyslně písknutý faul).

Ale jinak to byl celkem koukatelný fotbal, Hložek dobrý, Juliš mi přijde buď vyčichlý, nebo bez motivace, nevím.

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Jak nedotkl? Co to meleš? Podívej se na to znovu a tentokrát měj otevřený obě oči.

Reagovat
Posledni Kovboj

pls

Reagovat
kilobyte

https://pbs.twimg.com/media/E1kn8EXXEAAPnSC?format=jpg&name=large

Z tohohle byl roh před druhým gólem Boleslavi. Rozhodčí asi zrovna mrknul.

Reagovat
Skleepy

Vždyť po zápase byla ve studiu lupa na ten zákrok a bylo vidět, že natažená noha směrem k balonu byla podkopnutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze bejt penalta, kde nedoslo ani k doteku s protihracem?

Reagovat
Selänne

Jak nedošlo? Z té přední kamery je jasně vidět, že ke kontaktu došlo. Dokonce i ve studiu po zápase to ukázali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem to videl nekolikrat, ke kontaktu tam vubec nedoslo. Hod mi jedinou fotku, kde je videt nejakej kontakt.

Reagovat
Skleepy

Pusť si znovu studio O2 po zápase, kde to bylo v lupě...

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
Skleepy

Zajímavá hra na základě zastavené fotky , fauloval ho samozřejmě ten nalevo, což nám ukázal Rajnoch ve studiu, mám silný pocit, že jsi ten rozbor neviděl. https://www.o2tv.cz/tv/porad/29818022/prehrat/

Přesně deset minut před koncem videa - je vidět, jak mu ten hráč proběhl skrz tu nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, už vidím o čem mluvis. Tím spis to není faul, protože Boleslavak neudělal pohyb ke kontaktu, ale byl to Wiesner. Takže Wiesner nakopnul hráče Bolky a spadnul. A z toho penalta.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
smazaný uživatel

Co je vtipný? Wiesner o hráče Bolky zakopne. Souhlasím s tebou, že ke kontaktu došlo. Tohle není faul ani omylem.

Reagovat
kilobyte
Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ale dobrej priklad. Uplne to same.

Reagovat
kilobyte

Limba padal a pak kopnul protihráče. To byl vrchol simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne to same udelal Wiesner. Sel do protipohybu, padal a zakopnul o obrance.

Reagovat
kilobyte

Ne. Wiesner se snažil obránce obejít, ale ten mu tam dal nohu a on přes ní spadnul. Nepadal před kontaktem jako simulant Limberský.

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Skleepy

Vtipný je, že "Wiesner nakopl hráče Bolky". Wiesner byl v držení balonu, zasekl mu to do protipohybu a natažená noha mu byla podtržena. Chápu třeba, že fanoušci Bolky můžou prskat a netvrdím, že to je nějaká stoprocentní penalta nebo že fanoušci Bolky nemají právo se cítít poškozeně. Jen prostě na půlce by se to odpískalo jako faul a nikdo by to neřešil, takhle se z toho dělá tendenční rozhodnutí, zářez a ještě všude čtu, že se Wiesnera nikdo ani nedotkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepíšeš pravdu. Nebyla mu podtržena noha. On měnil směr a zákopnul o nohu obránce. Obránce neudělal směrem k jeho nože žádný pohyb.

Reagovat
Skleepy

Tak já samozřejmě nepíšu pravdu, ale svůj názor, jak tu situaci vidím a vnímám. Naproti tomu lež jsi psal nepřetržitě ty od včerejšího večera do dnešního rána, že nedošlo k žádnému kontaktu, což po zhlédnutí záznamů je zcela objektivní nepravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Coz jsem uznal.

Reagovat
Axelrose

Jednoznačně číslo 27 - tváří se provinile.

Reagovat
db18

Ne každý kontakt je faul.

Reagovat
Selänne

To máš samozřejmě pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady zadny kontakt nebyl. Schvalne jsem na to znova koukal. Nejdriv si musis uvedomit, kdo ma puvodne faulovat, coz je ten zadni hrac a pak se staci podivat na kameru zezadu, kde je videt, ze ta noha nebyla ani blizko.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Skleepy

Reagovat
Skleepy

To je samozřejmě pravda, ale jsou tu sleponi, co tvrdí, že žádný kontakt nebyl.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

ale jakým způsobem a s obranou, která dostala podobně gólů jako Pardubice nebo Budějovice, bych se moc nechlubil

Reagovat
Losinho

Obrovská gratulace!!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, jestli Slovan při takové formě Plzně neukope poháry, tak je to fakt v breku

Reagovat
martin1

S tou formou je to podobný ...

Reagovat
PH8

To bylo zase kolo. Snad to kluci z Karviné pustí Teplicím a Starka pukne. Teplice by sice nikomu příliš nechyběli, vzhledem k jejich návštěvnosti asi ani Tepličákům, ale ten tým si to vždycky bez jakýchkoli pochybností uhraje sám na hřišti.

Reagovat
run

ten "argument" s návštěvností v Teplicích mě fakt baví. tos odkoukal od Bosáka? doporučuju se mrknout na statistiky. možná budeš překvapenej...

Reagovat
PH8

Já vím jak to cca je (teda myslím). Mají tak 9-10. návštěvnost v lize, ale protože je Stadion Na Stínadlech na poměry českých klubů obří, využívají tak maximálně 25 % kapacity svého stadionu, takže to vypadá, že přišli 4 fanoušci a kotelník.

Je pravda, že tenhle argument se vžil spíš v době, kdy končili 3-5 a porovnávali se se Slávií, Spartou, Ostravou a Libercem.

Reagovat
Greny

Vyškov do FNL hrát se bude v Drnkach... Paráda tam budu jezdit

Reagovat
Salfovic

Na té ruině

Reagovat
ratusek

Ti to spadne na hlavu

Reagovat
Greny

Hlavní tribuna je opravena i vevnitř ...

Úplně v pohodě kluci

Reagovat
braveheart

Jak to teda bude? A místo Vyšehradu Sparta B?

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ještě? Nějaký béčko?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
naheCZ
Reagovat
kilobyte

Babiš se chytře obklopil zloději a neschopnými, takže se na něj může zapomenout.

Reagovat
Salfovic

Prostě profi korupční hnutí

Reagovat
ratusek

Hlavně na Den dětí bude zase nový ministr zdravotnictví

Reagovat
kilobyte
Reagovat
dtaire

snad přijde díky tomu ještě článek o dotacích pro hradecký stadion (které nebudou)

Reagovat
Alan_Shearer

A to se o nem jeste chvili uvazovalo, ze by byl jednicka v libereckym kraji odporna strana / hnuti

Reagovat
C-M@ster

OT:

Bulánci na startovači

https://www.startovac.cz/projekty/bulanci/

Reagovat
ratusek

to má za den 365k?

A ten bulánčí dort vypadá luxusně

Reagovat
kilobyte

Už to mají skoro vybrané.

Reagovat
C-M@ster

No, ne za den.

Spustili to v 18:00.

Takže za hodinu a 40 minut vybrali půl mega.

Reagovat
bobis21

Za necelé 2 hodiny hotovo

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

to mi šlo, v tom mě nikdy nikdo neporazil

Reagovat
C-M@ster

To říkal každej dopiče...

Teď se ti neporazitelní setkají online..

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jsem si vzpomněl na Vyšehrad..."tak to dokaž dopiče"

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
kilobyte

Každej kdo hrál single proti PC.

Reagovat
C-M@ster

Neee... tak jako já takovejch lokálních mistrů, co poráželi 20 lidi ve svým okolí, potkal moře...

Každá školní třída měla jednoho

Reagovat
C-M@ster

Jinak teda 28.2.2022 dali termín, tak su zvědavej.

Reagovat
C-M@ster

Termín na early acces, abych byl konkrétní.

Reagovat
Neon

Reagovat
ACSeRw!n

jako obcas sme to zapli ve skole, ale nic moc hra

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Losinho

1,56 mega

Reagovat
ratusek

Udělají za půlmega hru a mega do kapsy

Reagovat
C-M@ster

Ona taková hra se prodraží... ještě servery a aby fungoval cross platform (hraní proti sobě PC a PS a mobily), to nebude úplně prdel.

Tak snad to neskončí průserem.

Reagovat
ratusek

To já vím, že servery atd něco stojí. Ale myslím, ze časem to nadšení opadne a servery poběží minimálně nebo vůbec a půjde jen lokální multák a singl

Reagovat
kilobyte

Nebo přidají tři mapy do staré hry a hotovo.

Reagovat
ratusek
Reagovat
kilobyte

Za 3500 můžeš ve filmu ukázat kozy. A za 2500 budeš na shit párty. Za 15k romantická večeře s Grundzou.

Reagovat
ratusek

Grundza je masér. By mě zajímalo, jak to bude probíhat

Reagovat
kilobyte

No jestli tu večeři bude vařit Grundza, tak to bude crazy.

Reagovat
Selänne

Tohle máš rád, jo?

Reagovat
C-M@ster

Tak když si představím, že borec dělá poprvé rozhovor pro ČT a někdo mu u toho stáhne trenky, je to celkem vtipný.

¨

Ale jako jo... různý reálný (nenahraný) pranky, skrytý kamery a tak mě celkem bavily.

Viděl jsem jedno s takovejma hajzlíkama, co prostě svlíkali baby, když nastupovali do busů nebo na ulici a tak... akorát to vždycky přijde někdo a řekne "představ si, že by to byla tvoje sestra nebo matka ablablabla..." jako bylo to asi už za hranou, ale pobavilo taky.

Reagovat
smazaný uživatel

a před těma trenkama mu stáhnul i ten respirátor ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tak Svědík má už podepsáno na Baníku už se jen mlží a po sezoně bude oznámeno že odchází protože mu vedení nekoupí slíbené posily

Reagovat
ratusek

Tak to by byl luxus. Ale nevěřím tomu

Reagovat
thewall

Podepsat v Baníku by mohl až po dohodě o ukončení smlouvy ve Slovácku (do léta 2023). Chceš tedy říct, že má domluvené ukončení smlouvy ve Slovácku a Brabec se domluvil na odstupném ve výši několika miliónů Kč nebo na hráčské kompenzaci? Slovácko pustí před historickým vstupem do pohárů klíčovou osobu, se kterou má smlouvu ještě na dva roky? Tomu se mi nechce věřit, ale pokud máš pravdu, tak pro mne obrovské překvapení ...

Reagovat
bobis21

Tak "pustí" by znamenalo právě že by Baník zaplatil Slovácku za přestup. Ale taky se mi to moc nezdá, zajímalo by mě odkud to info má. Proč by před týdnem potvrzovali realizační tým na příští sezonu a dnes jednali o Svědíkovi? Ale viděl bych ho zpátky rád, to zase jo.

Reagovat
thewall

Vzhledem k vyjádření Svědíka v dnešním článku na iDnes (otázka, jestli to tak řekl), je něco ve vzduchu. Asi má výkupku, ale ta by podle mne byla v násobcích jeho výkupky, kterou zaplatilo Slovácko (2 mio Kč). Řekl bych, že okolnosti (Slovácko do pohárů, solidní výsledky Smetany, obecně výhledy ekonomiky a chybějící velký sponzor Baníku) jsou proti aktuálnímu "drahému" návratu Svědíka.

Reagovat
bobis21

Souhlas, taky myslím že okolnosti tomu moc nenahrávají. Zase je ale fakt že Slavia, Sparta ani Plzeň teď asi volné místo mít nějakou dobu nebudou, což zvyšuje naší šanci pokud bychom ho chtěli.

Reagovat
thewall

Uvidíme. Představa, že se vrací Svědík je docela vzrušující Na druhou stranu, když zůstaneme u Smetany, tak jsem s tím zcela v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Svědík snad ohlásil, že v sezóně 21/22 bude trenérem Slovácka.

Reagovat
thewall

Dnes v iDnes:

Bezprostředně po sobotním utkání s Bohemians však trenér Martin Svědík nepotvrdil, že bude koučovat tým také v konferenční lize. „Je předčasné se o tom bavit. Chci dojet tuhle sezonu a pak se uvidí. Klub musí být na poháry po všech stránkách připravený. Bude to chtít maximální úsilí. Pro regionální mužstvo jako my, to nebude jednoduché,“ zdůraznil Svědík.

Reagovat
oli9

Hele jen prodávám co mám, týden stará informace. Je to vše už domluvené teď je jen divadlo s posledníma 2 zápasama. Pak to Baník i Slovácko oznámí. Jasně že musí zaplatit.. Ale v Ostravě mu dali 2x + něco navíc a nejspíš i lepší slib do budoucna ohledně posil. V Slovácku dosáhl strop a bude výprodej.. Do Slovácka míří Habanec

Reagovat
lichna.

Vůbec tomu nevěřím, zvlášť po tom cos zmínil Habance. Ale jestli to vyjde, mas u mě pivo.

Reagovat
monty25

Taky jsem si myslel, že Habanec je po angažmá v Brně a Třinci už odepsanej. Tohle by mě hodně překvapilo...

Reagovat
oli9

Snad se mýlím jenže to info bylo i ze přijde Trávník a zpět chce Trmal na hostovacku ale na toho nejsou prachy... + odchody a vše se teď potvrzuje v mediích

Reagovat
ratusek

Tak ty poháry, ano uspěch. Ale kolik dají, jedno předkolo? A pak zase jen liga. Tím se nesměju, my bychom to měli a budmee mít případně stejně

Reagovat
thewall

Souhlasím. Cokoliv nad jedno kolo bude z mého pohledu nad očekávaní (ale zálěží na soupeři a co se stane s kádrem Slovácka pro příští sezónu).

Ideál by bylo získat Svědíka a ještě to dotáhnout na 5.místo při současném poháru pro Slavii.

Reagovat
kilobyte

Začínají ve 2. předkole, kde budou nasazení, takže by mohli postoupit. A ve třetím předkole by zase mohli dostat někoho zajímavého.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak tohle MS?

Reagovat
HorajzmAmmann

do píče špatná skupina

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak moc bych se neradoval. Slovensko bude ve skupině třeba 2. a půjde na 3. Finsko nebo USA/Kanadu. To už radši skončit 4. a jít proti Lotyšsku

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele