32. kolo
16.05.2021 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Teplice se výhrou nad Budějovicemi přiblížily záchraně

Brno sice v pátek uhrálo remízu v Liberci, po neděli už ale stoprocentně ví, že si příští ročník stráví ve druhé lize. Teplice totiž ukončily dlouhé čekání na vítězství a na domovských Stínadlech si poradily s Českými Budějovicemi.

"Skláři" tak mají v tabulce dostatečný náskok na brněnskou Zbrojovku, která už nemůže náskok Severočechů smazat. Přesto Teplice ještě nemají záchranu jistou, byť k ní výhrou nad Jihočechy nakročily. Žluto-modří však ještě musí vyčkat, jak se v posledních dvou kolech povede Příbrami, s níž se Teplice ostatně v závěrečném zápase sezony utkají.

Na Stínadlech na sebe jako první upozornil hostující Vais, s jehož dalekonosným pokusem si brankář Grigar poradil až nadvakrát. Domácí naopak mohl do vedení těsně před přestávkou poslat Mareš, jenže po centru Hyčky hlavičkoval těsně vedle tyče.

Severočeši se tak dočkali až tři minuty po změně stran. Vondrášek sklepl hlavou balón pro Moulise, jehož skákavý volej přeplachtil přes budějovického gólmana Vorla a skončil až v síti - 1:0. Vedení Teplic mohl navýšit Mareš, avšak jeho přízemní pokus se mezi tři tyče nevměstnal.

Nakonec se ale domácí dočkali druhé trefy. Černý poslal průnikovou přihrávku na Vukadinoviće, ten míč předložil Marečkovi, jenž zakončením k tyči spustil gejzír radosti v táboře žluto-modrých.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele