FORTUNA:LIGA - preview 32. kola: Sparta chce trestat ztrátu Jablonce

14.05.2021, 08:18, aktualizováno 16.05.2021, 09:03
Previews
Jablonec včera překvapivě padl v Příbrami a nabídl velkou možnost Spartě, ta si do Mladé Boleslavi jede pojistit druhou příčku. Slavia by svou sérii bez porážky měla natáhnout proti Karviné, Plzeň poměří síly s Pardubicemi, Teplice potřebují porazit České Budějovice...
FK Teplice - Dynamo České Budějovice  (neděle 15:00)
Teplice hazardují se svou prvoligovou příslušností a v neděli odpoledne potřebují zabrat. Doma hostí České Budějovice a vedle soupeře se budou muset vypořádat s mizernou formou.

Žluto-modří se z tříbodového zisku radovali naposledy na začátku března. Od té doby si napříč devíti koly další výhru nepřipsali. "My se chceme soustředit hlavně sami na sebe, nebereme ohledy v jaké situaci je soupeř, prostě potřebujeme nutně tři body," prohlásil asistent hlavního trenéra Teplic Josef Dvorník.

Domácím situaci hodně zkomplikovala sobotní výhra Příbrami nad Jabloncem, po níž mají na sestupové pozice k dobru už jenom dva body.

Budějovicím to na jaře taktéž dlouho nešlo, poslední dva zápasy ale Jihočeši zvládli úspěšně. "Jsme rádi, že jsme přerušili negativní sérii a dvakrát za sebou vyhráli. Navíc jsme ani v jednom případě neinkasovali, což nás těší o to víc," uvedl kouč Dynama David Horejš, jenž se kvůli neuspokojivým výsledkům dostal pod tlak. Nyní už ale na Střeleckém ostrově panuje veselejší nálada.

Teplicím se trochu zredukoval seznam absentérů, na marodce každopádně dál setrvávají brankář Jan Čtvrtečka, obránce Ruben Droehnle, záložníci Patrik Žitný s Tomášem Kučerou a Admirem Ljevakovićem a útočník Jakub Řezníček. Budějovice postrádají forvarda Davida Ledeckého, start záložníka Matěje Valenty je rovněž v ohrožení.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Mazuch, Knapík, Černý - Kodad, Mareček, Fortelný, Jukl, Moulis - Mareš
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Vorel - Čolić, Havel, Králik, Novák - Brandner, Javorek, Čavoš, Havelka, Mršić - Alvir
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.90 - 3.65 - 4.17
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Pardubice - Viktoria Plzeň  (neděle 15:00)
Ve hře o dvě místenky do evropských pohárů je teoreticky stále pětice celků. Dva z nich se střetnou v neděli odpoledne v Ďolíčku. Plzeň, která k nim má opravdu blízko, se tam střetne s Pardubicemi.

Pro ně už je tato vidina skutečně velmi vzdálená a jen v rovině teorie. Pokud by se jim ale podařilo v tomto utkání uspět, nejlépe o tři góly, stala by se podstatně reálnější. Na páté místo Plzně by dvě kola před koncem rázem ztrácely tři body. Tak či tak mohou litovat dvou květnových ztrát. Doma proti Karviné dokázali uhrát pouze remízu, před týdnem pak po trefách Alvira a Čoliće prohráli v Českých Budějovicích 2:0.

Ovšem špatnou formou se prezentuje i Plzeň. Ta v tomto měsíci odehrála už tři zápasy, z nichž vytěžila pouhý bod. Vedle domácí remízy s Příbrami si dojela pro porážky na hřiště obou pražských "S", přestože minulý víkend na Spartě po Brabcově trefě vedla. Po přestávce ale na konečných 3:1 otočili Hložek, Hancko a Karabec.

V prvním vzájemném střetu od začátku vše hrálo do karet Viktorce, která od třicáté minuty hrála přesilovku. Prosadit se dokázala až v závěru, kdy o tříbodovém zisku rozhodli Havel a Bucha.

Vinou dohody klubů nemůže v nadcházejícím utkání nastoupit Hlavatý, který tak za postranní čarou doplní zraněné Boháče a Petráně. V ohrožení je i start Letáčka, stejně jako na druhé straně Kovaříka. Kdo se v plzeňském dresu rozhodně nepředstaví, to jsou Bucha, Beauguel, Kopic, Limberský, Matějka a Míka.
FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Hrnčíř - Surzyn, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Tischler, Ewerton, Cadu - Černý
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Kaša, Hejda, Brabec - Havel, Káčer, Čermák, Kalvach, Falta - Mihálik, Ondrášek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.00 - 4.21 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Sparta se po vítězství nad Plzní vrátila díky lepšímu skóre na druhé místo, to ale pořád nemá jisté. V Mladé Boleslavi se navíc Letenských v poslední době moc nedaří, nyní však ve městě škodovek potřebují uspět.

Trvalo to poněkud déle, než se asi čekalo, nakonec ale Boleslav pod trenérem Karlem Jarolímem učinila vzestup tabulkou, díky němuž se Středočeši bezpečně udrží v nejvyšší soutěži. Jarolímova družina zvládla v posledních dvou kolech nevyzpytatelnou výpravu na Moravu, když nejprve ukořistila tři body v Uherském Hradišti a posléze ubránila také brněnskou Zbrojovku.

S trochou přehánění se tak Středočeši nemusí ve zbývajících třech duelech tolik snažit. "Chtěli jsme ligu pro Boleslav zachránit co nejdříve, ne o ní bojovat do posledního kola. To se nám povedlo, zbývající tři zápasy můžeme odehrát bez stresu a s klidnou hlavou. O to více se na střetnutí se Spartou těšíme," prohlásil Jarolím.

Sparťané naopak ještě musí bojovat. Ve středeční důležité dohrávce proti Viktorii Plzeň si sice na své konto připsali důležité vítězství, ovšem druhé místo stále nemají v kapse. Stejně bodů jako Letenští má totiž také Jablonec. V Boleslavi se ale Pražanům moc nedaří. Poslední dvě utkání v automobilovém městě skončila porážkou hostujícího mančaftu.

Kouč Sparty Pavel Vrba si dobře uvědomuje, v jaké situaci se jeho mužstvo nachází. "Domácí mají motivaci, budou bojovat. Samozřejmě tabulku vidíme, ale jsou před námi ještě tři zápasy. Musíme koukat hlavně na sebe, abychom udělali co nejvíce bodů," sdělil bývalý trenér Plzně či české reprezentace.

Na straně Letenských se v neděli nepředstaví hned několik marodů. Jmenovitě jde o obránce Dominika Plechatého s Andreasem Vindheimem a Lukášem Štetinou a záložníky Ladislava Krejčího staršího i jeho mladšího jmenovce. Nejisté jsou také starty křídelníků Matěje Polidara a rebelujícího Srdjana Plavšiće.

V Boleslavi hostuje právě ze Sparty útočník Václav Drchal, jenž se tak kvůli dohodě klubů proti svému zaměstnavateli nepředstaví. Na marodce Severočechů pak figurují brankář Jakub Diviš, záložníci Laco Takács, Milan Jirásek, Dominik Mašek, Tomáš Ladra a David Pech a forvard Martin Graiciar.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Jakub Klíma, Řezník, Šimek - Douděra, Matějovský, Dancák, Budínský, Zmrhal - Jiří Klíma, Škoda
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Nita - Wiesner, Čelůstka, Hancko, Hanousek - Karlsson, Pavelka, Sáček, Dočkal, Hložek - Juliš
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.25 - 4.33 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Slavia Praha - MFK Karviná  (neděle 19:30)
Už jen tři zápasy dělí Slavii od toho, aby jako druhý tým v historii české ligy prošla ligovou sezonou bez porážky. Nyní ji čeká poměrně snadný úkol - čelí Karviné, která hraje už jen o umístění ve středu tabulky.

Sešívaní se před týdnem poměrně natrápili. Zamířili na hřiště Olomouce, kde se během první půle zranil Stanciu a hlavně i vážně Provod, navíc se jim dlouho nedařilo skórovat. Až zhruba čtvrt hodiny před koncem o tříbodovém zisku rozhodl jediným gólem Kuchta. Slávisti tak v posledních čtyřech soutěžních čtyřikrát zvítězili s celkovým skóre 12:1.

Slezané se po povedené první části dubna propadli k horším výsledkům. Na vítězství už čekají čtyři zápasy, za tu dobu získali jen jeden bod na hřišti Pardubic. Minulý víkend doma nestačili na Slovácko, o jehož výhře 0:2 rozhodli brankami Daníček a Petržela. Jozef Weber doufá, že tentokráte to bude lepší výkon. "Věřím, že budeme daleko koncentrovanější. Zároveň věřím, že se všichni těší. Přeci jen hrát na Slavii je zážitek," říká kouč Karviné, který má před soupeřem respekt. "Všichni viděli, jak tam dopadla třeba Plzeň, dvakrát porazili i Spartu. Hráči přesně vědí, co mají hrát, protože realizační tým si pro svůj způsob hry vybírá typologicky vhodné hráče - rychlé a sprintery. Na ně se opravdu těžko připravuje. Ostatně to během jara poznaly i týmy v Evropě."

Karviná od postupu do ligy získala proti Slavii jediný bod, v Edenu se jí zatím nepovedlo ani to. Poslední tři střety ve Vršovicích skončili celkovým skóre 11:0, přičemž ten úplně nejaktuálnější z prosince 2019 pak 2:0. V lednu v Karviné padaly branky až ve druhé půli, za hosty se prosadili Sima, Kuchta a Olayinka, za domácí pouze Qose.

Slavia se vedle Provoda musí obejít i bez dlouhodobě zraněného Hovorky, v ohrožení je i start Deliho, Stanciua a Traorého. Na straně hostí visí otazník nad Ostrákem a Neumanem.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Kúdela, Zima, Bořil - Hromada - Van Buren, Ševčík, Lingr, Olayinka - Kuchta
MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Ciupa - Mikuš, Santos, Šindelář, Mazáň - Qose, Mangabeira - Čmelík, Herc, Bartošák - Papadopulos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.71 - 16.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SFC Opava - Sigma Olomouc  (sobota 15:00)
Opava po minulém kole stoprocentně ví, že příští ročník stráví ve druhé lize, na vyšší úrovni se ale ještě chce předvést. Třeba proti Olomouci, která hodlá v posledních zápasech sázet především na vlastní talenty.

Oficiálně se sice sestup Opavy potvrdil teprve před týdnem, ovšem o pádu SFC bylo de facto jasno již nějaký pátek. Teď už se tak Slezané mohou snažit jen o to, aby se s nejvyšší soutěží rozloučili jakž takž se ctí. "Uděláme vše pro to, abychom našim fanouškům udělali radost. Máme tři kola do konce, které chceme odehrát na co nejvyšší úrovni a pokusit se urvat co nejvíce bodů," vzkázal před sobotním duelem trenér Opavy Radoslav Kováč.

Olomouc už rovněž nemá moc o co bojovat. Po konci sezony se navíc rozloučí s trenérem Radoslavem Látalem, tudíž se Sigma může zaměřit na dravé mládí. "Dva hráče máme v karetním ohrožení a máme i nějaká zranění. Některé starší hráče necháme odpočívat. Šanci tedy dostanou hráči ze širšího kádru a mladí hráči, kterým chceme dát příležitost. Zápas by pro ně měl být povzbuzující a motivující. Doufám, že si ze zápasu vezmou ten správný drive a do budoucna jim to pomůže," prozradil plány pro výlet do Opavy Látalův asistent Jiří Neček.

Vedle vykartovaného stopera Florenta Poulola a zraněných záložníků Lukáše Greššáka s Tomášem Zahradníčkem a rovněž indisponovaného útočníka Jakuba Yunise se ve Slezsku nepředstaví ani další středopolař David Houska, jenž Olomouc po sezoně opustí, přičemž Sigma mu chce pro příští domácí duel nachystat rozlučku.

Opava bude postrádat obránce Josse Didibu s Janem Žídkem, záložníky Christa Tiéhiho s Bartoszem Pikulem a Lukášem Holíkem a útočníka Tomáše Čvančaru. Zatímco Didiba si podobně jako olomoucký Poulolo odpyká disciplinární trest za osm obdržených žlutých karet v ročníku, zbývající hráči figurují na marodce.
SFC Opava - pravděpodobná sestava:
Digaňa - Hrabina, Hnaníček, Kulhánek, Helešic - Mondek, Hellebrand, Večerka, Nešický, Kania - Dedič
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Mandous - Radek Látal, Hubník, Beneš, Zmrzlý - Breite - González, Chytil, Daněk, Hála - Nešpor
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.58 - 2.13
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FK Příbram - FK Jablonec  (sobota 17:00)
Jeden bojuje o záchranu, druhý o účast v Lize mistrů. Zápas Příbrami s Jabloncem nabídne souboj, v němž ani jeden tým rozhodně nemůže nic vypustit. Severočeši po tomto kole navíc mohou mít jistotu alespoň třetí příčky, hosté zase sestupu.

Středočeši v posledních týdnech docela zabrali a z předchozích osmi utkání prohráli jen třikrát. Na hřištích Karviné a Zlína dokázali bodovat naplno, další tři zápasy skončily remízou včetně toho týden starého v Plzni. Po trefách Pilíka a Nového sice Viktoriáni dokázali zásluhou Beauguela, Brabce a Ondráška otočit, avšak v šesté minutě nastavení rozhodl o konečné remíze 3:3 Zorvan.

Ovšem výtečnou formou se pyšní i svěřenci Petra Rady. Ti na přemožitele v ligové soutěži čekají už jedenáct zápasu, poslední čtyři navíc vyhráli s celkovým skóre 12:2. Minulý týden proti Teplicím se zaskvěl hattrickem Doležal, čtvrtý zásah přidal Kubista. Za "Skláře" jediným gólem kontroval Jukl.

První vzájemné utkání této sezony bylo velmi dramatické. Nový sice poslal muže od Litavky do vedení, nicméně na konečných 2:1 otočil bleskově Kratochvíl. V posledních čtyřech soutěžních střetech se tak pokaždé radoval domácí tým.

Příbramští pro nadcházející utkání nemohou počítat se zraněnými Cmiljanovićem, Lalkovičem, Laňkou a Treglerem, na straně druhé chybí Haitl a možná i Holík se Schranzem.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Šiman - Nový, O. Kingue, S. Kingue, Mezera - Pilík, Soldát, Rezek, Zorvan, Vávra - Lubega
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Kubista, Zelený, Krob - Hübschman - Pleštil, Považanec, Kratochvíl, Jovovič - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.84 - 4.46 - 1.49
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baník Ostrava - Fastav Zlín  (sobota 17:00)
Zlín se trápí už příliš dlouho na to, aby vedení klubu jen nečinně přihlíželo. Do utkání v Ostravě proto "Ševce" povede nový kormidelník. Uspěje hned při své premiéře na horké vítkovické půdě?

Neschopnost doma porazit poslední Opavu byla tou poslední kapkou, po níž se vedení Zlína odhodlalo k vyhazovu trenéra Bohumila Páníka. Tomu se tedy návrat na Letnou nepovedl tak jako jeho první anabáze na lavičce "Ševců". Při ní Páník dovedl Moravany mimo jiné k zisku národního poháru a s mužstvem se převážně pohyboval v horní polovině tabulce. Druhá epizoda zkušeného kouče u řeky Dřevnice se naopak nesla ve znamení strachu z možného sestupu.

Záchranu Fastav pořád nemá matematicky zaručenou, vzhledem k formě Teplic a Brna se ale o sestupu mluví pouze v divokých teoriích. Nový kouč Jan Jelínek se tak může s kádrem poměrně v klidu seznámit ještě před letní pauzou. "Pro sebe to beru jako obrovskou zkušenost podívat se z druhé strany do velkého fotbalu. V dané situaci to vnímám jako záskok, výpomoc a týmovou spolupráci," uvedl donedávna lodivod zlínského B-týmu.

Baník si změnou na trenérském postu prošel již před nějakým časem a Ondřej Smetana nakonec dostal důvěru i pro nadcházející ročník. Stále začínajícímu kouči bude nově jako asistent pomáhat někdejší vynikající reprezentační záložník Tomáš Galásek. Obměněný trenérský štáb bude mít za úkol prolomit stagnaci, v níž se klub zhruba poslední dva roky víceméně nachází.

Probíhající sezonu zakončí Ostravané zřejmě v první polovině tabulky, ovšem evropské poháry jim opět uniknou. Přesto Baník doufá, že se po dvouzápasovém půstu zase dočká vítězství. "Chceme, aby ten zápas byl o nás a našem způsobu hry, budeme chtít zvítězit. Trenéra Jelínka znám z béčka, kde se prezentoval moderním, náročným fotbalem, počítám, že tyhle prvky bude chtít přenést také do hry áčka," prohlásil Smetana.

Domácí budou postrádat zraněného beka Jana Jurošku a též vykartovaného stopera Jaroslava Svozila. Na druhé straně si karetní trest musí odpykat záložník Jakub Janetzký, nastoupit nebude moct ani křídelník Roman Potočný, jenž ve Zlíně hostuje právě z Baníku. Guinejský středopolař Cheick Conde zase pořád čeká na nové pracovní povolení.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Laštůvka - Fillo, Stronati, Pokorný, Fleišman - Fillo, Jánoš, Tetour, Kaloč, Ndefe - Zajíc
Fastav Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Simerský, Buchta, Matejov - Fantiš, Vraštil, Hlinka, Janošek, Dramé - Poznar
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.89 - 5.18
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Bohemians Praha 1905  (sobota 19:30)
Už v tomto kole si Slovácko může zajistit účast v evropských pohárech pro příští sezonu. Potřebuje k tomu ale ztrátu Plzně a hlavně své vítězství, které by si muselo připsat proti rozjetým "Klokanům".

Mužům z Uherského Hradiště se v poslední době nedaří. Z posledních šesti utkání hned čtyřikrát prohráli, kvůli čemuž se z boje o Ligu mistrů stal boj o poháry samotné. Uspět dokázali jen proti Brnu a minulý víkend na hřišti Karviné, kde o vítězství 2:0 rozhodli v úvodu Daníček a v závěru Petržela.

Naopak "Klokani" se stejně jako minulé jaro prezentují zlepšenou formou a na přemožitele čekají už jedenáct po sobě jdoucích utkání. Minulé kolo si doma docela hravě poradili s jiným z pohárových aspirantů v podobě Liberce, proti němuž ve druhé půli udeřili Pulkrab, Necid a Hronek.

Slovácko si na soupeře z Ďolíčku dlouho nemohlo přijít, konkrétně sedmkrát v řadě, to se však změnilo v lednovém utkání. Ve Vršovicích o konečném výsledku 3:1 rozhodli Kalabiška a dvěma góly Kliment, po pauze snižoval Puškáč.

Domácím budou chybět zranění Kalabiška, Reinberk a Srubek, na straně hostí zdravotní potíže do hry nepustí Bartka, Hůlku, Pokorného, Ugwua a Valeše, žluté karty pak Necida. V ohrožení jsou navíc i starty Jindřiška, Schumachera a Vaníčka.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nemrava - Šimko, Hofmann, Kadlec, Divíšek - Havlík, Daníček - Petržela, Sadílek, Navrátil - Kliment
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Bačkovský - Bederka, Köstl, Krch - Dostál, Květ, Hronek, Ljovin, Vondra - Puškáč, Pulkrab
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.79 - 3.68 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Zbrojovka Brno  (pátek 20:00)
Souboj dvou týmů, které stále mají o co hrát, bude k vidění v páteční předehrávce dvaatřicátého kola FORTUNA:LIGY. Liberec se s Plzní pere o evropské poháry, Zbrojovka zase s Teplicemi a Příbramí o záchranu.

Slovan má v posledních dvou měsících rozpačitou formu, která jej od účasti v předkolech Konferenční ligy oddálila. Z osmi předchozích utkání totiž uspěl pouze dvakrát, hned čtyřikrát odcházel ze zápasu s prázdnou. Stalo se tak i naposledy v Ďolíčku, kde domácím Klokanům po bezbrankové první půli podlehl po trefách Pulkraba, Necida a Hronka 3:0.

Nedávná forma Jihomoravanů ovšem taky nevypadá, že by se prali o všechno. Na jaře totiž naplno bodovali pouze dvakrát, k tomu uhráli několik remíz a spoustu utkání prohráli. Včetně jednoho z těch záchranářský minulý víkend, doma proti Mladé Boleslavi po dvou trefách Drchala a jedné Douděrově prohrávali dokonce o tři góly, Pernica s Přichystalem ve zbytku zápasu dokázali jen snížit.

Vzájemná bilance z poslední doby hraje ve prospěch mužů z Podještědí, kteří vyhráli poslední čtyři soutěžní zápasy včetně toho lednového v rámci tohoto ročníku. Na Srbské se v první půli prosadili Mosquera s Rabušicem, po pauze na konečných 0:3 pečetil Pešek.

"Nevnímáme to tak, že bychom Liberci měli co vracet za lednový domácí zápas. Víme, že soupeř bojuje o poháry a bude nás chtít porazit, my mu to budeme chtít znepříjemnit. Dokud máme byť jen minimální šanci na záchranu, budeme o ni bojovat a rozhodně ji nechceme zahodit nějakým zbabělým výkonem," říká Richard Dostálek.

Domácím by měl chybět pouze Karafiát kvůli karetnímu trestu, Brno se z disciplinárních důvodů musí obejít bez Sedláka, Dreksy a Pachlopníka, zdravotní potíže pak do hry nepustí trio Šural, Vaněk, Kryštůfek.

"Vesměs se jedná o aspiranty základní sestavy, částečně to vyřeší návrat Čermáka s Růskem, kteří si trest odpykali. Vždycky opakuji, že podobné absence jsou šance pro další hráče, aby zabojovali o místo a dobrým výkonem už jej nepustili. Pro hráče by to měla být motivace navíc," dodal kouč Zbrojovky.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Knobloch - Koscelník, Jugas, Chaluš, Mikula - Pešek, Sadílek, Mara, Faško, Mosquera - Rabušic
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Štepanovský, Hlavica, Pernica, Moravec - Reiter, Čermák, Texl, Přichystal, Fousek - Růsek
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.61 - 4.17 - 5.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slavia Praha31256081:1781
2.Sparta Praha31205669:3765
3.FK Jablonec31205657:3165
4.1. FC Slovácko31175954:3256
5.Viktoria Plzeň31157953:4152
6.Slovan Liberec31148942:2950
7.FK Pardubice311371137:4146
8.Baník Ostrava311291043:3145
9.Bohemians Praha 1905311012937:3142
10.Sigma Olomouc319121036:3539
11.Dynamo České Budějovice319111132:4238
12.MFK Karviná318101333:4734
13.FK Mladá Boleslav31891439:4833
14.Fastav Zlín31871628:4431
15.FK Teplice31681730:6226
16.Zbrojovka Brno314101727:4922
17.1. FK Příbram31491823:6221
18.SFC Opava31382020:6217

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (786)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele