Bundesliga - souhrn 6. kola

27.09.2019, 22:27, aktualizováno 29.09.2019, 19:54
Komentáře a souhrny
Ve znamení úspěchů hostujících týmů se nese šesté kolo německé ligy, domácí dlouho neuhráli ani jeden bod. Bayern se natrápil na triumf v Paderbornu, mnohem více klidu si užily Leverkusen, Hoffenheim a také Schalke, to vyloupilo Lipsko. Změnu přinesl až poslední sobotní duel, v němž Dortmund remizoval s Werderem. Podruhé v řadě vyhrála Hertha...

1. FC Köln - Hertha BSC 0:4

29.09.2019 18:00

Góly: 23. Javairô Dilrosun, 58. Vedad Ibišević, 62. Vedad Ibišević, 83. Dedryck Boyata

Hertha BSC vyhrála v Kolíně nad Rýnem vysoko 4:0. Dvěma góly se prezentoval Ibišević a po jednom gólu si připsali Dilrosun a Boyata.

Výhra posunula Herthu na sedmé místo tabulky, kde se v tuto chvíli tým z hlavního města Německa nachází se sedmi body a na evropské poháry ztrácí šest bodů. Köln je naopak se třemi body předposlední a v tuto chvíli by přímo sestupoval. Na záchranné pásmo však v tuto chvíli ztrácí pouhý bod.

Mírným favoritem zápasu byli podle sázkových kanceláří domácí, kteří si také vypracovali první slibnou šanci. V 16. minutě hlavičkoval zblízka po vydařeném centru prudce Córdoba a gólman Herthy musel vytáhnou skvělý zákrok k zastavení této střely.

O necelých deset minut později to ale paradoxně byli hosté, kdo otevřel skóre utkání. Ve 23. minutě přebral míč z kopačky Vladimíra Daridy přibližně tři metry směrem od hranice pokutového území směrem do hřiště hostující Dilrosun, který neváhal a vystřelil, přičemž míč skončil přímo v levé straně brány.

Ve 41. minutě fauloval domácí Meré zvlášť nevybíravým způsobem záložníka hostů Daridu a rozhodčí Storks mu po zhlédnutí videa bez váhání udělil červenou kartu. Domácí šli tedy do desíti.

I to asi přispělo k jasné převaze Herthy v druhé půli. V 58. minutě šel do hřiště místo Selkeho hostující Ibišević a začaly se dít věci. Již o necelou minutu později si zkušený kanonýr dokázal najít odražený míč a střelou z první zakončil přímo do odkryté části brány.

V 63. minutě centroval z pravé strany Darida a Ibišević svým druhým dotekem s míčem v zápase zvýšil na 3:0 pro hosty. Vladimír Darida si tedy připsal v zápase už druhou asistenci. V 83. minutě završil stav utkání formálně na konečných 4:0 Boyata, který hlavičkoval po centru z rohového kopu doprostřed brány.

Více informací k zápasu

Fortuna Düsseldorf - SC Freiburg 1:2

29.09.2019 15:30

Góly: 42. Rouwen Hennings - 45. Jonathan Schmid, 81. Luca Waldschmidt

Freiburg nepřestává udivovat všechny fanoušky fotbalu. V 6. kole Bundesligy se představil na hřišti Fortuny Düsseldorf a i přesto, že nejprve na svého soupeře ztrácel, dokázal brzy vyrovnat a v poslední desetiminutovce zvrátit výsledek utkání ve svůj prospěch.

Oba celky vstoupily do zápasu soustředěně a podle toho vypadala i hra, jež byla vyrovnaná a dlouho bez větších šancí. Až před koncem první půle došlo hned ke dvojité změně skóre. Ve 42. minutě Thommy poslal do malého vápna hostí centr od rohového praporku, Schwolow špatně odhadl dráhu letu centrovaného míče a dovolil tak Henningsovi pohodlně na zadní tyči uklidit jej hlavou do odkryté brány - 1:0.

Radost domácích ovšem netrvala dlouho. O pouhé tři minuty později, těsně před odchodem do šaten, Günter poslal přízemní centr napříč velkým vápnem směrem k zadní tyči, kam si naběhl Schmid a ve skluzu celou akci úspěšně zakončil - 1:1.

Druhá polovina duelu přinesla pro fanoušky daleko více vzrušení než ta první. V 61. minutě Hennings v pokutovém území poslal k zemi Höflera a sudí se rozhodl přezkoumat celou situaci na videu. Po krátké prodlevě se nařídil penaltu pro Freiburg, tu však Höler neproměnil a udělal alespoň na chvíli hrdinu z domácího brankáře Steffena.

Fortuna se s blížícím se koncem zápasu snažila dostat znovu do vedení a vyprodukovala daleko víc střel než Freiburg, nakonec to ale byli právě hosté, kteří způsobili další výbuch radosti v sektoru svých fanoušků. V 81. minutě Waldschmidt obdržel přihrávku od Haberera, navedl si míč do střelecké pozice kousek za vápnem, vyslal na Steffena nechytatelný projektil a rozhodl o další výhře Freiburgu - 1:2. V dalších minutách se domácí ještě dožadovali odpískání pokutového kopu po několika diskutabilních situacích v pokutovém území Freiburgu, avšak nedočkali se pozitivní odezvy.

Düsseldorf si připsal druhou prohru v řadě a krčí se na třináctém místě s náskokem pouhého jednoho bodu na první sestupovou příčku. Hráči Freiburgu zvítězili už počtvrté v probíhajícím ročníku a drží se na fantastické třetí pozici v tabulce se ztrátou jednoho jediného bodu na lídra soutěže z Mnichova.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - Werder Brémy 2:2

28.09.2019 18:30

Góly: 9. Mario Götze, 41. Marco Reus - 7. Milot Rashica, 55. Marco Friedl

Sobotní program 6. kola končil duelem Borussie Dortmund s Werderem Brémy. Domácí před týdnem nezvládli podle svých představ utkání ve Frankfurtu, odkud si odvezli pouze bod, a tak potřebovali rozjet novou vítěznou šňůru. To se jim ovšem dnes nepodařilo, neboť proti byly dobře hrající Brémy, pro něž je výsledná remíza povzbuzením do dalších bojů.

Do utkání lépe vstoupili hostující fotbalisté. Již v 8. minutě Klaassen při protiútoku skvěle vysunul do šance Rashicu a ten z voleje napálil míč do dolního rohu Bürkiho brány - 0:1. Vedení Brémám ale nevydrželo ani celou minutu. Piszczek záhy po rozehrávce nacentroval míč přímo na volného Götzeho, jehož hlavička byla pro Pavlenku nechytatelná - 1:1.

V 18. minutě se Götze ve vápně hostí skácel k zemi a spolu se svými spoluhráči se dožadoval odpískání pokutového kopu, hlavní sudí to ovšem viděl jinak. Po půl hodině hry pak z dálky napřáhl ke střele Hazard, ale míč z jeho kopačky mířil vysoko nad Pavlenkovu svatyni.

Krátce před koncem poločasu se domácí přece jen dostali do vedení. Ve 41. minutě Hazard po podobné kombinaci jako při prvním gólu žlutočerných poslal centr zprava do vápna, kde si ho našel kapitán Dortmundu Reus a opět hlavou překonal českého brankáře ve službách Werderu - 2:1. Borussia tak šla do šaten s vědomím jednogólového náskoku.

Deset minut po pauze už ale bylo znovu všechno jinak. Brémy kopaly roh. Míč letěl na bližší tyč, kde jej Sargent hlavou jemně prodloužil směrem k zadní tyči přímo na neobsazeného Friedla a ten srovnal stav utkání - 2:2.

Po sérii několika střídání se do velké šance dostal v 74. minutě Alcácer, jenž byl na hřišti teprve dvě minuty, nedokázal však trefit skákavý míč letící z kopačky Sancha. O čtyři minuty později se na druhé straně vyznamenal Bürki, když skvělým zákrokem zabránil takřka jistému gólu.

Do konce utkání se již nic zajímavého neudálo, oba soupeřící kluby si tak body rozdělily. Dortmund kvůli druhé ztrátě v řadě spadl na sedmé místo a hrozí mu klesnutí ještě o pozici níž, pokud Freiburg zvládne své utkání v tomto kole. Brémy jsou desáté se ztrátou pěti bodů na pohárové příčky.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Schalke 04 1:3

28.09.2019 15:30

Góly: 83. Emil Forsberg - 29. Salif Sané, 43. Amine Harit (pen.), 57. Rabbi Matondo

Nagelsmannův tým před tímto kolem vedl tabulku a hráči si na die Königsblauen hodně věřili. Hosté však ukázali, že dosavadní výkony nebyly náhodné a pod Davidem Wagnerem rozhodně působí sehranějším dojmem, než tomu bylo v minulých ročnících. Paradoxně včetně toho předminulého, ve kterém z toho v celkovém zúčtování byla druhá příčka.

V Red Bull Areně to bylo dosti bojovné utkání. Kdo ví, jak by dopadlo, kdyby Sabitzerova rána z 15 minuty neorazítkovala pouze břevno. Minutu poté se Brankář Nübel pořádně zapotil, když jeho pozornost postupně vyzkoušeli Forsberg, Sabitzer a Mukiele. Teprve potom se osmělili borci hájící barvy klubu z Gelsenkirchenu.

Jonjoe Kenny našel pouze připraveného Pétera Gulácsiho. Za deset minut už se poprvé měnilo skóre. Oczipka zahrával z pravé strany rohový kop na bližší tyč, kde hlavou výborně prodloužil na tu zadní Omar Mascarell. Pro Salifa Saného to pak byla vcelku jednoduchá úloha - 0:1. Mascarell se pak uplatnil i v defenzivě, když zakročil v poslední chvíli proti Poulsenovi.

Následně fauloval ve vlastním vápně Amadou Haidara a Amine Harit směl zahrávat pokutový kop. Maďarský brankář vystihnul směr, jenže více toho pro chycení balonu udělat nestihnul - 0:2. První půle tedy vyšla lépe pro Schalke a dvanáct minut po startu té druhé měl kouč Wagner další velký důvod k radosti.

Willi Orban si neporadil podle svých představ, takže došlo na přečíslení, které zakončil Rabbi Matondo výbornou přízemní střelou k tyči - 0:3. V 66 minutě prásknul vší silou do míč Marcel Halstenberg a branková konstrukce svatyně, kterou ve druhé pětačtyřicetiminutovce hájil Alexander Nübel, se klepe možná ještě teď.

Burgstaller pak ztroskotal na gólmanovi Lipska a stejně dopadnul na druhé straně hrací plochy Haidara, který tak nenapravil svoje zaváhání, které vedlo k penaltě. Die Roten Bullen zvládli akorát snížit. Forsberg svojí nepříjemnou střelou nachytal Nübela na švestkách. Jednička ve službách Schalke vyrážela pouze do břevna, od kterého šel kulatý předmět za brankovou čáru - 1:3. Hosty to ale příliš mrzet nemuselo.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach 0:3

28.09.2019 15:30

Góly: 43. Alassane Pléa, 65. Marcus Thuram, 83. Florian Neuhaus

TSG opět potvrdili, že se stále hledají. I když, pravda, Hříbata předvádějí kvalitní výkony a rozhodně bude zajímavé sledovat, kam až je dovedou.

V úvodní desetiminutovce to přitom byli spoluhráči Pavla Kadeřábka, kdo diktoval tempo hry. Jenže Posch, Bebou a ani dvakrát Baumgartner neuspěli. Na druhé straně se z dálky osmělili Thuram a Rudy. Ve 28. minutě litoval svojí velké neproměněné příležitosti Neuhaus. Ve třiačtyřicáté minutě už se hosté radovali.

Na pravém křídle prošla přihrávka na rozběhnutého Marcuse Thurama, který se dostal až do šestnáctky, kde před bránou našel Alassaneho Pléu. Spolupráce dvou borců, kteří v minulosti hrávali ve francouzské Ligue 1, tak přinesla Borussii kýžené vedení - 0:1. Příležitost k vyrovnání se málem uskutečnila v 54. minutě.

Ale fakt jen málem, protože asistent u videa vyhodnotil rozhodnutí sudího Osmerse jakožto mylné - Christoph Kramer rukou nezahrál. V následujících minutách byli hodně vidět Robert Skov, a také neúnavný Pavel Kadeřábek, který se více věnoval ofenzivě. Na druhé straně pak zaváhal Breel Embolo.

Marcus Thuram však už čtyři minuty poté přispěchal s nápravou v podobě druhého zásahu. Obránci mu nevěnovali příliš velkou pozornost, a tak mohl v klidu doputovat až do vápna, odkud levačkou v pohodě prostřelil Baumanna - 0:2. Hoffenheimští to ale nezabalili a Adamyan a Rupp nepatrně vylekali Sommera.

V 81. minutě si Grillitsch vyšlápnul na Neuhause a video rozhodlo o tom, že ani tentokrát neměl rozhodčí pravdu. Za dvě minuty dostalo skóre svoji finální podobu, když Pléa pobídnul svou vynikající přihrávkou Neuhause, který využil poměrně nešikovného vyběhnutí brankáře Baumanna - 0:3. Na Gladbach čeká v týdnu další duel Evropské ligy s celkem Istanbul Basaksehir, a poté do Borussia-Parku zavítá Augsburg. Schreuderova skvadra se pokusí uhrát přijatelný výsledek na půdě Bayernu Mnichov.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - VfL Wolfsburg 0:1

28.09.2019 15:30

Góly: 9. Marcel Tisserand

Svěřenci Olivera Glasnera tak zůstávají spolu s Bayernem Mnichov po šesti kolech neporažení. Naopak Mohuč nadále setrvává v sestupovém pásmu.

To nejpodstatnější se v Opel Areně odehrálo v 9. minutě. Na krátko rozehraný roh přinesl Arnoldův centr na malé vápno, kde nejvýše ze všech vyskočil Marcel Tisserand. Robin Zentner proti této hlavičce neměl nárok - 0:1. V 18. minutě mohl po Roussillonově pobídce výšit vedení Wouter Weghorst, jenže muž v rukavicích byl tentokrát připravený.

Domácí zamířili poprvé mezi tři tyče v devětadvacáté minutě. Brosinski našel Boëtiuse, s jehož střelou neměl Pavao Pervan větší problémy. V první minutě nastaveného času propásnul velkou šanci na vyrování po další Brosinskiho dobré práci Robin Quaison. Vlci tedy šli do šaten za jednobrankového náskoku.

Druhý poločas rozhodně nebyl přehlídkou brankových příležitostí. V jednapadesáté minutě o sobě dal znovu vědět Weghorst, ale Zentner si poradil. V 68. minutě centroval Brosinski na Maxima, jehož tečovaný pokus skončil na břevnu. V poslední minutě přihrával Bote Baku a Ádám Szalai dokázal míč nasměrovat za brankovou čáru.

Jenže ji nestačil překročit, protože Tisserand předvedl pro změnu výborný obranný zákrok. V závěru ještě rozhodčí Felix Brych vyloučil trenéra Sandra Schwarze. Jeho Mohuč za týden pocestuje do Paderbornu. Na prozatím šestý Wolfsburg čeká ve Volkswagen-Areně střetnutí s Unionem Berlín, který má na kontě o osm bodů méně.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - Bayer Leverkusen 0:3

28.09.2019 15:30

Góly: 34. Florian Niederlechner (vl.), 76. Kevin Volland, 84. Kai Havertz

Augsburg přivítal v rámci 6. kola Bundesligy na svém stadionu Bayer Leverkusen a už před utkáním bylo jasné, že do něj jde jako outsider, nikoli jako favorit favorita. Toto predikované rozdělení rolí se nakonec potvrdilo a hosté si díky třem vstřeleným brankám odvezli zasloužené a pohodlně získané tři body.

Úvod utkání byl vyrovnaný, oba týmy hrály velmi soustředěně a nepouštěly se navzájem do velkých šancí. První zajímavá situace před nějakou z bran nastala až ve 36. minutě a hned přinesla gól. Amiri poslal do vápna domácích centr z hloubi pole a Niederlechner jej nešťastně hlavou poslal do vlastní sítě - 0:1. Do poločasové pauzy se skóre již neměnilo.

Pět minut po přestávce vybídl Weiser ke skórování Vollanda, ten ale rozvlnil pouze boční síť. O chvíli později Volland tentokráte poslal jemný centr na nabíhajícího Havertze, jemuž v navýšení náskoku Leverkusenu zabránil dobře stojící Uduokhai. V 64. minutě Volland zkusil štěstí z volného přímého kopu, opět neúspěšně.

A tak se ke slovu přihlásili také domácí - a že bylo na čase. V 72. minutě Schieber z dorážky po vyraženém centru tvrdou ranou pořádně protáhl brankáře Bayeru Hrádeckého, jenž jeho nepříjemný projektil dokázal vyrazit na roh.

Po pěti minutách tak podruhé v utkání udeřili hosté. Havertz se ocitl sám za obranou domácích a chytře vysoký míč letící na něj sklepl ze druhé vlny nabíhajícímu Vollandovi přímo do kroku. Kapitán Farmaceutů zachoval chladnou hlavu a s přehledem přeloboval zbytečně brzy vyběhnuvšího Koubka - 0:2.

Šest minut před koncem základní hrací doby zatloukl poslední hřebíček do bavorské rakve Havertz, když přesně zblízka zakončil postupnou, pohlednou a "gentlemanskou" kombinaci svých spoluhráčů - konečné skóre 0:3.

Augsburg s Koubkem v sestavě po třetí ligové porážce v sezóně okupuje dvanáctou pozici s náskokem pouhých dvou bodů na baráž a první přímé sestupové místo. Bayer Leverkusen se díky suverénnímu vítězství nachází na páté příčce, ovšem jen o skóre za dalšími třemi týmy a o pouhý bod za prvním Bayernem Mnichov.

Více informací k zápasu

SC Paderborn - Bayern Mnichov 2:3

28.09.2019 15:30

Góly: 68. Kai Pröger, 84. Jamilu Collins - 15. Serge Gnabry, 55. Philippe Coutinho, 79. Robert Lewandowski

Paderborn čelil v 6. kole velmi silnému soupeři, mnichovskému Bayernu. Vzhledem k postavení obou týmů v tabulce byla všeobecně očekávána jednoduchá výhra Bayernu, pravděpodobně i s větším gólovým rozdílem. Bundesligový rekordman v počtu titulů však musel být celý zápas a hlavně v jeho závěru pořádně soustředěný a dávat si dobrý pozor, neboť domácí nakonec nebyli daleko od zisku překvapivého bodu.

Bavorští favorité do utkání nastoupili s odhodláním rozhodnout jej co nejdříve. V 8. minutě měl na kopačce první branku duelu Lewandowski, který ale nepochopitelně minul prázdnou bránu Paderbornu po nesobecké přihrávce od Gnabryho. O minutu později domácí svou chybou nabídli další příležitost ke skórování Coutinhovi, jenž pouze orazítkoval břevno.

Po čtvrt hodině hry šli hosté přece jen do vedení. Coutinho zleva parádní přihrávkou našel nabíhajícího Gnabryho, který své zakončení neuspěchal a poslal míč okolo vyběhnuvšího Hutha do sítě - 0:1.

Ve 25. minutě bylo málem vyrovnáno, když si Thiago při zpětné přihrávce nerozuměl s Neuerem a jen tak tak si nedal vlastní gól. Poločasové skóre tak znělo 0:1.

Deset minut po pauze už to bylo o dvě branky. Kimmich fantastickou kolmicí vysunul Gnabryho, ten z první přihrávkou před prázdnou bránu vybídl ke skórování Coutinha, jenž, na rozdíl od Lewandowského v první půli, svou šancí nepohrdl a zvýšil náskok svého týmu - 0:2.

V 68. minutě ovšem přišla facka do tváří hráčů Bayernu, kteří si již možná mohli myslet, že mají vyhráno. Antwi-Adjei poslal z pravé strany střílený centr do pokutového území, míč zaskotačil ve vzduchu, až se do něj z voleje opřel Pröger a dal svým spoluhráčům naději na dobrý výsledek - 1:2.

O jedenáct minut později přišla mnichovská pojistka. Süle z hloubi pole vysunul do šance Lewandowského, jenž tentokrát zachoval chladnou hlavu a stylově přehodil Hutha - 1:3. Paderborn ale své zbraně nesložil a odměnou mu byl další kontaktní gól. Domácí zahrávali roh, obránci Bayernu míč odvrátili před vápno, ale jen k nohám Collinse. Ten se příliš nerozpakoval a senzační ranou ze vzduchu překonal Neuera podruhé - 2:3.

Hosté si nakonec těsné vedení pohlídali a odvezli si tak z Benteler-Areny všechny tři body. Díky tomuto vítězství a první prohře Lipska v ročníku se Bayern posunul o bod před své rivaly do čela tabulky. Domácí i nadále zůstávají s jediným bodíkem poslední a nevypadá to s nimi vůbec dobře.

Více informací k zápasu

Union Berlín - Eintracht Frankfurt 1:2

27.09.2019 20:30

Góly: 86. Anthony Ujah - 48. Bas Dost, 62. André Silva

Union Berlín prohrál na vlastním hřišti s Eintrachtem Frankfurt 1:2. V prvním poločase žádná branka nepadla, všechny tři góly jsme viděli až ve druhé půli.

Frankfurt se díky výhře posunul na sedmé místo, které v tuto chvíli okupuje s deseti body. S ohledem na to, že zápas Unionu s Frankfurtem byl ale předehrávkou šestého bundesligového kole, je velmi pravděpodobné, že se před něj ještě někdo dostane.

Union má po šesti zápasech čtyři body a v sestupovém pásmu se zatím nenachází. Za jedním z nováčků bundesligy jsou před zbytkem zápasů šestého kola Hertha, Köln, Mainz a Paderborn. V prvním poločase jsme viděli pouze jednu větší šanci. V 7. minutě zahrávali domácí rohový kop z pravé strany, který zahrával Trimmel. Ten našel svým centrem jednoho ze spoluhráčů, jehož slibnou střelu však vykryl gólman hostů Trapp. Do konce první půle jsme žádnou další velkou šanci neviděli.

Hned po začátku té druhé jsme však byli svědky prvního gólu. Ve 48. minutě střílel z levé strany z hranice pokutového území hostující Kostić, jehož střelu do levého rohu brankář Gikiewicz vykryl. Míč se však odrazil přímo na volného Dosta, který už neměl problém ho uklidit do odkryté části brány a poslat tak Frankfurt do vedení.

A o necelou čtvrthodinu později přidal Frankfurt i druhý gól. Sow pronikl dobře po pravé straně do útočné části hřiště a přesným centrem našel hlavu Andrého Silvy, který míč nasměroval do protipohybu brankáře, k zadní tyči.

V 86. minutě se Unionu podařilo snížit na 1:2, když se po přihrávce z prvního doteku rozhodl ke střele z prostoru mezi pokutovým puntíkem a hranicí pokutového území domácí Anthony Ujah a na jeho střelu byl brankář hostů Trapp krátký. Union už se však na více nezmohl a Ujahův gól byl pouze kosmetickou úpravou výsledku - všechny body si odvezl Eintracht.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov642019:614
2.RB Lipsko641114:613
3.SC Freiburg641113:513
4.Schalke 04641113:613
5.Borussia Mönchengladbach641110:513
6.Bayer Leverkusen641111:713
7.VfL Wolfsburg63309:412
8.Borussia Dortmund632117:911
9.Eintracht Frankfurt63129:810
10.Hertha BSC62139:117
11.Werder Brémy621310:147
12.TSG Hoffenheim61234:105
13.FC Augsburg61237:145
14.Fortuna Düsseldorf61148:114
15.Union Berlín61146:124
16.1. FSV Mainz 0561055:163
17.1. FC Köln61054:153
18.SC Paderborn60158:171

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (58)

Přidat komentář
Kily

Andrich v 1. Bundeslize, když se podívám zpátky, tak mi Kempe a Ouali v první lize nakonec přijdou v pohodě

Reagovat
Rudnevs

Zápas som nevidel, čo tam Andrich stváral?

Reagovat
Kily

já jsem nekoukal, jen jsem si vzpomněl na hráče, který měl pomoci Dynamu a místo toho seděl na lavičce ale zase tehdy mu bylo nějakých dvacet

Reagovat
Rudnevs

Tak hej, vtedy po zostupe prichádzal z Herthy ako mladík, vtedy prišlo mnoho hráčov z druhých tímov alebo junioriek kvalitnejších tímov a niektorí sa presadili a niektorí nie. Nemyslím si, že Andrich bol braný ako nejaky veľký Hoffnungsträger. A čo viem, tak v Heidenheime mu to celkom išlo.

Reagovat
Kaspar

Koubka si souper zase vychutnal

Reagovat
smazaný uživatel

Trapny brankar. Augsburg smer druha liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Amine Harit ? Je to top material ? Diky.

Reagovat
andrew96

S04

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Jako... je to jen Paderborn, ale stejně, když to Coutinhovi vydrží, tak bychom v LM zase mohli mít šanci (když máme i lepší obranu). Jen bych asi pomalu začal posazovat Comana (ne na dobro, ale podle mne jeden z prvních kandidátů do rotace...)

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude pokračovat zaplatí Bayern klauzuli? Vyjádřil se k tomu někdo?

Reagovat
vladino10

Tak vyjadrovali sa k tomu pozitívne, ale tak vieš, čo môžeš povedať tak nech to toho hráča nedemotivuje..povedali čo museli..Coutinho sa vyjadruje smerom k Bayernu dosť pozitívne a k Barcelone veľmi vlažne, takže on zrejme s niečím ráta..

Ale pre mňa takisto dosť neznáma napriek tomu, že sledujem vyjadrenia hráčov aj predstaviteľov klubu

Reagovat
db18

Zatim je to asi bez vyjadreni, ale kdyz se mu bude darit a dojdem v LM aspon do semi, tak si myslim, ze to za nej dame... (plus teda povinnost v podobe titulu v lize)

Reagovat
smazaný uživatel

Dík oboum

Reagovat
Coutinho10

ten potenciál nebouchnout hned s prvním silným soupeřem v LM a třeba to i vyhrát je myslim slušný, ale samozřejmě tohle byl jenom Paderborn....přijdou těžší zápasy

Reagovat
Jardman

Tak to asi nic Bro, Bayern už hodně dlouho na LM nemá a myslím, že ani mít nebude

Reagovat
Coutinho10

povíme si na jaře...v playoff kolikrát rozhodujou i detaily a letos ten Bayern může to čekání prolomit...většinou třeba bouchnul ve 1/4 finále nebo 2x myslim v semifinále, takže to už nebylo daleko od finále a tam už to je krok od snu

Reagovat
Bastaron

Vidíš a proti Realu jsme byli vždycky lepší a nakonec to vyhráli oni, takže na LM máme úplně v pohodě.

Reagovat
Jardman

Jenže Real měl vždycky Ronalda, my takovýho žádnýho hráče nemáme. Když se vyhrála LM, tak jsme měli Robbéryho.

Reagovat
vladino10

Tak ako neviem, ale pod pepom sme s realom rupli 0:5, pod ancelottim sme tiež rozhodne lepší neboli (niekedy v 1. polčase 1. Zápasu vidal pokazil penaltu a od toho momentu sme sa zosypali, potom v oboch zápasoch redka a to nás už real drvil, tam sme mali šťastie že to vôbec došlo do predĺženia).. a áno, pod kupónom sme lepší boli..

Reagovat
Bastaron

Jasný, tak toho pepa nepočítám, ale ten cinknutý dvojzápas pod ancelotim jsme měli jít dál.

Reagovat
vladino10

Poškodil nám možno trochu rozhodca, ale real bol 80% času lepším tímom

Reagovat
Rudnevs

Inak teda Lautern

Reagovat
Werkrider

Tá obrana najhoršia v lige. Útok je relatívne v pohode, Pick má skvelú formu, ale oni sú schopní sa po prvom góle zosypat jak domček z kariet. Je mi to ľúto aj kvôli Schadovi lebo jeho som vždy videl jak talent.

Reagovat
Rudnevs

Tak ono celkovo ten káder neni zlý, skôr by to chcelo nejakeho poriadneho trénera s jasnou koncepciou, posledný taký bol snáď Runjaić. Teraz prišiel Schommers, čo je zas taká podivná voľba a očividne už nefunguje ani len efekt nového trénera.

Ale stále lepšie než to, čo sa deje v Uerdingene. To je neskutočné šialenstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

samé dvojky zatím, jestli to dnes někdo čekal, napakoval se

Reagovat
Bastaron

Ještě by to mohlo pokračovat v Dortmundu.

Reagovat
DidusIneptus

To si mnou wesisáci ruce když Lipsko prohrálo. Wesisáci by nikdy nestrpeli aby si Lipsko titulem podmanilo celé Západní Německo.

Reagovat
eleven11

rudé voly

Reagovat
fabec1222

Tak co, dostane se dřív Schick na hřiště, nebo KOubek na lavičku?

Reagovat
smazaný uživatel

To čelo tabulky je hustý!

Reagovat
Werkrider

Ešte výhra Freiburg a bude to hustý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju statistiky, ale zdá se mi, že Dortmund dostává snad góly prakticky z každé druhé střely na branku. Burki musí mít podle mě šílenou úspěšnost. Každý zápas to same.

Reagovat
Centrofixka

ja osobne by som nemal nič proti keby Roman odišiel ak by prišla vhodná náhrada, za tie roky čo je v BVB nikdy nemal nejakú super celú sezónu, taký Nubel v Schalke vie vyhrať zápas svojími zákrokmi, Burki dostáva často hlúpe góly, aj keď ani obrana nemá často čisté svedomie, a tie jeho nákopy sú prakticky skoro vždy odovzdanie lopty súperovi, vpredu Gotze a ani Paco tie vysoké lopty nemajú šansu vyhrať. Niekde sa o tom aj písalo, že Dortumd sa obzerá po brankárovi, dokonca aj Nubel sa spomínal, ale ten už len zato, že hrá kde hrá je nereálny.

Reagovat
andrew96

Loni měl slušnou sezónu, ale na konci začal více chybovat. Jen tak z hlavy si vzpomenu na zápas v Brémách.

Já bych se nezlobil ani za postavení Hitze.

Reagovat
RadekVonCZE

Nevíš, kdo byl přesně ještě zmíněný kromě Nubela?

Reagovat
Bandita_Harry

Karius

Reagovat
Godwinson

Dnes jsem si v Uhonicich, kdyz jsem jel kolem, vsiml baraku neskutecne ovesenyho vlajkama a znaky Bayernu. Priznejte se, kdo z vas to je

Reagovat
manuelo neuero

Reagovat
andrew96

Rudnevs

Reagovat
Rudnevs

To si píš...

Reagovat
andrew96

Luca!!!

Reagovat
Rudnevs

Ale Freiburg nesmie do CL, to by Streich musel nosiť oblek...

Reagovat
Werkrider

Vieš si v obleku predstaviť Trpišovského?

Reagovat
Rudnevs

No tak viem si predstaviť i Streicha, ale je to u nich nezvyk. Ja osobne hyť trénerom, tak sa obliekam radšej skôr elegantne, trebárs tie košele, čo mal Löw, boli fakt pecka. Tuším je i nejakymi psychológmi dokázané, že elegantní tréneri viac vyhrávajú.

Reagovat
smazaný uživatel

No a pak je tu Klopp

Reagovat
Werkrider

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cologneFC

Wir sind nur ein Karnevalsverein

Reagovat
stas87

Koubek je asi to najhoršie, čo som v BL na brankárskom poste videl za posledné roky. Vzhľadom k tomu, ako ho klub prezentoval, je to doslova paródia na brankára. Brankár, ktorý netuší pri výbehu, čo vlastne od tej situácie chce je fakt tragédia. Vybehnúť si z bránky vie každý Lojza, ale tu situáciu aj vyriešiť..ešte chvíľu ho podrží aké ak sa nezlepší, tak ho musí posadiť.

Reagovat
Werkrider

Luthe a Giefer mi prídu ako v pohode dvojica pre Augsburg Koubek je mimo, aj keď tá obrana mu zrovna nepomáha. Musia sa dať dokopy, inak bude zle.

Reagovat
Zark

To je divné. Zrovna v bundeslize bylo spatnych brankářů vždy mrte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele