6. kolo
29.09.2019 18:00 CET
0 : 4
(0:1)

Reportáž

Hertha BSC veze vysokou výhru z Kolína nad Rýnem

Hertha BSC vyhrála v Kolíně nad Rýnem vysoko 4:0. Dvěma góly se prezentoval Ibišević a po jednom gólu si připsali Dilrosun a Boyata.

Výhra posunula Herthu na sedmé místo tabulky, kde se v tuto chvíli tým z hlavního města Německa nachází se sedmi body a na evropské poháry ztrácí šest bodů. Köln je naopak se třemi body předposlední a v tuto chvíli by přímo sestupoval. Na záchranné pásmo však v tuto chvíli ztrácí pouhý bod.

Mírným favoritem zápasu byli podle sázkových kanceláří domácí, kteří si také vypracovali první slibnou šanci. V 16. minutě hlavičkoval zblízka po vydařeném centru prudce Córdoba a gólman Herthy musel vytáhnou skvělý zákrok k zastavení této střely.

O necelých deset minut později to ale paradoxně byli hosté, kdo otevřel skóre utkání. Ve 23. minutě přebral míč z kopačky Vladimíra Daridy přibližně tři metry směrem od hranice pokutového území směrem do hřiště hostující Dilrosun, který neváhal a vystřelil, přičemž míč skončil přímo v levé straně brány.

Ve 41. minutě fauloval domácí Meré zvlášť nevybíravým způsobem záložníka hostů Daridu a rozhodčí Storks mu po zhlédnutí videa bez váhání udělil červenou kartu. Domácí šli tedy do desíti.

I to asi přispělo k jasné převaze Herthy v druhé půli. V 58. minutě šel do hřiště místo Selkeho hostující Ibišević a začaly se dít věci. Již o necelou minutu později si zkušený kanonýr dokázal najít odražený míč a střelou z první zakončil přímo do odkryté části brány.

V 63. minutě centroval z pravé strany Darida a Ibišević svým druhým dotekem s míčem v zápase zvýšil na 3:0 pro hosty. Vladimír Darida si tedy připsal v zápase už druhou asistenci. V 83. minutě završil stav utkání formálně na konečných 4:0 Boyata, který hlavičkoval po centru z rohového kopu doprostřed brány.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele