6. kolo
28.09.2019 15:30 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Opel Arena, Mainz

Reportáž

Wolfsburg po třízápasové pauze znovu naplno bodoval

Svěřenci Olivera Glasnera tak zůstávají spolu s Bayernem Mnichov po šesti kolech neporažení. Naopak Mohuč nadále setrvává v sestupovém pásmu.

To nejpodstatnější se v Opel Areně odehrálo v 9. minutě. Na krátko rozehraný roh přinesl Arnoldův centr na malé vápno, kde nejvýše ze všech vyskočil Marcel Tisserand. Robin Zentner proti této hlavičce neměl nárok - 0:1. V 18. minutě mohl po Roussillonově pobídce výšit vedení Wouter Weghorst, jenže muž v rukavicích byl tentokrát připravený.

Domácí zamířili poprvé mezi tři tyče v devětadvacáté minutě. Brosinski našel Boëtiuse, s jehož střelou neměl Pavao Pervan větší problémy. V první minutě nastaveného času propásnul velkou šanci na vyrování po další Brosinskiho dobré práci Robin Quaison. Vlci tedy šli do šaten za jednobrankového náskoku.

Druhý poločas rozhodně nebyl přehlídkou brankových příležitostí. V jednapadesáté minutě o sobě dal znovu vědět Weghorst, ale Zentner si poradil. V 68. minutě centroval Brosinski na Maxima, jehož tečovaný pokus skončil na břevnu. V poslední minutě přihrával Bote Baku a Ádám Szalai dokázal míč nasměrovat za brankovou čáru.

Jenže ji nestačil překročit, protože Tisserand předvedl pro změnu výborný obranný zákrok. V závěru ještě rozhodčí Felix Brych vyloučil trenéra Sandra Schwarze. Jeho Mohuč za týden pocestuje do Paderbornu. Na prozatím šestý Wolfsburg čeká ve Volkswagen-Areně střetnutí s Unionem Berlín, který má na kontě o osm bodů méně.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
DidusIneptus

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele