Bundesliga - souhrn 11. kola: Bayern zvýšil náskok na čele

05.11.2021, 22:28, aktualizováno 07.11.2021, 21:26
Komentáře a souhrny
Christopher Nkunku (© AFP)
Dortmund prohrál v Lipsku a na vedoucí Bayern, jenž ukončil neporazitelnost Freiburgu, ztrácí čtyři body. Vyhrály i Bochum, Wolfsburg a Bielefeld, už v pátek se rozešly smírně Mainz s Gladbachem...

Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt 1:2

07.11.2021 19:30

Góly: 90+2. Cédric Itten - 75. Sebastian Rode, 90+4. Rafael Borré

Frankfurt dokázal zvítězit v souboji dvou týmů ze spodních pater tabulky 2:1 na půdě Fürthu. Poslední zápas 11. kola bundesligy se domácím podařilo zdramatizovat, avšak v úplném závěru vystřelil Frankfurtu tři body Borre.

Frankfurt se díky zisku třech bodů posunul před Stuttgart a v tuto chvíli se v tabulce německé bundesligy nachází se dvanácti body na čtrnáctém místě. Fürth je s jedním bodem poslední a se záchranou to bude mít ve zbytku sezóny velmi těžké.

V prvním poločase vyvolala nejvíce emocí potenciální penalta pro hosty. Hra delší dobu stála a sudí Siebert zkoumal video, avšak nakonec rozhodl, že k porušení pravidel nedošlo a pokutový kop se zahrávat nebude. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Po výměně stran se do gólové šance dostali domácí, avšak Leweling bránu hostů pouze o kousek přestřelil. V 75. minutě se naopak podařilo vstřelit první gól zápasu hostům, když se po přihrávce Kamady z blízké vzdálenosti trefil Rode.

Ve 92. minutě už slavili zisk bodu domácí, když se jim podařilo vyrovnat po gólu Ittena, který se prosadil hlavou po centru z rohového kopu, ale hosté ještě v zápase neřekli své poslední slovo.

V 94. minutě si našel centrovaný míč v pokutovém území Fürthu Borre a přízemní střelou k pravé tyči překonal brankáře Funka. Všechny tři body si tak navzdory zdramatizování zápasu odváží hosté.

Více informací k zápasu

1. FC Köln - Union Berlín 2:2

07.11.2021 17:30

Góly: 7. Anthony Modeste, 86. Anthony Modeste - 9. Julian Ryerson, 45+1. Grischa Prömel

Köln remizoval v zápase 11. kola bundesligy s Unionem Berlín 2:2. V úvodu zápasu se Kölnu podařilo skórovat, následně Union vývoj zápasu zvrátil a v závěru vyrovnal svým druhým gólem v zápasu Modeste.

Podle předzápasových prognóz byli mírným favoritem domácí, kteří šli v úvodu do vedení. Již v 7. minutě se dostal ke slibné střele ze střední vzdálenosti domácí Kainz. Míč se podařilo brankáři hostů Luthemu vyrazit na břevno, avšak od něj se odrazil pouze k Modestemu, který z dorážky poslal Köln do vedení.

Odpověď Unionu však netrvala ani tři minuty. V 9. minutě se prezentoval nečekanou střelou po zemi k bližší tyči Ryerson a brankář Horn byl na jeho pokus krátký. Ve 38. minutě mohl překlopit vedení na stranu domácích svým druhým gólem v zápasu Modeste, ale míč skončil po jeho střele pouze přibližně metr vedle levé tyče.

Ve 40. minutě zase v dresu domácích zahrozil Duda, který však po líbivé individuální akci pouze rozvlnil boční síť. V prodloužení prvního poločasu to naopak byli hosté, komu se podařilo vstřelit gól na 2:1, když se po přihrávce Haraguchiho dokázal prosadit střelou ke vzdálenější tyči Prömmel.

Diváci se ani po změně stran nenudili, v 53. minutě si další gólovou šanci vytvořili domácí, tentokrát však po centru z přímého volného kopu mířil pouze těsně vedle Hector. V 86. minutě se konečně Kölnu dobývání brány Unionu vyplatilo. Modeste totiž svým druhým gólem v zápase a celkem osmým v sezóně překonal brankáře Lutheho po centru Kainze. Köln je po jedenácti odehraných kolech se čtrnácti body jedenáctý, na osmý Union ztrácí tři body.

Více informací k zápasu

Hertha BSC - Bayer Leverkusen 1:1

07.11.2021 15:30

Góly: 42. Stevan Jovetić - 90. Robert Andrich

Situace v horní polovině tabulky se začíná opět vyrovnávat. Bayer se v případě vítězství mohl vrátit na post zaručující Ligu mistrů, avšak nakonec mohli být hosté rádi, že za zraněného Patrika Schicka zaskočil v poslední minutě řádné hrací doby Robert Andrich a zařídil alespoň remízu. Díky ní se Stará dáma dostala na třináctibodovou hranici.

Právě Andrich se pokusil zaskočit Schwolowa už v 9. minutě, ale prostor mezi třemi tyčemi netrefil. V šestadvacáté minutě byl sice překonán, nicméně tahle branka nemohla platit, protože balon krátce před jejím dosažením opustil hrací plochu. Ve 42. minutě prohrál Exequiel Palacios hlavičkový souboj s Maximilianem Mittelstädtem.

Díky tomu se kulatý předmět dostal do vápna ke Stevanu Jovetićovi, který se s ním rychle otočil a ranou do šibenice překonal Hradeckyho. Sudí Robert Hartmann ještě čekal na rozhodnutí kolegy u videa, který mu celkově dvanáctý zásah Herthy potvrdil - 1:0. Po změně stran se jako první pokusil vyrovnat Kerem Demirbay, ale minul.

V 55. minutě si střelec gólu patrně nebyl vědom toho, že stojí před brankářek úplně sám. Situaci tudíž trochu uspěchal, takže dvoubrankové vedení pro domácí nezařídil. Za deset minut to černohorský fotbalista zkusil znovu, avšak cílil pouze do míst, kde stál Hradecky. Poté se zase osmělil Demirbay a Schwolow měl, co dělat, aby zvládnul tuhle ránu vyrazit nad břevno.

V 84. minutě selhal v dobré pozici Kevin-Prince Boateng, díky čemuž mohli die Werkself o šest minut později srovnat účet. Po rozehrávce standardní situace a podle všeho ne zrovna záměrném přiťuknutí od Odilona Kossounoua se z bezprostřední blízkosti prosadil Robert Andrich - 1:1. V nastaveném čase bylo znát, že týmu Gerarda Seoaneho bod stačí.

Více informací k zápasu

RB Lipsko - Borussia Dortmund 2:1

06.11.2021 18:30

Góly: 29. Christopher Nkunku, 68. Yussuf Poulsen - 52. Marco Reus

Poprvé od roku 2017 se zdařilo Lipsku porazit Dortmund, s nímž v minulých sedmi případech padlo hned šestkrát, včetně loňského finále DFB-Pokalu. Nutno říci, že jeho zisk tří bodů byl vlastně logickým vyústěním dění na hrací ploše. Hosté nepodali nejideálnější výkon, domácí byli ve většině činností těmi lepšími a díky klíčové brance Yussufa Poulsena mohli slavit.

Domácí se propracovali do první vážnější příležitosti ve 13. minutě. Adams si z pravé strany sběhl blíže do středu, následně svou přihrávkou uvolnil do šestnáctky Nkunkua, ten se rychlou kličkou zbavil obránce Hummelse, jenže z blízkosti brankáře Kobela nepřekonal. Míč se ale následně dostal ještě do cesty Szoboszlaie, avšak ani on neuspěl, poněvadž zamířil do zámezí.

Lipsko bylo obecně v úvodních pasážích utkání daleko aktivnější, Kobel musel být prakticky pořád ve střehu, například ve 21. minutě, kdy se ho pokoušel přelstít hlavičkou Mukiele. A ve 29. minutě se již saský výběr dočkal své zasloužené odměny. Gvardiol vyslal dlouhý přízemní pas zleva až do vápna, na něj si nasprintoval Nkunku, jenž pak obehrál Kobela a lehce zacílil.

Dortmund působil i nadále pořádně mdlým dojmem. Jeho soupeř vypadal organizovaně a dost pevně v defenzivních řadách, šancí si tak hostující celek vytvořil jen poskrovnu. Naopak Die Roten Bullen hledali cestu za navýšením náskoku, v 51. minutě vypálil ze střední vzdálenosti Szoboszlai, jeho nepříjemně plachtící pokus se ovšem pod břevno nesnesl, ale jen ho přeletěl.

Borussia sice v útoku opravdu nijak nezářila, dokázala být nicméně nesmírně efektivní. Sedm minut po obrátce bylo srovnáno, Meunier vyslal na zteč Reuse, ten se zjevil za protivníkovou obranou a prakticky sám před gólmanem Gulácsim, jehož bez větších obtíží překonal. V 56. minutě se opět ozval Szoboszlai, zase nezdárně prověřoval své střelecké schopnosti z dálky.

Domácí byli každopádně i během okamžiků následujících hladovější po vítězství a ve finále se oprávněně radovali z rozhodujícího přesného zásahu. Už v 64. minutě byl blízko skórování Nkunku, který se prezentoval dvěma zidanovkami a poté zakončil, avšak ke své smůle trefil pouze tyčku, v 68. minutě už nicméně přece rozvlnil síť Poulsen po centru zleva od Nkunkua.

Více informací k zápasu

Bayern Mnichov - SC Freiburg 2:1

06.11.2021 15:30

Góly: 30. Leon Goretzka, 75. Robert Lewandowski - 90+2. Janik Haberer

Svěřenci Christiana Streicha vydrželi bez porážky deset kol - nejdéle ze všech týmů v soutěži. Naopak bavorský velkoklub připisuje devátou výhru, na které má opět velkou zásluhu Robert Lewandowski. Freiburg však nemusí klesat na mysli, jelikož navzdory porážce ho o třetí příčku nikdo z konkurentů nepřipraví.

Z historického hlediska patří Freiburg k oblíbeným soupeřům Bayernu. Nicméně hosté mohli jít už v úvodní minutě do vedení, jelikož si Lucas Hernández po centru Vincenza Grifa málem vsítil vlastní gól. Ve 4. minutě rozehráli Nagelsmannovi hráči rohový kop nakrátko, což nakonec vyústilo v pokus Niclase Süleho, který mířil jenom do míst, kde se pohyboval Mark Flekken.

V minutě dvanácté chyboval Joshua Kimmich, avšak Lucas Höler nabídnutou příležitost nevyužil. Za deset minut si udělal prostor Leroy Sané, jenže zakončoval pravačkou, což byl pro muže v rukavicích ideální stav. Potom se prezentoval nůžkami Kimmich, nicméně o první změnu skóre se postaral až 120 sekund po něm Leon Goretzka.

Rodák z Bochumi se po výborném pasu od Thomase Müllera ocitnul sám tváří v tvář Flekkenovi, jemuž nedal šanci - 1:0. Nutno dodat, že pro asistujícího hráče šlo už o devátou přihrávku na gól v tomto ročníku, takže nepřekvapí, že v této statistice po jedenácti kolech není nikdo z Bundesligy lepší.

Brankář Flekken v závěru poločasu pořádně zabrnkal na nervy svým spoluhráčům i kouči, když si dovolil udělat drzou kličku dotírajícímu Lewandowskému. Po změně stran se jako první osmělil Maximilian Eggestein a střela to rozhodně nebyla marná. Následně se po Hölerově zaváhání dostal na dostřel hostující svatyně Goretzka, jenže minul.

Ten samý záložník to v 56. minutě zkoušel z první a hosty uchránila od další pohromy pravá tyčka. Poté hlavičkoval po Müllerově centru Lewandowski a balon se snesl na horní síť. V 68. minutě se znovu připomněl Leon Goretzka, když jeho výživný volej z hranice šestnáctky zřejmě líznul horní část břevna.

V minutě pětasedmdesáté rozehráli domácí zajímavou akci. Alphonso Davies už byl ve vápně, když posunul z levé strany do středu na Saného. Ten možná střílel, avšak místo toho posunul ideálně pro polského kanonýra, který si pohlídal ofsajdovou hranu a ve skluzu dopravil balon do svatyně Freiburgu - 2:0.

Svou třináctou trefou si Lewa opět pojistil vedení v tabulce střelců před zraněnými Hålandem a Schickem. V 85. minutě nebezpečně tečoval Grifův přímý kop střídající Ermedin Demirović a Neuer musel zasahovat. Následně vychytal Hölera a míč stihnul zkrotit dříve, než se k němu dostal Vincenzo Grifo. Čistého konta se ale nedočkal, protože v nastaveném čase se balon odrazil ideálně pro Janika Haberera, na jehož střelu k levé tyči byl Neuer krátký - 2:1.

Julian Nagelsmann na lavičce přeci jenom lehce znervózněl, protože dvě minuty předtím nebyl správně uznán gól Corentinu Tolissovi. Do konce utkání se ještě připomněl Serge Gnarby, avšak Flekken byl pozorný. O další body bude Freiburg bojovat v duelu s Frankfurtem. Bayern míří do Augsburgu, kde to vypadá na další pohodlné vítězství.

Více informací k zápasu

VfL Wolfsburg - FC Augsburg 1:0

06.11.2021 15:30

Góly: 14. Lukas Nmecha

Florian Kohfeldt zatím odvádí na lavičce klubu z města automobilů výbornou práci. S týmem se po čtyřech porážkách v řadě podařilo vrátit do vítězných kolejí, což platilo i v týdnu v rámci Champions League. Naopak FCA nedokázalo navázat na přesvědčivou výhru proti Stuttgartu a zůstává v sestupovém pásmu.

Po počátečním oťukávání přišla na pořad odpoledne 14. minuta a s ní jediný gól zápasu. Paulo Otávio poslal s levé strany výborný balon do vápna. Lucas Nmecha výskokem naprosto eliminoval Jeffreyho Gouweleeuwa a Rafał Gikiewicz na přesnou hlavičku těsně nedosáhnul - 1:0. Odpovědět se za deset minut pokusil Arne Maier. Ale protože napřáhnul z velké dálky, Koen Casteels mohl zůstat v klidu.

Po půlhodině se k přímému kopu postavil Maximilian Arnold a Gikiewicz musel vytáhnout výtečný zákrok. Hned poté centroval z levé strany John Brooks a Sebastiaan Bornauw jen těsně minul pravou tyč. Daniel Caligiuri odehrál v dresu Wolfsburgu necelou stovku bundesligových klání, avšak teď obléká dres die Fuggerstädter. Ve 34. minutě se mu málem podařilo vyrovnat, když se po jeho ráně ze standardní situace stačil gólman jenom ohlédnout.

Další pokus třiatřicetiletého fotbalisty už tak výživný nebyl, tudíž se sntl snadnou kořistí Casteelseo. Minisouboj těchto dvou bývalých spoluhráčů byl znovu k vidění na startu druhé půle. A znovu z něj vyšel vítězně domácí brankář. Následně se do soupeřovy šestnáctky procpal Florian Niederlechner, avšak v rozhodující moment jej dokázal odzbrojit Bornauw.

V 75. minutě už André Hahn zvedal ruce nad hlavu, jenže rozhodčí Marco Fritz správně odpískal ofsajd. Z vyrovnání tedy sešlo. V minutě dvaaosmdesáté se rýsovala další veliká možnost pro "Vlky". Situaci čtyři proti dvěma ale Nmecha zdaleka nevyřešil dobře. Mohl si tedy oddychnout, že Augsburgští ve zbytku utkání, včetně pětiminutového nastavení, nedokázali směrem dopředu nic vymyslet.

Více informací k zápasu

VfB Stuttgart - Arminia Bielefeld 0:1

06.11.2021 15:30

Góly: 19. Masaya Okugawa

Ani jednomu z týmů se v posledních týdnech zrovna dvakrát nedařilo, a tak nutně potřebovaly zlomit nedobrou sérii. Oba vypadly z DFB-Pokalu a oba před týdnem nestačily na Augsburg, resp. na Mainz. Není divu, že tohle vyrovnané klání rozhodla jedna jediná trefa.

Úvodní dvacetiminutovka se nesla ve znamení nepřesností. Až v jejím závěru se zrodil rozhodující moment celého střetnutí. Svěřenci Pellegrina Matarazza zahrávali rohový kop, který ovšem vyústil v rychlý brejk. Na polovině hřiště stojící Patrick Wimmer vyslal do sóla Masayu Okugawu, jehož skákavá střela z nějakých osmi metrů se ukázala býti pro Fabiana Bredlowa nechytatelnou - 0:1.

Rozhodčí Christian Dingert si ještě počkal na potvrzení od kolegy u videa. Ten mu vzkázal, že se o ofsajd nejednalo. V minutě osmatřicáté rozehráli domácí rychlou akci. Míč doputoval až na malé vápno k Danielu Didavimu, který zakončoval z první. Jenže kulatému předmětu do cesty se postavil rychle se navrátivší Jacob Laursen. Stav pro domácí výběr tedy zůstával nepříznivý.

Ve druhém poločase hosté rozhodně nevypadali, že by za každou cenu chtěli přidat pojišťovací trefu. Místo toho vyčkávali, s čím přijde soupeř. A ten se věru k nějakým kreativním ofenzivním akcím neměl. Naopak po sedmdesáti minutách hlavičkoval Andrés Andrade, ale cílil pouze do boční sítě. Velké štěstí pro Stuttgart.

Ještě větší měl celek z Mercedes-Benz Areny v 83. minutě, kdy Amos Pieper napálil břevno. Krátce po něm musel střelu Alessandra Schöpfa vyrážet Bredlow. Zanedlouho zvonila branková konstrukce znovu, když se Janni-Luca Serra výborně otočil s balonem. Nepozornost domácí obranné linie se už podruhé potrestat nepodařilo. Přesto to stačilo na důležitý tříbodový zisk.

Více informací k zápasu

VfL Bochum - TSG Hoffenheim 2:0

06.11.2021 15:30

Góly: 66. Soma Novothny, 90+7. Miloš Pantović

Skvadra Thomase Reise před týdnem nestačila na Gladbach, nicméně proti TSG si hráči věřili. Ve druhém poločase dokázali dvakrát skórovat, přičemž gólman Manuel Riemann si ještě dovolil zahodit penaltu. Rozdíl mezi oběma soupeři se tak v tabulce stáhnul na jediný bod.

Andrej Kramarić sice zatím tolik nepálí ostrými, jako tomu bylo v minulé sezoně, nicméně i tak zůstává pro protivníkovu defenzivu velikou hrozbou. Potvrdit to mohl v závěru úvodní čtvrthodinky, když jeho obstřel skončil těsně nad břevnem. Krátce po něm se hnal do šance i druhý hoffenheimský forvard. Jenže ani Ihlas Bebou neuspěl.

Nepřesní potom byli taky Florian Grillitsch a Robert Skov. Po změně stran musel Riemann krotit dalekonosný pokus. Po hodině hry dostali domácí příležitost zahrávat přímý kop z výborné pozice. Sebastian Polter si vybral stranu, na které stál Oliver Baumann, který tak zvládnul letící míč vyrazit do bezpečí.

V 66. minutě přiletěl do vápna Hoffenheimu centr, který byl sražen na levou stranu k Miloši Pantovićovi. Jeho následná pobídka před bránu přistála na hlavě Somy Novothnyho, který zcela osamocený na malém vápně nezaváhal - 1:0. Rozhodčí Frank Willenborg tuhle branku uznal až po zhlédnutí záznamu.

Střelec branky byl za šest minut v pokutovém území hostujícího celku zbourán Raumem a Grillitschem. "Pětka" byla na světě, jenže Manuel Riemann ji poslal vysoko nad. Mrzet ho to ve finále nemuselo, protože svěřenci Sebastiana Hoeneße zůstali směrem dopředu bezzubí. Naopak Takuma Asano nastřelil v nastaveném čase spojnici tyč a břevna.

Po něm Gerrit Holtman zakončil sólo střelou do levé tyče. Nicméně v sedmé nastavené minutě šel při zahrávání rohového kopu do šestnáctky Bochumi i Oliver Baumann. Holtmann tedy mohl po získání míče posunout na Miloše Pantoviće, který střelou z vlastní poloviny trefil odkrytou branku. Sám asistent pak neváhal přeběhnout celé hřiště, aby byl pro všechny případy připravený dorážet - 2:0.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Borussia Mönchengladbach 1:1

05.11.2021 20:30

Góly: 76. Silvan Widmer - 38. Florian Neuhaus

Tenhle duel sliboval zajímavou podívanou. Domácí se v posledních týdnech zvedli a atakují pozici zaručující účast v Lize mistrů. Hříbata se pro změnu stále vezou na vlně euforie, kterou vyvolal pohárový výprask Bayernu. Diváci a divačky navíc mohli doufat, že nebudou chybět góly. Hned pětkrát z posledních šesti setkání těchto soupeřů totiž padly minimálně tři.

Ve 3. minutě trefil jako první prostor mezi třemi tyčemi Jonas Hofmann, nicméně i díky tomu, že střela byla tečovaná, nenadělala Robinu Zentnerovi žádné problémy. V závěru úvodní čtvrt hodiny se do dobré příležitosti dostal Karim Onisiwo a jeho zakončení scházely centimetry. Veliká škoda pro die Nullfünfer.

Ve 23. minutě vyrážl Yann Sommer na rohový kop. Centr nasměroval Jonathan Burkardt hlavou na zadní tyč, ale ve finále mu scházelo necelého půl metru. Následně si na domácí jedničce vylámal zuby Luca Netz. Mrzet ho to však nemuselo dlouho. Už za tři minutky Zentner neudržel slabou Bensebainiho střelu z velké vzdálenosti, takže dorážející Florian Neuhaus měl před sebou velice snadnou úlohu - 0:1.

Do konce úvodního dějství to ještě zkoušeli Bensebaini a Neuhaus, nicméně neuspěli, tak jako na opačném pólu hrací plochy Onisiwo, jehož nepříjemnou ránu dokázal muž v rukavicích vyrazit. Švýcarský reprezentant se předvedl v tom nejlepším možném světle hned po změně stran, kdy famózním zákrokem pokazil radost Lee Jae-sungovi.

Další pokus měl na svědomí Alassane Pléa, nicméně za rámeček si jej rozhodně nedá. Po hodině hry zahrávali Svenssonovi svěřenci rohový kop, na který si naskočil Alexander Hack a spolu s ostatními aktéry sledoval, kterak kulatý předmět končí na horní síti. A protože se svou navštívenkou neuspěl ani Anton Stach, přišla řada na Silvana Widmera.

Reprezentant země Helvétského kříže využil nedobrého odkopu Koného a ze strany pokutového území zacílil na zadní tyč, od které se balon odrazil na místo určení - 1:1. Mohuč vycítila šanci na otočení skóre a ve zbývajících minutách protivníka z Borussia-Parku zmáčkla. Vyloženou možnosti si však už nikdo z borců nevytvořil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov1191140:1128
2.Borussia Dortmund1180328:1724
3.SC Freiburg1164118:922
4.VfL Wolfsburg1161412:1219
5.RB Lipsko1153323:1118
6.Bayer Leverkusen1153324:1718
7.1. FSV Mainz 051152415:1117
8.Union Berlín1145217:1717
9.Borussia Mönchengladbach1143413:1415
10.TSG Hoffenheim1142519:1714
11.1. FC Köln1135317:2014
12.VfL Bochum1141610:1813
13.Hertha BSC1141612:2413
14.Eintracht Frankfurt1126312:1612
15.VfB Stuttgart1124515:2010
16.FC Augsburg112369:209
17.Arminia Bielefeld111557:168
18.Greuther Fürth1101108:291

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
Heresy

skvely fotbal ... mohlo to byt o trosku veselejsi ale je to za 3 body :)

Reagovat
Pharrell

Reagovat
andrew96

Schlotterbeck démon, Gulde naopak po zraněních už zřejmě za zenitem.

Reagovat
Heresy

Reagovat
STR

Krásný zápas, neuvěřitelné tempo, neskutečný výkon Liepzigu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
berliner

Bielefeld a Freiburg taky palec nahoru aspon za to ze sebrali Neuerovi ciste konto v domacim prostredi

Reagovat
Radin

Chce to posílit obranu. Těch gólů je moc

Reagovat
andrew96

Jen aby nedorazil další Pongračić.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa zdá, že angažovať Rose-ho bol chybný krok. Mali to skúsiť s tým Terzicom.

Reagovat
andrew96

Brzo na takové soudy. Ale v sobotu to bylo velké zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Bundesligu je 18 klubu zbytecne moc, ten Furth je skoro az nedustojne, co predvadi. Tim spis pro me nepochopitelne, ze ma ceska liga 16 klubu

Reagovat
andrew96

Se celkem čekalo, že spodek tabulky bude letos slabší. Nic moc nováčci, zůstala slabá Arminia, léta se zhoršující Augsburg, zraněními zdecimovaný Stuttgart. Na druhou stranu vypadaly některé predikce ještě hůř. Oproti očekáváním našel tvář Köln, v laufu je teď také Bochum.

Fürth je každopádně úlet, o tom žádná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele