11. kolo
07.11.2021 19:30 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Sebastian Rode (© AFP)

Frankfurt vyhrál hubeně ve Fürthu, v posledních pěti minutách padly dva góly

Frankfurt dokázal zvítězit v souboji dvou týmů ze spodních pater tabulky 2:1 na půdě Fürthu. Poslední zápas 11. kola bundesligy se domácím podařilo zdramatizovat, avšak v úplném závěru vystřelil Frankfurtu tři body Borre.

Frankfurt se díky zisku třech bodů posunul před Stuttgart a v tuto chvíli se v tabulce německé bundesligy nachází se dvanácti body na čtrnáctém místě. Fürth je s jedním bodem poslední a se záchranou to bude mít ve zbytku sezóny velmi těžké.

V prvním poločase vyvolala nejvíce emocí potenciální penalta pro hosty. Hra delší dobu stála a sudí Siebert zkoumal video, avšak nakonec rozhodl, že k porušení pravidel nedošlo a pokutový kop se zahrávat nebude. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Po výměně stran se do gólové šance dostali domácí, avšak Leweling bránu hostů pouze o kousek přestřelil. V 75. minutě se naopak podařilo vstřelit první gól zápasu hostům, když se po přihrávce Kamady z blízké vzdálenosti trefil Rode.

Ve 92. minutě už slavili zisk bodu domácí, když se jim podařilo vyrovnat po gólu Ittena, který se prosadil hlavou po centru z rohového kopu, ale hosté ještě v zápase neřekli své poslední slovo.

V 94. minutě si našel centrovaný míč v pokutovém území Fürthu Borre a přízemní střelou k pravé tyči překonal brankáře Funka. Všechny tři body si tak navzdory zdramatizování zápasu odváží hosté.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
Elmas

0:2

Reagovat
DidusIneptus

Fürth, Frankfurt, Stuttgart jsou ostudy Bundesligy. Naproti tomu Augsburg a Bielefeld se brzy vymaní z pásma lemplů.

Reagovat
DidusIneptus

Největší pochvalu zaslouží Freiburg a Bochum

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele