11. kolo
07.11.2021 17:30 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Köln remizoval s Unionem, bod mu vystřelil v závěru Modeste

Köln remizoval v zápase 11. kola bundesligy s Unionem Berlín 2:2. V úvodu zápasu se Kölnu podařilo skórovat, následně Union vývoj zápasu zvrátil a v závěru vyrovnal svým druhým gólem v zápasu Modeste.

Podle předzápasových prognóz byli mírným favoritem domácí, kteří šli v úvodu do vedení. Již v 7. minutě se dostal ke slibné střele ze střední vzdálenosti domácí Kainz. Míč se podařilo brankáři hostů Luthemu vyrazit na břevno, avšak od něj se odrazil pouze k Modestemu, který z dorážky poslal Köln do vedení.

Odpověď Unionu však netrvala ani tři minuty. V 9. minutě se prezentoval nečekanou střelou po zemi k bližší tyči Ryerson a brankář Horn byl na jeho pokus krátký. Ve 38. minutě mohl překlopit vedení na stranu domácích svým druhým gólem v zápasu Modeste, ale míč skončil po jeho střele pouze přibližně metr vedle levé tyče.

Ve 40. minutě zase v dresu domácích zahrozil Duda, který však po líbivé individuální akci pouze rozvlnil boční síť. V prodloužení prvního poločasu to naopak byli hosté, komu se podařilo vstřelit gól na 2:1, když se po přihrávce Haraguchiho dokázal prosadit střelou ke vzdálenější tyči Prömmel.

Diváci se ani po změně stran nenudili, v 53. minutě si další gólovou šanci vytvořili domácí, tentokrát však po centru z přímého volného kopu mířil pouze těsně vedle Hector. V 86. minutě se konečně Kölnu dobývání brány Unionu vyplatilo. Modeste totiž svým druhým gólem v zápase a celkem osmým v sezóně překonal brankáře Lutheho po centru Kainze. Köln je po jedenácti odehraných kolech se čtrnácti body jedenáctý, na osmý Union ztrácí tři body.

Autor: Lukáš Hrneček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elmas

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele