Bundesliga preview - 20. kolo

15.02.2008, 08:56, aktualizováno 17.02.2008, 08:08
Previews
Werder doma v sobotu porazil Norimberk a bodově se dotáhl na vedoucí Bayern Mnichov. Bavorský velkoklub má nyní v Hannoveru šanci kontrovat a netrpělivě bude čekat i na výsledek z Hamburku, kde tamní HSV hostí Bochum...
Schalke 04 - VfL Wolfsburg  (pátek 20:30)
Poprvé v sezóně 2007/2008 se Wolfsburg představí v pátečním zápase. V Gelsenkirchenu se utká s třetím týmem v tabulce, jediným německým zástupcem v Lize mistrů. Je jisté, že pro Wolfsburg bude Schalke tvrdým oříškem. I když se zelenobílí nemusí před nikým schovávat, což dokázali před dvěma týdny, když porazili Schalke v poháru 5:3 na penalty.

Proti žádnému celku Bundesligy neuhrál Wolfsburg tolikrát remízu, jako proti Schalke (11krát). Vzájemná bilance hovoří těsně pro Schalke 04 (6 vítězství a 4 porážky).

O základní sestavě Wolfsburgu se stále spekuluje. Otazník visí například nad nasazením Edina Džeka, který ma po vyléčené chřipce za sebou teprve dva tréninky. Mohl by vypomoci při standardních situacích v obraně proti vysokým a hlavou hrajícím hráčům ze Schalke. V útoku nevyloučil Felix Magath jeden hrot s Grafitem a tři ofenzívní záložníky. Jisté je, že Sergej Karimow se kvůli natrženému stehennímu svalu zápasu nezúčastní.

Plni elánu z derby proti Dortumundu se chtějí hráči Mirka Slomky pustit do pátěčního zápasu. V případě výhry mají možnost se vyšplhat na druhé místo v tabulce. Trenér ale varuje před euforií, protože "Wolfsburg je pro něj nevypočitatelným", což zažil na vlastní kůži v zápase DFB poháru. K jeho radosti se kromě Zlatana Bajramovice a Markuse Heppkeho zúčastnil tréninku celý kádr. Kromě těchto dvou marodů a vykartovaných Jermaina Jonese a Carlose Grossmüllera může Slomka počítat se všemi hráči. Dokonce i Albert Streit, který v zimě přišel z Eintrachtu Frankfurt, by mohl nastoupit.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Manuel Neuer, Marcelo Jose Bordon, Marcio Rafael Ferreira de Souza, Mladen Krstajic, Heiko Westermann, Fabian Ernst, Levan Kobiashvili, Ivan Rakitic, Halil Altintop, Gerald Asamoah, Kevin Kuranyi
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Diego Benaglio, Alexander Madlung, Marcel Schäfer, Jan Šimůnek, Josué, Marcelo dos Santos, Christian Gentner, Makoto Hasebe, Sascha Riether, Ricardo Costa, Batista Libanio Edinaldo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.55 - 3.60 - 5.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Energie Cottbus - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Na Stadionu přátelství se střetnou dva týmy, jenž zatím na jaře baví diváky mnoha góly – Energie Cottbus a Borussia Dortmund.

Energie oproti podzimu výrazně zlepšila ofenzivu a ve dvou utkáních nastřílela 5 gólů. Vše se ale zatím děje na úkor obrany a hlavně bodů, jelikož po nešťastné domácí prohře 2:3 s Leverkusenem a vybojované remíze 3:3 v Bochumi Cottbus získala pouhý bod a zatím se jí nepodařilo opustit sestupové příčky.

Slovinský trenér Bojan Prašnikar nejspíš pošle do tohoto utkání velmi podobnou jedenáctku jako v Bochumi, čili by se v základní sestavě opět měl objevit český útočník Michal Papadopulos, který se gólově prosadil v obou jarních utkáních. Prašnikarovi ale budou chybět zranění Kukielka (třísla), Rangelov (plotýnka) a Burca (svalové problémy), suspendovaný je navíc stoper da Silva.

Dortmundská Borussia si potřebuje udobřit své fanoušky po prohraném domácím derby se Schalke (2:3), přičemž šest inkasovaných branek ve dvou zápasech nejsou rozhodně dobrou vizitkou. V utkání u východních hranic ale má Dortmund ideální předpoklady konečně získat tři body. V bundeslize totiž odehrál na hřišti Energie čtyři zápasy a pokaždé si odvezl tři body. I podzimní utkání patřilo BVB, svého soupeře rozdrtil 3:0.

"Víme, co máme očekávat a víme, jakým způsobem Cottbus hraje. Co se týče našeho útoku, nemám obavy, ale obranu musíme výrazně zlepšit," uvědomuje si trenér BVB Thomas Doll. Chybět mu ale bude značná část kádru, zranění jsou krajní obránci Degen a Rukavina, brankář Weidenfeller a Blaszczykowski, za červenou kartu z minulého utkání navíc pyká Dedé. Nejistý je start u trojice Ziegler, Klimowicz a Kringe, pravděpodobně by ale měli být připraveni.
Energie Cottbus - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Ipsa, Mitreski, Cvitanovič, Ziebig - Bassila - Angelov, Rost - Skela - Papadopulos, Sörensen
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Ziegler (Bade) - Hummels, Amedick, Kovač, Kringe - Kehl - Kruska, Tinga - Federico - Frei, Petrič
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.75 - 3.25 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hertha Berlín - Arminia Bielefeld  (sobota 15:30)
První jarní body se bude snažit získat Arminia Bielefeld, zajíždí ovšem do Berlína na půdu Herthy BSC, která doma mnohokrát neprohrává a po minulém kole má i patřičné sebevědomí.

Potvrdit – tak zní teď nejčastěji skloňované slovo poblíž Olympiastadionu. Všichni Berlíňané totiž od týmu očekávají zopakování skvělého výkonu, díky kterému Hertha v minulém kole zvítězila 3:1 ve Stuttgartu a odčinila tak domácí selhání s Frankfurtem (0:3). "Musíme náš minulý výkon alespoň zopakovat, nebo lépe ještě přidat něco navíc," prohlásil manažer Herthy Dieter Hoeneß. Hertha má svému soupeři navíc co oplácet, na podzim prohrála v Schüco areně 0:2.

Die Alte Dame nastoupí zřejmě opět v systému 3-4-2-1, který se minule osvědčil. "Hráli jsme agresivně, rychle odebírali míče a rychle s nimi chodili vpřed," liboval si trenér Lucien Favre. Ten sestavu s největší pravděpodobností měnit nebude, navíc švýcarskému trenérovi zřejmě nebude k dispozici dvojice Von Bergen - Valeri Domovschiyski.

Arminia vstoupila do jara s novým trenér Frontzeckem, ale výsledky se zatím nedostavují. Po domácí prohře 0:1 s Wolfsburgem prohrál Bielefeld i utkání ve Frankfurtu (1:2) a jen díky zaváhání konkurentů má na sestupové pozice náskok dvou bodů. "V novém roce jsme už třikrát prohráli, ale i na podzim jsme své první body získali venku. Bylo by to sladké vyhrát právě tady v Berlíně," řekl záložník Thorben Marx, který dřívě působil právě v Herthě.

Michael Frontzeck nemůže počítat s Kaufem a Böhmem, kteří absentují kvůli žlutým kartám. "Oba jsou pro naši hru velmi důležití. Ale máme široký kádr, takže alternativ je celkem dost," řekl bielefeldský trenér.
Hertha Berlín - pravděpodobná sestava:
Drobný - A. Friedrich, Simunič, Fathi - Chahed, Lustenberger, Kačar, Skácel - Ebert, Raffael - Pantelič
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Hain - Korzynietz, Mijatovič, Gabriel, Schuler - Kamper, Marx, Kučera, Zuma - Eigler, Wichniarek
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.55 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hansa Rostock - Eintracht Frankfurt  (sobota 15:30)
Sestupem ohrožená Hansa Rostock přivítá na svém stadionu u Baltského moře v pohodě hrající Eintracht Frankfurt i s Martinem Feninem v základní jedenáctce.

Hansa sice na jaře zatím získala pouze bod, v utkání s Bayernem (1:2) se ale od ní mnoho nečekalo a remíza 1:1 ve velmi důležitém utkání v Norimberku je brána jako zisk. Rostock si tak na sestupové pozice drží z patnáctého místa náskok dvou bodů.

Proti Frankfurtu se ale Hanse dlouhodobě nedaří, ze šesti utkání vyhrála pouze jedno a ve třech prohrála. To se potvrdilo i na podzim, střetnutí v Commerzbank-Areně skončilo 1:0 pro domácí. Trenér Frank Pagelsdorf bude mít k dispozici prakticky kompletní kádr, chybět pravděpodobně bude je stoper Gledson, který marodí se chřipkou.

Oproti Rostocku se frankfurtský Eintracht nachází v klidných vodách. K slušným třiadvaceti bodům přidali svěřenci Friedheima Funkela na jaře dalších šest. Po grandiózním představení Martina Fenina v Berlíně vyhráli i domácí utkání proti Bielefeldu 2:1 a nyní se mohou spíš zaobírat možným bojem o pohárová umístění.

Funkel zřejmě sestavu měnit nebude, jelikož k tomu nemá sebemenší důvod, stále mu však chybí gólmanská jednička Markus Pröll, který má problémy s lýtkem. Jeho absence ale není zatím prakticky znát, Oka Nikolov zatím podává velmi nadstandardní výkony. Kromě Prölla chybí i zranění záložníci Alex Meier (koleno) a Christoph Preuß (meniskus).
Hansa Rostock - pravděpodobná sestava:
Wächter - Orestes, Sebastian, Morais, Stein - Rathgeb, Bülow, Beinlich, Rahn - Agali, Kern
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Nikolov - Ochs, Kyrgiakos, Galindo, Spycher - Fink, Chris, Köhler - Fenin, Weissenberger - Amanatidis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
MSV Duisburg - VfB Stuttgart  (sobota 15:30)
V jednom ze sobotních klání německé Bundesligy zavítá do MSV Areny ambiciózní obhájce titulu ze Stuttgartu. Pro oba týmy to bude velmi důležité střetnutí. Domácí tým se totiž nachází na samém dnu ligové tabulky, a tak je pro něj každý bod dobrý.

Vyhrát bude jistě chtít i Vfb Stuttgart, který se po úspěšné loňské sezóně, kdy se stal překvapivě mistrem, trápí až na desátém místě tabulky, což je pro všechny obrovské zklamání. Podprůměrný Duisburg z devatenácti odehraných utkání dokázal vyhrát pouze čtyřikrát, což při bilanci dvou remíz a třinácti proher znamená jasné poslední místo. Tým Rudiho Bommera tak musí v jarní části sezóny hodně zabojovat, pokud se chce vyhnout sestupu do druhé ligy. Hodně negativně pro něj hovoří také fakt pouhých třinácti vstřelených branek, což je zdaleka nejméně v celé Bundeslize.

Naproti tomu Stuttgart chce znovu nalézt sám sebe a vrátit se do loňské formy. Jeho krize vyvrcholila po posledním kole, kdy doma nezvládl souboj s Herthou Berlín a podlehl v poměru 1:3, pročež se dnes bude snažit získat zpět tři body, které proti berlínskému celku ztratil. Domácí budou v zápase postrádat zraněné Avalose, Maicona, Lameyeho, Lavriče a Starkeho. Trenér VfB by naopak měl podle všeho mít k dispozici všechny své svěřence.
MSV Duisburg - pravděpodobná sestava:
Sven Beuckert, Iulian Filipescu, Olivier Veigneau, Björn Schlicke, Blagoy Georgiev , Ivica Grlic, Claudiu Niculescu, Mihai Tararache, Tobias Willi, Manasseh Ishiaku, Sascha Mölders.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Sven Ulreich, Andreas Beck, Matthieu Delpierre, Ludovic Magnin, Fernando Meira, Yildiray Bastürk, Roberto Hilbert, Thomas Hitzlsperger, Pavel Pardo, Jeronimo Maria Barreto Claudemir da Silva, Mario Gomez.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.05 - 3.25 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Karlsruher SC - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
V Karlusruhe začíná po mnoha letech opět propukat fotbalová horečka. Tým, jenž hrál ještě loni 2. Bundesligu, zaostává totiž po 19. kole jen o tři body za třetí příčkou zaručující účast v Lize mistrů. Teď jej však čeká těžký soupeř, čtvrtý Leverkusen.

Takovýto úspěch Karlsruhe před sezónou nečekali snad ani ti nejoptimističtější příznivci. Karlusher od začátku střádal pomalu, ale jistě cenné body a nejednou dokázal potrápit či dokonce porazit mnoho favoritů. Klub, jenž dal světu brankářského génia Olivera Kahna, si současných dvaatřicet bodů zajistil především díky houževnaté hře a týmové spolupráci. Žádnou velkou individualitu v tomto malém týmu nehledjte, nepodaří se vám to. Karlsruhe je zkrátka tým s velkým T i přes abscenci velkých jmen.

Jestli jsou dostatečně připraveni na pouť napříč fotbalovou Evropou musí ukázat vyrovnanými výkony i v části jarní. Příležitost budou mít při sobotním utkání na domácím stadiónu proti věhlasnému Bayeru Leverkusen. Pokud by se jim podařilo urvat tři body, přestihli by právě Bayer a posunuli se tak nejhůře na páté místo, záleží také na tom, jak zahraje jejich další konkurent Hamburger SV. Nicméně je zcela jasné, že ani Leverkusen nebude chtít dát nic zadarmo a vynasnaží se zvýšit svůj hubený náskok na čtvrté příčce. Leverkusen chce podat lepší výkon než ve středečním utkání Poháru UEFA, kdy pouze zaremizoval s tureckým gigantem Galatasaray Istanbul.

Ze svěřenců Edmunda Beckera by mělo chybět trio Reinhard, Carnell, Porcello, mimo to místo suspendovaného Christiana Timma nejspíš nastoupí náhradník Sebastian Freis. Za Leverkusen pro změnu nenastoupí veterán a pilíř obranných řad Carsten Ramelow. Počítat naopak hosté opět mohou s jinou oporou, Berndem Schneiderem.
Karlsruher SC - pravděpodobná sestava:
M. Miller - A. Görlitz, Eggimann, Franz, Eichner - Mutzel, Aduobe - Freis, Hajnal, Iashvili - Kennedy.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
R. Adler - Castro, M. Friedrich, Callsen-Bracker, Sarpei - Vidal, Rolfes - B. Schneider, Barbarez, Barnetta - Kiessling.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 3.20 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Werder Brémy - 1. FC Norimberk  (sobota 15:30)
Před složitý úkol bude v sobotu postaven debutující trenér Thomas von Hessen, od nějž si vedení slibuje lepší výsledky a především vyhnutí se obávanému sestupu z 1. Bundesligy. Norimberk jede na hřiště Werderu Brémy.

Von Hessen již svůj nový tým vedl při prohraném zápase Poháru UEFA s Benfikou Lisabon (0:1). Prioritou však zůstávají výsledky v domácí soutěži, kde loni úspěšný Norimberk balancuje nad sestupovou propastí. Naopak Werder Brémy má úplně jiné starosti. Stejně jako v poslední sezóně totiž urputně bojuje o titul, tentokráte mu je hlavním konkurentem slavný Bayern Mnichov.

Před Norimberkem v čele s českými legionáři Blažkem, Galáskem a nově i s Kollerem tak stojí nelehká mise - zastavit rozjetého obra z Brém. Zajímavý bude především fakt, zda Koller aspol. dokáží najít recept na fenomenálního gólmana Werderu, Tima Wieseho, který v posledních dvou kláních vychytal hned tři penalty.

Brémám budou chybět potrestaní Borowski s Naldem, dále pak marodi Clemens Fritz a také ikona klubu Torsten Frings, který laboruje s poraněným kolenem. "V zápase proti Benfice jsme se prezentovali dobrým výkonem a doufám, že se nám podaří uhrát minimálně bod v Brémách," prohlásil čerstvý norimberský kouč von Hessen, který se v utkání bude muset obejít bez Misimoviče, Jacobsena, Benka, slovenského dua Mintál, Vittek a českého krajánka Tomáše Galáska.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wiese - C. Fritz, Mertesacker, Pasanen, Owomoyela - Baumann - D. Jensen, Hunt - Diego - Rosenberg, Hugo Almeida.
1. FC Norimberk - pravděpodobná sestava:
Blažek - D. Reinhardt, A. Wolf, Glauber, Pinola - Mnari, Kluge, Engelhardt - Charisteas, Koller, Saenko.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.65 - 6.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hannover 96 - Bayern Mnichov  (neděle 17:00)
Vedoucí celek z Mnichova je v neděli hostem v AWD Aréně, domácího stadionu Hannoveru 96. Náskok vedoucího Bayernu se po výhře Werderu nad Norimberkem rozplynul a trenér Ottmar Hitzfeld má o pár vrásek na čele více. Minimálně jeden bod a nejlépe tři. To je cíl, který si vytyčil do nedělního zápasu.

Velký důraz pokládá Hitzfeld na koncentrovanou obranu a konstruktivní hru zálohy. Nestabilnost hannoverské obrany by měli využít Klose a Toni ke kontrům.

Bayernu bude opět chybět Ribery, jeho zdravotní stav stále není stoprocentní a podle některých informací si nezahraje ještě dva týdny..

Dalším, kdo nenastoupí, je Martin Demichelis, který si natrhl sval. Jeho pozici v obraně zaujme Daniel van Byuten. Brena trápí střevní chřipka a Jansen bude odpočívat.

Trenér Hannoveru Dieter Hecking se může kromě dlouhodobě zraněného Brdariče a Yankova a také vykartovaného Sergia Pinta spolehnout na celý kádr. Zajímavé to bude na pozicích zálohy, kde si může trenér vybrat ze sedmi hráčů. V obraně by se mohl ukázat Valerien Ismaël, který přišel do klubu v zimní pauze právě z Bayernu.
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Enke – Cherundolo, Fahrenhorst, Ismaël, Schulz – Balitsch, Lala, Rosenthal, Bruggink, Huszti – Hanke
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Kahn – Sagnol, Lucio, van Buyten, Lahm – Altintop, van Bommel, Zé Roberto, Scheinsteiger – Klose, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 4.80 - 3.30 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hamburger SV - VfL Bochum  (neděle 17:00)
V nedělní dohrávce 20. kola Bundesligy přivítá patý Hamburk třináctou VfL Bochum.

Hamburk chce navázat na úspěch z vítězného zápasu Poháru UEFA proti FC Curych a pokračovat v boji o horní pozice v tabulce.

Kapitán Rafael van der Vaart, který byl právě v tomto zápase ošklivě faulován, do nedělního utkání proti Bochumi nenastoupí. Jeho pozici zaujme pravděpodobně Piotr Trochowski a nebo David Jarolím.

Trenér Bochumi Koller nemá žádné větší problémy se zraněními. Budou chybět Tommy Bechmann a Pavel Drsek. Pro Denise Groteho je ještě moc brzo, má za sebou jen tři tréninky. Ale Joel Epalle už nemá s chodidlem žádné problémy a trénoval s mužstvem již naplno. Do útoku bude dobrou alternativou.

"Každý z hráčů se chce dostat do základní sestavy a proto pracují tvrdě a poctivě. Na tom se dá stavět," říká trenér Koller. "HSV je disciplinovaným protivníkem a předpokládám, že nedostaneme příliš šancí. Ale ty, které dostaneme, musíme využít na sto procent," dodává trenér Bochumi. "Když se nám to podaří, tak máme šanci si odvézt alespoň bod nebo dokonce tři," uzavírá Koller.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Rost – Demel, Reinhardt, Mathijsen, Benjamin – de Jong, Kompany – Jarolím, Trochowski, Olic – Guerrero
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Lastuvka – Pfertzel, Maltriz, Yahia, Bönig – Zdebel, Imhof, Dabrowski, Azaouagh – Auer, Sestak
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 4.00 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Bayern Mnichov19117134:1040
2.Werder Brémy19114444:2737
3.Schalke 041998233:2035
4.Bayer Leverkusen19104536:1934
5.Hamburger SV1997326:1534
6.Karlsruher SC1995523:2332
7.Eintracht Frankfurt1978424:2429
8.Hannover 961985630:3129
9.VfL Wolfsburg1975733:3126
10.VfB Stuttgart19811026:3225
11.VfL Bochum1965830:3123
12.Hertha Berlín19721022:2823
13.Borussia Dortmund1964931:3622
14.Hansa Rostock19531118:2918
15.Arminia Bielefeld19531120:4118
16.1. FC Norimberk19441122:3116
17.Energie Cottbus1937922:3316
18.MSV Duisburg19421318:3114

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Bundesliga - souhrn 20. kola: Lipsko konečně vyhrálo
04.02., 19:25
Bundesliga - souhrn 20. kola: Hertha letos poprvé úspěšná
12.02.2023, 19:30
Bundesliga - preview 20. kola: Frankfurt se představí v Kölnu
12.02.2023, 09:17
Bundesliga - souhrn 20. kola: Bayern drží náskok
23.01.2022, 19:28
Bundesliga - preview 20. kola: Bayern cestuje do Berlína
23.01.2022, 08:58
Bundesliga - souhrn 20. kola
07.02.2021, 17:24
Bundesliga - preview 20. kola
07.02.2021, 08:39
Bundesliga - souhrn 20. kola
02.02.2020, 19:57
Bundesliga - preview 20. kola
02.02.2020, 08:39
Bundesliga - souhrn 20. kola
03.02.2019, 19:54
Bundesliga - preview 20. kola
03.02.2019, 08:34
Bundesliga - souhrn 20. kola
28.01.2018, 19:56
Bundesliga - preview 20. kola
28.01.2018, 08:39
Bundesliga - souhrn 20. kola
12.02.2017, 19:26
Bundesliga - preview 20. kola
12.02.2017, 08:45
Bundesliga - souhrn 20. kola
07.02.2016, 19:31
Bundesliga - preview 20. kola
07.02.2016, 08:49
Bundesliga - souhrn 20. kola
08.02.2015, 19:24
Bundesliga - preview 20. kola
08.02.2015, 08:48
Bundesliga - souhrn 20. kola
09.02.2014, 19:25
Bundesliga - preview 20. kola
09.02.2014, 08:55
Hrdina Lewandowski
05.02.2013, 14:36
Bundesliga - souhrn 20. kola
03.02.2013, 19:22
Bundesliga - preview 20. kola
03.02.2013, 11:06
Ohlédnutí za 20. bundesligovým kolem
06.02.2012, 18:55
Bundesliga - souhrn 20. kola
05.02.2012, 19:31
Bundesliga - preview 20. kola
05.02.2012, 08:25
Bundesliga - souhrn 20. kola
30.01.2011, 19:25
Bundesliga - preview 20. kola
30.01.2011, 09:19
Bundesliga - souhrn 20. kola
31.01.2010, 19:25
Bundesliga - preview 20. kola
31.01.2010, 08:55
Bundesliga - souhrn 20. kola
15.02.2009, 18:54
Bundesliga - preview 20. kola
15.02.2009, 08:18
Bundesliga souhrn - 20. kolo
17.02.2008, 18:54

Komentáře (11)

Přidat komentář
Arne

S04 - Wolfsburg 1

Hertha - Arminia 1

Energie - BVB 2

Hansa - Eintracht 1

MSV - Stuttgart 0

KSC - Bayer 0

Werder - FCN 1

H96 - FCB 0

HSV - Bochum 1

Reagovat
One-Real

Schalke 04 - VfL Wolfsburg 1

Energie Cottbus - Borussia Dortmund 0

Hertha Berlín - Arminia Bielefeld 1

Hansa Rostock - Eintracht Frankfurt 0

MSV Duisburg - VfB Stuttgart 02

Karlsruher SC - Bayer Leverkusen 0

Werder Brémy - 1. FC Norimberk 1

Hannover 96 - Bayern Mnichov 02

Hamburger SV - VfL Bochum 1

Reagovat
Shevchenko

Rafael Ferreira de Souza je Rafinha ?

Reagovat
Arne

jj

Reagovat
smazaný uživatel

super blbci z Schalke nechcou titul asi:(

Reagovat
cubinho

Jj, Edin je tam proháněl a nakonec dá se říct rozhodl...jinak Šimůnek dostal dobré dudy...

Reagovat
smazaný uživatel

já to přeji schalke titul ae oni ho nechcou,tak doufám Brémy ale rozhodně ne mnichov

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se MArtin i dnes trefi, ale to uz by bylo asi moc

Reagovat
dadoprso
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele