Bundesliga - preview 20. kola

06.02.2015, 08:40, aktualizováno 08.02.2015, 08:48
Previews
Skvěle začal jaro Werder, zatím si na své konto připsal šest bodů a další hodlá přidat v souboji s Leverkusenem. Augsburg úspěšně atakuje pohárové pozice a pokud porazí Frankfurt, poskočí už na třetí příčku...
Werder Brémy - Bayer Leverkusen  (neděle 15:30)
Leverkusen čeká v boji o Ligu mistrů nepříjemný soupeř - svěřenci Rogera Schmidta zajíždějí na půdu Brém, které zatím prožívají skvělý start do roku 2015 a dnes se pokusí potřetí za sebou zvítězit..

Pokud počítáme i prosincovou výhru nad Dortmundem, znamená to, že Werder triumfoval už třikrát v řadě; to je v této sezoně zatím jeho rekord. Díky celkově nepovedenému podzimu se tradiční klub stále musí obávat o záchranu, pokud by však uspěl i dnes, tyto starosti se alespoň na chvíli rozplynou.

Klíčovým krokem bylo nahrazení neúspěšného kouče Robina Dutta Viktorem Skripnikem; nový trenér sice nedisponuje bohatými zkušenostmi, dokázal však navrátit Werderu ztracenou formu. Pokud by liga začínala před deseti koly (kdy se Skripnik poprvé postavil ke kormidlu), hrály by Brémy o pohárovou Evropu.

"Trenér zkrátka přesně ví, jak najít pro každou situaci ta správná slova," chválí záložník Philipp Bargfrede, jeden z hrdinů poslední výhry nad Hoffenheimem (2:1). "Zná své hráče, ví, jak přemýšlíme, a dokáže včas reagovat," dodává.

Leverkusen je momentálně šestý a při pohledu na tabulku by tak měl být papírovým favoritem, šance jsou ale velmi vyrovnané. "Chceme se stále posouvat," uvedl domácí obránce Jannik Vestergaard, kterému nestačí, že se Werder během prvních dvou jarních kol dokázal vymanit ze sestupové zóny. "Pokud bychom si řekli, že už můžeme být spokojení, sestoupili bychom s 23 body na kontě."

Domácí však musí vyřešit jeden nepříjemný problém - Franco di Santo, který se po svém návratu okamžitě stal klíčovou postavou (zaznamenal tři branky a jednu asistenci), v pátek nemohl absolvovat plný trénink a jeho účast je ohrožena. Totéž platí i pro Bargfredeho a Fina Bartelse. Na druhé straně se otazníky vznáší nad starty Josipa Drmiće, Emira Spahiće, Omera Topraka a Karima Bellarabiho; naopak se vrací Heung-Min Son, finalista Asijského poháru.

Také Leverkusen v týdnu uspěl, když porazil trápící se Herthu, a nyní touží po dalších třech bodech. "V Berlíně jsme splnili cíl a nyní nás čeká další těžký soupeř, který hraje s velkým sebevědomím," uvedl Roger Schmidt na tiskové konferenci. "Tuto výzvu přijímáme, protože sami máme dobrou formu. Středeční výhra nám hodně pomohla, teď je naším úkolem na ni navázat."
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Wolf - Gebre Selassie, Galvez, Vestergaard, Garcia - Bargfrede - Fritz, Junuzovic - Bartels - Selke, di Santo
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Hilbert, Toprak, Spahić, Wendell - L. Bender, Castro - Bellarabi, Calhanoglu, Son - Kießling
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FC Augsburg - Eintracht Frankfurt  (neděle 17:30)
Augsburg je letos zřejmě nejpříjemnějším překvapením Bundesligy, jeho kouč Markus Weinzierl však zatím nechce o Evropě ani slyšet; na podobné soudy je prý stále příliš brzy. Skromný bavorský klub se podle něj musí soustředit především sám na sebe, tedy na dnešní duel s Frankfurtem.

Okolnosti jsou pro Augsburg zatím příznivé - Mönchengladbach prohrál v pátek na Schalke, což znamená, že pokud domácí dnes uspějí (a zkompletují tak stoprocentní bilanci z prvního hracího týdne nového roku), upevní si výchozí pozici pro Ligu mistrů. Weinzierl nicméně podotýká, že sezonní cíle leží úplně někde jinde.

"Stále platí, že chceme získat 40 bodů," uvedl čtyřicetiletý kouč, jehož svěřenci v týdnu poprvé v historii udolali Dortmund a dnešní výhra by je mohla posunout už na třetí místo. "Jdeme zápas od zápasu a doufáme, že této mety dosáhneme co nejdříve. V neděli musíme předvést skvělý výkon, protože jedině tak můžeme opět zvítězit. Pokud zahrajeme na 90%, ztratíme," je přesvědčen Weinzierl.

Sám však přiznává, že jeho svěřenci jsou v tuto chvíli plni sebevědomí; domácí bilance je k tomu koneckonců opravňuje. Letos v Augsburg Areně vyhráli už sedmkrát, všechny body odevzdali pouze dvakrát. Dnes budou proti Eintrachtu opět velkým favoritem, i když se musí obejít bez nové posily Christopha Jankera (červená karta proti Dortmundu).

"Je to škoda, že nemůžu hrát, ale chtěl bych poděkovat trenérovi za to, že ve mně vložil takovou důvěru," prohlásil Janker pro oficiální klubové stránky. "To není žádná samozřejmost, odbýt si debut v novém dresu v tak těžkém zápase, jako byl ten na Dortmundu," dodal.

Frankfurt zahájil rok 2015 hrozivou prohrou 1:4 na půdě do té doby tápajícího Freiburgu, ve vloženém kole se mu však dařilo už mnohem lépe - svěřencům Thomase Schaafa se povedlo přistřihnout křídla rozjetému Wolfsburgu a vyválčit cennou remízu. "Na naší hře bylo vidět velké zlepšení," pochvaloval si zkušený kouč. "Je dobře, že se posouváme směrem kupředu."
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Manninger - Verhaegh, Callsen-Bracker, Klavan, Feulner - Baier - Bobadilla, Höjbjerg, Halil Altintop, Werner - Ji
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Chandler, Zambrano, Russ, Oczipka - Hasebe, Stendera - Aigner, Inui - Seferović, Meier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Köln - SC Paderborn  (sobota 15:30)
Nováček z Paderbornu měl naprosto fantastický vstup do nového ročníku, ovšem postupem času začal ztrácet dech a nyní se velmi blízko přiblížil sestupovým pozicím. V tabulce se prozatím nachází na čtrnácté pozici se šestnácti body a před posledním Dortmundem má náskok pouhých tří bodů. Nyní se pokusí vylepšit svou mizérii na půdě Kolína, který získal o čtyři body více a v současnosti mu patří desáté místo.

Paderborn čeká na ligové vítězství již devět zápasů v řadě za sebou, navíc jeho vstup do nového roku je naprosto katastrofální. Ani jednou ještě neskóroval a po debaklu 0:5 na půdě Mainzu jasně nestačil také na konkurenční Hamburk v domácím prostředí po výsledku 0:3. Kolín naopak začal po zimní přestávce velmi dobře a ze dvou utkání vybojoval solidní čtyři body. Nejprve vyhrál v Hamburku po výsledku 2:0, minule se doma rozešel smírně bez branek se Stuttgartem.

Na podzim se oba celky spolu rozdělily po bodu po nerozhodném bezbrankovém výsledku a opatrný duel se dá očekávat také teď. Vzhledem k aktuální formě bude přeci jen mírným favoritem domácí Kolín. Ten má k dispozici téměř kompletní kádr, chybět bude pouze zraněný Helmes. "Na první pohled se může zdát, že to bude jednoduché utkání a získáme snadno tři body, ovšem ty nám do klína rozhodně zadarmo nespadnou," uvedl opatrně rakouský kouč Peter Stöger.

Hosté mají o něco početnější marodku, v sobotním klání nebudou k dispozici Lück, Bertels a Ducksch. "Pochopitelně jsme se dostali do situace, ve které jsme rozhodně být nechtěli. Po pauze jsme ztratili chuť po vítězství a naprosto z nás vyprchal elán, musíme se vyburcovat k lepším výkonům. Minulé dva zápasy byly naprosto zpackané a já doufám, že nyní budeme hrát proti Kolínu mnohem důstojnější roli a tentokráte nezklameme," řekl hostující stratég André Breitenreiter.

Stöger si myslí, že Paderborn se bude chtít vrátit k základům a tentokráte předvede dobrý defenzivní výkon. "Určitě v jeho kádru musí nastat změna. Když inkasujete osm gólů ve dvou zápasech, tak se rozhodně musíte zaměřit na kvalitní práci v defenzívě. Nám by určitě pomohla rychle vstřelená branka, pak by náš soupeř musel úplně změnit taktiku. Jsme v dobré psychické pohodě a pevně věříme v tříbodový zisk."
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Olkowski, Maroh, Wimmer, Hector - Vogt, M. Lehmann - Risse, D. Halfar - Finne, Ujah
SC Paderborn - pravděpodobná sestava:
L. Kruse - Wemmer, Rafa Lopez, Hünemeier, Brückner - Rupp - Koc, Bakalorz, Vrančič, Stoppelkamp - Lakič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfB Stuttgart - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
Podaří se Bayernu napotřetí v novém roce konečně zvítězit? Vedoucí tým Bundesligy zatím ze dvou jarních duelů získal jediný bod, a pokud by ztratil i dnes na půdě zachraňujícího se Stuttgartu, dalo by se už nejspíš mluvit o krizi. I proto jsou svěřenci Pepa Guardioly odhodlaní za každou cenu uspět..

Ne že by jim to domácí hodlali nějak ulehčovat. Jejich kouč Huub Stevens je totiž známý svými opakovanými výroky o tom, jak je důležité nedostávat góly; to sice může být pravda, jenže pokud váš klub tváří v tvář "smrti" produkuje bezbrankové remízy s Kolínem (jak se také naposledy stalo), fanoušky to příliš neuklidní. Stevense se tak musel veřejně zastat sportovní ředitel klubu Robin Dutt.

"Na konci sezony možná budeme tento bod vyvažovat zlatem," prohlásil. "Je to jeden z těch výsledků, které člověk ze začátku neocení; až časem se ukáže, jestli to pro nás byl úspěch nebo ne." Fakt, že Stuttgart za 180 jarních minut ještě nevstřelil ani gól, však přidělává jeho příznivcům na čele hodně vrásek.

Na druhou stranu, pokud by VfB uhrálo bezbrankovou plichtu i s Bayernem, zlobil by se nejspíš málokdo; jakýkoliv bodový zisk by byl hodně nečekaným bonusem. I proto, že Stuttgart je zatím letos doma lehce příšerný - vyhrál jediné utkání, vstřelil pouze čtyři (!) góly a inkasoval jich hned sedmnáct. Kapitán Christian Gentner sice obranářskou taktiku přímo nezavrhuje, ale netají se tím, že branky jsou také potřeba: "Pokud chceme vyhrávat, musíme se naučit riskovat v ten správný okamžik."

Také Bayernu se vstup do roku 2015 vůbec nevyvedl - stejně jako Stuttgart získal zatím jediný bod, což je v jeho případě samozřejmě hodně, hodně málo. Po šokujícím debaklu na Wolfsburgu (1:4) přišla remíza 1:1 se Schalke, které přitom mohlo v Allianz Areně klidně vyhrát. I přesto byl však kouč Pep Guardiola s hrou svého týmu spokojen.

"Proti Wolfsburgu jsme nehráli dobře, se Schalke se mi to ale líbilo," prohlásil; Bayern sice opravdu držel míč a měl zápas zdánlivě pod kontrolou, musí však přidat na efektivitě. Katalánský kouč nyní čelí nelehkému úkolu za každou cenu zvítězit a uhájit náskok před druhým Wolfsburgem. Rafinha a Franck Ribéry zůstávají na marodce.
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Ulreich - Schwaab, Baumgartl, Niedermeier, Hloušek - Romeu - Klein, Leitner, Gentner, Sararer - Harnik
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Rode, Benatia, Dante, Bernat - Schweinsteiger, Alaba - Robben, Müller, Götze - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 6.00 - 1.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SC Freiburg - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Borussia Dortmund klesla na poslední místo tabulky. Jürgen Klopp však stále věří, že dobré výsledky už jsou na obzoru.

Černožlutí mají na kontě už jedenáct porážek. A pokud si připíší ještě dvě další, bude jejich počet stejný, jako byl za minulé dvě sezony dohromady. Zápas s Freiburgem, jenž také bojuje o setrvání v Bundeslize, bude tedy velmi prestižní záležitostí. Kdo by to byl před začátkem aktuálního ročníku čekal.

"Jsem maximálně přesvědčený o tom, že se ode dna brzy odrazíme. Po fyzické stránce jsme na tom totiž mnohem lépe, než tomu bylo na podzim. To je fakt, který musíme začít využívat. Opravdu ale nechápu, jak je možné, že to, co hráči na tréninku hravě zvládají, nedokáží během zápasu realizovat. I proto jsme teď v tabulce tam, kde jsme," řekl Klopp.

Pro Freiburg není současná pozice ve druhé polovině tabulky nic neobvyklého. Vždyť se okolo sestupových příček motali většinu ze svých bundesligových sezon. Pouze před dvěma lety to dotáhli na luxusní páté místo, které jim zaručilo účast v Evropské lize a s ní také dvojzápas se Slovanem Liberec.

Určitou výhodu by tedy pro Christiana Streicha mohla představovat skutečnost, že v bojích o setrvání v soutěži jeho svěřenci takříkajíc "umějí chodit". "Těší mě, že se hráči stále dokáží vypořádat s tím tlakem. Na tom se jistě dá stavět. Jenom se obávám případných zranění, která by nám mohla tu situaci ještě zkomplikovat," prohlásil kouč po těsné prohře s Borussií Mönchengladbach.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Bürki - Sorg, Höhn, Torrejon, C. Günter - Darida, Frantz - Klaus, Schmid - Petersen, Möller Daehli
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Weidenfeller - Sokratis, Subotic, Hummels, Schmelzer - Sahin, Gündogan - Kampl, Reus, Aubameyang, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FSV Mainz 05 - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Velmi důležitý zápas čeká na Mainz a Herthu - oba celky totiž letos mají za cíl záchranu a právě v soubojích s přímou konkurencí tak potřebují získávat body. Lépe je na tom Mainz, který začal rok 2015 pozitivně, naopak berlínští se stále trápí, což už stihl odnést trenér Jos Luhukay..

Mezi oběma týmy je v tabulce rozdíl pouhých čtyř bodů, domácí však mají řadu důvodů k optimismu. Podzimní část sezony zakončili vyloženě bídnou sérií pouhých čtyř bodů z posledních osmi zápasů; zimní přestávka jim však očividně prospěla, hned v prvním kole rozstříleli Paderborn 5:0 a následně dokázali uhrát cennou remízu 1:1 v Hannoveru.

"Naše hra se oproti první polovině sezony viditelně zvedla, jsme zase na správné cestě," těší kouče Kaspera Hjulmanda. Dánský lodivod se navíc může radovat i z návratu Shinjiho Okazakiho; japonský šutér je opět zdravý a připraven nastoupit. Naopak mimo hru stále zůstávají Christoph Moritz, Todor Nedelev, Jonas Hofmann a Joo-Ho Park. Otazník se vznáší nad startem Jaira, který na tréninku utržil lehké zranění.

Také Hertha by na závěr podzimních bojů nejraději zapomněla; na rozdíl od svého dnešního soupeře však nedokázala v zimě zabrat a prohrála oba úvodní ligové duely. Dokonce bez vstřelené branky. Výsledkem je pád na sedmnácté, sestupové místo, a management klubu se rozhodl jednat - Jos Luhukay byl propuštěn a na jeho místo přišla někdejší opora a miláček tribun Pál Dárdai, který Starou dámu povede ve spolupráci s Rainerem Widmayerem.

"V týmu je spousta kvality," prohlásil sebevědomě Dárdai na své první tiskové konferenci. "Do Mohuče jedeme bojovat," dodal ještě, ačkoliv pohled na marodku jeho ambicím příliš nepomáhá - Herthě budou z různých zdravotních důvodů chybět Tolga Cigerci, Änis Ben-Hatira, Alexander Baumjohann a John Heitinga, zatímco Sebastian Langkamp je suspendovaný a Salomona Kaloua ještě čeká finále Afrického poháru národů.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Karius - Brosinski, Bell, Jara, Bengtsson - Geis, Baumgartlinger - de Blasis, Malli, Clemens - Okazaki
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Kraft - Pekarik, Lustenberger, Brooks, Plattenhardt - Hosogai, Skjelbred - Beerens, Stocker, N. Schulz - Schieber
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.70 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
VfL Wolfsburg - TSG Hoffenheim  (sobota 15:30)
VfL Wolfsburg si nejprve smlsnul na Bayernu, ale poté jenom remizoval s Eintrachtem Frankfurt. Proti Hoffenheimu, který v novém roce ještě nebodoval, by se však už ve vlčím dresu měla představit nová posila z Chelsea, německý mistr světa André Schürrle.

Trenér Dieter Hecking prohlásil, že se už stihnul seznámit se všemi novými spoluhráči a že se nesmírně těší na svůj debut za nový klub. "Sám jsem cítil, že bych klidně mohl nastoupit už proti Frankfurtu, nicméně nebylo jasné, jestli bych to zvládnul po fyzické stránce. Přeci jen poslední tři týdny jsem nehrál soutěžní zápas. Nebylo to úplně příjemné, a proto jsem rád, že jsem teď ve Wolfsburgu a že mu můžu pomoci," nechal se slyšet čtyřiadvacetiletý fotbalista.

Bývalý hráč Mohuče a Bayeru Leverkusen nastoupil naposledy k bundesligovému utkání před dvěma lety. A nemohl se dočkat, až si znovu zahraje v rodné zemi. "Měl jsem nabídky ze Španělska a z Francie, ale hrozně moc jsem chtěl domů do Německa. Wolfsburg se ozval jako první a jeho cíle byly v podstatě totožné s těmi mými."

Z druhého místa ztrácí celek z města automobilů na vedoucí Bayern Mnichov osm bodů, což určitě není málo, nicméně na třetí Schalke má nyní čtyřbodový náskok a zápas k dobru. Ještě k tomu s Hoffenheimem, na jehož současnou formu by Vlci měli případně stačit i bez Schürrleho. Holt porazit bavorský velkoklub takovým rozdílem ... to se musí někde promítnout.
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Benaglio - Vieirinha, Naldo, Knoche, Rodriguez - Luiz Gustavo, Arnold - D. Caligiuri, De Bruyne, Schürrle - Dost
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Beck, Strobl, Bicakcic, J.-S. Kim - Schwegler, Polanski - Volland, Roberto Firmino, Elyounoussi - Modeste
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hamburger SV - Hannover 96  (sobota 18:30)
Hamburk si v rámci vloženého kole připomněl po čtyřzápasové odmlce, jak chutná radost z vítězství. Převaha nad Paderbornem byla zřejmá a hráči se na tři vstřelené branky ani příliš nenadřeli.

To velice potěšilo trenéra Josefa Zinnbauera, protože jeho svěřenci tak mohli pošetřit síly potřebné ke zdolání "sousedního" Hannoveru. "Proti Paderbornu jsme si hlavně chtěli zápas užít, což nám jistě pomohlo ke snadné výhře, která nám dala před nadcházejícími duely možnost trochu relaxovat," prozradil přímý nadřízený Jaroslava Drobného a Petra Jiráčka.

Teď to ale bude o něčem trochu jiném, byť se Tayfunu Korkutovi stále nedaří ustálit výkony členů svého kádru. "Oni určitě udělají všechno proto, aby doma neprohráli podruhé za sebou," narážel Korkut na utkání s Kölnem. "Řekl bych, že to nebude pro diváky příliš atraktivní zápas. Derby jako je toto většinou vyhrává bojovnější celek," dodal německý rodák s tureckými kořeny.

Proti HSV bude moci využít služeb čerstvě podepsaného João Pereiry, jenž v týdnu dorazil z Valencie. Didier Ya Konan si však na svůj debut bude muset ještě počkat. Hamburk bude oproti tomu postrádat Pierre-Michela Lassogu, Lewise Holtbyho, Valona Behramiho a Dennise Diekmeiera, což by tým z Imtech Areny mohlo stát (nějaké) body.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Drobny - Westermann, Djourou, Rajkovic, Marcos - Jiracek, van der Vaart - N. Müller, Stieber, Jansen - Olic
Hannover 96 - pravděpodobná sestava:
Zieler - H. Sakai, Marcelo, C. Schulz, Albornoz - Schmiedebach, S. Sané - Briand, Stindl, Kiyotake - Joselu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach  (pátek 20:40)
Fotbalisté Schalke vstoupili do nového roku tou správnou nohou a získali ze dvou utkání hned čtyři body. Teď přivítají v domácím prostředí Gladbach, který letos také bojuje o Ligu mistrů a zatím si ve vyrovnané tabulce stojí o trochu lépe než jeho páteční protivník.

Schalke má na kontě jednatřicet bodů a je šesté, Gladbach má jen o dva body více, ale stačí to na třetí místo. Dá se tak očekávat zajímavý duel. Schalke ve svém prvním zápase po zimní přestávce dokázalo přehrát Hannover 1:0, následně srdnatě bojovalo na půdě suverénního mistrovského Bayernu a nakonec si odvezlo cenný bod po remíze 1:1. Gladbach je na tom v roce 2015 ještě lépe, oba zápasy vyhrál a navíc ještě neinkasoval - nejprve zvítězil 1:0 ve Stuttgartu a poté stejným výsledkem zdolal dalšího zachraňujícího se soupeře, Freiburg.

Vzájemné zápasy vyznívají v posledních letech trochu překvapivě lépe pro Mönchengladbach. Přestože v ligové tabulce končil vždy za Königsblauen, porazil je v šesti z posledních deseti zápasů a jen dvakrát prohrál. Bilanci potvrdil i na podzim, kdy doma vyhrál jasně 4:1.

Domácí kouč Roberto di Matteo bude v důležitém souboji postrádat elitního útočníka Klaase-Jana Huntelaara, který bude po zbytečném vyloučení v utkání s Hannoverem pykat ještě tři kola. "V zápase s Bayernem se ukázalo, že hrát můžeme i bez něj a pevně věřím, že máme dostatečně kvalitní kádr na to, abychom ho zastoupili a nějaké ty branky dali," uvedl di Matteo se vší vážností.

Italský trenér v ofenzívě určitě bude nejvíce spoléhat na Choupo-Motinga, který v šestadvaceti zápasech skóroval hned desetkrát a vstřelil i jediný gól svého týmu v podzimním duelu. Nicméně marodka Schalke je stále velmi početná. Dlouhodobě se na ní nacházejí jiní útočníci Obasi s Farfánem, mimo ně jsou kvůli zranění vyřazeni také Fährmann, Giefer, Kolasinac, Draxler a Goretzka.

"Proti Bayernu jsme ukázali naší psychickou sílu a i přes nepříznivý stav jsme dokázali vyrovnat. Stále je na čem pracovat a musíme se v hodně činnostech zlepšovat, ovšem cítím, že jdeme tím správným směrem. S Gladbachem nás čeká nesmírně náročný zápas, ale rozhodně ho můžeme zvládnout a zvítězit," dodal optimisticky di Matteo.

Hosté se budou muset obejít bez Stranzla s Hahnem. "Naše vítězství sice nejsou úplně přesvědčivá, ale v dlouhodobé sezóně se počítá tříbodový zisk a na ten se nám daří pravidelně dosahovat. Teď se budeme muset s velkou silou protivníka vyrovnat. Máme dostatečně kvalitní tým na to, abychom zvítězili a opět se přiblížili našemu snu, čímž je Liga mistrů," řekl hostující stratég Lucian Favre.
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Wellenreuther - Höwedes, Matip, Nastašič - Fuchs, Uchida - Neustädter - Barnetta, M. Meyer - Sam, Choupo-Moting
M'gladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Korb, Jantschke, Alvaro Dominguez, Wendt - Kramer, G. Xhaka - Herrmann, Hazard - Raffael - M. Kruse
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov19144143:946
2.VfL Wolfsburg19115338:1938
3.Borussia Mönchengladbach1996427:1633
4.FC Augsburg19110826:2233
5.Bayer Leverkusen1988329:2032
6.Schalke 041994630:2231
7.TSG Hoffenheim1975731:3026
8.Hannover 961974822:2825
9.Eintracht Frankfurt1966736:3924
10.1. FC Köln1965819:2323
11.Werder Brémy1965830:4023
12.1. FSV Mainz 0519410525:2422
13.Hamburger SV1955912:2120
14.SC Paderborn1947821:3419
15.SC Freiburg1939721:2718
16.VfB Stuttgart1946920:3318
17.Hertha BSC19531124:3818
18.Borussia Dortmund19441118:2716
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach
sobota 15:30VfB Stuttgart - Bayern Mnichov
sobota 18:30Hamburger SV - Hannover 96
neděle 15:30Werder Brémy - Bayer Leverkusen
neděle 17:30FC Augsburg - Eintracht Frankfurt

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (289)

Přidat komentář
smazaný uživatel

dokaze mi nekdo rozumne vysvetlit, proc se v bundeslize prakticky nenastavuje? je to zhruba druhy rok uz,kolikrat nenastavi ani minutu rozhodci. Na to ze maji plne stadiony a byly doby kdy se prave v nastaveni rozhodovalo, jaky ma smysl to co praktikuji ted?

Reagovat
TOM HORAK

Toho jsem si nevšiml, ve středu jsem byl v Dortmundu a tam se nastavovaly 4 minuty..

Reagovat
smazaný uživatel

No ten zapas jsem koukal a to byla naprosta vyjimka ctyri minuty navic v bundeslize. Treba Bayern se Schalke se pisklo prakticky odbitim 90. minuty. Toho si snad musel vsimnout kazdy kdo trochu sleduje bundesligu.

Reagovat
PJ

Na to jsi přišel jak? V poslednim kole se jen na Bayernu nenastavovalo, a taky se hráči rozčilovali, takže to asi nebude tak obvyklý, jak píšeš. Jinak ve všech zápasech byly 2-3 minuty, někde 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Něco na tom ale je. V PL a PD se fakt nastavuje více...toje pravda

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím a hlavně ve 2 lize nastavuje max 1 minutu, vyjímečně 2

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím, tiež tomu nerozumiem, väčšinou 2-3 minúty, niekedy aj 1. V Anglicku takmer v každom zápase 4-5 a padá tam v nadstavenom čase mnoho gólov a je to dosť atraktívne pre divákov ako na štadióne tak pri TV. Ale všeobecne aj v iných ligách sa nadstavuje málo čo si tak všímam.

Reagovat
frankiefcb

bohužel je to velmi na pytel trend, Typickým příkladem je ČR, kdy se za poslední 3 roky nastavuje většinou 1-2 minuty.

Reagovat
andrew96

Mně se to zase líbí, třeba v Anglii často nastavují víc jenom proto, že je tam rozdíl jedné branky přestože tým který chce vyrovnat hrál tužku nebo se nijak výjimečně během poločasu nepřerušovalo. Tento německý trend je mi sympatičtější, takto ti hráči vědí, že musí hrát do 90. minuty a ne spoléhat na vůli rozhodčího.

Reagovat
JozkokozleJ

V BL sa zväcsa hraci zamerne nevalaju, nijak sa nezdrzuje, tak tie 2 az 3 minuty su akurat.

Reagovat
jackinho10

V Anglii se hraje ale treba jen s jednim balonem, takze tam to je celkem pochopitelne a myslim si, ze I spravne nastaveni

Reagovat
jackinho10

Taky to nechapu, ve stredu jsem se dival na Wolfsburg a nastaveni 2 minut me dokonce I rozcililo vzdyt jenom odkopy od branky trvaji min pul minuty

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bych chtěl víc než bodík....autobus olé !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pri súčasnom Schalke mám obavy aby to nebola ako niekedy tradičná piatková nuda, ale dôležité bude ako vstúpi do zápasu Gladbach a keby sa ujali vedenia v úvode bolo by to pre zápas super.

Reagovat
frankiefcb

chci se na to kouknout, ale potom, co předvedli na Bayernu mám strach, abych se nenudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes štartuje 2.BL, tu je prehľad zimných odchodov/príchodov: http://www.bundesliga.de/de/liga2/transferboerse/

Kto sa podľa Vás najviac posilnil?

Koho tipujete a prajete si na postup/zostup?

Páči sa mi doplnenie už tak mladého kádra Kaiserslauternu o ďalších zaujímavých mladých hráčov. To isté Furth, mladý káder, tam ale prišla aj skúsenosť v podobe Freisa. Kvalitní hotoví hráči prišli ale hlavne do Lipska no. Karlsruher verí svojmu aktuálnemu kádru.

Postup už asi neújde Ingolstadtu, ktorý si až tak osobne neprajem, naopak potešili by ma v BL Kaiserslautern, Fortuna a Norimberg a všetci majú šancu to dotiahnuť min.do baráže. Na opačnej strane tabuľky dúfam že sa zachránia St.Pauli aj 1860tky. Padnúť by mohol Aalen, Sandhausen, tí by mi chýbali najmenej.

Reagovat
db18

Oni už mají i Reynu

Jinak mne nejvíc potěšila hostovačka Kerka A nejvíc doufám, že se ještě podaří FCK postoupit (a ideálně, aby Audi vypadlo z postupových míst, ale to moc reálný neni)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Postup: Ingolstadt, Karlsruher, baráž Kaiserslautern.

Sestup: No taky by mi nevadil pád Aalenu nebo Sandhausenu, ale myslím si, že Aue to už letos neudrží (ikdyž tam je vše možné). A když už jsme u toho, tak z 3. Ligy snad SGD a Arminia/Duisburg/Chotěbuz. Tam to bude zajímavější ještě víc než v 2. BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vrch 3.ligy je neskutočné našľapaný, tam to bude jazda ako v BL o záchranu. Inak nevieš prečo hraje zajtra Dynamo bez divákov? Čítal som na Kickri, že atakujú rekord v návštevnosti v 3.lige, doteraz ho drží Braunschweig zo sezóny 2010/11 a priemernou návštevnosťou 17 404 divákov, Dynamo ma v aktuálnej sezóne priemer cez 24 tisíc Veľmi si prajem aby postúpili.

Reagovat
andrew96

Ty jo nevim. V posledním zápase v Münsteru byly potyčky s policajty, a v posledním domácím zápase v prosinci proti Osnabrücku tam taky byl jakýsi bordel, ale ten byl hlavně od hostů takže nevim. Ale tak pro Dynamofans to není nová situace.

Jinak se velmi těším na DFB-Pokal SGD-BVB. Snad přijde nějaká odveta hostů za ten bordel, co udělali Dynamofans v Dortmundu před 3 roky, v současné válečné náladě BVB-fans to není nereálné.

Reagovat
db18

Ta trest jde ještě zpátky až k venkovnímu utkání s Hansou Rostock (fanoušci házeli pyro na plochu a do sousedních sektorů)

Reagovat
andrew96

Ja ták. No jo klasika. Díky za info.

Reagovat
JozkokozleJ

Ingolstadt ma na uvod celom dobry los. Ak by im dnes vysiel zapas vo Fürthe, tak by to skutocne mohlo znamenat, ze sa povezu na postupovej vlne. Prial by som dnes Fürthu, aby im to skomplikoval.

Nürnberg by som este nechal rok v 2.BL. Po vyraznej letnej obmene kadra je potrebne to stabilizovat (podobne ako naposledy Köln). Ale kvalitou muzstva by o postup bojovat mali uz tento rok.

Postup by som prial aspon jednemu z dvojice K´lautern, Düsseldorf (a vlastne Unionu - nerealne). Z toho mala, co som videl, na mna herne sympaticky posobil Braunschweig. Karlsruhe a Darmstadt som vobec nevidel. V prvej trojke ocakavam RB Leipzig; individualna kvalita tam je velika, zabrzdit by ich mohla akurat nejaka hlbsia kriza.

Hlavne nech sa zachrania tradicne kluby (St. Pauli, 1860...), ostatne mi je jedno. Teda FSV Frankfurtu by som vypadnutie asi i doprial. Aue priviedlo v zime vela novych hracov, co obvykle nema pozitivny okamzity ucinok, preto su mojim tipom na vypadnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka za reakciu, s Norimbergom súhlasím, značna časť jesene ukázala, že to herne na BL ešte asi nebude, potrebujú čas. Union mám tiež celkom obľúbený kvôli ich tradícii a fantastickým fanúšikom a útulnému štadiónu, taký čarovný rodinný klub.

Inak pozeráš niečo teraz od 18:30? Ja asi zapnem ten Furth s Ingolstadtom.

Reagovat
db18

Aue o poločase zaslouženě 1:0

Reagovat
JozkokozleJ

To iste plati o vedeni Ingolstadtu vo Fürthe.

Reagovat
smazaný uživatel

Sú lepší? Ja pozerám Furth - Ingolstadt, hostia sú o niečo lepší a tiež zaslúžene vedú 0:1, navyše im ešte neboli uznané 2 góly kvôli tesným offsajdom. Ale aj Furth má dobré momenty, hlavne Trinks sa mi páči.

Reagovat
db18

RBL má o něco víc ze hry, ale skoro k ničemu se nedostanou, Aue je o dost nebezpečnější...

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som večer zostrihy na Sport1 nemeckom, Aue mohlo vyhrať aj vyššie mali tam potom riadne šance keď už Lipsko hralo vabang. Ale čo ma prekvapilo bol zápase Aalen - Darmstadt, to bola hromada šancí hralo sa hore dole, hlavne od domácich som také niečo nečakal, hrali fantasticky ofenzívne, ale Darmstadt nastrelil 2 či 3krát konštrukciu brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Vie mi niekto z nemčiny preložiť ten slogan na reklamnom banneri pre domáce zápasy Bochumu? Skúšal som cez prekladač, ale moc to nesedí

https://www.facebook.com/MEINVfL/photos/a.463375074024.246266.388194394024/10153054401659025/?type=1&permPage=1

Reagovat
db18

Soupeři to musí z kalhot téct řídce

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka, tak to vôbec nie je také trápne ako tam píšu v komentároch fans Vfl.

Reagovat
db18

Ještě, když to je citát trenéra...

Reagovat
db18

RdM, Gladbach venku a páteční předehrávka - to snad ani nemůže dopadnout dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím že Gladbach nás od nejakej nudy zachráni. Navyše bude určite fantastická atmosféra pretože do Veltins Arény sa rúti 6 000 fanúšikov Gladbachu Tak snáď to vybičuje aj hráčov k poriadnemu tempu a nasadeniu. Matteo by aspoň doma nemusel postaviť autobus.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak k Schalke v LM, Realu bude chýbať zrejme v oboch zápasoch Ramos, Pepe je po zranení a keď stihne prvý zápas tak určite ešte nebude v 100% forme, v oboch dueloch bude chýbať aj James - dosť dôležitý hráč v poslednom období pre Real. Schalke by nemuselo byť až tak bez šancí ako pred rokom. Len musia byť odvážnejší ako na Bayerne, Real vzadu kiksoval aj proti Seville v stredu a to dosť šokujúco, Sevilla mala mnoho tutoviek.

Reagovat
DieFohlenBMG

schalke by neporazilo ani castillu

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sme neboli prekvapení proti Realu, podľa mňa sú tento rok šance pre Schalke oveľa vyššie ako pred rokom.

Reagovat
smazaný uživatel

Unsere #Fohlenelf zu #S04BMG: Sommer - Jantschke, Brouwers, Dominguez, Wendt - Nordtveit, Xhaka, Hazard, Herrmann - Raffael, Kruse

Bez Kramera, tak to je prekvapko.

Reagovat
db18

...a někdo vyhrožoval bombou, takže policie prohledává auta a situaci hlídá i vrtulník

Reagovat
smazaný uživatel

bombou v autách?

Reagovat
db18

Bombou na stadionu, tak policie prohledala auta žurnalistů

Reagovat
bayern987

Nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

#Schalke: Wellenreuther; Nastasic, Matip, Höwedes, Fuchs; Kirchhoff, Höger; Uchida, Barnetta, Choupo-Moting; Boateng

Reagovat
JozkokozleJ

7 obrancov

(Ok, Höger len ako alternativny obranca)

Reagovat
db18

Reagovat
Pipo123

Neskutočná zostava, tam je snad futbalista len Barnetta a Boateng

Reagovat
DieFohlenBMG

barnetta gol a boateng asistence

Reagovat
bayern987

Vítězná, nevíš kdy se má vrátit Draxler s Goretzkou?

Reagovat
db18

Draxler nemůže to koleno pořád zatěžovat - určitě by měl přijít o duely s Realem... a Goretzka už se blíží k návratu - konkrétní datum ale nikdo neuvedl (ale na rozdíl od Draxlera může trénovat)

Reagovat
bayern987

Díky, doufal jsem že oba Real stihnou, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Goretzka stejně nehraje v základu

Reagovat
db18

Teď by teda místo Fuchse klidně hrát mohl

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, levého beka jsem ho zahrát ještě neviděl. Osobně bych tam celkem chtěl vidět Ayhana

Reagovat
db18

Tak na beky teď moc nehrajete - a jako DM by měl být schopný to odbránit... navíc, co už může být horší než Fuchs?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že by s Goretzkou místo Fuchse byl nějaký zásadní rozdíl, pokud by se nezměnilo rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

místo fuchse snad bude hrát Aogo......někdy

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý na Wellenreuthera

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá fakt hrozivě. To je snad ještě defenzivnější než proti Bayernu. Vůbec nějak nepobírám to rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

to bude fotbal

Reagovat
andrew96

Boha jeho Ještě, že jsem marod a spánek potřebuju jako sůl, takže tento zápas ideální volba.

Reagovat
stas87

tak podla zostav tazko tipovat vitaza,tesim sa na Herrmanna,ten by si mohol pohrat s obrancom na lajne Gladbach dufam nebude hrat taku sracku ako vzdy ked vyrazi von,mohli by ich vybrejkovat no a ked zatlaci na Fuchsa s Nastasicom tak pravdepodobnost chyby je celkom dobra..tak s chutou do toho

Reagovat
JozkokozleJ

Steigerleid

Reagovat
smazaný uživatel

Link na zapas S04:BMG DAKUJEM

Reagovat
smazaný uživatel

http://sknazivo.com/

Tu máš 4 linky k dispozícií, väčšinou idú v pohode, ale teraz som neskúšal lebo mám E2

Reagovat
Kily

zapnu Eurosport2 a fotbal nikde, mrknu na livesport a ještě se nehraje, kde je chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

Die Partie #S04BMG beginnt aufgrund von Verzögerungen an den Einlasskontrollen ca. 10 Minuten später. #servicetweet #Fohlenelf

Reagovat
Kily

danke

Reagovat
stas87

OT:

mozu rozny ludia zneuzit meno skutocneho exekutora a v jeho mene posielat mailov s exekucnym prikazom? pytam sa lebo po 4 mesiacoch si mazem mailov a prislo mi zaplatit asi 30 tisic

Reagovat
stas87

samozrejme viem ze exekucny prikaz musi prist postou ale v prvej chvili som sa dost zlakol a premyslal ci som naozaj niekde nieco nezaplatil,uz viem ze je to drbnuty podvod a toho chuja co to posiela by som zbil

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik chyb teď udělala obrana Gladbachu... Ale pěkný zakončení

Reagovat
JarousFCB

taky bych mel dotaz... Byly nekdy sestrihy minuleho kola? Kdyz mely podle programu hrat, tak tam byl bud snooker nebo tam kdosi jezdil na kole.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mali ísť niekedy podvečer sa mi zdá, ale či išli neviem. Pred magazínom Preview.

Reagovat
smazaný uživatel

To je příšerný co hraje Schalke

Reagovat
Pipo123

Je to ale účinné, navyše tá obrana pracuje výborne. Konečne snad po 3-4 rokoch hraje Schalke dobre v obrane

Reagovat
stas87

tak tebe sa to pochopitelne paci lenze mne a väcsine fanusikov BL prilis nie,mne nevadi dobra defenzivna hra ale musi k tomu byt aj nejaka nadstavba smerom dopredu a tu Schalke neponuklo ani raz..a zasa sme u ich efektivity,v podstate prva sanca vyuzita a teraz budu len branit a cakat na brejkov..vysledky s tym di Matteo mat bude ale bude fakt smutne ak sa z tak hraveho a ofenzivneho timu stane sedivy tim v Bundeslige

Reagovat
Pipo123

Jasne, je to nuda, ale aj pri pohľade na absencie Schalke smerom do ofenzívy to je pochopiteľné. Veď taký Moting hraje na strane Gladbachu a všetko zadrbe, nebyť Boatenga a Barnettu tak je to od Schalke jasná nuda, ale čo iné by mohli spraviť pri absencia Draxlera či Hunta ? Navyše Fuchs a Uchida v tomto systéme toľko nehoria smerom dozadu.

Reagovat
stas87

to vsetko chapem a je pochopitelne ze ked im nehraju ich ofenzivne esa tak ze to nebude nejaka hitparada,to oc predviedli ale v AA je regulerna hanba a ja mam neblahy pocit ze sa takto budu prezentovat do konca jari ale tak mame odohrate dva zapasy a polcas teraz tak netreba z toho robit to ze takto budu hrat az do konca ligy s navratom Draxlera,Farfana a Huntera to moze byt ofenzivne pekna hra s konecne vyriesenou obranou a budu zasa bavit

ani jeden nema potrebnu kvalitu dopredu,Uchida poriadn neodcentruje a Fuchs je v zostave asi len kvoli standartkam,to je proste na silu Schalke slabe

Reagovat
JozkokozleJ

Je to trosku novinka v BL, ze muzstvo hrajuce o LM sa otvorne nehanbi hrat defenzivny futbal. Gol im zahral vylozene do kariet. Sympaticke a pohladne to prilis nie je, ale ucelne urcite ano. M´gladbach si nevie rady. Nakopavat do sestastky (vzhladom na vyskovy rozdiel) nema cenu a zaparkovany autobus nedovoli kombinovat.

S tymto by nemuseli dostat od Realu vylozene cocku.

Reagovat
Pipo123

Presne tak, nemuseli a mohli by Real kľudne potrápiť, už len bod proti Bayernu bol super pre Schalke a nejaké argumenty ktoré sa objavili že v minulosti prehrali v Bayerne 4:0 ale hrali pekne a mali kopec šancí sú nezmyselné, teraz hrajú defenzívne ale získali bod a dnes znova majú nakročené k zisku bodov.

Reagovat
JozkokozleJ

Nechcem robit velke zavery, ale s tymto futbalom sa z dlhodobejsieho hladiska neposunie dalej ani Schalke, ani jeho hraci a ani BL to nepomoze. Pride mi to trosku spiatocnicke, pritom Nemecko spolu so Spanielskom sa vysvihli prave kvoli tomu, ze neboli konzervativni. Ale to vylozene predbieham. Trebars len di Matteo zacina od zakladov... Tento futbal moze Schalke kratkodobo priniest vysledky.

Reagovat
Pipo123

Tak ale já to chápem, Di Matteo nebude hrať hurá futbal keď vidí čo má na krajoch obrany a prakticky aj strede obrany. Pritom na kvalitu stopérov akých má Schalke bolo zarážajúce ako v minulosti dokázali v obrane hrať. Uvidíme keď sa vráti Draxler a spol čo vymyslí Di Matteo, ale já to chválim že začal pracovať na obrane, prakticky všetci tréneri v Schalke vyhoreli na hre obrany, ak by chcel hrať hurá futbal, tak len taký Moting by dnes založil 2-3 protiútoky Gladbachu

Reagovat
JozkokozleJ

Hej, dnes to di Matteovi s ohladom na okolnosti (chybajuci hraci a vtlacenie novej koncepcie hry) ani nezazlievam. I preto ma futbal celkom bavi a som zvedavy, co M´gladbach vymysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke si to hraje v pohode chápete? Dobré namiešaný betón.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ze Schalke se dle očekávání stává snad nejnezajímavější tým ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Včera v Denníku Špotr vyšiel pekný článok k Udovi Lattekovi, napíšem zopár úsmevných pikošiek:

Po sezóne 1974/75, v ktorej pre evidentnú úvanu opôr (po víťazstve v EPM i na MS) skončil Bayern na 10.mieste v domácej súťaži (predtým 4krát po sebe titul s Lattekom), sa riešilo, čo ďalej. "Povedal som prezidentovi Bayernu Wilhelmovi Neudeckerovi, že potrebujeme nejaké zmeny. On mi na to: to je v poriadku, ste vyhodený." Šiel do Borussie Monchengladbach a ďalšie 2 tituly získal s ňou.

V Barcelone vyhral Pohár Víťazov Pohárov. O rok ho vykoli kvôli Maradonovi:

"Odchádzali sme a chceli sme, aby autobusu vyrazil o 19:00. Kto tam nebol? Diego Maradona, chcel tradične posunúť čas odchodu. Keby som naňho čakal, stratil by som autoritu pred tímom. Povedal som šéfovi, nech zavrie dvere a ideme. Nastali búrlivé ovácie od ostatných hráčov. o dva alebo tri dni neskôr mi ukázali dvere, Diego sa bol sťažovať prezidentovi klubu...Zbavili sa ma."

Nemám čo ľutovať. Prišiel som z malej dediny, s ničím vo vrecku. Nemal som nič a futbal mi dal všetko."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

http://tinyurl.com/pfrta93

Skoda, ze sa Hitzfield upratal mimo BL, mohol ohrozit Lattekov rekord.

Inak v tej sezone 74/75 po MS dostal Bayern hned v prvom kole jednu zo svojich najväcsich nakladaciek v historii (0:6 v Offenbachu) a zaujimave na tom je, ze v zaklade mal vtedy 5 hracov, ktory vyhrali finale MS (este tam bol 6. Breitner, ale ten prestupil po MS do Realu).

Reagovat
smazaný uživatel

Hitzfeld to som netušil teda, ani 3 Magathove taniere nie sú špatné nato aký je to tréner

Reagovat
Bayern +

Reagovat
bayern987

Reagovat
db18

Reagovat
Liquid

snad dnes Darida sestřelí Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mám neprohru SCF, takže jasná dvojka...

Reagovat
db18

Reagovat
slovaňáák

Z penalty?

Reagovat
Liquid

ze dvou penalt

Reagovat
bayern987

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy zostrelil Stranzla tak, že musel vynechať včerajší duel na Schalke myslím, že bol aj v bezvedomí chvíľu.

Reagovat
Kepy_FCB

SGD-RWE 14h MDR Live

Reagovat
db18

Není o co stát...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez divákov no na WDR ide Regionalliga Aachen - Essen - 2 tímy s najvyššou priemernou návštevnosťou v skupine West a prvé dva tímy tabuľky s rovnakým počtom bodov, myslím že práve tento zápas bol už niekoľko týždňov vypredaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyše 30 tisíc divákov by malo byť v Tifoli aréne.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna sem chtěl hledat, kde to dávají, díky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta návštěva, neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Aj na webe ARD by mali ísť niektoré 3.ligové zápasy, napr. derby Munster - Osnabruck, ktoré by malo začať od 14:15: http://www.sportschau.de/fussball/bundesliga3/videostreamlivestreammuenstergegenosnabrueck100.html

Reagovat
TOM HORAK

Poradíte mi někdo dobrej stream na zápas Freiburg - BVB? Dík moc

Reagovat
smazaný uživatel

na sknazivo.com na hlavnej stránke naskočia pred zápasom LINKy, už teraz tam sú 4 k zápasu BVB keď rolluješ nižšie, väčšinou vyberajú také ktoré idú v pohode, aj keď kvalita tam neni furt najlepšia.

Reagovat
JozkokozleJ

Ak sa ti nechce platit Eurosportplayer, tak dobre streamy byvaju este v tomto linku. Vhodne vsak stiahnut SopCast, pretoze cez neho byvaju co sa obrazu tyka velmi kvalitne prenosy (tu zväcsa s ruskymi komentatormi, ktori maju taky zvyk, ze melu vkuse od prvej do poslednej sekundy).

http://livetv.sx/en/eventinfo/278351_freiburg_dortmund/

Reagovat
TOM HORAK

Dík oběma hoši

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že tam Pál dá nějakou normální sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

kurs 5,5 na Freiburg - prachy zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě vsadit na to, že Darida bude kopat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

#FCBayern XI to face @VfB_int: Neuer - Dante, Benatia, Bernat - Schweinsteiger, Alonso, Robben, Götze, Alaba, Weiser - Lewandowski,. #VFBFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo takto: Neuer – Bernat, Dante, Benatia, Alaba – Alonso, Schweinsteiger - Robben, Götze, Weiser– Lewandowski ?

Lavička: Reina - Pizarro, Gaudino, Rode, Kurt, Müller, Badstuber.

Reagovat
db18

Neuer - Weiser, Benatia, Dante, Bernat - Alonso - Robben, Schweini, Alaba, Götze - Lewa

Bernat

Reagovat
smazaný uživatel

VfB Stuttgart XI: Ulreich - Schwaab, Baumgartl, Niedermeier, Hlousek - Romeu - Klein, Leitner, Gentner, Harnik - Ibisevic

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Harnik nehraje, namiesto neho tam má byť Sakai .

Reagovat
smazaný uživatel

BVB <3 Weidenfeller – Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer – Sahin, Gündogan  – Kampl, Kagawa, Reus – Aubameyang

Reagovat
smazaný uživatel

AUBA!

Reagovat
smazaný uživatel

Ač jsem ho na hrotu viděl na podzim celkem nerad, nenapadá mě teď jiné řešení a přetlak na křídlech to umožňuje snad tenhle tah vyjde

Reagovat
TOM HORAK

výborně, strčí Immobileho i Ramose do kapsy... snad dnes rozhodne pro BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa čakať, že Klopp skúsi niečo zmeniť. Ale Subotič do prdele a Sokratis na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

záloha a útok přesně jak jsem navrhoval - a vidíš to!

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra Aachen - Essen parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia, u nás ani zápas o titul v 1.lige nemá takú atmosféru nasadenie úžasne tiež a otvorený futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom ide to aj na webe (http://www1.wdr.de/mediathek/video/livestream/index.html), myslel som to že majú len pre územie Nemecka, super teda aj keď ja to pozerám v TV ale pre ostatných kto má záujem tak paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

je právě super na těch regionálních tv, že dávají přenosy z třetích lig (plus dnes 4.) live na webu..

jinak zápas docela dobrej, super nasazení, jen bych to teda asi víc přál RWE :)

Reagovat
smazaný uživatel

Kraft - Pekarik, Lusty, Brooks, Plattenhardt - Hegeler, Schelle - Beerens, Stocker, Schulz - Schieber

Reagovat
smazaný uživatel

Schurrle v základe Wolfsburgu, namiesto Perišiča.

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja, ale Perišič nie je ani na lavičke tak tam asi je zranenie, inak by šiel možn namiesto Caligiuriho.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybyste někdo měl slušnej link na Bayern, bylo by to super

Reagovat
smazaný uživatel

skús sknazivo.com

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně není Ciro v základu. NUR DER BVB!

Reagovat
smazaný uživatel

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Reagovat
smazaný uživatel

Frantz, to je vůl zadarmo gól

Reagovat
smazaný uživatel

Aby Dortmund skóroval tak si soupeř musí dát vlastňák

Reagovat
TOM HORAK

Borussia se konečně rozjíždí do starých kolejí, zatím aktivní, střílí a dali vedoucí gól...huráá

Reagovat
Pipo123

Zápasy Bayernu začínajú byť veľká nuda, okrem držania lopty tam nie je nič čo by fanúšika malo baviť

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiolov rukopis

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze hodne dela i absence Riberyho.. Ale jinak mas pravdu..

Reagovat
db18

Já bych řekl, že spíše tím, že uprostřed hraje Basti po boku Xabiho

Reagovat
JozkokozleJ

Urcite na tom nieco bude.

Reagovat
TonCZek

Xabi je uplně strašný, zatažená ruční brzda...aby přihrál dopředu, tak potřebuje dát 20 přihrávek na stopery, a běhá ještě míň než na podzim(takže skoro vůbec)

Reagovat
db18

jak hraje vedle Bastiana, tak se u něj objevuje větší alibismus, než u Lahma - až moc profesorský střed... ideální by bylo, aby se už vráti Javi s Thiagem a hrál vždy jen jeden z dvojice Basti/Xabi (+ samozřejmě Lahm na beku, nejlépe i Alaba )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bayern987

Hlavně se modlím aby se nezranil Boa/Benatía, ještě by Javiho hnal na stopera.

Reagovat
db18

Lepší, než aby tam hrál Benatia...

Reagovat
bayern987

Chybí Lahm nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Držení míče: VfB Stuttgart - Bayern Mnichov 23%:77%

Reagovat
stas87

hmmm,ten faul Kariusa asi uzavrel sialenu polhodinu Mainzu nevidel som prvych sedem minut,ak v nich nieco mali domaci tak sa ospravedlnujem,panom na ihrisku je Hertha zatial a to dost vyraznym sposobom,kraje obrany+stred ihriska pevny,rychly a presny prechod do utoku tiez,len skoda ze uz nevytazili skorej gol.Schieberovi vela nechybalo

co je ale obrovsky posun oproti minulemu vonkajsemu zapasu v Bremach je hra Skjelbreda,je vsade-predvieda hru kam super prihra,nedrzi zbytocnu dlho loptu a hned ju odovzda,v kazdom suboji je prvy..a ked sa k tomu pridaju aj ostatny hraci tak sa na to aj da pozerat,Geis zasunuty medzi stopermi nie je to prave co by domaci potrebovali,tak isto ten tah ked sa na cas stiahne Malli namiesto Brosinskeho dozadu na beka nic nepriniesol..hra je to ale nudna,vzruchu malo,skor plne subojov tak snad teraz tomu ten gol pomoze

Reagovat
Pipo123

Myslím že má Mainz aspon na vyrovnanie ? dal som 1x ako nejakú istotu

Reagovat
stas87

nie,s tym co hrali doposial tak vobec,aj ked Hertha moze byt casom bezradna a vylucena ani nie je kompenzacia od rozhodcu

teraz uz je ale koniec definitvne,Mainz nema dnes na to aby aspon zremizoval,ten druhy gol je toho jasnym dokazom..tam zlyhal Bell ktory nespravne vyhodnotil nakop a po predlzeni lopty od hraca hosti bezali dvaja hraci na osmaoteneho Jaru,gol s poriadnou porcou stastia ale Stockerova prihravka vyborna ma prehlad,skoda ze jeho vykony doposial boli tazko podpriemerne

Reagovat
JozkokozleJ

Za rovnovaznych sil a nerozhodneho stavu sa mi Hertha velmi pozdavala. Znacne zlepsenie v aktivite, napadani, bojovnosti a i snahe zakombinovat. Dobre sa na to pozeralo. Teraz uz zbyva pokracovat v tom, co sa hralo poslednych 5-10 minut, tj. cakat co Mainz a robit kontry, a ze na ne priestor je. Dnes musia byt 3 body!

Reagovat
stas87

no a to prave priniesol Skjelbred a na kraji aj Plattenhardt,neviem si vysvetlit tie vykony v Bremach a dnes,Werder nema tak kvalitne muzstvo aby Hertha prehral 18:3 na strely na branku a za cely zapas nesla na Wolfa ani jedna strela,dneska uz mohol byt polcas aj 0:3,co by som vypichol ako celkom rozhodujuci faktor je kvalita prihravok-Mainz si dokaze pripravit poziciu ale ta posledna rozhodujuca je nekvalitna,vzdy ju niekto tecuje alebo odkopne,to na druhej strane je to presnejsie a hlavne hrac nema problem spracovat

tri body uz su,nemyslim si ze by sa ta zostava co je na place zosypala po gole na 1:2,zasa na druhu stranu je prostredie Coface Areny specificke a tlak vytvorit umi pekny

Reagovat
JozkokozleJ

Lustenberger ma trosicku dnes stve. Jednak posobi nezvykle zbrklo, ale hlavne pri kazdom dotyku pada na zem jak do perin.

Reagovat
stas87

ja vidim v poslednej dobe len zostrihy zapasov Herthy takze toto posudit nedokazem,no nejaky podrazdeny naozaj bol kedze ten sklz bol z mojho pohladu nezmyselny,nemusel ist tymto sposobom do suboja hnevat sa nemoze,za take zakroky sa zlta dava a Aytekin tak nemusel cakat dlho,to vystrieanie Stockera ale mohlo kludne prist o 10 minut neskorsie..snad sa to nevypomsti

Reagovat
JozkokozleJ

Nepamätam, kedy ma tak naposledy najedoval hrac BSC (Niemeyer ma uz dlho rozcertit nedokaze). Kebyze som dnes videl Lustenbergera prvykrat, tak mam o nom dost nizku mienku. Neprihral poriadne, prihraval pady, dokola diskutoval s rozhodcom a potom tie karty; prva jasna a zbytocna, druha este jasnejsia a este si ju k tomu privodil vlastnou nekoncentrovanostou. Mohlo to stat Herthu uz takmer iste dolezite body.

Reagovat
db18

Ein Schuss, ein Tor - die Bayern!

Reagovat
smazaný uživatel

Robben se ukopne

Reagovat
smazaný uživatel

EEEJ zatím bodujeme - teď jsem přišel domů. jak to zatím vypadá? zasloužené vedení??

Reagovat
stas87

druhe polcasy Freiburgu nepostradaju kvalitu este podla mna nie je nic rozhodnute,celkom domacim verim aj na obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, ale mě spíše šlo o to.. jak to vypadalo v 1. půli?

Reagovat
stas87

pozeram zapas v Coface Arene prepac

Reagovat
TOM HORAK

BVB hraje aktivně, napadá, běhá, je lepší...k ničemu Freiburg zatím nepouštěla...na druhou stranu je pořád vidět, že BVB má hodně nepřesností (nevěří si nebo jim to prostě momentálně nejde líp). Celkově ale zasloužené vedení, pokud to nepodělaj, tak vyhrají. Tipuju 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc... tohle jsem chtěl vědět

Reagovat
TOM HORAK

speciálně Marco Reus je odvar loňského hráče, fakt mu nevychází skoro nic...příští rok bude zase zpět, ale doufám, že ne v jiném klubu

Reagovat
TOM HORAK

2-0 AUBA!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg vam to prakticky nahral do prazdne branky. Ja se chci dozit doby, kdy dortmund vyhraje aniz by si to souper napral do vlastni brany sam pres pul hriste a podobne..

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila 1. věta, ale díky

Reagovat
db18

Alaba

Reagovat
bayern987

alabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaaaaaaaaaaa

Reagovat
TOM HORAK

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees:)

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherný míč od Ilkaye

Reagovat
Orlandiiik

Auba !

Reagovat
smazaný uživatel

AUBAAA!!

Reagovat
JozkokozleJ

Lustenberger

Reagovat
smazaný uživatel

To už musíme udržať

Reagovat
Godwinson

Dortmund

Reagovat
smazaný uživatel

gol jako prase

Reagovat
stas87

Kapino teraz ukazal ze ma velke sebavedomie,za stavu 0:2 ist vo vlastnom suboji do klucky ktora mu tak tak vysla a potom poslat prihravku na vapno chce gule

Reagovat
Orlandiiik

BVB !

Reagovat
ďuriLFC

Auba je úžasný hráč,paráda konečne! Odteraz to už musi šľapať.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol jako za starých časů - nádherná akce. Tohle chcem!!

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že to teraz zlomia a už to bude ako za tých starých čias!

Reagovat
smazaný uživatel

konecne Dortmund...jen tak dal

Reagovat
db18

Drobny – Westermann, Djourou, Rajkovic, Marcos – van der Vaart, Diaz – Müller, Stieber, Jansen – Olic

Bank: Adler, Kacar, Ostrzolek, Götz, Jiracek, Rudnevs, Beister

Reagovat
bayern987

Pošle mi někdo záznam zápasu? Koukal jsem jenom chvilkově.

Reagovat
smazaný uživatel

Drobnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Luxusně zavěsil

Reagovat
stas87

Joselu namiesto toho aby tych sasov nacal tak im dal sancu s tym nieco spravit ten gol smiesny ale je to len 1:0,Hannoveru tam nieco spadne,su jasne lepsi,neboji sa tvorit,kombinacne na uplne inom levelu ako tie lopaty z pristavu,tie len behaju a fauluju,celkom sa Briandovi cudujem ze je po tolkych fauloch kludny a jednu im nepridrbal

24% uspesnost prihravok kam to ten Ivica vliezol,ho to musi strasne srat ked hra s takym materialom

Reagovat
db18

Srát? Šel tam dobrovolně...

Reagovat
stas87

ja viem myslis ze ho nestve ked hral perfektny kombinacny futbal s De Bruynem ci Perisicom a teraz ma hrat s Vaartom ci Müllerom tu holomajznu?

Reagovat
smazaný uživatel

No nevim nevim, sel sem akorat dohrat karieru, uz mu chybi rychlost a sel pomoct tymu sveho srdce..

Reagovat
smazaný uživatel

zaklad by ve Wolfsburgu uz nehral..

Reagovat
smazaný uživatel

Dalsi paradni gol

Reagovat
db18

Marcelo MOTM

Reagovat
JozkokozleJ

Ten Hamburg si neskrtol a vedie 2:0

Reagovat
stas87

Gräffe jasny faul,to fakt nema cenu..ti sraci utrpi vyhru a Hannoveru prevaha je k hovnu,chudak Marcelo Werder vyhrava lebo hra aktivne dopredu,ide za tym golom a ked clovek vidi co tam spadne pristavnikom..

Reagovat
db18

Nezvládá celý zápas - Hannover zase neměl dostat penaltu...

Reagovat
stas87

a to preco?Vaart ho jasne zasiahol a vo vnutri to uz bolo nie?

Reagovat
db18

A hráč Hannoveru do toho už předtím šel jasně šlapákem...

Reagovat
stas87

to siel no takze podla pravidiel sa mal najprv piskat slapak,ta penalta to ale zlomila

Reagovat
db18

První faul by měl rozhodovat - Vaartovi pak mohl domluvit...

Reagovat
stas87

potom cudna kompenzacia..Jiracek na polke sunda Smiedebacha jasnym faulom a Gräffe nebol tak daleko aby to nevidel,to uz ale je jedno,Hannover prehral a domov nevezie nic,asi najlepsi vykon pod Korkutom co som mal moznost vidiet,Zieler si v podstate nesiahol na loptu,len pri konci a jednom brejku domacich

Stindl je vyborny hrac,tomu by slusel Gladbach trebars,on a Geis budu v lete horuci tovar na trhu

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu to neunasis, kamarade

Reagovat
stas87

mam s tym problem no Werder uz nie je do poctu,hra dobry futbal a vyhrava a Hamburg hra stale rovnaku sracku a vyhrava tiez,je to frustrujuce,mali by mat realne o 5 bodov menej a byt posledny ale haluzacky vyhravaju alebo aspon remizuju

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, neco jako u nas Sparta, ale co, ted se hraje o zachranu a o body, na krasu se bude hrat, az bude zachrana jista Stejne skonci HSV pred Werrderem..

Reagovat
stas87

pred dnesnym zapasom by som sa ti vysmial..po tomto co som videl mi do smiechu nie je,jedine co sa da Zinnbauerovi pripocitat k dobru je ze nepatrne dvihol defenzivu,dopredu je to stale rovnaka hra na nahodu a vlastne mu patri zachranil vyhru tym ze sundal Westermanna,to je parodia na kedysi dobreho futbalistu,proti Kölnu skus hadat za kym siel prvy gol Riiseho

Reagovat
smazaný uživatel

Pises mi to, jak kdyby Heika nejak obhajoval, mne se fotbalove nelibi uz od jeho prichodu ze Schalke..

Reagovat
stas87

...nevedel som aky mas na neho nazor,nediskutujes pod BL casto a ja uz inam ani moc nechodim,zlata BL

Reagovat
JozkokozleJ

Jasny ofsajd pri gole H96, nie?

Reagovat
db18

Taky jsem si to nejdřív myslel, ale Sobiech byl pak celou dobu za balonem

Reagovat
JozkokozleJ

Aha, toho som si nestacil vsimnut.

Reagovat
stas87

Sobiech Marcelo no este to bude otvorene

Reagovat
Bayernista18

Jestli HSV vytěží 3 body z hovna ...

Reagovat
smazaný uživatel

2.BL (13:30) FSV Frankfurt - Norimberg

Norimberg: Rakovsky - Celustka, Mössmer, Hovland, Pinola - Petrak, Polak - Kerk, Schöpf, Füllkrug - Sylvestr

Chystá sa niekto sledovať? Škoda že E2 už vypúšťa 2.BL a dáva už len pondelkovú dohrávku, vraj mali nízku sledovanosť ...bolo fajn zapnúť si v TV piatkovú predohrávku a často dávali aj nedeľňajší alebo sobotňajší zápas. Nevie niekto či je v ponuke EurosportPlayeru aj 2.BL?

Reagovat
stas87

mala by byt ja si idem uvarit obed a premyslam ze aspon polcas zapnem

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si mal na oebd? Videl si niečo z toho zápasu?

Reagovat
stas87

nevidel som nakoniec nic halusky s bryndzou a slaninou som si spravil

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mňam, mal som to pred týždňom na Štrbskom Plese keď som bol čeknúť Univerziádu

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
JozkokozleJ

Su tam vsetky zapasy 1. a 2.BL. Teraz od 13:30 su vsetky zapasy zaujimave; ak niektory najmenej, tak prave Nürnberg (azda ta pritomnost krajanov). Ja by som urcite volil Braunschweig - K´lautern.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec som nevidel nič, pozrel som biatlon z ČR a bol odhrnúť sneh ale o to viac sa teším na dnešný dvojzápas v BL

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzívny trojlístok v Brémach

https://www.facebook.com/KarimBellarabi/photos/a.500645110024368.1073741825.162953563793526/767547773334099/?type=1&theater

Hakan dnes oslavuje 21, tak snáď dostane darček v podobe 3 bodov...

Reagovat
db18

Wolf - Gebre, Galvez, Vestergaard, Sternberg - Fritz, Bargfrede, Kroos - Junuzović - Bartels, Selke

Leno - Hilbert, Toprak, Spahić, Wendell - Bender, Castro - Bellarabi, Calhanoglu, Brandt - Kießling

Reagovat
JozkokozleJ

Preco sa nepozdava Sternberg? Proti Herthe zahral dost solidne a v Hoffenheime podla mna nehral predovsetkym z dovodu, ze nie je na BL zataz v podobe (vikend - streda - vikend) zvyknuty.

Inak, konecne uz ma i Bayer nejake alternativy na lavicke (Son, Drmic).

Reagovat
smazaný uživatel

jj Sternberg je pohoda, Hertha bola síce bezzubá tak uvidíme čo ukáže dnes kedy bude mať viac práce

Reagovat
smazaný uživatel

Drmič zrejme nebude celkom fit, pochybujem, že do zápasu zasiahne...

Sona ale v druhom polčase určite čakám, predovšetkým za nepriaznivého stavu príde určite...

Stále je to ale žalostná situácia v ofenzíve, nie je normálne, aby tím hrajúci o LM mal tak mizernú šírku kádra...

Reagovat
db18

Drmić asi není fit, jinak by byl nejspíš už v základu...

A Garcia hrál proti Hoffenheimu taky dobře a ještě to tu Marian popisoval, že Sternberg bude asi dostávat šance spíš proti slabším celkům, tak mne jeho upřednostnění překvapilo...

Reagovat
stas87

Skripnik mu veri proti timom z dolnej polovice,proti lepsim superom dava Garciu a podla mna je to dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra čo je s Di Santom? Bargfrede, Kroos, Junuzovič super trojka

Reagovat
smazaný uživatel

Fú on nie je ani nalavičke

Franco Di Santo had to train individually today after complaining he had thigh problems.

Reagovat
smazaný uživatel

Wáu, dnes vyše 35 tisíc divákov na biatlone v Novom Meste na Morave skoro ako na BL ...ale krásna atmosféra po všetky dni v ČR, fakt klobúk dole, o rok by som tam šiel.

Reagovat
stas87

SVW nebola ta lopta uz za ciarou ze nie? Fritz paradne

Reagovat
stas87

a Bartelsov center exkluzivny no a teraz neblaznit a hrat tak ako keby to bolo 0:0

Reagovat
JozkokozleJ

Nebola. Tam bolo viac veci vybornych: ze Fritz nedaval malu domov (90 % hracov by dalo), perfektna narazacka, nabeh Bartelsa, jeho prihravka a zakoncenie Selkeho, cele

Reagovat
stas87

Fritz toto robi celkom casto,naznaci ze prihra dozadu ale neurobi tak a otoci hru smerom dopredu,pre mna to nebolo necakane ten prechod je rychly a aj presny,toto za Dutta nebolo,30 golov je na tim co sa placa na spodku dost dobre

Gebre mohol zvysit,skoda..ale nezaliezame a nebranime sa,aj to je posun pod Skripnikom,pod duttom boli tiez dobre rozohrate zapasy ale nedotiahli sa do konca

picoooo,Zlatkooooooo fantom priamakov

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, Leno

Reagovat
db18

Zlatko

Reagovat
havrys99

Zlatko

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bartels je kdo ? Hraje naprosto výborně.

Reagovat
db18

Bývalý hráč Rostocku a St. Pauli, zatím s každým klubem sestoupil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud má takovou mantru, měl by přestoupit do HSV

Reagovat
stas87

Vojda sa mi vysmial ked som mu povedal ze je to nasa posila vobec mu neveril a povedal ze s takym hracom je ten zostup dost pravdepodobny

hraval za Hansu Rostock a dlho za St.Pauli,ja ho chvalim stale,nic nevypusti,beha celych 90 minut a je aj dost futbalovy,do nasej zalohy zapadol perfektne,daleko lepsie vykony podava ako treba Elia

Reagovat
stas87

Paderborn,Hannover,Gladbach a Bayer..superi ktorym dal Junuzovic gol z priameho kopu,ma aj dost asistencii,bohuzial asi nepodpise novu zmluvu,ked uz ma ist prec tak nech si vyberie Gladbach

Reagovat
db18

Nechtěl jít mimo BL? Ale jestli se vám takhle bude dařit dál, tak si to možná rozmyslí... (nebo ho nahradí Hajrović )

Reagovat
Arne

Werder ještě půjde do Evropy, ne?

Reagovat
stas87

za tri roky mozno,do tej doby to stejne rozprodame

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tam máte německou verzi Tschavarschika ?

Reagovat
stas87

to nie ale neustale znizujeme rozpocet a kazde euro dobre,v nedavnej minulosti sme vyhodili zopar milionov za hracov ktori prinosom neboli,dlzoby mame stale ale ked treba skoncime v prvej polovici tabulky,tak mozme nalakat novych sponzorov a bude viac peniazi na vsetko

Reagovat
Arne

Já vím, že ne, ale docela jste chytili slinu... Jsem zvědav, jestli to Skripnikovi vydrží delší dobu.

No rozprodat je lepší varianta, když vidím, že volní už letos budou Junuzović a Prödl. U nich dvou to moc na setrvání nevypadá, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako klobouk dolu. Před začátkem jara bych vůbec nečekal, že se takhle zvednou. Pěkně jsme je nakopli

Reagovat
smazaný uživatel

Wáu, Werder je fakt späť, útok na Európu?

Sternberg trošku horí z času na čas inak paráda od Brém

Reagovat
stas87

to je dovod preco chcem aby hraval Garcia,on tu lajnu zavre a super tak neprenika do vapna,Sternberg by mal hravat proti superom co nemaju tak kvalitnu ofenzivu,zohrat sa a potom nech si odohra kludne vsetko,nie je prekvapenie ze ma problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Čakal som viac od krajov Bayeru Wendella a Hilberta - dosť chybujú vzadu a dopredu nič extra, Jedvaj chýba citeľne v každom jednom útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ty sleduješ BL dýl. Ten Bellarabi - kolik by za něj mohl Bayer chtít? A měl by na Barcu? Co ho sleduju, tak se mi vždy hodně líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzívne je výborný, patrí túto sezónu k špičke BL. Cenu ťažko odhadovať, transfermarkt ju odhaduje na 8 mil.€, ale podĹa mňa by ho za takú cenu Bayer nepustil ani náhodou, v jeseni sa navyše dostal do nemeckej repre a tam sa nedostane hocikto, je to kredit ktorý pekne zvýši cenu a pomôže Bayeru vyjednať vyššiu predajnú sumu. Musí však Karim potvrdiť svoju formu nielen v teraz v jari, ale aj v jeseni, lebo zatiaĽ je to "len" kvalitný polrok. Ešte viac by som si prial Draxlera zo Schalke, ten je aktuálne zranený.

Reagovat
Arne

Je famózní, ale ty výkony konstantně předvádí příliš krátkou dobu na to, aby šel třeba do Barcelony... Každopádně těch osm milionů na TM mě dost překvapilo, čekal bych víc, zvlášť když tam před pár dny dělali aktualizaci těch hodnot.

Reagovat
smazaný uživatel

on mi ale příjde ještě docela neefektivní. Hlavně v těch zápasech v nároďáku. Kolikrát se díky své rychlosti, troufalosti a dravosti krásně dostane do šance... ale vždycky je spálil.

Jinak.. bude takhle pokračovat, tak si myslím, že pod 15 určitě neodejde. Spíše možná až k té dvatítce

Reagovat
Arne

Já ho v repre asi ještě neviděl, ale je fakt, že efektivnější by mohl být... I tak ale gól na dva zápasy (zhruba) je dost solidní od křídla.

Reagovat
bayern987

Kdy naposledy byly Brémy takhle vysoko?

Reagovat
db18

Ta obrana Eintrachtu je už dneska šílená - a příště ještě budou bez Zambrana...

Reagovat
db18

Docela nespravedlivý gól pro Eintracht, po vymyšleným faulu, navíc za celý poločas snad nic nepředvedli... Doufám, že to FCA aspoň udrží

Reagovat
smazaný uživatel

ale aspoň bude zaujímavejší 2.polčas Bobadilla neskutočný tank, zase hraje parádny zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne nechápem načo si Eintracht nechal Kadleca, keď ho v 3 zápasoch 2krát neposadí ani na lavičku....

Reagovat
db18

Proti odchodu prý nakonec byl i Paska.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten jeho agent?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som že o zotrvaní čo odchode rozhoduje hráč/klub a nie agent agent ma pomôcť vyjednať podmienky odchodu/príchodu a hľadať potencionálneho zamestnávateľa....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nechápu, proč byl pro setrvání. V dnešní době mají agenti procenta z přestupů, tak jde sám proti sobě a i proti hráči, který, jak se zdá podle posledních týdnů, stráví jaro paběrkováním mezi tribunou a střídačkou. Navíc, když se takhle daří Meierovi, tak se bude hodně těžko prosazovat. Taky je mi z toho i vzhledem k blížícímu se ME 21 takhle:

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele