Bundesliga - preview 20. kola: Bayern cestuje do Berlína

21.01.2022, 08:57, aktualizováno 23.01.2022, 08:58
Previews
Bayern Mnichov se představí na berlínském Olympiastadionu, kde bude chtít navýšit náskok na druhou Borussii Dortmund. RB Lipsko vyzve trápící se Wolfsburg...
RB Lipsko - VfL Wolfsburg  (neděle 15:30)
V neděli odpoledne se v rámci dvacátého kola 1. Bundesligy utká RB Lipsko s Wolfsburgem. Oba soupeři jsou od sebe v tabulce vzdáleni rozdílem sedmi bodů a VfL už začíná po dlouhé sérii bez výhry téct do bot.

Pouhé dva body náskok na barážovou šestnáctou příčku má Wolfsburg, který čeká na soutěžní výhru od začátku listopadu. V prosinci Wolfsburg prohrál Stuttgartem, s Kölnem a s Bayernem. Po Novém roce prohrál Wolfsburg překvapivě v Bochumi a alespoň bod konečně získal až minulou sobotu, kdy bezbrankově remizoval s Herthou BSC.

To Lipsko se po špatném vstupu do sezóny poměrně solidně oklepalo a v tuto chvíli okupuje v lize sedmou příčku s osmadvaceti body. Týmu se poměrně daří i co se týče poslední formy, jelikož zatím všechny tři zápasy v tomto kalendářním roce vyhrál.

V prosinci sice přišlo překvapivé klopýtnutí s Bielefeldem, který vyhrál na hřišti Lipska 2:0, po Novém roce už však Lipsko vyhrálo 4:1 nad Mainzem, když se trefili dvakrát Silva a jednou Szoboszlai a Nkunku.

Minulou sobotu Lipsko vyhrálo nad Stuttgartem v zápase, kde se opět gólově prosadili Silva a Nkunku, a právě doposud poslední zápas, který rým sehrál ve středu v rámci Německého poháru, může působit problémy. Zatímco hráči Wolfsburgu totiž měli na regeneraci po posledním zápase celý týden, Lipsko se ve středu utkalo v osmifinále DFB-Pokalu s Rostockem, nad kterým zvítězilo poměrem 2:0. Kormě ligy a Německého poháru je Lipsko ještě aktivní i v Evropské lize, ve které zaháji vyřazovací část s Realem Sociedad.

Lipsku budou v zápase s Wolfsburgem chybět afričtí reprezentanti Haidara s Moribou a navíc zranění Forsberg a Halstenberg. Hostům budou zase chybět zranění Nmecha, Schlager a Otávio a disciplinárně potrestaný Steffen.

Další veledůležitý zápas čeká Lipsko už příští týden, kdy se vydá do Mnichova na souboj s tamním Bayernem. Wolfsburgu příští týden v podstatě musí plně bodovat, utká se totiž doma s beznadějně posledním Fürthem.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Simakan, Orban, Gvardiol - Klostermann, Kampl, T. Adams, Angelino - Nkunku - Silva, Poulsen
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Lacroix, Bornauw, Brooks - R. Baku, Arnold, Gerhardt, Roussillon - Lukebakio, Waldschmidt - Weghorst
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.54 - 4.40 - 6.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hertha BSC - Bayern Mnichov  (neděle 17:30)
Bayern se v posledním zápase dvacátého kola Bundesligy utká v neděli večer v Berlíně s Herthou. Té se v poslední době příliš nedaří, avšak má na kontě v této sezóně i několik vydařených zápasů.

Tak například v posledním loňském zápase dokázala Hertha šokujícím způsobem porazit Borussii Dortmund, když po poločase prohrávala 0:1 a nakonec dokázala zvítězit 3:2 po dvou gólech Richtera a jednom Belfodila. V prosinci navíc Hertha zvítězila i nad Bielefeldem, který porazila na vlastním hřišti, díky gólům Jovetiće a Selkeho. Mezi zmíněnými zápasy však Hertha prohrála 0:4 na půdě Mainzu.

V letošním kalendářním roce už to však taková hitparáda není, Hertha hned na úvod prohrála 1:3 důležitý zápas s Kölnem, poté bezbrankově remizovala ve Wolfsburgu, který od listopadu nevyhrál a ve středu vypadla z německého poháru, když prohrála 2:3 s městským rivalem Unionem.

Bayern má poměrně konstantní formu, avšak i on čas od času klopýtne. Po podzimu byl mnichovský velkoklub v německé lize první, náskok už však není zdaleka tak vysoký, jako v minulých letech. V tuto chvíli má například Bayern náskok na druhý Dortmund ve výši třech bodů, avšak nutno podotknout, že má oproti Borussii právě zápas s Herthou k dobru.

V letošní sezóně prohrál Bayern pouhé tři bundesligové zápasy a všechny rozdílem 1:2. Nejdřív v říjnu s Frankfurtem, poté v listopadu s Augsburgem a naposledy před dvěma týdny s Mönchengladbachem. Když k tomu přidáme srpnovou remízu s Mönchengladbachem, můžeme konstatovat, že všechny ostatní bundesligové zápasy v této sezóně Bayern vyhrál, naposledy minulou sobotu 4:0 v Kolíně nad Rýnem, kde se hattrickem prezentoval nejlepší střelec soutěže Robert Lewandowski a jeden gól přidal Tolisso.

Letošním katem Bayernu je bezpochyby Mönchengladbachem , kvůli kterému už není bavorský klub v Německém poháru, jelikož na jeho půdě v říjnu prohrál drtivě 0:5. Kde naopak Bayern stále figuruje, je Liga mistrů, z jejíž základní skupiny postoupil do osmifinále čistým ziskem osmnácti bodů a v další fázi soutěže se utká s nedalekým Salcburkem.

V Berlíně však Bayernu určitě nepomohou zranění Davies a Goretzka a reprezentanti Choupo-Moting a Sarr. Hertě budou zase ze zdravotních důvodů chybět Björkan, který má koronavirus, Jarstein kvůli problémům s kolenem a Körber.
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Klünter, Stark, Boyata, Mittelstädt - Ascacibar, Darida - M. Richter, S. Serdar - Belfodil, Maolida
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Pavard, Upamecano, Süle, Hernandez - Kimmich, Tolisso - Gnabry, T. Müller, L. Sané - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 12.40 - 6.97 - 1.24
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bayer Leverkusen - FC Augsburg  (sobota 15:30)
Celek z Leverkusenu by se i letos rád probojoval do evropských pohárů a momentálně pokukuje po nejlepší čtyřce, která by mu dokonce zajistila základní skupinu milionářské Ligy mistrů. Až do posledního utkání na půdě Mönchengladbachu nevyhrál čtyřikrát za sebou a Bundesligou začal postupně klesat, momentálně mu patří solidní třetí místo s dvaatřiceti body a teď ho bude hájit proti sestupem ohroženému Augsburgu.

Domácí výběr zvládl své poslední vystoupení s Borussií a porazil ji 2:1, díky tomuto úspěchu vyhrál poprvé od začátku prosince uplynulého roku. I v tomto utkání skóroval druhý nejlepší ligový kanonýr Patrik Schick a předchozí neproměněná penalta mu proto byla odpuštěna. Český snajpr doposud nasázel osmnáct ligových tref a za vedoucím Robertem Lewandowskim zaostává o pět branek, před třetím Erlingem Hålandem má náskok tří gólů

Hostující celek dokázal v této sezóně zaskočit několik favoritů, v domácím prostředí například porazil i suveréna posledních let Bayern (2:1). Z dlouhodobého pohledu se mu však nedaří úplně podle představ, neboť se nachází až na patnácté pozici s devatenácti body a před šestnáctou barážovou příčkou Bielefeldu je o jediný bod. Před týdnem přivítal rozjetý Frankfurt a získal s ním cenný bod za nerozhodný výsledek 1:1.

Domácí kouč Markus Weinzierl postrádá zraněného Strobla, naopak z pozice náhradního gólmana by již měl začínat český brankář Tomáš Koubek, jenž měl pozitivní test na koronavirus. Lodivod Bayeru Gerardo Seoane nemá k dispozici vykartovaného Demirbaye, na Africkém poháru národů reprezentují své země Kossounou s Tapsobou, na marodce se nacházejí Palacios, Singraven, Lunev i Lomb a do plného tréninku se teprve zapojují Aranguiz s Baumgartlingerem.

"Celkově máme trochu problém najít recept na týmy z dolních pater tabulky a já věřím, že předvedeme podobně zodpovědný výkon jako proti Gladbachu. Augsburg se spoléhá na organizovaný výkon s minimem chyb a jeho obranný blok je někdy velmi těžké překonat. Pokud se navíc dostane do vedení, tak dokáže porazit téměř každého, čemuž musíme za každou cenu zabránit," řekl Seoane varovným hlasem.
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Frimpong, Tah, Hincapie, Bakker - Andrich - Bellarabi, Wirtz, Adli, Diaby - Schick
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Gumny, Oxford, Gouweleeuw, Iago - Maier, Dorsch - Vargas, Zeqiri - Pepi, Gregoritsch
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.43 - 5.08 - 7.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Borussia Mönchengladbach - Union Berlín  (sobota 15:30)
Vstup do tohoto roku se Mönchengladbachu zadařil náramně. Tři body totiž uzmul na půdě německého giganta z Mnichova, jenže v následných dvou střetnutích jako by opětovně nechal fanoušky vzpomínat na hodně nevlídné období, které se táhlo od konce listopadu až do zimní přestávky. Napravit reputaci se tak nyní pokusí proti Unionu, který je naopak ve formě.

Svěřenci trenéra Urse Fischera na úvod Rückrunde uhráli cenný bod na půdě Leverkusenu, následně porazili doma Hoffenheim, přičemž v DFB-Pokalu evidentně neustoupili ze svých vysokých nároků a skolili venku Herthu. V Bundeslize okupovali po devatenácti odehraných kolech v tabulce parádní pátou pozici, přičemž jen vlivem horšího skóre nebyli v top čtyřce.

Jestliže berlínský celek v Německém poháru proklouzl mezi osmičku nejlepších, pak Borussia v této soutěži před pár dny skončila, poněvadž v osmifinále venku nestačila na Hannover, jenž působí na druhé nejvyšší úrovni. Horší zprávou pro ni bylo, že poměrně razantním rozdílem, mužstvo kouče Adiho Hüttera padlo v Dolním Sasku o tři branky, žádnou přitom nevstřelilo.

Minulé ligové kolo se mimochodem Die Fohlen též nevyvedlo dle očekávání, doma prohráli s Bayerem. "Pro nás představoval DFB-Pokal jakousi šanci vybudovat v tomto ročníku něco speciálního," hlesl Lars Stindl, kapitán Mönchengladbachu, po nezdaru s Hannoverem. "Dost těžko se mi ten duel hodnotí. Mluvili jsme, o co hrajeme, a stejně předvedeme takový výkon."

Prostor pro litování se jednoduše není k dispozici, pokud se tedy domácí nehodlají přibližovat pásmu sestupu, od něhož nejsou vzdáleni na kilometry daleko. Aktuálně se jich týká ligová záchrana, byť si spíše malovali, že budou usilovat o příčky zajišťující pohárovou Evropu. "Je třeba si vysypat popel na hlavu. Veškerá kritika je prostě na místě," nevymlouval se Stindl.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Friedrich, Elvedi, Jantschke - Lainer, Koné, Bénes, Scally - Neuhaus, Stindl - Embolo
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Luthe - Jaeckel, Knoche, Heintz - Trimmel, Khedira, Oczipka - Haraguči, Prömel - Kruse, Voglsammer
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.60 - 3.87
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SC Freiburg - VfB Stuttgart  (sobota 15:30)
Freiburg je v tomto ročníku zatím považován za jedno z největších ligových překvapení, jelikož ještě do minulého kola se nacházel v nejlepší čtyřce a tím by si tedy zajistil senzační postup do základní skupiny Ligy mistrů. Po minulém debaklu s Dortmundem (1:5) sice klesl na šestou příčku s třiceti body, nicméně za čtvrtým Bayerem Leverkusenem zaostává o pouhé dva body. Teď bude plnit úlohu favorita proti zachraňujícímu se Stuttgartu.

Domácí tým se pravidelně nachází v klidném středu tabulky a jen zřídkakdy bojuje o záchranu či naopak o evropské poháry. V této sezóně zvítězil osmkrát a jen pětkrát prohrál, po již zmiňovaném neúspěchu s favorizovaným Dortmundem si spravil chuť v osmifinále národního poháru na půdě silného Hoffenheimu a nakonec ho porazil vysoko 4:1. Jeho sobotní protivník se naopak trápí a bude mít co dělat, aby se mezi německou elitou udržel.

VfB totiž doposud získalo jen osmnáct bodů a je až sedmnácté, na druhou stranu zaostává za patnáctým Augsburgem o jediný bod. Momentálně v Budneslize nevyhrálo čtyřikrát za sebou. Obrovské potíže má hlavně v ofenzívě, neboť ani v jednom z těchto čtyř případů neskórovalo a na vstřelenou branku proto čeká dlouhých 387 minut. Před týdnem přivítalo zvedající se Lipsko a podlehlo mu 0:2.

První vzájemný duel této sezóny mezi Stuttgartem a Freiburgem probíhal v ofenzivním duchu a SC se přeci jen radovalo z těsné výhry 3:2. Domácí trenér Christian Streich by měl mít k dispozici kompletní kádr, hosté přijedou bez Sankoha, Thommyho a Marmoushe. "Od Stuttgartu očekávám houževnatý výkon ve všech směrech a jednoduché to určitě nebude. My se po vysoké prohře s Dortmundem vzpamatovali proti Hoffenheimu, ale to v tuto chvíli nemusí nic znamenat," řekl s respektem šestapadesátiletý Streich.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Flekken - Kübler, Lienhart, N. Schlotterbeck, Günter - M. Eggestein, Höfler - Schade, Höler, Grifo - Demirovič
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
F. Müller - Mavropanos, Anton, Ito - Karazor, Sosa - Silas, W. Endo, Mangala - Führich - Kalajdžič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.61 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - Borussia Dortmund  (sobota 15:30)
Oba celky budou v tomto měření sil hledat především vzpruhu po nevalném působení v DFB-Pokalu. Hoffenheim i Dortmund se po devatenácti odehraných kolech Bundesligy nacházely v tabulce na předních pozicích, jenže ve druhé domácí soutěži před pár dny opravdu výrazně selhaly, a proto pro ně bude důležité vrátit se ke starým dobrým časům co možná nejrychleji.

Letos může vzejít z Německého poháru opravdu nějaký překvapivý vítěz, neboť ze hry venku jsou všechna čtyři mužstva nacházející se aktuálně na nejvyšší úrovni v top čtyřce. Domácí samozřejmě můžou hledat pouze málo pozitiv po třígólové porážce s Freiburgem, ostatně ani hosté nijak nezářili, připomene-li ten fakt, že hamburské St. Pauli má status druholigového.

Prakticky nic přitom nenasvědčovalo tomu, že by Borussia mohla proti tomu soupeři zaváhat. Trenér Marco Rose do hry nenasadil žádné zásadně okleštěné složení, od startu hrál třeba i nejlepší šutér týmu Erling Håland. Na ligové scéně v novém roce nejprve vykázala famózní obrat v duelu ve Frankfurtu, dobrou pohodu poté potvrdila rovněž ve střetnutí s Freiburgem.

Podcenění situace, nedůslednost, nekoncentrovanost či lehkovážnost. Pravděpodobně i tyhle důvody byly jednoznačnou příčinou finálního nezdaru Die Schwarzgelben na půdě outsidera. "Hlavním problémem pro nás byl samotný začátek utkání. Ten jsme totiž vůbec nezvládli. Už v prvních patnácti minutách jsme byli ve velkých potížích," rozčertil se dortmundský stratég.

Stejně jako Dortmund nemůže Hoffenheim lomit rukama nad neúspěchem v pohárovém klání nijak dlouho. Jestli vážně míní útočit na strategické první čtyři příčky v tabulce, které zaručují účast v Lize mistrů pro ročník příští, musí jednoduše na vypadnutí velmi brzy zapomenout. A co nejdříve zavzpomínat na nedávnou sérii sedmi zápasů bez prohry, kterou utnul až Union.

S ním před týdnem Die Kraichgauer padli venku těsně o branku. Domácí lodivod Sebastian Hoeness však fanoušky ujistil, že jeho tým hodlá situaci napravit při první příležitosti. "Před pár dny proti Freiburgu jsme nechali energii v kabině. Měli jsme v DFB-Pokalu velké plány a cítili se dobře. Zklamání tedy nakonec bylo velké. Už se ovšem díváme jen dopředu," říkal.

V loňském roce v srpnu se v Severním Porýní-Vestfálsku konala pětigólová přestřelka, která vyústila ve vítězství BVB. Hoffenheim tak má svému sokovi určitě co oplácet. "Podobně jako Freiburg se i Dortmund může dostat před naši branku během pár doteků s míčem. Čeká nás ale jiný zápas než ve středu, teď má náš soupeř jiné individuální kvality," dodával Hoeness.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Posch, Grillitsch, Vogt - Akpoguma, Raum - Geiger - Rudy, Kramarič - Bebou, Dabbur
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Kobel - Meunier, Akanji, Hummels, Raphaël Guerreiro - Dahoud - Brandt, Bellingham - Reus, Malen - Haaland
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.52 - 4.28 - 1.97
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Greuther Fürth - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Beznadějně poslední celek Bundesligy se zlepšuje. Pomalu, nenápadně, ale přece. Pro někoho se můžou jeho nedávné úspěchy jevit jako velmi slabá náplast na dosavadní mizerné působení během podzimní části, přesto Fürth opravdu začíná působit o něco nebezpečněji, vždyť hned ve třech po sobě jdoucích zápasech bodoval. Tuhle sérii by velmi rád protáhl i proti Mohuči.

Jen jednou z minulých pěti klání bavorský klub padl, a to na půdě favorizovaného Dortmundu v půlce prosince. Solidním výkonem se prezentoval třeba i před týdnem v důležitém střetnutí v boji o záchranu v Bielefeldu. "S výsledkem i tak nemůžu být spokojený," přesto hodnotil finální plichtu jako neúspěch Stefan Leitl, trenér Kleeblätter. "Mohli jsme totiž tenhle duel rozhodnout v náš prospěch a vyhrát. Ve druhé půli jsme byli dominantní, jenže nedůslední."

Družina kouče Boa Svenssona určitě nepocestuje do Bavorska v nějakém vyloženě pozitivním rozmaru, před pár dny totiž vypadla z osmifinále Německého poháru, jelikož nevyzrála venku na Bochum. V tuhle chvíli se Mohuči zatím daří naplňovat hlavní ambici, tedy udržení se na nejvyšší úrovni. Na cizích hřištích v rámci ligové scény mimochodem padla čtyřikrát v řadě.
Greuther Fürth - pravděpodobná sestava:
Burchert - Meyerhöfer, Griesbeck, Viergever, Willems - Christiansen - Seguin, Tillman - Dudziak - Leweling, Hrgota
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - St. Juste, Bell, Niakhaté - Widmer, Stach, Aarón Martín - Barreiro, Lee - Burkardt, Onisiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.50 - 3.56 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
VfL Bochum - 1. FC Köln  (sobota 18:30)
Jakýmsi malým derby Severního Porýní-Vestfálska skončí sobotní bundesligový program v pořadí dvacátého kola. Kolín nad Rýnem bude plnit roli mírného favorita, přestože odstup od obou družstev v tabulce po devatenácti odehraných zápasech činil pouze dvě příčky. Přece jenom jsou hosté ostřílenější než Bochum, která je pro letošek na nejvyšší úrovni nováčkem.

Svěřenci trenéra Thomase Reise každopádně mohou být v daleko lepší pohodě než jejich sok, neboť na rozdíl od něj proklouzli v Německém poháru do čtvrtfinále po vítězství nad Mohučí. Naopak Die Geissböcke museli před pár dny v této soutěži skousávat poměrný hořký nezdar, který jim připravil na domácí půdě druholigový Hamburk, a to až po penaltovém rozstřelu.

Poté, co hosté na úvod tohoto kalendářního roku skolili venku Herthu, padli následně vysoko o čtyři branky s favorizovaným Bayernem. Aby tak neztratili těsný kontakt s pozicemi, které by jim pro příští ročník zajistily účast v evropských pohárech, neměli by své čekání na další úspěch zásadně protahovat. A to i přesto, že Bochum ve vlastním prostředí působí moc dobře.

Die Unabsteigbaren sehráli doma v rámci Bundesligy celkem devět duelů, hned pětkrát slavili výhru a jen dvakrát nebodovali. "Zatím si náš soupeř počíná slušně," uznával hostující stratég Steffen Baumgart. "Jeho fotbal je systematický, hraje navíc velmi agresivně. Překvapil hned několik týmů v průběhu této sezóny. Musíme být hlavně psychicky odolní a nebát se běhat."
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Riemann - Stafylidis, Bella-Kotchap, Leitsch, Danilo Soares - Losilla - Löwen, Rexhbecaj - Pantovič, Holtmann - Locadia
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Schwäbe - Schmitz, Hübers, Kilian, Hector - Özcan - Ljubicic, Kainz - Duda - Modeste, Uth
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.40 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld  (pátek 20:30)
Frankfurt se v předehrávce dvacátého kola Bundesligy utká s Arminií Bielefeld. Po nákaze Covidem se do týmu vrací opory v podobě brankáře Trappa a záložníka Kostiće. Podle německých médií by měli oba začínat v základní sestavě.

Situace obou celků v tabulce bundesligy je zcela rozdílná. Frankfurt stále pokukuje po evropských pohárech, přičemž v tabulce obléhá osmou příčku ze ztrátou pouhých dvou bodů na šestý Freiburg. Bielefeld je v tuto chvíli na "barážové" šestnácté pozici a na patnáctý Augsburg ztrácí jeden bod.

Eintracht se především v závěru loňského kalendářního roku prezentoval ve skvělé formě, po Novém roce však zatím dvakrát klopýtl. V posledních třech zápasech loňského roku dokázal Frankfurt zvítězit nad Leverkusenem, v Mönchengladbachu a nad Mainzem.

Po Novém roce však Frankfurt prohrál na vlastním hřišti s Dortmundem a minulou neděli pouze remizoval na půdě podceňovaného Augsburgu. Ani poslední forma Bielefeldu však není úplně k zahození.

Ještě v prosinci loňského roku dokázala Arminia zvítězit poměrem 2:0 nad Bochumí a skutečný šok přišel těsně před Vánoci, kdy Bielefeld stejným výsledkem vyhrál po gólech Serry a Okugawy v Lipsku. V dosavadních letošních dvou zápasech Bielefeld remizoval 2:2 ve Freiburgu a minulou neděli stejným výsledkem s Fürthem.

Domácím budou chybět zranění Hauge a Lenz a navíc Maročan Barkok, který reprezentuje severoafrickou zemi na probíhajícím Africkém poháru národů. Hostům nepomůže nemocný de Medina.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Tuta, Hasebe, Ndicka - Sow, Rode - Chandler, Lindström, Kamada, Kostić - Borré
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Ortega Moreno - Brunner, Pieper, Nilsson, Andrade - Prietl, Castro - Wimmer, Okugawa, Krüger - Serra
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.95 - 4.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov19151361:1846
2.Borussia Dortmund19131549:2940
3.Bayer Leverkusen1995544:3132
4.TSG Hoffenheim1994639:2931
5.Union Berlín1987427:2431
6.SC Freiburg1986531:2330
7.RB Lipsko1984736:2328
8.Eintracht Frankfurt1977530:2828
9.1. FC Köln1977530:3228
10.1. FSV Mainz 051983827:2127
11.VfL Bochum19721017:2723
12.Borussia Mönchengladbach1964925:3522
13.Hertha BSC1964921:3822
14.VfL Wolfsburg19631017:3021
15.FC Augsburg1947819:3019
16.Arminia Bielefeld1939718:2618
17.VfB Stuttgart1946922:3318
18.Greuther Fürth19141415:517

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

snad se dnes zas podari odvezt nejaky body

Reagovat
andrew96

Co Nova Sport tak zaujalo na Ingolstadtu? Paderborn-Werder skvělý mač.

Reagovat
cologneFC

Veru. Škoda tohto výberu.

Reagovat
andrew96

Modeste krása

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele