Aktuality

Benayoun si vážně poranil achilovku a půl roku si nezahraje

Londýnské Chelsea by se sice v nejbližších dnech měl vrátit Frank Lampard, přesto k zúžení marodky nedojde. Na seznam zraněných totiž přibylo jméno Yossiho Benayouna, který si poranil achillovku a půl roku si nezahraje. V pondělí ho čeká operace.

Bayern se obrací na UEFA kvůli zranění Van Bommela

Nizozemský záložník Mark van Bommel se po reprezentačních povinnostech vrátil do Bayernu Mnichov zraněný a bavorský klub tuto skutečnost nehodlá přehlížet. Vedení nyní podá stížnost na UEFA a zvažuje, že proti Nizozemské fotbalové federaci povede právní kroky.

Llorente: Na dokončení Nou Mestally potřebujeme 126 milionů

Prezident Valencie Manuel Llorente v úterý přiblížil budoucí plány rozestavěného stadionu Nou Mestalla, ale fanoušky Netopýrů svými slovy nejspíš příliš nepotěšil. Podle Llorenteho si stánek vyžádá velký příliv finančních prostředků a bude otevřen až za necelé dva roky.

Švýcaři Freie opět vypískali, Hitzfeld se hráče zastal

Švýcaři sice včera jasně porazili reprezentaci Walesu 4:1, na zápas ale nebude v nejlepším vzpomínat Alexander Frei. Zkušeného útočníka totiž vypískali vlastní fanoušci. Z jejich jednání byl nepříjemně překvapen trenér Ottmar Hitzfeld, který se svého svěřence po utkání zastal.

Nejlepší zápas za Nizozemsko, těšilo Huntelaara

Nizozemci včera přehráli Švédsko výrazným rozdílem 4:1 a se stoprocentní bilancí vedou svoji kvalifikační skupinu mistrovství Evropy. Dvěma brankami přispěl ke třem bodům kanonýr Klaas-Jan Huntelaar, který podle svých slov prožil nejlepší zápas v reprezentačním dresu.

Podle Bílka rozhodnou kvalifikaci zápasy ve Skotsku a Litvě

V trenérovi české reprezentace Michalu Bílkovi převládají po kvalifikačních výhrách 1:0 nad Skotskem a 2:0 v Lichtenštejnsku pozitivní pocity.

Stekelenburg vyhlíží novou výzvu, možností je Manchester United

Maarten Stekelenburg doposud strávil celou kariéru v Amsterdamu a v osmadvaceti letech už má nejvyšší čas, pokud si chce zkusit zahraniční angažmá. Odchovanec Ajaxu hodlá důležitý krok učinit po konci této sezóny a přiznává, že jeho příštím působištěm by se mohl stát Manchester United...

HN: Slavia může řešit finanční problémy insolvencí

Vedení Slavie Praha připouští, že jednou z variant řešení finančních potíží může být i to, že se klub sám navrhne do insolvence. V rozhovoru pro Hospodářské noviny to uvedl ředitel klubu Miroslav Platil.

Jarolím jde na Slovensko, povede Slovan Bratislava

Trenér Karel Jarolím nezůstal dlouho bez angažmá. Dva týdny po odchodu z pražské Slavie se dohodl na dvouleté smlouvě se Slovanem Bratislava. Nahradí Jozefa Jankecha, jehož rezignaci dnes klub přijal. Slovan to uvedl na svém webu.

Levein: Hráči jsou hrdinové, ale výsledek je pro nás frustrující

Trenér skotských fotbalistů Craig Levein označil své svěřence po kvalifikačním utkání se Španělskem za hrdiny. Zklamal ho však výsledek: Skotové sice dotáhli dvoubrankový náskok mistrů světa, nakonec však prohráli 2:3, když vítězný gól darovali soupeři vlastní chybou. Na jeho postupových plánech to však nic nemění, klíčové prý bude zářijové utkání s Českem.

Poslední tým bundesligové tabulky Stuttgart odvolal kouče Grosse

Christian Gross ze Stuttgartu se stal prvním odvolaným trenérem v bundesligové sezoně. Švýcarský kouč doplatil na špatné výsledky svých svěřenců, kteří prohráli šest ze sedmi dosavadních ligových zápasů a jsou v tabulce poslední.

Rosického těší zjištění, že reprezentace znovu ožila

Česká reprezentace se zvedá ode dna, domnívá se její vůdce Tomáš Rosický. Reprezentační kapitán byl hlavním hnacím motorem v kvalifikačních utkáních se Skotskem a Lichtenštejnskem, přesto odjížděl zpět do Londýna s uspokojením, že ožilo celé mužstvo.

Stojkovič se klepal strachy. Proč Srbové v Janově řádili?

Kvalifikační zápas mezi Itálií a Srbskem v Janově byl po necelých sedmi minutách předčasně ukončen kvůli řádění hostujících fanoušků, kteří házeli na hřiště světlice a zapalovali v hledišti pyrotechniku. Už začátek byl kvůli nim odložen o 35 minut. Srbsku nyní hrozí kontumační prohra 0:3.

13.10.2010 Aktuality 775 komentářů
Zaujalo nás

Jednadvacítka: Krok za krokem k úspěchům, Euro má být vrcholem

Krok za krokem jde vstříc úspěchům česká reprezentace do 21 let. Její poslední povedený "kousek", úterní postup na mistrovství Evropy v příštím roce, je logickým vyústěním cesty silné generace hráčů, kteří pod vedením kouče Jakuba Dovalila sbírají vavříny už od roku 2006.

Bílek: Zápas jsme měli pod kontrolou, ale výhra měla být vyšší

Celý zápas proti Lichtenštejnsku měli čeští fotbalisté pod kontrolou, ale výhra mohla a měla být podle trenéra Michala Bílka mnohem vyšší. Kouč byl spokojen především s tím, že se prosadili oba útočníci včetně novice Václava Kadlece, ale soupeř prý opět potvrdil svoje ofenzivní možnosti.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele