Aktuality

Jurado: Přestup z Atlétika do Schalke pro mě nebyl krok zpátky

Záložník José Manuel Jurado v létě přestoupil z Atlética Madrid do Schalke a dosavadní výsledky obou týmu naznačují, že to příliš zdařilé rozhodnutí nebylo. Sám křídelník ale odmítá, že by pro něj byl přestup krokem zpátky.

Londýnský soud nařídil majitelům Liverpoolu, aby uznali prodej

Tahanice kolem prodeje Liverpoolu ještě neskončily. Další rozhodnutí londýnského soudu však opět přiblížilo k vítězství americkou společnost NESV, která je na koupi zadluženého klubu již několik dní s jeho vedením dohodnuta. Soudce zamítl blokaci prodeje, kterou spolumajitelé Tom Hicks a George Gillett Jr. získali u soudu v Texasu.

Podle Tottiho by AS mělo na špatný start do sezony zapomenout

Fanoušci AS Řím doufají, že tým z hlavního italského města po reprezentační přestávce konečně začne v Serii A vyhrávat. Stejnou naději má také kapitán Francesco Totti. Podle něj by se tým nezdařilým vstupem do sezony už zabývat neměl.

Mourinho v zimě žádné posily shánět nebude

Trenér Realu Madrid José Mourinho podle svých slov nebude v lednovém přestupovém termínu shánět nové posily. Portugalský lodivod totiž naprosto věří hráčům, které má v současné době k dispozici. Stejného názoru je prý také vedení klubu.

Mezi Bayernem a nizozemským svazem zuří slovní válka

Ve slovní válku přerostlo napětí mezi bundesligovým Bayernem Mnichov a nizozemským fotbalovým svazem (KNVB), které se datuje od letošního mistrovství světa v Jižní Africe. Po Arjenu Robbenovi si z reprezentační akce "Oranjes" přivezla zranění další opora bavorského klubu Mark van Bommel.

Během dvou nebo tří let můžeme dosáhnout něčeho velkého, věří Rossi

Na krásné časy se mohou těšit v Palermu, alespoň to naznačuje trenér sicilského klubu a konkurenta pražské Sparty ve skupině Evropské ligy Delio Rossi. K optimismu ho vede složení současného týmu, ve kterém se prosazuje hned několik velmi talentovaných hráčů...

Heitingu těší zájem Bayernu, nic konkrétního ale neví

Johnny Heitinga se v posledních letech poměrně často stěhuje a další přestup by mohl přijít v zimě. Zájem o nizozemského obránce ve službách Evertonu je v Německu, kde ho sledují Wolfsburg a Bayern Mnichov a především angažmá v bavorském velkoklubu by se Heitinga příliš nebránil...

Kaká: Až se plně zotavím, budu hrát za Real Madrid

Hodně špatnou sezonu zažívá Kaká, brazilský reprezentant kvůli zranění nehraje a když už se o něm píše v tisku, je to většinou díky spekulacím ohledně možného odchodu do AC Milán nebo Interu. Sám záložník Realu Madrid na odchod ovšem nemyslí a letošní sezonu hodlá dokončit v hlavním městě Španělska...

Fabiano zváží svoje možnosti. Chce víc hrát

Luis Fabiano není členem základní sestavy Sevilly a s tímto stavem není vůbec spokojen. Pokud se do zimy nic nezmění, brazilský útočník bude zvažovat možnost změny dresu. Fabiano přitom teprve v srpnu prodloužil v Seville smlouvu do léta 2013.

ORK kauzu Bohemians nerozhodla, prý na to nemá právo

Nově zvolená odvolací a revizní komise Českomoravského fotbalového svazu zastavila přezkoumávání rozhodnutí výkonného výboru v kauze Bohemians. ORK tvrdí, že na to podle svazových předpisů nemá právo, a proto nemá důvod zpochybňovat členství všech tří "Bohemek" v ČMFS.

Benayoun si vážně poranil achilovku a půl roku si nezahraje

Londýnské Chelsea by se sice v nejbližších dnech měl vrátit Frank Lampard, přesto k zúžení marodky nedojde. Na seznam zraněných totiž přibylo jméno Yossiho Benayouna, který si poranil achillovku a půl roku si nezahraje. V pondělí ho čeká operace.

Bayern se obrací na UEFA kvůli zranění Van Bommela

Nizozemský záložník Mark van Bommel se po reprezentačních povinnostech vrátil do Bayernu Mnichov zraněný a bavorský klub tuto skutečnost nehodlá přehlížet. Vedení nyní podá stížnost na UEFA a zvažuje, že proti Nizozemské fotbalové federaci povede právní kroky.

Llorente: Na dokončení Nou Mestally potřebujeme 126 milionů

Prezident Valencie Manuel Llorente v úterý přiblížil budoucí plány rozestavěného stadionu Nou Mestalla, ale fanoušky Netopýrů svými slovy nejspíš příliš nepotěšil. Podle Llorenteho si stánek vyžádá velký příliv finančních prostředků a bude otevřen až za necelé dva roky.

Švýcaři Freie opět vypískali, Hitzfeld se hráče zastal

Švýcaři sice včera jasně porazili reprezentaci Walesu 4:1, na zápas ale nebude v nejlepším vzpomínat Alexander Frei. Zkušeného útočníka totiž vypískali vlastní fanoušci. Z jejich jednání byl nepříjemně překvapen trenér Ottmar Hitzfeld, který se svého svěřence po utkání zastal.

Nejlepší zápas za Nizozemsko, těšilo Huntelaara

Nizozemci včera přehráli Švédsko výrazným rozdílem 4:1 a se stoprocentní bilancí vedou svoji kvalifikační skupinu mistrovství Evropy. Dvěma brankami přispěl ke třem bodům kanonýr Klaas-Jan Huntelaar, který podle svých slov prožil nejlepší zápas v reprezentačním dresu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele