Aktuality

Babel cítí podporu Hodgsona a věří, že se konečně prosadí

Ryan Babel začíná v Liverpoolu již svoji čtvrtou sezonu, zatím o svých kvalitách ale příliš nepřesvědčil. Nizozemský záložník to ale konečně hodlá změnit. Kromě svých schopností ho k optimismu vede také důvěra trenéra Hodgsona.

Gasperiniho neodvolám, vzkázal kritikům prezident Janova

Hvězdami nabitý tým Janova o víkendu překvapivě podlehl Chievu 1:3 a po utkání se začalo spekulovat o budoucnosti trenéra Gian Piera Gasperiniho. Prezident klubu Enrico Preziosi ale zatím na sílící kritiku reaguje zamítavě a trenéra ve funkci hodlá podržet.

Inzaghi chce ve středu vyrovnat střelecký rekord Gerda Müllera

Ital Filippo Inzaghi se ve středu pokusí zaútočit na pozici nejlepšího střelce evropských pohárů. Útočník AC Milán sice s 68 góly kraluje pořadí střelců v pohárových soutěžích pořádaných UEFA, sám však nebude mít klid, dokud nepřidá alespoň jeden gól a nedotáhne se na Gerda Müllera.

Majitel Spartaku Moskva Fedun chce získat AS Řím

Majitel Spartaku Moskva Leonid Fedun má zájem o získání kontrolního balíku akcií fotbalového klubu AS Řím. Pro tento účel je ochoten uvolnit až 200 milionů eur (téměř pět miliard korun). Podle informací dnešního ruského tisku chce Fedun letos získat 50 procent akcií italského klubu a zbytek hodlá odkoupit v příštích dvou letech.

Rangnick: Na titul vůbec nemyslíme, to je absolutně nereálné

Skvělý vstup do letošní sezony má Hoffenheim. Tým vedený Ralfem Rangnickem po třech kolech vévodí bundesligovému pelotonu s plným počtem bodů, německý kouč ale rázně odmítá rojící se řeči o možném útoku na mistrovský titul a soustředí se výhradně na nejbližší zápas...

Šírl se po návratu z Petrohradu upsal Ml. Boleslavi do roku 2012

Radek Šírl se dohodl po návratu z Petrohradu na působení v Mladé Boleslavi. Osminásobný český reprezentant, který v roce 2008 vyhrál s ruským klubem Pohár UEFA a evropský Superpohár, se v novém působišti dohodl na smlouvě do června roku 2012.

Silvestre se nedívá zpět. V hlavě má jen Brémy

Mikael Silvestre v létě zamířil jako volný hráč do Brém a soustředí se jen na svoje výkony ve Werderu. Francouzský obránce nijak neřeší předchozí angažmá v Arsenalu, kde se příliš nedostával na hřiště.

Mancini je přesvědčen, že se Silva v Manchesteru prosadí

David Silva patřil k nejdražším přestupům léta, v Manchesteru City ale zatím jen střídá. Manažer Roberto Mancini tvrdí, že španělskému reprezentantovi uškodily reprezentační srazy. Silva se podle něj do sestavy Citizens brzy probojuje.

Reina už krotí řeči o zisku titulu

Liverpool v minulé sezoně skončil až na sedmém místě a ani úvod té letošní se mu příliš nevydařil. Tým z Anfied Road po čtyřech zápasech zvítězil jen jednou a s pěti body klesl na třinácté místo. Brankář Pepe Reina proto uvedl, že předsezónní řeči o útoku na titul byly předčasné.

Psotka po remíze s Mladou Boleslaví litoval nekvalitní koncovky

Sigma Olomouc v pondělním utkání proti Mladé Boleslavi jen remizovala bez branek a poprvé v sezoně tak ztratila body na domácím hřišti. Trenér Olomouce Zdeněk Psotka po zápase litoval, že jeho svěřenci nedokázali dotáhnout dobře rozehrané akce do koncovky.

Čtyřicetiletý Weir se těší na United a varuje před veterány

Rangers zatím ligou proplouvají bez jediného zaváhání, zítra na skotský tým ale čeká soupeř nejvyšší kvality. Jezdci se v Lize mistrů představí na Old Trafford proti Manchesteru United a na zápas se těší také čtyřicetiletý obránce David Weir. Veterán tvrdí, že největší nebezpečí pro skotský tým bude hrozit od Paula Scholese a Ryana Giggse.

Jarošíkova černá neděle: kruté debakly Zaragozy i Ústí

Ještě dnes se obránci Jiřímu Jarošíkovi téměř motala hlava při vzpomínce, na jaký "kolotoč" jeho Zaragoza nasedla v nedělním zápase španělské ligy s Málagou. I s odstupem jej mrazily vzpomínky na pět inkasovaných branek za 34 minut na domácím hřišti, které se podepsaly pod vysokou prohru 3:5 ve druhém kole.

Liga v Rusku přejde v roce 2012 na systém podzim - jaro

Liga v Rusku se podřídí zavedenému evropskému systému podzim - jaro, na který přejde v roce 2012. Oznámil to dnes ruský fotbalový svaz. Důvodem je snaha přizpůsobit se evropským pohárům a možnost větší konkurenceschopnosti ruských klubů.

Vydru potěšilo, že se proti Interu dostal aspoň na lavičku

Na premiéru v italské lize talent Matěj Vydra stále čeká, přesto jej v sobotu potěšilo, že se ve druhém kole proti slavnému Interu Milán dostal alespoň na lavičku náhradníků Udine. Osmnáctiletý útočník se nevzdává naděje, že brzy sám přímo na trávníku okusí premiéru v italské lize. Náladu mu trochu kazí výsledky Udine

Ostrava chce v domácím poháru vybřednout z ligové krize

Ondrášovka Cup bude znát v úterý vpodvečer kompletní seznam účastníků třetího kola. Do soutěže vstoupí Baník Ostrava a proti Slavičínu z MSFL chce vybřednout z výsledkové mizérie v lize, kde po tomto víkendu klesl na samé dno tabulky. Ve druhé dohrávce druhého kola zavítá Liberec do Kolína.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele