Schalke kupuje z Milána záložníka Boatenga

30.08.2013, 11:45
Aktuality
Schalke přichystalo na konec přestupového okna příchod velké posily. Německý klub se dohodl s AC Milán na transferu Kevina-Prince Boatenga, za kterého má podle zatím nepotvrzených zpráv zaplatit dvanáct milionů eur. Boateng nyní v Gelsenkirchenu podstupuje zdravotní prohlídku.

"Jsme šťastní, že jsme tento přestup domluvili. S Kevinem jsme dohodnutí, pro nás bude posilou, kterou jsme potřebovali a kterou jsme si přáli," citoval deník Bild šéfa Schalke Clemense Tönniese.

Pro šestadvacetiletého Boatenga je údajně v Schalke připravena tříletá smlouva s opcí na další rok. Italská média okamžitě spekulují, že Milán si dělá místo pro Kaká, který chce odejít z Realu Madrid.

Kevin-Prince Boateng opouští Milán po třech letech, německé angažmá pro něj nebude ničím novým. Rodák z Berlína začínal v bundeslize v dresu mateřské Herthy, na jaře 2009 hostoval z Tottenhamu v Dortmundu.

Autor: Radim Šantrůček / bild.de

Komentáře (600)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele