Aktuality

Baroš si obnovil svalové zranění, čeká ho opět dvoutýdenní pauza

Český reprezentant Milan Baroš je znovu zraněný a čeká ho další nejméně dvoutýdenní pauza. V neděli se po třech týdnech vrátil do sestavy Galatasaraye po zranění zadního stehenního svalu a hned vstřelil dva góly. V závěru zápasu si však zranění obnovil, podle klubového webu se dokonce objevilo krvácení ve svalu.

Krajánky v LM čekají vzájemné souboje o udržení neporazitelnosti

Čeští krajánci se v úterních zápasech Ligy mistrů popasují v prestižních přímých soubojích, do kterých jejich týmy půjdou se stoprocentní bilancí. Utkají se totiž zatím suverénní celky Arsenalu a Šachtaru Doněck.

Aquilaniho budoucnost se podle agenta bude řešit až na jaře

Alberto Aquilani se po roce stráveném v Liverpoolu vrátil do Itálie a v Juventusu podává výkony, díky nimž se připomněl trenérovi italské reprezentace Cesare Prandellimu. Bývalý záložník AS Řím v turínském klubu hostuje do konce sezony a na řešení další buoucnosti je ještě čas, což ví jak on sám, tak i jeho agent...

Ronaldo chce být po ukončení kariéry ředitelem Corinthians

Slavný útočník Ronaldo pomýšlí na funkcionářskou dráhu. Čtyřiatřicetiletý fotbalista by se chtěl po ukončení kariéry stát ředitelem brazilského klubu Corinthians, kde od loňska hraje.

Benítez žádá po vedení Interu posily

Inter Milán se v letním přestupovém období držel zkrátka a neprováděl žádné velké nákupy, o to větší aktivitou může hýřit v zimě. Trenér Rafael Benítez totiž není spokojen s kádrem, který má k dispozici, a proto požádal klubové vedení o posily.

Lavička má navzdory tristním výsledkům důvěru vedení Sydney

Trenér FC Sydney Vítězslav Lavička má navzdory tristním výsledkům podporu vedení klubu. Tým je sice v australské lize bez výhry na posledním místě, výkonný ředitel klubu Edwin Lugt však prohlásil, že předčasné propuštění českému kouči nehrozí.

Ancelotti by chtěl vést anglickou reprezentaci

Trenér Chelsea Carlo Ancelotti by chtěl v budoucnu vést anglickou reprezentaci. Jednapadesátiletý Ital by u týmu mohl nahradit krajana Fabia Capella, kterému skončí smlouva v roce 2012. Ve stejnou dobu vyprší i Ancelottiho kontrakt s londýnským klubem.

Rooney odmítl prodloužit smlouvu. Opustí Manchester?

Anglický útočník Wayne Rooney odmítl prodloužit smlouvu s Manchesterem United. Čtyřiadvacetiletý reprezentant se podle listu The Guardian nepohodl s trenérem Alexem Fergusonem, a v zimě proto chce z klubu odejít.

Tuchel vzal premiérovou ztrátu Mainzu s nadhledem

Úchvatná série Mainzu bez ztráty jediného bodu se včera zastavila na sedmi zápasech. FSV prohrál s Hamburkem 0:1 a přišel o vedoucí pozici v bundeslize. Kouč Thomas Tuchel přiznal, že tým po reprezentační přestávce přeci jen nepodal takový výkon, na jaký byl z dřívějších klání zvyklý.

Hodgsona v derby zklamal jen výsledek. S výkonem byl spokojen

Éra Liverpoolu pod novými americkými vlastníky začala nejhorším možným způsobem. V derby s Evertonem podlehl Liverpool v lize poprvé po čtyřech letech a po porážce 0:2 klesl na předposlední příčku tabulky.

Gómez nečeká, že hattrickem zavře kritikům ústa

Mario Gómez včera ukončil svoje střelecké trápení ve velkém stylu - útočník Bayernu Mnichov sám zařídil výhru proti Hannoveru. Německý reprezentant cítí, že se dostává do formy, podporu fanoušků si vybojuje jedině dalšími brankami.

FIFA čelí podezření z korupce při volbě MS

Nad světovou fotbalovou federací FIFA se vznáší korupční skandál. Podle listu Sunday Times dva členové výkonného výboru nabízeli za peníze své hlasy při nadcházející volbě pořadatelů mistrovství světa v letech 2018 a 2022. Hříšníky mají být Amos Adamu z Nigérie a prezident federace oceánské zóny Reynald Temarii.

Del Nido: Nejlepší doba v historii Sevilly

Několik důvodů k radosti mají v posledních týdnech v Seville, klub po příchodu trenéra Gregoria Manzana vyhrál oba soutěžní zápasy a v týdnu oslavil 105 let od založení klubu. Prezident Jose Maria del Nido ví, že španělský celek zažívá nejplodnější období ve své historii...

Guardiolu potěšil přístup hráčů, Emery uznal sílu Barcelony

Valencia včera zaznamenala první ligovou porážku v letošní sezoně, jejím katem se stal obhájce španělského titulu FC Barcelona. Katalánský velkoklub neměl cestu za třemi body snadnou, k výhře nakonec vedl vynikající výkon ze druhého poločasu...

Brabec má za sebou zřejmě nejnevydařenější zápas za Spartu

Stoper Erich Brabec má po téměř ročním působení ve Spartě za sebou patrně nejnepovedenější zápas. V sobotním ligovém utkání s Teplicemi, které domácí šampioni prohráli 0:2, se ocitl u obou gólů. Nejprve významně pomohla míči do sítě jeho teč, podruhé neuhlídal autora obou branek Aidina Mahmutoviče.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele