Aktuality

Guardiolu potěšil přístup hráčů, Emery uznal sílu Barcelony

Valencia včera zaznamenala první ligovou porážku v letošní sezoně, jejím katem se stal obhájce španělského titulu FC Barcelona. Katalánský velkoklub neměl cestu za třemi body snadnou, k výhře nakonec vedl vynikající výkon ze druhého poločasu...

Brabec má za sebou zřejmě nejnevydařenější zápas za Spartu

Stoper Erich Brabec má po téměř ročním působení ve Spartě za sebou patrně nejnepovedenější zápas. V sobotním ligovém utkání s Teplicemi, které domácí šampioni prohráli 0:2, se ocitl u obou gólů. Nejprve významně pomohla míči do sítě jeho teč, podruhé neuhlídal autora obou branek Aidina Mahmutoviče.

McClaren: To je neuvěřitelné, někdy je zkrátka nemožné něco vysvětlit

Steve McClaren v létě převzal německý Wolfsburg a na lavičce bundesligového klubu si toho stihl vytrpět již dost. V úvodu sezony jeho svěřenci ztratili doma v duelu s Mainzem tříbrankové vedení a nakonec prohráli 3:4. Včera se jim stalo něco podobného...

Plíšek: Dokázali jsme být dostatečně efektivní a eliminovali sílu Sparty

Sparťanský trenér Jozef Chovanec sebekriticky konstatoval, že jeho tým zápas v Teplicemi vůbec nezvládl. Úřadující mistr doma podlehl 0:2.

Pires usiluje o angažmá v Arsenalu, nepohrdá ani jinými zájemci

Do Arsenalu se před necelým rokem vrátil jako volný hráč Sol Campbell, kterého by nyní mohl napodobit další dlouholetý fotbalista Gunners. S hráči londýnského klubu se připravuje francouzský záložník Robert Pires a ten věří, že mu manažer Arsene Wenger nakonec opravdu nabídne smlouvu...

Další rána pro Deportivo, Guardado mimo hru na pět týdnů

Deportivo La Coruňa zažilo hodně mizerný start do letošní sezony a další špatná zpráva pro galicijský klub přišla od lékařů. Záložník Andres Guardado si natrhl stehenní sval a podle doktorů bude chybět až pět týdnů. Španělský klub vše oznámil na svých internetových stránkách...

Moratti: Konec legrace, chci získat Messiho

Prezident Interu Milán Massimo Moratti má vysněnou posilu - barcelonského Lionela Messiho. Moratti prohlásil, že dosud o možnosti koupě argentinské hvězdy jen vtipkoval, s tím je ale konec. Příště se podle svých slov Messiho opravdu pokusí získat.

Llorente je spokojený, svou formu ale nepřeceňuje

Fernando Llorente má za sebou dva velmi vydařené reprezentační zápasy, ve kterých Španělsku výraznou měrou pomohl k šesti bodům v kvalifikaci Eura. Útočník Bilbaa ale důležité góly nepřeceňuje. Nyní se soustředí na to, aby jeho klub uspěl v lize.

Záložník De Jong zvažuje odchod z reprezentace

Nizozemec Nigel de Jong zvažuje odchod z národního týmu, neboť je vyděšený z nepřátelských reakcí, které vyvolal nedávným nevybíravým zákrokem na Francouze Hatema Ben Arfu. Tomu v ligovém utkání zlomil nohu, za což nebyl pozván k reprezentačnímu svazu a navíc jej chce žalovat Ben Arfův mateřský klub.

Guardiolu Valencia nepřekvapila. Je kandidátem na titul, tvrdí

Boj o trůn španělské ligy by letos nemusel být jen záležitostí Barcelony a Realu Madrid. Do hry o titul se hodlá zapojit také Valencia, kterou zítra večer čeká šlágr právě na Nou Campu. Trenér Barcy Josep Guardiola schopnosti ligového lídra nepodceňuje. Valencia je podle něj v čele ligy právem.

Nádvorník chce s Příbramí předvádět útočnější fotbal

Příbram dala v úvodních jedenácti kolech prvoligové sezony pouze šest gólů a kvůli špatné produktivitě přišla po třetině soutěže o odvolaného kouče Martina Hřídela. Jeho nástupce Roman Nádvorník chce ze svého nového mužstva nálepku defenzivního týmu sejmout.

Anglie se vzdala MS 2022, USA zase šampionátu o čtyři roky dříve

Zástupci anglického fotbalového svazu se vzdali kandidatury na pořádání mistrovství světa v roce 2022 a zaměřili svou pozornost výhradně na závěrečný turnaj o čtyři roky dříve. Opačný postup zvolily Spojené státy, které naopak vzdaly rok 2018, kdy se při hlasování předpokládá vítězství evropského zástupce.

Srbský svaz požádá UEFA o opakování zápasu s Itálií

Srbský fotbalový svaz se v pondělí sejde s nejvyššími představiteli evropské unie UEFA a bude je žádat o opakování předčasně ukončeného zápasu kvalifikace mistrovství Evropy proti Itálii. Ten se nedohrál kvůli výtržnostem srbských fanoušků na stadionu v Janově.

Liverpool patří definitivně americké společnosti NESV

Novým majitelem FC Liverpool se stala definitivně americká společnost NESV, která za slavný klub zaplatila 300 milionů liber (asi 8,4 miliardy korun). Skončily tak několikadenní soudní tahanice s bývalými majiteli Tomem Hicksem a Georgem Gillettem, kteří se snažili prodej zastavit.

Everton přišel na šest týdnů o Fellainiho

Evertonu nevyšel start do nové sezony a optimistický není ani pohled na marodku liverpoolského klubu. Čestvým přírůstkem na ní je belgický záložník Marouane Fellaini, který si při plnění reprezentačních povinností poranil podkolenní šlachu a chybět bude šest týdnů...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele