Frejlach: Jen přání nestačilo, u všeho jsme byli pozdě

31.08.2013, 14:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Příští sezonu druholigové derby Brno - Znojmo.

Reagovat
TheAdy

nepravděpodobný

Reagovat
smazaný uživatel

Brno-Baník

Reagovat
TheAdy

nepravděpodoný

Reagovat
smazaný uživatel

Znojmo - Baník ... vysoce pravděpodobný

Reagovat
TheAdy

nepravděpodobný

Reagovat
Cipinho

spadne Bohemka nebo Baník

Reagovat
smazaný uživatel

bejval to talent

Reagovat
smazaný uživatel

jo, u nás v Kolíně o něm říkali, že je to druhej Rosickej

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil je nový Rosický, ale musí co nejdřív do Plzně nebo do Sparty

Reagovat
twerp

Co všichni mají s tím Pospíšilem? Je mu 22 a v Sigmě rozhodně nepatří mezi opory mužstva. Rosický v jeho věku už byl oporou BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmně sám Rosický je někde jinde, jen je mu podobný ve stylu hraní. Potenciál na to být z poloviny dobrý jak Rosa v něm určitě je, tak snad ho naplní. Sigma už mu začíná být malá, snad nedopadne jak Hořava, který zbytečně ztratil 2 roky. Dnes už mohl být jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mu podobnej tak maximálně v tom, že zkouší furt šajtličku... víc nic.

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj názor, já ti ho neberu

Reagovat
twerp

No já si myslím, že je kolem mladíků ze Sigmy obrovský hype. Dělají se z nich talenti, kterými nejsou. Takový Hořava sice hraje v Plzni dobře ale kdo by v Plzni dobře nehrál? Navíc je mu už 25, takže na nějaký velký přestup do zahraničí to nevypadá. A to je podle mě na hráče, kterému byla věštěna daleko větší budoucnost, docela málo. A pokud Pospíšila brzo neprodají, tak dopadne úplně stejně. Stane se možná oporou ve Spartě nebo Plzni ale že by to dotáhl tam, kam to dotáhnout měl, to asi ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám furt, ač je mi Sigma jako klub hodně sympatický, vždycky se mi líbil jejich fotbal, ale kolem jejich mladíků je hrozný hype. Když je Sigma v televizi, tak pokaždé slyším, jak je Houska největší talent, všestranný hráč atd. a když se náhodou dostane na hřiště, tak se nepotká s míčem a není vůbec vidět... zato že ve Slavii hrajou dva stejně staří hráči už dost dlouhou dobu základ si snad ani nevšimnou...

Reagovat
smazaný uživatel

S těma olomouckýma talentama máš pravdu, jsou neskutečně přeceňovaní... A Hořava kdyby šel do Plzně už před 2 rokama, tak teď mohl (avšak nemusel, kdo ví) odcházet do zahraničí za pěknej peníz, ale zazdil se v Sigmě. Porovonej jak hrál Hořava poslední sezóny za Sigmu a teď za Plzeň.. 100 a 0. Pospíšil je stejnej případ proto pokud nepřestoupí tak to bude velká škoda.. dřív nebo později stejně pude do Sparty nebo Plzně tak nač čekat a brzdit jeho vývoj. Na Pospíšilovo místo čeká Houska tak by se mu mělo dávat prostor.

Reagovat
exse

No ty vole a to jsem tě měl za jednoho co na EF tomu rozumí více. Hra Sigmy na něm stojí, loni ho fanoušci Sigmy zvolili hráčem podzimu i celé sezóny. Od Rosického je to jednoznačně nejtalentovanější playmaker co běhal v lize a právě Rosickému je svou hrou neskutečně podobnej. Bohužel hodně doplácí na tom, že nehraje pod kvalitním trenérem a nemá vedle sebe nějakýho Horvátha, od kterýho by se mohl učit, pak by to mohl dotáhnout na level jako Rosa, ale i tak jakmile přestoupí do lepšího týmu, tak se dostane do repre a pravděpodobně tam za pár let Rosu nahradí. Pokud ligu vůbec nesleduješ, tak se stačí podívat na tohle video http://www.youtube.com/watch?v=HT2p9n1BUTQ, sice tam nejsou všechny jeho nejlepší momenty, ale i tak je poznat jeho talent, pokud ti to nestačí, tak se podívej na poslední zápas Sigmy na Bolce, tam měl podíl na obou gólech a parádně připravil další 2 tutovky.

Reagovat
twerp

Já nikde netvrdím, že tomu rozumím víc, než ty nebo kdokoliv jiný. A taky nikde netvrdím, že to není kvalitní hráč. Samozřejmě, že to je kvalitní hráč. Jenže pokud zůstane v Sigmě, tak zakrní a v budoucnu ho čeká tak maximálně Sparta nebo Plzeň. Kdyby mu bylo 19, tak neřeknu ani půl slova. Ale on má 22 let, za Sigmu má 55 zápasů(i s pohárem české pošty) za U21 toho moc neodehrál, nezahrál si ani evropské poháry. Navíc hraje v Sigmě, kde nejsou žádné tlaky, hrajou útočně a nestojí na něm hra. Třebas u nás by se podle mě absolutně nechytnul.

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko včera minimálně o třídu lepší

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně o třetí fotbalovou

Reagovat
adalbertus

nn kdepak,Brno o třídu horší

Reagovat
galacticosi

OT: kedy končia prestupy v Anglicku? dnes o polnoci alebo až 2.9?

Reagovat
Milhaus92

2.9. o půlnoci

Reagovat
galacticosi

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem z Brna, ale nic naplat jak se řekne fotbal v souvislosti s Brnem, hned si vybavím chlast, děvky, noční flámy, apod.. Z čistě fotbalovýho hlediska pak špatnou fyzickou kondici, nemožný spracování míče, neschopnost přihrát si na krátkou vzdálenost přesně a vadný sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Škoda nemá ani na 3. ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Takže, Brno příští sezona druhá liga

Reagovat
smazaný uživatel

Brno nesestoupí, nejhorší týmy má Baník a Znojmo, bohužel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele