Aktuality

Owen přemýšlí o konci kariéry

Bývalý anglický reprezentant Michael Owen přemýšlí o konci kariéry. Třicetiletý útočník se prý s fotbalem po sezoně rozloučí v případě, že s ním Manchester United neprodlouží smlouvu.

Milovaný i nenáviděný Maradona proslul umem i skandály

Pro někoho bůh, pro druhého ďábel, pro všechny jeden z nejlepších fotbalistů všech dob - to je kontroverzní Argentinec Diego Maradona, který proslul svými geniálními kousky na hřišti i četnými skandály mimo něj. Mistr světa z roku 1986 oslaví v sobotu 30. října padesátiny.

Lippi má v plánu vrátit se k trénování

Marcello Lippi je připraven ujmout se kormidla nějakého týmu. Zkušený trenér se po letošním světovém šampionátu rozloučil s italským národním týmem, nyní ale prohlásil, že se k trénování ještě vrátí...

Drobný při prvním startu za Hamburk dostal pět gólů

Českému brankáři Jaroslavu Drobnému se první start v základní sestavě Hamburku příliš nevydařil. V druhém kole Německého poháru dostal pět gólů a jeho tým vypadl po prohře 2:5.

Morattiho zaskočilo, že Milito není mezi adepty na Zlatý míč

Prezidenta Interu Milán Massima Morattiho nemile překvapilo, že elitní klubový kanonýr Diego Milito chybí mezi kandidáty na zisk Zlatého míče FIFA. V minulé sezoně přitom dal 22 ligových branek a dvěma zásahy ve finále zajistil Interu trofej z Ligy mistrů.

V poháru nevyhrál ani jeden z pěti prvoligových týmů

V úvodních osmifinálových zápasech Ondrášovka Cupu nečekaně prohrály hned tři prvoligové celky se soupeři z nižších soutěží. Mladá Boleslav, která o víkendu jako první v sezoně porazila suverénní Plzeň, utrpěla debakl 0:3 v druholigovém Sokolově, Brno podlehlo Karviné 0:2 a Jablonec nestačil dokonce na třetiligový HFK Olomouc.

Jol: Věřím, že Sulejmani má kvality na to se v Ajaxu prosadit

Miralem Sulejmani zůstává stále hodně dlužen amsterdamskému Ajaxu. Ten za srbského útočníka předloni v létě zaplatil konkurenčnímu Heerenveenu přes šestnáct milionů eur a Sulejmani je zatím velkým zklamáním, trenér Martin Jol mu ale i nadále věří...

Nedvěd vstoupil mezi šéfy turínského Juventusu

Bývalý kapitán české reprezentace Pavel Nedvěd se stal členem představenstva turínského Juventusu. Jmenování osmatřicetiletého někdejšího záložníka tohoto italského klubu schválila dnešní valná hromada.

Rada má po loňském vyhazovu od reprezentace zase chuť do fotbalu

Když před půldruhým rokem skončil u reprezentace, cítil se trenér Petr Rada na dně. Teď má ale do fotbalu zase velkou chuť a je plný elánu vrhnout se do práce v Liberci, který má rychle vytáhnout ze sestupové oblasti. Když v úterý odpoledne nabídku dostal, neváhal a rychle ji přijal.

Reprezentační kouč Blanc by chtěl ve Francii ligu s méně týmy

Kouč francouzské reprezentace Laurent Blanc by si přál domácí ligu s 18 místo současných dvaceti týmů. Někteří jeho hráči jsou údajně kvůli velkému množství zápasů přetíženi a snížení počtu účastníků nejvyšší soutěže by jim mohla pomoci.

Šimůnka dál trápí zranění, za Kaiserslautern hrál jen šest minut

Českého obránce Jana Šimůnka provází obrovská smůla. Kvůli zranění přišel o úvod sezony, a když se v úterý poprvé v ročníku dostal do sestavy Kaiserslauternu v pohárovém utkání s Bielefeldem, vydržel na hřišti jen šest minut, než musel být odnesen na nosítkách s poraněním přitahovačem stehenního svalu.

Baník Ostrava zatím vede Lička, klub dál jedná o příchodu Marka

Ostravské fotbalisty povede minimálně do nedělního ligového zápasu s Ústím nad Labem trenérský triumvirát Verner Lička, Bohumil Páník a Pavel Malura. Jde pouze o provizorní řešení, klub po pondělním odvolání Miroslava Koubka stále intenzivně vyjednává s Banskou Bystricí o uvolnění Karola Marka.

Houllier chválí Reo-Cokera, vedení mu nabídne novou smlouvu

Stabilní výkony Nigela Reo-Cokera nezůstaly bez povšimnutí vedení Aston Villy. Manažer Gerard Houllier potvrdil, že kluboví představitelé hráči nabídnou dlouhodobou smlouvu. Zatím však není jisté, zda na nabídku záložník kývne.

Bývalý reprezentační trenér Rada přebírá Liberec

Slovan Liberec povede bývalý reprezentační trenér Petr Rada, který u mužstva vystřídal Josefa Petříka. Rada vedl už dnešní trénink, klub ho oficiálně představí v poledne na tiskové konferenci. Liberecký tým přebírá na jedenáctém místě ligové tabulky, kde má Slovan náskok pouze jednoho bodu na poslední příčku.

Rogge vyzval FIFA, aby se s korupcí vypořádala tvrdě

Prezident Mezinárodního olympijského výboru (MOV) Jacques Rogge vyzval FIFA k tomu, aby při vyšetřování údajné korupce jednala velmi tvrdě. Také MOV se musel v minulosti vypořádat s podobnou aférou. Úplátky provázely volbu pořadatele zimní olympiády v roce 2002, kterou získalo Salt Lake City.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele