Jsme na správné cestě, pochvaluje si navrátilec Milito

23.09.2013, 11:00
Aktuality
Inter Milán včera deklasoval Sassuolo a na půdě nováčka Serie A vyhrál vysoko 7:0, ještě více než samotný výsledek pak fanoušky Nerazzurri dost možná těší jiná věc. Na trávník se po dlouhých měsících vrátil argentinský kanonýr Diego Milito...

Argentinský útočník byl mimo hru od února, v utkání Evropské ligy proti Kluži si tehdy bez cizího přičinění vážně poranil koleno a po operaci následovala dlouhá pauza. Ta skončila včera a Milito se vrátil ve velkém stylu - k popravě Sassuola přispěl dvěma góly.

"Znamená to pro mě hodně a jsem strašně rád, že jsem zpět, zvláště když se mi povedlo dát dva góly. Tohle je fantastický tým a podali jsme vynikající výkon. Musím poděkovat spoustě lidí, rodině, dětem, spoluhráčům, Andreovi Scanavinovi, který mi pomohl při zotavení, Francu Combimu a dalším doktorům," prohlásil šťastný Milito.

Inter v létě převzal Walter Mazzarri a pod jeho vedením se milánskému celku daří. V lize ještě neprohrál a ze čtyř zápasů vytěžil deset bodů.

"Toto je báječný tým a vše děláme poctivě, pro mě samotného je snazší vrátit se do takového týmu. Inter musí jít zápas od zápasu. Máme nový tým a nového trenéra, takže je před námi ještě spousta práce, ale jsme na správné cestě," pochvaluje si Milito.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (44)

Přidat komentář
The Krupy

Aj keď je môj vzťah k Interu všetkým zasväteným dobre známy, musím zložiť Mazzariho tímu poklonu. Tréner je to nesympatický, uplakaný ale veľmi kvalitný. Ich hra má hlavu a pätu, a z celého Interu ide strach. Dokonca si odvážim napísať, že s nami budú bojovať o titul. Verím im omnoho viac než takému Neapolu.

Reagovat
Votas

FORZA DIEGOL

Reagovat
smazaný uživatel

Inter mám rád ale neverím že majú na titul. Možno o pár rokov ale teraz určite nie

Reagovat
smazaný uživatel

Na titul ale do LM by se mohly dostat nebo alespoň o ni bojovat

Reagovat
Al Capone

One season star...

Reagovat
risk je zisk

to ne, darilo se mu uz v Janove

Reagovat
Votas

Kterou sezonu myslíš? Tu kdy byl druhej nejlepší střelec La Ligy za Nisterloojem, tu kdy byl druhej nejlepší střelec za Ibrou nebo tu, rozhodl o všech trofejích, co Inter vyhrál nebo tu, kdy byl zase druhej nejlepší střelec po Ibrovi?

Reagovat
Al Capone

Neříkám, že je špatný hráč, ale hvězdou světového formátu byl jenom jednu sezonu a snad nemusím psát jakou

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Votas

no hlavně to nepiš fanouškům Ronalda, že druhej střelec Primery pro tebe není dostatečná hvězda...

Reagovat
Zofka

Ještě bych doplnil Zaragozu, už od té doby patří mezi střelce a dost pravidelné. Je to Borec a fandím mu. Škoda, že už má svůj věk.

Reagovat
10

jj, průměr skoro 20 gólů na sezonu za posledních 10 let je opravdu one-hit wonder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Reagovat
Mr.Jindros

Z Interu mám momentálně asi největší strach v boji o titul.

Mazzarri bude asi fakt dobrý - vždycky jsem mu věřil jen tak napůl.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Po odmlce byl opět uveden do provozu úspěšný sázkařský web. Nyní nás najdete v novém kabátě a doufáme, že i nadále budou naše tipy inspirací. Dále hledáme i další kvalitní sázkaře, takže pokud si někdo myslím, že by měl kvalitu, tak neváhejte a ukažte co umíte u nás...

http://beatbookies.eu/

Reagovat
Sandstorm

1. Napoli

2. Internazionale

3. AS Roma

Reagovat
Yanek

Balotelli stop na tři zápasy.

Reagovat
10

to se dalo čekat...

Reagovat
10

vsadím se, že se odvolá a stihne Juve

Reagovat
Yanek

Souhlas, ale ve světle toho, co se v tom zápase dělo mi ten trest připadá minimálně k smíchu. I když Napoli vyhrála zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra kokotina zas

Reagovat
10

http://youtu.be/yggsH9gM5qI?t=2m40s

fanousci Legie při zápase s Laziem

Reagovat
olis

kua maggio

Reagovat
snuff24

Z Mazzarriho mám zatím výborný pocit.Ač mi nikdy nebyl sympatický tak je prostě už jen z těch jeho prohlášení vidět,že tomu rozumí a ví co dělá.Dokáže kritizovat to co se mu nezdá a zároveň povzbudit hráče.To je velký rozdíl od Stramy,který do médii zamekotal akorát tak něco ve smyslu měli jsme smůlu,nevzdáme se nebo dneska nebyl rozhodčí ve formě...Sice je brzo,ale s takovou hrou a pokud se nám vyhnou nějaká hromadná zranění jako loni nebo to co teď zažívá AC tak věřím ve velké věci.

Reagovat
Pipo123

Konko out, Ciani by mal hrať, zajtra sa o nom rozhodne, takže Lulič sa presúva do obrany, toto snad nie je možné aby sme mali out 5 obrancov a všetko svalové zranenia a rok čo rok to je rovnaké

Reagovat
CubONE

Neboj sa, my to pozname.

Reagovat
smazaný uživatel

no začína to pekne, maródka v Laziu, zranený Maggio, AC lazaret jak po Verdune, teraz stopka pre Balotteliho, to už kde sme.

Reagovat
CubONE

Hm, niekto tu mazal.

Reagovat
Kily

bohužel platí to, že čím větší debil, tím větší pravděpodobnost jeho návratu, v případě těch dvou blbečků tady to platí maximálně, bohužel (zatím)

Reagovat
Yanek

nevadí, dobrá práce

Reagovat
Votas

Reagovat
The Krupy

Dal si im ban?

Reagovat
CubONE

Reagovat
juveforever

Inter je jeden z favoritov na titul. Dobrý tréner, nezaťažený pohármi. s AC si zrejme vymenia pozície

Reagovat
smazaný uživatel

Budeme jak Juve, po 2 letech pro smích se triumfálně vrátíme na italský fotbalový trůn

Reagovat
snuff24

Taky mě to napadlo.. Juve 7-7-1 Inter 6-9-?

Reagovat
stuff

12

Reagovat
snuff24

AC

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele